Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Delikati tema mergyčių mamoms
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
mylimuke
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 07 23, 14:33)
*

Kokia grazi mergyte avatare wub.gif
Dzanetukas
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 24, 00:40)
Kokia grazi mergyte avatare wub.gif
*

Aciu blush2.gif
Mano mazoji princesyte wub.gif
Vaiiva
QUOTE(editakin @ 2008 07 23, 12:50)
Pas mus putytė, berniukai turi pimpaliukus. Mama turi papukus, o mano mergytė pienelius (taip ji vadina spenelius)  biggrin.gif
*

Pas mus lygiai taip pat, tik pieneliu nera, nes maniske dar nesidomejo tuom biggrin.gif
<nemiga<pievoje<
na, mano mažąjai dar nereikia sakyti, kas kur yra, nes ji dar labai mažytė, bet tėveliai mums tą vietą įvardindavo kaip "cipka" (na, kai kuriuose kraštuose vištos vadinamos cyputėmis blush2.gif ), o užpakaliukas buvo "pūkas", tai kaip šiandien pamenu, su sese pradinėse klasėse radom mokyklinėj knygoj parašytą žodį "pūkas", tai mes raitėmės iš juoko, nes galvojom, kad ten užpakalis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
saulyte525
mes tai "persikeliu" vadiname. biggrin.gif
Minėja
Kai buvau maza, mano mama ta vieta ivardino - putryte arba putra smile.gif Mano puseserei jos mama pasake, kad ten yra dziundze. O susitikusios kartu, jei reikdavo naudodavom pute arba putyte smile.gif
Savo dukrai ivardinau - putyte ir uzpakaliukas

Dar mano tevai naudodavo - rura - ruryte smile.gif
MrsRAT
Aš kol dar su šia bėdele nesusidūriau, tai negalvojau, bet va mano mama tai man mažytei sakydavo dziundzinas, dabar mastau ir niekaip nesuvokiu, kodėl vyriškos giminės žodį naudojo blink.gif
sena niekšė
QUOTE(Aikutė @ 2008 07 16, 09:45)
Kam putka žiauru, man tai dziundzė pvz net šlykščiai skamba, o kiti pripratę ir jiems nieko. O ten kokiom žibutėm vadint tai iš viso nei šis nei tas, nes supras tik tos šeimos nariai.
*

nu man dziundzė tikrai gražiau už putką ar šikutę biggrin.gif
Alnė
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 07 23, 15:33)
o mes vadinam "pučiukas" blush2.gif
*

Mes irgi drinks_cheers.gif O berniukai pimpaliukus turi. O dar ne per seniausiai dukra gryžus iš darželio mane apšvietė, kad berniukai ne tik pimpaliuką, bet ir kiaušus turi doh.gif

Bet va , buvo bajeris, kai mano draugų trečiaklasė dukra, ruošė namų darbus blush2.gif Jiems jau trečioj klasėj pratybose pasaulio pažinimo yra nupieštas vyras ir moteris, ir reikia įvardinti pažymėtas kūno vietas. Tai mergaitė ir parašė, kad kur koja, tai koja, pilvas- tai pilvas, o va kur putė - ten ir parašė, kad putė. tas pats ir su pimpaliuku.
tai aš jau saviškes prieš pirmą klasę supažindinau ir su tikrais vardais biggrin.gif
mylimuke
QUOTE(urtea @ 2008 07 31, 14:09)
Mes irgi drinks_cheers.gif O berniukai pimpaliukus turi. O dar ne per seniausiai dukra gryžus iš darželio mane apšvietė, kad berniukai ne tik pimpaliuką, bet ir kiaušus turi doh.gif
*

O jūs ten pasidomėkit, ar jie daržely įdomesnių dalykų nedaro wink.gif Šiais laikais visko būna... g.gif
Rasma
"Pelė" smile.gif O pas berniukus - peliūkštis biggrin.gif Neklauskit, nežinau iš kur toks pavadinimas, kažkaip pati pradėjus taip vadint buvo, tai ir tęsėm. Gal iš auklės išmokusi..nes pvz. snargliukas - "mumas". Čia tai tiksliai iš auklės atėjo, nes man net negirdėta niekad .
lannasuper
juokingai skamba persikelis,uogyte,idomu kaip paskui paaiskinate kad ir cia uogyte tikra ir tikras persikelis,nemanau kad gerai vaika klaidinti reikia sakyti tikraisiais pavadinimais.As savajai sakau putyte ir uzpakaliukas.Dar esu girdejusi kad kaikas"mizyte" vadina. biggrin.gif
Cinikė-Psichologė
Teisybė, kad reikia daiktus ir organus vaidinti tikraisiais vardais. smile.gif
Rasma
Kai atlikinėjau vet.praktiką, tai viename kaime močiutės "putytėm" savo vištukes vadino biggrin.gif Tai koks čia "tikras" vardas?

Tada reikia sakyti nors jau bendrinį pavadinimą pvz. genitalijos, lytiniai organai, lytinės lūpos, varpa..
Mažam vaikui kažkaip..Nematau nieko blogo, jei pakeičia kažkuo kitu g.gif
Etali
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 30, 23:47)
nu man dziundzė tikrai gražiau už putką ar šikutę  biggrin.gif
*

O man negražu dziundzė blush2.gif
Mes vadiname vištyte... ax.gif
sena niekšė
QUOTE(ramik @ 2008 08 01, 20:59)
O man negražu dziundzė blush2.gif
Mes vadiname vištyte...  ax.gif
*

jo normaliai... putytėm vištas vadina, o putytes vištytėm lotuliukas.gif
Etali
QUOTE(sena niekšė @ 2008 08 01, 23:38)
jo normaliai... putytėm vištas vadina, o putytes vištytėm  lotuliukas.gif
*

irnesakyk.gif kai buvau maza, taip močiutė ir mama vadino. Tai kiek pamenu, niekas man ten nesimaišė. Tik labai juokinga kai vištas šaukdavo - put, put, put putytės. lotuliukas.gif
Ai, kaip pavadinsim, taip nepagadinsim rolleyes.gif assa.gif
MAMYČIUKAS2
Mes vadiname PUPCE.
Tanit
QUOTE(Cinikė-Psichologė @ 2008 08 01, 19:06)
Teisybė, kad reikia daiktus ir organus vaidinti tikraisiais vardais.  smile.gif
*

Aha, o koks tikras "vardas" ? g.gif Pas mus "uzpakaliukas" ir "sisiukas" unsure.gif
Vaivorykštė
QUOTE(Tanit @ 2008 08 04, 22:29)
Aha, o koks tikras "vardas" ? g.gif  Pas mus "uzpakaliukas" ir "sisiukas"  unsure.gif
*

Makstis ir lytines lupos, varpa. Taip ir isivaizduoju kaip sakau : " einam nusiprausim lytines lupas" lotuliukas.gif wacko.gif
Mepra*
mes tai sakom pūtka lotuliukas.gif
Liutaure
Nu man visaip negrazu schmoll.gif , kazkaip nelabai ax.gif , o tikruoju vardu neminim, tiesiog sakau einam plaut uzpakaliuko ir tiek, o mergaite sako cia, ir niekaip nevadinam, o brolio yra tiesiog pimpaliukas, mergaitei kazkaip kitaip
DryžuoTa.
Manau, kad visa tai reikėtų vadinti tikraisias vardais. rolleyes.gif
emigrante
sveikos mamytes ir mergytes, prisijungsiu prie jusu diskusijos smile.gif mano merginai penki metukai, nzn bet as stengiuosi bendrauti kaip su sau lygia, ir visuomet sakau einam praustis putės ir šikės 4u.gif manau kad tai yra normalu smile.gif
ivakara
Mes vadinome paprasciausiai uodega, uodegiukas, neisskiriam kur pute , o kur kta anga
LUKY
biggrin.gif kokiu tik vardeliu neprigalvota ,mes tai einam plaut uzpakaliuko kazkaip dar nieko augiau ir neklausyneja ,nors ir mums dar tik 4 metukai smile.gif o kai broliuka pirma kart pamate be pampio nusistebejo ,mama kodel pas broli tokia uodegyte lotuliukas.gif
JO/NE
neklauskit kodėl, tikrai nežinau, bet mano 5metė neseniai savo putką pradėjo vadint Gerarda blink.gif biggrin.gif huh.gif
Minėja
QUOTE(JO/NE @ 2008 08 12, 11:54)
neklauskit kodėl, tikrai nežinau, bet mano 5metė neseniai savo putką pradėjo vadint Gerarda blink.gif  biggrin.gif  huh.gif
*

oi, kaip prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Heida
Esu girdėjusi kaip čiulptuką dziundze vadina lotuliukas.gif vieną kartą vaikščiojom visi lauke,mažė miegojo vežime, tai praeidamos pusamžės moteriškės pasakė, oi kaip vaikutis gražiai dziundzę čiulpia doh.gif lotuliukas.gif tai juokėmės su vyru dar ilgai iš šio pasakymo biggrin.gif patyt tai sakom, užpakaliukas, ruriukas ax.gif
Femme85
Koko arba cypa ir uzpakaliukas. Taip sesuo savo vaiku "tas" vieteles vadina.
Kazkas minejo "pisiukas"... doh.gif na, atleiskit, bet man tai cia vulgariai jau... doh.gif
JO/NE
[quote=Heida,2008 08 12, 13:04]
Esu girdėjusi kaip čiulptuką dziundze vadina lotuliukas.gif vieną kartą vaikščiojom visi lauke,mažė miegojo vežime, tai praeidamos pusamžės moteriškės pasakė, oi kaip vaikutis gražiai dziundzę čiulpia doh.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Etali
QUOTE(JO/NE @ 2008 08 12, 11:54)
neklauskit kodėl, tikrai nežinau, bet mano 5metė neseniai savo putką pradėjo vadint Gerarda blink.gif  biggrin.gif  huh.gif
*

Geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Fėja*
Truputį paskaitinėjau temutę. Tai visi pavadinimai, gal ir neužkliuvo, nu bet jau pisiukas tai sory, žiauriau nebūna.... kaip mergytei galima taip vadint blink.gif neįsivaizduoju blink.gif

mano vaikas tai neįvardija savo vietelių niekaip, bet mes su vyru vadinam užpakaliuku ir putyte. Ta prasme vadinam viską savais vardais smile.gif
alicka
nezinau kodel tevams kyla tokiu minciu? absurdas ar is kvailumo, atleiskit uz issireiskima, ar is neturejimo ka veikt...

visi normalus zmones vadina daiktus savais vardais. ta pati seimoje darome ir mes ir nesukame del to galvos...

kodel nekuriate temos ir neklausiate kaip reikia vadinti klausymo organus???
ErVy
[quote=JO/NE,2008 08 14, 10:20]
Esu girdėjusi kaip čiulptuką dziundze vadina lotuliukas.gif vieną kartą vaikščiojom visi lauke,mažė miegojo vežime, tai praeidamos pusamžės moteriškės pasakė, oi kaip vaikutis gražiai dziundzę čiulpia doh.gif lotuliukas.gif

NU JAU ČIA PERDAUG DZIUNZE VADINTI SOSKĘ doh.gif
Jau nukvakus bobutė tikrai g.gif
juremarija
mano dukrytei 3 metukai. viska adinam tieiog ,,putuku,, ir be jokiu problemu ar gedos apraisku. viska priima normaliai ir zodis putukas jai atrodo taippat normaliai kaip akyte ar rankyte ar pilvukas ir t.t.
eckute
na mes vadinam putyte biggrin.gif puciukas , subinyte. ji sako kad mano papai dideli o jos mazi lotuliukas.gif , ji zino kad negali rodytis berniukas, ir kai rengias net savo teciui sako NEZIUREK !!! lotuliukas.gif , o kai vyras iseina po kelnaiciu is vonios ji juokiasi ir sako : TETIS PRISIKAKOJAS !!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif . kazkaip dar nekalbam apie pimpaliuka blush2.gif bet manau jau laikas g.gif
Papildyta:
[quote=Airidux,2008 08 22, 19:38]
[quote=JO/NE,2008 08 14, 10:20]

NU JAU ČIA PERDAUG DZIUNZE VADINTI SOSKĘ doh.gif
Jau nukvakus bobutė tikrai g.gif
*

[/quote]

ciulptukas DZIUNZE ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ne nu visai biggrin.gif , kokiam prekybos centre vaikas pradedu saukti dziunze !!! ka zmones pamanytu lotuliukas.gif
idommi
Berniukas kol neištardavo sakydavo 'pinanas' tai taip ir vadinom, kol vieną dieną atėjęs iš darželio nepareiškė, kad čia pimpalas, o ne pinanas! lotuliukas.gif Dabar sakom pimpaliukas.
O pas mergaitės tai putytės ir tiek. smile.gif
cvetocik
manoji kolkas tas vieteles ivardija rurytes biggrin.gif
1juraciukas
Sveikos mamytes 4u.gif
Ilindau i jusu temele, nes turiu truputeli kitu klausimu del sios vietos, kuria mes vadiname Cypce. Cia musu tete si zodi naudoja, jis mums ir prilipo. Mane taip pat siuo zodziu apvadina ax.gif
Zodziu prie esmes. Musu mergytei ne uz kalnu į metukai. Ji siuo metu pradejo krapstytis po ta vieta blush2.gif , tai ant kamuolio atsigulus trinasi, tai vis uzpakaliuka atsuka paglostyti g.gif , nezinau nei kaip reaguoti, kaip kalbeti, drausti ar ne? Skaiciau literaturos, kad tai normalu, tai ne seksualumas o tiesiog brendimas organu ir t.t. bet... vistiek neramu.
Ka jus manot?
Elinga_27
QUOTE(1juraciukas @ 2008 09 16, 15:08)

Musu mergytei ne uz kalnu į metukai. Ji siuo metu pradejo krapstytis po ta vieta  blush2.gif , tai ant kamuolio atsigulus trinasi, tai vis uzpakaliuka atsuka paglostyti  g.gif , nezinau nei kaip reaguoti, kaip kalbeti, drausti ar ne? Skaiciau literaturos, kad tai normalu, tai ne seksualumas o tiesiog brendimas organu ir t.t. bet... vistiek neramu.
Ka jus manot?
*

Pirma tai nemanau, kad del to reiketu pernelyg pergyventi, beje yra apie tai tema, tik nemoku nuorodos prideti blush2.gif , siaip sakoma kad tai su laiku praeis.

O del vieteles ivardinimo, tai musu mazoji dar per maza kad suprastu, bet daznai apie tai pagalvodavau. Tik viena karta nugirdau kai vyresnelis sunus sake vyrui : teti, pas mane yra pimpaliukas, o pas sese nera, jinai turi pute lotuliukas.gif .Taigi turbut taip ir liks. Tik is kur jis toki pavadinima isgirdo g.gif
swelnute
Nezinau net is kur, bet vadinam "cypka" pas abu. Buna abudu pas broli "pimpalu" vadina, bet man nelabai graziai, tai skamba, tai sudraudziu, kad per daznai sako. g.gif
Dince2
QUOTE(juremarija @ 2008 08 24, 12:27)
mano dukrytei 3 metukai.  viska adinam tieiog  ,,putuku,,  ir be jokiu problemu ar gedos apraisku. viska priima normaliai ir zodis putukas jai atrodo taippat normaliai kaip akyte ar rankyte ar pilvukas ir t.t.
*

drinks_cheers.gif mano mazoji 4m. 7 men, tai mes irgi vadinam "putuku" nuo pat pradziu smile.gif
1juraciukas
QUOTE(Elinga_27 @ 2008 09 24, 13:03)
Tik is kur jis toki pavadinima isgirdo  g.gif
*

O i darzeli nevedat? Is ten musu vaikai gryzta tikri isminciai doh.gif . Arba uztenka kiemo bei geru tetulyciu su dedem.
Mano va labai gerai isimine zodi papai, nors namuose tokio zodzio niekas nemini. O vat vyro sesute zodziu kisenej neiesko- vaikiski lakatoriai viska pagauna. Man drauge pasake, kad mano vaikas jai paaiskino, kad ji turi maza broliuka kuriam dar nieko negalima, tik pienuko is papo. Dar parode kaip reikia isspausti ta pienuka. Idomiausia tai, kad mergyte buvo pas mociute ir dar nebuvo maciusi nei broliuko, nei kaip jis valgo.

Na nesu as tokia gera mama, buna ir nusikeikiu ir pan., bet tokiu vulgariu zodziu nenaudojam mes. Pas mus visus yra tai dubces, tai cypces, sysiokai. Gal del to, kad vyras lenkas g.gif , cia jis inese siuos zodzius. Man kazkaip nepatinka putes, pimpaliukai schmoll.gif . Na putukas dar dar.... Cia mano nuomone, tik tiek.
laimav
mes irgi vadinam putyte arba putuku jai lengviau sakyti ruryte biggrin.gif tad dazniausiai taip ir sako
Staigmena
mano mergytė sugalvojo pati pavadinimą - minkštoji lotuliukas.gif
1juraciukas
QUOTE(Staigmena @ 2008 10 02, 20:14)
mano mergytė sugalvojo pati pavadinimą - minkštoji  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif , geras jumoro jausmas pas mergyte thumbup.gif
Vaivorykštė
Mano sunus vakar besimaudydamas sesei sako : " pas mane pimpaliukas, o pas tave pumputukas" lotuliukas.gif
gajane
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 10 06, 20:21)
Mano sunus vakar besimaudydamas sesei sako : " pas mane pimpaliukas, o pas tave pumputukas" lotuliukas.gif
*

thumbup.gif

Mes tai irgi putyte vadinam mirksiukas.gif
giedre77
Vieną kartą buvo toks įvykis. Sėdėjom kavinėje, prie kito staliuko sėdėjo mama su kokių penkių metų berniuku ir jos draugė. Kažkas mamai paskambino ir susitarė dėl susitikimo. Vaikas paklausė, kas ateis ir pasakė, kad parodys savo svečią. Mama su drauge paklausė, kas tas svečias, tai vaikas atsistojęs ant kėdės išsitraukė savo pimpaliuką. Mama pakraupo, vaikas leipsta juokais, vaizdelis neblogas, paskui išsiaiškino, kad kažkas darželyje taip parodė... Taip, kad mūsų atžalėlės išmoksta visko, net mūsų nesiklausydamos...
Mes taip pat viską vadinam užpakaliuku...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.