Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Guoda
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Iceland
Guoda labai gražus vardas wub.gif Tiesiog įpraskit taisyti visus ir visada. Man tas pats su pavardę doh.gif Beveik visada reikia žiūrėti, kad teisingai įrašytų biggrin.gif
Evelinna
man irgi nuostabus vardas Guoda, jei kam pasakau, kad toks patinka kazkaip nekilo problemu, kad sakytu aj "goda" biggrin.gif iskart supranta, kad apie kita varda sneku ax.gif
lynn
QUOTE(l'eau @ 2010 04 07, 17:31)
skamba tikrai panašiai, o ir abu negražūs bet jei gimimo liudijime guoda, tai guoda. telieka žiūrėti kad klaidų nepriveltų
*

Na, del skonio niekas nesigincyja blink.gif
Papildyta:
Siaip stengiuosi taisyti visur, kur tik pastebiu...
Bet atsibodo jau doh.gif

Man ir su pavarde panasiu problemu iskyla... 4u.gif
rasiux-
Iš esmės- tai koks skirtumas-gražus ar negražus- vistiek rašyti reikia taisyklingai. Mamos vietoje sakydama mergaitės vardą pabrėžčiau- Guoda su uo smile.gif
Alina18
Mano dukters vardas Goda.Tai gražu ir trumpa.Ir geriau negu Guoda, nes man pavyzdžiui nelabai jis patinka.Nors ką pažystu ir turi vardą Guoda tai visi sako, kad vardas jų ne Guoda o Goda. smile.gif
žydrynė
visai grazus wub.gif
Ende
Labai gražus vardas. Tiek Goda, tiek Guoda man patinka thumbup.gif
dezira
Guoda ne negrazu,geriao jau Goda
Janra
musu dukryte Guoda thumbup.gif , ir grazus ir lietuviskas, grazus buvo ir Goda, bet kai isgirdau varda Guoda, labiau patiko
Pinavija Nuostabioji
man Guoda labai patinka smile.gif
Ievuli
na Goda ir Guoda du skirtingi vardai.Zinau dvi Guodas tai labai grazios moterytes 4u.gif Bet as asmeniskai pavadinciau dukryte Goda blush2.gif
Jolanta86
Gražus wub.gif dar gražus Guostė smile.gif
burbuliukas:)
QUOTE(Jolanta86 @ 2010 10 08, 16:18)
Gražus wub.gif  dar gražus Guostė smile.gif
*

Man Guostė irgi labai patinka. wub.gif
Jeta
man Guoda labaiu patinka nei Goda. Švelnesnis 4u.gif
elikule
QUOTE(grazinutee @ 2008 07 13, 14:06)
Goda tikrai gražiau skamba thumbup.gif
*

pritariu, pazinojau viena Guoda, lapute ir labai islepinta mergaite rolleyes.gif
QUOTE(elikule @ 2010 10 30, 14:22)
pritariu, pazinojau viena Guoda, lapute ir labai islepinta mergaite rolleyes.gif
*

Gaila, kad jums vienas vaikas suteršia visus kitus, turinčius tokį patį vardą. verysad.gif
jollanciukas
Man irgi GOda grziau smile.gif
QUOTE(jollanciukas @ 2010 11 10, 11:40)
Man irgi GOda grziau  smile.gif
*

Prašau, patikrinkit, ką parašėt, nes tai labai darko forumą. Atrodo, lyg nežinotumėte kaip rašosi Goda. doh.gif
raudoni bateliai
Guoda labai gražus vardas smile.gif beje, tėvai buvo taip nusprendę mane pavadinti, bet po to netikėtai tėvas rado dabartinį vardą, kuris labiau patiko. Maniškis vardas man patinka, bet džiaugčiausi ir Guoda būdama smile.gif

o painistė, apie kurią buvo užsiminta, tai Guoda Gedvilaitė, labai talentinga ir graži moteris wub.gif
redxshi
Šaunus vardukas panelei ax.gif nereikia laužyti liežuvio, o ir gražiai skamba thumbup.gif
QUOTE(redxshi @ 2010 11 12, 20:04)
Šaunus vardukas panelei ax.gif  nereikia laužyti liežuvio, o ir gražiai skamba thumbup.gif
*

Matau, kad Jūsų dukrytės vardas Urtė. Tai buvo antras mano vardas mano sąraše. thumbup.gif
Evelinna
Kai perskaiciau vardyne sita varda nu istrigo man nors tu ka bigsmile.gif turejom ir daugiau variantu kaip pirmagime pavadinti, bet vis tik Guoda buvo pats graziausias wub.gif
dorblue
QUOTE(Evelinna @ 2010 12 01, 18:41)
Kai perskaiciau vardyne sita varda nu istrigo man nors tu ka  bigsmile.gif turejom ir daugiau variantu kaip pirmagime pavadinti, bet vis tik Guoda buvo pats graziausias  wub.gif
*

Grazus, skamba melodingai, dainingai ir idomiau nei Goda, nors pastarasis irgi nieko, bet Guoda paslaptingiau ir romantiskiau smile.gif Dar vienas pliusas jis trumpas, aiskus
Taip. Puikiai tinka prie ilgos pavardės. biggrin.gif
smalsiuke333
pažįstu mergyte vardu Guoda labai gražus vardelis thumbup.gif
margaritaemilija
nelabai.
Onora
man irgi Goda graziau, mazu mergyciu dabar labai daug Guodu, meniskai sielai gal ir tinka, bet tokios neryztingos atrodo Guodos turetu buti biggrin.gif
pinciukas
mano mažoji vardu GUODA wub.gif
Ašaka
Renkantis tarp Godos ir Guodos, man priimtinesnis būdų pirmasis dėl vardo reikšmės.
Dono
Man labiau patinka Goda smile.gif Nors mūsų krašte vis tiek Goda taria kaip Guoda
mamuciukas77
labai grazus...guoda drinks_cheers.gif
wwwww
Man daug graziau Goda, nes Guoda tai atrodo kaip butu neteisingai tariamas Godos vardas 4u.gif
Dorotti
Mano klasiokė Guoda, tai galiu nuraminti mamytes, kad niekas jos Goda niekada nevadino mirksiukas.gif
Chanelle
QUOTE(Dorotti @ 2011 04 30, 21:25)
Mano klasiokė Guoda, tai galiu nuraminti mamytes, kad niekas jos Goda niekada nevadino  mirksiukas.gif
*

Tik asiranda daugiau painiavos pirma karta diktuojant kam nors varda, nes vis tiek perklausia, tai Goda ar Guoda? biggrin.gif
Castalie
Nepatinka -nei Guoda, ne Goda.
Cuddle
Goda man labai negrazus, o Guoda labai grazus smile.gif pazistu kelias guodas ir jom labai tinka tas vardas
Chouchou
QUOTE(Onora @ 2010 12 16, 09:53)
man irgi Goda graziau, mazu mergyciu dabar labai daug Guodu, meniskai sielai gal ir tinka, bet tokios neryztingos atrodo Guodos turetu buti biggrin.gif
*

Na jau tik ne Guodos neryžtingos:)
Kiek jų asmeniškai pažįstų, kaip tik kaunasi kaip liūtės, - bet tik esant būtinybei.)

Kiipshiuke
Mano mazyle Goda wub.gif
l'eau
guoda man gražus, godo - stipriai klaikokas, grubus rolleyes.gif
sufle
guoda ne, goda gal ir nieko:) o kaip jum gunda? 4u.gif
Chouchou
QUOTE(sufle @ 2012 04 18, 14:11)
guoda ne, goda gal ir nieko:) o kaip jum gunda? 4u.gif
*

Tada jau geriau karališkai - Kunigunda smile.gif
*Liepa18*
QUOTE(Chouchou @ 2012 04 19, 00:05)
Tada jau geriau karališkai - Kunigunda smile.gif
*

Taip pat manau drinks_cheers.gif Kunigunda man labai nuostabus vardas, tik ne kiekvieni tėvai tokį išdrįstų duoti tikriausiai... Nes beveik visiems jis su kunigų gundytoja asocijuojasi smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.