Laba diena
O mes dabar galime pasigirti, kad nuo 3men pradejome keltis tik du kartus apie 2val ir 5val O pries tai budavo kas tris valandas
na 2 ar 3 kartus. buna kartais stebuklu, kad ir tik 1 karta prabundam. aisku buna ir nemiegiu nakteliu - ak tie dantys........
mano maze jau nuo 1men.ismiega visa nakti
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 09, 12:13) mano maze jau nuo 1men.ismiega visa nakti Pavydziu...
sveikos, mes labai vargom pirma menesi(manau cia visom taip)
QUOTE(agute07 @ 2008 07 11, 00:58) Mes iki šiol taip miegam... (10 mėn)
Mes pirma menesi viena karta per nakti keldavomes, kad pavalgyt. O nuo antro miegam visa nakti ir nera reikalo keltis. Pora naktu buvo, kad sugalvojo 4 val. ryto pakalbet, bet kai niekas nekalba, tai po 15 min uzmigdavo. Ir keliames tarp 8-9 val ryte.
keltis tenka 3-4 kartus
mes iki 8 mėn. keldavomės 6-8 kartus per naktį, kartais dar daugiau, arba išvis būdavome be miego
mes keliamės 2 kartus naktį dažniausiai kol kas
Mes keliames 3-4 kartus,bet miega mazule ramiai ir uzmiega is karto pavalgius,tai ir as galiu pailseti naktim
O mano mažius nuo pat pirmos savo gyvenimo dienos naktį keliasi tik 1 kartą pavalgyt. Pradžioj būdavo apie 3 val., po to 4, dabar apie 5-5.30. O ryte miegam iki 9-10. Todėl nespėjau per 4 mėnesius pervargt. Dabar laukiu kada visai nebesikels naktį.
Gal kas žino, kas geriau - naktį duot valgyt ar arbatos atsigert? Dar girdėjau kad galima duot vandens su gliukoze. Tai geriau nei arbatos, o be to 4 mėn. kūdikiui nedidelis arbatų pasirinkimas. (Pankolio gert negalim - beria.)
Man tokia moteryte sake, kad duodama arbatos nakti, ismokino vaika visai nesikelt naktimis. Koks tikslas, jei valgyt negauna?
O mes dazniausiai pavalgom apie 23.00 val. ir po to keliames apie 5-6 val.
Valgo mano mažasis 21.00 paskutinį kartą, o keliamės 5.00 ir tai jau nuo 3 mėnesiukų
mes dar mazi, todel keliames 3-4 k.per nakti, o diena beveik nemiegam..
mes visai nesikeliame nakti
Dukrelei metai, keliuosi 4-5kartus, bet buna ir daugiau ir maziau. Gal ir neprabunda, bet labai nusispardo ir migruoja po lovele.
Jau kuri laika keliames du kartus tuo paciu metu. As keliuos 3 val. pamaitint, o mama apie 6-7 val., kadangi tuo metu vaikas gauna papa, o jei neuztenka, tai prisijungiu prie nemieganciu ir as paruosti misini ir test maitinima.
Kol kas mes keliames 3-4 kartus per nakti. Bet, tikiuosi, kad ateityje kelsimes reciau
Maniskis tai 12 nueina miegot ir 5-6 keliasi, paksui tik 9, jei 11 uzmiega tada 4
Aš kaip ir daugelis maitinančių mamyčių naktį keliuosi dažnai,nes mažius MP reikalauja.
Na o mes keliames vid kas 3 val ir nakti ir diena.
Valgom MP bent 3 kartus per savo naktinį miegą. Miegot einam 8 vakare, pabundam 6, išleidžiam tėtį į darbą ir dar iki 8-9 nuparpiam, bet nevisada. Per visus penkis mėnesius nebuvo nakties, kad nereikėtų keltis.
oi, skaudi tema
Mano abu vaikai nuo 3men ismiega visa nakti
Manoji dabar apsirgusi, tai nakti miegant vis tutuko reikalauja. Ikisu i burnyte ir toliau miega. Bet taip kokius 3 kartus per nakti, o nesikeldavo niekada anksciau.
Iki 4 menesiu mazius miegot eidavo apie 24 val, 4-5 atsikeldavo pavalgyt ir po to iki 9 val miegodavo. Dabar jam 9 men, tai miegot eina apie 21-22 val ir keliasi kokius 5 kartus per nakti. Valgyt nebeduodu, tik atsigert. Pagedo vaikinas.
Turiu drauge, kurios vaikuciui jau metukai. Tai man nuo pat vaiko gimimo patare, kad neprisipratinciau duot gert naktimis, nes negalesiu pailset. Ji pati dar vis po 4-5 kartus keliasi naktimis.
keliames nakti viena karta
dabar nakti nebesikeliam nes nuo 10 vakaro uzmiega ir ramiai miega iki pusryciu 7val ryto
Naktinis kelimasis priklauso nuo to ir kaip vaikas maitinamas, jei kaip mes MP tai daznai kas pora net valandu kartais, o jei misinuku kaip drauges vaikas tai ji nuo 4 men tik 1 karta per nakti keldavosi.
Dar maitinu MP ir keliuosi porą kartų- apie 2-3 val ir 4-5 val. Antrą kartą atsikėlus mažę jau palieku savo lovoje ir daugiau nebefiksuoju kada valgo
maniskis nebesikelia naktim valgyti - net valgydamas tik MP keldavosi tik pirmas 3 savaites viena karta per nakti , o paskui nebesikele .tik lb retom progom
QUOTE(Ievosius @ 2008 07 15, 20:04) Naktinis kelimasis priklauso nuo to ir kaip vaikas maitinamas, jei kaip mes MP tai daznai kas pora net valandu kartais, o jei misinuku kaip drauges vaikas tai ji nuo 4 men tik 1 karta per nakti keldavosi. Nebutinai misinukas
nei karto
Pirmaisiais mėnesiais dažnai tekdavo keltis, jau net nebepamenu kiek kartų. Paskui liko 3, vėliau 2 kartai. Nuo astunto menesio tereiki keltis tik vieną kartą. Anskčiau pradusdavo apie 5 valandą ryto, o pastaruoju metu trečią. Paskutinę savaitę tenka ir dažniau pašokinėt, nes dygsta pirmasis dantis, tai miegelis nelabai ramus.
mes dar mazytes, 1 men su kapeikom, o dazniausiai ismiegam visa nakti... einam miegoti 11:30 arba 12h ir ismiegam iki 7 arba 8 ryto, o tada vel miegam iki 11h
pfu pfu pfu - neprisigyrus cia
mes pirma men keldavomes 1-2kartus, o dabar dazniausiai ismiega visa nakti,miegot einam 23-24val, na kartais buna kad atsikelia kokia 5val., o po to iki 8.30val miega.Manau kad labai gerai, kad nakti nevalgo, maziau svoris auga, o maniskis toks ''papenetas'' atrodo
mes keliames daznai...kartais uzmingam ir pamiegam tik 20min ir vel rekiam...kas 2-3val tai tikrai keliames...laukiu nesulaukiu kada maziukas pauges ir leis teveliam ilgiau pamiegoti
Na as dar manyciau kad per maziukas visa nakti ismiegoti na bet buna kad iki menesio nemiega visa o po kiek laiko ismiega
Mums 7 men. ir jau galvosim kaip uzsiimti "mazyles tramdymu" - nors verciam viska dantims, bet keltis 5k per nakti jau rimtai "uzkniso". Kvailiausia kad maze valgo, o ne siaip pabudus virkauja...nesumastau kaip atpratint nuo tokio dazno maitinimo - nesinori tu krastutiniu priemoniu griebtis, kur siulo rekint vaika visa nakti ir taip kone savaite nepasiduot
Valgo MP ir vis dar keliasi kartais ir po 10 kartų....
|