čiaudanti bitė
2008 07 06, 13:08
Sveikos mamytės, noriu suzinoti kokie jums atrode jusu naujagimiai - ar grazus, kad patys mieliausi ir brangiausi tai jau aisku. Kai gime mano mergyte gulejau dvivieteje palatoje ir mano ir kitos moters mergaites vardai buvo vienodi - Austejos, bet kaip ju isvaizdos skyresi. Ta kita Austeja buvo tokia dailute baltu lygiu veideliu ir su didelia kupeta juodu ilgu plauku, o manoji tokia pabalus, pageltus ir su kraujosruvom veidelyje ir su penkiais plaukuciais, kad zvelgdavau i ja ir noredavau apglebti ir apginti nuo visko kas bloga, nes mielesnio ir brangesnio zmogucio nepazinojau. Taippat ir apie suneli galiu pasakyti. Gime su virkstele ant kaklo todel buvo pameles, paskui pripuole gelta, nudraskyta nosyte ir raudoni akyciu obuoliai.... Taciau dabar tai jau visai nesvarbu nes abu vaikuciai grazus
Barlamėja
2008 07 07, 00:37
Cia turbut is sono geriausiai matyti ar vaikas grazus ar ne. Maniske ir gime su kupeta plauku, sviesia odele, tamsiai melynos akutes, o palatos drauge pagimde melyna berniuka, plika kaip tilvika ir visas rauksletas, o jai jis buvo pats graziausias, dar bande mane itikint kad jos grazesnis uz mano mergaite  bet tiesa pasakius su laiku mano dukryte vis atrode dar grazesne, ir dabar kai sulygynu tada ir dabar, tai grozis patobulejo 100 kartu
kiekvienai mamai savas vaikas pats graziausias
QUOTE(ader @ 2008 07 07, 09:45) kiekvienai mamai savas vaikas pats graziausias  as irgi  .
čiaudanti bitė
2008 07 07, 10:25
QUOTE(ader @ 2008 07 07, 09:45) kiekvienai mamai savas vaikas pats graziausias 
ne, negražūs. bent dauguma, kad ir ką mamos sako.
Man mano vaikai abu buvo patys graziausi
savas aišku pats pačiausias  dar sesės labai gražs berniukas buvo. net vyras išėjęs iš ligoninės kelis kartus pakartojo, kad labai gražus vaikiukas
joviliukste
2008 07 07, 13:16
QUOTE(insi @ 2008 07 07, 08:39) ne, negražūs. bent dauguma, kad ir ką mamos sako. kiekvienai mamai savas kudikis yra graziausias, nes gimdymo metu isskiriamas vadinamasis "meiles hormonas" , kuris tieiog privercia isimyleti savo kudiky. Oksitocinas yra išskiriamas visose lytinio gyvenimo pakopose (poruojantis, gimdant, rūpinantis palikuonimis), todėl jis vadinamas altruizmo, "meilės hormonu". gal todel man ir mano vaikas ir mano vyras man patys graziausi tai normalu manau.... man mano krikstasunis ir krikstadukra yra labai grazus kai pagimdziau mazyle ji tikrai nebuvo grazi (nes gime 1880g.) tokia liekna ir didele galvyte, taciau viena sena sesele pasake, kad mato, jog mergyte turi labai grziu bruozu ir kas paaugus bus tikra grazuole  bet ja mylejau nuo pat pirmos akimirkos labiau uz viska pasaulyje
dianakaramel
2008 07 07, 13:40
kad ir koks bebutu mazylis, visviem mylesim  ir bus pats graziausias
Ievosius
2008 07 07, 13:44
savi patys ggraziausi, nors svetimu retai kada.Ir tai naturalu, nes savus matai meiles sviesoj o kitus tiesiog matai.
kai savo vaikiuko neturejau man visi kudikiai budavo negrazus  ir kai tapau nescia vis galvodavau ar man bus grazus mano vaikiukas  bet kaip gime mano sirdute  tikrai buvo ir yra pati graziausia pasaulyje mergaite
jurgaMac
2008 07 07, 16:14
man mano vaikas gal ir nebuvo grazuolis, bet pats mieliausias
baubukai
2008 07 08, 22:54
Nu man mano tai aisku, kad graziausi buvo  . Berniukas gimes toks seneliukas buvo, o dukryte tokia bobulytė  , labai rimti ir protingu žvilgsniu, paskui išaugo tą protingumą
Balandiene
2008 07 09, 04:11
O man tai taip buvo. Iki gimdymo is vis naujagimiais nesidomejau. Gimdymas buvo labai ilgas, tai koridoriumi vaiksciodama ligonineje vis prie lango kur naujagimiai sustodavau ir prastovedavau per savo saremius, ziuredama i visus mazylius - visi iki vieno man jie labai labai grazus tada atrode - turbut nuo hormonu. O kai mano mergyte gime, tai paziurejau, galvoju, i ka cia jinai panasi, visai ne tokia isivaizdavau.  Vyras alpejo, koks vaikas grazus, seseles sake, kad grazi, o as vis galvojau kad nelabai. . . O siaip tai aisku, ji pati mieliausia ir labiausiai mylima man buvo.
na o man per priesgimdines paskaiteles sake neissigaskit vaiko, nes buna negrazus, kitos mamos net neima, liepia nuplaut is pradziu, nes buna viskuom aplipes o maniskis kai gime, tai niekuo jis ten nebuvo aplipes, svarutelis isitaise ant pilvo, net nereke
nakvisa
2008 07 09, 15:53
QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 09, 06:41) na o man per priesgimdines paskaiteles sake neissigaskit vaiko, nes buna negrazus, kitos mamos net neima, liepia nuplaut is pradziu, nes buna viskuom aplipes o maniskis kai gime, tai niekuo jis ten nebuvo aplipes, svarutelis isitaise ant pilvo, net nereke  maniske irgi..tik plaukuciai truputi kraujuoti...neverke ,ramutele buvo,tai gydytojai isigando ir deguoni jai prijunge...
*baRboSa*
2008 07 09, 16:03
Maniskiai vaikai ir patys graziausi  ,mylimiausi  .Tiesa,kai mazoji gime as ir ja siek tiek ne taip isivaizdavau  ,bet kokia miela buvo mazyle.Tiesa,kai atvaziavo i ligonine aplankyt draugai,pasake,kokia juokinga mergyte.Bet kai ji po poros men.pagimde berniuka,tai man zodziu pritruko visas melynas net i violetine spalva veidukas buvo,o nosies galas baltas  Dar sako,kad visi vaikai grazus,nesamone,buna ir laaaaabaaaaaaai negraziu.
nakvisa
2008 07 09, 19:49
pabandytu kas ant mano vaiko pasakyt kad negrazus...  net kai rekia susiraukus,labai grazi...  ir visi taip sako...o beto ji su kiekviena diena vis grazeja...
Ingulyte
2008 07 10, 23:34
Manau visiems tevams savi vaikai grazus  .
čiaudanti bitė
2008 07 11, 08:53
QUOTE(Ingulyte @ 2008 07 11, 00:34) Manau visiems tevams savi vaikai grazus  . O musu vaikiukai bendraamziai
Graži gimė mano dukra. Nors dabar gražesnė, faktas bet nebuvo susiraukšlėjus, graži šviesi odytė, nosiukas riestas, visi sakydavo, kad neatrodo kaip ką tik gimusi. Seselės, gydytojai girdavo, o kaip man gera būdavo. Nors koks gi skirtumas kokio jau grožo tas vaikas gimsta. Gal tik smagiau kažkam parodyt kazkiek
wwitalija
2008 07 12, 10:28
visiems tėvams savi vaikai gražiausi, bet bendrai tai naujagimiai negražūs. Kai gimė sūnus atrodo buvo toks gražus, o kai dabar pasižiūriu nuotraukas, tai juokas ima, toks žiurkiukas  o dabar tai tikrai gražus
fainulkina
2008 07 12, 21:05
Kol neturėjau savo angelėlio, aš irgi burnojau, kad visi maži, o ypač naujagimiai, bumbliai  O kai gimė manasis, buvo toks angeliškai gražus... Verkaiu iš laimės į tą dievišką grožį žiūrėdama... Dabar galiu pasakyti- visi lėliukai gražūs... Galų gale iš jų išauga gulbės ir gulbinai..
Smagurė
2008 07 12, 21:11
manau netikslinga visiškai klausti mamų ar gražus buvo jų naujagimis nelabai įsivaizduoju kaip galėtų pasakyti kad ne iš tos meilės ir grožis ir meilumas, iš šaunumas, ir "protingas žvilgsnis" ir garbanos matosi
lantana
2008 07 13, 12:09
Juk kiekvienai mamytei jų vaikučiai gražūs,tai ir man mano vaikiukai patys pačiausi  Kiekvieną iš jų pagimdžius jaučiaus pati laimingiausia ir atrodė,kad gražesnių mažiukų nėra.
Išties, visoms mamoms savo mažuliukai yra gražūs  man mano dukrytė buvo nerealiai graži
dru-gelis
2008 07 13, 12:18
QUOTE(ader @ 2008 07 07, 10:45) kiekvienai mamai savas vaikas pats graziausias  buvo atvejis, kad drauges sesuo pagimdziusi mergaite, pasake jog mano berniukas grazesnis, nes ji norejusi berniuko, o gime mergaite.... sutrikau isgirdusi kokia replika, bet suprantu, jog ji pamisusi del berniuku, dabar  jau antro, tikisi jog tai berniukas
čiaudanti bitė
2008 07 15, 21:17
QUOTE(Vijolė @ 2008 07 12, 22:11) manau netikslinga visiškai klausti mamų ar gražus buvo jų naujagimis nelabai įsivaizduoju kaip galėtų pasakyti kad ne iš tos meilės ir grožis ir meilumas, iš šaunumas, ir "protingas žvilgsnis" ir garbanos matosi  Na as juk neklausiau rimto klausimo  tiesiog pati galvojau apie savo naujagimiu isvaizda ir galvojau ka mane kitos mamytes. Ir rasiau, kad savi vaikuciai visada patys brangiausi, myliamaiusi
pelyte mazyte
2008 07 15, 22:45
Galiu pasakyti tik viena negincijama fakta: mano dukryte gime pati graziausia, su kiekviena diena daresi vis protingesne, gudresne, saunesne  Manau taip yra kiekvienai mamai
indruška
2008 07 15, 23:12
Rasicka*
2008 07 16, 08:51
QUOTE(ader @ 2008 07 07, 09:45) kiekvienai mamai savas vaikas pats graziausias   200% Pritariu...
MonaLina
2008 07 16, 14:24
Aš į savo zuikį, kai gimė, visą naktį pražiūrėjau ir galvojau, kad nieko gražesnio gyvenime nemačiau  ...
Braškutė
2008 07 16, 21:08
QUOTE(Vijolė @ 2008 07 12, 22:11) manau netikslinga visiškai klausti mamų ar gražus buvo jų naujagimis nelabai įsivaizduoju kaip galėtų pasakyti kad ne iš tos meilės ir grožis ir meilumas, iš šaunumas, ir "protingas žvilgsnis" ir garbanos matosi  savas vaikas mamai pats graziausias
Crazy2007
2008 07 18, 14:00
Mano pupa, tai labai grazi buvo, juodi plaukai iki peciu, tik to grozio nesimate per isberimus Pvz., mano drauges mergaite gime ziauriai negrazi, ne pati mama sake, kodel mano vaikas toks: be blakstienu, be plauku, raudonos spalvos. Bet dabar tai mergyte pasidare kaip princese: garbanota blodine, neapsakomo grozio.
calibra
2008 07 18, 14:37
O mano sūnelis gražus pasidarė tik antrą dieną. Iš pradžių kažkoks keistas buvo, su tokia pailga galva. Paskui viskas pasikeitė, toks gražutis vaikas pasidarė. Maniau, kad jis viską supranta, tokiu protingu žvilgsniu į mane žiūrėdavo.
ritukasx
2008 07 22, 13:08
Musu mazius gime grazus, jau iskart man padejus ji ant krutines pamaciau kad nuostabus berniukas, ir kuo toliau, tuo grazesnis daresi. Netgi isgirstu tokiu komentaru, ir netiesiogiai man, kad musu leliukas galetu reklamose vaidinti Tai jau prisigyriau cia
sauluteR
2008 07 22, 13:57
kai pagimdziau savo maziuka, pirma mintis buvo- kas cia dabar???  akys uztine, raukshletas,violetinis, be zandu (gime keliom savaitem anksciau)..vaje vaje galvoju..  na, bet uzsiauginom zandus, ishsitiesino raukshlytes  dabar jis labai labai grazus berniukas
Drezulka
2008 07 22, 14:49
Gimė po CZ, pamačiau po 2-3val, buvo labai gražus berniukas - kaip filmuose kad rodo. o ir dabar kuo toliau, tuo gražesnis daros
Mano mazuliuke gime uztinusiom akytem, raudona, su kraujosruvom, bet vistiek nieko grazesnio nebuvau maciusi...  Nors bijojau, kad ji man bus negrazi  nes visi maziukai baisus anksciau atrode O dabar mazyles grozis isvis neapsakomas  Kiekvienai (beveik) mamai savo leliukas pats graziausias...
mrs.ieva
2008 07 23, 08:05
mano mergyte kai gime tai visos akuseres ir gydytojos sake, koks grazus vaikas, jinai tokia nebuv putlute kaip dauguma leliuku, todel labai matesi grazus svelnus veiduko bruozai, riesta nosyte, ryskios akytes, as ir dabar kai pasiziuriu tik gimusios nuotraukas, tokia jau grazute, net susigraudinu na o dabar jau didele merga (beveik 10 men ), tai kurgi, ir grazi, ir mandra
neringagin
2008 07 23, 20:41
Man irgi abu vaikai patys gražiausi,nors kai gimė sūnus,truputį užtinęs buvo ir toks liesutis atrodė(3kg600g),bet jau per pirmą mėnesį labai išgržėjo Papildyta:išgražėjo
Rutka_mamka
2008 08 01, 06:53
Šeip man naujagimiai nėra visi gražūs, esu mačiusi ir gražių, ir nelabai. Nu bet manoji buvo pati gražiausia (o kaip kitaip?!). Kaip dabar atsimenu tas dideles mėlynas akis besidairančias aplink ir į mane, kai uždėjo man ant pilvo gimdymo palatoj. Ramindama ją, atsargiai glosčiau tankią juodais plaukais apaugusią galvytę..Palatoj visi daktarai gyrė, net nuo šalia gulėjusios moters nefaina buvo. Dabar biškį (gerokai) nuplikom, bet akys liko tos pačios, duobutė žande atsirado, todėl vistiek esam pačios gražiausios
manau kiekvienai mamai savo vaikutis pats graziausias
Lusiukas
2008 08 06, 17:22
na man irgi mano lialiukas buvo pats graziausias, kai gime, bet mano vyras tai man tik po keliu savaiciu prisipazino, kad jam jis neatrode labai jau grazus: susiraukslejusios rankytes, uztinusios akytes, visas avietines spalvos. Tai kaip as jam ant sazines liapu. Sakau, kaip tau galejo buti tavo vaikas negrazus?  Na dabar tai mes vieningos nuomones, musu mazius PATS GRAZIAUSIAS. Ir dar vienas pastebejimas. Po gimimo, kita diena, musu vaikiukas labai stipriai priraitojo to pirmojo kakucio, tokio tamsiai zalio. Tai mes abu su vyru nosis sukise tiek dziaugemes, nu jau tiek dziaugemes, lyg ne kaka valytume, o zemuogiu uogiene  , Vienu zodziu savas vaikas ne tik pats graziausias, bet ir kakas savo vaikucio pats kvapniausiais.
neringute22
2008 08 06, 18:25
ant mano pupsiko irgi visas personalas sake koks grazuolis ideges
Čia tai jau viskas kaip ir aišku - kiekvienai mamai savas leliukas pats pačiausias  Ir taip visuomet buvo ,yra ir bus
Šypsenėlė24
2008 08 11, 13:14
QUOTE(alisa1 @ 2008 08 08, 10:21) Čia tai jau viskas kaip ir aišku - kiekvienai mamai savas leliukas pats pačiausias  Ir taip visuomet buvo ,yra ir bus   neveltui yra sakoma, ir pelėdai pelėdžiukas pats gražiausias
mano angelas atrodė angeliškai. jokių gimdymo traumų, tik ta naujagimio spalva į raudonumą neįprasta. bet šiaip gražus naujagimis.
|
|