Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grožio priemonės nėštumo metu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
laiminga_mamyte
Nereik taip kategoriškai.Jeigu papai staigiai per kelias savaites tau išdidės,tai tepk netepus,ryškesnių ar blankesnių strijų neišvengsi,jei oda linkusi į strijas. Odą bet kokiu atveju reikia nuolat ir reguliariai drėkint,niekas dėl to nieko ir nesako.
Nivea
Na kad tepdamos kremukais sau nepakenksim, tai tikrai mirksiukas.gif Juk ir oda atsigauna ir pamasažuojam. Tačiau yra daug kitų priežąsčių, dėl kurių tos bjaurybės strijos atsiranda (kad ir hormonai, kurių tu nelabai pareguliuosi). Aš tai sąžiningai tepliojaus ir tikrai netaupiau - jau kai tepdavau, tai tepdavau nestuke.gif . Ir jau buvau pradėjus tyliai džiaugtis, kad liko vos kelios sav ir strijų neturiu, bet va vieną ryta atsikeliau ir žiūriu - viena šlaunis jau pasipuošus cray.gif Ir kaip tada netikėt paveldimumu, kad butent ant šlaunų ir ant krutinės per nėštumus stijų atsirado ir mano mamai, ir sesei verysad.gif
MeistroMargarita
o nuo kada jau pradėti naudoti kremą?kurią maždaug savaitę?
laiminga_mamyte
Gyd.rekomendavo nuo antro trimestro,tačiau kojas,krūtinę(jei tik gali prie jos prisiliesti)gali tepti jau dabar,o pilveliui masažuojami judesiai ne į naudą,gimda susitraukinėt gali,nebent kokį kremuką lengvai įtapšnotum,tačiau jokiu būdu neštrintum į odą.
Skraiduole
QUOTE(meistromargarita @ 2006 03 23, 20:10)
o nuo kada jau pradėti naudoti kremą?kurią maždaug savaitę?
*

aš pradėjau anksti, gal kokią 12 savaitę, gal anksčiau

QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 23, 23:01)
Gyd.rekomendavo nuo antro trimestro,tačiau kojas,krūtinę(jei tik gali prie jos prisiliesti)gali tepti jau dabar,o pilveliui masažuojami judesiai ne į naudą,gimda susitraukinėt gali,nebent kokį kremuką lengvai įtapšnotum,tačiau jokiu būdu neštrintum į odą.
*

jo, pilvo negalima smarkiai masažuoti, ir ne tik su kremu, o ir po to,kai bus dideli pilvai negalima jų per daug glostyti, nes tai irgi gali skatinti gimdos susitraukinėjimą.
Na, o kas dėl kremų, tai aš tepiausi ne bet kaip, o pagal pridėtas schemas, žinoma ne trindavau, bet ten yra spec. judesiai parodyti, kurie nekenkia
Rasytee
o kur tu tokias schemas radai?
Abi
Dėl pilvo glostymo jūs mane nustebinot blink.gif Rodos jau viską apie nestuke.gif žinojau,bet kad pilvo masažavimas kenkia,net nebūčiau įtarusi doh.gif
Aš jau dabar kremais tepuosi ir pilvą pamasažuoju bilekaip ax.gif unsure.gif Kas galit tuos judesius tiksliai parašyt?O gal žinot kus daugiau info apie tai galima rast? ax.gif
Etaira
Labutis 4u.gif as taip pat sumaniau pasidalinti savo patirtimi del striju ir kremuku. Nuo 4 menesio naudoju Avon krema nuo striju ir viskas buvo thumbup.gif kol pirma tutele nepasibaige o kitos teko pora savaiteliu palaukt, tai per sias 2 sav kol nesitepiau susidryzavo krutine ir keli dryziai ant pilvuko atsirado cray.gif tada vel pradejau tept ir zinokit jis tikrai padeda (bent jau man)...tos kurios atsirado atrodo zymiai geriau o nauju lyg ir nematyti
laiminga_mamyte
O man atrodo kad tos strijos tiesiog blanksta laikui bėgant,taip tik susidaro įspūdis,kad kremai padeda.Nes aš įsigijau strijų ir toliau tepliojuos vaikišku aliejuku,tai man tie dryželiai blanksta.o aliejus tikrai ne spec.nuo strijų.. Svarbiausia reguliariai ir gausiai drėkinti odą.Kitąkart,kai pasibaigs tau avon kremas,tepkis su bet kokiu kitu,kad tik drėkintum odą,efektas bus toks pats mirksiukas.gif
Garbanele
Gerai, o kaip su savaiminio idegio kremukais? Veidui naudoju Avon savaimini krema, taigi veidas rudas, labai daznai is vis trumpejanciu drabuziu islenda mano dziaugsmelio namelis, t.y. pilvukas. beje ir paciai norisi ji visiems rodyti. Bet isivaizduokit, kaip atrodau? Veidas rudas, pilvas uz popieriu baltesnis... Kokius savaiminius kremus galetu tepti ant pilvo? Gal kas koki naudojat? As vis svajoju apie ta Jonsons savaimini kremuka. Manau ir drekins ir grazu bus....
laiminga_mamyte
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 31, 10:40)
Gerai, o kaip su savaiminio idegio kremukais? Veidui naudoju Avon savaimini krema, taigi veidas rudas, labai daznai is vis trumpejanciu drabuziu islenda mano dziaugsmelio namelis, t.y. pilvukas. beje ir paciai norisi ji visiems rodyti. Bet isivaizduokit, kaip atrodau? Veidas rudas, pilvas uz popieriu baltesnis... Kokius savaiminius kremus galetu tepti ant pilvo? Gal kas koki naudojat? As vis svajoju apie ta Jonsons savaimini kremuka. Manau ir drekins ir grazu bus....
*

JOKIŲ. nestuke.gif išvis negalima naudoti jokių savaiminio įdegio priemonių.Nei ant veido,nei ant rankų,kojų,nei tuo labiau ant pilvo.Taigi chemija.Kur čia gerai,kai užsitepi marmalo ant kūno,o tas paskui paruduoja.... Aš kiek turėjau savaiminio įdėgio priemonių,tai sužinojus,kad laukiuos atidaviau sesei,kad nepasibaigtų galiojimo laikas ir nereiktų išmest.
MyTute
O tai kuo savaiminio idegimo kremas blgai g.gif instrukcijoje neraso-"nescioms del naudojimo pasitarti su gydytoju" ...dazai plaukams - chemija, saule - radiacijos spinduliai, aliejai nuo striju - "drekinantys" kremai, bet nieko juose naturalaus neradau, o rudumo oda igauna nuo jodo kremuose, kuom jis blogesne chemija uz kitus kremu priedus unsure.gif
laiminga_mamyte
Nugi pasiklauskit savo gydytojų,pasakys tą patį.Ir ne vienoje knygoje labai aiškiai parašyta,kad kol nėščia,moteris turėtų vengti savaiminio įdegio kremų,atsisakyti kelionių į soliariumus ir pleškintis saulutėje.Beje,apie plaukų dažus nors jau ir rašiau,bet lygiai taip,kap nėra įrodyta,kad dažai kenkia(nors gydytojai daro prielaidą,kad per galvos odą chemija visvien patenka į kraują),tai lygiai taip pat nėra įrodyta,kad ir nekenkia. Speskit pačios.
Tie gi įdegio kremai chemija,kuri patenka į kraują ir tikrai tenka vaikiukui,kas tame gero? Tikrai nieko. Nesakau kategoriškai kad va,dabar nenaudokit.Norit,naudokit.Bet aš visuomet galvoju kas mano leliukui yra geriausia,o kadangi žinau,kad tai tikrai nėra gerai,tai ir atsisakau tepliotis tik dėl to,kad būčiau rudesnė.
Aurėja
Mūsų forume yra gydytojos ginekologės R.Matulionytės konsultacijų skyrelis, ten nėštukės ne kartą klausė apie savaiminio įdegio kremus bei soliariumą. Paskaitykite temą va čia:
indrutee
as turiu avant kremuka ax.gif bet jo beveik nenaudoju nes pamirstu doh.gif mums beveik 32sav o striju neturiu dar thumbup.gif
Garbanele
Naudojau krema Percutalfa (60lt), jei islindo kokia strija tai ji tikrai labai plonyte ir neilga, man patiko sio kremo sudetis, nes oda tarsi pasidengdavo tokiu sluoksniu. Tai matyt ir neleisdavo odai labai temptis. Nusipirkau Avent (38lt) krema, tai nusivyliau, ji uztepi, jis tarsi koks drekinamasis kremas susigeria ir nebesijaucia jo, tai kai ji panaudojau keleta dienu islindo viena strija, bet labai stora ir ryskiai matosi. Nezinau, kiek tai sutampa, bet man jis pasirode nekoks! Tai staigiai nusipirkau Vichy krema (87lt), dar tik keleta kartu tesitepiau, bet sudetis patiko, jauciasi, kad pasidengia kazkoks sluoksnis ant odos, toks jausmas, kad taip nebetempia. Jo kiekis mazesnis, tai tepu tik krutine, o pilvukui kolkas tepu Avent krema. nestuke.gif
martyna29
idomu cia apie visus tuos kremus ir panasiai.. siaip man jau 31 savaite eina bet nenaudoju jokio kremo nei nuo striju nei dar nuo ko nors cool.gif kol kas nieko nematau..
Rita@
Aš strijų profilaktikai naudoju Body Shop'o kakavos sviestą. Labai jis man patinka thumbup.gif , strijų nėra, bet įtariu ne dėl kremo. Tiesiog vienos linkusios į tai, kitos ne. Aš kažkaip bijau, kad pradėjus trauktis odai - va tada ir išlys baisybės doh.gif
Bent jau mano "iš senų laikų" ant krūtinės strijos atsirado tada, kai aš iš paauglės pumpotaukšlio labai sulieknėjau.
Šalta
kiekvieną vakarą naudoju Johnsons Baby aliejuka, ir dar kartai ryte pasiteplioju. ax.gif Tik labai teplioja drabužius bet kaip juo nesitepu beprotiškai niežti pilvą ir krūtinę. Manau kad aliejukas padeda bent dabar bigsmile.gif
selinga
O gal kas galetu patarti kokia priemone geriausia tinstanciom kojom?
Sauluteq
QUOTE(Bazille @ 2006 04 24, 16:02)
gal kas nusimano apie kremus nuo sriju?  blush2.gif
*

Man labai patinka nuo striju kremas "Avent", labai gerai susigeria . Jokio nieztejimo nejauciu . thumbup.gif

Tik va nezinau kojoms reiketu kokio kremuko, nes labai jau sunkios darosi, noretusi tokio vesinancio kremuko. Gal kas gali patarti?
Nerytė
QUOTE(Sauluteq @ 2006 06 19, 16:55)

Tik va nezinau kojoms reiketu kokio kremuko, nes labai jau sunkios darosi, noretusi tokio vesinancio kremuko. Gal kas gali patarti?
*

nezinau ar galima nesciosioms naudoti, bet man visai patiko AVON koju kremas su mentoliu man rodos, toks vesinantis
Smiltte
QUOTE(Rita@ @ 2006 05 30, 22:53)
Aš strijų profilaktikai naudoju Body Shop'o kakavos sviestą. Labai jis man patinka thumbup.gif , strijų nėra, bet įtariu ne dėl kremo. Tiesiog vienos linkusios į tai, kitos ne. Aš kažkaip bijau, kad pradėjus trauktis odai - va tada ir išlys baisybės doh.gif
Bent jau mano "iš senų laikų" ant krūtinės strijos atsirado tada, kai aš iš paauglės pumpotaukšlio labai sulieknėjau.
*

Oi o as jau spejau apsidziaugti, kad gal pas mane tu striju ir nebus doh.gif ...o sakot, po gimdymo atsirasti gali...Su tuo "pumpotaukšliu" (geras zodis) ir man tas pats buvo, kai kazkada sveriau tiek, kiek dabar nescia...Nu bet kada svoris nukrito ne per dvi savaites ar menesi nuo "specialiu dietu", o per metus su puse, du tai "grozybiu" ir neatsirado...Kazin kaip dabar bus???? Kazkur skaiciau, kad strijas genai lemia, o svoris ir kremai cia nepades...Bet tikriausiai, kaip literatura, taip skirtinga nuomone...
sarafea
QUOTE(Sauluteq @ 2006 06 19, 14:55)
Man labai patinka nuo striju kremas "Avent", labai gerai susigeria . Jokio nieztejimo nejauciu . thumbup.gif

*

pasiziurek kad sudetyje butu su mentoliu ir kastonu extraktu,tada vesins kojas ir saugos nuo venu issipletimo thumbup.gif

O nuo striju as naudojau kremuka Vichy(visai nieko,skaniai kvepia,greit susigeria,bet kainuoja daug),dabar nusipirkau is firmos weleda,bet nepatinka kad letai susigeria ir labai riebaluojas rankos tepant.Bet efektas uztat geras,nes poto oda buna labai svelnute.Ir kaina mazesne.Tai as juo tik einant miegoti tepuos,nes nakciai nereiks eit niekur ir riebaluoti rubus. tongue.gif
Garbanele
Na, kiek as zinau, tai nestumo pradzioje ypac negalima stipriai tepti. Ypac pilvuko... O paskui, tais sukamaisiais judesiais kuo ilgiau tuo geriau, juk nebutina stipriai trinti ir spausti. Pilvuko tuo labiau stipriai nepatrinsi nestuke.gif o krutine siek tiek stipriau pamasazuoju... krutinei manau tai i nauda, kadangi ir kraujotaka gereja ir raumenukai krutines issijudina...
Čadra
Merginos yra toks kremukas AVON nuo strijų ir celiulito pavadinimas Maximum body makeover, gal kas naudojate,ar jis geras??? nežinau ar pirkti???? Gal geriau atskirai nuo striju ir atskirai nuo celiulito,negu kartu,vis gal poveikis didesnis būtų doh.gif
Garbanele
As ji naudojau, bet kazkur 4 men, greitai sunaudojau, nes kasdien tepti reikia, poveikio jokio nepajutau, tikriausiai reikia ne viena buteliuka sunaudoti... Dabar tepiu specialu krema nuo striju, kadangi oda labiau tempiasi... O celiulita gydysiu, kai pagimdysiu, nes kremo vien nepakanka reikia ir intensyvaus sporto...
Daiva57
Pasiskaiciau apie strijas siek tiek daugiau info ir skubu pasidalinti:
1. strijos atrsiranda del pakitusiu hormonu pusiausvyros - del jos susilpneja odos elastingumas - va to jau neprakontroliuosi jokiais kremais;
2. taciau rupintis oda visviena patartina - ir patariama geriau rupintis kuo naturalesniais tepalais - ne kremais ar cheminiais aliejais, kurie uzkemsa oda ir neleidzia jai kvepuoti - bei silpnina naudingu medziagu isisavinima, o naturaliais aliejais: migdolu, kokosu; kakavos sviestu (cia as jau nebesirinkciau Johnsono arba Frei Oel alieju - kai yra uz ta pacia kaina naturaliu pirkti).
3. ir aliejaus efekta sustiprina pries ji naudojant atliemas masazas sausu sepeciu.
4. kita vertus - dirbu ta linkme - ale turiu itarima, kad neaplenks ir manes ta beda.

Papildyta:
QUOTE(selinga @ 2006 06 14, 13:20)
O gal kas galetu patarti kokia priemone geriausia tinstanciom kojom?
*

lioton 1000

arba

metinis kou purskalas is BodyShop
Ritaru
Sveikos, mamukes,

Gal kas zinot kaip galeciau "dirbtinai" idegti? Artinasi drauges vestuves, labai noretusi pasirudinti, kad buciau grazesne.
Degintis sauleje man uzdraude gydytoja.
Nusipurksti negaliu, nes ten salta ir reikia laikyti rankas pakeltas.
Galvoju, gal savaiminio idegio kremu issitepti?...
Drauge kosmetologe aiskina, kad ten yra kenksmingu medziagu?.... verysad.gif
Gal kas zino, ar tos medziagos tokios jau kenksmingos, kad gali pakenkti kudikiui, ar jos ten odos pavirsiui pasilieka?...
Prasau, patarkit! Taip jau norisi buti graziai ir tuo paciu nekenkti kudikiui! g.gif
ACIU!

Rita

mamulka
QUOTE(Ritaru @ 2006 07 10, 12:45)
Sveikos, mamukes,

Gal kas zinot kaip galeciau "dirbtinai" idegti? Artinasi drauges vestuves, labai noretusi pasirudinti, kad buciau grazesne.
Degintis sauleje man uzdraude gydytoja.
Nusipurksti negaliu, nes ten salta ir reikia laikyti rankas pakeltas.
Galvoju, gal savaiminio idegio kremu issitepti?...
Drauge kosmetologe aiskina, kad ten yra kenksmingu medziagu?....  verysad.gif
Gal kas zino, ar tos medziagos tokios jau kenksmingos, kad gali pakenkti kudikiui, ar jos ten odos pavirsiui pasilieka?...
Prasau, patarkit! Taip jau norisi buti graziai ir tuo paciu nekenkti kudikiui!  g.gif
ACIU!

Rita
*

Sveika,
patarciau nieko nedaryt ir nieko nesitepti verysad.gif
nes tie kremukai tikrai yra kenksmingi
pagalvok apie savo vaikuti, apie jo sveikata ir manau kad suprasi kad nieko nereikia daryt rolleyes.gif
manau visi supras, kad laukianti kudikio moteris yra pati graziausia biggrin.gif
flirt.gif
mama Nastia
O man labai patiko.. Pirma nestuma naudojau Mama Dona krema - tai gavau visa pilva striju.. O si karta pirkau aventa tai nauju neikiek neatsirado ir odele labai svelni po jo. Dar iki siol ji tepu, nors ir padimdziau jau.. smile.gif
Ir dukrelei nupirkau avento krema veideliui, nes odele buvo sausa, tai dabar kai tepu jau nebe thumbup.gif
Tu Mano
"Sviezioms" nestukems rekomenduociau nuo 3-4 menesio naudoti rusu gamybos "Aromatika" firmos aliejuka nuo striju, jis 100% is zoleliu, todel ypac tinka alergiskoms ir jautrioms nestukems. Tiesa, man nelabai patiko jo kvapas, man per naturalus smile.gif zoleliu ir jis daugiau profilaktinio pobudzio, nemanau kad panaikintu jau esamas strijas, todel ir rekomenduoju "jaunam" nestumui. Bet jis pakankamai nebrangus ir jo ilgam uztenka. "Eurovaistineje" kainuoja iki 20 Lt.

O siaip man labiausiai nepamainomas atrodo tai VISHY kremas nuo striju, tiesa, jis labai brangus apie 80 Lt. (kaip ir visi kiti VISHY laboratorijos produktai) O tepant saziningai ryte ir vakare, pakuotes net menesiui neuztenka. Bet jo kokybei, konsistencijai, isigeriamumui ir kvapui priekaistu neatrasit.
Bet cia tik mano asmenine patirtis..
Buriuke
O aš tepuosi Johnson's baby aliejuku biggrin.gif Nes odai reikia tik riebalo, kad ji būtų elastinga ir neišsitemptų ir neatsiratų strijų. Nuo šio aliejuko irgi odelė labai švelni būna mirksiukas.gif
Mano draugė visą nėštumą juo tepėsi ir pas ją nėra jokių strijų, o dar ir iš ankščiau atsiradusios strijos pasidarė nebe tokios ryškios.
V&A
QUOTE(Buriuke @ 2006 08 09, 09:14)
O aš tepuosi Johnson's baby aliejuku  biggrin.gif  Nes odai reikia tik riebalo, kad ji būtų elastinga ir neišsitemptų ir neatsiratų strijų. Nuo šio aliejuko irgi odelė labai švelni būna  mirksiukas.gif 
Mano draugė visą nėštumą juo tepėsi ir pas ją nėra jokių strijų, o dar ir iš ankščiau atsiradusios strijos pasidarė nebe tokios ryškios.
*

ir as tepuosi butent tuo aliejuku. ant pilvo dar ner striju, o uzpakalio kadangi netepiau ( nezinau kaip taip maniau kad ju ten nebus doh.gif ) tai jau atsirado doh.gif
vaivorykste:)
As naudojau AVON krema nuo striju (pradejo erzinti kvapas, daugiauminusu neturiu), bet dabar susirupinau, kad gal jis netinkamas nestukems g.gif Taigi, nusipirkau PREGNACARE krema - dabar ramiai tepliosiu ir tikesiuos paciu geriausiu rezultatu rolleyes.gif
P.S. nuo paauglystes krutine ir klubai "papuosti", tad noriu padaryt viska, kas nuo manes priklauso dabar, kad veliau nereiktu nagu grauztis "o jei buciau...."
kkkrista
as tik pastojus pradejau naudoti GARNIER stangrinamaji kuno pieneli.
kiekviena karta, kai issimaudydavau (na kartais jei labai patingedavau, nesitepdavau) juo istepdavau uzpakaliuka, krutis ir pilva.
kai pagimdysiu, parasysiu, kaip atrodau, bet kolkas viskas normaliai thumbup.gif
nors priaugau 12 kg (23 nestumo savaite)
fashion
As nestumo pradzioje naudojau avento aliejuka, dabar - Frei Oil. Girdejau, kad aventas labiau orientuotas i ciulptukus, buteliukus ir t.t., o ne i grozio priemones. Ir man jis nelabai patiko, nes greitai baigesi. Ir dar kai is vonios islipus purksdavau pilvuza, visas vonios plyteles reikedavo nuvalyti, nes visur aliejaus taskuciai budavo smile.gif Labai fainas frei oil. Ar striju atsirado? Kol kas lyg ir nesimato. Kai pagimdysiu, parasysiu smile.gif po 3 savaiteliu kazkur.
ievuze.t
As pati nuo 5 menesio naudojau Frey Oil alieju. Parekomendavo vaistineje. Rezultatais likau patenkinta - nei vienos strijos nei ant pilvo, nei ant slaunu (nors priaugau tikrai daug - 17 kg, be to buvo labai didelis pilvas - vaikas gime 4488g, 58cm). O va krutu netepiau - ir kelios strijos atsirado. Tai dabar esu 100proc. isitikinusi, kad kremai padeda (gal ne visi). Nors ir sakoma, kad paveldimumas turi itakos, bet va - ir mamai ir tetoms atsirasdavo striju po gimdymo. Tais laikais, manau, tiesiog nebuvo tokios prieziuros galimybes. Tai visoms patarciau rupintis savo isvaizda ir naudoti kokias nors priemones. Jei ir nepades, tai tikrai nepakenks!!!!
craizy
QUOTE(ievuze.t @ 2006 08 23, 12:55)
As pati nuo 5  menesio naudojau Frey Oil alieju. Parekomendavo vaistineje. Rezultatais likau patenkinta - nei vienos strijos nei ant pilvo, nei ant slaunu (nors priaugau tikrai daug - 17 kg, be to buvo labai didelis pilvas - vaikas gime 4488g, 58cm). O va krutu netepiau - ir kelios strijos atsirado. Tai dabar esu 100proc. isitikinusi, kad kremai padeda (gal ne visi). Nors ir sakoma, kad paveldimumas turi itakos, bet va - ir mamai ir tetoms atsirasdavo striju po gimdymo. Tais laikais, manau, tiesiog nebuvo tokios prieziuros galimybes. Tai visoms patarciau rupintis savo isvaizda ir naudoti kokias nors priemones. Jei ir nepades, tai tikrai nepakenks!!!!
*

as irgi turiu Frei oil, bet mane nuo jo kvapo pykina, jau toks specifinis, o pati konsistencija tai nebloga - aliejukas, nezinau kai sunaudosiu, tikriausiai pirksiu kita, nes del kvapo labai sunku prisiverst pasitepliot ji
ievuze.t
QUOTE(Keitė @ 2006 08 26, 07:28)
as irgi turiu Frei oil, bet mane nuo jo kvapo pykina, jau toks specifinis, o pati konsistencija tai nebloga - aliejukas, nezinau kai sunaudosiu, tikriausiai pirksiu kita, nes del kvapo labai sunku prisiverst pasitepliot ji
*

Gal kartais sumaisei, nes tu aliejuku keliu rusiu yra. As antrakarta nepastebejau ir nusipirkau kita, tikrai astraus nemalonaus kvapo, ten pasirodo masazui PflegeOl. O tas kur nesciosioms, tai tikrai svelnaus kvapo ir beveik nesijaucia jo.
Nerytė
Esu 5 men. taciau jokiu specialiu kremu nesciosioms dar nenaudoju, tiesiog tepuosi Nivea pieneliu sausai odai, jo sudetyje yra migdolu aliejaus, vit.E, manau tikrai neblogas efektas dabar mano odai, nes pasitepus juo oda tokia dregna jauciasi ir svelni ax.gif
kadabra
Pasakysiu iš savo patirties: jeigu oda neelastinga - nepadės jokie kremai, net ir patys brangiausi mirksiukas.gif .
Aš pati naudojau Johnson aliejuką kūdikiams ir šiaip visokius paprasčiausius po ranka pakliuvusius kremus iš vonios spintelės - rezultatas: nei vienos strijos.
Saugotis reikia, jei leidžia piniginė - pirkit, bet mano manymu geriau tuos pinigėlius išleisti kūdikio kraiteliui, nes išlaidų bus daug.
Nerytė
Klausiau savo ginekologo, jo nuomones apie kremus pries strijas, ka jis rekomenduoja... pasake, kad viskas priklauso nuo odos strukturos ir patare du kartus dienoje (ryte ir vakare) po maudymosi issitepti vaikisku aliejuku, o del spec. brangiu kremu jo nuomone tokia, kad veikia panasiai, kaip ir aliejukai vaikiski tai kam isleidineti papildomai pinigus mirksiukas.gif
Shopaholic
QUOTE(Macarena @ 2006 08 23, 17:15)
Ale Percutalfa tai pabranges, nes kazkuri raset kad kaina apie 60 Lt. As siandien Farma vaistinej suplojau 78 Lt  g.gif  Ziuresim, kaip cia bus  mirksiukas.gif
*

Man ginekologe pasiule Percutalfa, bet siandien isiule "Buk mamoj" Anew krema doh.gif tai pabaigsiu ta, tada Percutalfa pirksiu bigsmile.gif
O Pregnacare man kaip nepatinka doh.gif as nezinau gal jis ir padeda, bet pats isigerimo i o da momentas koks nemalonus, issimozoja tas kremas, nesigeria iskart, fui, nemegstu tokiu schmoll.gif
Shopaholic
QUOTE(sima77 @ 2006 09 14, 18:10)
Man ginekologe pasiule Percutalfa, bet siandien isiule "Buk mamoj" Anew krema doh.gif  tai pabaigsiu ta, tada Percutalfa pirksiu bigsmile.gif
O Pregnacare man kaip nepatinka doh.gif as nezinau gal jis ir padeda, bet pats isigerimo i o da momentas koks nemalonus, issimozoja tas kremas, nesigeria iskart, fui, nemegstu tokiu schmoll.gif
*

Oi nusisnekejau blush2.gif Avent krema isiule, o ne Anew doh.gif biggrin.gif
Simpatiaska
dabar galiu tiksliai pasakyti kad nesigailiu kad tepiau visokius kremukus.

nestuma naudojau Frey Oil aliejuka,Pregnacare,kazkokios firmos tiksliai neprisimenu pavadinimo ant G....raides,tepiau 2,3 kartus per diena rezultatas:
krutine dryzuota, bet po 2 menesiu isnyko strijos, ant pilvo ne vienos strijos
Macarena
QUOTE(sima77 @ 2006 09 14, 17:10)
Man ginekologe pasiule Percutalfa, bet siandien isiule "Buk mamoj" Anew krema doh.gif  tai pabaigsiu ta, tada Percutalfa pirksiu bigsmile.gif
*

Na as jau kiek laiko tepu Percutalfa, tai esu patenkinta. Kvapas malonus, neikyrus, tepasi lengvai, isigeria greit. O ar jauciasi poveikis odai, dar sunku sakyti g.gif
Ievuzhe
As naudojau Weleda firmos alieju nesciosioms. Tepdavausi kiekviena vakara pilvuka, paskutiniais menesiais kartais ir rytais pasitepdavau. Neatsirado nei vienos strijos. Siaip dar kartais tepdavau migdolu arba sezamo aliejumi ( pirkdavau vaistinese pilstomus aliejus).
katuksss
Naudoju Avent krema. Jau taip dziaugiaus kad striju nera, bet pries kelias savaites atsirado iskart 2 , o dabar jau turiu 8 dideles melynas strijas ant pilvo. verysad.gif Bet mano pilvas laaabai didelis, gal todel g.gif
ciurka
QUOTE(katuksss @ 2006 10 01, 20:59)
Naudoju Avent krema. Jau taip dziaugiaus kad striju nera, bet pries kelias savaites atsirado iskart  2 , o dabar jau turiu 8 dideles melynas strijas ant pilvo.  verysad.gif  Bet mano pilvas laaabai didelis, gal todel  g.gif
*

tai visos ir suskyla dazniausiai paciam gale smile.gif

man jau gimdyt dienu begyje, bet nauju neatsirado (naudojau Pregnacare, Frey oil ir siaip kuno kremus, kuriuos naudoju po duso smile.gif manau, kad antro nestumo metu maziau skylam, jei pirmo metu suskylam kaip zemelapiai lotuliukas.gif

siaip ir gydytojai sako - nepriaukite labai daug svorio nestumo metu - ir elastingiausia oda skyla nuo pertempimo tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.