4,5 metu iskrito ir du kruminiai pasirode
6m
Mums pirmas dantukas iskrito 5m. 3mėn
Manajam (6m3mėn.) nei krenta nei kliba dantys...
pirmasis pieninis iskrito 6.4 m
Mums iskrito vakar 4 m ir 7 men
Pirmo netekom 5,5. Dar neturim 6, bet jau turim 2 priekinius ir trys krūminius dantukus, kuriuos ir silantais spėjom padengti...
Mano dukrytei 5su puse, bet nei vienas dar net nekliba. ji labai nenori, kad pradetu klibet. Kai noriu paziuret, sako, kad pas ja nekris
Pirmojo dantuko neteko dar penkerių. Odontologė, pas kurią konsultavomės sakė, kad tai visiškai normalu. Būna, kad ir keturmečiai ateina jau su klibančiais dantukais. Kiekvienam vaikui labai individualiai tas kritimas.
Pirma, beveik neklibanti, reikejo israuti, nes naujas jau dygo uz jo
QUOTE(ryyd @ 2011 05 18, 10:48) Pirma, beveik neklibanti, reikejo israuti, nes naujas jau dygo uz jo mano mergaite tai labai nori is dantuku fejos pinigeliu tai lengviau buna istraukt dantuka, maziau asaru
Maniskiui 6,4 metu ir dar net nekliba nei vienas dantukas kazkaip ir neramu daros ko jie nekrinta
Valgydamas obuolį darželyje prarijo pirmą dantuką tai buvo 5 m 4 mėn.
Pirmas iškrito 6 m. 9 mėn.
Pirmas iskrito dantukas jau isdygo kitas ir salia jau kliba o neturm dar penkiu metu
As vis pasiuziuriu kada prades krist
Pirmasis dantukas iskrito 6,5 metu. Ir dar tik du yra isviso iskrite.
Mano tetos dukrai iskrito 5,6m
mano maziui pirmas dantukas iskrito pries koki menesi,tai jam buvo 5metai ir 9menesiai.Labai sunkiai kol issitrauke,o uz dvieju savaiteliu ir antras iskrito,bet jau lengvai.Tiek su pirmu tiek su antru dantuku uz ju jau augo nauji dantukai,tai neteko pasidziaugti bedante sypsena kol kas:)
Šiandien iškrito pirmas dantukas (dukrytei, ne man)
Mano sesutei pirmasis dantukas iškrito 4 metuku. Šiaip atrodė, kad dar per anksti, bet ką padarysi.
maniškei ką tik suėjo 5, bet jau neturime 2 dantų
6 metų ir 7 mėn. iškrito pirmas pieninukas, paskui greit ir antrasis ir jau lenda naujieji dantukai.
Mums pirmasis iskrito beveik 6metuku, po kokiu 2 savaiciu ir antras iskrito. O dabar jau praejo kokie 6men. bet nei kliba ne vienas, ar taip gali but? Bijau ,kad nepradetu dygti ant virsaus kiti
QUOTE(kramtuke7 @ 2011 09 11, 19:31) Mums pirmasis iskrito beveik 6metuku, po kokiu 2 savaiciu ir antras iskrito. O dabar jau praejo kokie 6men. bet nei kliba ne vienas, ar taip gali but? Bijau ,kad nepradetu dygti ant virsaus kiti Maniškiui pirmas dantis iškrito 6metų. O prieš tai matėsi, kad naujas dantukas stumia senąjį. Pastarasis pasistūmė per 2-3mm, o kai ištraukėme senąjį, tai iškart pasimatė naujas
mums 5 metai ir 7 menesiai ir sendien sako skauda dantuka lyg truputi kliba. bet kruminis apacioj
ar gali pradet kristi nuo kruminiu ???? QUOTE(torika @ 2008 07 08, 12:49) Sveiki, maniškiui dar ir šešiu nėra, bet jau "atidavėm pelytei" du dantukus. Buvom pas dantiste nuėje, ji irgi sako, kad ankstoka na nemanau kad 6m atiduoti dantukus yra anksti mes savo visus virsutinius priekinius dantukus, atidavem 3m dabar mums tuoj 6,bet dar visrsui neturim nei vieno,o apacioje 2 dantukus atidavem 5 pavasari ir jau abu dantukai isdyge,o virsui dar nesimato
Sūnui pirmasis dantukas iškrito, kai buvo 5m. ir 4 mėn.
Dukrytei 6 metai ir dabar pradejo klibeti vienas dantukas
Sunus pirmojo neteko 5-kiu metu. Dabar jau neturim 6 pieniniu
mano pupai pirma itraukem 5.5 m o antra 5.6m bet jau uz ju vienas prasikales kito jau puse isdyge tik jis toks platus
Šian ir mes išklibinom pirmąjį savo dantuką
Pirmojo netekom vos 5 m,antrojo tuoj pat..Dabar greit 6 m.,tai kliba virsuje vienas.
|