Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bananinis gėrimas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
InZara
Šį gėrimą reikia gerti 2 dienas. Per jas galima netekti -3 Kg

Šio gėrimo paruošimo būdas:

2 apelsinų, 1 citrinos, susmulkinto vieno banano, 1 arbatinio šaukštelio medaus. Gėrimą padalinti į 4 dalis, kurias gerti dienos bėgyje.

Papildomai galima: kavos puodelis arba arbata. Vanduo.

user posted image

Kas pradeda su manim nuo rytojaus?
renoska
Labas, gėrimas tikrai manau skanus smile.gif
bet ar ne per mažai kalorijų dienai?

Sulčių dietos taisyklės:
(radau štai čia)
http://alfa.lt/straipsnis/138188

* laikantis sulčių dietos savaitę vartojamos vien tik sultys;
* sulčių dietos geriausia laikytis, kai gausu šviežių vaisių ir daržovių;
* sulčių per dieną reikia išgerti daug — nuo 8 iki 12 stiklinių;
* pirmosiomis dietos dienomis gali varginti pilvo pūtimas, laisvesni viduriai. Tai įrodymas, kad organizmas pradeda valytis;
* po savaitės dietos tris dienas reikia valgyti neriebias košes, troškintas daržoves, trintų daržovių sriubas ir nevartoti sūraus, rūgštaus, rūkyto maisto;

rozinee
QUOTE(InZara @ 2008 07 08, 12:25)
2 apelsinų, 1 citrinos, susmulkinto vieno banano, 1 arbatinio šaukštelio medaus. Gėrimą padalinti į 4 dalis, kurias gerti dienos bėgyje.
*

Pagal parašytus kiekius, turėtų gautis pusantros stiklinės gėrimo, kažką maišai, čia gal vienam kartui tiek išgerti reikia g.gif
InZara
Žinokit nieko tiksliai nežinau išbandysiu pati tada pasakysiu ar veiksminga ir ar nebuvo pasekmių smile.gif
rozinee
QUOTE(InZara @ 2008 07 08, 22:23)
Žinokit nieko tiksliai nežinau išbandysiu pati tada pasakysiu ar veiksminga ir ar nebuvo pasekmių  smile.gif
*

Kada žadi pradėt laikytis? Labai įdomūs atsiliepimai rolleyes.gif
InZara
Jau nuo vakar pradėjau ax.gif
tai visai nieko šiandien jau 2-oji diena jau igala eina tai šeip ištversiu nes gėrimas yra gan skanus, o rytoj ryta jau viskas būsiu baigus. biggrin.gif
Bet ruošiuosi nuo rytojau jau valgyti viska bet skaičiuosiu kcal, o nuo pirmdienio vėl kita dieta imsiu mirksiukas.gif
rozinee
QUOTE(InZara @ 2008 07 10, 16:07)
Jau nuo vakar pradėjau  ax.gif
tai visai nieko šiandien jau 2-oji diena jau igala eina tai šeip  ištversiu nes gėrimas yra gan skanus, o rytoj ryta jau viskas būsiu baigus. biggrin.gif
Bet ruošiuosi nuo rytojau jau valgyti viska bet skaičiuosiu kcal, o nuo pirmdienio vėl kita dieta imsiu  mirksiukas.gif
*

O kiek gaunasi gėrimo išspaudus visai dienai? Ir koks kiekis tenka vienam kartui?
InZara
man gavosi pilnos 4 stiklinės tai gan normaliai nes tas gėralas buvo gan toks sotus smile.gif

beto šiandien jau baigiau ta dieta ir numečiau 3 kg bet sportuodama ax.gif

ištverti buvo tikrai gan įmanoma nes gerimas gan skanus smile.gif
bet aš viska su mixeriu suplakdavau smile.gif
organizatore
tokios dietos nesilaikyciau, bet gerimuko isgerciau kartkartem, nes manau, kad skanus turetu gautis rolleyes.gif
renoska
QUOTE(InZara @ 2008 07 11, 11:26)
šiandien jau baigiau ta dieta ir numečiau 3 kg bet sportuodama ax.gif
*

per 2 dienas nukrito 3 kg? g.gif
o kaip sportavai, gal kokią super mankštą ax.gif
InZara
Ryte begiodavau ,o vakare tempimo pratimus atlikinėdavau smile.gif
Jurgutėlė
Aš esu gėrus bananų gėrimą 4u.gif Bet tik vieną dieną gerdavau ,ne dvi .Ten dedasi bananas ,raugintos pasukos ,kiaušinio baltymas ir medus .Laaabai sotu ,numalšina apetitą thumbup.gif
InZara
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 07 11, 15:48)
Aš esu gėrus bananų gėrimą  4u.gif Bet tik vieną dieną gerdavau ,ne dvi .Ten dedasi bananas ,raugintos pasukos ,kiaušinio baltymas ir medus .Laaabai sotu ,numalšina apetitą thumbup.gif
*

o skanu buvo? ax.gif
Jurgutėlė
QUOTE(InZara @ 2008 07 11, 15:59)
o skanu buvo? ax.gif
*

neblogai žinok ,tik aš dėjau berods 1 didelį bananą litrui pasukų ,o ne puse kaip reikėtų blush2.gif Baltymo nesijaučia biggrin.gif
InZara
o padėjo nors kiek kg numest?

ax.gif (nes norėčiau išbandyti)
Jurgutėlė
QUOTE(InZara @ 2008 07 11, 18:41)
o padėjo nors kiek kg numest?

ax.gif (nes norėčiau išbandyti)
*

dėl kilų nežinau ,niekad nesisveriu[ tiksliau labai retai ] ,bet ,kad apetitą mažina ,tai tikrai .Čia rekomendavo treneris ,kuris ruošia fitneso varžyboms ,tai tikrai turėtų būt efektyvu ,jei laikysies ,tarkim ,kartą per savaitę tokios iškrovos bigsmile.gif
Bandysiu aš kitą savaitę prisimint tą skonį ax.gif
cherruti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 07 11, 15:48)
Aš esu gėrus bananų gėrimą  4u.gif Bet tik vieną dieną gerdavau ,ne dvi .Ten dedasi bananas ,raugintos pasukos ,kiaušinio baltymas ir medus .Laaabai sotu ,numalšina apetitą thumbup.gif
*

o medaus kiek? sauksteli tik ar galima daugiau?
siaip labai nemegstu pasuku, tai, speju, ne man bus toks misinukas ax.gif
InZara
nu bandysiu ax.gif pažiūrėsiu kaip seksis ax.gif bet bandysiu turbūt tik kitą penktadienį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cherruti @ 2008 07 11, 22:49)
*

man atroddo galima pagal skonio reikala gal ? g.gif
Jurgutėlė
QUOTE(cherruti @ 2008 07 11, 22:49)
*

litrui pasukų šaukštelį medaus ,bet netyčia gali ir visą šaukštą įkratyti ax.gif
Siūlau pasukas keisti liesu kefyru arba natūraliu jogurtu 4u.gif Nemanau ,kad būtinai reik pasukas ir tik pasukas.
InZara
nu žiūrėsim kas bus smile.gif ax.gif
cherruti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 07 11, 23:31)
litrui pasukų šaukštelį medaus ,bet netyčia gali ir visą šaukštą įkratyti ax.gif
Siūlau pasukas keisti liesu kefyru arba natūraliu jogurtu  4u.gif Nemanau ,kad būtinai reik pasukas ir tik pasukas.
*

na, reiks turbut ismeginti su kefytu-nes pasukos man schmoll.gif manau, turetu buti visai skunu 4u.gif
InZara
aš taip pat manau turėtu but skanu ax.gif
Jurgutėlė
QUOTE(InZara @ 2008 07 14, 11:41)
aš taip pat manau turėtu but skanu  ax.gif
*

Gal jau išbandėt? aš vis tempiu gumą ,tai savaitgalis ,tai kelionė ,tai dar kas blush2.gif
InZara
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 07 15, 13:06)
Gal jau išbandėt? aš vis tempiu gumą ,tai savaitgalis ,tai kelionė ,tai dar kas  blush2.gif
*

aš dar tik bandysiu penktadienį ax.gif
Jurgutėlė
QUOTE(InZara @ 2008 07 16, 23:09)
aš dar tik bandysiu penktadienį  ax.gif
*

aaa,per iškrovą... biggrin.gif
InZara
joa ax.gif
nes taip tai viską valgau išskyrus saldumynus ,batonus ,sausainius.
o visą kitą valgau tik nierebiai, ir viską po truputį ax.gif dar po 6 nevalgau blush2.gif
Jurgutėlė
QUOTE(InZara @ 2008 07 17, 12:08)
joa  ax.gif
nes taip tai viską valgau išskyrus saldumynus ,batonus ,sausainius.
o visą kitą valgau tik nierebiai, ir viską po truputį ax.gif dar po 6 nevalgau  blush2.gif
*

oho ,jau rimtas čia planas thumbup.gif Kiek laiko taip laikais ir kiek nukrito? 4u.gif
InZara
nukrito jau 4 bet dar + sportas smile.gif
Ajira
Merginos,sakykit o gal galima tas tris dienas vien banaus valgyt?
Kazkur skaiciau dieta su bananais visa savaite 6kg nukrito g.gif
InZara
įdomu ar kas nors bandė ax.gif

Reik ir man pabandyt visą savaite vien bananus valgyt pažiūrėsiu kas gero nutiks smile.gif
solo
QUOTE(InZara @ 2008 07 24, 12:58)
įdomu ar kas nors bandė  ax.gif
Reik ir man pabandyt visą savaite vien bananus valgyt pažiūrėsiu kas gero nutiks smile.gif
*

Galiu pasakyti, kas nutiks. Po tos savaitės valgysi atrodo nedaug ir sėkmingai pradėsi storėt. Pamatysi mirksiukas.gif
InZara
QUOTE(solo @ 2008 07 24, 17:22)
Galiu pasakyti, kas nutiks. Po tos savaitės valgysi atrodo nedaug ir sėkmingai pradėsi storėt. Pamatysi  mirksiukas.gif
*

e tada gal geriau pamastysiu ax.gif dėkui kad pranešėte 4u.gif
Madilana
Skaniai atrodo sitas bananinis gerimukas bigsmile.gif

Negrizta iskart atgal tie pamestieji -3kg? Nesunku antraja diena istverti?

Gal dar kas nors isbande ,labai idomu butu atsiliepimus isgirsti rolleyes.gif Jeigu karta i savaite pasilaikius po 1-2 dieneles tokios iskrovos,o kitomis dienomis nevalgyti po 19val. ,ar imanoma butu liekneti, ar tai labiau tiktu tik svorio palaikymui,kaip manot? g.gif
InZara
QUOTE(Madilana @ 2008 07 28, 19:28)
Skaniai atrodo sitas bananinis gerimukas  bigsmile.gif

Negrizta iskart atgal tie pamestieji -3kg? Nesunku antraja diena istverti?

Gal dar kas nors isbande ,labai idomu butu atsiliepimus isgirsti rolleyes.gif  Jeigu karta i savaite pasilaikius po 1-2 dieneles tokios iskrovos,o kitomis dienomis nevalgyti po 19val. ,ar imanoma butu liekneti, ar tai labiau tiktu tik svorio palaikymui,kaip manot?  g.gif
*

na man asmeniškai negrįžo, antraja diena galima tikrai ištverti mirksiukas.gif aš nevalgau po 18val. o svoris reguleriai po biškutį irgi krenta. ax.gif
Madilana
Labai smagu uz tave, InZara thumbup.gif
O kiek kcal mazdaug iki 18 val. suvartoji? 4u.gif Kad sportuoji, jau zinau smile.gif
Kazkada meginau tik nevalgyt po 18, tai svoris svyruodavo +/-1kg ten atgal ir viskas unsure.gif

Taigi man , tik nevalgant vakarais, svoris nekrenta, o stovi daug maz vienodas. Ir po 1 dienos iskrovos numestojo kg kazkuri dalis grizta. Nes maisto tai paprastom dienom nezinau kiek suvalgau, nes nelabai ziuriu..o per iseigines tai iskyla, tai baliukas ispuola, po kurio ir darau iskrovos dienele rolleyes.gif Taip pavyksta tik esama svori palaikyt po lieknejimu, kad nekiltu i virsu. O kad toliau mesti kg, reikia kazkokio kito budo imtis mastau.gif
Tai masciau, jeigu karta per savaite po 2 dienas tokia bananinio gerimo iskrova pasidarius, plius vakare nevalgant, ar kristu kas savaite po -1-2kg svoris, ar visgi vel susivienodintu g.gif

Gal kada vel kartosi bananinio gerimo dienas? 4u.gif
InZara
QUOTE(Madilana @ 2008 07 29, 08:53)
Labai smagu uz tave, InZara  thumbup.gif
O kiek kcal mazdaug iki 18 val. suvartoji?  4u.gif  Kad sportuoji, jau zinau smile.gif
Kazkada meginau tik nevalgyt po 18, tai svoris svyruodavo +/-1kg ten atgal ir viskas  unsure.gif

Taigi man , tik nevalgant vakarais, svoris nekrenta, o stovi daug maz vienodas. Ir po 1 dienos iskrovos numestojo kg kazkuri dalis grizta. Nes maisto tai paprastom dienom nezinau kiek suvalgau, nes nelabai ziuriu..o per iseigines tai iskyla, tai baliukas ispuola, po kurio ir darau iskrovos dienele  rolleyes.gif  Taip pavyksta tik esama svori palaikyt po lieknejimu, kad nekiltu i virsu. O kad toliau mesti kg, reikia kazkokio kito budo imtis mastau.gif
Tai masciau, jeigu karta per savaite po 2 dienas tokia bananinio gerimo iskrova pasidarius, plius vakare nevalgant, ar kristu kas savaite po -1-2kg svoris, ar visgi vel susivienodintu g.gif

Gal kada vel kartosi bananinio gerimo dienas?  4u.gif
*

Suvartoju kcal tai maždaug tarp 1100-1200 smile.gif o po 18val. tai aš jau draugauju jai lb noriu valgyt su Vandenuku 4u.gif
kartosiu jau po savaitgalio ax.gif
Madilana
Tai gal ir as po savaitgalio prie taves prisijungsiu drinks_cheers.gif
InZara
QUOTE(Madilana @ 2008 07 29, 18:27)
Tai gal ir as po savaitgalio prie taves prisijungsiu  drinks_cheers.gif
*

tai galėsi smile.gif bet nuo antradienio iki trečiadienio geriausios dienos ax.gif
Madilana
O kodel butent tos dienos geriausios? 4u.gif
InZara
Nu nes viduryje savaitės ax.gif Ne šeip iš tiesų tai nežinau biggrin.gif
renoska
Sveikos 4u.gif
išmėginau bananinį gėrimą. Tik kaip visada šiek tiek pakoregavau pagal save: vietoj vieno apelsino ėmiau greipfrutą, ir per dieną gėriau po dvigubą normą ax.gif
Rezultatais esu labai patenkinta - per dvi dienas nukrito 2,5 kg
Per išeigines buvo didelis balius, privalgiau, maniau, kad visi kg pareis atgal g.gif Svoris liko lygiai toks, koks buvo prieš balių thumbup.gif

Gėrimą rekomenduoju, kaip tikrai skanų ir veiksmingą thumbup.gif thumbup.gif
InZara
renoska Swejkinu thumbup.gif 4u.gif
Madilana
Wow, neblogai thumbup.gif Ir as sveikinu 4u.gif

Renoska, o tai is cia parasytu produktu kiekiu kiek stikliniu to gerimo gavosi tau? Nejau pilnos 4 stiklines isejo? Paskaicius atrodo, kad gerokai maziau turetu gautis rolleyes.gif
Ar tu ta kita gerimo varianta meginai, kur pasukos pilasi ir su bananu plakasi? ax.gif Ir kokia ta dviguba norma, kiek stikliniu sugerei?

InZara, ar juda dar vis tavo kg zemyn, skaiciuojant kalorijas? 4u.gif

As sia savaite tikriausiai gerimo dar neskanausiu, nes susigundziau Delcios dieta, kurios siandien pirma diena ir laikausi smile.gif O gerimuka ismeginsiu po iseiginiu, per kurias svente nusimato ir teks su maistu griesyt hihihi.gif
InZara
QUOTE(Madilana @ 2008 08 04, 19:21)
Wow, neblogai  thumbup.gif  Ir  as sveikinu  4u.gif

Renoska, o tai is cia parasytu produktu kiekiu  kiek stikliniu to gerimo gavosi tau? Nejau pilnos 4 stiklines isejo? Paskaicius atrodo, kad gerokai maziau turetu gautis  rolleyes.gif 
Ar tu ta kita gerimo varianta meginai, kur pasukos pilasi ir su bananu plakasi?  ax.gif  Ir kokia ta dviguba norma, kiek stikliniu sugerei?

InZara, ar juda dar vis tavo kg zemyn, skaiciuojant kalorijas?  4u.gif 

As sia savaite tikriausiai  gerimo dar neskanausiu, nes susigundziau Delcios dieta, kurios siandien pirma diena ir laikausi smile.gif O gerimuka ismeginsiu po iseiginiu, per kurias svente nusimato ir teks su maistu griesyt hihihi.gif
*

juda juda thumbup.gif ant apimčių mano tai matos bet po šios savaitės matysis ir ant svarstykliu (tikiuosi) mirksiukas.gif
Madilana
InZara, kaip laikaisi? 4u.gif

Ar issikrovinejai sia savaite su bananiniu gerimuku? bigsmile.gif Jei taip, kiek po 2 dieneliu su gerimu dar tau nukrito kg? Ar sikart tokia pat efektyvi iskrovele buvo, kaip ir praeitakart? ax.gif

Ir norejau pasitikslint.. Tu imi butent 2 apelsinus, 1 citrina, viena banana, 1 a.s. medaus, juos suplaki mikseriu, ir kiek cia tos tyres iseina? Atrodo, kad turetu tik nepilna stiklinaite gautis.. g.gif Tai negi ja dar i 4 dalis dalint ir per visa diena gert?
Ar cia gerimuko norma vienai porcijai ir tokiu per diena reikia 4 sugert?
Tuomet visai dienai reikes 8 apelsinu, 4 citrinu ir t.t. ?

Atsakyk prasom, nes ruosiuosi sekmadieni nusipirkti vaisiu, o pirmadieni laikytis, tik nezinau kiek is viso ju pirkti vienai dienai ?

Aciu is anksto 4u.gif
InZara
nu šeip dar žiūrint kokius ištiesų apelsinus perki yra geriausi tokie dideli apelsinai du ir tada visos tos stiklines pilnos gaunas bet rejk kad jie būtu ir sultyngy ax.gif
tevat ... o dėl viso pikto tai gali visko paimt po dvigubai mirksiukas.gif
Madilana
Dekui bigsmile.gif

Ziuriu, tavo liniuote vietoj nestovi, kg vis krenta, saunuole! 4u.gif

Susipirkau visu produktu dvigubai, ziuresiu kas ten rytoj man gausis smile.gif Jei ka, bus iskart dviem dienom smile.gif

Gal ir tu prisijungtum prie manes pasilaikyti sios iskrovos pirmadieni ir antradieni? drinks_cheers.gif
InZara
Gerai prisijugiu prie taves nuo rytojaus mirksiukas.gif ryt ryte nuleksiu i parda ir viska susipirksiu ax.gif
Madilana
O, tai gerai, bus kartu lengviau laikytis drinks_cheers.gif
Ziuresim, kaip mums tie kilai riedes hihihi.gif
InZara
jap rejks pasiziuret biggrin.gif dar palenktiniausim kuri daugiau numetus khg bus biggrin.gif bet be melo sakysim ok ? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.