Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar Jūsų vaikai naudojasi one.lt?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Swietoczka
Turbūt dauguma Jūsų žino ar net naudojasi internetiniu pažinčių portalu one.lt. Jame galima bendrauti su senais pažįstamais, susirasti naujų draugų ir t.t.

Tačiau neseniai aptiktas puslapis su, pavadinkim, mažu judėjimu PRIEŠ one.lt rolleyes.gif
privertė mane pagalvoti, ar kai kurie internetiniai puslapiai tokie jau nekalti ir ar nedaro įtakos mažųjų psichikai unsure.gif

http://www.anti-one.tinkle.lt/

Peržiūrėjau šitą puslapiuką iki galo, radau ir juokingų vietelių, bet daugiau buvo šiurpokų (pvz, su kokių šešerių metukų mergaite, išsirietusia seksualia poza) unsure.gif

Tikiuosi, nesupykdžiau mamų ir neapkaltinsit manęs "davatkiškumu" blush2.gif

***Žaltvykslė
Sūnus mano turi ten anketą..bet perdaug nesižavi, mačiau, mieliau "diskusijose.lt" dalyvauja, kompiuteriniais klausimais reiškiasi...
laureta
Mano dukra naudojasi siuo saitu. Man teko matyti mano dukros klasiokes photo. Tokios photo neleisciau deti i one.lt. Bet as tai mergaitei ne mama. Taciau ka dukra daro saite as pasidomiu. biggrin.gif
Pašol
pati esu 15 metų, nesinaudoju, mano sesė 12 metų, nesinaudoja didis.gif nes ten šlamštas, o ne pažinčių portalas.
Rosalie
Man 15, nesinaudoju cool.gif
buda
onas kenkia nes:mazu maziausiai jis traukia pinigus tokiem dalykam kaip skinai,nuotraukos,vertinai ir t.t.

akcija atrakcija,kad issiregistruotum is o-ne.lt turi sumoketi.

doh.gif
sena niekšė
nesinaudos One, naudos Myspace, Facebook ir simtus kitu panasiu tinklalapiu
Swietoczka
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 09, 21:09)
*

O Myspace, Facebook'e irgi pinigus is vaiku "monija" ir patys, nelabai suprasdami ka daro, nepilnameciai pozuoja pusnuogiai? unsure.gif
buda
nelabai suprasdami?

manyciau,kad jie puikiai supranta ka daro.
tik vat as tikslo tam nesuprantu.
sena niekšė
QUOTE(Swietoczka @ 2008 07 10, 10:25)
O Myspace, Facebook'e irgi pinigus is vaiku "monija" ir patys, nelabai suprasdami ka daro, nepilnameciai pozuoja pusnuogiai?  unsure.gif
*

taip.
seamaid
Tame pačiame www.anti-one.lt galima parsisiųsti "vaistukų", kurie išgydys one.lt ligą. Deja, tik tokiu būdu, kad išvis nebus galima įeiti į ta tinklalapį, bet čia jau jums patiems spręsti ar jums tinka toks kelias mirksiukas.gif
Pašol
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 09, 19:09)
*

nesinaudoju ir tais. ne visi tokiuose saituose sėdi, ne vieną draugą turiu išsigydžiusį iš tokių ''sexjulių mazjuliu anketuliu" manijos ir nesilankančio pažinčių puslapiuose apskritai cool.gif pati irgi tokia
*Vasaros lietus*
Na maniškė ten pasėdi kartais, bet kiek mačiau, tai dažniausiai bendrauja su savo klasiokais ax.gif Ir nuotraukas jos ir klasiokų esu mačius tai visai padorios blush2.gif bet tai ką perskaičiau privertė sunerimti, reikės įdėmiau stebėti g.gif
Paauglė.

Naudojuosi ax.gif
Doncewa
Maniškė turi savo forumų tinklą tai rūpinasi juom. bigsmile.gif O parsisiuntusi kažkokią programėlę, kur vietoj one.lt atveria tuščią lapą. Nemėgsta jinai. schmoll.gif
buda
ta programele vadinasi "vaistukai".

emo paaugliai del tokiu pjaustytis galetu.
Rosalie
QUOTE(buda @ 2008 07 09, 19:01)
akcija atrakcija,kad issiregistruotum is o-ne.lt turi sumoketi.
doh.gif
*

Manau klysti, nes kai aš iš ten išsiregistravau nieko nereikėjo mokėt ax.gif mirksiukas.gif
buda
na,anksciau reikejo.
Akutore
Ne ne ne, nesunaudoja.
Pliukšt
One.lt užsikabinus nesu, nors anketą ir turiu ir retkarčiais užeinu. Ten bendrauju su viena drauge, o jei reikia skubios pagalbos iš klasiokų irgu nesunku sugaudyt kas online mirksiukas.gif štai tik tiek gėrio iš tos one's. Pinigus traukia ir tiek.
FloraPg
Na manau , kad tai nėra geras dalykas ta One.lt . Mano sesers dukra buvo užsiregistravusi ir ta One.lt nepadarė jai geros įtakos . Mano sesuo ir jos vyras atrado kompiuteryje jos nuotraukų , bet jos nebuvo labai gražios . Nusifotografavusi ji buvo plika bamba . Dar pasakojo , kad nusifotografavusi savo sėdimąją dalį . O kas blogiausia , kad rado ir jos draugės nuotraukas ne ką geresnes! schmoll.gif Siaubas kai tai išgirdau likau išsižiojusi! Todėl mamytes tikrinkit savo atžalų anketas! schmoll.gif verysad.gif
dingdong
QUOTE(FloraPg @ 2008 07 20, 18:49)
Na manau , kad tai nėra geras dalykas ta One.lt . Mano sesers dukra buvo užsiregistravusi ir ta One.lt nepadarė jai geros įtakos . Mano sesuo ir jos vyras atrado kompiuteryje jos nuotraukų , bet jos nebuvo labai gražios . Nusifotografavusi ji buvo plika bamba . Dar pasakojo , kad nusifotografavusi savo sėdimąją dalį . O kas blogiausia , kad rado ir jos draugės nuotraukas ne ką geresnes!  schmoll.gif  Siaubas kai tai išgirdau likau išsižiojusi! Todėl mamytes tikrinkit savo atžalų anketas! schmoll.gif  verysad.gif
*

Ir Tu manai, kad istrinta anketa išgelbės situaciją? Reikia su pačiu vaiku kalbėt, auklėt, mokyt jį, kad tokie dalykai nėra gerai ir panašiai, o ne rinktis lengviausią sprendimo būdą, šiuo atveju, ištrinti anketą doh.gif
tyloszona
maniskiai naudojasi one.lt, siaip karts nuo karto pakontroliuoju kaip, kas ten , kokie pokalbiai, fotkes.
eris
Sunus naudojasi
gerdaz
As esu 12 ir noreciau paklausti ka manote apie one serverio nulauzima? as girdejau kad kazkokioje svetaineje renkasi hackeriai ir ketina nulauzti one.lt portala jus uz ar pries?(naudojuosi mamos anketa nes sav neturiu smile.gif
Lithium
nulaužtų, tai nulaužtų, žalos nepadarytų, pasaulio pabaiga neaiteitų biggrin.gif o šiaip..rimti programišiai, manau, turi svarbesnės veiklos už one.lt nuprogramišinimą biggrin.gif
Čik.
Mano dukra lankėsi kelis mėnesius, bet šių metų pradžioj išsiregistravo, motyvuodama tuo, kad draugės skype yra ir parašo, kai reikia, o One per daug nesąmonių. smile.gif Aš visai džiaugiuosi, kad ji ten nebesilanko. Iš tiesų ten tokia liaudis susirenka... Pamišusi dėl įvertinimų, forumo papildymo ir pan. Dar būna žymiai vyresni mato, kad vaikas užsiregistravęs, tai specialiai lenda. doh.gif Dabar per skype bendrauja ir turi gmail elektroninį paštą, kuriuo naudojasi, kai dalyvauja konkursuose ir panašiai. smile.gif
sena niekšė
QUOTE(gerdaz @ 2008 08 22, 10:33)
As esu 12 ir noreciau paklausti ka manote apie one serverio nulauzima? as girdejau kad kazkokioje svetaineje renkasi hackeriai  ir ketina nulauzti one.lt portala jus uz ar pries?(naudojuosi mamos anketa nes sav neturiu smile.gif
*

nu ir? kas is to? visu tokio tipo portalu tai nenulaus lotuliukas.gif
Nuotaikinga
o man brangiai kainavo vaiko lankymasis tame portale - pasinaudojo mano mobiliu kad kažkokią siūlomą paslaugą apmokėtų man nieko nesakęs, ir mokėjau virš tūkstantuko už telefoną sąskaitėlę...
Ten viskas labai gudriai sutvarkyta - vaikas žaidimuką pažaidžia, lygiai gerai keliasi, "užsikabliuoja" ir nori daugiau. O tada... Tu tik sms atsiųsk, kad porą litukų apmokėtum. Vaikui tai pasirodo nedaug. O kad vėliau kasdien eina prenumerata, jam nesakoma...
'Ir kas bjauriausia - atsisakyti tų "paslaugų" ne taip paprasta - telekomunikacijų tarnybos atseit "neturi" firmų adresų ir koordinačių
renaciukas2
ne nesinaudoja ir manau dar spes
Polaroid
Naršau.. Bet tik šeip..
Man gailų tų žmonių kur rašo "Pleaz dovanjėlje." doh.gif Siaubas..
Neišprusimas 100 % - tinis.. fool.gif
Arba dar baisiau, "Kas dovanjelje tam ero fotjo" Tokios anketos tai tik atbaido nuo ones.. doh.gif Tai tik retkarčiais užeinu, su kl. draugais/ draugėm paplepėt, padiskutuot.. thumbup.gif
einareja
Man jau teko išgirsti:"visi turi one savo puslapius tai ir aš norėčiau..",bet esu prieš protest.gif .Pasakiau , kad yra kur kas geresnių užsiėmimų ,geriau jau draugą pasikviečia namo pažaisti ar pan..
Polaroid
QUOTE(einareja @ 2008 10 02, 13:23)
Man jau teko išgirsti:"visi turi one savo puslapius tai ir aš norėčiau..",bet esu prieš  protest.gif .Pasakiau , kad yra kur kas geresnių užsiėmimų ,geriau jau draugą pasikviečia namo pažaisti ar pan..
*

drinks_cheers.gif

Spės dar tie vaikai internete pabuvot.. mastau.gif
dukrim
Naudojuosi. Bet tik tam , kad kai manęs nebuvo pamokų pasiklaust ar šiaip susiekimą su draugais turėt. Nepažįstamų net nepriemu.
ERUGĖ
mano sūnus yra užsiregistravęs one.lt ,bet taip ir liko,nelenda ten,jam dar pasižaisti ,o ne pažintys rūpi biggrin.gif
agnlav
Mano vaikas nesinaudoja, skype naudojasi su draugais susirašyti...
Nut*
manoji naudojasi,bet tik atsikalausus biggrin.gif
Chr.
Aš kažkada mamos irgi paklausiau ar leidžia man one.lt naudotis. biggrin.gif Tai mama leido... Bet dabar pati nesinaudoju... Nesąmonė ten... doh.gif biggrin.gif
<Valentina>
Dukra yra užsiregistravusi one.lt,bet naudojasi tai labai jau retai,anksčiau buvo ta one manija,dabar prisijungia,pažiūri ir išjungia,sūnui irgi sako,kad geriau kur kokį žaidimą pažaistų,nei one.lt sedėtų 4u.gif tad dabar tas one problemų nebekelia,o šiaip ten renkasi daug nesveikų žmonių,kartą duktė parodė laišką nuo seno vyriškio tai pakraupau,siūlė jai pinigus už masažą...
PoniaV7
QUOTE(<Valentina> @ 2008 11 27, 17:52)
Dukra yra užsiregistravusi one.lt,bet naudojasi tai labai jau retai,anksčiau buvo ta one manija,dabar prisijungia,pažiūri ir išjungia,sūnui irgi sako,kad geriau kur kokį žaidimą pažaistų,nei one.lt sedėtų 4u.gif  tad dabar tas one problemų nebekelia,o šiaip ten renkasi daug nesveikų žmonių,kartą duktė parodė laišką nuo seno vyriškio tai pakraupau,siūlė jai pinigus už masažą...
*

Tikra tiesa, kaip jiems dar rankos kyla tokius laiskus rasyti?! mad.gif
laumele
mano sunus irgi mano , kad tai tuscias laiko leidimas . randa ir idomesniu uzsiemimu internete.
laurima
Mano abu vaikai naudojasi one.lt. Nieko aš ten blogo nematau. One.lt naudoja kaip pokalbių svetainę, nesinaudoja jokiom mokamom paslaugom. O aš ir pati kartais pašnipinėju blush2.gif apie ką jie šnekasi, apie ką šneka jų draugai. Taip galiu susidaryti tikslenį vaizdą apie savo vaikus, jų draugus.
Keitrina
ZINOMA NAUDOJASI TIK AISKU VYRESNI BET NE DEVYNMETE O KODEL GI NE VISKAS PROTO RIBOSE JIE TEN SUSIRASINEJA BENDRAUJA O JEI IR UZDRAUSI TAI NEGI IMS IR PAKLAUSYS VISTIEK ISIJUNGS KAI NEMATYSI .SVARBU TURETI PROTA AISKU GAL IR REIKIA PAAISKINTI JOG GAVE KOKIU PASIULYMU NEATRASYTU
dingdong
QUOTE(laurima @ 2008 12 11, 11:46)
O aš ir pati kartais pašnipinėju  blush2.gif apie ką jie šnekasi, apie ką šneka jų draugai. Taip galiu susidaryti tikslenį vaizdą apie savo vaikus, jų draugus.
*

Kažkaip sunku suprast tokį elgesį. Vaikas yra asmenybė, todėl, mano nuomone, jis privalo turėt šiek tiek privatumo g.gif
*Aila*
Yra prisiregistraves, bet jau koks pusmetis ten nebera buves ilindes, labiau skype bendrauja
XjolanteX
ne blink.gif
mamadalia
o kokiu zinot geresniu alternatyvu? gal kas galit patarti ar yra lietuvoje svetainiu kuriose vaika butu galima skatinti praleisti daugiau laiko bendraujant su savo bendraamziais apie mokslus ir siaip idomius pomegius, padeti vieni kitiems ruosti pamokas ir pan.? alfa.lt skaiciau kad pradejo veikti kazkoks Pamoka.lt portalas - ar kas nors ka nors apie ji zinot? ar ten irgi kaip one.lt?
gaga*
musiske dukra naudojasi
laimasa
mano vaikams yra 12 ir 17 metu. savo visa laika praleidzia prie tinlapio ones. nebemokasu gyvas zmonemis bendrauti ax.gif o kaip jus vaikai? gal bedrauja irgi?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.