Madilana
2008 08 10, 20:26
Gerai
žiūrėsim ką turėsim
Madilana
2008 08 11, 08:34
Labuks! Na, susipirkai produktus? Arteja 10 valanda, tai eisiu plaktis gerimuko Tikiuosi atlaikysiu 2 dienas. Bent viena tai tikrai
QUOTE(Madilana @ 2008 08 11, 09:34) Labuks! Na, susipirkai produktus? Arteja 10 valanda, tai eisiu plaktis gerimuko Tikiuosi atlaikysiu 2 dienas. Bent viena tai tikrai  Nea nenusipirkau  tai zadu šiandien viską susipirkt ir nuo rytojaus tikrai pradėsiu  . O kaip tu laikaisi?
Madilana
2008 08 11, 14:01
Na, dar laikausi seip nekaip  Sunku man, bet siandien tikrai pasizadejau sau istvert ir negriesyt  Jeigu rytoj svarstykles labai nudziugins, tai ir antraja diena laikysiuos, bet jei bus tik kokiais -0.3kg maziau, tai tuomet neverta bus man toliau kankintis ,reiks ka nors kita galvot Gerimukas labai skanus, kaip koks vitaminu kokteilis  Bet labiau primena ne bananu gerima, o apelsinu tyre  Kabliuoju sauksteliu, baisiai skanu ,bet man deja nesotu
Paauglė.
2008 08 11, 17:35
Aš pradedu rytoj. Kas kartu?
Paloma:)
2008 08 11, 17:40
Aš irgi  Noriu išsivalyti organizmą,kad oda pagražėtų
Madilana
2008 08 11, 18:08
O, kaip faina, ryt palaikymas bus
Paauglė.
2008 08 11, 18:18
QUOTE(Madilana @ 2008 08 11, 20:08) O, kaip faina, ryt palaikymas bus  Tikiuosi nepalūšiu
Paauglė.
2008 08 11, 19:54
QUOTE(Madilana @ 2008 08 11, 20:08) O, kaip faina, ryt palaikymas bus  O jūs jau antrą dieną?
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 11, 18:35) Aš pradedu rytoj. Kas kartu?  QUOTE(Paloma:) @ 2008 08 11, 18:40) Aš irgi  Noriu išsivalyti organizmą,kad oda pagražėtų  o panelytė jus būsit mano pagalbininkės nuo rytojaus nes aš ir tik rytoj vėl kartosiu
Paauglė.
2008 08 12, 08:42
QUOTE(InZara @ 2008 08 11, 23:28) o panelytė jus būsit mano pagalbininkės nuo rytojaus nes aš ir tik rytoj vėl kartosiu  Labas rytas Kaip sekasi? Aš einu darytis gėrimuko
Paauglė.
2008 08 12, 09:11
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 12, 10:42) Labas rytas Kaip sekasi? Aš einu darytis gėrimuko  pasidariAU, KAIP SKANUUUUU
Velziene
2008 08 12, 09:19
Madilana, kaip ten su kg tau? Ar nukrito? Norėčiau ir aš pabandyti šį gėrimą, bet nežinau ar verta
Paauglė.
2008 08 12, 09:20
QUOTE(laimINGA23 @ 2008 08 12, 11:19) Madilana, kaip ten su kg tau? Ar nukrito? Norėčiau ir aš pabandyti šį gėrimą, bet nežinau ar verta  Vien dėl skanumo verta
Madilana
2008 08 12, 12:03
QUOTE(laimINGA23 @ 2008 08 12, 11:19) Madilana, kaip ten su kg tau? Ar nukrito? Norėčiau ir aš pabandyti šį gėrimą, bet nežinau ar verta  Sveika! Su kg neblogai, nors laikytis labai sunku buvo  Po vakar dieneles nukrito -1.3kg ir - 3.5 cm  Siandien ir antraja diena laikausi, bet daugiau tikrai neistempsiu  Pranesiu ir rytoj rezultatus Sekmes visoms, kas laikosi!
Madilana
2008 08 12, 13:14
InZara, kaip tau siandien sekasi su siuo gerimuku  Alkis nekamuoja?
QUOTE(Madilana @ 2008 08 12, 14:14) InZara, kaip tau siandien sekasi su siuo gerimuku  Alkis nekamuoja?  sekasi blogai nusipirkau pardoj bananų o jie abu buvo supuve viduj tai antra kart nejau i parda tad viska vėl atidedu rytojuj  Velnias. Madilana o tau sekmės ir toliau atsilaikyt
Madilana
2008 08 12, 16:19
Jo, buna su tais bananais visko  Nenusimink, ryt tikrai tau neturetu niekas pamaisyti Man siandien jau lengviau sekasi laikytis, gal kad darbo daug visokio turejau, tai laiko nebuvo net gerimuko pasidaryt  Pasidariau tik po 15 val., iki to laiko tik vandeni gurksnojau, bet gal nieko tokio  Oi, kaip tikiuosi, kad tai ka numesiu, per kelias dienas atgal neparbeks..
black_angel
2008 08 12, 16:39
Mmmm tas gerimukas tikrai atrodo gundanciai  Reiks ir man ryt iskrovele pabandyt padaryt su juo. Dvi dieneles tai jau man be sansu turbut  Bet ji galima ir kai kokios dietos laikais vakarienei ar uzkandziam liux  ir sveika ir nekaloringa
Madilana
2008 08 13, 07:36
Kagi, po antros dienos su gerimuku - dar minus -1kg ir -2.5cm. Viso per 2 dienas bananio gerimo pameciau -2.3kg ir -6cm nuo apvalumu (cia, neskaitant krutines). Dabar toliau siek tiek prisiziuresiu ,ir bus matyt, ar staigiai gris visi numestieji kg, ar nea. Jei negris visi, tai tuomet reiskia, verta tokia 2 dienu iskrova kartoti
Jurgutėlė
2008 08 13, 08:14
QUOTE(Madilana @ 2008 08 13, 08:36) Kagi, po antros dienos su gerimuku - dar minus -1kg ir -2.5cm. Viso per 2 dienas bananio gerimo pameciau -2.3kg ir -6cm nuo apvalumu (cia, neskaitant krutines). Dabar toliau siek tiek prisiziuresiu ,ir bus matyt, ar staigiai gris visi numestieji kg, ar nea. Jei negris visi, tai tuomet reiskia, verta tokia 2 dienu iskrova kartoti  Neatsistebiu tavo valia ir noru būti lieknai ,šaunuolė
Madilana
2008 08 13, 08:39
Aciu paciu  Prasom manes nenugirti per daug
Jurgutėlė
2008 08 13, 09:26
QUOTE(Madilana @ 2008 08 13, 09:39) Aciu paciu  Prasom manes nenugirti per daug  pagyros dar niekam nepakenkė  ,parašiau ryžių dietą delčios dietos temoj.
Paauglė.
2008 08 13, 11:55
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 13, 11:26) pagyros dar niekam nepakenkė  ,parašiau ryžių dietą delčios dietos temoj. Klausykit, o jus su tirščiais valgot ar tik sultis išsispaudžiat?
Merginos norejau paklausti, jei neplakt su mikseriui o paprastai susmulkint ir sutrinti, nieko tokio, tiktu? Ar butinai su mikseriu?
Jurgutėlė
2008 08 13, 22:13
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 13, 12:55) Klausykit, o jus su tirščiais valgot ar tik sultis išsispaudžiat? aš darysiu ryt pirmą kartą ,tai ,be abejo ,gersiu su tirščiais ,sočiau ,vien sulčių mažokai išeitų
Paauglė.
2008 08 14, 08:05
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 14, 00:13) aš darysiu ryt pirmą kartą ,tai ,be abejo ,gersiu su tirščiais ,sočiau ,vien sulčių mažokai išeitų  Sėkmės. Aš jau baigiau. -2kg
Jurgutėlė
2008 08 14, 09:42
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 14, 09:05) Sėkmės. Aš jau baigiau. -2kg  Smagu tau ,sveikinu ,o kaip ištvėrei? Viskas Ok? Aš vakar susipirkau produktus ,bet per neapsižiūrėjimą nenupirkau medaus  Todėl šian geriu pienarbatę
Paauglė.
2008 08 14, 13:04
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 14, 11:42) Smagu tau ,sveikinu ,o kaip ištvėrei? Viskas Ok? Aš vakar susipirkau produktus ,bet per neapsižiūrėjimą nenupirkau medaus  Todėl šian geriu pienarbatę  Labai lengva buvo ištvert. Tiesą sakant kaip eilinė diena
Paauglė. - O tu sportavai tas dienas ar ne?
Paauglė.
2008 08 14, 15:19
QUOTE(Voopss @ 2008 08 14, 15:56) Paauglė. - O tu sportavai tas dienas ar ne?  ne
Madilana
2008 08 14, 17:39
Nu kaip cia jum taip lengvai kai kuriom buvo istvert  As tai kankinausi tas dvi dienas  Labai dziaugiuos, kam irgi pavyko ir tikiuosi, kad kg neparbegs labai greitai atgal As va, viena dienele po bananu gerimuko, pavalgiau normalaus maisto, bet nepersivalgiau ir po 19 val. - ne kasnio burnon, ir vistiek tik shast- ir parskrido atgal daugiau nei puse numestuju  +1.3kg svrstykles siryt parode Daugiau greiciausiai nebekartosiu sitos iskrovos  Man zymiai lengviau butu 2 dienas su pienarbate issikraut  Arba 2 dienas delcios dietos pasilaikyt, kur valgio zymiai daugiau, o rezultatas toks pats gaunasi Sekmes, kas dar laikysites! Ir butinai papasakokit, ar svoris atgal neparbego, idomu labai
Paauglė.
2008 08 14, 18:30
QUOTE(Madilana @ 2008 08 14, 19:39) Nu kaip cia jum taip lengvai kai kuriom buvo istvert  As tai kankinausi tas dvi dienas  Labai dziaugiuos, kam irgi pavyko ir tikiuosi, kad kg neparbegs labai greitai atgal As va, viena dienele po bananu gerimuko, pavalgiau normalaus maisto, bet nepersivalgiau ir po 19 val. - ne kasnio burnon, ir vistiek tik shast- ir parskrido atgal daugiau nei puse numestuju  +1.3kg svrstykles siryt parode Daugiau greiciausiai nebekartosiu sitos iskrovos  Man zymiai lengviau butu 2 dienas su pienarbate issikraut  Arba 2 dienas delcios dietos pasilaikyt, kur valgio zymiai daugiau, o rezultatas toks pats gaunasi Sekmes, kas dar laikysites! Ir butinai papasakokit, ar svoris atgal neparbego, idomu labai  Ką tik pasisvėriau +1kg, nes šiandien daug prisivalgiau, ens labai norėjau
Madilana
2008 08 15, 08:55
Paaugle, tai ko gi tu vakare sveriesi?  Aisku bus +1 arba +2 kg, nes per diena skysciu prigerei, valgei, viesiems taip yra. Norint suzinoti tikraji savo svori, reikia svertis ryte atsikelus, nieko nevalgius negerus po wc ir be rubu  Ziurek, ryte ir nebebus to kilogramo
Truputį offtopic, Madilana, pamačiau tavo liniuotę - na šaunuolė, kad tiek numetei  Gal gali pasakyti, kaip pavyko? Ar čia visokias dietas išbandei?
Madilana
2008 08 16, 15:43
Caylee, aciu Zinok, cia daugiausiai dietos visokios prisidejo ,prie svorio numetimo  Is pradziu tik nevalgydavau po 6 ir karta savaiteje - iskrova dariau. Kokie 2-3kg taip tik nukrito ir stop. Po to meginau kcal skaiciuot. Tai efektyvu buvo, bet ilgai neistverdavau, raudavo stoga nuo to skaiciavimo jau, tai mesdavau, persivalgydavau ir vel svoris beveik visas grizdavo  ,vel susiimdavau ir skaiciuodavau ir t.t. Bet visa gyvenima kaloriju gi neskaiciuosi, ziauriai varzo, tai ieskojau budo svori mest, kad galima ir pasidietint truputi butu, ir atsipalaiduot, valgyt viska, negalvojant kiek kur kcal. Na ir radau  Pazistama moteris papasakojo kaip ji sukudo iki kiek norejo, ir as pradejau si buda taikyti, patiko Formule tokia: Karta per menesi pasilaikyti kokios nors dietos po 4-7dienas. Tam, kad nesugriztu visi numestieji kg, tik nevalgyt po 19val. Galima valgyt viska ,ko tik nori, nieko neskaiciuojant, neribojant. Taip emociskai labai pailsi nuo dietu  O jeigu kartais ispuola koks prisivalgymas velai vakare, ar baliukas, tai po jo pasidaryti iskrovos diena, kad prilipusi kilograma i vieta atstatyti. Sitokiu budu dalis per dieta numestuju kg (skysciai) naturaliai grizta, bet kita dalis lieka stabiliam minuse  Ir kita menesi vel savaite dietiniesi, meti nuo to svorio kilogramus toliau. Kai jau pasieki norima svori - meti dietas lauk, tik nevalgai po 19 val. ir karta per savaite- iskrovele  Va taip va ir judu tikslo link, nebedaug beliko  Gal ir nelabai sveikuoliskas budas mesti svori, bet uztad efektyvus ir emociskai lengvas, nes neribojamas maistas paprastomis dienomis visa menesi iki kitos dietikes . Caylee, o tu irgi liekneji? Kokiu budu? Kiek numesti dar kg nori?
ingulka
2008 08 16, 15:46
Sveikutes,ilgai stebejau sita tema.Ilgai atideliojau ta iskrovos diena.Ir visgi pasiryzau.Issilaikiau 2 dienas.Pirma diena buvo labai lengva,net visos dozes neisgeriau.O antra diena tai tik du puodelius isgeriau ir nukrito nepilnai trys kg.Vat kaip  .Sekmes besilaikanciom
Madilana, na taip, norėčiau šiek tiek palieknėti. Mano stambūs kaulai, o kai svorio priaugu, tai išvis. Mama sako, kad kaip rankininkė atrodau  Vat tas man yra negražu. Svorio sveikai numesti man nesigautų, nes nors ir pabandau tvarkingai valgyt, po to vis tiek viską sugadinu. Tai va, ieškau ir aš kokių veiksmingų dietų...Ir man dar reikia, kad svoris greit kristų - žinau, negerai taip, na bet man kitaip stimulo nėra. O kokių dietų tu laikeisi, gal gali pasidalinti receptais kokiais nors? Ai, o šitą gėrimuką tai ir aš išbandžiau, nesužavėjo manęs jis, kažkaip sunku man visą dieną vien juo gyvai būt
Ingulka, ataugo kiek nors ar ne?
Madilana
2008 08 17, 22:31
Jo, ingulka, parasyk butinai Man tai po sio gerimuko iskart viskas atgal parbego, nes nesugebejau sekancia diena kaloriju skaiciuot, ziauriai peralkus per tas 2 dienas buvau Daugiau tokios iskrovos nekartosiu manau.. Caylee, ir mano kaulai stambus  Peciai taip pat, bet dar labiau - klubu kaulai platus  Tai keli priaugti kg iskart labai matosi.. Is dietu, tai visai nedaug as dar meginau  Ilga laika karta per menesi laikiausi Delcios dietos ivairiu variantu. Dabar truputi nusibodo, tai idomu pasidare kitas ismegint  Veiksmingiausias ir lengviausias is Delcios dietu variantu man pasirode tas ,kur reikia 4 dienas laikytis ir valgyti kas 2 valandas skirtingus produktus , o vakare - vynelis laukia  Paskutini karta man per 4 dietos dienas nukrito -3kg  Tai vat ja tikrai rekomenduoju O si karta, nuo pirmadienio ruosiuos ismegint 3 dienu varskes dieta ( valgysiu braskiu skonio varskyte). Paziuresiu, veiksminga ji man bus ar nelabai
renoska
2008 08 18, 08:16
Sveikos, bananinės mergaitės Kaip smagu, kad mūsų vis daugiau Ilgam buvau dingusi, atostogavau su šeimyna. Galiu pasidžiaugti  per atostogas leidau sau labai daug valgyti (prie jūros kas vakarą rūkyta žuvis su alumi, visokie skanėstai ir t.t,vėliau sanatorijoje švediško stalo maitinimas). Maniau grįžusi ant svarstyklių bijosiu atsistoti. Apsidžiaugiau beprotiškai - svoris liko visiškai toks pats, koks po bananinės dietos  Po jos praėjo daugiau nei 2 savaitės. Taigi planuoju nuo šiandien jos dar pasilaikyti, nes kliūna dar keli kg  Gal kas prisijungs? Atsakau Madilana į tavo klausimą. Tikslaus stiklinių skaičiaus nepamenu. Produktų kieki skaičiavausi pagal kcal, kad sumoje per dieną būtų apie 1200 kcal. Gėrimą dariausi ne su pasukomis, tiesiog vietoj vieno apelsino ėmiau greipfrutą ir viską maliau mikseriu ir tokias tirštas gėriau.
Madilana
2008 08 19, 11:55
Renoska, aciu uz atsakyma Kaip tau gerai, kad tavo organizmui si 2 dienu iskrova tiko ir patiko  Kad per 2 savaites ne kiek svorio negrizo - tikras stebuklas  Man ,kai nepilnas 2 sav. atostogavau prie juros- net 5 kg pliuso prilipo  kuriais iki siol vis dar kratausi Klausyk, o gal tu pries tai, kai pameginai sita gerimuka, nelabai dietinaisi? Ir organizmui gera soka ivarei su tokia iskrova?  Uztad jis nesusiprato ir tu kg atgal nesusigrazino Beje, kaip dabar po bananiniu dienu svoris krenta? Panos, pasisakykit kaip ir kitoms sekesi? Grizo svoriai ar negrizo ?
renoska
2008 08 19, 13:05
organizmui šoko besilaikydama šios dietos neįvariau, nes pastoviai laikausi dietų Tai vienos, tai kitos, tai šiaip riboju maistą. Todėl mano organizmas jau įpratęs maistą gauti nedideliais kiekiais. Kad per daug nesulėtėtų medžiagų apykaita laikausi apsivalgymo dietos (valgau tokiu pat režimu, tik žymiai daugiau ir ką norių)
renoska, as teisingai supratau dejai ne tiek vaisiu kiek buvo parasyta temos pradzioje , o pagal kcal, tai ten zymiai daugiau gavosi ar ne?
Madilana
2008 08 19, 14:18
QUOTE(renoska @ 2008 08 19, 15:05) organizmui šoko besilaikydama šios dietos neįvariau, nes pastoviai laikausi dietų Tai vienos, tai kitos, tai šiaip riboju maistą. Todėl mano organizmas jau įpratęs maistą gauti nedideliais kiekiais. Kad per daug nesulėtėtų medžiagų apykaita laikausi apsivalgymo dietos (valgau tokiu pat režimu, tik žymiai daugiau ir ką norių)  O tai kaip tau tada per atostogas atsipalaidavus ir valgant vakarais bei aluciu uzgeriant, atgal kg neparbega?  Man tai kelios dienos tokio rezimo- ir basta, +2 kg prilimpa atgal prie siknos, tai reikia po to skubiai vel iskrova darytis,kad i vieta svori atstatyt O apsivalgymo dieta man sia vasara kas iseigines nori nenori ispuola  ,nes iskylu progu ir visokiu svenciu vis pasitaiko  Tai tikiuosi ir mano medz. apykaitai suletejimas negresia
renoska
2008 08 19, 15:19
QUOTE(Voopss @ 2008 08 19, 13:37) renoska, as teisingai supratau dejai ne tiek vaisiu kiek buvo parasyta temos pradzioje , o pagal kcal, tai ten zymiai daugiau gavosi ar ne?  Taip, Voops, supratai teisingai. Pasvėrus visus produktus ir paskaičiavus jų kalorijas sumoje gavau apie 350 kcal Dienai tai tikrai per mažai, todėl aš ėmiau visų vaisių dvigubai ar trigubai daugiau Stengiausi, kad būtų 1100 kcal, ir kaip anksčiau minėjau, vietoj vieno apelsino ėmiau greipfrutą. Gėrimas buvo skanus, o matyt todėl, kad nesumažinau kcal, svoris atgal nebegrįžo Madilana atostogaujant ir daugiau valgant, svoris augo. Priaugau 2 kg, bet kai grįžau namo ir pradėjau valgyti įprastu režimu, per dieną susireguliavo. Ir svėriau lygiai tiek, kiek pabaigus dietą
Madilana
2008 08 19, 19:03
QUOTE(renoska @ 2008 08 19, 17:19) Madilana atostogaujant ir daugiau valgant, svoris augo. Priaugau 2 kg, bet kai grįžau namo ir pradėjau valgyti įprastu režimu, per dieną susireguliavo. Ir svėriau lygiai tiek, kiek pabaigus dietą  Aa, vat kame cia reikalas  Tai as irgi jau rytoj sversiu tiek pat kiek po bananu dietos,nes dabar vel savo rezimo laikausi Noriu tokios dietos, kad pasilaikai, numeti, atostogauji ir per atostogas ne viens kg atgal neprilimpa  Ot gerai butu
Jurgutėlė
2008 08 19, 21:35
QUOTE(renoska @ 2008 08 19, 16:19) Taip, Voops, supratai teisingai. Pasvėrus visus produktus ir paskaičiavus jų kalorijas sumoje gavau apie 350 kcal Dienai tai tikrai per mažai, todėl aš ėmiau visų vaisių dvigubai ar trigubai daugiau Stengiausi, kad būtų 1100 kcal, ir kaip anksčiau minėjau, vietoj vieno apelsino ėmiau greipfrutą. Gėrimas buvo skanus, o matyt todėl, kad nesumažinau kcal, svoris atgal nebegrįžo Madilana atostogaujant ir daugiau valgant, svoris augo. Priaugau 2 kg, bet kai grįžau namo ir pradėjau valgyti įprastu režimu, per dieną susireguliavo. Ir svėriau lygiai tiek, kiek pabaigus dietą   kai aš pasidariau tą vieną porciją ,tai pagalvojau ,kad čia vos ne vienam kartui ji ,neįtikėtinai mažas kiekis visai dienai  ,todėl per sekančią iškrovą irgi pasidarysiu tokį skanų kokteilį su daaaug vaisių
ingulka
2008 08 19, 22:14
QUOTE(Voopss @ 2008 08 17, 19:03) Ingulka, ataugo kiek nors ar ne?  Sveikutes,gaila,bet sugryzo nelemtasis 1kg.Laikemes kartu su bendradarbe,tai jai isvis ne gramas nenukrito.Manau,reiks pabandyt delcios dieta.Gal pavyks numest kokius 3kg.
|
|