teresiukas3
2008 07 07, 15:28
mano mergaitei 5m.9men.bet ji vis dar sisioja i kelnias  niekaip nesuprantu kodel?Ar gali taip but kad vaikas paprasciausiai uzsizaidzia ir todel prisisisioja.jei iseina i kiema tai butinai griz slapia ir supranta kad is jos juokiasi,kad taip negerai.buna kad ir namie zaisdama pamirsta kas reikia nueit i tualeta  O gal tai kokia liga?
sena niekšė
2008 07 07, 15:34
QUOTE(teresiukas3 @ 2008 07 07, 16:28) mano mergaitei 5m.9men.bet ji vis dar sisioja i kelnias  niekaip nesuprantu kodel?Ar gali taip but kad vaikas paprasciausiai uzsizaidzia ir todel prisisisioja.jei iseina i kiema tai butinai griz slapia ir supranta kad is jos juokiasi,kad taip negerai.buna kad ir namie zaisdama pamirsta kas reikia nueit i tualeta  O gal tai kokia liga? gali būti, kad užsimiršta. arba tuo metu patingi nubėgt iki tualeto, o paskui nespėja. mano sūnui kartais irgi taip nutinka. pati būdama darželinio amžiaus -- irgi privarydavau kartais  reikia kantrybės. šiaip tai prieš kur nors einant, visą laiką primenu -- ar nenori į tualetą? net jeigu ir nelabai nori, vistiek reikia nueiti.
krisstal
2008 07 07, 17:53
Na mano penkiametei ir tas pats  Mum dare ehoskopa ir nustate,kad kazkas su inkstukais negerai,liepe butinai pas urologa pasikonsultuot.Pasitikrinsim ir pamatysim ar cia tik seip del nespejimo ar uzsizaidimo, ar tikrai liga inkstukuos.Manau ,kad reiketu ir jum pasitikrint,juk blogiau nebus
teresiukas3
2008 07 07, 18:34
seip ir as jau kreipiausi i gydytojus,bet mes gyvenam mazam miesteli tai cia gydytojai  vaiku gydytoja nusiunte mus pas neurologa tai kai as jam isaiskinau problema tai jis man pasake kad nieko jis padet negali ir issiunte pas psichologa ten taip pat nieko nepasake  tai reikes prasyt siuntymo i vilniu gal. Papildyta:QUOTE(krisstal @ 2008 07 07, 19:53) Na mano penkiametei ir tas pats  Mum dare ehoskopa ir nustate,kad kazkas su inkstukais negerai,liepe butinai pas urologa pasikonsultuot.Pasitikrinsim ir pamatysim ar cia tik seip del nespejimo ar uzsizaidimo, ar tikrai liga inkstukuos.Manau ,kad reiketu ir jum pasitikrint,juk blogiau nebus  o pas kokios srities specelista jus kreipetes kai dare echoskopa?butinai parasykyt ka sake urologas.
krisstal
2008 07 07, 19:29
Mus tikrino ehoskopu pati vaiku daktare. Uzsirasem i kauno klinikas liepos 21d. Butinai parasysiu kaip mum ten sekes  Tikiuos nieko blogo neras
krisstal
2008 07 23, 19:12
Na ,pagaliau buvom pas daktaru. Nieko nerado blogo,sake buvo uzdegimas,kojas buvo stipriai pasalus.Liepe spanguoliu preparata panaudot.
Vaivorykštė
2008 07 23, 22:40
Gali buti tai psichologinis dalykas. Maniskis jau nuo 1m nedarydavo i lova naktimis ir staiga - pradzioj po 1karta i menesi, po to i savaite, po to 2 kartus savaiteje... Kazkaip man itartinai atrode tas jo sisiojimas. Ir graziuoju kalbejom ir gedinom, ir barem - niekas nepadejo. Tada sugalvojau isbandyti, ar cia nebus psichologinis dalykas. Nupirkau taip ilgai prasyta riedlente ir pasakiau , kad gaus su ja zaisti tik ta diena, kai lova bus sausa. Nuo tos dienos pamirsom slapia lova
Dzanetukas
2008 07 24, 14:16
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 07 24, 00:40) Gali buti tai psichologinis dalykas. Maniskis jau nuo 1m nedarydavo i lova naktimis ir staiga - pradzioj po 1karta i menesi, po to i savaite, po to 2 kartus savaiteje... Kazkaip man itartinai atrode tas jo sisiojimas. Ir graziuoju kalbejom ir gedinom, ir barem - niekas nepadejo. Tada sugalvojau isbandyti, ar cia nebus psichologinis dalykas. Nupirkau taip ilgai prasyta riedlente ir pasakiau , kad gaus su ja zaisti tik ta diena, kai lova bus sausa. Nuo tos dienos pamirsom slapia lova  O mao vyresnelej niekas nepadeda as jau nuo tu naktiniu pasislapinimu i lova taip pavargau  Jau 6.5 metu - bet pora kart per menesi pridarom i lova. Nieko nepadeda - nei ikalbinejimai, nei barimai, nei gydytojai su vaistukais Su inkstukais viskas tvarkoje, nezinau kame saknys... Praradau bet kokia vilti kada nors pamirsti apie jos slapinimasi i lova naktimis
teresiukas3
2008 07 24, 18:07
QUOTE(krisstal @ 2008 07 23, 21:12) Na ,pagaliau buvom pas daktaru. Nieko nerado blogo,sake buvo uzdegimas,kojas buvo stipriai pasalus.Liepe spanguoliu preparata panaudot.  labai dziaugiuoji uz jus ,kad jum nieko rimto nera  o as dar niekaip negaliu prisiruost nuvezt pas rimtesnius specelistus  siaubas kazkoks,nebezinau ka daryti buna i diena ir kelis kartus apsisisioja.  O koki ten preparata liepe vartot?Ka jis gydo?
@KIMIRK@
2008 07 24, 19:37
mano sunui tas pats,jam jau 7,6 metu.visur praeita-visi daktarai ir tikiu paskutine diagnoze-kad isaugs.o mergaitem girdejau kad taip buna iki pat pirmuju menesiniu.
krisstal
2008 07 24, 21:00
QUOTE(teresiukas3 @ 2008 07 24, 19:07) labai dziaugiuoji uz jus ,kad jum nieko rimto nera  o as dar niekaip negaliu prisiruost nuvezt pas rimtesnius specelistus  siaubas kazkoks,nebezinau ka daryti buna i diena ir kelis kartus apsisisioja.  O koki ten preparata liepe vartot?Ka jis gydo? Mum liepe kokius nors preparatus is spanguoliu gert, ar pacias spanguoles valgyt.lyg stiprina slapimo pusle
Ilgakoja
2008 08 14, 12:45
QUOTE(teresiukas3 @ 2008 07 07, 12:28) mano mergaitei 5m.9men.bet ji vis dar sisioja i kelnias  niekaip nesuprantu kodel?Ar gali taip but kad vaikas paprasciausiai uzsizaidzia ir todel prisisisioja.jei iseina i kiema tai butinai griz slapia ir supranta kad is jos juokiasi,kad taip negerai.buna kad ir namie zaisdama pamirsta kas reikia nueit i tualeta  O gal tai kokia liga? Na ir su mano suneliu tas pats.  kai zaidzia kencia tiek kad po to nelabai suspeja iki tuoleto...  bet vargstam labiausiai su naktiniu darymu i lova..kiekviena nakty!!!!!!  Bandziau ir zainti, bet jis niekaip neissibudina o temti i tuoleta mieganti, jokios naudos...Pabandziau ir savaitini kalendoriuka vesti. Pakabinau jam ant spinteles ir kiekviena ryta kai atsikeliam jai jis nieko nepridare nupiesiam saulute abu, del to jis labai dziaugdavosi, bet tas buna labai labai retai..o del kitu "slapiu" nakteliu jis labai pergyvena kad nera saulutes ir sako man viena diena rimtai..: Ka man mayte daryti su tuo "pimpaliuku"  gal ji reikia nupjauti..?  matau kad vaikas labai pergyvena...tai jis suplese ta kalendoriuka viena diena ir daugiau nebepiesiau....
Laima.g
2008 08 14, 18:03
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 08 14, 13:45) Na ir su mano suneliu tas pats.  kai zaidzia kencia tiek kad po to nelabai suspeja iki tuoleto...  bet vargstam labiausiai su naktiniu darymu i lova..kiekviena nakty!!!!!!  Bandziau ir zainti, bet jis niekaip neissibudina o temti i tuoleta mieganti, jokios naudos...Pabandziau ir savaitini kalendoriuka vesti. Pakabinau jam ant spinteles ir kiekviena ryta kai atsikeliam jai jis nieko nepridare nupiesiam saulute abu, del to jis labai dziaugdavosi, bet tas buna labai labai retai..o del kitu "slapiu" nakteliu jis labai pergyvena kad nera saulutes ir sako man viena diena rimtai..: Ka man mayte daryti su tuo "pimpaliuku"  gal ji reikia nupjauti..?  matau kad vaikas labai pergyvena...tai jis suplese ta kalendoriuka viena diena ir daugiau nebepiesiau.... Sveikos mamos, aš čia naujokė, bet turiu du jau ne visai mažus neklaužadas  Tai su pirmuoju turėjom tokią problemą, kai buvo mažytis tai jau nuo 1 metukų nedarė naktį į lovytę, bet nuo 2 metukų pradėjo šlapintis naktimis vis dažniau ir dažniau... Ko tik nebandėm, ir kėlėm naktimis, ir pirkom tokį žadintuvėlį, kai tik pradeda daryti, jis cypia ir vaikas pribunda pats, niekas nepadėjo, tada ėjom pas gydytojus, išrašė tokių vaistukų iš žolių, jie irgi nepadėjo... Tai ėjo metai iš metų, ir visi sakė, kad išaugs. Kažkaip nesitikėjo... Bet vėliau neurologė parašė vaistukų , kuriuos jis gėrė tris mėnesius po vieną tabletėlę vakare. Kai baigėm gerti, tai gal dar pora mėnesių jis kartais padarydavo į lovą, bet vis rečiai, rečiau... Vai jam dabar tuoj bus 12 metų ir jis jau metai laiko atsikelia sausoje lovoje  Manau, kad tikrai vaikučiai išauga, gal kartais reikia jiems padėti, bet palikti visko tam: gal išaugs" tikrai nereikia.
teresiukas3
2008 08 28, 17:24
sveikos mamytes dar karteli.na va as jau savo panelite taip pat pratampiau po visus gydytojus bet mums rado priezasti,aisku ne iskarto,mus urologas pagulde i ligonine tyrimam dare ivairius tyrimus bet rado kad slapintakis labai siauras,tai dare tokia mini operacija ta slapintaki praplatino tai sake gydytojas kad dabar jau bus viskas gerai tik reikia truputelio laiko kol puslei ivesim rezima.nu tikiuosi kad pades,nes vaikas labai gedinosi net i darzeli eit nenorejo.
|
|