Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SWAP-keičiamės servetėlėmis dekupažui
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3
Arbatėlė
Cituoju:
" Taisyklės:
Swap'o esmė tokia, kad viena rankdarbių mylėtoja sudeda nemažą krūvelę servetėlių (būtinai tinkamų būtent dekupažui...o apie tinkamumą jau čia daug diskutuota buvo ) ir siunčia antrąjai. Mes tarėmės, kad galima pasiimti iki 10vnt servetėlių. Kiek pasiimi, tiek įdedi savų (irgi labai gražių ). 1 nosinaitė(20x20cm)=1 servetėlė (33x33cm). Tai, ką išėmei, nufotografuoji ir parodai visoms smalsutėms šioje temoje... Dabar susitarėm, kad kiekviena savo servetėles, kurias įdeda į siuntinuką, sudės į savo įmautę su užrašytu savo nick'u (taip bandom sukontroliuot, kad neatsirastų nereikalingų ir dekupažui netinkamų servetėlių). Taigi, sudedi tiek savų servetėlių, kiek išsiėmei ir siunti siuntinuką pagal sąrašą toliau Gerai būtų, kad savo adresiuką iš anksto išsiųstum merginai, kuri prieš tave sąrašiuke. Taip bandom nors kiek pagreitinti siuntinuko keliavimą. Aišku, jei gyvenat tame pačiame mieste, tai turbūt paprasčiau yra susitikt ir perduot siuntinuką, nes pašte jis dažnai ilgai užsiguli. Dar noriu priminti, kad siųstumėt siuntinuką registruotu paštu"

Senasis swap'as
1. Lachese (Vilnius)
2. oaze
3. auksine
4. Crazy Daisy
5. Alyvuoge (Kaunas)
6. mažiausia
Crazy Daisy
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 07 04, 13:52)
Mano reportažas,visa laimė,kad neteko laimė siusti į Vilnių,būtų tas pats kaip nusipirkti jas už 10lt.  lotuliukas.gif
user posted image
O čia populiariausios swap'o servetėlės  lotuliukas.gif 5-ias mačiau trijuose iš 5 swap'ų,tris visuose 5-iuose swapuose  doh.gif kitų neužfiksavau,bet šitos labiausiai įstrigo  tongue.gif
user posted image
*

Nu vat o man teko laime siust i Kauna lotuliukas.gif Ir dvi, is tu "pusetinu" serveteliu, kurias issirinkai, ir idejau - nors kai pirkau, atrode labai grazu. Tiesa, ir dabar taip manau smile.gif
O su swapais - patogiau paziuret pas kazka kataloge ir issirinkti drinks_cheers.gif Ir sumoketi - iseina ne brangiau, negu siusti, bet cia buvo zaidimas, kaip supratau. g.gif Gal blogai supratau ax.gif
Savuju tarp ispeiktu servetku neradau, bet dabar ranka prie sirdies pridejusios pasakykit - ar visos niekada ir nedejot maximiniu? Dalyvavau tik treciame, bet kiekviename (ir is Kauno atvaziavusiame) buna Maximiniu kaciuku uostanciu gelytes, roziu ir tt biggrin.gif O dabar gavosi, kad tos vilnietes kad jau pridejo meslo... verysad.gif Aj, zodziu, einu klijuot savo pusetinu lobiu cool.gif
Arbatėlė
Aišku, kad swap'as - žaidimas.
Būna maximoje neblogų, kokybiškų servetėlių, vienintelis minusas - ten užeinam visos, visos galim nusipirkti, smagiau swap'e rasti nematytą. (aš asmeniškai neturiu servetėlių iš maximos, bet jei rasiu geras - nusipirksiu)

aš irgi pasiimčiau servetėlę su rožele. Ne dėl rožės hihihi.gif, dėl žalsvų lapukų su šešėliais.

Bet aš visai rimtai kalbėjau apie swap'ą
"Servetėlės su stambiais motyvais arba dideliais raštais"
Alyvuogė+
maximines dejau paciam pirmam swape,kur sudėjau apskritai visas,kurios gryžo visas į šoną,kaip jakata sakė murzei šluostyt tongue.gif NIEKADA neėmiau gražios servetėlės mainais idėdama maximinę schmoll.gif ,taip,kad žaidimas,bet norisi,kad būtų sąžiningas mirksiukas.gif Swapas ne atsikratymas pabodusiomis ar nepatinkanciomis,o pasikeitimas ,pasidalinimas naujomis,gražiomis,gal kas ir kitaip supranta. 4u.gif jus man atleiskit,jei as matau imautej is 7 servetėliu 5 maximines ir taip 3-5 swapus is eiles tai cia kaip vadinasi? g.gif pasikeitimas graziomis? g.gif Šiaip startai tai visada buvo puikūs,merginos stengėsi thumbup.gif
auksine
idomu pas ka cia is 7 5 maximines g.gif
zodziu, pacios dedam pacios skundziames, cia taip iseina sita tema?

del naujo swapo noretusi pamatyt pvz, apie ka kalba eina g.gif
Arbatėlė
Nesiplėšom hihihi.gif kaunietės, vilnietės...
Ieškau servetėlės, pirkčiau 5 vnt.:
user posted image
Papildyta:
Apie swap'ą "Servetėlės su stambiais motyvais arba dideliais raštais"
Esu pirkusi servetėlių Kaune bazėje, kai kas atvežė iš užsienio (patys nieko nežinantys apie dekupažą), liko nuo swap'o, taip susidarė pundelis, nors ir nedidelis, servetėlių, kuriomis nemoku dekupažinti. Tai - dideli motyvai. Būtų smalsu pažiūrėti kas ką turi sukaupę didelio gabarito, pagaliau savo pokus jei nesumažinti, tai bent paversti įvairesniais (na gal kada suvoksiu kur visa tai dėti doh.gif )
user posted image...user posted image
auksine
aaa, na tokiu as pvz nelabai turiu.

del teminiu swapu tai manau reikia paleisti kelias temas, pvz 2-3 vienam swape, tai daugiau turbut atsirastu galinciu dalyvauti.

as rasciau kazko daugiausia is geliu, dar ornamentu kazkiek 4u.gif
Arbatėlė
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 06 02, 13:47)
Pasibaigusio swap'o apžvalga  rolleyes.gif Aš asmeniškai norėčiau,kad ir Domė pasibaigus dabartiniam swap'ui idėtų fotoreportažą,tai būtų galima matyti kokios servetėlės "sukasi" swap'uke  ax.gif Tas kurias išsirenkam matom,tos kurios lieka manau ir reiktų rodyti  4u.gif Foto pagal swapo eilę,pasididinus foto matosi,kieno jos  mirksiukas.gif
Grįžo 5 servetėlėm daugiau iš sugryžusių 49 būtų maximum 20, kurios man pravers ar būčiau šiaip pasirinkus swap'o eigoje tongue.gif
*

user posted image...user posted image...user posted image

user posted image ...user posted image...user posted image

user posted image...user posted image...user posted image

ir jei gerai prisimenate, po šio reporatžo atsirado šurmulys, kad šiek tiek sukeistos servetėlės. Pas kaiką jų trūko. Reportažuose nebuvo, bet ir galutiniame variante nėra. Visi paskutiniai swap'ai grįžo stipriai pripampę. Alyvuogės - beveik toks, koks iškeliavo. Dar viename swap'e buvo dingusi viena įmautė, tada nurašėme, kad sumaišė Kazytė ir pan. Reliai tai buvo žmogus,kuris ir paplonindavo swap'ą. Nenorėjome to kelti į viešumą, nes keletas servetėlių ištirpo paskutiniame etape. Jakata - Kazytė - Alyvuogė. Pagaut už rankos nepagavom, bet tikrai žinom.
Tai dar viena info. Tik tiek. kaip mano MB sako: statistika. Pasitikėk, bet tikrink du kartus.
Lachesė
sveikos, tiką grįžau , tuok padarysiu rimtą ataskaitą ir viskas bus aišku. Ir išsakysiu savo nuomonę.

Tą servetėlę su didele rože ir pirkau dėl jos kraščiukų, beje, parsivežiau iš Latvijos,kai dar nebuvo tokių Lietuvoje thumbup.gif wub.gif
Lachesė
Štai kas pas mane parkeliavo iš maniškių, visos, iškyrus varpelius ( juos pasigriebiau per vieną vakarėlį ,tai nežinau,kur jie pirkti) yra pirktos iš dekupažui specialiai prekiaujančių vietų,ar imdeko.
su pienėm ir marga su didelėmis rožėmis yra iš Norvegijos.

user posted image

čia ką radau įmautėse, neturiu nieko asmeniško nei prieš vieną,tad neįsižeiskite labai prašau, bet nuotraukose nufotografavau ir vardus,kad nekiltų bereikalingų klausimų.

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

o čia mano išbrokuotos

user posted image

mane labai prajuokino Alyvuogė+, sakiai niekada nedėjai maximinių, turbūt teisybė , bet RIMI'nę tai įdėjai lotuliukas.gif tų citrinų buvau pirkus prieš du metus, tai iki šiol turiu stalčiuje prie virtuvinių.

KAip supratau, Kauno bazių servetėlių nebrokyjam bendruoju atveju, nes kelios tai tikrai yra iš bazių, tačiau man jos visai smagios.

Statistika , įdėjau 40 ,
maniškių grįžo 13 ,
tad paimtos 27
sau pasidėsiu prie gerų 14,
dar 4 išbrokyjau, kurių nėra nuotraukoje,nes jos tiesiog ne pagal mano skonį, nors puikiai tinka dekupažui.
Totalus minusas doh.gif
auksine
isbrokijai dvi mano, ale as jas dejau del ornamento grynai, ne visa klijuot 4u.gif

o ir is kitu isbrokytu pvz su tom saulegrazom ( ne as dejau) esu padarius visai simpatiska vazoneli smile.gif zodziu, skonio reikalas wink.gif

del to detektyvo tai doh.gif
Lachesė
tau nevertėtų jaudintis per daug smile.gif viskas gerai , tiesiog tų geltonų maximoje buvau irgi kažkada pietums pirkus, tai turiu pasidėjus vieną ,jeigu ką , tai taviškė keliaus prie virtuvinių, o rožinė man pasirodė per mažas ornamento gabaliukas ,kad kažkur panaudočiau,aibendrinus , sakyčiau procentas geras, tad ramiai miegok wub.gif

O tos saulėgražos ar visos kitos išbrokytos,manau,kad iš principo yra tinkamos dekupažinti, bet jos sutinkamos prekybcentriuose ir per pigios mainytis ,kad ir su imdekinėm ar iš spec.parduotuvių.
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 05, 00:01)

mane labai prajuokino Alyvuogė+, sakiai niekada nedėjai maximinių, turbūt teisybė , bet RIMI'nę tai įdėjai  lotuliukas.gif  tų citrinų buvau pirkus prieš du metus, tai iki šiol turiu stalčiuje prie virtuvinių.

*

atsiprašau pasitaisau, ne taip parašiau, Alyvuogė tvirtino,kad nedėjo maxinimės už nemaximinę.

Tačiau esmė tame,kad vis tiek įkišo tokią ,dėl kurių pati nepatenkinta.
auksine
del Alyvuoges pritariu doh.gif na cia is zaidimo isejo kovos laukas unsure.gif
Arbatėlė
Detektyvas "abstrakcijų" tema. lotuliukas.gif
Dėkui už išsamią apžvalgą.

Lachesės rinkinyje, kairiame kampe gražios pastelinės rožės (norėčiau poros servetėlių ax.gif ), o tos vidurinės rožės - Paw firmos, Kauno bazėje randamos. (tokių poką turiu hihihi.gif ); Yra vietų bazėje, kur servetėlių pokas kainuoja 9,5 lito. Ten pasitaiko tikrai gražių, bet ir ganėtinai prastų (kalbu apie patį popierių).
Tarp išbrokytų matau bent 4 prastas, kurios keliauja jau 3-4 swap'us tikrai...
Iš kitos pusės, jei atsisiunčiau servetėlių poką, kurio savikaina gavosi 33 litai, nežinau ar dėsiu į swap'ą, rimtai sakau, gaila...

Todėl gal paliekam swap'ą kaip žaidimą ir nereikalaujam daugiau, nei galime iš jo išspausti. Siūlau daryti swapuose pauzę. Vasara, visi keliauja, važiuoja, susitinka su draugais, servetėlių lobynai po truputį pildosi naujomis servetėlėmis. Manau, jog rudeniniai swap'ai turėtų būt spalvingesni, įvairesni.

Lachesė
tu apie tas rožes apatiniame kampe? vieną tai tikrai galiu atsiųsti, bet dviejų nesukrapštysiu.

aš senokai galvojau,akd per dažnai vyksta swapai, na gal teminis po mėnesio reabilituotų situaciją.

O dėl servetėlių iš parduotuvių, tai buvau neseniai maximoje ir žiūriu tokios baltos su smulkiom gėlytėm,man žiauriai gražios, pirkau seniau artmanijoje , mokėjau po pusantro lito ar daugiau už vienetą, o maximoje pokas 5 litai. Tai kur teisybė???????
Alyvuogė+
idėjau prezento citrinas,tokio šaunaus swapo proga lotuliukas.gif buvau pasiruošus 16 servetėlių tos citrinos ekspromtu pateko kaip papildoma,po 5 swapu zinau,kad vargu ar dėsiu kada savo ryžines ar servetėles iš JAV,Airijos,Kanados,UK,Vokietijos...Nebent jos tiesiai keliautų pas tas merginas kurios tikrai geromis keiciasi 4u.gif gaila,kaip ir Tea'ai tongue.gif o pirktomis im deco,artmanijos,senam naujam,mielai keisiuos visada perku po 3-6 vnt.
ItaBita
na as irgi manau, kad jau persisotinome swapu, smile.gif jei jau visokie nesamoningi dalykai dedasi smile.gif
na idejo kazkas maximine, bet gal dar 10 labai sauniu idejo smile.gif

as is savo patirties zinau, kad bet kuriuo atveju neapsimoka pradeti svapo smile.gif ax.gif

gal rimtai jau reikia pailseti, vasara smile.gif mirksiukas.gif
Arbatėlė
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 05, 11:41)
... ir žiūriu tokios baltos su smulkiom gėlytėm,man žiauriai gražios, pirkau seniau artmanijoje , mokėjau po pusantro lito ar daugiau už vienetą, o maximoje pokas 5 litai. Tai kur teisybė???????
*

lotuliukas.gif čia kaip man. Atsisiunčiau iš vokiečių, 16 litų pokas, o bazėje atsirado po 6. Nors verk.
auksine
klausimas beveik ne i tema biggrin.gif kur bazeje, apart SKYRUP yra serveteliu? 4u.gif
Alyvuogė+
yra ir be Skyrup tongue.gif Paw firmos pilna,net ir IHR yra mirksiukas.gif
auksine
kad yra as jau zinau wink.gif klausiau KUR yra tongue.gif
Arbatėlė
Paw - 12 sandelyje, tam paciam viduyje, prie indu yra firmos Duni neblogas pasirunkimas. O kur bazeje Ihr- g.gif nezinau schmoll.gif
jakata
QUOTE(white tea @ 2008 07 04, 20:57)
... nes keletas servetėlių ištirpo paskutiniame etape. Jakata - Kazytė - Alyvuogė. Pagaut už rankos nepagavom, bet tikrai žinom.
Tai dar viena info. Tik tiek. kaip mano MB sako: statistika. Pasitikėk, bet tikrink du kartus.
*

AS NIEKO NEEMIAU 4u.gif , GALIU GULT KRYZIUM ARBA PRISIEKTI SAVO SUNIUKAIS....
Cia toks ne y tema proverzis mirksiukas.gif
Arbatėlė
lotuliukas.gif Gali neprisiekinėti, galiu su šlepetėmis ar be jų iki tavęs ateiti ir tavo lobius papurtyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne apie tave šneka buvo. Aš juk pas tave tą swap'ą mačiau (tiksliau botanikos sode lotuliukas.gif) , o po to jau Alyvuogės reportažą. Dažniau prie kompo prisėsti reikia, tada nereikės šuniukais prisiekinėti tongue.gif
jakata
Nu vaikais tai negalejau taskytis, tai nors sunis paaukot norejau lotuliukas.gif
auksine
QUOTE(white tea @ 2008 07 06, 19:30)
Paw - 12 sandelyje, tam paciam viduyje, prie indu yra firmos Duni neblogas pasirunkimas. O kur bazeje Ihr-  g.gif nezinau schmoll.gif
*

aciu 4u.gif ieskosiu, kai vel Kaune lankysiuos ax.gif
Alyvuogė+
Hmmm,aš reiškiasi daugiau slėptuvių žinau... lotuliukas.gif
Arbatėlė
Alyvuoge, pasakok, tik greitai gun_smilie.gif
Arbatėlė
Nežinau, kaip jūs, bet aš jaučiu priklausomybę nuo servetėlių doh.gif .
Kaune ImDeco atsirado naujienų tongue.gif
Alyvuogė+
Aš jau priklausoma nuo ryžinių servetėlių doh.gif man LT per maža lotuliukas.gif kolekcija sparčiai pildosi mirksiukas.gif clap.gif
strazdanėlė...
QUOTE(white tea @ 2008 07 11, 22:56)
Nežinau, kaip jūs, bet aš jaučiu priklausomybę nuo servetėlių doh.gif .
Kaune ImDeco atsirado naujienų tongue.gif
*

tep tep, atsirado, aš jau nužiūrėjau ir piniginę patuštinau lotuliukas.gif
justess22
Tai pasidalinkit Imdeko naujienom...parodykit...gal ir man reikia doh.gif lotuliukas.gif Tik kad iki Akropolio niekaip nenueinu ax.gif
Arbatėlė
Justess lotuliukas.gif tau juk iki imdeco kokiais trim žingsniais arčiau negu man.
justess22
QUOTE(white tea @ 2008 07 16, 09:35)
Justess lotuliukas.gif tau juk iki imdeco kokiais trim žingsniais arčiau negu man.

lotuliukas.gif Žinau, bet nesugebu nueiti doh.gif Niu nemėgstu aš to Akropolio...stengiuos išvengti tokios pramogos hihihi.gif Bet jei jau niekas naujų lobių nerodo, tai teks kažkaip prievartos būdu nusigaut iki Imdeco lotuliukas.gif
zyliukas
Sveikutes SWAPININKES smile.gif
labai ieskau tokiu serveteliu gal ne i tema as cia http://public.fotki.com/TripleXXX/servetel...i/p3300009.html

ir tokiu angelu arba kazko panasaus http://public.fotki.com/judresdekupazas/da...elaidezute.html,

taip pat pati turiu nemazai serveteliu http://public.fotki.com/judresdekupazas/servetls/, galketume apsikeisti. Rasykit i AZ, labai dekui. drinks_cheers.gif Pati esu is vilniaus bet galetumem ir pasisiuntinet.
una-art
Gal kas rastų mano kolekcijoj ką nors sau tinkamo.
Sutikčiau keistis. Tik pagal mano darbų specifiką ne visos man tinka, nes man geriausia su baltu ar švelniai gelvu fonu.
Mano servetikės
http://public.fotki.com/una-art/servetls-dekupaui/

labai daug darydavau darbelių Kalėdoms , velykoms tai tokių siužetų turiu ne mažai.
Lachesė
turiu skaidrių stiklinių lėkščių, ar domintų ką nors? vakar padariau inventorizaciją ir paaiškėjo,kad lėščių man tikrai tiek nereikia.
vignola
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 02, 17:37)
turiu skaidrių stiklinių lėkščių, ar domintų ką nors? vakar padariau inventorizaciją ir  paaiškėjo,kad lėščių man tikrai tiek nereikia.
*

Domintu...Jau parasiau i AZ smile.gif
una-art
QUOTE(white tea @ 2008 07 05, 20:29)
lotuliukas.gif čia kaip man. Atsisiunčiau iš vokiečių, 16 litų pokas, o bazėje atsirado po 6. Nors verk.
*

Čia tiesiog manau laimės dalykas kur ir už kiek randi.
Nes jei kas vežėsi iš Vokietijos tikrai būna ne pigu ( tokių parvežtų turiu), o kai pasirodo kur pas mus, tai kaina tikrai mažesnė.

http://public.fotki.com/una-art/servetls-dekupaui/

justess22
Sveikos... turiu tokį klausimuką: gal kuri turit panašių servetėlių/nosinaičių? Motyvo reikėtų kuo smulkesnio. Man labai labai prireikė ir nerandu niekur panašių nusipirkti blush2.gif Būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif

user posted image user posted image
user posted image user posted image
ItaBita
Justes o Im Deco nera blink.gif
dar praeita savaite maciau tokiu elniu kaip roje raugonoje nosinaiteje tik zydru ax.gif
tiesa tai buvo Vilniuje blush2.gif
justess22
QUOTE(ItaBita @ 2008 08 05, 14:36)
Justes o Im Deco nera  blink.gif
dar praeita savaite maciau tokiu elniu kaip roje raugonoje nosinaiteje tik zydru  ax.gif
tiesa tai buvo Vilniuje  blush2.gif

Sakai, Imdeco... pastarąjį kartą kai buvau, tai lyg nemačiau ax.gif Tai lėksiu šiandien dar patikrinti - gal tiesiog tada nereikėjo, tai ir neužfiksavau doh.gif Ačiukas mirksiukas.gif
ItaBita
tikrai tikrai ten maciau tokiu nosinikiu smile.gif, tik jos buvo zydram fone melsvi elniai
ale gi Vilniuj tai buvo, nezinau gal pas jus jau ispirko ax.gif
justess22
Taigi, Kaune Imdeco servetėlių su elniais nėra schmoll.gif Tai iš to pykčio kitokių nusipirkau doh.gif Na, vistik laukiu...gal dar atsiras, kas tokių servetėlių turi ax.gif
ItaBita
na rytoj as pabandysiu po darbo nulekti i ta kur maciau as tuos elniu smile.gif
gal man pasiseks mirksiukas.gif
bet vistiek Juste gi buvo nauda smile.gif nusipirkai kitokiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Justes radau tau situ elniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jei rimtai, kai aptikau sita saita tai net kojos drebeti pradejo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
http://www.servetten-en-meer.nl/nl/servete...m/seite_61.html

sakau, gal reikia su kuom nors kooperuotis ir parsisiuti kazkiek g.gif
ale bliamba kur gi man is namu sandeli teks pasidaryti doh.gif
Papildyta:
kaip as tokios noreciau wub.gif wub.gif
user posted image
Papildyta:
ir tokios
user posted image
ai ka as cia jums delioju, nueikit pacios
apsalsit kiek kokiu buna nuostabumu wub.gif
Lachesė
Itut, tokių,kur čia parodei ir LT yra , su angelu pati tą turiu, o ta su dama man ko tais nepatiko, tai atidaviau smile.gif

dafai siunčiamės, aš jau noriu, bet čia pokais smile.gif tai reikės rimtai pasigalvoti,kur likusias dėti smile.gif
ItaBita
a tu ten palandziojai?
as va sedziu seile varvinu smile.gif

cia pacios pirmos kurias pamaciau ax.gif ax.gif ax.gif

a daba nieko daugiau negaliu daryti, sedziu groziuosi , ten turbus viso pasaulio servetkos sudetos doh.gif
Papildyta:
kai is manes tokia dekupaziste, tai man ir po viena uztektu, na max po di, o kur visa poka det tai neisivaizduoju po to nebent paciai artmanijai ar kokia senas naujas ar dar kaip nors smile.gif
pas mane ir taip jau prikaupta kalnas, nes slikstynes tik pokais parduoda doh.gif

tai as tik siaip ideja ismeciau, kad galima parsisiusti toms kas rimtai tuo uzsiima, ir po to dalintis kazkaip mirksiukas.gif
Lachesė
žinai, ką kažin kiek tas siuntimas kainuotų, aš manau,kad aš visai paimčiau ir po pokelį.

Matau labai labai gražių doh.gif blush2.gif wub.gif
ItaBita
zinai kaip, davai tu isirink, as apziuresiu ka tu isirinkai, tai truputi dasimesiu ir po kokia viena nuo taves nureketuosiu
smile.gif
cia siaip kiek suprantu vokietijoje?
nors dar nesigilinau, bo reikia seiles nuo klavieturos nuvalyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gal ir dar tokiu norinciu prisijungti atsirastu ax.gif
Papildyta:
o va kiek sipingas kainuotu

http://www.servietten-grosshandel.de/versa...ang=en&Nr=1
in Lietuva smile.gif
Lachesė
weight to 0.50 kg 4,50 EUR plus VAT. = 5,35 EUR
weight to 0.60 kg 6,01 EUR plus VAT. = 7,15 EUR
weight to 31.50 kg 8,39 EUR plus VAT. = 9,98 EUR

čia parašau visoms , kaip ir netragiška kaina, bet tikrai bus virš pusės kilo......

NEžinau,ar šiandien spėsiu, viską peržiūrėti, tai per skypą atsiųsiu nuorodas savo smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.