Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Griciūtė ir Bloznelytė, vėžys
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Poliklinikos ir gydytojai
Pages: 1, 2
Liutukeee
QUOTE(*Maja* @ 2009 08 04, 13:15)
Aš skambinau i santariskiu onkologinio registratura. Pasiklausiau, ar btuu galima pas Bloznelyte uzsiregistruoti, tai man atsake, kad ji nedirba jau santariskese ir turi privatu kabineta, ten galima bet kada registruotis. O siaip liepe gauti is seimos gydytojo siuntima ir skambintis spalio men, tada tik registruos pas kita specelista  doh.gif  Tai dabar suku galva, ka cia daryti  g.gif

kazkuriuo is situ skambinau, nes ir vienu tai nekele, kitu uzimtas...
(8 5) 278 67 11
(8 5) 278 67 12
(8 5) 278 67 15
+370 699 918 92 (mobilus)
*

Aisku,aciu!Mes kitais skambinom,i privatu.

Gal kas zinot-ar Bloznelyte tik galvos auglius lazeriu gydo?Gal ir plauciu?
*Maja*
QUOTE(Liutukeee @ 2009 08 04, 13:58)
Aisku,aciu!Mes kitais skambinom,i privatu.
Gal kas zinot-ar Bloznelyte tik galvos auglius lazeriu gydo?Gal ir plauciu?
*

sito as nezinau, nes pati norejau pas ja su apgamais pasikonsultuoti, kad apziuretu.
*Maja*
Ar turite kas nors Gyd. Bložnelytės kontaktus? 4u.gif Gal yra jos klinikos internetinis koks puslapis?
*Maja*
Šiandien buvau pas gyd. Bložnelyte privačiai. Puiki gydytoja. Apžiūrėjo apgamus, vieną pašalino, o dėl kitų kitam kartui susitarėm, kadangi vienas negražus yra ir reikia stebėti ir daryti tyrimus unsure.gif
renatuxaass
o ar yra tokiu kurie dabar pas ja gydosi? ar labai brangu pas ja privaciai gydytis?
*Maja*
QUOTE(renatuxaass @ 2010 01 10, 14:41)
o ar yra tokiu kurie dabar pas ja gydosi? ar labai brangu pas ja privaciai gydytis?
*

Aš buvau šią savaitę pas ją privačiai. Ir dar reiks vykti, nes yra negražus apgamas, kurį reikia jau onkologiškai tirti unsure.gif
Konsultacija pas ją 40 lt, ir plius apgamų šalinimas, priklauso manau nuo dydžio. O jei dar turi gyd siuntimą, manau kažkokios nuolaidos yra, reiktų jau pasiskambinus klausti, ar mažesnės kainos būtų su siuntimu smile.gif
renatuxaass
o del vezio pas ja kas nors gydetes ar gydotes dabar?
varna?
QUOTE(mrs Shirley @ 2006 07 28, 22:42)
as turiu asmenini Griciūtės tel. jei dar reikia...
Papildyta:
kiek zinau Ji dirba Vilniuje tikrai, berods Santariškėse.
*

Labas vakaras,

Gal ne vietoj ir per vėlai, bet meldžiu telefonų Bloznelytės ir Griciūtės, jei dar turite. Mamai kaip ir nepadėjo chemija, bet ir ne IV stadija, gal turime vilties...
Iš anksto ačiū
rsc
QUOTE(varna? @ 2010 02 16, 19:44)
Labas vakaras,

Gal ne vietoj ir per vėlai, bet meldžiu telefonų Bloznelytės ir Griciūtės, jei dar turite. Mamai kaip ir nepadėjo chemija, bet ir ne IV stadija, gal turime vilties...
Iš anksto ačiū
*

Bloznelytes tel.uzsirasymui 861539102
SaDa
o jei reikia salinti apgama chirurginiu budu, ar Bloznelyte daro kokius pries tai kraujo tyrimus ir pan. ar reikia jau paciai poliklinikoj pasidaryti?
*Maja*
QUOTE(SaDa @ 2010 02 22, 13:13)
o jei reikia salinti apgama chirurginiu budu, ar Bloznelyte daro kokius pries tai kraujo tyrimus ir pan. ar reikia jau paciai poliklinikoj pasidaryti?
*

Aš kaip supratau pabuvojus pas ją, tai jei apgamas įtartinas, tai paima tyrimams ka-kokią dalį, po kažkiek laiko reikia atvažiuoti sužinoti rezultatų, tada ji pasako, ar reikia šalinti onkologiškai ar paprastai. jei paprastai, tai ji daro, jei onkologiškai, pas Babajaną siūlo smile.gif
Sadmoon
QUOTE(Noa @ 2005 05 22, 21:23)
Blyn, Norge, tu dar palauk, aš ne medikė, bet kiekvienas atvejis skirtingas... Visko būna šiam pasauly, vienas eidamas vasaros vakarą pargriūna lygioj vietoj ir užsimuša, kitas iš paskutinės stadijos vėžio pagyja... Ar skambijai tai Bloznelytei?
*

va mano vyras taip sako, kai as bliaunu del busimos operacijos, sako eina pargriuna lygioj ir uzsimusa...
neseniai skambinau Ruolia, bet jis man taip grieztokai pasake: ponia pirma issoperuokit, chemoterapija ir tik tada galit konsultuotis, padejau rageli ir i asaras, nu man aisku ne ta tema, kaip autorei, bet kiek girdejus, kad gali turbut patarti ka vartoti, kad pristabdyti
o siaip tikrai sutinku su kita mamyte, kad ne baisiausia liga, nes augliai yra baisiau mano galva doh.gif
varna?
QUOTE(mrs Shirley @ 2006 07 28, 22:42)
as turiu asmenini Griciūtės tel. jei dar reikia...
Papildyta:
kiek zinau Ji dirba Vilniuje tikrai, berods Santariškėse.
*

Labas vakaras,

Mamai liko simptominis gydymas, po operacijos ir chemo. Gal gyd. Griciūtė pakel ją ant kojų.... Labai būčiau dėkinga 4u.gif 4u.gif
Nakties_Sparnai
Jei reikia Bloznelytės kontaktų- http://www.lbklinika.lt/?page_id=11&lang=lt
Ir visa info apie įkainius ir panašiai 4u.gif
egliutka
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kas zinote ar Blozenyte salina chirurginiu budu,nes as turjau igimta apgama virs lupos Babajanas na lygiai pries metus ji pasalino,bet nesekmingai po keliu menesiu jis vel man salino lazeriu,bet va ,kad jis man pradejo ataugineti net nezinau kur ir pas ka kreiptis gal galit kas patarti, buciau labai dekinga ax.gif
rsc
QUOTE(egliutka @ 2010 12 15, 23:37)
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kas zinote ar Blozenyte salina chirurginiu budu,...:
*

Ne, tik lazeriu
egliutka
O gal zinote kas salina chirurginiu budu?
tomoshius
g.gif gal kas imestumete Griciutes kontaktus bent i privacias mano zinutes.Ar ji kepenu veziu konsultuoja sergancius pacientus?
mamulioka
Visiems besidomintiems Bloznelytes metodu. Fotodinamines terapijos taikymo sritys patento aprasymo 6 bei 11 psl.
http://www.tb.lt/pic/Fondas/isradimai/Piln...0725/LT5434.PDF

Ta pati metoda taiko ir Jazukevicius, Verkiu klinika, tik onkodermatologijoj, bei kiek supratau, pakankamai ribotai

http://www.verkiuklinika.lt/odos-vezio-gyd...ka-terapija.htm
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.