Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursai
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Karbynė
QUOTE(insi @ 2008 07 16, 09:32)
o paskutiniam konkurse tai buvo paviešinta ir visi žinojo, kad ta nuotrauka jos cool.gif
*

o labai gera mintis - reik įvest punktą apie išviešinimus nepriklausomai nuo to kas tai padaro (apie "tarsi netiesioginius" išviešinimus irgi, kai "nueikit į tą konkursą ir pažiūrėkit patys") biggrin.gif.
Jei išviešini ne savo - pats skrendi iš konkurso, o jei nedalyvauji gauni įspėjimą cool.gif
Kuo čia dėtas tas, kuris to net nebando padaryt. Atsibos gal kam nors detektyvus žaist biggrin.gif
daidora
uij, mergaitės, aš dar 66 fotkes turiu iš TOS fotosesijos...tai dar dalyvausiu ir dalyvausiu.......ach, kaip smagu kai apie tave kalba...(gaila intonacijos negaliu perteikt)

Tsakant, tęskite tęskite mirksiukas.gif
Karbynė
Nedalyvausi - atmesim pagal netinkamą aparato modelį cool.gif biggrin.gif
Dalyvaut galės tik su tarkim šitokiu fotkinę. Tai VA.

user posted image
daidora
ech...užsiverksiu.
O aš dar 66 TOKIAS fotkes norėjau prastumt.
Tai ką man dabar daryyyyyt???
Karbynė
QUOTE(daidora @ 2008 07 16, 12:10)
ech...užsiverksiu.
O aš dar 66 TOKIAS fotkes norėjau prastumt.
Tai ką man dabar daryyyyyt???
*

nu kaip, nusiperki TOKĮ aparatą ir jas perfotografuoji. Tada rodys, kad su tokiu fotkyta topsecret.gif
laukine
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 16, 12:23)
nu kaip, nusiperki TOKĮ aparatą ir jas perfotografuoji. Tada rodys, kad su tokiu fotkyta  topsecret.gif
*

uj hihihi.gif
doh.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
biski spamo, ale labai juokinga biggrin.gif
MIKIENĖ
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 16, 12:03)
Nedalyvausi - atmesim pagal netinkamą aparato modelį  cool.gif  biggrin.gif
Dalyvaut galės tik su tarkim šitokiu fotkinę. Tai VA.

user posted image
*

Nu tai aš tada galiu dalyvaut.Mano kaip tik toks smile.gif
laukine
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 16, 12:44)
Nu tai aš tada galiu dalyvaut.Mano kaip tik toks smile.gif
*

pas tave dar SM lipduko nera tongue.gif
ale jau kito konkurso nugaletoja aiski drinks_cheers.gif
Karbynė
QUOTE(laukine @ 2008 07 16, 13:03)
*

būtent cool.gif
daidora
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 16, 11:23)
nu kaip, nusiperki TOKĮ aparatą ir jas perfotografuoji. Tada rodys, kad su tokiu fotkyta  topsecret.gif
*

aciuks.gif (100 kartų)... o aš jau net iš sm išsiregistruot norėjau doh.gif ... Bėgu pardėn fotiko... Ir viskas dėl tų likusių 66 prizų...(Kažin,o tas fotikas labai brangus?)

(viskas viskas viskas - nebespaminu.)
MIKIENĖ
QUOTE(laukine @ 2008 07 16, 13:03)
ale jau kito konkurso nugaletoja aiski  drinks_cheers.gif
*

O tai kur jį gaut? lotuliukas.gif Kas čia dalina lotuliukas.gif ?
Tai tada aišku,man pirmą vietą duokit mirksiukas.gif
Rustė
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 16, 10:48)
o labai gera mintis - reik įvest punktą apie išviešinimus nepriklausomai nuo to kas tai padaro (apie "tarsi netiesioginius" išviešinimus irgi, kai "nueikit į tą konkursą ir pažiūrėkit patys")  biggrin.gif.
Jei išviešini ne savo - pats skrendi iš konkurso, o jei nedalyvauji gauni įspėjimą  cool.gif
Kuo čia dėtas tas, kuris to net nebando padaryt. Atsibos gal kam nors detektyvus žaist biggrin.gif
*

va čia išties geras patarimas smile.gif
manau pasitarę su moderatorėm, įtrauksim į taisykles šitą faktą smile.gif
insi
bet tarkim taisyklėse pasakyta, kad nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. ta nuotrauka anoniminė nebuvo, tačiau buvo palikta bei todėl balsų skaičius visai nenustebino. tai ar bus laikomasi minėtų galimų nuostatų? g.gif
Karbynė
QUOTE(insi @ 2008 07 17, 09:05)
bet tarkim taisyklėse pasakyta, kad nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. ta nuotrauka anoniminė nebuvo, tačiau buvo palikta bei todėl balsų skaičius visai nenustebino. tai ar bus laikomasi minėtų galimų nuostatų? g.gif
*

Man mano pažįstamų mamų nuotraukos asmeniškai irgi nėra anoniminės, nes atpažįstu, o daidoros tarkim nei žinojau nei ką. Nebūtina čia detektyvų žaist ir jei žinai, dar ir kitiem apskelbt kad žinotų, nes "aš atpažinau, tai reiškia jin išviešinta". O gal kitas nė nemanė atpažint. Nevapsės niekas ir tokių "atpažinusių" mažiau bus. O atpažino - lai pasilaiko sau. Beje aš išviešinimo netapatinu su asmeniniu atpažinimu, o su viešu aiškiu (ir dažniausiai tyčiniu) davimu suprast kieno yra konkreti nuotrauka.
Ne tada kai tai padaro pati konkurso dalyvė.
Man asmeniškai ta jūsų svarstoma nuotrauka buvo anoniminė. Iki galo. Ir apskritai čia ne konkretaus konkurso rezultatų aptarinėjimo tema wink.gif
laukine
as netgi ne is bendraamziu skyrelio vaikiukus jau atpazistu - tiesiog tos pacios dalyves daugiausia dalyvauja... bet tyliu, ir tai neturi reiksmes mano balsavimui uz ta foto, ar nebalsavimui. taip pat kai kuriu fotografavimo stilius jau darosi atpazistamas. taigis, visada kazka atpazinsim mirksiukas.gif
grange
būtent, kad visada kažką atpažinsim. ar mamytę ar vaikutį ar kokią detalę. na bet gi netragedija, svarbu neišplepėt garsiai ir tiek.
o šiaip, kad ir balsuoju už tą, ką pažįstu, nusižengiu taisyklėm? gi ne? gal man iš tiesų graži ta foto nors ir nepažinočiau, vistiek balsuočiau ax.gif
grange
Aš ne apie foto konkursą, bet kitus, pvz kur yra romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...

kaip ten vyksta, kada kas balsuoja ar čia moderatorės nusprendžia? g.gif
Niktė
Nustebino blink.gif Yra kelios temos kuriose mes mamos dedam savo vaikiukus ax.gif ir man net nepasižiūrėjus niko pasidaro aišku kieno ten nuotrauka biggrin.gif . Bet man tai neįtakoja balsavimo rezultatų. schmoll.gif Tai gal tada įveskim taisyklą kad vienas narys gali tik vieną kartą dalyvauti aplamai konkurse ir tai tik jeigu kur nors nėra anksčiau įdėjęs nuotraukos lotuliukas.gif doh.gif Ir juokinga ir graudu. O dėl tos konkrečios nmuotraukos, dėl kurios čia tokia banga kilo, tai ir aš už ją balsavau tongue.gif nors neatpažinau, ale balsavau kad man patiko nuotrauka wub.gif
SD
Pritariu kažkieno pasakytai minčiai, kad laimėjus prizinę vietą kažkurį laiką konkursuose dalyvauti būtų negalima. Daugelyje TV, radijo ir kt konkursų tokia sąlyga yra ir nemanau, kad blogai suteikti šansų laimėti ir kitiems ax.gif Taip ir "profai" laimėtų ne visus konkursus blush2.gif Ar bent jau ne tie patys biggrin.gif
ich
O kada bus kitas konkursas? jau taip laukiam... ax.gif
grange
QUOTE(ich @ 2008 07 27, 16:38)
O kada bus kitas konkursas? jau taip laukiam... ax.gif
*

iki 08,01 tai tikrai nebus, nes Rsutė atostogauja, o daugiau gallll bigsmile.gif
laukine
Noriu konkurso su vaikais biggrin.gif
baltė
QUOTE(laukine @ 2008 07 27, 16:40)
Noriu konkurso su vaikais biggrin.gif
*

Aš irgi turiu nuostabią mažylę, ale vistiek kažkaip jau šį kartą norisi konkurso be vaikų ax.gif

Kur dingo insi, išsiregistravo?
grange
QUOTE(baltė @ 2008 07 31, 00:13)
*

taip rašė viena moderatorė.
Rustė
Ryt naujas fotokonkursas smile.gif
Niktė
QUOTE(Rustė @ 2008 08 01, 22:10)
*

thumbup.gif Laukiu nesulaukiu wub.gif
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(Rustė @ 2008 08 01, 22:10)
*

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif būtinai dalyvausiu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
ernoja
QUOTE(baltė @ 2008 07 31, 00:13)

*

Ir greičiausiai prisiregistravo kitu vardu
Valerija
QUOTE(zinulė @ 2008 08 05, 15:54)
*

l'eau
tas pats braižas lotuliukas.gif
Elenele Raganele
QUOTE(zinulė @ 2008 08 05, 14:54)
*

biggrin.gif ta pati pamaniau , Valerija teisi thumbup.gif
ernoja
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 08 05, 23:31)
biggrin.gif  ta pati pamaniau , Valerija teisi  thumbup.gif
*

aš irgi thumbup.gif tik garsiai nesakiau drinks_cheers.gif
lotute
QUOTE(Rustė @ 2008 08 01, 21:10)
*

na tai kur tas fotokonkursas blush2.gif
Stebukle
QUOTE(lotute @ 2008 09 05, 11:30)
na tai kur tas fotokonkursas  blush2.gif
*

Stai cia buvo biggrin.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=85
lotute
QUOTE(Stebukle @ 2008 09 05, 10:38)

jau radau 4u.gif
eLIA33
Gera mintis drinks_cheers.gif
tasha
Kada ir koks bus naujas fotokonkursas? ax.gif
_Ligitukas_
Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto verysad.gif Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas:
1. Internetinė foto:
user posted image
2.Ir tikrai pasistengta, ir sugalvota, o ne svetima mintis wub.gif
user posted image
Valerija
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 16:58)
Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto  verysad.gif  Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas:
1. Internetinė foto:
user posted image
2.Ir tikrai pasistengta, ir sugalvota, o ne svetima mintis  wub.gif 
user posted image
*

O tai iš kur ta nuotrauka paimta??? Prašau nuorodą įdėti, o ne tik tuščiais kaltinimais žarstytis mirksiukas.gif
sdr
QUOTE(Valerija @ 2008 09 24, 19:06)
O tai iš kur ta nuotrauka paimta??? Prašau nuorodą įdėti, o ne tik tuščiais kaltinimais žarstytis mirksiukas.gif
*

ir man idomu g.gif
MaršuA
tikrai labai labai įdomu, nes jei iš tikro tai "svetima" nuotrauka, labai liūdna verysad.gif aš už ją balsavau, labai labai ji man pasirodė wub.gif
MaršuA
Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto  verysad.gif  Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas:
1. Internetinė foto:
user posted image
user posted image
*

ar nemanote, kad jei kažką jau kaltinate vulgarumu, reikia tai pagrįsti?
Dykuma5
Tikrai laukiame naujų fotokunkursų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muskari
QUOTE(MaršuA @ 2008 09 24, 20:53)
tikrai labai labai įdomu, nes jei iš tikro tai "svetima" nuotrauka, labai liūdna verysad.gif  aš už ją balsavau, labai labai ji man pasirodė wub.gif
*

niu žinokit ir man ta nuotrauka pasirodė laaabai matyta, bet nieko nerašiau, nes tikrai nežinau kur ir kada, o kaltinimais švaistytis neturiu jokio noro. Na, nepagautas - ne vagis. Jei jau ir ne autentiška ta foto, tai tebūnie žmogui ant sąžinės. O jei tikrai daryta - tai labai gražu, meniška ir pagirtina.
Omrum
*

blink.gif rodyk iš kur ištraukei unsure.gif
Skorpe
1. Internetinė foto:
user posted image
user posted image
*

tikrai mineta nuotrauka nera is interneto..nezinau, kaip del minties, taciau si autore tikrai stengesi siam konkursui, asnet kelis variantus cia neidetus visos fotosesijos maciau..tikrai labai negrazu tai kalbeti neisikaiskinus visko schmoll.gif
Smagurė
1. Internetinė foto:
user posted image

laba diena blink.gif

mintis MANO, idėja MANO, nuotrauka MANO, lygintuvas MANO.
Kokie čia nepagrįsti kaltinimai????
jei kas nukniso mano nuotrauką ir kurnors paviešino prašau parodyti kur blink.gif

kam dar reik įrodymų? ? ?
dedu tos fotosesijos kadrus prašom:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

šitų prašom irgi būkit malonūs nevokit ir kitur nepublikuokit. mad.gif

velniava, susinervinau. mad.gif

ko šiai poniai, lygintuvo pavydu pasidarė???
akyse aš prizo dar nemačiau ir niekokių žinių negaunu, jei kam labai dėl to širdį skauda.

Geros Jums nuotaikos 4u.gif
Papildyta:
pirkau plastelina, baibokus pati lipdziau, kompoziciją kūriau, ar įsivaizduojat koks dabar jausmas ???
_Ligitukas_
QUOTE(Vijolė @ 2008 10 01, 11:15)
laba diena  blink.gif

mintis MANO, idėja MANO, nuotrauka MANO, lygintuvas MANO.
Kokie čia nepagrįsti kaltinimai????
jei kas nukniso mano nuotrauką ir kurnors paviešino prašau parodyti kur  blink.gif

kam dar reik įrodymų? ? ?
dedu tos fotosesijos kadrus prašom:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

šitų prašom irgi būkit malonūs nevokit ir kitur nepublikuokit. mad.gif

velniava, susinervinau.  mad.gif

ko šiai poniai, lygintuvo pavydu pasidarė???
akyse aš prizo dar nemačiau ir niekokių žinių negaunu, jei kam labai dėl to širdį skauda.

Geros Jums nuotaikos  4u.gif
Papildyta:
pirkau plastelina, baibokus pati lipdziau, kompoziciją kūriau, ar įsivaizduojat koks dabar jausmas ???
*

Na labai atsiprašome tada šios mamytės, nes tikrai mačiau kažkur, aišku galėjo kažkas tada ir forumo iškelti ir kur panaudoti, bet prisiekiu nes nėra man čia ko išsigalvoti ar puldinėti kitų, tik aš ją 100 proc. mačiau kažkur jau blush2.gif
Smagurė
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 01, 11:39)
Na labai atsiprašome tada šios mamytės, nes tikrai mačiau kažkur, aišku galėjo kažkas tada ir forumo iškelti ir kur panaudoti, bet prisiekiu nes nėra man čia ko išsigalvoti ar puldinėti kitų, tik aš ją 100 proc. mačiau kažkur jau  blush2.gif
*

ne GALĖJO iškelti o iškėlė, kito varianto čia nėra, jei kažkur tikrai matėt. (ar tik pasirodė kad matėt...)
Prašau netingėti ir surasti kur, už bausmę cool.gif

toliau jau aš pati išsiaiškinsiu kokią kas teisę turėjo kažkur kitur dėti kaip savo.
_Ligitukas_
QUOTE(Vijolė @ 2008 10 01, 11:48)
ne GALĖJO iškelti o iškėlė, kito varianto čia nėra, jei kažkur tikrai matėt. (ar tik pasirodė kad matėt...)
Prašau netingėti ir surasti kur, už bausmę  cool.gif

toliau jau aš pati išsiaiškinsiu kokią kas teisę turėjo kažkur kitur dėti kaip savo.
*

Nu lyg ir atiprašiau, bet bausti tai jau jūs manęs neturite teisės, nuteis mane tik po mirties šiaip jau, o man dar nesivaidena pstikėkite, per jauna esu kad jau vaidentusi, ant kelių nesiklaupsiu, bet po 100 kartų neatsiprašinėsiu. doh.gif
Ir lygintuvo tikrai man negaila, jai ką galiu aš tau kaip prizą atsiūsti nes tris turiu 4u.gif
Nesinervuok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Karbynė
O net jei matei kitur, kas čia tokio? Kitur sm taisyklės tam pačiam žmogui savo nuotraukų publikuot nedraudžia. Tai net jei ir būtų matyta KITUR kam pulti žmogų, o ne visų pirma pagalvot, kad gal čia jis pats kažkur kitur įdėjo?

Na šiuo atveju panašu, kad ne pats, bet taip pradėt nuo kaltinimo, kad iš kažkur pavogė... unsure.gif doh.gif Aš pvz. visų pirma tikrai pagalvočiau, kad čia to paties žmogaus darbelis tik publikuotas kitur ir tiek.
O jei jau bandot kaltint, tai bent kažką kas jūsų supratimu bent būtų panašu į įrodymus pateikit, o ne taip tėkšt, kad internetinė, o nei kur nei ką nežinau. Aišku internetinė. Dabar aiškiai yra internete. Konkurse sm biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.