Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar Jūsų 5-6 m. vaikai dar miega pietų miego?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
LaPassion
Darželyje miega visada. Savaitgaliais - dažniausiai, nebent esam kažkur išvažiavę. Bet jei nepamiega, tai būna pikta ir irzli. Aš tik "už" pietų miegelį (žinoma, jei vaikas to nori).
Zefyrine
iki 3metu pietu miegelio eidavo be problemu,nuo 3 iki 4 jau budavo vargelio kartais uzmigdavo,kartais tik paguledavo,o va nuo 4metu jokiu pietu miego ir taip tos dienos maza biggrin.gif Kadangi gyvename siuo metu uk,tai jis jau eina i mokykla,keliames 8 o miegui ruosiamas nuo 21val,bet kol uzmiegam buna ir 21.30 ar net 22val.savaitgaliais leidziame dukti iki kol luzta,o keliasi vis tik 8-9val smile.gif
Thru Window
Miega be problemų. Matyt dar to reikia.
jurda
manoji nemiega, nenori schmoll.gif
KLEVELIS
QUOTE(LaPassion @ 2011 05 04, 13:47)
Darželyje miega visada. Savaitgaliais - dažniausiai, nebent esam kažkur išvažiavę. Bet jei nepamiega, tai būna pikta ir irzli. Aš tik "už" pietų miegelį (žinoma, jei vaikas to nori).
*

Pas mus taip pat thumbup.gif
Upsiukas
Mano bicui 6-eri, bet kartais, kai griztam namo po mokyklos ir darzo 'eina pagulet' ir luzta miego. Buna, kad darze jie zaidzia toki zaidima, kur vaikai sugula ir bando nesujudet, kas sujuda-krenta is zaidimo, maniskis visad uzmiega, kai jie ta zaidima zaidzia.
Kai mazesnis buvo irgi visad gerai numigdavo per pokaicio miegeli.
audradv
Mano panelei penkeri tuoj bus, bet pietukų miega, nes jei nepamiega, tai vakare blink.gif ojojo neįmanoma susišnekėt
Natoske
Nemiega mūsų berniukas pietų miegelio ir jau gan seniai,bet žvalumu nesiskundžia iki pat vakaro biggrin.gif
gintarine33
Nemiega vaikuciai mano kazkur nuo 3,5 metuku
Eureka
Mano penkiametis per piet miega labai retai, tik kai būna labai pavargęs, naktį gerai neišmiegojęs ar serga. O taip tik eina pagulėti.
maja-as
darzele taip, namose g.gif kartais. No man atrodu kad reike pietu miegu,per duog emociju tongue.gif ir man val.poliusiu
*Laukinukė*
Maniškė miega darželyje visada, savaitgalį namuose niekada 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(*Laukinukė* @ 2011 06 01, 20:54)
Maniškė miega darželyje visada, savaitgalį namuose niekada 4u.gif
*

maniskis irgi ax.gif nebent lanbai pavarges buna mirksiukas.gif
Attene
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 02, 21:36)
maniskis irgi ax.gif nebent lanbai pavarges buna mirksiukas.gif
*

Mano taip pat,jei pavarges uzmiega,jei nepavarges tai tik paguli smile.gif
vikuliukas
Norėtų nemiegoti. Ir leidžiu to nedaryti jei nubunda vėliau nei 9h. Beeet kadangi ji pas mum vieversys ir jai įprasta keltis 7-8h, tad pokaitis praktiškai būtinas. 4u.gif
dzordze29
QUOTE(audradv @ 2011 05 28, 22:55)
Mano panelei penkeri tuoj bus, bet  pietukų miega, nes jei nepamiega, tai vakare  blink.gif ojojo neįmanoma susišnekėt
*

mugsiskei irgi uz poros dieneliu 5-eri, dar migdom,nes taip pat vakare buna vargas jei ir kartais neiseina pietuku pagulet...manau iki mokykleles dar migdysim(kaliames apie 7:30 -8:00,pietukai apie 13:00,vakaro miegelis apie22:00)beje jei tetukas yra namie -tai pietukai buna subaisiausiais isidirbinejimais...
zinau viena mamyte, kuri jau 2,5 metuku dukrytes nebemigdo,ar tai gerai???manau tokiam dar vaikuciui tikrai dar reikia diena pailset,taciau cia kiekvienos mamytes juk reikalas biggrin.gif
tamoska616
vyresneliui 5,5m, bet be pietu miegelio sunkiai issiverciam. Kartais net su asarom paguldai, bet nepraeina nei 10 min - jau parpia smile.gif
Jei buna nepamiegojes, tai vakare arba piktas kaip "širšė" buna, arba kokia 8 val nelygioj kovoj - "sminga" i lova :0
Airisė
Miega tik darželyje, namuose nea. smile.gif
deltadu
Nuo pusantrų metukų jau nemiega. g.gif
aukse7
Dukrytei penkeri, kartais nebemiega pietų. Bet, manau dar reikia, nes jei nepamiegojus, vakare būna pervargusi.
Alezee
Savaitgaliais, kai keliames kiek veliau, jau sunku penkiameti uzmigdyti poguliuko, bet jei nepamiega, tai 19-20 val. kaip sirse buna biggrin.gif
Donatas ir Monika
Mano mažoji (penkerių) miga pietų miegą, jei nepamiega vakare būna suirzus
Sūnui jau 7, bet taip pat mėgsta nugriūti kartu su sese, net nežinau kaip bus rudenį su mokykla smile.gif
Abu kelesi apie 7 ryto, tad pietų miegelis sustiprina jėgas smile.gif
jur_gi
Ir man aktualus klausimėlis - poguliukas. Tik suėjo penkeri, ir nebenori sunelis miegelio. keliasi apie 8 val. bet poguliuko sunkiai prikalbinu. Būna dienelių, kai užmiega. Parpia 2-3val. O buna, kad praguli lovoje 2val ir nemiega. bet manau, kad vistiek pailsi. Vakare apie 9 val pats prašosi į lovą. tongue.gif
_vaikyste_
darzeli pietu miega, o namie nea. ir taip jau kokie 2 metai.
etynsur
6 m miegam po 3 valandas kartais buna ir po 4val tenka net zadinti biggrin.gif miegale musu tikra ji... biggrin.gif
Tavo_Mano
Mano vaikui 5 metai ir 3 menesiai, miega pietu mazdaug 2-2,5 val., tik kartais kai savaitgaliais buname isvaziave, tada nemiega ir guldau apie 21 val.
Manau kad vaikui iki kokiu 8 metuku reikalingas pietu miegelis kad smalsiukai ir ziniukai truputi pailsintu savo smegeneles smile.gif
nerod
mano panelei ką tik suėjo 5, tai pietukų kategoriškai nemiega schmoll.gif
Simonsita
Nuo trejų metų nemiega pietų miego. Ryte prabunda apie 11 val., vakarop jei kur važiuojam, mašinoj nusnaudžia ir apie 23 val. nakčiai.
čiaudanti bitė
Miega, bet ne visada.
tinuska
maniskis megsta ir pamiegoti pietuku, dazniau as pati einu pasnausti ir galop ateina suo ir tada sunus ir pramiegam kartais iki vakaro, kaip ir siandien, tik dabar nebezinom ka veikti, gerai, kad ryt niekur eit nereikia, galim panaktinet ax.gif
Keiti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 08 22, 15:59)
Mano vaikui 5 metai ir 3 menesiai, miega pietu mazdaug 2-2,5 val., tik kartais kai savaitgaliais buname isvaziave, tada nemiega ir guldau apie 21 val.
Manau kad vaikui iki kokiu 8 metuku reikalingas pietu miegelis kad smalsiukai ir ziniukai truputi pailsintu savo smegeneles smile.gif
*

Mano dukrytei beveik 6 m., o sūneliui 3,5 m. Abu draugiškai visada miega pietų ir darželyje ir savaitgalį namuose. Keliasi apie 7 val. ryte, gula tarp 20 val. ir 21 val. Abu vaikai labai judrūs, emocingi, žingeidūs, todėl jeigu nepailsi būna pavargę ir pikti, irzlūs.
juramarina
QUOTE(Keiti @ 2011 09 01, 20:58)
Mano dukrytei beveik 6 m., o sūneliui 3,5 m. Abu draugiškai visada miega pietų ir darželyje ir savaitgalį namuose. Keliasi apie 7 val. ryte, gula tarp 20 val. ir 21 val. Abu vaikai labai judrūs, emocingi, žingeidūs, todėl jeigu nepailsi būna pavargę ir pikti, irzlūs.
*

pritariu. smile.gif miegas vaikisko irzlumo priezastis ir valgis, zinoma. bigsmile.gif
KLEVELIS
Mano mažiukas kuriam dabar 6 metai 2 mėn dar vis miega pietų miego , bet va ryte atsikelia į darželį be problemų 7 val. mirksiukas.gif
leogirl
Mano mažiui neužilgo 5 metukai sueis. Pietų miego miega kiekvieną dieną,
Dun2lis2
Musu dickis miega pietuku kasdien darzelyje smile.gif ,bet savaitgaliais neverciam eiti miegoti, taciau vakare nei 22 val nesulaukes pats uzmiega rolleyes.gif
dianabu
manieji nuo trėjų metuku nebemiega pokaičio.Vieną dieną neužmigo,kitą dieną vėl tas pats,tai ir nebemigdžiau daugiau.
Akvilchikas
Maniske 5m. priesinasi is paskutiniuju, bet paguldau ir paprasau, kad akeles uzmerktu ir 5min paguletu, tai po tu keliu minuciu parpia apie kokias 3val. biggrin.gif Manau, kad tokiems vaikams dar miegas butinas,as ir pati su mielu noru pogulio daryciau, kartais ir prigulu... ax.gif
indronija
Sveikos maytes, senai jau buvome uzsuke smile.gif maniskiui yra beveik 5metai, jis LIetuvoje lanke darzeli, tai pietu miegodavo, o dabar esame isvyke i uzsieni, tai pietu nebemiega, bet buna piktas , sako kad jau didelis ir miegot nebepriprasom. smile.gif o miega nuo mazdaug 22h iki 8-9 ryto.
Moxe
Mūsiškiui kovą bus 5 m. Darželyje miega, namie savaitgaliais būna įvairiai. O kai serga, tai kartais tik perskaitom porą pasakėlių, o paskui vartosi valandą kokią ir tenka keltis ("nebesikankiname" smile.gif ) Bent jau paguli, pailsi. O būna ir "nulūžta" kokiom 2 - 3 val. Įvairiai. 4u.gif Šiaip, aš UŽ pietų miegą bigsmile.gif
*NEA*
taip, svarbu tik priversti nueit, o paskui pati sminga...
Averita
Aš už tai ,kad miegotų,bet sunkiai sekas" nulaužt" savaitgalį doh.gif nebent kai važiuoji su mašina užsnūsta rolleyes.gif
Bumbulienė
Pietų nebemiega ir jau senokai(dabar dukrai 5 metai) smile.gif Daržely būna labai retai,ten miega. Nenori ir neverčiam,jokių zyzimų vakare nebūna schmoll.gif Keliasi apie 9,o miegot eina apie 22 smile.gif
musyte015
mums kova bus 6 metai , tai gal nuo vasaros pabaigos jau namie nemiega pietu . bet jis nepiktas nieko , nepavarges smile.gif buna , tai kazkaip ir neguldom mes jo . nebent pats atsigula ir uzmiega . o darzeli tai visada miega be problemu smile.gif
bardukas
o maniskei vakar 6suejo,ir mes dar miegam pietu miegucio,o atsikelus visada paziuri i veidrodi ir sako akytes jau pailsejo jau grazios biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.