Isvaziuojant atostogu noreciau nusipirkt vienkartiniu klijonkyciu (atsiprasau uz svetimybes, bet nezinau, kaip tiksliai liet. vadinasi
vaistinėj, buna vienkartiniai vystyklai ( ne sauskelnes), vienkartinės puspaklodes.
Uzsuk i bet kuria vaistine-ten gausi vienkartiniu pakloteliu.Yra 3-ju dydziu,kaina apie 55ct.Labai geras dalykas,as naudoju savo mazei nuo pat pirmu dienu.
Aciu
Aš irgi naudojau vienkartinės klijonkes.
Ir dar galiu patarti, kai vaikas apsinuodijo ir gulėjo lovoje, patys suprantat visko buvo, tai vienkartinės klijonkės tikras atradymas
Tik jų būna kelių rūšių,vienos viduje,kaip tualetis popierius,o kitos vata na kaip ligninas ten kažkas panašaus.Tai tos antrosios geresnės,švelnesnės.
Mes nuo pat pirmųjų dienų savo mažylei tokias naudojam
o gal, deja, gali parasyt tu antruju pavadinima ir firma.... As man irgi drauge patare, tad vis pasizvalgydavau... Na man dar nereikia, naudotis pradesiu po kokiu 6men.
QUOTE(Lauryte 24 @ 2005 06 08, 21:32) o gal, deja, gali parasyt tu antruju pavadinima ir firma.... As man irgi drauge patare, tad vis pasizvalgydavau... Na man dar nereikia, naudotis pradesiu po kokiu 6men. Ar ne TENA paklotus turi omeny
Kalbat apie paklotus. Vaistinės prekė tai...
Firmų daug įvairių- Tena, Euron, Seni, Abri....,yra ir lietuv.,- visos, kurios gamina ligonio slaugos priemones. Būna presuotos(tarsi sudyksniuotos) ir nepresuotos(sluoksniukai palaidi, šitų kaina prikl. nuo viduje esančių lignino sluoksnių skaičiaus). Matmenys 90x60, 60x60, 60x40, 40x40.(aš pati mažas naudodavau, kol visai mažiukai buvo-po galvyte, kai atpildavo, o dabar- į kelionę vietoj stalsiesės kartais gerai- jei ką paliejo-neliko balos) QUOTE(Lauryte 24 @ 2005 06 08, 21:32) o gal, deja, gali parasyt tu antruju pavadinima ir firma.... As man irgi drauge patare, tad vis pasizvalgydavau... Na man dar nereikia, naudotis pradesiu po kokiu 6men. Na pavadinimo nežinau pirma buvau pirkus tas popierines
Mes visada perkam maziausiu paklotu pakuote
O mes tai perkam is IKI parduotuves(kitose lyg ir nemaciau) HAPPY paklotelius. Mums jie patys geriausi.Patiesi ir
Esam išbandę įvairius vienkartinius paklotėlius. Puikius dalykas. Ypač praverčia dabar, kai vaikas jau be sauskelnių, o retkarčiais naktimis atsitinka "avarija". Ieškom vaistinėse. Paskutinį kartą nupirkau visą pakuotę.
Aš tokias vienkartines paklodėles "Nuke" pirkau. Patogu. kad vienetais parduoda ir nebrangios...
QUOTE(nireglina @ 2006 09 03, 16:21) Esam išbandę įvairius vienkartinius paklotėlius. Puikius dalykas. Ypač praverčia dabar, kai vaikas jau be sauskelnių, o retkarčiais naktimis atsitinka "avarija". Ieškom vaistinėse. Paskutinį kartą nupirkau visą pakuotę. vat ir man tam dalykui reikia (naktinem avarijom) QUOTE(nireglina @ 2006 09 04, 14:29) Pirkau TENA bed PLUS 60x90. Atsibodo pirkinėti po vieną, tad pirkau visą pakuotę. 20 paklodžių kainavo 24.62 Lt. Ilgam užteks. mes irgi sitas naudojame nuo pat gimimo.
Vienkartinių paklotėlių rasite visose Maximose firmos HAPPY, tik jie brangesni nei vaistinėse... Betį labai fainučiai
Mes paklotėlius perkam "Eurovaistinėje". Ypač ten apsimoka pirkti sekmadieniais, kai taikoma 15 % nuolaida. Nuo poko susitaupo visai nemažai
Vakar mačiau Norfoj, vaikų skyriuje
nusipirkom ir mes vakar Happy pakoteliu, labai faini, labai patiko man jie
Yra ju pirkti, kas nerandat maciau IKI, bet ar verta?
perkam eurovaistinėj vienkartinius TENA paklotus (kur viduje vata)
QUOTE(Sraigyte @ 2006 09 13, 16:31) Yra ju pirkti, kas nerandat maciau IKI, bet ar verta? jiooo jau cia toks prabangos dalykas sakyciau QUOTE(Sraigyte @ 2006 09 13, 17:31) Yra ju pirkti, kas nerandat maciau IKI, bet ar verta? Jei vaikas mažas, su tavim sutinku. Tačiau jei paklotėlio reikia naktinėms avarijoms, klijuotė netinka. Šunta užpakaliukas. Bandžiau saviškiui po paprasta paklodė tiesti klijuotę. Išbėrė užpakaliuką. Perku vienkartinius paklotėlius. Kadangi avarijos atsitinka labai labai retai, problemų dėl taupumo nekyla.
Sveikutes, o mes nuo pat gimimo perkam HELEN HARPER toks violetinis pokas 10 vienetu ir kaina apie 8lt na mums jie ir tinka ir patinka
Mes perkam Tena, yra dar kazkokios firmos. Keiciant sauskelnes apie 20 min. gulim nuogu uzpakaliuku. Mamkos, neismeskit slapia pakloteli, o pabanykit padziovinti )vasara balkone, ziema siaip padedu kambary)
O dar galima nuvaziuoti i Grigskiu gamykla, ten yra firmine pard, ten irgi yra vienkartiniu pakloteliu. Jie daug pigesni, bet ir kokybe prastesne, prastesne, bet nebloga QUOTE(modestasta @ 2006 09 30, 09:33) Sveikutes, o mes nuo pat gimimo perkam HELEN HARPER toks violetinis pokas 10 vienetu ir kaina apie 8lt na mums jie ir tinka ir patinka Mes irgi šitas naudojam HELEN HARPER toks violetinis pokas 10 vienetu, tik jų nusipirkti buna retai, tai jau kai užeinu imu net kelis pokus QUOTE(zulikas @ 2007 01 12, 21:31) Mes irgi šitas naudojam HELEN HARPER toks violetinis pokas 10 vienetu, tik jų nusipirkti buna retai, tai jau kai užeinu imu net kelis pokus Mes taip pat siuos paklotelius naudojam
as toki dalykeli perku vaistinese
Turiu prisipirkusi ju daug
QUOTE(Shalnaja @ 2007 01 18, 20:57) Turiu prisipirkusi ju daug Dek skelbima ir parduosi
Mes pirkom vaistinej
A6 savo s8neliui perku Abri-soft firmos paklotėlius, na nepigūs jie, bet man patinka. Tik kad odelė labai jautri ir tiesiai ant jų vis tiek negaliu guldyti, tenka palutes naudoti.
O as paguldau ant tos paklodeles-ir nebaisu,kad ka pridirbs.Ismeti suvyniojes ir baigta.
aš pirkau vaistinėj,man asmeniškai jie labai naudingi ir labai praverčia.Juos ir į poliklinika nešuosi
Vaistineje palutes
QUOTE(klastune @ 2007 07 20, 00:17) A6 savo s8neliui perku Abri-soft firmos paklotėlius, na nepigūs jie, bet man patinka. Tik kad odelė labai jautri ir tiesiai ant jų vis tiek negaliu guldyti, tenka palutes naudoti. man patiko, kad abri soft turi ivairiu dydziu, pradedant 40x60, ju pakuoteje labai daug ir vieno vnt kaina gaunasi labai patraukli. o leliui po subiniuku pakanka, bet jau kol maziukas bus...
Mes ir perkam vaistinėj, lanbai patogu į svečius, ar poliklinikon, o namie tai patiesiu ir vystykliuką kartais paprastą
mes perkam tena paklotelius
Vienkartiniai paklotai tikrai liux dalykas
As perku parduotuvese,ten prie vaikisku prekiu yra,10 vnt. apie 9lt. kainuoja.neisivaizduoju kas galetu juos pakeist keiciant sauskelnes
Mes irgi pirkdavom vaistinese
visose vaistinese yra
|