Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grožio priemonės nėštumo metu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
lukaem
as tai tepliojuos viskuo,ka turiu
buvau ir galenic krema nuo celiulito nusipirkus kojoms,nes apie 15-16sav. tur but skysciai kaupesi,visa storejau,gerai,kad praejo smile.gif
pilvuka ir galenic kremu-zele tepu
o dar kartais ir aliejuka panaudoju,naturalu,saltalankiu
gavus buvau dovanu,dar kai nesilaukiau,tai dabar naudoju
mums 27sav. bet nieko kol kas
o siaip,tai buna,kad uzsitepu tai,kas po ranka papuola
ir ne visada kiekviena diena... kartais ir patingiu smile.gif
tiesa,tuoj busiu laisvesne,tai gal kaip nors prisiversiu kiekviena ryta ir vakara teptis smile.gif
Papildyta:
o dar karts nuo karto pasidarau visam kunui pylinga su kvos tirsciais duse,arba su specialiomis druskomis ir aliejum,is collistar
ir kvepia man skaniai,tokiom zolelemis ir oda pamaityinta buna
tiesa,kvapas ne visoms mano draugems patinka
va,tik galvoju,ka cia su krutine daryti
o tai guli ant pilvuko...
ir taip nemaza buvo,o dabar tokia kazkokia isplerus... schmoll.gif
*Smiltele*
Merginos, nerandu temos apie plauku dazyma, kaip jus y tai? g.gif esu sviesaplauke todel peroxido kas menesy dauggg gaunu.. tikriausia cia negerai ? blink.gif
erikiuxxx
as nors ir naudojau visokius kremus nuo stryju,bet jie neapsaugojo visai nuo ju verysad.gif
jurackaaa
Idomu buvo paskaityti nuomones apie ivairius kremukus, aliejukus smile.gif siandien leksiu kazko isigyti, nes taip vis dar delsiau.. ryt ryt galvoju.. ziuriu tokiais "sparciais" tempais ax.gif jau tuoj 5 menesiuka pasieksiu smile.gif taip greit laikas eina blush2.gif nestuke.gif
Kotryna5
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 09 09, 09:43)
Jeanne Piaubert "Vergeturyl Creme" pirkau Kristianoj, labai patiko, bekvapis mirksiukas.gif  beje tos pacios firmos nestumo metu galima naudoti ir anticeliulitini geli "Supermince", tikrai padejo blush2.gif
*

Papildyta:
Mane nuo VERGETURYL CREME, kuri pirkau Kristianoje-po 2 dienu isbere, tad db teks ziureti kita..., o anticeliulitini geli "Supermince" ir kt. anticeliulitiunis galima naudoti tik po gimdymo praejus keliems men.
Kotryna smile.gif
amicalena
QUOTE(Medūza @ 2006 02 22, 22:12)
Aš naudojau italų firmos chicco kremą Mamma Donna pilvui nuo strijų, kojoms nuo venų išputimo ir krutinei, apsaugo spenelius, ypač pirmom maitinimo dienom ir patogu , kad jo nereikia nuplauti prieš maitinant.
    Zirafos sese rašo, kad jie neišgydo įtrukusio paodžio. Tai aš pradėjau naudoti nuo 7 nėštumo mėn, tada oda tampa elastinga ir oda neįtruks, o jeigu pradėti naudoti po gimdymo, kai jau yra strijos, tai aišku nepadės.
    Man jie padėjo, neliko jokių pėdsakų. Tiubeliai dideli, viso nesunaudojau, jeigu kam reikia, atiduočiau nebrangiai.
*

Noriu paklausti, kur galima nusipirkti kremą Chicco Mamma Donnna?
indira1987
Internete radau daug geru atsiliepimu apie www.palmers.lt nuo striju ir visokiu dar kremuku ten pilna. Gal kuri dabar naudojate Palmers?
nekaltoji*mergele
Laba diena, 4u.gif

Nepykite, kad isiverziau i jusu pasnekesius blush2.gif
As taip pat neseniai susilaukiau vaikelio. Jusu laukia daug dziaugsmingu akimirku

Poreikiui esant mes su vyru sukureme internetine svetaine www.mamosturgelis.lt , kur patogu pirkti/parduoti/dovanoti vaikiskus daiktus/rubelius.
siandiena pirmoji diena kai sis puslapis veikia. Tikiuosi si ideja Jums patiks ir galesite siuo puslapiu pasinaudoti.

Linkiu garziu akimirku 4u.gif
vieracka
QUOTE(Simpatiaska @ 2006 01 31, 15:52)
Netiesa........jei ir oda neelastinga vis tiek reikia tepti kremuku.............strijos nebus nors tokios riskios.
Man Avent buvo per silpnas kremukas, jauciasi odos tempimas, kai nusupirkau PREGNACARE....tempimo jausmas isnyko..nors istikrujiu sunku ji itrinti..kartais nervia kai reikia laukti kai isigers i oda. Bet po to kremuko labai svelni oda.Ir manau jis ilgiau veikia negu Avent. Bet tai tik mano nuomone. Man labai patinka kaip greit isigeria AVENT. Naudojiu ji kai tik reikia labai skubiai apsirenkti pvz.ryte..O pregnacare vakare kai turiu daug laiko... bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

sveikos mamuciukes lotuliukas.gif naudojau ir as ta Avent kremuka, bet jis man per silpnas irgi pasirode, jis tinka pacioje pradzioje, bet kai jau eina 30 savaite, tai per greitai jis susigeria. As va naudoju paprasciausia geros kokybes alyvuogiu alieju thumbup.gif issimaudziusi issitepu dregna kuna nestuke.gif
addicted
Nezinau ar jau kuri minejo,bet strijos atsiranda,kai jungiamasis audinys yra silpnas mirksiukas.gif
Tepk netepes,vienai atsiras,kitai ne.
Visos priemones nuo striju yra blefas (beje as pati kosmetologes
mokslus baigus smile.gif)
Uztenka nesciosioms gero drekinancio kremo,aliejaus.

Cia yra neblogas straipsnis kaip galima bandyt isvengt
striju smile.gif

Pati naudoju firmos frei bio masazini alieju nesciosioms,patinka,kad kvapas neutralus,oda svelni lieka.
Papildyta:
user posted image
karalaiti
as ir gi tos nuomones , kad tai priklauso nuo organizmo. kai laukiaus pirmojo vaikelio, tai net nezinojau, kad tokie kremai is vis yra... na, o dabar, kai vel busiu mama ismeginau Avent aliejuka, bet tik del to, kad labai sausa oda. taip kad jei jau buna tos strijos, niekur nuo ju nepabegsi... unsure.gif
BusimiDvynukai
niu mielosios gal ir atrodysiu kaip is kaimo, bet as tepuosi paprastu alyvuogiu aliejumi, jis siek tiek brangesnis bet ir maistui ir pilvukui labai gerai, nei vienos strijos, nors neuzilgo ir gimdyti turesiu, priaugau 16kg....
nes buvau nusipirkusi babycare krema nuo stiju pacioj pradzioj, kaina nebloga, bet sudetis siaubinga, 2oje vietoje po vandens(o tai reiskia kieki kreme) yra kenksminga medziaga kad kremas ilgiau laikytusi, o ta medziaga skatina apsigimimus ir t.t., pakraupau ir daugiau nenaudoju, tik pinigu metimas i bala.
o cia jau jums mielosios spresti blush2.gif
Kotryna5
QUOTE(sipsenele @ 2009 05 14, 18:41)
o kur reiketu ieskot priemoniu nuo striju vaistinese ar kosmetikos parduotuvese?  g.gif  blush2.gif
*

mamakarolina
Aš naudoju AVENT kremuką, esu patenkinta, jau į pabaigą jis man eina, tai pirksu vėl smile.gif nors nemanau, kad nors vienas kremas paded aišvengti strijų. Čia visai ne nuo kremo tas reikalas priklauso, tai yra paveldima ir nuo odos labai priklauso mirksiukas.gif
Bittersweet
tepu paprastu vaikisku aliejuku be parabenu, kvapu ir tt. ryte ir vakare
bet cia taip profilaktiskai, saves nuraminimui, kad kazka darau, o siaip sutinku su addicted, jei silpnas jungiamasis audinys tai tepk ten netepes.
brangiu kremu pirkt net nezadu del tos pacios priezasties - pinigu ismetimas.
eliuka
Sveikos,

Skyciau, geriausia nuo striju gintis nuolatiniu odos drekinimu ir maitinimu (man labai tinka paprastas juodojo sezamo aliejus, kuriuo tepu visa kuna kiekviena ryta, kol kas viskas labai liuks smile.gif ).

Dar kartais gerai nueiti i masazus, kur naudojama daug aliejaus, kad labai gerai oda pamaitintu, aisku tuo paciu ir pacios pailsetume smile.gif

Siuo metu labai geras pasiulymas Ajurvedos centre visoms nestukems...

http://www.ajurveda.lt/lt/news/item/154/
slitka
na as irgi paieskose vienintelio ir nepakartojamo kremo savo pilvukui, perskaiciau visa temyte, tikrai pastebejau yra is ko rinktis, bet padariau siokia tokia suvestine, deja, kai kuriu gaminiu kainu nesuzinojau, gal kas susidomes ir gal kam pravers:)

populiariausi sie trys kremukai:

1. Avent firmos , kaina nuo 55 lt
2.COCOA BUTTER MOISTURISING STICK – Drėkinamasis kūno priežiūros pieštukas su kakavos sviestu (75 ml) ir kiti body shop sviestiniai kremukai
3. Frey Oil aliejus (parduodams vaistineje, kaina pigiau nei Avent firmo produktu)

ir kiti produktai:

Sebamed aliejus;

Pregnacare kremas , jo sudėtyje yra:
Nakvišos aliejus bei natūralūs medetkos ir alijošiaus ekstraktai - raminantys ir apsaugantys besitempiančią odą. D-pantenolis ir vitaminas C – reikalingi kolageno, kuris būtinas odos elastingumui ir stangrumui, gamybai. Vitaminas E – maitinantis ir saugantis odos dermos sluoksnį. Reguliariai naudojamas Pregnacare kremas padeda išlaikyti lygią, švelnią ir stangrią odą. kaina
apie 36 lt

BEPANTHEN kremas :Sausos, šiurkščios, įtrūkusios odos priežiūrai.
Smulkiems odos pažeidimams (nedideliems nudegimams arba įbrėžimams) gydyti, odos sudirginimui (po radioterapijos, fototerapijos arba ultravioletinio švitinimo), išbėrimui nuo vystyklų šalinti, lėtinei opai ir praguloms, išeinamosios angos įtrūkimui gydyti, persodintos odos priežiūrai.Gimdos kaklelio gleivinės pažeidimui gydyti.Jei daroma pertrauka ar nutraukiamas gydymas kortikosteroidais.Krūtų priežiūrai žindymo metu (skausmingų arba įtrūkusių spenelių priežiūrai). kaina api 15 lt

Chicco Mamma Donna kremas - nezinau kur galima nusipirkt, lygtais galima uzsisakyt internetu, kaino nezinau

Elancyl Galenic geras kvapas, gerai geriasi, maloniai tepasi, taupus - indelio užtenka 14-16 dienų). – 70 lt

rusu gamybos "Aromatika" firmos aliejuka nuo striju, jis 100% is zoleliu, ypac tinka alergiskoms ir jautrioms nestukems. "Eurovaistineje" kainuoja iki 20 Lt.

kremas Weleda, su naturaliais aliejais, jo sudetyje parinda sudaro migdolu aliejus,jojobos, kveiciu gemalu, vit E, arnikos ekstraktai ir tt. oda ilgai issilaiko aksomine svelni, nors reik ilgai imasazuoti, parduodamas eurovaistineje

krema Abena - neradau informacijos, bet forumietes si krema naudoja

Original ATOK - apie si irgi nieko doro nesuzinojau, bet naudojamas smile.gif

Jeanne Piaubert "Vergeturyl Creme" galima nuspirkti Kristianoj, kaina netoli 200 lt

Kremas nuo strijų FREZYDERM PREVENSTRIA - Kremo sudėtyje yra specialių natūralių odos elastingumą saugančių medžiagų; ekstrakto iš jūros dumblių nuo uolėtų Bretanės krantų, kuris sergi elastiną jungiamajame audinyje, aktyvina odos kvėpavimo funkciją ir taip padidina odos atsparumą. Riebalų rūgščių derinys, esantis kremo sudėtyje, palankiai veikia nusilpusią odą, skatina vandens apykaitą joje ir apsaugo nuo išsausėjimo. Minkštinamieji esteriai, iš avokado ekstrakto išskiriamas skvalenas prisideda prie odos sekrecijos ir ją drėkinančių medžiagų išsaugojimo. Kremas praturtintas CM gliukanu, kuris neleidžia silpti odos imuninei funkcijai, prarasti jai drėgmės ir tamprumo. Kremas patikrintas dermatologų.
Norint, kad nesusidarytų strijų, kremą reikia pradėti tepti trečią nėštumo mėnesį ir naudoti dar 2–3 mėnesius po gimdymo, taip pat staiga netekus ar priaugus svorio, intensyviai sportuojant, ilgai vartojant kortikosteroidus, pakitus hormonų pusiausvyrai ar mitybai. kaina apie 50 lt,

vaikiskas jonhson aliejukas

aliejukas HIPP, nuo strijų. Sudėtis kaip daugumoje brangių aliejukų nuo strijų, o kaina kažkur apie 13 Lt. galima nuspirkti Rimi, vaikiškų prekių skyrelyje Kvapas neerzinantis, neaštrus.

Kremas nuo strijų VICHY ANTI - STRECH MARK CREAM - kainas apie 100 lt kremas apsaugo odą nuo strijų atsiradimo ir jas mažina. Kremo nuo strijų sudėtyje veikia aktyvūs ingredientai: Silikonas, Azijos Centela, Hidrocsiprolinas - restruktūrizuoja audinius, Glicerolis- drėkina, Agurklės aliejus - maitina ir regeneruoja, Taukmedis - švelnina ir maitina odą. Kremas sutvirtina epidermį, oda tampa elastingesnė ir lygesnė. Naujų strijų nebeatsiranda, o esamos – sumažėja. Kremas lengvos tekstūros, puikiai susigeria; Tinka naudoti nuo pirmųjų nėštumo mėnesių;

PERCUTALFA- yra drėkinantis kremas kūnui, kurio sudėtyje yra labiausiai odai reikalingų medžiagų: vaisių ir polinesočiųjų riebiųjų rūgščių. Šis kremas padeda išvengti strijų nėštumo, brendimo ir ryškaus svorio kitimo laikotarpiais.
Percutalfa sumažina jau atsiradusias strijas, kol jos dar yra rausvos spalvos ir nesurandėjusios. parduodamas vaistinese, kaina- apie 80 lt;

MATERN PROGRAM Kūno želė nuo strijų 200 ml
- kaina iki 70 lt, , MATERN PROGRAM Kūno aliejus nuo strijų 50 ml - 60lt, nepastebejau kur galima nusipirkti, bet per tinklapi www.pigu.lt, bet tikriausiai ir musu parduotuvese galima rasti

Palmers masažo losjonas nuo strijų
•Masažo losjonas nuo strijų padeda apsaugoti ir sumažinti odos iplyšimus . Speciali kakavos sviesto, vitamino E, elasteno ir kolageno kombinacija drėkina odą, padėdama susigrąžinti natūralų odos elastingumą ir drėgnumą. Labai gerai įsigeriantis, viso kūno losjonas, panaikina odos sausumą, kuris yra susijęs su besitempiančia oda tiek nėštumo, tiek svorio metimo metu. Naikina net įsisenėjusias strijas. 250 ml. kaina 40 lt radau per platintojus
http://www.palmerskosmetika.lt

tai tiek, gal kas dar papildys:)

_Alba_
tepk netepus - jeigu oda nelinkusi i elastinguma - striju vis tiek atsiras. gal ne ant pilvuko, bet ant slaunu, uzpaakaliuko, krutines ir pan. ziurint, kur labiau oda nelinkusi temptis doh.gif
tepuosi ir riebiu kuno sviestu, ir drekinamuoju losjonu, ir kudikiu aliejuku, pastebejau, kad odai smagiausia nuo kudikiu aliejuko ir kuno sviesto, losjonas per greitai isigeria ir oda vel atrodo kaip sausa, pasiruosusi "sprogti" doh.gif
slitka
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 18, 15:48)
tepk netepus - jeigu oda nelinkusi i elastinguma - striju vis tiek atsiras. gal ne ant pilvuko, bet ant slaunu, uzpaakaliuko, krutines ir pan. ziurint, kur labiau oda nelinkusi temptis  doh.gif
tepuosi ir riebiu kuno sviestu, ir drekinamuoju losjonu, ir kudikiu aliejuku, pastebejau, kad odai smagiausia nuo kudikiu aliejuko ir kuno sviesto, losjonas per greitai isigeria ir oda vel atrodo kaip sausa, pasiruosusi "sprogti"  doh.gif
*

ai, bet vis ant sazines ramiau smile.gif
srauni_upe
Man geriausiai aliejus smile.gif
Ir nebūtina pirkti kokio spec. nuo strijų, nes čia tik biznio krypti smile.gif

Puikiai tinka natūralūs aliejai - nuo gero maistinio alyvuogių ar riešutų, kokosų ir pan. iki natūralaus kosetinio pvz.migdolų ir pan. Svarbu tepti ant drėgnos odos, po dušo. Kol kas strijų neturiu, nors man nuo paauglystės jų yra atsiradę ant šlaunų, kai brendimo metu pradėjau greit įgavinėt moteriškas formas. Tada juk teptis kuom nors nedaėjo tiesiog.

pvz. kokiuose "sveikuose produktuose" tie aliejai kūnui nuo 20 Lt 100 ml kainuoja.
kokios weledos jau brangesni

O tie losjonai tai tepk netepus
Papildyta:
QUOTE(BusimiDvynukai @ 2009 09 09, 13:29)
niu mielosios gal ir atrodysiu kaip is kaimo, bet as tepuosi paprastu alyvuogiu aliejumi, jis siek tiek brangesnis bet ir maistui ir pilvukui labai gerai, nei vienos strijos, nors neuzilgo ir gimdyti turesiu, priaugau 16kg....
nes buvau nusipirkusi babycare krema nuo stiju pacioj pradzioj, kaina nebloga, bet sudetis siaubinga, 2oje vietoje po vandens(o tai reiskia kieki kreme) yra kenksminga medziaga kad kremas ilgiau laikytusi, o ta medziaga skatina apsigimimus ir t.t., pakraupau ir daugiau nenaudoju, tik pinigu metimas i bala.
o cia jau jums mielosios spresti blush2.gif
*

ne kaip iš kaimo smile.gif

Mano viena pažįstama, kuri šiaip jau gali sau leisti daug ką, patarė paprastą alyvuogių aliejų smile.gif
mama_gulbe
as naudiju naturalu kokosi alieju wub.gif man jis tinka ir patinka

bet kaip dauguma sako ..tepk ka nori..strijos atsiras arba ne
as laukiuos antro leliuko ir nei vienos strijos
nu bent kol kas biggrin.gif
Ingna
aisku kiekvienos oda skirtinga, pas vienas elastingesne, pas kitas maziau, bet vistiek, manau, kad nestumo metu reikia daugiau demensio skirti savo odai.. na isties ir alyvuogiu aliejus yra geras pavyzdys ir kiti aliejau, netgi paprastas kremas, geriau nei nieko. man teko bandyti chicco, bet taip ir vaikiska aliejuka panaudodovau... rezultatas visai neblogas, atsirado vos kelios ir labai mazytes ir gal jas tikiuosiu iseis sumazins, nors mano oda ne itin elastinga, turiu striju is paauglystes..
Voriuke
Merginos, o kaip del eteriniu alieju? kazkada girdejau, kad negalima. O konkreciau? Tur but negalima lasinti i spec.zvakides ar i vonia. O tarkim jei mano kremo ar kuno aliejaus sudetyje irasyta pvz.bergamotes eter. aliejus, tai jau pilvuko negaliu tepti ar kaip? nors pastebejau, kad ju buna kremuose nuo striju g.gif
srauni_upe
QUOTE(Voriuke @ 2009 09 27, 20:14)
Merginos, o kaip del eteriniu alieju? kazkada girdejau, kad negalima. O konkreciau? Tur but negalima lasinti i spec.zvakides ar i vonia. O tarkim jei mano kremo ar kuno aliejaus sudetyje irasyta pvz.bergamotes eter. aliejus, tai jau pilvuko negaliu tepti ar kaip? nors pastebejau, kad ju buna kremuose nuo striju g.gif
*

Na jei bijai - naudok tiesiog natūralų aliejų. Aš pvz naudoju migdolinį ir kokosinį.

O eterinių aliejų gali ir natūraliuose šampūnuose rast ir dar kur nors. Nemanau kad kas atsitiktų, tiesiog atys vieni eteriniai aliejai yra stiprios koncentracijos.

pugaliuks
Sveikos ax.gif gal žinot kokį geresnių tepaliukų nuo strijų ? Ir kokia maždaug jų kaina ? blush2.gif unsure.gif norisi kuo ankščiau pradėti naudoti, nes paskui jai bus per vėlu, tai bus tikra kančia kariauti su strijomis blink.gif doh.gif
avietia
sveikos
as nusiprikau Droge Baby dream aliejuka nuo striju smile.gif jam kaip tik akcija siuo metu iki 10Lt kainuoja smile.gif sudetis man patiko, nes nera sintetikos, dazu, kvapu. Aliejukas gerai susigeria i oda, nelieka tokio riebumo pojucio nestuke.gif nemanau kad perkant kremus ar aliejus po 50Lt sulauksi kazkokio stebuklo, juk svarbu kad oda butu elastinga, tai ir saugo ja nuo trukimo thumbup.gif paprasciausi aliejukai tinka kuo puikiausiai striju profilaktikai, tik reiketu ieskoti kur maziau sintetikos drinks_cheers.gif
karalaiti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 04, 10:40)
Sveikos ax.gif  gal žinot kokį geresnių tepaliukų nuo strijų ? Ir kokia maždaug jų kaina ? blush2.gif  unsure.gif  norisi kuo ankščiau pradėti  naudoti, nes paskui jai bus per vėlu, tai bus tikra kančia kariauti su strijomis  blink.gif  doh.gif
*

sveika, as naudoju sita http://www.emama.lt/flypage/frezyderm-kosm...riju-150ml.html
pamegink, gal tiks, man striju kol kas neatsirado... biggrin.gif
Kaciorka
QUOTE(avietia @ 2009 10 04, 20:23)
sveikos
as nusiprikau Droge Baby dream aliejuka nuo striju  smile.gif  jam kaip tik akcija siuo metu iki 10Lt kainuoja smile.gif  sudetis man patiko, nes nera sintetikos, dazu, kvapu. Aliejukas gerai susigeria i oda, nelieka tokio riebumo pojucio nestuke.gif  nemanau kad perkant kremus ar aliejus po 50Lt sulauksi kazkokio stebuklo, juk svarbu kad oda butu elastinga, tai ir saugo ja nuo trukimo  thumbup.gif paprasciausi aliejukai tinka kuo puikiausiai striju profilaktikai, tik reiketu ieskoti kur maziau sintetikos  drinks_cheers.gif
*

Tai jau tikrai, as naudojau aliejus ir kremus ir ne pigius, is pradziu netrukinejo, ir dziaugiausi bet paskutinem savaitem pries gimdyma sutruko ir slaunys ir visas pilvas. Nezinau kaip kitom, bet man tikrai nepadejo jokie kremai schmoll.gif
pugaliuks
vienoms padeda, o kitoms ne blink.gif sunku suprasti... bet atsarga gedos nedaro, visgi geriau naudoti krema unsure.gif thumbup.gif aciu 4u.gif
Kaciorka
QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 07, 20:39)
vienoms padeda, o kitoms ne  blink.gif sunku suprasti... bet atsarga gedos nedaro, visgi geriau naudoti krema  unsure.gif  thumbup.gif  aciu 4u.gif
*

drinks_cheers.gif Tai as tik tuo ir guodziaus, kad padariau viska kas priklauso nuo manes. smile.gif
Hopeidea
QUOTE(avietia @ 2009 10 04, 20:23)
sveikos
as nusiprikau Droge Baby dream aliejuka nuo striju  smile.gif  jam kaip tik akcija siuo metu iki 10Lt kainuoja smile.gif  sudetis man patiko, nes nera sintetikos, dazu, kvapu. Aliejukas gerai susigeria i oda, nelieka tokio riebumo pojucio nestuke.gif  nemanau kad perkant kremus ar aliejus po 50Lt sulauksi kazkokio stebuklo, juk svarbu kad oda butu elastinga, tai ir saugo ja nuo trukimo  thumbup.gif paprasciausi aliejukai tinka kuo puikiausiai striju profilaktikai, tik reiketu ieskoti kur maziau sintetikos  drinks_cheers.gif
*

Ir aš šitą pasirinkau, kaip natūralesnį variantą drinks_cheers.gif
rearka
sveikos busimos mamytes
as jau dziaugiuosi savo leliuku,todel gal kam reikia kremo nuo striju,liko puse indelio,atiduociau uz 10 lt.arba keisciau i ka nors
user posted image
Vaivita

Sveikos, esu pirma karta nescia, 4 menuo, todel dar "zalia" del kremu ir tepaliuku.
Nuo nestuo pradzios naudojau Avent krema nuo striju, bet dabar i ji net paziureti negaliu, mane labai pykina nuo jo kvapo, taciau jokiu pakitimu kune netsirado, gal todel, kad nepriaugau dar nei gramo ir pilvas dar neauga?
Jei oda linkusi trukineti, sakykite, mielosios, nuo kada galima pastebeti pirmas strijas, suprantu, kad kiekvienai individualiai, bet vis tiek. Vaistininke sake, kad tu, kuriu oda sausa-oda truksta greiciau, o tu , kuriu medziagu apytaka greita-leciau, suprask , kaip nori:)
Keja
QUOTE(Vaivita @ 2009 11 17, 13:55)
Sveikos, esu pirma karta nescia, 4 menuo, todel dar "zalia" del kremu ir tepaliuku.
Nuo nestuo pradzios naudojau Avent krema nuo striju, bet dabar i ji net paziureti negaliu, mane labai pykina nuo jo kvapo, taciau jokiu pakitimu kune netsirado, gal todel, kad nepriaugau dar nei gramo ir pilvas dar neauga?
Jei oda linkusi trukineti, sakykite, mielosios, nuo kada galima pastebeti pirmas strijas, suprantu, kad kiekvienai individualiai, bet vis tiek. Vaistininke sake, kad tu, kuriu oda sausa-oda truksta greiciau, o tu , kuriu medziagu apytaka greita-leciau, suprask , kaip nori:)
*

Taip, kuriu oda sausesne reikia daznai tepliotis, va as su pirmaja tepiausi i diena po kelis kartus, su antraja karta i savaite tongue.gif striju neturiu nors esu apvalute blush2.gif cia jau nuo organizmo, bet tikrai apie strijas dar Tau galvoti ankstoka, jos dazniausiai atsiranda paskutiniame trimestre 4u.gif arba pagimdzius smile.gif
Natuke
Aš per pirmą neštumą, paskutinius porą mėn priaugau staigiai labai daug. Tada ir atsirado strijos. O 14sav juk nelabai ir matosi tas neštumas ax.gif
pugaliuks
nuo stryju neapsisaugosi...jai bus tai bus, niekur nepabegsi, ir jokie tepaliukai nepades, nebent laikinai sustabdys stryju atsiradima nestuke.gif .. schmoll.gif
sunray
Pilvukas sutrūkinėjo likus porai dienų iki gimdymo, iki to strijų nebuvo - nors jau metai praėjo, bet pilvukas taip ir liko sutrūkinėjęs - atskiras maudomukas jau nebe man verysad.gif
chiaushkute
O as saziningai tepliojausi kasdien - aliejukais nuo striju, paskui kuno sviestu, dar veliau - kuo turejau - visi losjonai suejo ir neturiu ne vienos strijos, nors mama turi ju labai daug ir man vis sake, ko tu cia vagsti, gi jei jau genai tokie, tai atsiras tos strijos, kad ir ka darytum... Linkiu kantrybes ir dziaugsites rezultatais mirksiukas.gif
Saule-saule
QUOTE(chiaushkute @ 2009 11 19, 11:47)
O as saziningai tepliojausi kasdien - aliejukais nuo striju, paskui kuno sviestu, dar veliau - kuo turejau - visi losjonai suejo ir neturiu ne vienos strijos, nors mama turi ju labai daug ir man vis sake, ko tu cia vagsti, gi jei jau genai tokie, tai atsiras tos strijos, kad ir ka darytum... Linkiu kantrybes ir dziaugsites rezultatais mirksiukas.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif
reikia prisiziureti, o ne kaltinti genus wub.gif
sandrutyte
as naudoju nuo striju PREGNACARE labai geras jokiu striju jau antra nestuma
pugaliuks
QUOTE(sandrutyte @ 2009 11 25, 18:19)
as naudoju nuo striju PREGNACARE labai geras jokiu striju jau antra nestuma
*

o kokia kaina jo ? smile.gif
Axxa
Jei ką domintų 100 proc. natūralūs gaminiai, parašykite į AŽ, persiųsiu informaciją apie gaminius ir kainas ir t.t. Šį sekmadienį darysiu užsakymą, kad prekytes spėčiau gauti iki Kalėdų smile.gif
Nerafinuotas taukmedžio sviestas (Afrikinis sviestmedis) (taip pat aliejukas)
Idealiausias apsauginis-maitinantis-minkštinantis sausos odos balzamas. Gelsvas, vos kvepiantis riešutais. Labai skalsus.
Nerafinuoto sviestmedžio savybės:
• drėkina sausą ir vystančią odą;
• minkština suskeldėjusią lūpų, suskirdusią rankų odą;
• tinka dermatito, egzemos, psoriazės pažeistai odai, sumušimų vietose, randų prevencijai;
• apsaugo nuo išorės poveikio (vėjo, šalčio, karščio, saulės, radiacijos);
• padeda atsigauti odai po buvimo saulėje;
• padeda išvengti strijų nėštumo metu;
• saugo jautrią kūdikių ir vaikų odą nuo iššutimų;
• nuramina jautrią vyrų odą, ypač po skutimosi;
• tinka atskirų kūno dalių masažui - sąnarių, rankų, kojų, pėdų.
Sviestmedžių aliejus turi natūralių priešuždegiminių medžiagų, todėl labai naudingas vabzdžių įkandimų, alergijų, nudegimų, nušalimų ar kitų odos pakenkimų atvejais; taip pat esant raumenų skausmams ir patempimams, prieš ir po treniruočių.
• Vitaminų A (skatina ląstelių atsinaujinimą/regeneraciją – jaunina odą, efektyviai maitina ir ramina sausą, šiurkščią, raukšlėtą, spuoguotą odą) ir E (veikia kaip antioksidantas, atitolinantis senėjimo procesus, mažinantis vėžinių ląstelių atsiradimo galimybę, gerina mikrocirkuliaciją) šaltinis.
Naudojimas. Tepti problemines vietas – pvz., rankas, lūpas, veidą, pėdas, blauzdas. Jeigu nesergama odos ligomis, užtenka pasitepti kartą per dieną. Į odą susigeria tik tiek, kiek reikia, o perteklių po kelių minučių galima nuvalyti popierine servetėle. Naudojant kiekvieną dieną, oda bus sveika, minkšta, puikios išvaizdos.
Sudėtis: 100% nerafinuotas ekologiškas taukmedžio sviestas

uItra
QUOTE(slitka @ 2009 09 18, 15:44)
Chicco Mamma Donna kremas - nezinau kur galima nusipirkt, lygtais galima uzsisakyt internetu, kaino nezinau

kai vaiksciojau su pirmu, naudojau sita ar tai krema, ar zele... Ant pilvo - ne vienos strijos. deja, po nestumo nebesitepiaus, rezultate strijosant sedmenu ir krutines... doh.gif
Dabat baigineju 1 trimestra, ir ziauriai padidejo krutine. Delsti nelabai besinori, tad reikia imtis priemoniu, Tad gal kas uzmate tos Mamma Donna produkcijos? Arba siaip ka rekomenduotumete krutinei stangrinti?
karalaiti
Radau akcija kremui nuo striju graikiska frezyderme http://www.emama.lt/flypage/kosmetika/frez...riju-150ml.html
gosas
Ar tikrai jos efektyvios? g.gif O kaina ju mazdauk koke?
braskeles
QUOTE(uItra @ 2009 11 30, 23:26)
kai vaiksciojau su pirmu, naudojau sita ar tai krema, ar zele... Ant pilvo - ne vienos strijos. deja, po nestumo nebesitepiaus, rezultate strijosant sedmenu ir krutines... doh.gif
Dabat baigineju 1 trimestra, ir ziauriai padidejo krutine. Delsti nelabai besinori, tad reikia imtis priemoniu, Tad gal kas uzmate tos Mamma Donna produkcijos? Arba siaip ka rekomenduotumete krutinei stangrinti?
*

Naudojau mamma dona su pirma mergaite, labai patiko, bet deja, dabar jo niekur nerandu verysad.gif
uItra
o gal yra daugiau atsiliepimu apie sios firmos gaminius? Kur ju galima butu isigyti (uzmaciau viena bet gan sena rekomendacija kitoje temoje)
http://www.pharmaceris.pl/lt/produkty.php
braaskytea
As tai skaiciau knyguteje ,,Motinos ir vaiko,, kad jokie kremai nepadeda nuo striju ir mano mama kai laukesi dvynuku tepesi brangiausiu kremu rezultato jokio strijos liko tik neberyskios raudonos o pabalo o taip buna visada drauge nesitepe jokio kremo strijos tokios pat.. As uztat nusprendziua nesvaistyt pinigeliu veltui su paprastu aliejuku vaikisku pasitepu ir viskas 4u.gif
Vaivita

o mano subjektyvia nuomone g.gif , tos, kurios daugiau nei norma priauga, ir suplysta, o kurios normaliai, tai manau, kad ir tu kremu nereikia, pasidariau sau tokia isvada, patyrinejus draugiu ir pazistamu atvejus. Viena, kad ir priaugo 7 kg, niekur neplyso, taciau krutine pries tai didele turejo, o paskui dar labiau padidejo ir dabar nervuojasi, kad pilna striju, o ta, kuri nutukus busvo pries gimdyma, tai ir taip striju turejo ir manau, kad nera cia ko mums kaltinti tas grozio priemones, jei viskas tik nuo musu priklauso, is kur pas mane bus striju, jei 23 savaite as priaugau 2 kg? o kaip bus ateity-matysim blush2.gif
braaskytea
QUOTE(Vaivita @ 2010 01 22, 10:43)
o mano subjektyvia nuomone  g.gif , tos, kurios daugiau nei norma priauga, ir suplysta, o kurios normaliai, tai manau, kad ir tu kremu nereikia, pasidariau sau tokia isvada, patyrinejus draugiu ir pazistamu atvejus.  Viena, kad ir priaugo 7 kg, niekur neplyso, taciau krutine pries tai didele turejo, o paskui dar labiau padidejo ir dabar nervuojasi, kad pilna striju, o ta, kuri nutukus busvo pries gimdyma, tai ir taip striju turejo ir manau, kad nera cia ko mums kaltinti tas grozio priemones, jei viskas tik nuo musu priklauso, is kur pas mane bus striju, jei 23 savaite as priaugau 2 kg? o kaip bus ateity-matysim blush2.gif
*

Tai 23 savaiteles dar labai mazai smile.gif As ir tiek tesveriau 23savaitele nu gal 3kg daugiau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.