Gal kas galite patarti kur geriausia pirkti butent gulimą vezimeli lelytei? Sese pataria vaziuoti i Gariunus, gal kas zino kokios ten ju kainos?
aš saviškei pirkau toys markt"e ,labai fainas ,paprastas vežimėlis
O kokios kainelės kad ir parduotuvese?
Pries 5 metus pirkom Gariunuose
O uz kiek pardavei savo vezimeli (kaip sakei su lopsiu ir ivaiirom padetim), jei ne paslaptis? Man idomu, uz kiek galima nusipirkti per skelbimus cia?
As pardaviau uz 70 litu
O klausimėlis- nuo kokio amžiaus jau domisi mergytės tokiais dalykais
Lina, matau, kad tavo mergytei metukai ir 7 mėnesiukai...ar jau įdomu tas lėlytes vežioti? QUOTE(Cikadelė @ 2007 05 12, 12:04) Maniškei buvo įdomu nuo kokių 1.5 metukų. Be abejo, pati paprašyt dar nemokėjo, tiesiog atsirado noras supti lėles, migdyti taip, kaip ją migdau, paskui pasiguldydavo jas ant mašinos-paspirtuko ir stumdydavo po kambarius. Taip ir atėjo mintis apie lėlių vežimėlį. Pirkau "universalą" - sėdimą su atlenkiama gulima padėtim. Radau Akropolio "Maximoje", bet gal tiesiog pataikiau, nes daugiau neteko matyt. "Limpopo" parduotuvėje lygiai toks pat kainavo dvigubai. Šiaip, manau, auginančioms mergaites vežimukas - praktiškas pirkinys, pas mus jis ilgiau nei porą dienų nestovi kampe, yra nuolat eksploatuojamas.
po mėnesio, dukros gimtadieniui (bus 3 metai) noriu nupirkti lopšinį vežimą su navarotais
aišku ji vežimo tai jau labai senai prašo - tai vienu šūviu tikiuosi nušauti du zuikius
toks universalus yra labai fainas anabelės vežimukas. Išsiima lopšys, kurį gali nešiotis ir lieka sėdimas sportinis vežimukas, kurio atlošą atlenkus ir gulimas patampa, reguliuoasi rankena keliom padėtim, nes vėliau mergytės paauga ir tenka susilekus vežioti...
šiaip tai jo.... kaina tikrai nemaža, bet ir pats vežimas vos ne kaip tikras atrodo, ypač kai lieka tik sportinukas...
šiaip tai jau žiūrėsim, gal ir pirksim kažką panašaus, nes juk beveik puse metų dėl tokio daikto geležinius taupyt pradėjom
[quote=Cikadelė,2007 05 12, 12:04]
O klausimėlis- nuo kokio amžiaus jau domisi mergytės tokiais dalykais na nuo 2 tai jau tikrai žaidžia
Gal žinote kur galima nusipirkti faina bet nelabai brangu vėžimėlį
Senukuose mačiau ir už 19lt,ir už 49lt,ir už 99lt
O mes jau nupirkom savo dukrytei vėžimėli už 89 Lt UAB "Žaidma"
pirkau maximoje gulima uz 39lt,dar nesuluzo
QUOTE(Rigedora @ 2007 05 15, 11:38) toks universalus yra labai fainas anabelės vežimukas. Išsiima lopšys, kurį gali nešiotis ir lieka sėdimas sportinis vežimukas, kurio atlošą atlenkus ir gulimas patampa, reguliuoasi rankena keliom padėtim, nes vėliau mergytės paauga ir tenka susilekus vežioti... labai panašų galima nupirkti žyyymiai pigiau
as irgi audziu minti tokia kad reikia mazytei nupirkti bet tik abejoju ar zais su juo, nes visi zaislai tai stovi kartais ir neliesti dienu dienas
QUOTE(inga-uk @ 2007 09 19, 21:28) as irgi audziu minti tokia kad reikia mazytei nupirkti bet tik abejoju ar zais su juo, nes visi zaislai tai stovi kartais ir neliesti dienu dienas manau, kad zais, bent jau manoji dabar megdzioja mane daugelyje situaciju, supa leles, joms dainuoja, knygeles kartu varto, net ant kamuolio mankstina as cia forume suradau uz 55 lt. bet maciau ir maximoje, tik buvo be kainos, bet atrode gerai - kaip tikras, nes su pirkiniu krepsiu - ir toks rozinis - bent dukrai ta spalva pati paciausia
as pirkau dukriukui vezimuka uz 178lt
jis kaip tikras su lopsiu, pasidaro ir gulimas ir sedimas ir taip visokiu pribombasu bet ji kiekviena diena zaidzia ir visai nesigailiu kad pirkau, gal kaina ir kosmine, bet ko del vaiku nepadarysi Papildyta: QUOTE(ANŽELINA @ 2007 09 10, 15:39) o kur cia randasi
Mes turim net 2 vežimus. Vieną dovanų gavome, o kitą, kuris yra kaip tikras - palikimą.
QUOTE(inga-uk @ 2007 09 19, 21:28) as irgi audziu minti tokia kad reikia mazytei nupirkti bet tik abejoju ar zais su juo, nes visi zaislai tai stovi kartais ir neliesti dienu dienas Daugiau ar mažiau - vis tiek žais
as jau galvoju savai pirkti, nes leles tamposi rankose, manau, kad jau veziotu jas, gal kas koki geresni parduodat?
as turiu gulima leles vezimeli ir sportini, bet jau norim parduoti abu, nes dukrai jie jau per zemi,isaugo vaikas jau.Musu gulimas pirktas is gariunu. Gal kam reikia?Del kainos deretumes, tikrai nebrangiai
AS TAIP PAT PARDUODU NAUJA LABAI GRAZU VEZIMUKA-KAUNE,NETYCIA NUPIRKOM DU -TAI VIENA PARDUODU-BET JIS SEDIMAS-BET YRA APACIOJE LOPSYS DAIKTELIAMS SUSIDETI-,KAM REIKIA RASYKITE I AZ ,ATSIUSIU NUOTRAUKA-KAINA 70LT.,KAUNE
www.BIZZON.lt
Vežimėlis ir tik 85 lt : http://www.bizzon.lt/index.php?page=produc...amp;persist=new SENUKAI Vežimėlis tik 17,99 lt http://www2.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?...id=000050854977 Vežimėlis 27,99 lt http://www2.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?...id=000050769553 Nuoroda su kitasi vežimėliais iš SENUKŲ ---> http://www2.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?op=2&id=5813 Sekmės ieškant
Mes vezimeli pirkom kauno bazej, siaip mano panelytei 3.6 bet nedaug su juo zaidzia o dovanojom praeitais metais per naujus metus, tai ji norejo dar ir pati jame pasedeti
[musu pupa su vezimuku zaidzia nuo ko kiu 1.2 men. jau stumdydavo, o geru rinkinuku galite uzsisakyti pas agneta parveza kokybiski ir dabar dideles nuolaidos
http://www.argos.co.uk/static/Browse/catal...D1500006135.htm
Na mums Kalėdų senis jau parūpino vežimuką lėlytei
mano dama pradėjo stumdyt apie 1m, jai labai rūpėjo leli nuo pat mažens ir kai kūma atvežė visai paprastą skėtuką už koki 20 lt net klausti nereikėjo kam skirtas
QUOTE(Pusele_ @ 2007 12 29, 18:29) mano dama pradėjo stumdyt apie 1m, jai labai rūpėjo leli nuo pat mažens ir kai kūma atvežė visai paprastą skėtuką už koki 20 lt net klausti nereikėjo kam skirtas o kur Mclarenai parduodami? Gal turit kokia grazia nuotraukele paziureti i ta stebukla? Papildyta: Gal kas kur nors netycia mate toki grozi?
as jau ebay irgi dairausi, mazylei leles vezioti
QUOTE(*Lina* @ 2007 05 11, 17:04) Sveikutes
tutifruti, o kur cia toki rinkini uzisisakinejate?
kazkip noreciau patarimo, nes noriu padovanot mazei vezima lelytei dovanu, o kaip zinom dalykas nepigus
Ziurejau baby borno trirati vezima, ale uzrode man viena mamyte ![]() Gal kas turit, patarkit, pasidalinkit mintimis
Gražus
Dekui Kokere
man idomu gal dar yra pasiuloj kokie nors vezimai, as be siu dvieju (gaila BB foto neturiu) nelabai zinau kas yra prekyboj o man noretusi atsparesnio, visgi po miskus vaikstom
Bent iš foto matosi, kad tvirtas
Šiaip Lt tik tokius matau http://www.etoys.lt/lt/kategorija/lls/veim...bb-3-ratai.html http://www.etoys.lt/lt/kategorija/lls/veim...cc-3-ratai.html
As pirkau saviskei gulinti is Hobby Hall. Jis tikrai tvirtas ir geras. O kainavo tik 100 lt
![]() dekui Kokere, tarp tokio ir to x lander rinkausi, ale sake kad pastarieji labai stiprus, jie iki 20 kg atlaiko (atseit pritaikyti ir jeivaikas atsisest noretu) ir remas, ratai tvirti, o kaina iseina pigiau nei BB (gavau 10 % nuolaida pas faina vyruka pardej) Papildyta: oi, foto kokia...na bet isimato tik man BB fainas krepsys daiktams ir nusiima kedute, landery to nera, ale anas tvirtesnis... zodziu
prie x landeriu yra kuprines spec daikteliams, be to galima kita kokia tasiuke pritaikyti, o smulkesniems daikciukams - yra kiseniukas nugareleje
|