Vakar nusipirkau lb graziu bananu tai sugalvojau pabandyti šia dieta.
Sveikos
Vakar nusipirkau lb graziu bananu tai sugalvojau pabandyti šia dieta.
Sveikos, einu pirkti bananų
o aš jau su rezultatu po pirmos laikymosi dienos
Kiek pieno per diena išgeriat?
Ramzyte, mažokas rezultatas, bet aisku geriau negu nieko. Papildyta: QUOTE(agnieeeska @ 2011 05 29, 09:07) Aš tai tą griežtesnis paėmiau jau. Dabar tik pieno reikia nulekt iki pardės. QUOTE(Dinariuke @ 2011 05 29, 08:21) Kiek pieno per diena išgeriat? Ramzyte, mažokas rezultatas, bet aisku geriau negu nieko. Aš tai pasukas gėriau,išpliūrinau 1l QUOTE(ramzyte @ 2011 05 29, 09:26) Aš tai pasukas gėriau,išpliūrinau 1l Na aš lyginau su kita dieta kur maisto tikrai daugiau, ir tai nukrito 900g, o cia pamacius pagalvojau ar nebusiu promocho padarius pasirinkus bananus QUOTE(Dinariuke @ 2011 05 29, 09:44) Na aš lyginau su kita dieta kur maisto tikrai daugiau, ir tai nukrito 900g, o cia pamacius pagalvojau ar nebusiu promocho padarius pasirinkus bananus o aš manau kad viskas čia gerai tik reikia protingai tą pieną arba pasukas vartoti. vistik reikia neužmiršti kad 3 bananai bus apie 300kcal o jei dar litras pasukų tai dar kokie 600 čia mano nuomonė
As pasuku pasiemiau ir pieno tik ji radau 2% riebumo, 1% riebumo neradau
Na žiūrėsim kaip čia bus, pačiai jau idomu daros
Dinariuke,pasukas ėmei paprastas ar su priedais? nes aš su priedais antra diena vartoju,bet gaunasi nemažai kalorijų,tai paskutines dienas su pienu bandysiu ištempti
Be priedu, piemenelio raugintas, jos man atrodo nelb kaoringos, tai nemanau kad visa maiseli isgersiu, nes dabar planuoju 12val puodeli pasuku, o tada 15val. 18val po banana su kazkiek pasuku. Pienas rytojui liks, siap as jo ne megeja, geriau pasukas renkuos.
vat ir man pienas nelabai,norėjau kefyro,bet irgi neradau 1 proc
Pienas tai tas geltonas MŪ berods,kaip tik 1proc yra
Sveikos mergycos
žiūriu, daug pažįstamų veidų nuo ryt ir aš startuoju: patarkite, kurį variantą geriau rinktis.. bijau, kad 3 bananai per dieną gali būti mažoka..
Pas mane bus 4 geriausiu atveju, nes silpnoka pradejo darytis
aš kolkas sukimšau 2
aš vakar irgi ketvirtą turėjau pasidėjus,bet taip ir neprireikė,kažkaip užteko
As mastau gal su trim apsiesiu, jau 16val o dar turiu puodeli pasuku.
Na ka pirma diena atrodo atlaikyta
3bananai ir du su puse puodeliu pasuku. Idomu koks rezultatas bus, tikiuos nenusivilsiu.
Dinariuke,kaip anksti tu šventi
Nes as tuoj eisiu miegot
O beto as po 18val nevalgau
Mano meniu:
3 bananai liesas natūralus jogurtas
O as manau, kad bus antra diena
sveikos visos, nuo rytojaus jungiuosi i jusu gretas
Labas rytas, po pirmos griežtosios dienos -800gr
O aš jau vakar sakiau,kad nebus trečios dienos,nes MB labai skaniai mėsytę valgė
nius va, pirmas bananas sukapotas
paėmiau mažiukus, bet 4. bandysiu save apgauti
Sveikos, ar yra banuojančių? Žadu ryt pradėti griežtesnį variantą. Bananas - mano mėgstamiausias vaisius
patarimas, kas turit problemų su WC geriau nebandykit šitos dietos... laikiausi jos prieš gerą savaitę-iki šiol nesusitvarkau..
Sveikutes
Sveikos, merginos!
Aš jau trečia diena kaip netyčia bandau bananų dietą. Kadangi pamačiau Maximoj ekologiškų bananų akciją, todėl puoliau pirkti kokius 5kg, galvoju, ne kasdien galima po 5lt ekologiškų ir nepernokusių bananų įsigyti. O tik paskui internete besidomėdama, kokių gerųjų savybių turi bananai, atradau ir tą bananų dietą. Aš suvalgau per dieną apie 5-8 vidutinius bananus, dar kartais kokį kitą vaisių. Kadangi žinau, jog pienas didina gleivių kiekį organizme ir trukdo mesti svorį, tai pieno produktų jau 3sav. kaip visai nevartoju. Man į trečią dieną tie bananai vis dar labai skanūs, nors šiaip nesu jų mėgėja, bet ekologiškų visai kitoks skonis. Ir per dvi dienas man nukrito beveik 2kg. Visoms rekomenduoju šią dietą, bet tik su ekologiškais bananais, nes kitu atveju, manau, tik organizmą užterši visokia chemija ir pan. Sėkmės visoms.
Labai atsiprasau,jei jau buvo tokia tema,bet as ieskojau ir neradau
Geriant dvi dienas galima numesti iki 3 kg. Ekstrinė dieta prieš svarbų įvykį. Sumaišyti sultis iš: 2 apelsinų, 1 citrinos, susmulkinto vieno banano, 1 arbatinio šaukštelio medaus. Gėrimą padalinti į 4 dalis, kurias gerti dienos bėgyje. Papildomai galima: kavos puodelis arba arbata. Vanduo.
Labas
Ogi as esu meginusi kazka panasaus. Tiesa- niekada nenaudojau citrinos, kiek pamenu - nesamone, juk isvis valgyt noretis gali. O siaip, i kokteili dejau ir persikus pvz, nes jie buvo po ranka, nemanau kad butina jau ten tiksliai ta ir ana deti i ta kokteili. Aisku greifurtas yra vertinamas. Dabar vi nuolat noriu susiimt ir numest bent 3-4, bet niekaip nesugebu, atrod viskas tam trukdo Jei ka, labai sutikciau dvi dienas kartu uzsiimt siuo geralu ir dalintis komentarais. QUOTE(mysteryous @ 2011 07 24, 15:42) Labas Ogi as esu meginusi kazka panasaus. Tiesa- niekada nenaudojau citrinos, kiek pamenu - nesamone, juk isvis valgyt noretis gali. O siaip, i kokteili dejau ir persikus pvz, nes jie buvo po ranka, nemanau kad butina jau ten tiksliai ta ir ana deti i ta kokteili. Aisku greifurtas yra vertinamas. Dabar vi nuolat noriu susiimt ir numest bent 3-4, bet niekaip nesugebu, atrod viskas tam trukdo Jei ka, labai sutikciau dvi dienas kartu uzsiimt siuo geralu ir dalintis komentarais. Super,tai kada nori pabandyt? as mielai prisijungciau QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 24, 21:13) Meginam savaitgali, m? Nes paprastom dienom tai miego truksta, tai stresas ir badaut nezinau ar eitu QUOTE(mysteryous @ 2011 07 27, 15:19) Meginam savaitgali, m? Nes paprastom dienom tai miego truksta, tai stresas ir badaut nezinau ar eitu Ten pamineti apelsinai QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 27, 19:38) Ten pamineti apelsinai Kazkada senokai laikiausi lygiai pora dienu, nepamenu ant kiek tiksliai ta misini dariaus (man rodos persikai vietoj apelsinu) ir lygiai -2 kg P.s. recepte praleistas greifurtas, ne apelsinai kaip rasiau QUOTE(mysteryous @ 2011 07 27, 17:43) Kazkada senokai laikiausi lygiai pora dienu, nepamenu ant kiek tiksliai ta misini dariaus (man rodos persikai vietoj apelsinu) ir lygiai -2 kg P.s. recepte praleistas greifurtas, ne apelsinai kaip rasiau Tai nesuprantu,kokia tada to gerimo sudetis m? Nu jei nukristu 2kg butu liuks QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 27, 19:56) Čia aš vis balamutrinu Tave Mikserio neturiu,o su blenderiu ne tas gaunasi. Žodžiu lauksim šeštadienio QUOTE(mysteryous @ 2011 07 27, 18:00) Čia aš vis balamutrinu Tave Mikserio neturiu,o su blenderiu ne tas gaunasi. Žodžiu lauksim šeštadienio Aaaaa
Na va,pirma gerimo diena atlaikyt,ryt ryte ziuresim kokie rezultatai
Mysteryous ar geri si gerimeli ar as cia viena?
Po vakar dienos -800gr QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 27, 20:04) Aaaaa Labukas, as sikart nors ir planavau, bet susilaikiau- neverta, kai tos dienos buna... O -800 po pirmos dienos gana neblogai! Idomu kiek bus rytoj? Dabar nezinau ko imtis- noriu iki sestadienio nusiritinti kokius 4kg... Gal meginti sita butent nuo ryt. QUOTE(mysteryous @ 2011 07 31, 20:33) Labukas, as sikart nors ir planavau, bet susilaikiau- neverta, kai tos dienos buna... O -800 po pirmos dienos gana neblogai! Idomu kiek bus rytoj? Dabar nezinau ko imtis- noriu iki sestadienio nusiritinti kokius 4kg... Gal meginti sita butent nuo ryt. Tai aisku geriau palauk,man mmm irgi praeita sav buvo,tai nors ir sportavau,svorio per savaite vistiek priaugau O vakar deja visos dienos neatlaikiau,iki vakaro isbuvau su tuo gerimeliu,o vakare brolis kepe pica,tai ir pavaisino,taigi siandien +200gr QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 08 01, 11:46) Tai aisku geriau palauk,man mmm irgi praeita sav buvo,tai nors ir sportavau,svorio per savaite vistiek priaugau O vakar deja visos dienos neatlaikiau,iki vakaro isbuvau su tuo gerimeliu,o vakare brolis kepe pica,tai ir pavaisino,taigi siandien +200gr nu bet saunu, kad pameginai |