QUOTE(Lelina @ 2010 02 22, 22:51) Gal kas bandė VICHY kremuka nuo striju? Būtu įdomu išgirsti Vis jau pasidomiu, nes ko gero "del sventos ramybes" reiks kazkuo tepti. But gerai, zinoma, kad jos ir neislystu. aš bandžiau pirmo nėštumo metu, bet man labai netaupus pasirodė (užteko tik savaitei). Dabar naudoju Avent, šiek tiek ilgesniam laikui užtenka, nei kad VICHY (2 savaitėms), bet šiaip galvoju į kokį geresnį keist didėjant nėštumui.
is viso tie kremukai yra visi sh**ukai  man nuo ju ne tik kad oda dar labiau sausejo, nieztejo, bet ir nuo striju atsiradimo visai nesaugo! Cia kaip ir viskas, kas susije su kudikiu ir nesciuju reikalais - padidintos kainos, akiu dumimas. Man geriausiai padejo paprasciausi aliejai, pilvelis nebenieztejo, oda lygut lygutele, ir bent jau aisku, ka tepi ant saves. Geriausiai nuo sausumo ir niezulio apsaugo sezamu aliejus, dar ypac geri avokadu ir makadamiju riesutu aliejai  visoms besilaukianciom linkiu pameginti.
Vaivita
2010 05 06, 21:16
QUOTE(Liuse @ 2010 05 06, 21:45) is viso tie kremukai yra visi sh**ukai  man nuo ju ne tik kad oda dar labiau sausejo, nieztejo, bet ir nuo striju atsiradimo visai nesaugo! Cia kaip ir viskas, kas susije su kudikiu ir nesciuju reikalais - padidintos kainos, akiu dumimas. Man geriausiai padejo paprasciausi aliejai, pilvelis nebenieztejo, oda lygut lygutele, ir bent jau aisku, ka tepi ant saves. Geriausiai nuo sausumo ir niezulio apsaugo sezamu aliejus, dar ypac geri avokadu ir makadamiju riesutu aliejai  visoms besilaukianciom linkiu pameginti.  pritariu  tepiau ir aventir visoki kita, niezejo ir plius smirdejo  o paskui pradejau ivairiais aliejais, yapc migdolu paprastu is vaistines iki 10 lt kainuoja, liuks, odele kaip kudikio, elastinga, kvepia, uzsideda tokia apsaugine plevele, kad tris dienas gali netepti, uztenka dregmes ir riebumo
Amadeja
2010 05 07, 19:35
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 03, 13:39) As taip pat uzsisakiau nerafinuoto sviesmedzio aliejaus pilvukui tepti  Skaiciau, kad jis apsaugo nuo striju atsiradimo. Turiu sviestmedzio sviestuko, bet jis kietas, nepatogu tepti pilva. Pabandykite gabalėlį (kiek reikia vienam kartui) sviestmedžio įsidėti į mažą indelį, o jį įmerkti į kitą indelį su pakankamai šiltu vandeniu. Išsilydys ir lengvai tepsis QUOTE(Vaivita @ 2010 05 06, 22:16) pritariu  tepiau ir aventir visoki kita, niezejo ir plius smirdejo  o paskui pradejau ivairiais aliejais, yapc migdolu paprastu is vaistines iki 10 lt kainuoja, liuks, odele kaip kudikio, elastinga, kvepia, uzsideda tokia apsaugine plevele, kad tris dienas gali netepti, uztenka dregmes ir riebumo  Svarbiausia, kad augaliniai aliejai būtų nerafinuoti (gyvulinės kilmės aliejai atvirkščiai- rafinavimo metu pašalinamos bakterijos ir kietosios dalelės)
QUOTE(Amadeja @ 2010 05 07, 19:35) Pabandykite gabalėlį (kiek reikia vienam kartui) sviestmedžio įsidėti į mažą indelį, o jį įmerkti į kitą indelį su pakankamai šiltu vandeniu. Išsilydys ir lengvai tepsis Svarbiausia, kad augaliniai aliejai būtų nerafinuoti (gyvulinės kilmės aliejai atvirkščiai- rafinavimo metu pašalinamos bakterijos ir kietosios dalelės)  taip, labai gerai pasakyta  o jei kas kaune ieskosis tu visokiu rusiu alieju - pameginkite senamiesty yra tokia krautuvyte - ten sveria arbatas, prieskonius, pilsto aliejus. Aisku, galima ir eko pardese rasti sio bei to. Beja, radau internete, kad avokadu aliejus ypac gerai net ir jautriai veido odai, plauku prieziurai
~Beauty~
2010 05 18, 09:42
QUOTE(Vaivita @ 2010 05 06, 21:16) ........o paskui pradejau ivairiais aliejais, yapc migdolu paprastu is vaistines iki 10 lt kainuoja, liuks, odele kaip kudikio, elastinga, kvepia, uzsideda tokia apsaugine plevele, kad tris dienas gali netepti, uztenka dregmes ir riebumo  Pritariu, kad aliejukai geriausia  Pati naudoju paprastą vaikišką "Johnson's baby", bet... tik tiek, kad nelabai gerai jis susigeria Reiks pabandyti jūsų minėtą migdolų
Ievosius
2010 05 20, 16:03
Man jonson's laaabai nepatiko, lieka riebumo pojutis dar ilgai.Odele drekina liuks, bet teplioja ir rubelius.
virgutiene
2010 05 23, 18:03
o is kur gauti ta Avent tepaliuka ir kokia jo kaina?
Vaivita
2010 05 24, 08:49
QUOTE(virgutiene @ 2010 05 23, 19:03) o is kur gauti ta Avent tepaliuka ir kokia jo kaina?  vaistinese yra sociai, o kaina apie 50-60 lt, kiek pamenu, seniai pirkau
ryrumba
2010 05 24, 14:26
nejuokaukit su tuo jonsons baby aliejukais, ten nuodas gi. prifarširuotas parabenų ir kitokių "gėrybių"! Naudokit natūralius dalykus, sviestmedžio aliejus tikrai geras dalykas nuo strijų mano draugė pirko Taukmedžio sviestas
Euforija911
2010 05 24, 21:26
O as va nusiperkau Collistar firmos krema nuo striju,gal kuri bandet ir turit jau atsiliepimu..?
Amadeja
2010 05 27, 09:13
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 05 18, 10:42) Pritariu, kad aliejukai geriausia  Pati naudoju paprastą vaikišką "Johnson's baby", bet... tik tiek, kad nelabai gerai jis susigeria Reiks pabandyti jūsų minėtą migdolų  Nors ir baby, bet visi džonsonai yra naftos produktai Strijų prevencija remiasi geru odos drėkinimui. O tam tinka ne tik taukmedžio sviestas, bet ir emu aliejus , kakavos sviestas daugiau informacijos
Mmarisha
2010 05 28, 08:29
oj,kokia gera temele,o tai tepiausi naftos poduktu pasirodo  nusipirksiu sviestuko dabar
pupciukas
2010 06 03, 21:02
Na o as naudoju Mama Mio produktus, kol kas patenkinta ir neturiu nusiskundimu. Taciau karts nuo karto issitepu dr.organic oil.
Rkatyte
2010 06 07, 10:44
QUOTE(Liuse @ 2010 05 06, 21:45) is viso tie kremukai yra visi sh**ukai  man nuo ju ne tik kad oda dar labiau sausejo, nieztejo, bet ir nuo striju atsiradimo visai nesaugo! Cia kaip ir viskas, kas susije su kudikiu ir nesciuju reikalais - padidintos kainos, akiu dumimas. Man geriausiai padejo paprasciausi aliejai, pilvelis nebenieztejo, oda lygut lygutele, ir bent jau aisku, ka tepi ant saves. Geriausiai nuo sausumo ir niezulio apsaugo sezamu aliejus, dar ypac geri avokadu ir makadamiju riesutu aliejai  visoms besilaukianciom linkiu pameginti.   Dar turbūt tiktų kokosų aliejus (bent jau Kvapu namuose jį siūlo nėštukėms), eškėtuogių aliejus. Aš susimaišiau tokį mišinuką: 20ml migdolų al, 20ml makadamijų al, 40ml jojobos al, 10ml erškėtuogių al, 5 ml argano al, 5ml kviečių želmenų. Manau patiks odelei Papildyta:QUOTE(VVaiva @ 2010 05 03, 13:39) As taip pat uzsisakiau nerafinuoto sviesmedzio aliejaus pilvukui tepti  Skaiciau, kad jis apsaugo nuo striju atsiradimo. Turiu sviestmedzio sviestuko, bet jis kietas, nepatogu tepti pilva. Ji naudoju pedoms Išsuk vieną (kokiu pagaliuku ar šaukšteliu) ar su kokiu skystu aliejum ir bus minkštas teptis O Kvapų namai dabar turi minkšto sviestmedžio - puikus bus nėštukėms tepliotis
Vaivita
2010 06 07, 10:50
sveikos, na, kaip ir rasiau, tepiau ivairiais paprastais aliejais, jokio pakitimo kune, pilvas jau beveik susitrauke, manau susitrauks visai, kai gimda susitrauks ir nemanau, kad cia turejo reiksmes kokia kaina dejau ant saves  o gal man tiesiog pasiseke
witamine
2010 06 09, 21:05
as tai kuna tepu the body shop, jie su sviestu yra, tai manau kad strijos mane aplenks
Vaivita
2010 06 10, 09:26
QUOTE(witamine @ 2010 06 09, 22:05) as tai kuna tepu the body shop, jie su sviestu yra, tai manau kad strijos mane aplenks  aisku aplenks  , tik zinoma ir maista ziurek, kad butu ne bandeles ir saldainiai o visavertis
Frosted
2010 06 13, 20:41
As tai tepuosi 100% simondsiju (jojoba) aliejumi, pirktu is "Naujosios barmunes" (toks "kioskelis" VCUP'e pirmame aukste prie lifto), kainavo keturgubai pigiau nei TBS sviestai, produktas 100% naturalus, dabar jau savaite iki gimdymo termino - ir jokiu striju (tfu tfu tfu  ). Ir pasirinkimas ten tu alieju nemazas (tikiuosi, negausiu per galva uz reklama  bet labai man sios imones produktai patinka, ir eteriniai, ir kosmetiniai aliejai) Tiesa, kas aliejus naudoja - reikia juos tepti ant dregnos odos, tada ir isigeria geriau, ir dregmes daugiau sulaiko
ingutukas25
2010 06 19, 22:22
patarkit koki kremuka geriausia butu naudoti nuo striju krutiniai, visa krutine vienos strijos
ellinga
2010 06 20, 22:37
QUOTE(Euforija911 @ 2010 05 24, 22:26) O as va nusiperkau Collistar firmos krema nuo striju,gal kuri bandet ir turit jau atsiliepimu..? As jau sunaudojau 2 indelius... bet ant krutines strijos vistiek atsirado  tad manau, kad stebuklu nebuna
Skirgute
2010 06 27, 12:14
ai kaip supratau 100% aliejukas geriau nei kaskoki kremukai  as ir va treciadieni laisva diena turiu tai kol pilvukas nedidelis tai jau reik pirk ir tept kad paskui neliku negrazumu  o gal zinot koki spec nesciom gera aliejuka?
Garso_Ledi
2010 07 06, 15:31
Parduodu naują MATERN PROGRAM Kūno želė nuo strijų 200 ml, man neprireikė, tad yra visiškai naujas. Kaina 35lt.
Migdols
2010 07 06, 16:03
As pries nestuma jau buvau kunui nusipirkus ginko+saltalankiu aliejaus, labai malonaus kvapo. Tai dabar juo ir tepuosi, o paskui visdelto pirksiu sviestmedzio alieju.
Fiesta10
2010 07 07, 21:37
As naudoju L'occitane aliejuka nuo striju  . Labai patinka kaip kvepia, gerai isigeria, oda tampa svelni, minksta ir sudrekinta ilga laika  .
sveikos, nezinau gal pasikartosiu bet as visa nestuma geriu daug vandens girdejau kad padeda po 2l per diena, besimaudant duse isitepu su jonsons aliejuku ir nusisluoscius isitepu dar Mary Cohr Anti-Stretch Mark Cream pilvas nieko ten kur daugiausiai tepiau o ant slaunu kazkaip pagailedavau taj slaunys atrodo nekaip  taj pradejau ant slaunu tept jei ka pastebesiu pasidalinsiu butinai.
Nuotaikele
2010 07 17, 13:53
O gal užtenka drėkinamojo kremo?
QUOTE(Nuotaikele @ 2010 07 17, 12:53) O gal užtenka drėkinamojo kremo? gal ir uztenka  kaip kam is tikruju  esu girdejus kad kitos nieko netepa ir jokiu stryju neatsiranda
Evelinutia
2010 07 28, 08:04
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 07 07, 23:37) As naudoju L'occitane aliejuka nuo striju  . Labai patinka kaip kvepia, gerai isigeria, oda tampa svelni, minksta ir sudrekinta ilga laika  . Tikiuosi naudoji be eteriniu alieju?  Nes pati siandien einu pirkti i L'occitane, bet kai konsultavausi su pardaveja tai zinau, kad nesciosioms yra tinkamas tik vienas aliejukas pas juos ir dar visiskai naujiena, net ju puslapyje kol kas nera idetas. O su visokiais eteriniais aliejais pardaveja informavo, kad negalima nesciosioms.  Pasitikrink kuri turi.
Aronija10
2010 07 28, 13:03
PATS GERIAUSIAS PASAULYJE 'BIO- OIL' nuo striju, nuo randu, nuo seip senstancios ar elastinguma praradusios odos!!!! pati pradejau teptis nescia nuo 3 menesiu kazkur neturiu striju visai, atrodau kaip negimdzius, kvapo beveik jokio! As seip perku Anglijoj Boots parduotuvej bet yra ir kitose, internetu jeigu tai galite nusipirkti per www.ukmarket.lt jie jums parsius per savaite merginos tikrai nepasigailesite be to as ne viena naudojau, mano drauge turi 2 vaikelius ir per abu nestumus juo tepesi, tai po dvieju vaiku be jokiu striju !!!! tikrai tikrai super
QUOTE(Aronija10 @ 2010 07 28, 14:03) PATS GERIAUSIAS PASAULYJE 'BIO- OIL' nuo striju, nuo randu, nuo seip senstancios ar elastinguma praradusios odos!!!! pati pradejau teptis nescia nuo 3 menesiu kazkur neturiu striju visai, atrodau kaip negimdzius, kvapo beveik jokio! As seip perku Anglijoj Boots parduotuvej bet yra ir kitose, internetu jeigu tai galite nusipirkti per www.ukmarket.lt jie jums parsius per savaite merginos tikrai nepasigailesite be to as ne viena naudojau, mano drauge turi 2 vaikelius ir per abu nestumus juo tepesi, tai po dvieju vaiku be jokiu striju !!!! tikrai tikrai super  Bet sis aliejus yra su eteriniais aliejais. Ar jie tinka nestukems?
HappyAngel
2010 07 31, 13:40
Eterinių aliejų nėščioms šiaip jau negalima.
bitė Majaa
2010 08 28, 22:45
Pilvuka tepiau su paprastu drekinamuoju kremu, o slaunu netepdavau, nes net minties nebuvo, kad jos galetu sutrukineti...Tai gavosi taip, kad pilvelis be striju liko, o slaunys tai sutrukineje
QUOTE(bitė Majaa @ 2010 08 28, 21:45) Pilvuka tepiau su paprastu drekinamuoju kremu, o slaunu netepdavau, nes net minties nebuvo, kad jos galetu sutrukineti...Tai gavosi taip, kad pilvelis be striju liko, o slaunys tai sutrukineje  ir man taip buvo
gintariele
2010 08 31, 19:01
iš pradžių naudojau GALENIC firmos kremuką nuo srijų, tepliotis pradėjau nuo 4 mėn. visai nieko toks,db nusipirkau WELEDOS aliejuka nuo srijų man jis labai fainas, kol kas tfu tfu .... neatsirado, nors dar liko pora mėnesių nepilnų. Nors šiap man ginekologė sakė, kad tie visi kremukai ir kt. sh... vargu ar padės, jei oda nėra elestinga tepk kuo nori visvien atsiras strijų, nebent tas tepliojimas pačiai psichologiškai geriau jaustis padės
QUOTE(HappyAngel @ 2010 07 31, 14:40) Eterinių aliejų nėščioms šiaip jau negalima. Galima tik reikia viską daryti su saiku! Nėštumas nėra liga  Reikia žiūrėti, kokie eteriniai aliejai ir koks trimestras. Juk tam tikri kvapai atpalaiduoja, o kai mama rami, tai ir mažyliui gerai
O as va kokiu piremoniu radau aliejuka ir sviesta, ir kaina gera, ir nemanau kad blogiau nei tie brangus aliejai, nes sudetis tai kaip ir ta pati ar panasi... reikes isbandyti http://gyvojikosmetika.lt/index.php?page=s...rt&Itemid=2
O gal kuri bandete PERCUTALFA kremuka nuo striju? kokie atsiliepimai?  Na kiek zinau tai jo kainyte tokia sakyciau didoka. Idomu ar ji atitinka kokybe?
SweetTalk
2010 11 03, 17:12
As nuo 12 sav tepu pilva ekologisku sviestu nuo striju Essential firmos. Strijos vis tiek atsirado
Per pirma nestuma tepiau visokiais kremais,nuo striju,bet vistiek sutrukinejau  nedauk,bet truputi,tai sunku pasakyt,jei buciau nenaudojus,gal buciau daugiau sutrukinejus
Morfija
2010 11 08, 08:43
Pirmo nėštumo metu naudojau Pregnacare kremuką nuo strijų ir nežinau ar jo, ar gal čia gamtos dėka strijų NĖRA (nors pilvas tikrai didelis buvo  ), o šį nėštumą irgi nusipirkau šį kremą, bet dar va užsisakiau ir sviestmedžio sviesto žiūrėsim, ar patiks mano kūnui
As buvau pradejus naudoti Hipp Mama migdolu alieju nuo striju, bet man netiko, isbere, tai nieko nenaudojau ir viskas buvo gerai. Jokiu stiju...
mielos nestukes  kremukus nuo striju arba tiesiog drekinancius reik naudoti nuo pirmos nestumo dienos  ir tepti ne tik pilviuka,bet ir krutine ir slaunis bei sedmenis.ir tai tikrai nera vien genetika,nes mano mama bei mociute sutrukusios skersai isilgai,o as pirmo nestumo metu(del info stokos) tepiau tik pilviuka,tai ir liko nepaliestas,o antro nestumo metu jau tepiausi pilnai ir nei 1 strijos nepamirskim,kad musu mamos ar mociutes gi nieko nenaudojo,kad padetu odai atlaikyt tokius isbandymus,todel viska suversti genams tikrai nevertetu as tepiausi avant aliejuku ryte ir vitchy kremu nuo striju vakare,bet galima tepliotis tiesiog bet kokiomis stipriai drekinanciomis priemonemis
Dezdemona*
2011 05 12, 14:35
Visa nestuma niekuo netepiau, na kartais kas antra-trecia diena iprastai kuna paprastu kuno kremu patepliodavau. Neivienos strijos neturiu
Strijos turbut labiau nuo genu priklauso, o ne nuo prieziuros. Kiek girdejau, tai kam linke atsirasti strijos, tai nepadeda ir kremukai bei aliejukai, kad ir kokius besirinktum. Na gal jie kiek sumazina ju atsiradima. Per pirma nestuma kruopsciai tepiausi spec kremu nes labai bijojau tu striju, tai ir galvojau, kad neaisku, ar neatsirado del to kad tepu, ar ir siaip nebutu ju  . O dabar niekuo netepu, isskyrus kuno krema issimaudzius, kuri ir iki nestumo naudodavau, nes oda linkusi sauseti. Ir nei vienos strijos, net to nemalonaus tempimo jausmo nejauciu, nors pilvas jau kaip balionas (37sav.)
Neaišku kas čia padeda ar nepadeda, bet aš tai naudojau Bio Oil. Man tai tiko ir patiko, nes oda šiaip sausėja, o nėštumo metu dar ir tempiasi. Beje strijos kelios ant pilvo atsirado, bet nėštumas antras ir svorio daug priaugau...
Gluosnė
2011 06 01, 10:01
QUOTE(jordan @ 2011 05 09, 22:48) mielos nestukes  kremukus nuo striju arba tiesiog drekinancius reik naudoti nuo pirmos nestumo dienos  ir tepti ne tik pilviuka,bet ir krutine ir slaunis bei sedmenis.ir tai tikrai nera vien genetika,nes mano mama bei mociute sutrukusios skersai isilgai,o as pirmo nestumo metu(del info stokos) tepiau tik pilviuka,tai ir liko nepaliestas,o antro nestumo metu jau tepiausi pilnai ir nei 1 strijos nepamirskim,kad musu mamos ar mociutes gi nieko nenaudojo,kad padetu odai atlaikyt tokius isbandymus,todel viska suversti genams tikrai nevertetu as tepiausi avant aliejuku ryte ir vitchy kremu nuo striju vakare,bet galima tepliotis tiesiog bet kokiomis stipriai drekinanciomis priemonemis  As ir laikausi tos nuomones, kad reik oda priziureti nuo pirmu nestumo menesiu. Mano oda ir siaip labai problematiska (linkusi sauseti, serpetoti), o dabar kai laukiuosi- problemos net paastrejo.  .... Veida meto demem raudonom, jos dar ir sausos.... Issivyste saules alergija...  ... Ar kam nors dar taip buvo? Ka daret? Ginekologe patare teptis apsauginiais kremais nuo saules.... O siaip as kiekviena diena tepuosi vaikisku aliejuku Himalaya Baby Oil. ir tepu viska kur tik pasiekiu.
as jau nuo 15 nestumo savaite pradejau teptis ekologiškais aliejeis,pirmas nestumas tai ziuresim kaip ten bus
admin*1
2011 06 01, 17:29
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|