Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vienkartinės klijuotės/paklotėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2
smulkute
Isvaziuojant atostogu noreciau nusipirkt vienkartiniu klijonkyciu (atsiprasau uz svetimybes, bet nezinau, kaip tiksliai liet. vadinasi 4u.gif ). Zinau, kad tokiu buna. Gal galetumet man padet? 4u.gif
Ingulė
vaistinėj, buna vienkartiniai vystyklai ( ne sauskelnes), vienkartinės puspaklodes.
coco
Uzsuk i bet kuria vaistine-ten gausi vienkartiniu pakloteliu.Yra 3-ju dydziu,kaina apie 55ct.Labai geras dalykas,as naudoju savo mazei nuo pat pirmu dienu. smile.gif
smulkute
Aciu wub.gif
Miledi.N
Aš irgi naudojau vienkartinės klijonkes. 4u.gif

Ir dar galiu patarti, kai vaikas apsinuodijo ir gulėjo lovoje, patys suprantat visko buvo, tai vienkartinės klijonkės tikras atradymas thumbup.gif
dėja
Tik jų būna kelių rūšių,vienos viduje,kaip tualetis popierius,o kitos vata na kaip ligninas ten kažkas panašaus.Tai tos antrosios geresnės,švelnesnės.
Laisvė
QUOTE(dėja @ 2005 06 07, 16:09)
Tai tos antrosios geresnės,švelnesnės.
*

Ir ilgaamžiškesnės.
zujka
Mes nuo pat pirmųjų dienų savo mažylei tokias naudojam thumbup.gif O pirkti yra visose vaistinėse
Lauryte 24
o gal, deja, gali parasyt tu antruju pavadinima ir firma.... As man irgi drauge patare, tad vis pasizvalgydavau... Na man dar nereikia, naudotis pradesiu po kokiu 6men. biggrin.gif Tad noreciau pavadinimo, nes kaip jos vokjiskai vadinasi net neisivaizduoju, bandziau karta Vokietijoj vaistinej paklaust, tai ji i mane taip pasiziurejo, tipo nieko nesupratau ko tu nori.... biggrin.gif Isanksto ACIU 4u.gif 4u.gif
Vitalija
QUOTE(Lauryte 24 @ 2005 06 08, 21:32)
o gal, deja, gali parasyt tu antruju pavadinima ir firma....  As man irgi drauge patare, tad vis pasizvalgydavau... Na man dar nereikia, naudotis pradesiu po kokiu 6men.    biggrin.gif    Tad noreciau pavadinimo, nes kaip jos vokjiskai vadinasi net neisivaizduoju, bandziau karta Vokietijoj vaistinej paklaust, tai ji i mane taip pasiziurejo, tipo nieko nesupratau ko tu nori....    biggrin.gif    Isanksto ACIU  4u.gif    4u.gif
*

Ar ne TENA paklotus turi omeny g.gif Jų būna ir įvairių matmenų, mums, pavyzdžiui, tinkamiausias 60x60, nes 60x90 jau per didelis (o karpyti jų nelabai išeina, nes tada per kraštus tas ligninas išbyra), ir storio (melsvos šiek tiek plonesnės, bet sisiukas tikrai neprasisunkia wub.gif; ir žalsvos SUPER, storėlesnės). Labai geras dalykas tiek oro vonias priiminėjant, tiek sauskelnes keičiant, tiek pas gydytojus lankantis, jei kur reikia vaiką išrengti.
Stirnaitė
Kalbat apie paklotus. Vaistinės prekė tai... biggrin.gif
Firmų daug įvairių- Tena, Euron, Seni, Abri....,yra ir lietuv.,- visos, kurios gamina ligonio slaugos priemones.
Būna presuotos(tarsi sudyksniuotos) ir nepresuotos(sluoksniukai palaidi, šitų kaina prikl. nuo viduje esančių lignino sluoksnių skaičiaus).
Matmenys 90x60, 60x60, 60x40, 40x40.(aš pati mažas naudodavau, kol visai mažiukai buvo-po galvyte, kai atpildavo, o dabar- į kelionę vietoj stalsiesės kartais gerai- jei ką paliejo-neliko balos)
thumbup.gif
dėja
QUOTE(Lauryte 24 @ 2005 06 08, 21:32)
o gal, deja, gali parasyt tu antruju pavadinima ir firma....  As man irgi drauge patare, tad vis pasizvalgydavau... Na man dar nereikia, naudotis pradesiu po kokiu 6men.    biggrin.gif    Tad noreciau pavadinimo, nes kaip jos vokjiskai vadinasi net neisivaizduoju, bandziau karta Vokietijoj vaistinej paklaust, tai ji i mane taip pasiziurejo, tipo nieko nesupratau ko tu nori....    biggrin.gif    Isanksto ACIU  4u.gif    4u.gif
*

Na pavadinimo nežinau pirma buvau pirkus tas popierines schmoll.gif ,paskui anyta nupirko tų ligninių thumbup.gif .Bet kokios pasmane nežinau pavadinimo,bet čia jau daug kas paminėjo kokių būna. blush2.gif
G_inte
Mes visada perkam maziausiu paklotu pakuote thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geras dalykas.ant ju ir leliu laikom koki pusvalandi ar daugiau be pampersu biggrin.gif
minrimi
O mes tai perkam is IKI parduotuves(kitose lyg ir nemaciau) HAPPY paklotelius. Mums jie patys geriausi.Patiesi ir 2.gif gali plika spardytis thumbup.gif
Nireglina
Esam išbandę įvairius vienkartinius paklotėlius. Puikius dalykas. Ypač praverčia dabar, kai vaikas jau be sauskelnių, o retkarčiais naktimis atsitinka "avarija". Ieškom vaistinėse. Paskutinį kartą nupirkau visą pakuotę.
merepopins
Aš tokias vienkartines paklodėles "Nuke" pirkau. Patogu. kad vienetais parduoda ir nebrangios...
linaj
QUOTE(nireglina @ 2006 09 03, 16:21)
Esam išbandę įvairius vienkartinius paklotėlius. Puikius dalykas. Ypač praverčia dabar, kai vaikas jau be sauskelnių, o retkarčiais naktimis atsitinka "avarija". Ieškom vaistinėse. Paskutinį kartą nupirkau visą pakuotę.
*

vat ir man tam dalykui reikia (naktinem avarijom) ax.gif Kokias pirkai ir uz kiek mirksiukas.gif
Nireglina
QUOTE(linaj @ 2006 09 04, 15:16)
vat ir man tam dalykui reikia (naktinem avarijom)  ax.gif Kokias pirkai ir uz kiek mirksiukas.gif
*

Pirkau TENA bed PLUS 60x90. Atsibodo pirkinėti po vieną, tad pirkau visą pakuotę. 20 paklodžių kainavo 24.62 Lt. Ilgam užteks. biggrin.gif
ryyd
QUOTE(nireglina @ 2006 09 04, 14:29)
Pirkau TENA bed PLUS 60x90. Atsibodo pirkinėti po vieną, tad pirkau visą pakuotę. 20 paklodžių kainavo 24.62 Lt. Ilgam užteks. biggrin.gif
*

mes irgi sitas naudojame nuo pat gimimo. thumbup.gif dalykelis. tik jau pora musiske isaugo, kad diena voliotusi ant paklodeles. reik visur ropot. tai tik mieganciai patiesiu, kad uzpakaliuka pravedintu (kol dar nesalta) ax.gif
Paradigma
Vienkartinių paklotėlių rasite visose Maximose firmos HAPPY, tik jie brangesni nei vaistinėse... Betį labai fainučiai wub.gif
adrytės mama
Mes paklotėlius perkam "Eurovaistinėje". Ypač ten apsimoka pirkti sekmadieniais, kai taikoma 15 % nuolaida. Nuo poko susitaupo visai nemažai thumbup.gif
*Mija*
Vakar mačiau Norfoj, vaikų skyriuje smile.gif
Dasha
nusipirkom ir mes vakar Happy pakoteliu, labai faini, labai patiko man jie thumbup.gif tik kaina kazkaip g.gif neypac. nes maniske megsta vos tik apnuogini dipce pasisiot - tai tikra to zodzio prasme vienkartinis dalykas. nori dukart per diena nuogute palaikyt - jau 2 pakloteliai, 3 kart - 3 pakloteliai.. doh.gif teip ir lengveja teveliu pinigine. be to jie galetu but perpus mazesni - labai jau dideli unsure.gif
mylu-mylu
Yra ju pirkti, kas nerandat maciau IKI, bet ar verta? g.gif Juk del keliu pasisiojimu mest lita ar pusantro lauk? doh.gif Aisku, patogu, bet... As tiesiog patiesiu vystykliuka, apacioje klijuotyte patiesiu ir guli mazoji patenkinta nuogu uzpakaliuku... ax.gif tongue.gif
Mazius_
perkam eurovaistinėj vienkartinius TENA paklotus (kur viduje vata) thumbup.gif
Dasha
QUOTE(Sraigyte @ 2006 09 13, 16:31)
Yra ju pirkti, kas nerandat maciau IKI, bet ar verta?  g.gif Juk del keliu pasisiojimu mest lita ar pusantro lauk?  doh.gif Aisku, patogu, bet... As tiesiog patiesiu vystykliuka, apacioje klijuotyte patiesiu ir guli mazoji patenkinta nuogu uzpakaliuku...  ax.gif  tongue.gif
*

jiooo jau cia toks prabangos dalykas sakyciau g.gif nors tie happy tai labai jau faini wub.gif
Nireglina
QUOTE(Sraigyte @ 2006 09 13, 17:31)
Yra ju pirkti, kas nerandat maciau IKI, bet ar verta?  g.gif Juk del keliu pasisiojimu mest lita ar pusantro lauk?  doh.gif Aisku, patogu, bet... As tiesiog patiesiu vystykliuka, apacioje klijuotyte patiesiu ir guli mazoji patenkinta nuogu uzpakaliuku...  ax.gif  tongue.gif
*

Jei vaikas mažas, su tavim sutinku. Tačiau jei paklotėlio reikia naktinėms avarijoms, klijuotė netinka. Šunta užpakaliukas. Bandžiau saviškiui po paprasta paklodė tiesti klijuotę. Išbėrė užpakaliuką. Perku vienkartinius paklotėlius. Kadangi avarijos atsitinka labai labai retai, problemų dėl taupumo nekyla.
modestasta
Sveikutes, o mes nuo pat gimimo perkam HELEN HARPER toks violetinis pokas 10 vienetu ir kaina apie 8lt na mums jie ir tinka ir patinka bigsmile.gif 4u.gif
DaliaG
QUOTE(Mazius_ @ 2006 09 14, 09:40)
perkam eurovaistinėj vienkartinius TENA paklotus (kur viduje vata)  thumbup.gif
*

mes irgi šitus perkam, kartais panaudojam kelias dienas užpakaliukui ilsinti, bet kartais - tik vienam kartui, tada ja biški brangoka gaunasi unsure.gif
LAILA
Mes perkam Tena, yra dar kazkokios firmos. Keiciant sauskelnes apie 20 min. gulim nuogu uzpakaliuku. Mamkos, neismeskit slapia pakloteli, o pabanykit padziovinti )vasara balkone, ziema siaip padedu kambary)mirksiukas.gif Viena karta sekmingai galima dziovinti. Isdziusta ir net neitarsit, kad buvo slapia mirksiukas.gif Gaunasi visai paigiai biggrin.gif
O dar galima nuvaziuoti i Grigskiu gamykla, ten yra firmine pard, ten irgi yra vienkartiniu pakloteliu. Jie daug pigesni, bet ir kokybe prastesne, prastesne, bet nebloga mirksiukas.gif
zulikas
QUOTE(modestasta @ 2006 09 30, 09:33)
Sveikutes, o mes nuo pat gimimo perkam HELEN HARPER toks violetinis pokas 10 vienetu ir kaina apie 8lt na mums jie ir tinka ir patinka bigsmile.gif  4u.gif
*

Mes irgi šitas naudojam HELEN HARPER toks violetinis pokas 10 vienetu, tik jų nusipirkti buna retai, tai jau kai užeinu imu net kelis pokus thumbup.gif Ir RIMI aš perku jas po 6lt.
blogiete
QUOTE(zulikas @ 2007 01 12, 21:31)
Mes irgi šitas naudojam HELEN HARPER toks violetinis pokas 10 vienetu, tik jų nusipirkti buna retai, tai jau kai užeinu imu net kelis pokus  thumbup.gif Ir RIMI aš perku jas po 6lt.
*

Mes taip pat siuos paklotelius naudojam thumbup.gif Tik kad jau sunku ju rasti labai, o maziukas taip meksta nuogutis pabuti schmoll.gif Visada kai randu nusiperku daugiau, o jei pritrukstam ir nerandam nupirkti, tai HAPPY pakloteliai taip pat neblogi.
*rutuliukas*
as toki dalykeli perku vaistinese biggrin.gif
Velniukė
Turiu prisipirkusi ju daug doh.gif Jau nebenaudojame schmoll.gif Nes vaikas jau nebeguli be pamperso,o begioja tongue.gif Dabar firmos neatsiminsiu,bet pirkau ne iš pigių schmoll.gif Už vnt. virš lituko doh.gif Tiesa jie dideli beveik ant visos lovytes tai jai vaikas ir pasivartydavo nelaimiu neturejom bigsmile.gif Tik vat su vienetais nepataikiau doh.gif liko apie 40vnt.,o gal ir daugiau blush2.gif
modestasta
QUOTE(Shalnaja @ 2007 01 18, 20:57)
Turiu prisipirkusi ju daug doh.gif Jau nebenaudojame schmoll.gif Nes vaikas jau nebeguli be pamperso,o begioja tongue.gif Dabar firmos neatsiminsiu,bet pirkau ne iš pigių schmoll.gif Už vnt. virš lituko doh.gif Tiesa jie dideli beveik ant visos lovytes tai jai vaikas ir pasivartydavo nelaimiu neturejom bigsmile.gif Tik vat su vienetais nepataikiau doh.gif liko apie 40vnt.,o gal ir daugiau blush2.gif
*

Dek skelbima ir parduosi mirksiukas.gif
Indukė
QUOTE(zulikas @ 2007 01 12, 21:31)
Mes irgi šitas naudojam HELEN HARPER toks violetinis pokas 10 vienetu, tik jų nusipirkti buna retai, tai jau kai užeinu imu net kelis pokus  thumbup.gif Ir RIMI aš perku jas po 6lt.
*

mes irgi situos naudojam nuo gimimo thumbup.gif
modestasta
QUOTE(Cili @ 2007 05 29, 13:52)
mes irgi situos naudojam nuo gimimo  thumbup.gif
*

IR JOS TIKRAI GEROS, O DAR KAIP UZ TOKIA KAINA thumbup.gif
dzhina
QUOTE(modestasta @ 2007 05 29, 14:02)
IR JOS TIKRAI GEROS, O DAR KAIP UZ TOKIA KAINA  thumbup.gif
*

Mums irgi labai patiko drinks_cheers.gif
Žanetyte
Mes pirkom vaistinej
Klastūnė
A6 savo s8neliui perku Abri-soft firmos paklotėlius, na nepigūs jie, bet man patinka. Tik kad odelė labai jautri ir tiesiai ant jų vis tiek negaliu guldyti, tenka palutes naudoti.
deltadu
O as paguldau ant tos paklodeles-ir nebaisu,kad ka pridirbs.Ismeti suvyniojes ir baigta. ax.gif
Vilsen
aš pirkau vaistinėj,man asmeniškai jie labai naudingi ir labai praverčia.Juos ir į poliklinika nešuosi 4u.gif
moss
Vaistineje palutes thumbup.gif pigios, patogu ir namie, poliklinikoje, sveciuose mirksiukas.gif
Žanė
QUOTE(klastune @ 2007 07 20, 00:17)
A6 savo s8neliui perku Abri-soft firmos paklotėlius, na nepigūs jie, bet man patinka. Tik kad odelė labai jautri ir tiesiai ant jų vis tiek negaliu guldyti, tenka palutes naudoti.
*

man patiko, kad abri soft turi ivairiu dydziu, pradedant 40x60, ju pakuoteje labai daug ir vieno vnt kaina gaunasi labai patraukli. o leliui po subiniuku pakanka, bet jau kol maziukas bus...
Šypsenėlė24
Mes ir perkam vaistinėj, lanbai patogu į svečius, ar poliklinikon, o namie tai patiesiu ir vystykliuką kartais paprastą
prokruste
mes perkam tena paklotelius
vaidavel
Vienkartiniai paklotai tikrai liux dalykas mirksiukas.gif thumbup.gif
ELSKET
As perku parduotuvese,ten prie vaikisku prekiu yra,10 vnt. apie 9lt. kainuoja.neisivaizduoju kas galetu juos pakeist keiciant sauskelnes g.gif thumbup.gif
Lotyna
Mes irgi pirkdavom vaistinese 4u.gif
virguliuke
visose vaistinese yra
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.