Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų išrinktas vardas patiko kitiems?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
milabra
Prieš mano dukros vardą niekas neturėjo nieko prieš, išskyrus būsimą močiutę - mano mamą smile.gif Per mano seserį perdavė, kad jau tik pasakyk kai, gink die neduotų vardo Miglė. Kas čia per vardas, žolė kažkokia biggrin.gif
Bet turėjau gerą kontrargumentą - sakau, kai tu rinkai jaunėlei sesei vardą, mūsų irgi neklausei. Mes norėjom visai kitokio -visa šeima buvom išrinkę. Bet ji vistiek savaip pavadino. Tai va, sakau, močiute, vadinsi anūkę Migle ir bus tai pats gražiausias vardas pasaulyje lotuliukas.gif
ir aš buvau teisi bigsmile.gif
burbuliukas:)
QUOTE(milabra @ 2009 01 02, 22:28)
Prieš mano dukros vardą niekas neturėjo nieko prieš, išskyrus būsimą močiutę - mano mamą smile.gif Per mano seserį perdavė, kad jau tik pasakyk kai, gink die neduotų vardo Miglė. Kas čia per vardas, žolė kažkokia biggrin.gif
Bet turėjau gerą kontrargumentą - sakau, kai tu rinkai jaunėlei sesei vardą, mūsų irgi neklausei. Mes norėjom visai kitokio -visa šeima buvom išrinkę. Bet ji vistiek savaip pavadino. Tai va, sakau, močiute, vadinsi anūkę Migle ir bus tai pats gražiausias vardas pasaulyje  lotuliukas.gif
ir aš buvau teisi  bigsmile.gif
*

Grazus vardelis... thumbup.gif
Deidi
Mano mamai labai patiko, tetei neblogas, vyro tevai bande siulyti kita, vyro broliui buvo superinis, mano mociutei ti siaubas ir vyro tetai siaubas (jau priprato). Vyro tevai ir teta siule Matas. Tai vyro brolis sako koks dar cia Matas (atsiprasau visu Matuku ir duodu 4u.gif , nes man vardas grazus, bet nerinkciau), geriau Mantas. O tada man kaip tik reikejo butent sito vardo, o ne kito, kad man cia niekas neisakinetu. O siaip tai labai visi gyre mus, kad sunui isrinkom toki varda.
edita74
pries vaiku vardus niekas neturejo nieko pries,o jei ir butu tureje tai man butu buve visai nesvarbu.juk tai musu vaikiukai,vardai mums patinka,o svarbiausia dabar ziuriu ir matau,kad jiems sie vardai labai pritinka.
omny
Na as irgi jau pasimokiau... doh.gif Kai wyresnelei issinrkom warda ir prasitariau - prisiklausiau wisokiu "pamastymu" anytos ir jos sesers, tai pasimokiau ir tikrai si karta nesakysiu koki warda isrinkom kol nepamatys dokumentu blush2.gif O tada jau jei kam naglumas leis, tegul drebia i akis biggrin.gif
žanin
Dėl mažosios vardo (Kotryna) ypač mano mama prieštaravo. Sakė: kaip norit, taip vadinkit, tik ne Kotryna. Pasakiau, kad savo vaikams vardus renku aš ir MB, o kitų nuomonė mums nerūpi. Iš pradžių ji net nevadino mažės vardu, vis "mažyle", "mergaite" ir pan. vadino, bet dabar jau priprato.
laukianti_stebuklo:)
QUOTE(žanin @ 2009 01 20, 22:22)
Dėl mažosios vardo (Kotryna) ypač mano mama prieštaravo. Sakė: kaip norit, taip vadinkit, tik ne Kotryna. Pasakiau, kad savo vaikams vardus renku aš ir MB, o kitų nuomonė mums nerūpi. Iš pradžių ji net nevadino mažės vardu, vis "mažyle", "mergaite" ir pan. vadino, bet dabar jau priprato.
*

Kaip galima prieštaraut, kai vardas toks wub.gif thumbup.gif ? blink.gif
Kitte
Mes pavadinom dukryte Akvile 4u.gif mociutei labai nepatiko doh.gif bet priprato ir dabar yra patenkinta thumbup.gif
Skorpione;)
Kadangi mano vyras vokietis,tai teko daug pasigincyti biggrin.gif bet paskui priejom prie tarptautiniu vardu ir visi buvo patenkinti.Tik mano broliui jaunesniojo sunaus vardas nelabai patiko doh.gif Gyvenant Vokietijoj problemu nekyla,bet kai atvaziuojam i lietuva ir kas nors isgirsta,kai saukiu sunu Johanu,arba dukra Bella tai visi ispustom akim ziuri blush2.gif
Elina
nieko neklausiau nuomonės - išrinktą vardą konstatavau kaip įvykusį faktą. ir jokios nuomonės nebereikėjo.
acura_maniake
mes irgi girdejom daug priekaistu del vardu.gyvenam UK tai turejom vaikam duot tokius vardus,kad visiistartu smile.gif sunu norejom vadint Dylan'u,bet kai gime jam visai tas vardas netiko ir pavadinom Robertu.tai sulaukem priekaistu ir abieju tevu,tiek mano,tiek vyro.Kai dukryte pavadinom Karolina,tai jauniekas nieko nesake.B va dabar vel buvo visi susirauke kai isgirdo,kad pavadinom kita dukryte Stella.Mes pavadinom Stella,nes patiko ardo reiksme - zvaigzde smile.gif kitiem atrodo,kad pavadinom alaus garbei doh.gif kaip sakant kas kiek proto turi..........
mazutesaule
Mes su vyru tai dar tik renkam,bet susitarem, kad niekam nesakysim kokius vardus isrinkom.Nes pries tai jeigu pasakydavom,tai budavo visokiu nuomoniu,vieniem patinka kitiem ne.Ir tada prasidedavo visokios nesamones.Juk visiem neitiksi,o svarbiausia kad vaikui tiktu,ir mum su vyru patiktu.
Keja
Su musu pasirinkimu visi sutiko, tik gavom priekaistu, kad net nepaklausem pasiulymu del vardu blush2.gif O jei ir butu nepatike mandzin, vaikas mano tongue.gif
LUI
Nepatiko, bet jau priprato ir grazus ax.gif
Džiugu, kad tėveliai ne aplinkinių nuomonės klauso, o savo norų žiūri. thumbup.gif Visiems gi neįtiksi. mirksiukas.gif
cameron
Buvo įvairių reakcijų - vieniems labai gražu, kitiems labai negražu. Bet juk normalu skonių skirtumai.
QUOTE(cameron @ 2009 09 29, 05:23)
Buvo įvairių reakcijų - vieniems labai gražu, kitiems labai negražu. Bet juk normalu skonių skirtumai.
*

O kuo vardu? mirksiukas.gif
brasta
Trečiajam išrinkti vardą buvo labai sunku, nes aktyviausiai visose diskusijose dalyvavo vyresnėliai. Dukrai buvo 13 metų, o sūnui- 10. Tokio vardo, kad patiktų visiems šeimos nariams, nebuvo. Išrinkom tokį, prieš kurį iš pradžių piestu stojo dukra. Net sakė, kad nemylės... Bet mes ją per laiką įkalbėjom ir dabar kitokio nei vienas net įsivaizduojam... ir myli, ir gražus... biggrin.gif
QUOTE(brasta @ 2009 10 03, 08:58)
Trečiajam išrinkti vardą buvo labai sunku, nes aktyviausiai visose diskusijose dalyvavo vyresnėliai. Dukrai buvo 13 metų, o sūnui- 10. Tokio vardo, kad patiktų visiems šeimos nariams, nebuvo. Išrinkom tokį, prieš kurį iš pradžių piestu stojo dukra. Net sakė, kad nemylės... Bet mes ją per laiką įkalbėjom ir dabar kitokio nei vienas net įsivaizduojam... ir myli, ir gražus... biggrin.gif
*

O koks vardas? mirksiukas.gif
brasta
QUOTE(burbuliukas:) @ 2009 10 03, 15:55)
O koks vardas?  mirksiukas.gif
*

Mikutis.
Luna*
Mes dukrytę pavadinome Luknė wub.gif
Anyta tik paklausė ar Smiltė negražus g.gif bet jau buvo post factum tongue.gif
draugas (nors koks jis draugas irnesakyk.gif vadina Lugne, arba "kuchnia" doh.gif
QUOTE(Luna* @ 2009 10 09, 12:35)
Mes dukrytę pavadinome Luknė  wub.gif
Anyta tik paklausė ar Smiltė negražus  g.gif  bet jau buvo post factum  tongue.gif
draugas (nors koks jis draugas irnesakyk.gif vadina Lugne, arba "kuchnia"  doh.gif
*

Šaunus vardas. thumbup.gif Man jis irgi patinka. 4u.gif wub.gif
L*A*K*Š*M*I
Mes dukryte pavadinome Daniele bet pasakeme tik tada kaip seneliams tas anas vardas nepatiko,tada nusprendem nesakyti ir galop buvo taip kad patiko koki jau uzdejom be klausimo smile.gif
Ugnies_liepsna
Musu giminaiciams tai patiko duotas vardas biggrin.gif
Ekibara
Mamai (mano) labai nepatiko vardas "Solveiga", visat norejo "Salomejos". Nu bet vaikas tai ne jos =D
Insomnia
QUOTE(Ekibara @ 2009 10 20, 14:23)
Mamai (mano) labai nepatiko vardas "Solveiga", visat norejo "Salomejos". Nu bet vaikas tai ne jos =D
*

Tai kad jūsų ankstesniame profilyje buvo įrašyta Salomėja g.gif lotuliukas.gif
*Liepa18*
Mes neskelbėme vardo anksčiau laiko kažkaip.. Kai gimė, tada.. Sprendžiant iš reakcijos ir seneliams, ir giminaičiams patiko, paprastas, trumpas, lietuviškas... smile.gif
O-RE-AR
Musu vardukas irgi tiko visiems,nes niekas nebande kito galvot ir bandys ipirst,sake svarbu jums tinka,o visi pripras.Taip ir buvo.
***Žaltvykslė
QUOTE(Ekibara @ 2009 10 20, 14:23)
*

Tai sakot užsiregistravote kitu niku, pakeitėt dukros vardą.. rolleyes.gif , pasigimdėt dar vieną sūnų...
Kaži ko tie jūsų parodymai taip keičiasi? g.gif
Upjora
Tikriausiai patiko,negirdejau jokiu komentaru.
oreganas
Del mano mergaiciu vardeliu niekas piestu pries nestojo, bet kai paskelbem kad mazaja pavadinsim Elena, sulaukem nusistebejimo, mazdaug kad labai jau senobinis smile.gif
QUOTE(oreganas @ 2009 11 15, 07:31)
Del mano mergaiciu vardeliu niekas piestu pries nestojo, bet kai paskelbem kad mazaja pavadinsim Elena, sulaukem nusistebejimo, mazdaug kad labai jau senobinis smile.gif
*

O man gražus... wub.gif
Grikute
Laukdamiesi dukrytės prašėm artimųjų, draugų siūlyti įv. vardus. Sakom, bandykit, gal jūsiškis ir bus tas wink.gif Turėjome keletą mums priimtinų variantų, kai gimė mažutė, iš tų vardų savaime vienas pritiko. Gimė mažiukė mergytė, coliukė, tikra princesė Lėja. Iš pradžių visi klausdavo antrą kartą, sako negirdėtas. Nuomonių buvo įvairių, vieniems patiko, kitiem ne. Vieni seneliai išliko toleratiški mūsų pasirinkimui, kiti labiausiai pergyveno, kad negalės vaiko vadinti mažybine forma. Sako kaip vadinsim, Lėjyte, paskui Leikute wink.gif Dabar jau visi priratę, ir sako gražus tas vardas.
O svarbiausia, kad dukrytė būdama 11mėn. jau pasako ne tik mama, tete, bet ir savo vardą. Tai smagiausia wink.gif
Hebe
Visiems artimiausiems zmogeliukams patiko musu suteikti vardai vaikuciams wub.gif o kitu nuomone ... buvo neidomi blush2.gif
mazuika
na musu sugalvotas vardas mano tevams is pradziu nepatiko, ypac teciui. turbut neisivaizdavo, kaip toki varda giminems reiks pranest lotuliukas.gif bet veliau, kai nuvaziavom aplankyt mociutes (tetes mamos, o dukrytes - proseneles) ir ji pasake - oo, koks grazus vardas, nuo tada ir tetis susitaike ir jam turbut grazu pasidare smile.gif
o vyro tevams (tiksliau mamai) vardas is pradziu patiko, sako - grazus, mielai skamba ir t.t. bet veliau, kai pradejo gilintis, kad vardas ne tik kad ne sventas, bet jo ir vardynuose apskritai nera, tada pradejo bumbet, siulyt kitus variantus ir t.t. na bet nenusileidom, ir nesigailiu. vardas man vis dar labai patinka, tik laukiames antros mergytes, tai niekaip nesugalvojam varduko, kad graziai abu deretu smile.gif
QUOTE(mazuika @ 2010 01 14, 15:01)
na musu sugalvotas vardas mano tevams is pradziu nepatiko, ypac teciui. turbut neisivaizdavo, kaip toki varda giminems reiks pranest lotuliukas.gif  bet veliau, kai nuvaziavom aplankyt mociutes (tetes mamos, o dukrytes - proseneles) ir ji pasake - oo, koks grazus vardas, nuo tada ir tetis susitaike ir jam turbut grazu pasidare smile.gif
o vyro tevams (tiksliau mamai) vardas is pradziu patiko, sako - grazus, mielai skamba ir t.t. bet veliau, kai pradejo gilintis, kad vardas ne tik kad ne sventas, bet jo ir vardynuose apskritai nera, tada pradejo bumbet, siulyt kitus variantus ir t.t. na bet nenusileidom, ir nesigailiu. vardas man vis dar labai patinka, tik laukiames antros mergytes, tai niekaip nesugalvojam varduko, kad graziai abu deretu smile.gif
*

O kuo vardu? mirksiukas.gif
mamytuke4
Na o mes tokiu kaip ir labai piktu uzuominu ar labai didelio nepasitenkinimo ir neturejom bet buvo tokiu kad jau kabutese geresniu vardu negalejot sugalvot, sako liezuvio apverst neimanoma. Bet dabar labai patenkinti ir sako vardai atitinka vaikus, ir vardu reiksmes fainos. Bet mums is pat pradziu buvo nesvarbu ka sako svarbiausia kad mes su teveliu sutarem del vardu, buvo gincu bet nedideliu ir galu gale priejom bendros isvados. Bet siaip norisi kad vardas ir kitiems patiktu, bet siaip juk visiems neitiksi...smile.gif dekit vardus kad jums butu sirdziai miela, o ne kad kazkam patiktu...wink.gif
QUOTE(mamytuke4 @ 2010 01 26, 20:24)
Na o mes tokiu kaip ir labai piktu uzuominu ar labai didelio nepasitenkinimo ir neturejom bet buvo tokiu kad jau kabutese geresniu vardu negalejot sugalvot, sako liezuvio apverst neimanoma. Bet dabar labai patenkinti ir sako vardai atitinka vaikus, ir vardu reiksmes fainos. Bet mums is pat pradziu buvo nesvarbu ka sako svarbiausia kad mes su teveliu sutarem del vardu, buvo gincu bet nedideliu ir galu gale priejom bendros isvados. Bet siaip norisi kad vardas ir kitiems patiktu, bet siaip juk visiems neitiksi...smile.gif dekit vardus kad jums butu sirdziai miela, o ne kad kazkam patiktu...wink.gif
*

Man labai patinka vardas Dominykas... thumbup.gif
Dumza
mano motina dar iki sio laiko negali susitaikyti,kad dukra pavadinom Emilija.sake,kad sugadinom vaikui gyvenima su tokiu vardu.o jei kas paklausia jos,koks anukes vardas sako,susiktas vardas :)EMILIJA.
Chippie
QUOTE(Dumza @ 2010 02 02, 01:11)
mano motina dar iki sio laiko negali susitaikyti,kad dukra pavadinom Emilija.sake,kad sugadinom vaikui gyvenima su tokiu vardu.o jei kas paklausia jos,koks anukes vardas sako,susiktas vardas :)EMILIJA.
*

man vienas is graziausiu vardu. Na labai idomu; ko gi mociutei neitiko ir dar sitaip??? suprasciau butu koks labai egzotiskas ar lt. k. kokia nesamone reiskiantis....

Nekreipkit demesio, labai grazus vardas
InJe*kcija
QUOTE(Dumza @ 2010 02 02, 01:11)
*

Gal Jūsų mamai šis vardas asocijuojasi su kokiu labai nemielu žmogumi g.gif
pvz.: kitoj temoj pasisakiau už vardą Šalnė, nes man jis gražus, tačiau mano mamai šis vardas būtų vienas iš baisesnių dėl tos paties priežasties - asociacijos su nemėgstamu žmogumi.
QUOTE(gutte86 @ 2010 02 03, 18:26)
Gal Jūsų mamai šis vardas asocijuojasi su kokiu labai nemielu žmogumi g.gif
pvz.: kitoj temoj pasisakiau už vardą Šalnė, nes man jis gražus, tačiau mano mamai šis vardas būtų vienas iš baisesnių dėl tos paties priežasties - asociacijos su nemėgstamu žmogumi.
*

Taip dažniausia ir būna. Man net pačiai atrodo, kad vardas visai neblogas, o prisiminus, kokį nors negerą žmogų tokiu vardu, praeina visas grožis. doh.gif
andos
Dėl dukros vardo - iš pradžių vieni seneliai sakė, kad neįprastas, bet vėliau įprato ir pradėjo pastebėti, kad ne toks jau ir retas biggrin.gif
Sūnaus vardas labai nepatiko seneliui - atseit slaviškas, nors tai nėra slaviškas vardas - daugelyje kalbų yra panašus, bet po kiek laiko apsiprato 4u.gif

Iš kitų jokių atsiliepimų neteko girdėti rolleyes.gif gal tiesiog mums nepasakė biggrin.gif
Lina1985
Kiek zinau taivisiem artimiesiems patiko. Tik gal kiek neiprastas. O kam nepatiko tai jau ju reikalas. Vaikas musu, tai ir varda renkam mes. Galu gale jei paciam sunui nepatiks kai uzaugs, tai gales pasikeisti.
Keja
Mano mergaiciu vardai visiems patiko 4u.gif
Sisi
Ačiū dievui, niekas nesikišo į tą reikalą ir jokių nepasitenkinimo požymių nematėm ax.gif Tai arba patiko, arba taktiškai nutylėjo biggrin.gif
vaida-23
delberniuko vardo tai mamka lb purkstavo,kad per ilgas ir nrgrazus,db jau priprato ir viskas ok thumbup.gif
Soy
Turejom pora variantu, visiems labiau patiko vienas, bet pavadinom kitu biggrin.gif Anas visai nelipo prie veiduko.
Mano tevams tiko pritiko, anyta raukes, bet tai kas man. Mano vaikas, kaip noriu taip vadinu cool.gif
Tamuke*
Mano dukrytės labai retas vardas biggrin.gif aš net neklausiau ir nežadu klausti, kaip jums šis vardas, nes neįdomi jų nuomonė, lai sau pasilaiko.. ir taip turiu vargo kaskart tą vardą pakartoti, kai kas nors paklausia, koks mano dukrytės vardas, ir niekad iš pirmo karto nesupranta, vis perklausia.. O svarbiausia, kad jis lietuviškas doh.gif o vat visokias manuelas, ešlitas, andželitas tai supranta unsure.gif Svarbiausia, kad mums, tėveliams, šis vardas super..ir, tikimės, dukrytei patiks..o visi kiti irnesakyk.gif
Arvena
QUOTE(Pupele7 @ 2010 03 23, 23:26)
Mano dukrytės labai retas vardas  biggrin.gif aš net neklausiau ir nežadu klausti, kaip jums šis vardas, nes neįdomi jų nuomonė, lai sau pasilaiko.. ir taip turiu vargo kaskart tą vardą pakartoti, kai kas nors paklausia, koks mano dukrytės vardas, ir niekad iš pirmo karto nesupranta, vis perklausia.. O svarbiausia, kad jis lietuviškas  doh.gif o vat visokias manuelas, ešlitas, andželitas tai supranta  unsure.gif Svarbiausia, kad mums, tėveliams, šis vardas super..ir, tikimės, dukrytei patiks..o visi kiti  irnesakyk.gif
*

nu dabar labai jau sudominai - koks gi vardas dukružės bigsmile.gif bigsmile.gif ??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.