Darželyje miega visada. Savaitgaliais - dažniausiai, nebent esam kažkur išvažiavę. Bet jei nepamiega, tai būna pikta ir irzli. Aš tik "už" pietų miegelį (žinoma, jei vaikas to nori).
iki 3metu pietu miegelio eidavo be problemu,nuo 3 iki 4 jau budavo vargelio kartais uzmigdavo,kartais tik paguledavo,o va nuo 4metu jokiu pietu miego ir taip tos dienos maza
Miega be problemų. Matyt dar to reikia.
manoji nemiega, nenori
Mano bicui 6-eri, bet kartais, kai griztam namo po mokyklos ir darzo 'eina pagulet' ir luzta miego. Buna, kad darze jie zaidzia toki zaidima, kur vaikai sugula ir bando nesujudet, kas sujuda-krenta is zaidimo, maniskis visad uzmiega, kai jie ta zaidima zaidzia.
Kai mazesnis buvo irgi visad gerai numigdavo per pokaicio miegeli.
Mano panelei penkeri tuoj bus, bet pietukų miega, nes jei nepamiega, tai vakare
Nemiega mūsų berniukas pietų miegelio ir jau gan seniai,bet valumu nesiskundia iki pat vakaro
Nemiega vaikuciai mano kazkur nuo 3,5 metuku
Mano penkiametis per piet miega labai retai, tik kai būna labai pavargęs, naktį gerai neišmiegojęs ar serga. O taip tik eina pagulėti.
darzele taip, namose
Maniškė miega darželyje visada, savaitgalį namuose niekada
Norėtų nemiegoti. Ir leidžiu to nedaryti jei nubunda vėliau nei 9h. Beeet kadangi ji pas mum vieversys ir jai įprasta keltis 7-8h, tad pokaitis praktiškai būtinas.
QUOTE(audradv @ 2011 05 28, 22:55) Mano panelei penkeri tuoj bus, bet pietukų miega, nes jei nepamiega, tai vakare mugsiskei irgi uz poros dieneliu 5-eri, dar migdom,nes taip pat vakare buna vargas jei ir kartais neiseina pietuku pagulet...manau iki mokykleles dar migdysim(kaliames apie 7:30 -8:00,pietukai apie 13:00,vakaro miegelis apie22:00)beje jei tetukas yra namie -tai pietukai buna subaisiausiais isidirbinejimais... zinau viena mamyte, kuri jau 2,5 metuku dukrytes nebemigdo,ar tai gerai???manau tokiam dar vaikuciui tikrai dar reikia diena pailset,taciau cia kiekvienos mamytes juk reikalas
vyresneliui 5,5m, bet be pietu miegelio sunkiai issiverciam. Kartais net su asarom paguldai, bet nepraeina nei 10 min - jau parpia
Jei buna nepamiegojes, tai vakare arba piktas kaip "širšė" buna, arba kokia 8 val nelygioj kovoj - "sminga" i lova :0
Miega tik darželyje, namuose nea.
Nuo pusantrų metukų jau nemiega.
Dukrytei penkeri, kartais nebemiega pietų. Bet, manau dar reikia, nes jei nepamiegojus, vakare būna pervargusi.
Savaitgaliais, kai keliames kiek veliau, jau sunku penkiameti uzmigdyti poguliuko, bet jei nepamiega, tai 19-20 val. kaip sirse buna
Mano mažoji (penkerių) miga pietų miegą, jei nepamiega vakare būna suirzus
Sūnui jau 7, bet taip pat mėgsta nugriūti kartu su sese, net nežinau kaip bus rudenį su mokykla Abu kelesi apie 7 ryto, tad pietų miegelis sustiprina jėgas
Ir man aktualus klausimėlis - poguliukas. Tik suėjo penkeri, ir nebenori sunelis miegelio. keliasi apie 8 val. bet poguliuko sunkiai prikalbinu. Būna dienelių, kai užmiega. Parpia 2-3val. O buna, kad praguli lovoje 2val ir nemiega. bet manau, kad vistiek pailsi. Vakare apie 9 val pats prašosi į lovą.
darzeli pietu miega, o namie nea. ir taip jau kokie 2 metai.
6 m miegam po 3 valandas kartais buna ir po 4val tenka net zadinti
Mano vaikui 5 metai ir 3 menesiai, miega pietu mazdaug 2-2,5 val., tik kartais kai savaitgaliais buname isvaziave, tada nemiega ir guldau apie 21 val.
Manau kad vaikui iki kokiu 8 metuku reikalingas pietu miegelis kad smalsiukai ir ziniukai truputi pailsintu savo smegeneles
mano panelei ką tik suėjo 5, tai pietukų kategoriškai nemiega
Nuo trejų metų nemiega pietų miego. Ryte prabunda apie 11 val., vakarop jei kur važiuojam, mašinoj nusnaudžia ir apie 23 val. nakčiai.
Miega, bet ne visada.
maniskis megsta ir pamiegoti pietuku, dazniau as pati einu pasnausti ir galop ateina suo ir tada sunus ir pramiegam kartais iki vakaro, kaip ir siandien, tik dabar nebezinom ka veikti, gerai, kad ryt niekur eit nereikia, galim panaktinet
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 08 22, 15:59) Mano vaikui 5 metai ir 3 menesiai, miega pietu mazdaug 2-2,5 val., tik kartais kai savaitgaliais buname isvaziave, tada nemiega ir guldau apie 21 val. Manau kad vaikui iki kokiu 8 metuku reikalingas pietu miegelis kad smalsiukai ir ziniukai truputi pailsintu savo smegeneles Mano dukrytei beveik 6 m., o sūneliui 3,5 m. Abu draugiškai visada miega pietų ir darželyje ir savaitgalį namuose. Keliasi apie 7 val. ryte, gula tarp 20 val. ir 21 val. Abu vaikai labai judrūs, emocingi, žingeidūs, todėl jeigu nepailsi būna pavargę ir pikti, irzlūs. QUOTE(Keiti @ 2011 09 01, 20:58) Mano dukrytei beveik 6 m., o sūneliui 3,5 m. Abu draugiškai visada miega pietų ir darželyje ir savaitgalį namuose. Keliasi apie 7 val. ryte, gula tarp 20 val. ir 21 val. Abu vaikai labai judrūs, emocingi, žingeidūs, todėl jeigu nepailsi būna pavargę ir pikti, irzlūs. pritariu.
Mano mažiukas kuriam dabar 6 metai 2 mėn dar vis miega pietų miego , bet va ryte atsikelia į darželį be problemų 7 val.
Mano mažiui neužilgo 5 metukai sueis. Pietų miego miega kiekvieną dieną,
Musu dickis miega pietuku kasdien darzelyje
manieji nuo trėjų metuku nebemiega pokaičio.Vieną dieną neužmigo,kitą dieną vėl tas pats,tai ir nebemigdžiau daugiau.
Maniske 5m. priesinasi is paskutiniuju, bet paguldau ir paprasau, kad akeles uzmerktu ir 5min paguletu, tai po tu keliu minuciu parpia apie kokias 3val.
Sveikos maytes, senai jau buvome uzsuke
Mūsiškiui kovą bus 5 m. Darželyje miega, namie savaitgaliais būna įvairiai. O kai serga, tai kartais tik perskaitom porą pasakėlių, o paskui vartosi valandą kokią ir tenka keltis ("nebesikankiname"
taip, svarbu tik priversti nueit, o paskui pati sminga...
Aš už tai ,kad miegotų,bet sunkiai sekas" nulaužt" savaitgalį
Pietų nebemiega ir jau senokai(dabar dukrai 5 metai)
mums kova bus 6 metai , tai gal nuo vasaros pabaigos jau namie nemiega pietu . bet jis nepiktas nieko , nepavarges
o maniskei vakar 6suejo,ir mes dar miegam pietu miegucio,o atsikelus visada paziuri i veidrodi ir sako akytes jau pailsejo jau grazios
|