Mano berniokui 6metai (sueina uz 3dieneliu)- tai dar visi kaip ikalti dantys stovi.
Kai paskaiciau, kad kitu jau nuo 4.5m. pradejo kristi...
Hmm...kazin nuo ko priklauso, kad vieniem taip anksti, kitiem zymiai veliau?
Gal berniukam veliau?
Mano berniokui 6metai (sueina uz 3dieneliu)- tai dar visi kaip ikalti dantys stovi.
Kai paskaiciau, kad kitu jau nuo 4.5m. pradejo kristi... Hmm...kazin nuo ko priklauso, kad vieniem taip anksti, kitiem zymiai veliau? Gal berniukam veliau?
mano mergaitei pirmas iskrito 5metu dabar jei 6 metai ,tai jau keturis naujus turi penktas kliba
dkrytei pirmas dantukas iškrito 4m.8mėn. netrukus ir dar vienas, bet jau daugiau nei mėnuo nauji nepasirodo
nurimau as cia pasiskaicius jusu dantuku istorijas, nes vakar mano suneliui 4.5m iskrito pirmas dantukas as jau galvojau eit pas gyd, bet dabar turbut neiskosiu, ko nera
Dukrytei išdygo nuolatinis krūminukas ir užvakar atradau naujai išdygusį pirmąjį nuolatinį dantuką apačioje, o va senasis pieninis, net nežada kristi
Maniškiui dabar yra 5metai ir 8mėn tai jau nebeturim vieno dantuko apačioje ir šalia jau kliba kitas
o neteko papraščiausiu būdu, kad tikras pacanas
o kaip jusu vaikuciai eina pas dantista?
pas mus pelyte pirma karta atkeliavo kai dukrai buvo 7m . velai pradejo augti- velai ir krenta
Sveikos mamytes,mano vyresniajam 5.4 m. Musu dantukai net nezada klibeti,o vaikas laukia,nes draugas darzelyje jau dvieju pienisku neturi,o dar ir girias kad pinigeliu uz tai gavo!
mano vyrukui tik dabar iškrito apačioj 2, o viršuj kaip įkalti dar. mums labai vėlai dygt dantys pradėjo, tai gal nuo to ir keitimąsis priklauso
maniskiui spali suejo 7 metai, bet dantis nekrito, tik lapkricio men pradejo klibeti, o kiti nauji jau pradejo augti apacioj, tai teko eit pas dantista, kad juo israuti, nes nauji kreivai pradejo augti
Pas mano vaiką dantukų fėja apsilankė likus 1mėn.iki 6 gimtadienio,o dabar jau 3
Sveikutes,mano vyresniajam 5 metai ir 4 men buvo kai dantukai klibeti pradejo-2 iskarto!Taip klibejo 1.5 men ir net nesiruose kristi.kai pamaciau ,kad jau naujas dygsta teko klibancius traukt!O koks jis dabar patenkintas kad nauji dantukai su ``karunom`` auga!
kazi ar gal dabar pradet klibet nes berniukas sako truputi skauda (matyt jautrus) dabar jam beveik penki be keliu dienu?
Mums tai pradėjo pirmasis dantukas klibėti šešerių su puse
Oi kaip gerai, kad radau sita tema
sveikos
mane sende toks sokas istiko pas dukra jau isdygo apacioj dantukas, o senas beveik net nekliba, ji pati net nepastebejo
Pirmasis dantukas sūnui iškrito 4,5 m
Prisiminus kaip neteko sunus pirmo dantuko, tai juokas ima
Sedejo viena diena uz stalo, kazka valge ir kaip pasoko!"Mama, dantis man juda!" Tai as apziuejau, kad jis vos laikosi, net nepastebejom to anksciau. Sakau, kad gerai butu ji istraukt iki nakties, kad paskui jei iskris nakti, kad neuzspringtu. Tai visa diena sedejo su veidroziu rankoje ir trauke ta savo danti. Vakare istrauke QUOTE(ūlkyte @ 2009 02 21, 19:20) sveikos Nėra čia ko isterikuoti mane sende toks sokas istiko pas dukra jau isdygo apacioj dantukas, o senas beveik net nekliba, ji pati net nepastebejo
na ir as siandien pasiemu savoisdikeli is darzelio o jis man ir sako kad va dantukas skauda kazkaip jam,davai ziureti kas ten nutiko o tas musu priekinis dantukas kliba jau,mums tik 4,5 tai galvojau anksti
Mes pirmojo dantuko netekome neperseniausiai. Dukrai dabar yra 5 metai ir 8 mėn. ir 29d. Tačiau klibėti pradėjo prieš gerą mėnesį. Ir vietoj iškritusio jau auga naujas dantukas, be to šalia kliba ir antrasis.
Kaip iškrito dantukas, tai dukra jį pasidėjo po pagalve, kad dantukų fėja atneštų pinigėlį už dantuką. Ir kaip ryte atsikėlė ir rado pinigėlį labai apsidžiaugė.
pirmas dantukas iskrito birzeli, bet naujo dar net nesimato
QUOTE(Nikolete @ 2009 02 20, 16:09) Oi kaip gerai, kad radau sita tema Mes irgi vakar "praradom" pirmą dantuką Bet ir aš kažkaip išsigandau, kad gal dar anksti buvo, nes labai ilgas dantukas išsitraukė
Mums 5 su puse bet kol kas nekliba dantukai, o bijau,kai tai prasides bus problemos, nes labai bijo
Mums praeitą savaitę labai netikėtai iškrito pirmas dantukas. Vaikinas pasijuto jau labai didelis
Mano dickiui pirmas dantis iskrito 6.7m, o va maziui 4m ir 7 men
Mano pupai jau 5.7 men ir dar turime visus tijiuosi kad iki rudens dar issaugosime nes vasara eisime i vestuves bus pamergyte .Na tai kazkaip norisi buti grazioms
manajam jau 5m ir 7 mėn bet net nesimato,kad ruoštųsi kristi
Berniukui kažkaip anksti gal sakyčiau,5 metai ir mėnuo
Mano bernuzeliui pirmas dantis pradejo klibeti 6,3 metu
Pirmi 2 dantukai iškrito 6 metų, dabar - 6.5 m, bet daugiau nė vienas nekliba (labai jau sunkus tas dantukų byrėjimo metas
Dukrytei pirmasis dantukas iškrito prieš 2sav. 6,5 metuku, paskutinei iš grupės
turiu dvynius, mums 5m. sunus dar su visais dantim, o dukra jau 4m, pamete pirma danti, o db jau neturi 2 virsuj, apacioj 1 kliba, o virsuj dar du i pabaiga eina, tai va ne kas, silpni dantys.
pirmas iskrito kazkur 5m ir 9men. po poros dienu jau radom virsunele naujo. o praejus poarai menesiu ir antras iskrito, o po juo jau ir naujo virsunele taip pat yra
aby dantys iskrito savaime patys. po pagalve nedejau, pasidejau i dezute.
Maniskis neteko iskart keturiu priekiniu,nes juos issimuse.nebuvo ne dvieju metuku.
maniskiui uzvakar pirmasis dantukas iskrito , tai cia 6 metukai ir beveik du menesiukai
mums iskrito 5,5 m. du dantukai apacioje priekiniai (tie kurie pirmieji ir isdygo). turejome juos israuti, nes apacioje jau matesi nauji. o kiek streso buvo
Maniskiui pirmasis ir kol kas vienintelis iskrito 5.9men. Tai buvo pries pusantros savaites, o vakar jau pamatem naujo virsunele
Mano vaikinas pats issitrauke klibanti dantuka savo 6-ojo gimtadienio proga
Mums siandien pirmas iskrito, 6 metai 5 men.
6 metų,iškart du dantukai iškrito
pirmasis iškrito 5 m. , pot iš karto ir kitas iškrito, abu kartu praktiškai, o va šiandiena kankiname ir trečiajį, nes jau ir šis ruošiasi kristi
Mums siai dienai 5 metukai ir 4 menesiai,ir kliba du apatiniai dantukai,tikiuosi ryt- poryt pamesim.O sunus taip laukia dantuku fejos,kad net apsakyt sunku...
Maniskei pirmasis dantukas iskrito pries pat 6-aji gimtadieni.Dabar ruosiasi krist dar 3 is karto
Mano sūnui pirmasis dantukas iškrito 6 metų ir 2 mėnesių, po mėnesio antras. Beje pirmieji iškrito tie, kurie pirmieji ir išdygo.
Maniškei 4m ir 10 mėn, iškrito pirmas dantukas, po poros dienų pamatėme naujo dantuko viršūnėlę
Pirmasis 5,8 men iskrito
Mamytes, o pas jusu vaikucius ateina dantuku fejos (ar pelytes) pasiimti dantuko???
Maniskei jau 6m ir 2 men nekliba dar nei vienas dantukas
|