Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SWAP-keičiamės servetėlėmis dekupažui
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3
vignola
As irgi prisijungciau jeigu siustumet,bet man praeita karta jie numerius supainiojo ir kitas serveteles atsiunte rolleyes.gif (kuriu deja dekupazui negalima panaudoti...)

ItaBita
sutarta smile.gif
o kiek kazi sveria vienas pakelis? g.gif g.gif
Lachesė
na ką gi čia tai negeras dalykas, gal galima jiems kaip nors paskambinti ir pasakyti,kad ne tas atsiuntė ir gražinti.

Man dar labai įdomus tas tualetinis popierius smile.gif kažin,gal čia kaip ruloninė servetėlė blush2.gif tongue.gif
vignola
QUOTE(ItaBita @ 2008 08 05, 21:00)
sutarta smile.gif
o kiek kazi sveria vienas pakelis?  g.gif  g.gif
*

Ten kai pildai krepsi,jie rodo kiek jau yra siuntimas ir ten reguliuoti galima...iki kada isrinkti reikia?
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 05, 21:07)
na ką gi čia tai negeras dalykas, gal galima jiems kaip nors paskambinti ir pasakyti,kad ne tas atsiuntė ir gražinti.

Man dar labai įdomus tas tualetinis popierius smile.gif kažin,gal čia kaip ruloninė servetėlė  blush2.gif  tongue.gif
*

As siunciausi 6-7 atrodo pakelius,tai vienas buvo ne tas,parasiau,bet taip ir neatsake....tai tiek to jau ...bet siuncia labai greitai per 4 dienas gavau.... ax.gif
ItaBita
na cia truputi nemalonu jei sumaiso, o jei dar sumaiso su tokiom kurios visai ne i tema doh.gif
Lachesė
aaa, na aš tai skambinčiau tokiu atveju, jeigu daugiau prisiųstų netinkamų, ar jums dabar skubiai reikia? aš norėčiau užsisakyti po kokios savaitės. Nes išvažiuosiu šį savaitgalį, tai nespėsiu.

O kas čia per daiktas ?

http://www.servetten-en-meer.nl/nl/cijfers...___stehend.html
ItaBita
na man tai tikrai nedega, laisvai ir nesunkiai galiam ir po savaites, taip sakant ramiai apmastytume kam ko reik ko nereik mirksiukas.gif
Gabii__
sveikos...:)galiu ir as prisijungti??? g.gif
*Alyvuoge*
jei gerai pamenu uz 13 pak.1 nosines ir 1 deco popieriu,mokejau 10 euru siuntimo islaidas.Deco popierius tai tikrai nebrangu ir vertas demesio 10 lapeliu su vienu dideliu 2 mazesniais ir 4 mazais motyvais,noreciau dar as jo ax.gif graziu paveiksliuku yra smile.gif
ItaBita
aisku gali smile.gif

oij siulau jamam viska urmu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as jau antara rata suku, kaip man ten grazu ax.gif bigsmile.gif

nors ir ne prie dekupazuojanciu save priskiriu, ale vistiek seiles teka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lachesė
visos visos gali, pra6ome jungtis smile.gif

klausimas, Alyvuoge, o kur tu ten popieriu radai, gal gali nuoroda mestelti..... AČIŪ ax.gif
Gabii__
nu bet geriau buciau neilindus i ta puslapi... doh.gif biggrin.gif tikrai urmu teks imti... biggrin.gif
o iki kada renkames ir kam siusti issirinkus?smile.gif ax.gif
*Alyvuoge*
Nea ne tas,as su balandziais viena pakeli emiau,nes nesupratau kas per daiktas blush2.gif tongue.gif tuoj rasiu ir nuoroda ir parodysiu kaip jis atrodo islankstytas,turiu kazkur nufotkinus,jis mazdaug tokio plonumo kaip velo 4u.gif
Va gi radau smile.gif super popieriuka,as ir jamciau jei priimsit smile.gif decor popierius
Gabii__
o rimtai kas ten per daiktas kur Lachese klause...tipo kazkokia figurele iskilus, o kita puse tiesi...ant kazko klijuojamas , kaip suprantu... g.gif
ItaBita
ai zodziu, man jau galva apsisuko doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif swoon.gif swoon.gif
*Alyvuoge*
Kaip vienai dienai,tai per daug klausimu lotuliukas.gif as rinkausi koki menesi turbut,rinkausi-isbraukinejau ir taip iki minimumo,ten tiek visokio gerio yra bigsmile.gif
O taip atrodo vienas decor popiero lapelis,pakelyje uz 1 su kazkiek eura ju yra 10vnt.o matmenys lapo 15x48 kazkur user posted image
Kaip supratau tai tik kelios rusys sio popieriaus like sad.gif o tuo metu kai uzsakinejau tiek grazaus buvo ir su malunais ir su balandziais keliu rusiu ir su visokiais graziais vaizdeliais,o dabar nebebera :unsure:Et ...nesekasi doh.gif
Lachesė
aha, grožis , tik kur tu jį radai.... doh.gif
Ingusia31
Lachese koki kieki reikia renkantis galvot imti po pokeli t.y. 20 vnt. ar dezem? Jei po pokeli tau problemos nera surinkti saika ar cia tik del to kad siuntimo islaidos butu mazesnes?
*Alyvuoge*
kazkaip nesikopina nuoroda doh.gif ieskokit per produktu paieška Decor Vloei ivedus ismeta tik kelis siuos popieriukus,o buvo kiek rusiu,kaip gaila negaliu verysad.gif
Gabii__
jau tiek prisirinkau... doh.gif doh.gif doh.gif nezinau kaip cia atsirinkti...tuoj ismesiu viska... biggrin.gif
Lachesė
aš parodysiu kitą savaitę, ką išsirinkau, gal kas nors norės tokių pačių,tai nereikės imti tokio pakelio viso.
bet šiaip ar taip, man nebus problema jas sunaudoti smile.gif

tik vienas dalykas, baisiai nenoriu užsiimti su pinigais schmoll.gif , jau esu pasimokius, tai nežinau,kaip šitą bėdą išspręsti.... unsure.gif
ItaBita
as tai vakar landziojau landziojau tenai kol galva apsisuko doh.gif
nueijau migti ir nakti sapnavau kalnus servetku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Suoka
Vau, kaip gražu, tikrai seilė tysta doh.gif

Šiaip galbūt atsirastų tokie pasirinkimai, kad kažkam prai ar kelioms ir viena pakelį pasidalinti galėtų.

Šiaip jeigu galiam aš irgi norėčiau prisijungti blush2.gif
88888888
Jei galima ir as prisijungciau blush2.gif Tik kaip cia dabar visoms susitart kas ko nori g.gif Kas uzsiims uzsakymu g.gif As sutikciau , bet neturiu nei zalio ,nei raudono supratimo blush-anim-cl.gif2:As noreciau po 2 ,na gal 3 vnt .
Uzsimaniau ir pasimeciau g.gif
una-art
Taip tylu, kuris laikas.
Niekas jokių naujienų nerodo. unsure.gif

Mano servetikes čia
http://public.fotki.com/una-art/servetls-dekupaui/

vignola
Gal kas nors noretu keistis...
Turiu atliekama lapa Stamperijos Velo su meskiukais
user posted image

Keisciau i Stamperijos Velo p., labai domina geishos bigsmile.gif
88888888
MERGINOS .LABAI REIKIA SIU SERVETELIU 5 VNT.

user posted image

Vignola,jei neklystu ,su tavim keiciausi,bet ziuriu jau tavo albume nebera verysad.gif Gal zinai kur ju gauti?Wimmel nera ,Artmanijoj nera , Dekovitoj nera verysad.gif
vignola
QUOTE(88888888 @ 2008 08 30, 15:45)
MERGINOS .LABAI REIKIA SIU SERVETELIU 5 VNT.

user posted image

Vignola,jei neklystu ,su tavim keiciausi,bet ziuriu jau tavo albume nebera verysad.gif Gal zinai kur ju gauti?Wimmel nera ,Artmanijoj nera , Dekovitoj nera  verysad.gif
*

Aha su manim,turejau tik 2, pirkau e-bay...
http://stores.ebay.it/Casa-Lena-Hobby_Serv...idZ2QQpZ2QQtZkm

Bet pas ja siuo metu irgi nera...nors galiu klysti smile.gif
auksine
Laba diena, kadangi ruduo uz lango ir dekupazui laiko vis daugiau, tai manau reiketu gal vel Swap'a paleisti g.gif jei nera norinciu pradet, galiu as startuoti... ax.gif
ar bus dalyviu?
IF...
Aš irgi nieko prieš drinks_cheers.gif
vignola
As irgi noreciau dalyvauti.... smile.gif drinks_cheers.gif
IF...
Na ka, tai darom sarasiuka smile.gif
1. auksine
2. if..
3. vignola
4.

Jei vien vilnietes rinksis, tuomet siulau "susibegima"daryt smile.gif
olajju
ir aš jungiuosi smile.gif

Na ka, tai darom sarasiuka smile.gif
1. auksine
2. if..
3. vignola
4. olajju

auksine
nu va kaip saunu!
galim ir susibegti kur nors smile.gif arba kaip seniau, perduot viena kitai ax.gif
olajju
QUOTE(auksine @ 2008 09 18, 20:01)
nu va kaip saunu!
galim ir susibegti kur nors smile.gif arba kaip seniau, perduot  viena kitai  ax.gif
*

jei susibėgsim tai jau nebus tas mūsų swapas, dins įdomumas g.gif
auksine
na tada senuoju geruoju budu galiu paleisti swap 4u.gif reikia eiti susideti serveteles visas graziai smile.gif
Suoka
Man irgi būtų įdomu sudalyvauti, bet nerimauju kad mano servetelės nera labai kazkuom ipatingos ar grazios ir nelabai zinau kas yra tinkamos ir netinkamos servetels g.gif
auksine
Tsile, parodyk savo serveteles ir ivertinsim, ar tinkamos Swapui wink.gif

tai gal paleidziu swapa jau...nors jis ir trumpukas toks smile.gif
vignola
Na tai kaip, auksine,ar jau paleistas SWAP'as? smile.gif Mazai norinciu dalyvauti.... rolleyes.gif
auksine
nepaleistas, nes IF dar neatsiliepe, gal neturi priejimo savaitgali prie interneto...
norinciu tai tikrai nedaug sad.gif
olajju
QUOTE(auksine @ 2008 09 20, 13:47)
nepaleistas, nes IF dar neatsiliepe, gal neturi priejimo savaitgali prie interneto...
norinciu tai tikrai nedaug sad.gif
*

gal dėl užsakymo iš Wimmel smile.gif
IF...
Na aš jau čia ax.gif Tai mini swap'as bus? rolleyes.gif
auksine
na tai gal tada dabar neleidziam swapo...galim susitikt ir susikeist, nes man tai jauciu net nelabai ir pasikeistu serveteles, kai tik 3 mergaites po manes bus... ax.gif
olajju
QUOTE(auksine @ 2008 09 22, 09:41)
na tai gal tada dabar neleidziam swapo...galim susitikt ir susikeist, nes man tai jauciu net nelabai ir pasikeistu serveteles, kai tik 3 mergaites po manes bus... ax.gif
*

o gal dar palaukiam keleta savaičių, gal tada daugiau swapininkiu susirinks
geguzio ziedai
man būtų visai įdomu, bet aš dar neseniai iklimpusi, dar nelabai įsikertu kas čia kaip vyksta.

p.s pirmą puslapį skaičiau. ir kad kriminalų buvo skaičiau.
auksine
jooo visko cia buvo, na tikekimes jau nebesikartos smile.gif
IF...
Aš tai irgi siūlau organizuotis servetėlių "balių"/meet'ą kur nors kavinėj, net ir pradedančios galės dalyvauti. Jei neturės ko keistis, tuomet nusipirks biggrin.gif
Norinčių bus?

1. auksinė
2. if...
3.
geguzio ziedai
QUOTE(IF... @ 2008 09 22, 16:10)
Aš tai irgi siūlau organizuotis servetėlių "balių"/meet'ą  kur nors kavinėj, net ir pradedančios galės dalyvauti. Jei neturės ko keistis, tuomet nusipirks biggrin.gif
Norinčių bus?

1. auksinė
2. if...
3.
*

vilnius?
olajju
QUOTE(IF... @ 2008 09 22, 14:10)
Aš tai irgi siūlau organizuotis servetėlių "balių"/meet'ą  kur nors kavinėj, net ir pradedančios galės dalyvauti. Jei neturės ko keistis, tuomet nusipirks biggrin.gif
Norinčių bus?

*

1. auksinė
2. if
3. olajju

p.s o kiek servetelių reikia atnešt? kiek nori ? ar yra kokios sąlygos? po keletą vnt. tos pačios servetelės galima atsinešt, ar tik 1?

Papildyta:
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 09 22, 14:34)
vilnius?
*

bent jau aš ir auksinė -vilnietės, o if iš kokio miesto nžn, bet tikriausiai irgi iš Vln
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.