Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bananinis gėrimas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dinariuke
Sveikos 4u.gif
Vakar nusipirkau lb graziu bananu tai sugalvojau pabandyti šia dieta. biggrin.gif
agnieeeska
Sveikos, einu pirkti bananų 4u.gif žiūrėsiu kas gausis bigsmile.gif bet neapsisprendžiu kurį variantą rinktis g.gif
ramzyte
o aš jau su rezultatu po pirmos laikymosi dienos smile.gif -0.5kg thumbup.gif
Dinariuke
Kiek pieno per diena išgeriat?
Ramzyte, mažokas rezultatas, bet aisku geriau negu nieko. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(agnieeeska @ 2011 05 29, 09:07)
Sveikos, einu pirkti bananų  4u.gif  žiūrėsiu kas gausis  bigsmile.gif  bet neapsisprendžiu kurį variantą rinktis  g.gif
*

Aš tai tą griežtesnis paėmiau jau. Dabar tik pieno reikia nulekt iki pardės. bigsmile.gif
ramzyte
QUOTE(Dinariuke @ 2011 05 29, 08:21)
Kiek pieno per diena išgeriat?
Ramzyte, mažokas rezultatas, bet aisku geriau negu nieko.  unsure.gif

Aš tai pasukas gėriau,išpliūrinau 1l 4u.gif o dėl rezultato,man ir tai labai gerai thumbup.gif prieš tai kelias dienas su vaisiais ir daržovėm gyvenau,tai 0,5kg per 4 dienas nukrito doh.gif ir per porą dienų atgal gryžo doh.gif
Dinariuke
QUOTE(ramzyte @ 2011 05 29, 09:26)
Aš tai pasukas gėriau,išpliūrinau 1l  4u.gif  o dėl rezultato,man ir tai labai gerai  thumbup.gif  prieš tai kelias dienas su vaisiais ir daržovėm gyvenau,tai 0,5kg per 4 dienas nukrito  doh.gif  ir per porą dienų atgal gryžo  doh.gif
*

Na aš lyginau su kita dieta kur maisto tikrai daugiau, ir tai nukrito 900g, o cia pamacius pagalvojau ar nebusiu promocho padarius pasirinkus bananus unsure.gif
agnieeeska
QUOTE(Dinariuke @ 2011 05 29, 09:44)
Na aš lyginau su kita dieta kur maisto tikrai daugiau, ir tai nukrito 900g, o cia pamacius pagalvojau ar nebusiu promocho padarius pasirinkus bananus  unsure.gif
*

o aš manau kad viskas čia gerai tik reikia protingai tą pieną arba pasukas vartoti. vistik reikia neužmiršti kad 3 bananai bus apie 300kcal o jei dar litras pasukų tai dar kokie 600 doh.gif va todėl ir minusas nedidelis ax.gif aš nusipirkau lieso jogurto, jo 100gr 41kcal nusipirkau didelį indelį tai bus ~ 140kcal + 3 bananai ~ 300kcal iš viso gausis tik apie 500 manau ir rezultatas bus didesnis mirksiukas.gif
čia mano nuomonė ax.gif
Dinariuke
As pasuku pasiemiau ir pieno tik ji radau 2% riebumo, 1% riebumo neradau unsure.gif

Na žiūrėsim kaip čia bus, pačiai jau idomu daros thumbup.gif
ramzyte
Dinariuke,pasukas ėmei paprastas ar su priedais? nes aš su priedais antra diena vartoju,bet gaunasi nemažai kalorijų,tai paskutines dienas su pienu bandysiu ištempti g.gif
Dinariuke
Be priedu, piemenelio raugintas, jos man atrodo nelb kaoringos, tai nemanau kad visa maiseli isgersiu, nes dabar planuoju 12val puodeli pasuku, o tada 15val. 18val po banana su kazkiek pasuku. Pienas rytojui liks, siap as jo ne megeja, geriau pasukas renkuos. ax.gif bigsmile.gif
ramzyte
vat ir man pienas nelabai,norėjau kefyro,bet irgi neradau 1 proc unsure.gif
Dinariuke
QUOTE(ramzyte @ 2011 05 29, 11:28)
vat ir man pienas nelabai,norėjau kefyro,bet irgi neradau 1 proc  unsure.gif
*

As dabar mastau jei pieno neradau tai kazin ar kefyra galima rast.
Va arteja mano 12val nebegaliu jau kaip noriu. blush2.gif
ramzyte
Pienas tai tas geltonas MŪ berods,kaip tik 1proc yra 4u.gif
Pikų*Dama
Sveikos mergycos bigsmile.gif
žiūriu, daug pažįstamų veidų bigsmile.gif
nuo ryt ir aš startuoju:
patarkite, kurį variantą geriau rinktis.. rolleyes.gif
bijau, kad 3 bananai per dieną gali būti mažoka.. g.gif dariausi kažkada iškrovą su bananais, tai be 5-6 niekaip neišsiversdavau g.gif gal pienas kažkiek kompensuoja kalorijų kiekį ir ne taip jaučiamas alkis g.gif
Dinariuke
Pas mane bus 4 geriausiu atveju, nes silpnoka pradejo darytis blush2.gif
agnieeeska
aš kolkas sukimšau 2 blush2.gif jaučiuosi soti, ir jogurto dar neužkabinau, tai sakiau kokią 15val valgysiu jogurto lieso, o trečiajį bananą pasiliksiu 18val thumbup.gif
ramzyte
aš vakar irgi ketvirtą turėjau pasidėjus,bet taip ir neprireikė,kažkaip užteko thumbup.gif
Dinariuke
As mastau gal su trim apsiesiu, jau 16val o dar turiu puodeli pasuku. bigsmile.gif biggrin.gif
Dinariuke
Na ka pirma diena atrodo atlaikyta bigsmile.gif
3bananai ir du su puse puodeliu pasuku.

Idomu koks rezultatas bus, tikiuos nenusivilsiu. biggrin.gif
ramzyte
Dinariuke,kaip anksti tu šventi biggrin.gif aš tai tik ryte galiu pasakyti,kad diena atlaikyta blush2.gif nes kartais tiesiog nebeišlaikau iki miego ir užkremtu kažką doh.gif ...pas mane vakarienė jau sudorota,kol kas kaip ir vakar 1l pasukų ir 3 bananai smile.gif
Dinariuke
Nes as tuoj eisiu miegot lotuliukas.gif
O beto as po 18val nevalgau schmoll.gif
agnieeeska
Mano meniu:
3 bananai
liesas natūralus jogurtas thumbup.gif pirma diena atlaikyta thumbup.gif ryt pranešiu rezyltatus, bet iškart pasakau, kad antros dienos nebus lotuliukas.gif noriu jau ryžių su daržovėm wub.gif
Dinariuke
O as manau, kad bus antra diena hihihi.gif
Jentė
sveikos visos, nuo rytojaus jungiuosi i jusu gretas 4u.gif bandysiu laikytis grieztesnio varianto smile.gif as ka tik po japoniskos dietos, nukrito 5kg ir apimtys sumazejo, bet dar kokius 3kg butu gerai pamest smile.gif bananus megstu, svarbiausia nesvaigtu galva o alki atlaikysiu mirksiukas.gif
agnieeeska
Labas rytas, po pirmos griežtosios dienos -800gr tongue.gif
Pikų*Dama
QUOTE(agnieeeska @ 2011 05 30, 07:27)
Labas rytas, po pirmos griežtosios dienos -800gr  tongue.gif
*

tavo rezultatas įkvepia bigsmile.gif
pradėjau pirmą dieną. pusryčiai - puodelis pieno 1proc. fui, neskanus kažkoks, 2,5proc skanesnis cool.gif
agnieeeska
QUOTE(Novembri @ 2011 05 30, 08:56)
tavo rezultatas įkvepia  bigsmile.gif
pradėjau pirmą dieną. pusryčiai - puodelis pieno 1proc. fui, neskanus kažkoks, 2,5proc skanesnis  cool.gif
*

džiugu, rezultatas ir man labai patinka, net žadu antrą dieną laikytis drinks_cheers.gif
jau suvalgiau pirmą bananą thumbup.gif
laumir
QUOTE(agnieeeska @ 2011 05 30, 08:31)
džiugu, rezultatas ir man labai patinka, net žadu antrą dieną laikytis  drinks_cheers.gif 
jau suvalgiau pirmą bananą  thumbup.gif
*

smagu,saunuoles 4u.gif
ramzyte
O aš jau vakar sakiau,kad nebus trečios dienos,nes MB labai skaniai mėsytę valgė doh.gif bet šiandien nubudus vėl gerai jaučiuosi,viso per dvi dienas nukrito 1kg,tai manau pabaigsiu draugaut su bananais smile.gif
Pikų*Dama
nius va, pirmas bananas sukapotas ax.gif
paėmiau mažiukus, bet 4. bandysiu save apgauti blush2.gif
Dinariuke
QUOTE(agnieeeska @ 2011 05 30, 07:27)
Labas rytas, po pirmos griežtosios dienos -800gr  tongue.gif
*

Labas rytas 4u.gif
Pas mane -900g thumbup.gif
Pusryciam bananas ir pasukos thumbup.gif Vaziuojam toliau thumbup.gif
Avocado
Sveikos, ar yra banuojančių? Žadu ryt pradėti griežtesnį variantą. Bananas - mano mėgstamiausias vaisius wub.gif
Pikų*Dama
patarimas, kas turit problemų su WC geriau nebandykit šitos dietos... laikiausi jos prieš gerą savaitę-iki šiol nesusitvarkau.. doh.gif
protinga_blondine
Sveikutes 4u.gif Siandien yra mano pirmoji bananu diena. Turiu toki klausimeli - na jis turbut nuskambes kvailokai, bet.... blush2.gif Ar galima dietos metu isgerti puodeli kavos? Na, man akys neatsimerkia be jos ir jauciuosi apspangus lens.gif bet turbut kava ir taip yra nesveika?
Evelia
Sveikos, merginos! 4u.gif

Aš jau trečia diena kaip netyčia bandau bananų dietą. Kadangi pamačiau Maximoj ekologiškų bananų akciją, todėl puoliau pirkti kokius 5kg, galvoju, ne kasdien galima po 5lt ekologiškų ir nepernokusių bananų įsigyti. O tik paskui internete besidomėdama, kokių gerųjų savybių turi bananai, atradau ir tą bananų dietą. Aš suvalgau per dieną apie 5-8 vidutinius bananus, dar kartais kokį kitą vaisių. Kadangi žinau, jog pienas didina gleivių kiekį organizme ir trukdo mesti svorį, tai pieno produktų jau 3sav. kaip visai nevartoju. Man į trečią dieną tie bananai vis dar labai skanūs, nors šiaip nesu jų mėgėja, bet ekologiškų visai kitoks skonis. Ir per dvi dienas man nukrito beveik 2kg. biggrin.gif Aš geriu žolelių, žalią arbatas ir vandenį ir jokios kavos nerekomenduoju. Ir su skrandžiu bei žarnynu viskas puikiausiai, viskas normoj, idealiai, nors šiaip turiu polinkį į padidintą rūgštingumą bei vidurių užkietėjimą. Bet jau lengvumas koks neiš pasakytas šiandien apėmė, pilvas plokščias, nuotaika puikiausia, net mylėtis pasidarė žymiai maloniau... rolleyes.gif
Visoms rekomenduoju šią dietą, bet tik su ekologiškais bananais, nes kitu atveju, manau, tik organizmą užterši visokia chemija ir pan. smile.gif
Sėkmės visoms.
jaunojimamyte23
Labai atsiprasau,jei jau buvo tokia tema,bet as ieskojau ir neradau 4u.gif Ar esat kada bandziusios? Jei taip,kokie atsiliepimai? ax.gif

Geriant dvi dienas galima numesti iki 3 kg. Ekstrinė dieta prieš svarbų įvykį.

Sumaišyti sultis iš:

2 apelsinų, 1 citrinos, susmulkinto vieno banano, 1 arbatinio šaukštelio medaus. Gėrimą padalinti į 4 dalis, kurias gerti dienos bėgyje.

Papildomai galima: kavos puodelis arba arbata. Vanduo.
mysteryous
Labas bigsmile.gif
Ogi as esu meginusi kazka panasaus. Tiesa- niekada nenaudojau citrinos, kiek pamenu - nesamone, juk isvis valgyt noretis gali.
O siaip, i kokteili dejau ir persikus pvz, nes jie buvo po ranka, nemanau kad butina jau ten tiksliai ta ir ana deti i ta kokteili. Aisku greifurtas yra vertinamas. Dabar vi nuolat noriu susiimt ir numest bent 3-4, bet niekaip nesugebu, atrod viskas tam trukdo blink.gif
Jei ka, labai sutikciau dvi dienas kartu uzsiimt siuo geralu ir dalintis komentarais.
jaunojimamyte23
QUOTE(mysteryous @ 2011 07 24, 15:42)
Labas  bigsmile.gif
Ogi as esu meginusi kazka panasaus. Tiesa- niekada nenaudojau citrinos, kiek pamenu - nesamone, juk isvis valgyt noretis gali.
O siaip, i kokteili dejau ir persikus pvz, nes jie buvo po ranka, nemanau kad butina jau ten tiksliai ta ir ana deti i ta kokteili. Aisku greifurtas yra vertinamas. Dabar vi nuolat noriu susiimt ir numest bent 3-4, bet  niekaip nesugebu, atrod viskas tam trukdo blink.gif
Jei ka, labai sutikciau dvi dienas kartu uzsiimt siuo geralu ir dalintis komentarais.
*

Super,tai kada nori pabandyt? as mielai prisijungciau smile.gif
mysteryous
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 24, 21:13)
Super,tai kada nori pabandyt? as mielai prisijungciau smile.gif
*

Meginam savaitgali, m? Nes paprastom dienom tai miego truksta, tai stresas ir badaut nezinau ar eitu biggrin.gif Tik is karto sakau, nemanau kad naudosiu apelsina sitam gerime, kurio Tu ir nepaminejai kazkodel g.gif nes siuo metu laiku jie issdziuve ir sausi schmoll.gif imsiu geriau nektarina/2 nektarinus bei 0 citrinu.
jaunojimamyte23
QUOTE(mysteryous @ 2011 07 27, 15:19)
Meginam savaitgali, m? Nes paprastom dienom tai miego truksta, tai stresas ir badaut nezinau ar eitu  biggrin.gif Tik is karto sakau, nemanau kad naudosiu apelsina sitam gerime, kurio Tu ir nepaminejai kazkodel  g.gif nes siuo metu laiku jie issdziuve ir sausi  schmoll.gif imsiu geriau nektarina/2 nektarinus bei 0 citrinu.
*

Ten pamineti apelsinai wink.gif nu as tai citrina desiu,taip pat desiu apelsinus arba greipfruktus wink.gif tai gerai tada,pradedam sestadieni wink.gif
mysteryous
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 27, 19:38)
Ten pamineti apelsinai wink.gif nu as tai citrina desiu,taip pat desiu apelsinus arba greipfruktus wink.gif tai gerai tada,pradedam sestadieni wink.gif
*

Kazkada senokai laikiausi lygiai pora dienu, nepamenu ant kiek tiksliai ta misini dariaus (man rodos persikai vietoj apelsinu) ir lygiai -2 kg smile.gif tai is tikro dziaugiausi. Plius jie tada ir nebegrizo ir meciau veliau toliau savaime kazkaip.
P.s. recepte praleistas greifurtas, ne apelsinai kaip rasiau smile.gif
jaunojimamyte23
QUOTE(mysteryous @ 2011 07 27, 17:43)
Kazkada senokai laikiausi lygiai pora dienu, nepamenu ant kiek tiksliai ta misini dariaus (man rodos persikai vietoj apelsinu) ir lygiai -2 kg  smile.gif tai is tikro dziaugiausi. Plius jie tada ir nebegrizo ir meciau veliau toliau savaime kazkaip.
P.s. recepte praleistas greifurtas, ne apelsinai kaip rasiau  smile.gif
*

Tai nesuprantu,kokia tada to gerimo sudetis m? smile.gif
Nu jei nukristu 2kg butu liuks smile.gif thumbup.gif
mysteryous
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 27, 19:56)
Tai nesuprantu,kokia tada to gerimo sudetis m? smile.gif
Nu jei nukristu 2kg butu liuks smile.gif thumbup.gif
*

Čia aš vis balamutrinu Tave biggrin.gif tik norėjau pabrėžti jog nematau didelio skirtumo apelsinus pakeisti, ypač šiuo metų laiku- nes kalorijų vaisiuose panašiai būną, aišku nevertėtų jų keisti bananais. Tai imk tą nustatytą sudėtį ir tiek. Aš neišgyvensiu be kavos su sacharinu ir pienu biggrin.gif bet reikes sukaupt valią doh.gif
Mikserio neturiu,o su blenderiu ne tas gaunasi. Žodžiu lauksim šeštadienio rolleyes.gif cool.gif
jaunojimamyte23
QUOTE(mysteryous @ 2011 07 27, 18:00)
Čia aš vis balamutrinu Tave  biggrin.gif tik norėjau pabrėžti jog nematau didelio skirtumo apelsinus pakeisti, ypač šiuo metų laiku- nes kalorijų vaisiuose panašiai būną, aišku nevertėtų jų keisti bananais. Tai imk tą nustatytą sudėtį ir tiek. Aš neišgyvensiu be kavos su sacharinu  ir pienu biggrin.gif bet reikes sukaupt valią  doh.gif
Mikserio neturiu,o su blenderiu ne tas gaunasi. Žodžiu lauksim šeštadienio rolleyes.gif  cool.gif
*

Aaaaa biggrin.gif o as nesupratau smile.gif nu matai as airijoj gyvenu,tad apelsinai pas mus lb sultingi visada smile.gif lauksiu sestadienio ir as smile.gif
jaunojimamyte23
Na va,pirma gerimo diena atlaikyt,ryt ryte ziuresim kokie rezultatai smile.gif
jaunojimamyte23
Mysteryous ar geri si gerimeli ar as cia viena? rolleyes.gif
Po vakar dienos -800gr mirksiukas.gif ir tas gerai,bus kaip iskrova,nes nuo pirmadienio vel imsiuos kefyro dietos smile.gif thumbup.gif
Auksine**
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 31, 12:44)
Mysteryous ar geri si gerimeli ar as cia viena? rolleyes.gif
Po vakar dienos -800gr mirksiukas.gif  ir tas gerai,bus kaip iskrova,nes nuo pirmadienio vel imsiuos kefyro dietos smile.gif thumbup.gif
*

O tai kefyravais anksciau tu? smile.gif
mysteryous
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 27, 20:04)
Aaaaa biggrin.gif o as nesupratau smile.gif nu matai as airijoj gyvenu,tad apelsinai pas mus lb sultingi visada smile.gif lauksiu sestadienio ir as smile.gif
*

Labukas,
as sikart nors ir planavau, bet susilaikiau- neverta, kai tos dienos buna... doh.gif nes tada bet kokiu atveju kaip arbuza prarijusi jauciuosi.
O -800 po pirmos dienos gana neblogai! Idomu kiek bus rytoj?

Dabar nezinau ko imtis- noriu iki sestadienio nusiritinti kokius 4kg...

Gal meginti sita butent nuo ryt. g.gif
jaunojimamyte23
QUOTE(mysteryous @ 2011 07 31, 20:33)
Labukas,
as sikart nors ir planavau, bet susilaikiau- neverta, kai tos dienos buna... doh.gif nes tada bet kokiu atveju kaip arbuza prarijusi jauciuosi.
O -800 po pirmos dienos gana neblogai! Idomu kiek bus rytoj?

Dabar nezinau ko imtis-  noriu iki sestadienio nusiritinti kokius 4kg...

Gal meginti sita  butent nuo ryt.  g.gif
*

Tai aisku geriau palauk,man mmm irgi praeita sav buvo,tai nors ir sportavau,svorio per savaite vistiek priaugau verysad.gif
O vakar deja visos dienos neatlaikiau,iki vakaro isbuvau su tuo gerimeliu,o vakare brolis kepe pica,tai ir pavaisino,taigi siandien +200gr doh.gif siandien bandysiu atsilaikyt su iskrova,o nuo ryt imsiu kefyrintis smile.gif thumbup.gif
mysteryous
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 08 01, 11:46)
Tai aisku geriau palauk,man mmm irgi praeita sav buvo,tai nors ir sportavau,svorio per savaite vistiek priaugau verysad.gif
O vakar deja visos dienos neatlaikiau,iki vakaro isbuvau su tuo gerimeliu,o vakare brolis kepe pica,tai ir pavaisino,taigi siandien +200gr  doh.gif  siandien bandysiu atsilaikyt su iskrova,o nuo ryt imsiu kefyrintis smile.gif thumbup.gif
*

nu bet saunu, kad pameginai ax.gif as va ant vaisiu zadu pasedet ia savaite smile.gif meginai jau kazkada ta kefyro dieta? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.