As manau, kad vaikas iki mokyklos butinai turi pamiegoti pietu-pailseti. Maniski-5.5 m. miega. Simuliuoja pas diedukus kai buna, del ko buna pykciu
QUOTE(raketa @ 2008 07 08, 15:51) Maniskis tai pirma vasara kai nebemiega o kraujas iš nosies gali būt su miegu susijęs O pietų tai miega beveik visada, su retom išimtim. Tik, kad dažniausiai žadinti reikia, nes pramiega 3val
Mano sunelis nuo sios vasaros jau nbemiegoji pietu miego, visa diena lauke, nebudavo kada, nes labai jau uzsiiemes budavo, anot jo....ir va darzeli jau sunkiau buna tokiu dienu, kad ir nebeuzmiega
QUOTE(Saitana @ 2008 09 26, 13:39) Mano sunus 6 metu,darzelyje pietus miega visada Sveikutės, panaši situacija ir pas mane
mano 5-metis miega tik darzely,namie tik kartais ''luzta ''
Mano panelei jau 6 metukai ir sutiko lankyti darželį tik su salyga kad nereiktų miegoti,kadangi jau seniai ji nebemiega
Mano sueina 6m. nustojo miegoti, kai pradejo simet lankyt priesmokykline grupe, ogi todel, kad ten ner kur miegot... tiesiog suguldo juos ant ciuzinuku (be pagalviu, be patalyniu) klausytis pasakos. tai maniskis nebemiega, sako, kad nepatogu jam ten.
Tai pietu miegeliui lieka tik savaitgaliai...
maniškiai nei vienas nemiega (mažiausiam beveik 4, vyriausiai 6 metai), nes gyvenam Norvegijoje kur vaikai darželiuose nebemiega pietų miego nuo 2-3 metukų. Keliasi ryte 6:30h, gulasi vakare 19:30 h (o kartais ir anksčiau nulūžta).
Pačioje pradžioje, t.y. prieš metus, buvo neįprasta, bet dažely sistemos nepakeisi, tai ir atprato. O vyriausioji, ir Lietuvoje daržely nuo 3 metų nebeužmigdavo, pietų miegas jai būdavo kankynė. Ir dabar ji eina vėliau miegoti apie 21.30h. Vaikai čia daržely būna apie 4 val. per dieną lauke, nesvarbu koks oras. Gal dar ir dėl to jiems išbūti nemiegojus per visą dieną - nėra problema. Naktį miega puikiai
Mažasis eina visada miegučio jam 2metai, o didysis savaitgaliais dažniausiai neina jm bus 6m. bet darželyje miega be problemų
nors dar būna, kad ir namie užmiega, bet niekieno neverčiamas, eina tipo pagulėt
Maniškei beveik 5, namie jau seniai pietu nemiega, o ir daržely irgi labai retai miega. Jie ten grupėj dviese, kurie nemiega
Mano Voveraitei 6 ........... miega tiek darželyje, tiek namie be jokių problemų. Visiška mano priešingybė .... dar dabar atsimenu kankinimąsi darželyje, kai liepdavo man miegoti, o mano akys stačios
Darzelyje miegodavo visada ir be problemu, o namie nuo 2 m. negalejau paguldyt
QUOTE(Kleoja @ 2008 07 03, 23:31) Ar 5-6 m. vaikai dar miega pietų miego? Ar manote, kad tai būtina? Kokiais būdais to siekiate? Jei vaikai nemiega, kada keliasi ir kada eina miegoti vakare, nebuna irzlūs 2-aja dienos dali? padiskutuokime, laukiu nuomoniu, nes man tai aktualu, ir turbut ne tik man ? ačiū darželyje miega,o namuose ne,manau kad reikalingas vaikui pietų miegas juk vaikas miegodamas auga,plius pailsi galvyte ir kunelis
Maniškis dieną nemiega nuo ketverių metų, bet naktį išmiega 11-12 valandų. Norėčiau, kad ir dieną pamiegotų, bet miegoti "metė" dar prieš išeidamas į darželį. Tikėjausi, gal darželyje vėl išmoks, bet neužmiega
Mano visi tris kaip susitare nuo 3-4 metu namuose nemiega
Mano sūnus miegodavo ir darželyje, ir iš 1-os klasės grįžęs dar numigdavo kartais. O dukra jau nuo 4 m. nemiega, ir darželyje neužmiega niekaip. Atsimenu ,dar kai buvo 4-rių, versdavau ją eiti miegoti, visus būdus išbandžiau, bet tik abi prisikankindavom, bet užmigt neišeidavo.
Tai tiesiog, manau, nuo vaiko priklauso, iki kelių metų jis miega pietų miego.
kai namie yra neguldau, bet manau,kad sveika butu pamiegoti, tik neguldau todel,kad po pietu miego vakare labai velai beuzmiega ...
Mano 6-mete namie nemiega,jau seniai.Darzelyje,ilgai guledama uzmiega,bet tada turime problema-vakare negali uzmigti.?Uzmiega apie puse pirmos,nakti
manoji taip pat jau senu seniausia nemiega ir net nesiruosia miegoti
5 bet darzeli dar miega, namie net nemigdau, o jei vaziujam su masina kur, per pietus, tai visada uzmiega, o jei sustojam tai ir palieku masinoj miegot, kol atsibus
Mano 5 metu miega tik darzelyje,o namie nuo 3 metuku niekaip nepaguldytum pietu miegelio.
Mano didysis tuoj švęs 4 -jį gimtadienį, o mažoji -2-ąjį. Dukrytė pietų darželyje visada miega, bet namie - nevisada. Ypač jeigu brolis neina miegoti, tai ir ją sunku nuvaryti.Taip pat ir didysis-darželyje visada, bet nemie ...
Miegoti einam apie 21-21,30, o keliamės apie 6,30. Jokių problemų, tik savaitgaliais sunkiau - mam miego nori, o vaikai jau nebe Šiap kažkur esu girdėjusi, kad iki 4 metų vaikams pietų miegelis yra būtinas. Bet čia, aišku , individualiai labai.
Sveikos
Maniškė miega dienomis tik darželyje, na arba kartais miegodavo vasara prie jūros, tomis dienomis kad anksčiau atsikeldavo ir dar laiko praleisdavo gryname ore. O taip namie per išeigines niekad net nebandau užmigdyti, galvoju - jei norės - pati kur nors ant kilimėlio užmigs Tiesa - dukrai - po 2 mėnesių 6 metai.
Mano sunus (5 m. 3 men.) pietu miega tik darzelyje, namie tai ner net kalbos apie tai. Buna kartais, ka "nuluzta", bet cia jau po kokios keliones ar pan., kai nuovargis didelis, ir dazniausiai nei siokiu nei tokiu laiku, pvz. apie 18 val. Tada gaunasi taip, kad visi eina gult, o jis kelias.
maniskis penkiametis nemiega
mano didzioji beveik 6 metu nuo 1 metuku nebemiega, o mazaja 2,5 m jau dabar vis dazniau neina uzmigdyt. vat nebent i masina ir kur nors vaziuojam pamiegot
mano didziajam beveik 5 ir jis miega pietu mano manymu ir netik mano vaikam iki 7metu reikia pietu miego kartais buna kad nemiega bet tik kai esam sveciuose . Na jei jis nemiegali mes sutariam taip kad jei nemiegosi tada nebus to ar ano ir labai padeda
Miega tik darželyje, o namie- niekada jau nuo 4 metų.
Maniskiui 5,5, bet jisai miega, ir manau, kad labai gerai, nes vakare paskui buna sunku susikalbeti. As jam nesakau, kad einam miegoti, bet tiesiog graziai pasiulau, kad gal einam truputi pagulesim... nu ir is to trupucio gaunasi maziausiai 1,5val miego
Musiskis irgi dar miega, ir nemazai - 2 val. kartais ir visas tris
Dazniausiai uzmiega beziuredamas multikus, cia jam geriausi migdomieji
musu dickis 5.5 m. darzelyje visada miega, o namuose irgi nera problemu, aisku jei niekur neisvykstame
mano dukrytei 6m darzelyje visada miega pietuciu,o namie ne
darzelyje tenka pamiegoti, taciau namie nelabai ir paguldyti iseina. girdziu pas tocvei ta pati atsakyma, kas ji nenori miego, tai ir neverciu, vakare kovoti netenka, viskas buna gerai, as manau kad jau tokio amziaus vaikus reikia atpratinti nuo miego per pietus, nes ne uz kalnu mokykla, o ten jau pamiegot neteks, nebent per pamokas
Mano mazoji pietu miegucio miega tik darzely, o namuose ji sako, kad nenori miego, tai ir neverciu, vakare viskas buna normaliai
[SIZE=7][COLOR=deeppink] MANO SUNUS NE MIEGA NUO 3-IJU METU.MIEGOT EINA VELAI APIE 23,BE MANES NE UZMIEGA.
ką tik atšventėm penktąjį gimtadienį. su tuo miegojimu tai kaip čia pasakius
Nemiega
Pasitaiko tokiu dienu kad miega pietu, bet labai retai.
Miega tik darželyje. Jei paguldau namie, retai kada teužmiega, dažniausiai prasivarto.
maniškė nemiega pietų nuo 2,5 metukų.pavargdavau migdyti ir ant rankų nešiodavau po 2-3 valandas kankindavausi,paskui nusispjoviau jei nenori tai lai nemiega
kai buvo suneliui 2 metukai as pati ji atpratinau nuo pietu miego, nes budavo uzmiega ir miega kokias 4 val, tada nakciai uzmigdavo kokia 2 nakties
O mes tai siandien pirma karta su asarom keliavom i darzeli
miega bet labai retai
Oi, miega gerai .. Ir po 2-3 val. net
mano ir miega.eina nenoriai, bet yra zodis - reikia.
miegam mes darželyje ir savaitgaliais stengemės išlaikyt režimą.
Iki 4.5 m miegojo ir gan noriai. Gimes mazas broliukas pakoregavo dienotvarke. Abu vaikai tapo labai ankstyvi ryte, uztai abu eina anksti vakare miegot. Jei didckis pamiega pietu, ilgiau vakare neuzmiega, tai mum geriau kai abu vaikai vakare smige
Kol maziukas miega pietu, mes su vyresniu sugulam i lova, skaitom, zaidziam jo kambary ir pan. Tas demesys vien tik jam labai svarbus, na ir pagulinejam, pailsim kazkiek. |