Kurios iš jūsų dukrytės dar yra vardas Guoda ir kas lėmė jo pasirinkimą?
Sveikos mamytės,
Kurios iš jūsų dukrytės dar yra vardas Guoda ir kas lėmė jo pasirinkimą?
Turime mes 2007ųjų metų gruodinukuose mažą mergytę Guodutę. Jos mamyte ***coliukeee***.
mano drauge pavadino savo dukra Guoda,dabar jai 8metai
ražus vardkas, bet man goda dar gražesnis
man labai gražus vardas
Nea,Goda grubiau skamba,Guoda svelniai...Super grazus vardas
labai gražus vardas
labai labai gražus
Dvi moteris žinau, abi labai gražios
grazus vardas
Mes butent todel ir pavadinom, kad retesnis ir svelniau skamba.
Guoda graziau negu Goda
mano sese Goda,man graziau skamba nei Guoda
Dailus vardas
Kiti gal ir kvies, kartais varda reikia dukart pakartoti. Vieni sako, kad iskraipom varda. O toks is tiesu yra, lietuviskas. Tik visi labai dabar prie Godu priprate, o kazkada ir toks vardas nebuvo labai girdetas.
Labai gražus
Man Goda graziau
Mano dukterėčia Guoda, bet kartais aplinkiniai sumaišo ir pavadina Goda. Guoda, Guodute - labai gražu
Mes mažąją pavadinom Goda, bet dažniau visi pastebėjau pavadina Guoda, kažkaip nesureikšminu to
kažkada susipažinau su mergina vardu Guoda, dabar ji įžimi lietuvos pianiste, man atrodo kad ji Guoda ne Goda...tad visada man šis vardas buvo kažkoks bais švelnus, meilus ir svajojau dukra taippavadinti, bet vyras nepritarė..
bet man Guoda, toks labiau limpantis, nei Goda...bet abu super
Gražus
Vyro dukterėčia Guoda,iš pradžių buvo keista,labiau priimtinesnis buvo Goda,nes dažnesnis tikriausiai.Bet įpratau ir dabar man labai gražus vardukas
man negražu
QUOTE(Gato negro @ 2008 07 30, 09:00) kažkada susipažinau su mergina vardu Guoda, dabar ji įžimi lietuvos pianiste, man atrodo kad ji Guoda ne Goda...tad visada man šis vardas buvo kažkoks bais švelnus, meilus ir svajojau dukra taippavadinti, bet vyras nepritarė.. bet man Guoda, toks labiau limpantis, nei Goda...bet abu super
Mes pavadinom taip savo pirmagime
Pusseserės mergaitė Guodutė
O man tariant mažybinį variantą Guodutė, kažkaip liežuvis pinas
Labai nuostabus vardas. Noreciau tokio savo dukrelei
Man buvo pats gražiausias vardas, deja, tik svajonėse
Labai gražus vardas
niekad nebuvau girdejusi Guoda, tik Goda
Lietuvių: Guoda garbė, pagarba
Labai gražus vardas
Ir man Guoda gražiau nei Goda.
Sveikos,
Gal kam teko susidurti su panasia problema? As savo dukryte pavadinau Guoda, taciau beveik visur (net ir valdiskose istaigose, kur prasomas dokumentas) ji virsta Goda... Ir po to taip sunku irodineti savo teisybe... Niekas manes nesupranta
mano klasioke buvo Guoda, tai bent mokyklos laikais jai tikrai nebuvo problemu...man netgi Guoda daug graziau ir lengviau tarti..matai mes zemaiciai,tai msu tartis kitokai ir musm tikrai lengviau tart Guoda nei Goda, as manau kad gal pas msu Goda labiau problemu turetu...nors gal klystu..
Suprantu Jūsų problemą, bet manau, kad taip jau ir bus: vardai Guoda ir Goda labai jau panašiai skamba, ir tiesiog reiks susitaikyt su "beraščiais", ir nuolat ramiai primint, kad pildydami dokumentus nedarytų klaidų
draugų mergaitė metrikacijoje iš Guodos patapo Goda... vyras registravo, kažkaip nesureagavo, kad blogai įrašė...
Man tai jie labai skiriasi, Guoda- švelnus, gražus,
Na man Guoda irgi grazesnis buvo, del to ir pavadinau
Tiesa sakant apie Goda net girdejusi tada nebuvau... Bet matomai Goda populiaresnis... Guodos net vardo dienos nera, o Godos yra...
skamba tikrai panašiai, o ir abu negražūs bet jei gimimo liudijime guoda, tai guoda. telieka žiūrėti kad klaidų nepriveltų
QUOTE(l'eau @ 2010 04 07, 16:31) skamba tikrai panašiai, o ir abu negražūs bet jei gimimo liudijime guoda, tai guoda. telieka žiūrėti kad klaidų nepriveltų Susiduriu su panaša, bet taip pat įkyria problema: mano pavardė dviguba: ...-ytė-....-ienė, tai nuolat sukeičia vietomis, viršininką jau nusibodo taisyti. Yra tekę vaikščiot į vieną įstaigą, kur patenkama su leidimais, tai iš 20 kartų tik 1 kartą išrašė teisingai, tekdavo plėšyti ir rašyti naują.
man Guoda daug graziau skamba...
Labai gražus vardas Guoda
Aš tai siūlyčiau tiesiog kovingai nusiteikti ir taisyti visus, kas neteisingai parašo vardą, juk vaikui duotas būtent šis vardas
gal neaiškiai ištariat?
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 08, 16:39) gal neaiškiai ištariat? Visiskai pritariu |