Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Guoda
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
burbuliukas:)
Sveikos mamytės,
Kurios iš jūsų dukrytės dar yra vardas Guoda ir kas lėmė jo pasirinkimą? biggrin.gif
Tyra_Situacija
Turime mes 2007ųjų metų gruodinukuose mažą mergytę Guodutę. Jos mamyte ***coliukeee***.
paulapaula
mano drauge pavadino savo dukra Guoda,dabar jai 8metai mirksiukas.gif grazus vardas mirksiukas.gif
insi
ražus vardkas, bet man goda dar gražesnis thumbup.gif
Isila
man labai gražus vardas wub.gif turiu savo sąrašiuke blush2.gif
grazinutee
QUOTE(insi @ 2008 07 13, 08:30)
ražus vardkas, bet man goda dar gražesnis thumbup.gif
*

Goda tikrai gražiau skamba thumbup.gif
Lahja
Nea,Goda grubiau skamba,Guoda svelniai...Super grazus vardas
*GAILĖ*
labai gražus vardas thumbup.gif . pažįstu vieną paauglę mergaitę Guodą
Nieko sau
labai labai gražus wub.gif
Dvi moteris žinau, abi labai gražios wub.gif
Vijora
grazus vardas mirksiukas.gif 4u.gif
Mes butent todel ir pavadinom, kad retesnis ir svelniau skamba. wub.gif
rence*
Guoda graziau negu Goda smile.gif
niamniuska
mano sese Goda,man graziau skamba nei Guoda g.gif
raudona
Dailus vardas mirksiukas.gif , nors, spėju, kad mergaitę dažniau kvies kaip Godą g.gif
Kiti gal ir kvies, kartais varda reikia dukart pakartoti. Vieni sako, kad iskraipom varda. O toks is tiesu yra, lietuviskas. Tik visi labai dabar prie Godu priprate, o kazkada ir toks vardas nebuvo labai girdetas. smile.gif
HappyAngel
Labai gražus wub.gif Gaila tik, kad MB nesižavi juo, neišeis į sąrašiuką įtraukt.
Emerencija
Man Goda graziau ax.gif
QUOTE(HappyAngel @ 2008 07 19, 15:46)
Labai gražus  wub.gif Gaila tik, kad MB nesižavi juo, neišeis į sąrašiuką įtraukt.
*

Ka darysi. Reikia, kad vardas abiems patiktu. O man vyras ir isrinko toki varda. wub.gif
Jomato
Mano dukterėčia Guoda, bet kartais aplinkiniai sumaišo ir pavadina Goda. Guoda, Guodute - labai gražu wub.gif
QUOTE(Jomato @ 2008 07 21, 12:42)
Mano dukterėčia Guoda, bet kartais aplinkiniai sumaišo ir pavadina Goda. Guoda, Guodute - labai gražu  wub.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bahara
biggrin.gif grazus vardas.
Čili
Mes mažąją pavadinom Goda, bet dažniau visi pastebėjau pavadina Guoda, kažkaip nesureikšminu to smile.gif Man gal ir gražesnis Guoda, švelnesnis toks, tik va vyras norėjo pirmojo varianto, nusileidau jam smile.gif
Gato negro
kažkada susipažinau su mergina vardu Guoda, dabar ji įžimi lietuvos pianiste, man atrodo kad ji Guoda ne Goda...tad visada man šis vardas buvo kažkoks bais švelnus, meilus ir svajojau dukra taippavadinti, bet vyras nepritarė..

bet man Guoda, toks labiau limpantis, nei Goda...bet abu super
davinci
Gražus 4u.gif
Aujusa
Vyro dukterėčia Guoda,iš pradžių buvo keista,labiau priimtinesnis buvo Goda,nes dažnesnis tikriausiai.Bet įpratau ir dabar man labai gražus vardukas 4u.gif
l'eau
man negražu schmoll.gif
QUOTE(Gato negro @ 2008 07 30, 09:00)
kažkada susipažinau su mergina vardu Guoda, dabar ji įžimi lietuvos pianiste, man atrodo kad ji Guoda ne Goda...tad visada man šis vardas buvo kažkoks bais švelnus, meilus ir svajojau dukra taippavadinti, bet vyras nepritarė..

bet man Guoda, toks labiau limpantis, nei Goda...bet abu super
*

thumbup.gif Dar kai laukiausi, skaiciau apie ja zurnale. wub.gif
Oksanik
Mes pavadinom taip savo pirmagime 4u.gif
Muskatinne
Pusseserės mergaitė Guodutė wub.gif nežinau, anksčiau ne itin žavėjo tas vardas, bet kai giminėj atsirado mergytė tokiu vardu, tai kažkaip daugiau neigiamų asociacijų nesukelia bigsmile.gif
*Liepa18*
O man tariant mažybinį variantą Guodutė, kažkaip liežuvis pinas smile.gif
Evelinna
Labai nuostabus vardas. Noreciau tokio savo dukrelei ax.gif
nutė
Man buvo pats gražiausias vardas, deja, tik svajonėse verysad.gif
Fire
Labai gražus vardas wub.gif
Leksa
niekad nebuvau girdejusi Guoda, tik Goda g.gif
Iceland
Lietuvių: Guoda „garbė, pagarba“

Labai gražus vardas wub.gif Anksčiau net nepagalvojau apie jį, manau ateity pravers blush2.gif
GiedrėM
Ir man Guoda gražiau nei Goda.
lynn
Sveikos,

Gal kam teko susidurti su panasia problema? As savo dukryte pavadinau Guoda, taciau beveik visur (net ir valdiskose istaigose, kur prasomas dokumentas) ji virsta Goda...
Ir po to taip sunku irodineti savo teisybe... Niekas manes nesupranta doh.gif Sako, koks skirtumas? Goda yra Goda biggrin.gif
ELWOOD
mano klasioke buvo Guoda, tai bent mokyklos laikais jai tikrai nebuvo problemu...man netgi Guoda daug graziau ir lengviau tarti..matai mes zemaiciai,tai msu tartis kitokai ir musm tikrai lengviau tart Guoda nei Goda, as manau kad gal pas msu Goda labiau problemu turetu...nors gal klystu.. g.gif
anastazas
Suprantu Jūsų problemą, bet manau, kad taip jau ir bus: vardai Guoda ir Goda labai jau panašiai skamba, ir tiesiog reiks susitaikyt su "beraščiais", ir nuolat ramiai primint, kad pildydami dokumentus nedarytų klaidų 4u.gif
muminukas
draugų mergaitė metrikacijoje iš Guodos patapo Goda... vyras registravo, kažkaip nesureagavo, kad blogai įrašė...
***Žaltvykslė
Man tai jie labai skiriasi, Guoda- švelnus, gražus, thumbup.gif o Goda- kietas ir negražus schmoll.gif
lynn
Na man Guoda irgi grazesnis buvo, del to ir pavadinau thumbup.gif
Tiesa sakant apie Goda net girdejusi tada nebuvau... blush2.gif

Bet matomai Goda populiaresnis... Guodos net vardo dienos nera, o Godos yra...
Ugniažolė
QUOTE(lynn @ 2010 04 03, 14:43)
Na man Guoda irgi grazesnis buvo, del to ir pavadinau  thumbup.gif
Tiesa sakant apie Goda net girdejusi tada nebuvau...  blush2.gif

Bet matomai Goda populiaresnis... Guodos net vardo dienos nera, o Godos yra...
*

Nemeluokit, Guodos vardadienis Rugpjucio 2 d. mirksiukas.gif
Man laaaaaabai grazus vardas.
lynn
QUOTE(ugnaizole @ 2010 04 03, 17:23)
Nemeluokit, Guodos vardadienis Rugpjucio 2 d.  mirksiukas.gif
Man laaaaaabai grazus vardas.
*

Aciu 4u.gif

Matomai ne visuose kalendoriuose vienodai raso blush2.gif

Dabar zinosiu.... thumbup.gif
l'eau
skamba tikrai panašiai, o ir abu negražūs bet jei gimimo liudijime guoda, tai guoda. telieka žiūrėti kad klaidų nepriveltų
nutė
QUOTE(l'eau @ 2010 04 07, 16:31)
skamba tikrai panašiai, o ir abu negražūs bet jei gimimo liudijime guoda, tai guoda. telieka žiūrėti kad klaidų nepriveltų
*

protest.gif visiškai. Man kaip tik abu labai gražūs wub.gif wub.gif wub.gif , nors skirtingi. Teks nuolat taisyti.

Susiduriu su panaša, bet taip pat įkyria problema: mano pavardė dviguba: ...-ytė-....-ienė, tai nuolat sukeičia vietomis, viršininką jau nusibodo taisyti. Yra tekę vaikščiot į vieną įstaigą, kur patenkama su leidimais, tai iš 20 kartų tik 1 kartą išrašė teisingai, tekdavo plėšyti ir rašyti naują.
moonc
man Guoda daug graziau skamba... wub.gif ir siaip grazus vardas ax.gif
wizija
Labai gražus vardas Guoda 4u.gif
Aš tai siūlyčiau tiesiog kovingai nusiteikti ir taisyti visus, kas neteisingai parašo vardą, juk vaikui duotas būtent šis vardas
*GAILĖ*
gal neaiškiai ištariat? unsure.gif labiau pabėžkit tą uo sakydami vardą ir tiek. o su tuo įrodinėjimu tai ką aš žinau, keista kažkaip, kad žmonės sako "koks skirtumas" blink.gif . aš gal po tokio pasakymo sąmoningai ikraipyčiau to žmogaus vardą ir paklausčiau ar yra jam skirtumas laugh.gif
Hellė
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 08, 16:39)
gal neaiškiai ištariat? unsure.gif labiau pabėžkit tą uo sakydami vardą ir tiek. o su tuo įrodinėjimu tai ką aš žinau, keista kažkaip, kad žmonės sako "koks skirtumas"  blink.gif . aš gal po tokio pasakymo sąmoningai ikraipyčiau to žmogaus vardą ir paklausčiau ar yra jam skirtumas  laugh.gif
*

Visiskai pritariu thumbup.gif pas mus taip pat Guoda, tai kokiam vaiku zaidimu kambarelyje paklause vardo mergaites, paraso Goda, tai as vis stebiu ir sakau, kad ne Goda ji, o Guoda g.gif paziuri i mane kreivai, turbut galvoja, ka cia taisysi del vienos raides, bet as griezta siuo klausimu schmoll.gif ziuriu, kad ir mergaite jau pati visus taisyti pradejo, kas blogai istaria thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.