Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bananinis gėrimas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Madilana
Gerai drinks_cheers.gif
InZara
žiūrėsim ką turėsim mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Madilana
Labuks! Na, susipirkai produktus? ax.gif

Arteja 10 valanda, tai eisiu plaktis gerimuko rolleyes.gif
Tikiuosi atlaikysiu 2 dienas. Bent viena tai tikrai smile.gif
InZara
QUOTE(Madilana @ 2008 08 11, 09:34)
Labuks! Na, susipirkai produktus?  ax.gif

Arteja 10 valanda, tai eisiu plaktis gerimuko  rolleyes.gif
Tikiuosi atlaikysiu 2 dienas. Bent viena tai tikrai  smile.gif
*

Nea nenusipirkau doh.gif tai zadu šiandien viską susipirkt ir nuo rytojaus tikrai pradėsiu blush2.gif .
O kaip tu laikaisi? ax.gif
Madilana
Na, dar laikausi seip nekaip doh.gif Sunku man, bet siandien tikrai pasizadejau sau istvert ir negriesyt biggrin.gif Jeigu rytoj svarstykles labai nudziugins, tai ir antraja diena laikysiuos, bet jei bus tik kokiais -0.3kg maziau, tai tuomet neverta bus man toliau kankintis ,reiks ka nors kita galvot rolleyes.gif

Gerimukas labai skanus, kaip koks vitaminu kokteilis thumbup.gif Bet labiau primena ne bananu gerima, o apelsinu tyre ax.gif Kabliuoju sauksteliu, baisiai skanu ,bet man deja nesotu unsure.gif
Paauglė.
Aš pradedu rytoj. Kas kartu? ax.gif
Paloma:)
Aš irgi 4u.gif Noriu išsivalyti organizmą,kad oda pagražėtų smile.gif
Madilana
O, kaip faina, ryt palaikymas bus bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Paauglė.
QUOTE(Madilana @ 2008 08 11, 20:08)
O, kaip faina, ryt palaikymas bus  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
*

Tikiuosi nepalūšiu smile.gif
Paauglė.
QUOTE(Madilana @ 2008 08 11, 20:08)
O, kaip faina, ryt palaikymas bus  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
*

O jūs jau antrą dieną? g.gif
InZara
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 11, 18:35)
Aš pradedu rytoj. Kas kartu?  ax.gif
*

QUOTE(Paloma:) @ 2008 08 11, 18:40)
Aš irgi  4u.gif Noriu išsivalyti organizmą,kad oda pagražėtų  smile.gif
*

o panelytė jus būsit mano pagalbininkės nuo rytojaus nes aš ir tik rytoj vėl kartosiu blush2.gif doh.gif

Paauglė.
QUOTE(InZara @ 2008 08 11, 23:28)
o panelytė jus būsit mano pagalbininkės nuo rytojaus nes aš ir tik rytoj vėl kartosiu  blush2.gif  doh.gif
*

Labas rytas drinks_cheers.gif
Kaip sekasi?
Aš einu darytis gėrimuko wub.gif cool.gif
Paauglė.
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 12, 10:42)
Labas rytas  drinks_cheers.gif
Kaip sekasi?
Aš einu darytis gėrimuko  wub.gif  cool.gif
*

pasidariAU, KAIP SKANUUUUU 4u.gif
Velziene
Madilana, kaip ten su kg tau? Ar nukrito? Norėčiau ir aš pabandyti šį gėrimą, bet nežinau ar verta ax.gif
Paauglė.
QUOTE(laimINGA23 @ 2008 08 12, 11:19)
Madilana, kaip ten su kg tau? Ar nukrito? Norėčiau ir aš pabandyti šį gėrimą, bet nežinau ar verta ax.gif
*

Vien dėl skanumo verta bigsmile.gif
Madilana
QUOTE(laimINGA23 @ 2008 08 12, 11:19)
*

Sveika! Su kg neblogai, nors laikytis labai sunku buvo doh.gif Po vakar dieneles nukrito -1.3kg ir - 3.5 cm bigsmile.gif Siandien ir antraja diena laikausi, bet daugiau tikrai neistempsiu schmoll.gif Pranesiu ir rytoj rezultatus mirksiukas.gif

Sekmes visoms, kas laikosi! 4u.gif
Madilana
InZara, kaip tau siandien sekasi su siuo gerimuku 4u.gif Alkis nekamuoja? ax.gif
InZara
QUOTE(Madilana @ 2008 08 12, 14:14)
InZara, kaip tau siandien sekasi su siuo gerimuku  4u.gif  Alkis nekamuoja?  ax.gif
*

sekasi blogai nusipirkau pardoj bananų o jie abu buvo supuve viduj tai antra kart nejau i parda tad viska vėl atidedu rytojuj doh.gif Velnias.

Madilana
o tau sekmės ir toliau atsilaikyt 4u.gif
Madilana
Jo, buna su tais bananais visko doh.gif Nenusimink, ryt tikrai tau neturetu niekas pamaisyti drinks_cheers.gif
Man siandien jau lengviau sekasi laikytis, gal kad darbo daug visokio turejau, tai laiko nebuvo net gerimuko pasidaryt doh.gif Pasidariau tik po 15 val., iki to laiko tik vandeni gurksnojau, bet gal nieko tokio smile.gif Oi, kaip tikiuosi, kad tai ka numesiu, per kelias dienas atgal neparbeks.. ax.gif
black_angel
Mmmm tas gerimukas tikrai atrodo gundanciai smile.gif Reiks ir man ryt iskrovele pabandyt padaryt su juo. Dvi dieneles tai jau man be sansu turbut schmoll.gif Bet ji galima ir kai kokios dietos laikais vakarienei ar uzkandziam liux thumbup.gif ir sveika ir nekaloringa
Madilana
Kagi, po antros dienos su gerimuku - dar minus -1kg ir -2.5cm.

Viso per 2 dienas bananio gerimo pameciau -2.3kg ir -6cm nuo apvalumu (cia, neskaitant krutines).

Dabar toliau siek tiek prisiziuresiu ,ir bus matyt, ar staigiai gris visi numestieji kg, ar nea. Jei negris visi, tai tuomet reiskia, verta tokia 2 dienu iskrova kartoti rolleyes.gif
Jurgutėlė
QUOTE(Madilana @ 2008 08 13, 08:36)
Kagi, po antros dienos su gerimuku - dar minus -1kg ir -2.5cm.

Viso per 2 dienas bananio gerimo pameciau -2.3kg ir -6cm nuo apvalumu (cia, neskaitant krutines).

Dabar toliau siek tiek prisiziuresiu ,ir bus matyt, ar staigiai gris visi numestieji kg, ar nea. Jei negris visi, tai tuomet reiskia, verta tokia 2 dienu iskrova kartoti  rolleyes.gif
*

Neatsistebiu tavo valia ir noru būti lieknai ,šaunuolė 4u.gif
Madilana
Aciu paciu 4u.gif Prasom manes nenugirti per daug blush2.gif
Jurgutėlė
QUOTE(Madilana @ 2008 08 13, 09:39)
Aciu paciu  4u.gif  Prasom manes nenugirti per daug  blush2.gif
*

pagyros dar niekam nepakenkė bigsmile.gif ,parašiau ryžių dietą delčios dietos temoj.
Paauglė.
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 13, 11:26)
pagyros dar niekam nepakenkė  bigsmile.gif ,parašiau ryžių dietą delčios dietos temoj.
*

Klausykit, o jus su tirščiais valgot ar tik sultis išsispaudžiat?
Voopss
Merginos norejau paklausti, jei neplakt su mikseriui o paprastai susmulkint ir sutrinti, nieko tokio, tiktu? Ar butinai su mikseriu? g.gif
Jurgutėlė
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 13, 12:55)
Klausykit, o jus su tirščiais valgot ar tik sultis išsispaudžiat?
*

aš darysiu ryt pirmą kartą ,tai ,be abejo ,gersiu su tirščiais ,sočiau ,vien sulčių mažokai išeitų biggrin.gif
Paauglė.
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 14, 00:13)
aš darysiu ryt pirmą kartą ,tai ,be abejo ,gersiu su tirščiais ,sočiau ,vien sulčių mažokai išeitų biggrin.gif
*

Sėkmės. 4u.gif
Aš jau baigiau.
-2kg ax.gif drinks_cheers.gif
Jurgutėlė
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 14, 09:05)
Sėkmės.  4u.gif
Aš jau baigiau.
-2kg  ax.gif  drinks_cheers.gif
*

Smagu tau ,sveikinu ,o kaip ištvėrei? Viskas Ok?
Aš vakar susipirkau produktus ,bet per neapsižiūrėjimą nenupirkau medaus ax.gif Todėl šian geriu pienarbatę biggrin.gif
Paauglė.
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 14, 11:42)
Smagu tau ,sveikinu ,o kaip ištvėrei? Viskas Ok?
Aš vakar susipirkau produktus ,bet per neapsižiūrėjimą nenupirkau medaus ax.gif Todėl šian geriu pienarbatę biggrin.gif
*

Labai lengva buvo ištvert. Tiesą sakant kaip eilinė diena cool.gif
Voopss
Paauglė. - O tu sportavai tas dienas ar ne? g.gif rolleyes.gif
Paauglė.
QUOTE(Voopss @ 2008 08 14, 15:56)
Paauglė. - O tu sportavai tas dienas ar ne?  g.gif  rolleyes.gif
*

ne bigsmile.gif
Madilana
Nu kaip cia jum taip lengvai kai kuriom buvo istvert g.gif As tai kankinausi tas dvi dienas doh.gif Labai dziaugiuos, kam irgi pavyko ir tikiuosi, kad kg neparbegs labai greitai atgal 4u.gif

As va, viena dienele po bananu gerimuko, pavalgiau normalaus maisto, bet nepersivalgiau ir po 19 val. - ne kasnio burnon, ir vistiek tik shast- ir parskrido atgal daugiau nei puse numestuju doh.gif +1.3kg svrstykles siryt parode verysad.gif
Daugiau greiciausiai nebekartosiu sitos iskrovos schmoll.gif Man zymiai lengviau butu 2 dienas su pienarbate issikraut rolleyes.gif Arba 2 dienas delcios dietos pasilaikyt, kur valgio zymiai daugiau, o rezultatas toks pats gaunasi ax.gif

Sekmes, kas dar laikysites! Ir butinai papasakokit, ar svoris atgal neparbego, idomu labai blush2.gif
Paauglė.
QUOTE(Madilana @ 2008 08 14, 19:39)
Nu kaip cia jum taip lengvai kai kuriom buvo istvert  g.gif  As tai kankinausi tas dvi dienas  doh.gif  Labai dziaugiuos, kam irgi pavyko ir tikiuosi, kad kg neparbegs labai greitai atgal  4u.gif

As va, viena dienele po bananu gerimuko, pavalgiau normalaus maisto, bet nepersivalgiau ir po 19 val. - ne kasnio burnon, ir vistiek tik shast- ir parskrido atgal daugiau nei puse numestuju doh.gif  +1.3kg svrstykles siryt parode  verysad.gif
Daugiau greiciausiai nebekartosiu sitos iskrovos  schmoll.gif  Man zymiai lengviau butu 2 dienas su pienarbate issikraut  rolleyes.gif Arba 2 dienas delcios dietos pasilaikyt, kur valgio zymiai daugiau, o rezultatas toks pats gaunasi  ax.gif

Sekmes, kas dar laikysites! Ir butinai papasakokit, ar svoris atgal neparbego, idomu labai  blush2.gif
*

Ką tik pasisvėriau +1kg, nes šiandien daug prisivalgiau, ens labai norėjau verysad.gif
Madilana
Paaugle,
tai ko gi tu vakare sveriesi? doh.gif Aisku bus +1 arba +2 kg, nes per diena skysciu prigerei, valgei, viesiems taip yra.
Norint suzinoti tikraji savo svori, reikia svertis ryte atsikelus, nieko nevalgius negerus po wc ir be rubu 4u.gif Ziurek, ryte ir nebebus to kilogramo mirksiukas.gif
Caylee
Truputį offtopic, Madilana, pamačiau tavo liniuotę - na šaunuolė, kad tiek numetei 4u.gif Gal gali pasakyti, kaip pavyko? Ar čia visokias dietas išbandei?
Madilana
Caylee, aciu 4u.gif

Zinok, cia daugiausiai dietos visokios prisidejo ,prie svorio numetimo blush2.gif Is pradziu tik nevalgydavau po 6 ir karta savaiteje - iskrova dariau. Kokie 2-3kg taip tik nukrito ir stop. Po to meginau kcal skaiciuot. Tai efektyvu buvo, bet ilgai neistverdavau, raudavo stoga nuo to skaiciavimo jau, tai mesdavau, persivalgydavau ir vel svoris beveik visas grizdavo doh.gif ,vel susiimdavau ir skaiciuodavau ir t.t. Bet visa gyvenima kaloriju gi neskaiciuosi, ziauriai varzo, tai ieskojau budo svori mest, kad galima ir pasidietint truputi butu, ir atsipalaiduot, valgyt viska, negalvojant kiek kur kcal. Na ir radau bigsmile.gif Pazistama moteris papasakojo kaip ji sukudo iki kiek norejo, ir as pradejau si buda taikyti, patiko thumbup.gif
Formule tokia: Karta per menesi pasilaikyti kokios nors dietos po 4-7dienas. Tam, kad nesugriztu visi numestieji kg, tik nevalgyt po 19val. Galima valgyt viska ,ko tik nori, nieko neskaiciuojant, neribojant. Taip emociskai labai pailsi nuo dietu bigsmile.gif O jeigu kartais ispuola koks prisivalgymas velai vakare, ar baliukas, tai po jo pasidaryti iskrovos diena, kad prilipusi kilograma i vieta atstatyti. Sitokiu budu dalis per dieta numestuju kg (skysciai) naturaliai grizta, bet kita dalis lieka stabiliam minuse smile.gif Ir kita menesi vel savaite dietiniesi, meti nuo to svorio kilogramus toliau. Kai jau pasieki norima svori - meti dietas lauk, tik nevalgai po 19 val. ir karta per savaite- iskrovele smile.gif Va taip va ir judu tikslo link, nebedaug beliko wub.gif Gal ir nelabai sveikuoliskas budas mesti svori, bet uztad efektyvus ir emociskai lengvas, nes neribojamas maistas paprastomis dienomis visa menesi iki kitos dietikes .

Caylee, o tu irgi liekneji? Kokiu budu? Kiek numesti dar kg nori? ax.gif
ingulka
Sveikutes,ilgai stebejau sita tema.Ilgai atideliojau ta iskrovos diena.Ir visgi pasiryzau.Issilaikiau 2 dienas.Pirma diena buvo labai lengva,net visos dozes neisgeriau.O antra diena tai tik du puodelius isgeriau ir nukrito nepilnai trys kg.Vat kaip smile.gif .Sekmes besilaikanciom
Caylee
Madilana, na taip, norėčiau šiek tiek palieknėti. Mano stambūs kaulai, o kai svorio priaugu, tai išvis. Mama sako, kad kaip rankininkė atrodau biggrin.gif Vat tas man yra negražu.
Svorio sveikai numesti man nesigautų, nes nors ir pabandau tvarkingai valgyt, po to vis tiek viską sugadinu. Tai va, ieškau ir aš kokių veiksmingų dietų...Ir man dar reikia, kad svoris greit kristų - žinau, negerai taip, na bet man kitaip stimulo nėra. O kokių dietų tu laikeisi, gal gali pasidalinti receptais kokiais nors? blush2.gif

Ai, o šitą gėrimuką tai ir aš išbandžiau, nesužavėjo manęs jis, kažkaip sunku man visą dieną vien juo gyvai būt g.gif
Voopss
Ingulka, ataugo kiek nors ar ne? unsure.gif ax.gif
Madilana
Jo, ingulka, parasyk butinai 4u.gif
Man tai po sio gerimuko iskart viskas atgal parbego, nes nesugebejau sekancia diena kaloriju skaiciuot, ziauriai peralkus per tas 2 dienas buvau doh.gif
Daugiau tokios iskrovos nekartosiu manau..

Caylee,
ir mano kaulai stambus unsure.gif Peciai taip pat, bet dar labiau - klubu kaulai platus doh.gif Tai keli priaugti kg iskart labai matosi..
Is dietu, tai visai nedaug as dar meginau smile.gif Ilga laika karta per menesi laikiausi Delcios dietos ivairiu variantu. Dabar truputi nusibodo, tai idomu pasidare kitas ismegint hihihi.gif Veiksmingiausias ir lengviausias is Delcios dietu variantu man pasirode tas ,kur reikia 4 dienas laikytis ir valgyti kas 2 valandas skirtingus produktus , o vakare - vynelis laukia thumbup.gif Paskutini karta man per 4 dietos dienas nukrito -3kg bigsmile.gif Tai vat ja tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif
O si karta, nuo pirmadienio ruosiuos ismegint 3 dienu varskes dieta ( valgysiu braskiu skonio varskyte). Paziuresiu, veiksminga ji man bus ar nelabai rolleyes.gif
renoska
Sveikos, bananinės mergaitės 4u.gif 4u.gif
Kaip smagu, kad mūsų vis daugiau drinks_cheers.gif
Ilgam buvau dingusi, atostogavau su šeimyna.
Galiu pasidžiaugti ax.gif per atostogas leidau sau labai daug valgyti (prie jūros kas vakarą rūkyta žuvis su alumi, visokie skanėstai ir t.t,vėliau sanatorijoje švediško stalo maitinimas). Maniau grįžusi ant svarstyklių bijosiu atsistoti. Apsidžiaugiau beprotiškai - svoris liko visiškai toks pats, koks po bananinės dietos thumbup.gif Po jos praėjo daugiau nei 2 savaitės.
Taigi planuoju nuo šiandien jos dar pasilaikyti, nes kliūna dar keli kg ax.gif Gal kas prisijungs?

Atsakau Madilana į tavo klausimą.
Tikslaus stiklinių skaičiaus nepamenu. Produktų kieki skaičiavausi pagal kcal, kad sumoje per dieną būtų apie 1200 kcal. Gėrimą dariausi ne su pasukomis, tiesiog vietoj vieno apelsino ėmiau greipfrutą ir viską maliau mikseriu ir tokias tirštas gėriau.

Madilana
Renoska, aciu uz atsakyma 4u.gif
Kaip tau gerai, kad tavo organizmui si 2 dienu iskrova tiko ir patiko thumbup.gif Kad per 2 savaites ne kiek svorio negrizo - tikras stebuklas bigsmile.gif Man ,kai nepilnas 2 sav. atostogavau prie juros- net 5 kg pliuso prilipo blink.gif kuriais iki siol vis dar kratausi doh.gif
Klausyk, o gal tu pries tai, kai pameginai sita gerimuka, nelabai dietinaisi? Ir organizmui gera soka ivarei su tokia iskrova? smile.gif Uztad jis nesusiprato ir tu kg atgal nesusigrazino rolleyes.gif
Beje, kaip dabar po bananiniu dienu svoris krenta? bigsmile.gif

Panos, pasisakykit kaip ir kitoms sekesi? Grizo svoriai ar negrizo ? 4u.gif
renoska
organizmui šoko besilaikydama šios dietos neįvariau, nes pastoviai laikausi dietų biggrin.gif
Tai vienos, tai kitos, tai šiaip riboju maistą. Todėl mano organizmas jau įpratęs maistą gauti nedideliais kiekiais. Kad per daug nesulėtėtų medžiagų apykaita laikausi apsivalgymo dietos (valgau tokiu pat režimu, tik žymiai daugiau ir ką norių) biggrin.gif

Voopss
renoska, as teisingai supratau dejai ne tiek vaisiu kiek buvo parasyta temos pradzioje , o pagal kcal, tai ten zymiai daugiau gavosi ar ne? g.gif rolleyes.gif
Madilana
QUOTE(renoska @ 2008 08 19, 15:05)
organizmui šoko besilaikydama šios dietos neįvariau, nes pastoviai laikausi dietų biggrin.gif
Tai vienos, tai kitos, tai šiaip riboju maistą. Todėl mano organizmas jau įpratęs maistą gauti nedideliais kiekiais. Kad per daug nesulėtėtų medžiagų apykaita laikausi apsivalgymo dietos (valgau tokiu pat režimu, tik žymiai daugiau ir ką norių) biggrin.gif
*

O tai kaip tau tada per atostogas atsipalaidavus ir valgant vakarais bei aluciu uzgeriant, atgal kg neparbega? g.gif Man tai kelios dienos tokio rezimo- ir basta, +2 kg prilimpa atgal prie siknos, tai reikia po to skubiai vel iskrova darytis,kad i vieta svori atstatyt unsure.gif

O apsivalgymo dieta man sia vasara kas iseigines nori nenori ispuola doh.gif ,nes iskylu progu ir visokiu svenciu vis pasitaiko hihihi.gif Tai tikiuosi ir mano medz. apykaitai suletejimas negresia hihihi.gif
renoska
QUOTE(Voopss @ 2008 08 19, 13:37)
renoska, as teisingai supratau dejai ne tiek vaisiu kiek buvo parasyta temos pradzioje , o pagal kcal, tai ten zymiai daugiau gavosi ar ne?  g.gif  rolleyes.gif
*

Taip, Voops, supratai teisingai. Pasvėrus visus produktus ir paskaičiavus jų kalorijas sumoje gavau apie 350 kcal g.gif
Dienai tai tikrai per mažai, todėl aš ėmiau visų vaisių dvigubai ar trigubai daugiau rolleyes.gif
Stengiausi, kad būtų 1100 kcal, ir kaip anksčiau minėjau, vietoj vieno apelsino ėmiau greipfrutą.
Gėrimas buvo skanus, o matyt todėl, kad nesumažinau kcal, svoris atgal nebegrįžo thumbup.gif

Madilana atostogaujant ir daugiau valgant, svoris augo. Priaugau 2 kg, bet kai grįžau namo ir pradėjau valgyti įprastu režimu, per dieną susireguliavo. Ir svėriau lygiai tiek, kiek pabaigus dietą rolleyes.gif
Madilana
QUOTE(renoska @ 2008 08 19, 17:19)
Madilana atostogaujant ir daugiau valgant, svoris augo. Priaugau 2 kg, bet kai grįžau namo ir pradėjau valgyti įprastu režimu, per dieną susireguliavo. Ir svėriau lygiai tiek, kiek pabaigus dietą  rolleyes.gif
*

Aa, vat kame cia reikalas rolleyes.gif Tai as irgi jau rytoj sversiu tiek pat kiek po bananu dietos,nes dabar vel savo rezimo laikausi mirksiukas.gif
Noriu tokios dietos, kad pasilaikai, numeti, atostogauji ir per atostogas ne viens kg atgal neprilimpa hihihi.gif Ot gerai butu lotuliukas.gif
Jurgutėlė
QUOTE(renoska @ 2008 08 19, 16:19)
Taip, Voops, supratai teisingai. Pasvėrus visus produktus ir paskaičiavus jų kalorijas sumoje gavau apie 350 kcal  g.gif
Dienai tai tikrai per mažai, todėl aš ėmiau visų vaisių dvigubai ar trigubai daugiau rolleyes.gif
Stengiausi, kad būtų 1100 kcal, ir kaip anksčiau minėjau, vietoj vieno apelsino ėmiau greipfrutą.
Gėrimas buvo skanus, o matyt todėl, kad nesumažinau kcal, svoris atgal nebegrįžo thumbup.gif

Madilana atostogaujant ir daugiau valgant, svoris augo. Priaugau 2 kg, bet kai grįžau namo ir pradėjau valgyti įprastu režimu, per dieną susireguliavo. Ir svėriau lygiai tiek, kiek pabaigus dietą  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif kai aš pasidariau tą vieną porciją ,tai pagalvojau ,kad čia vos ne vienam kartui ji ,neįtikėtinai mažas kiekis visai dienai blink.gif ,todėl per sekančią iškrovą irgi pasidarysiu tokį skanų kokteilį su daaaug vaisių bigsmile.gif
ingulka
QUOTE(Voopss @ 2008 08 17, 19:03)
Ingulka, ataugo kiek nors ar ne?  unsure.gif  ax.gif
*

Sveikutes,gaila,bet sugryzo nelemtasis 1kg.Laikemes kartu su bendradarbe,tai jai isvis ne gramas nenukrito.Manau,reiks pabandyt delcios dieta.Gal pavyks numest kokius 3kg. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.