Karbynė
2008 07 16, 09:48
QUOTE(insi @ 2008 07 16, 09:32) o paskutiniam konkurse tai buvo paviešinta ir visi žinojo, kad ta nuotrauka jos  o labai gera mintis - reik įvest punktą apie išviešinimus nepriklausomai nuo to kas tai padaro (apie "tarsi netiesioginius" išviešinimus irgi, kai "nueikit į tą konkursą ir pažiūrėkit patys")  . Jei išviešini ne savo - pats skrendi iš konkurso, o jei nedalyvauji gauni įspėjimą Kuo čia dėtas tas, kuris to net nebando padaryt. Atsibos gal kam nors detektyvus žaist
daidora
2008 07 16, 10:57
uij, mergaitės, aš dar 66 fotkes turiu iš TOS fotosesijos...tai dar dalyvausiu ir dalyvausiu.......ach, kaip smagu kai apie tave kalba...(gaila intonacijos negaliu perteikt) Tsakant, tęskite tęskite
Karbynė
2008 07 16, 11:03
Nedalyvausi - atmesim pagal netinkamą aparato modelį  Dalyvaut galės tik su tarkim šitokiu fotkinę. Tai VA.
daidora
2008 07 16, 11:10
ech...užsiverksiu. O aš dar 66 TOKIAS fotkes norėjau prastumt. Tai ką man dabar daryyyyyt???
Karbynė
2008 07 16, 11:23
QUOTE(daidora @ 2008 07 16, 12:10) ech...užsiverksiu. O aš dar 66 TOKIAS fotkes norėjau prastumt. Tai ką man dabar daryyyyyt??? nu kaip, nusiperki TOKĮ aparatą ir jas perfotografuoji. Tada rodys, kad su tokiu fotkyta
laukine
2008 07 16, 11:32
MIKIENĖ
2008 07 16, 11:44
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 16, 12:03) Nedalyvausi - atmesim pagal netinkamą aparato modelį  Dalyvaut galės tik su tarkim šitokiu fotkinę. Tai VA.  Nu tai aš tada galiu dalyvaut.Mano kaip tik toks
laukine
2008 07 16, 12:03
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 16, 12:44) Nu tai aš tada galiu dalyvaut.Mano kaip tik toks  pas tave dar SM lipduko nera  ale jau kito konkurso nugaletoja aiski
Karbynė
2008 07 16, 12:06
QUOTE(laukine @ 2008 07 16, 13:03) pas tave dar SM lipduko nera  būtent
daidora
2008 07 16, 13:29
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 16, 11:23) nu kaip, nusiperki TOKĮ aparatą ir jas perfotografuoji. Tada rodys, kad su tokiu fotkyta   (100 kartų)... o aš jau net iš sm išsiregistruot norėjau  ... Bėgu pardėn fotiko... Ir viskas dėl tų likusių 66 prizų...(Kažin,o tas fotikas labai brangus?) (viskas viskas viskas - nebespaminu.)
MIKIENĖ
2008 07 16, 13:45
QUOTE(laukine @ 2008 07 16, 13:03) pas tave dar SM lipduko nera  ale jau kito konkurso nugaletoja aiski  O tai kur jį gaut?  Kas čia dalina  ? Tai tada aišku,man pirmą vietą duokit
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 16, 10:48) o labai gera mintis - reik įvest punktą apie išviešinimus nepriklausomai nuo to kas tai padaro (apie "tarsi netiesioginius" išviešinimus irgi, kai "nueikit į tą konkursą ir pažiūrėkit patys")  . Jei išviešini ne savo - pats skrendi iš konkurso, o jei nedalyvauji gauni įspėjimą Kuo čia dėtas tas, kuris to net nebando padaryt. Atsibos gal kam nors detektyvus žaist  va čia išties geras patarimas  manau pasitarę su moderatorėm, įtrauksim į taisykles šitą faktą
bet tarkim taisyklėse pasakyta, kad nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. ta nuotrauka anoniminė nebuvo, tačiau buvo palikta bei todėl balsų skaičius visai nenustebino. tai ar bus laikomasi minėtų galimų nuostatų?
Karbynė
2008 07 17, 12:05
QUOTE(insi @ 2008 07 17, 09:05) bet tarkim taisyklėse pasakyta, kad nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. ta nuotrauka anoniminė nebuvo, tačiau buvo palikta bei todėl balsų skaičius visai nenustebino. tai ar bus laikomasi minėtų galimų nuostatų?  Man mano pažįstamų mamų nuotraukos asmeniškai irgi nėra anoniminės, nes atpažįstu, o daidoros tarkim nei žinojau nei ką. Nebūtina čia detektyvų žaist ir jei žinai, dar ir kitiem apskelbt kad žinotų, nes "aš atpažinau, tai reiškia jin išviešinta". O gal kitas nė nemanė atpažint. Nevapsės niekas ir tokių "atpažinusių" mažiau bus. O atpažino - lai pasilaiko sau. Beje aš išviešinimo netapatinu su asmeniniu atpažinimu, o su viešu aiškiu (ir dažniausiai tyčiniu) davimu suprast kieno yra konkreti nuotrauka. Ne tada kai tai padaro pati konkurso dalyvė. Man asmeniškai ta jūsų svarstoma nuotrauka buvo anoniminė. Iki galo. Ir apskritai čia ne konkretaus konkurso rezultatų aptarinėjimo tema
laukine
2008 07 17, 13:22
as netgi ne is bendraamziu skyrelio vaikiukus jau atpazistu - tiesiog tos pacios dalyves daugiausia dalyvauja... bet tyliu, ir tai neturi reiksmes mano balsavimui uz ta foto, ar nebalsavimui. taip pat kai kuriu fotografavimo stilius jau darosi atpazistamas. taigis, visada kazka atpazinsim
būtent, kad visada kažką atpažinsim. ar mamytę ar vaikutį ar kokią detalę. na bet gi netragedija, svarbu neišplepėt garsiai ir tiek. o šiaip, kad ir balsuoju už tą, ką pažįstu, nusižengiu taisyklėm? gi ne? gal man iš tiesų graži ta foto nors ir nepažinočiau, vistiek balsuočiau
Aš ne apie foto konkursą, bet kitus, pvz kur yra romantiškiausias mano gyvenimo vakaras... kaip ten vyksta, kada kas balsuoja ar čia moderatorės nusprendžia?
Nustebino  Yra kelios temos kuriose mes mamos dedam savo vaikiukus  ir man net nepasižiūrėjus niko pasidaro aišku kieno ten nuotrauka  . Bet man tai neįtakoja balsavimo rezultatų.  Tai gal tada įveskim taisyklą kad vienas narys gali tik vieną kartą dalyvauti aplamai konkurse ir tai tik jeigu kur nors nėra anksčiau įdėjęs nuotraukos  Ir juokinga ir graudu. O dėl tos konkrečios nmuotraukos, dėl kurios čia tokia banga kilo, tai ir aš už ją balsavau  nors neatpažinau, ale balsavau kad man patiko nuotrauka
Pritariu kažkieno pasakytai minčiai, kad laimėjus prizinę vietą kažkurį laiką konkursuose dalyvauti būtų negalima. Daugelyje TV, radijo ir kt konkursų tokia sąlyga yra ir nemanau, kad blogai suteikti šansų laimėti ir kitiems  Taip ir "profai" laimėtų ne visus konkursus  Ar bent jau ne tie patys
O kada bus kitas konkursas? jau taip laukiam...
QUOTE(ich @ 2008 07 27, 16:38) O kada bus kitas konkursas? jau taip laukiam...  iki 08,01 tai tikrai nebus, nes Rsutė atostogauja, o daugiau gallll
laukine
2008 07 27, 16:40
Noriu konkurso su vaikais
QUOTE(laukine @ 2008 07 27, 16:40) Noriu konkurso su vaikais  Aš irgi turiu nuostabią mažylę, ale vistiek kažkaip jau šį kartą norisi konkurso be vaikų Kur dingo insi, išsiregistravo?
QUOTE(baltė @ 2008 07 31, 00:13) Kur dingo insi, išsiregistravo? taip rašė viena moderatorė.
Ryt naujas fotokonkursas
QUOTE(Rustė @ 2008 08 01, 22:10) Ryt naujas fotokonkursas   Laukiu nesulaukiu
Ibi patria, ubi bene!
2008 08 01, 23:53
QUOTE(baltė @ 2008 07 31, 00:13) Kur dingo insi, išsiregistravo? Ir greičiausiai prisiregistravo kitu vardu
Valerija
2008 08 05, 15:02
QUOTE(zinulė @ 2008 08 05, 15:54) Ir greičiausiai prisiregistravo kitu vardu l'eau tas pats braižas
Elenele Raganele
2008 08 05, 22:31
QUOTE(zinulė @ 2008 08 05, 14:54) Ir greičiausiai prisiregistravo kitu vardu  ta pati pamaniau , Valerija teisi
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 08 05, 23:31)  ta pati pamaniau , Valerija teisi  aš irgi  tik garsiai nesakiau
QUOTE(Rustė @ 2008 08 01, 21:10) Ryt naujas fotokonkursas  na tai kur tas fotokonkursas
Stebukle
2008 09 05, 10:38
QUOTE(lotute @ 2008 09 05, 11:30) na tai kur tas fotokonkursas  Stai cia buvo http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=85
QUOTE(Stebukle @ 2008 09 05, 10:38) jau radau
Gera mintis
Kada ir koks bus naujas fotokonkursas?
_Ligitukas_
2008 09 24, 15:58
Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto  Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas: 1. Internetinė foto:  2.Ir tikrai pasistengta, ir sugalvota, o ne svetima mintis
Valerija
2008 09 24, 18:06
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 16:58) Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto  Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas: 1. Internetinė foto:  2.Ir tikrai pasistengta, ir sugalvota, o ne svetima mintis  O tai iš kur ta nuotrauka paimta??? Prašau nuorodą įdėti, o ne tik tuščiais kaltinimais žarstytis
QUOTE(Valerija @ 2008 09 24, 19:06) O tai iš kur ta nuotrauka paimta??? Prašau nuorodą įdėti, o ne tik tuščiais kaltinimais žarstytis  ir man idomu
tikrai labai labai įdomu, nes jei iš tikro tai "svetima" nuotrauka, labai liūdna  aš už ją balsavau, labai labai ji man pasirodė
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 16:58) Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto  Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas: 1. Internetinė foto:  2.Ir tikrai pasistengta, ir sugalvota, o ne svetima mintis  ar nemanote, kad jei kažką jau kaltinate vulgarumu, reikia tai pagrįsti?
Dykuma5
2008 09 28, 11:16
Muskari
2008 09 28, 11:23
QUOTE(MaršuA @ 2008 09 24, 20:53) tikrai labai labai įdomu, nes jei iš tikro tai "svetima" nuotrauka, labai liūdna  aš už ją balsavau, labai labai ji man pasirodė  niu žinokit ir man ta nuotrauka pasirodė laaabai matyta, bet nieko nerašiau, nes tikrai nežinau kur ir kada, o kaltinimais švaistytis neturiu jokio noro. Na, nepagautas - ne vagis. Jei jau ir ne autentiška ta foto, tai tebūnie žmogui ant sąžinės. O jei tikrai daryta - tai labai gražu, meniška ir pagirtina.
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 16:58) Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto  Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas:  rodyk iš kur ištraukei
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 16:58) Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto  Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas: 1. Internetinė foto:  2.Ir tikrai pasistengta, ir sugalvota, o ne svetima mintis  tikrai mineta nuotrauka nera is interneto..nezinau, kaip del minties, taciau si autore tikrai stengesi siam konkursui, asnet kelis variantus cia neidetus visos fotosesijos maciau..tikrai labai negrazu tai kalbeti neisikaiskinus visko
Smagurė
2008 10 01, 10:15
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 16:58) Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto  Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas: 1. Internetinė foto:  laba diena mintis MANO, idėja MANO, nuotrauka MANO, lygintuvas MANO. Kokie čia nepagrįsti kaltinimai???? jei kas nukniso mano nuotrauką ir kurnors paviešino prašau parodyti kur kam dar reik įrodymų? ? ? dedu tos fotosesijos kadrus prašom:     šitų prašom irgi būkit malonūs nevokit ir kitur nepublikuokit.  velniava, susinervinau. ko šiai poniai, lygintuvo pavydu pasidarė??? akyse aš prizo dar nemačiau ir niekokių žinių negaunu, jei kam labai dėl to širdį skauda. Geros Jums nuotaikos Papildyta:pirkau plastelina, baibokus pati lipdziau, kompoziciją kūriau, ar įsivaizduojat koks dabar jausmas ???
_Ligitukas_
2008 10 01, 10:39
QUOTE(Vijolė @ 2008 10 01, 11:15) laba diena mintis MANO, idėja MANO, nuotrauka MANO, lygintuvas MANO. Kokie čia nepagrįsti kaltinimai???? jei kas nukniso mano nuotrauką ir kurnors paviešino prašau parodyti kur kam dar reik įrodymų? ? ? dedu tos fotosesijos kadrus prašom:     šitų prašom irgi būkit malonūs nevokit ir kitur nepublikuokit.  velniava, susinervinau. ko šiai poniai, lygintuvo pavydu pasidarė??? akyse aš prizo dar nemačiau ir niekokių žinių negaunu, jei kam labai dėl to širdį skauda. Geros Jums nuotaikos Papildyta:pirkau plastelina, baibokus pati lipdziau, kompoziciją kūriau, ar įsivaizduojat koks dabar jausmas ??? Na labai atsiprašome tada šios mamytės, nes tikrai mačiau kažkur, aišku galėjo kažkas tada ir forumo iškelti ir kur panaudoti, bet prisiekiu nes nėra man čia ko išsigalvoti ar puldinėti kitų, tik aš ją 100 proc. mačiau kažkur jau
Smagurė
2008 10 01, 10:48
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 01, 11:39) Na labai atsiprašome tada šios mamytės, nes tikrai mačiau kažkur, aišku galėjo kažkas tada ir forumo iškelti ir kur panaudoti, bet prisiekiu nes nėra man čia ko išsigalvoti ar puldinėti kitų, tik aš ją 100 proc. mačiau kažkur jau  ne GALĖJO iškelti o iškėlė, kito varianto čia nėra, jei kažkur tikrai matėt. (ar tik pasirodė kad matėt...) Prašau netingėti ir surasti kur, už bausmę toliau jau aš pati išsiaiškinsiu kokią kas teisę turėjo kažkur kitur dėti kaip savo.
_Ligitukas_
2008 10 01, 11:25
QUOTE(Vijolė @ 2008 10 01, 11:48) ne GALĖJO iškelti o iškėlė, kito varianto čia nėra, jei kažkur tikrai matėt. (ar tik pasirodė kad matėt...) Prašau netingėti ir surasti kur, už bausmę toliau jau aš pati išsiaiškinsiu kokią kas teisę turėjo kažkur kitur dėti kaip savo. Nu lyg ir atiprašiau, bet bausti tai jau jūs manęs neturite teisės, nuteis mane tik po mirties šiaip jau, o man dar nesivaidena pstikėkite, per jauna esu kad jau vaidentusi, ant kelių nesiklaupsiu, bet po 100 kartų neatsiprašinėsiu.  Ir lygintuvo tikrai man negaila, jai ką galiu aš tau kaip prizą atsiūsti nes tris turiu Nesinervuok
Karbynė
2008 10 01, 11:50
O net jei matei kitur, kas čia tokio? Kitur sm taisyklės tam pačiam žmogui savo nuotraukų publikuot nedraudžia. Tai net jei ir būtų matyta KITUR kam pulti žmogų, o ne visų pirma pagalvot, kad gal čia jis pats kažkur kitur įdėjo? Na šiuo atveju panašu, kad ne pats, bet taip pradėt nuo kaltinimo, kad iš kažkur pavogė...  Aš pvz. visų pirma tikrai pagalvočiau, kad čia to paties žmogaus darbelis tik publikuotas kitur ir tiek. O jei jau bandot kaltint, tai bent kažką kas jūsų supratimu bent būtų panašu į įrodymus pateikit, o ne taip tėkšt, kad internetinė, o nei kur nei ką nežinau. Aišku internetinė. Dabar aiškiai yra internete. Konkurse sm
|
|