As turiu one.lt bet jau senai ten nebuvau,mano klasiokes irgi viena kita tik pasilanko reciau. Jau praejo ta ''one.lt mada'' bent jau tarp mano draugu...
Mano pažįstami dabar tai nuo one.lt persimetė prie Facebook
Turiu ta anketa (man 12m.) Bet retai i ja einu,nes paprasciausiai ten nera ka veikti. Jau geriau koki facebooka... Siuntineja visokias nesamones per one. Kai jau busiu mama uzdrausiu savo vaikui kurtis sia anketa..
Kad išsiregistruot nereikia pinigų mokėt, nu bent jau ankščiau nereikėdavo, kaip db nžn, seniai ten nesilankau, bet niekad už išsiregistravimą mokėt nereikėjo
Anskčiau reikėjo siųsti sms kad galėtum išsiregistruoti kiek pamenu
Sveiki. Man 12 metų. Šiaip aš turiu one.lt anketa, bet nieko ten doro nėra. Vienintele nemokama pramoga susirašinėti, o taip tai skinas 5lt dar nuotrauku papildymas 5lt. Taip, kad baisu pinigus tik lupa. Normalūs portailai tai Facebook ir Twiter.
Sveiki. Ilgą laiką turėjau "one.lt" anketą, bet neseniai išsiregistravau.
Susikūriau anketą gal kai man buvo 11-12 metų (dabar man 14). Tada man ten labai aptiko. Vos ne pusę dienos ten praleisdavau, susirašinėdavau su draugais, dalyvaudavau visokiose grupėse, rašydavau į forumus, kartais ir užsisakydavau ką nors. Pvz kaip nuotraukų papildymą, animacijas ir t.t. Labai dalyvaudavau aukcionuose, kviesdavau visus draugauti. Bet vėliau, kai pradėjo viskas atsibosti, tai tuomet ištryniau visus draugus, su kuriais nebendravau, išsitryniau ši visų grupių, kuriose nedalyvaudavau ir pan. Žodžiu "apsivaliau" savo anektą. Tada ilgą laiką nesilankiau, nes atsirado "Facebook". Ir galų gale, vieną gražią dieną nusprendžiau išsiregistruoti. Pagalvojau, kad užtenka, nebereikia man tos "one.lt" anektos, nes pilnai užtenka "Facebook". Nes pagalvojus, kiek ten daug apsimetėlių,kurie vagia kitų nuotraukas ir sukuria netinrus anketas, tai baisu pasidaro, kad nepavogtų ir tavo nuotraukų. Tai vat, buvo vienintelė išeitis.
one.lt jau nebepopuliaru dabar madinga tupeti Facebook
Neleidžiu ir neturi, nes laiką prie kompo reguliuoju - 15 min per para jei būna "geras"... manau dar spės. Ir sėdi one.lt manau vaikai, kurių tėvai dirba ilgai arba mažai bendrauja su jais. Mano sūnus nors ir antrokas dar nežino kas tai yra ta one.lt ir klausė turbūt prieš savaitėlę, kas ji per tokia... ir skype neturi taip pat
One tai jau slamstu slamstas.Tik bukina tuos vaikus.pavyzdziui mano pusseseres mergaite buvo itikejus, kad susirasineja su "Angelina Jolie", kuri paslaaptingai ismoko lietuviu kalba.Ir dar gincijosi su mama, nes neva mama nieko nezino, nesupranta, ir tegul neizeidineja "Angelinos Jolie"
Nu kai papasakojo tai buvau pakraupus.Ir svarbiausia pilna ten tu "izimybiu"
Didžioji jau seniai nebesinaudoja.Mažoji dar nepradėjo ir tikiuosi nepradės.One.lt blogis
Mano dukra turėjo one.lt,bet išsiregistravo,nes jai nepatiko tas one.lt
10 m vaikas nesinaudoja
Aš nesuprantu. Kam tas one.lt jei neieškai bernų/mergų? Ten pažinčių portalas. Bendrauti saugiau ir patogiau per skype. O jeigu nori nuotraukas pademonstruot draugams yra facebook, kur galima pasidaryt kad matytų tik draugai. O one'i visokių sėdi. Gali ir nuotraukas "pavogti" ir panašiai... Kam to reikia?
QUOTE(Evūtė @ 2011 06 20, 15:27) Aš nesuprantu. Kam tas one.lt jei neieškai bernų/mergų? Ten pažinčių portalas. Bendrauti saugiau ir patogiau per skype. O jeigu nori nuotraukas pademonstruot draugams yra facebook, kur galima pasidaryt kad matytų tik draugai. O one'i visokių sėdi. Gali ir nuotraukas "pavogti" ir panašiai... Kam to reikia? Per Facebook irgi gali pavogt nuotraukas ir ten tikrai nesaugiau
Nesinaudoju nei one,nei facebook,nematau prasmės.Užtenka skype.
Man 12 metų aš tikrai nesinaudojo šita nesamone nematau reikalo
QUOTE(*Amfitritė* @ 2011 06 20, 16:27) Aš nesuprantu. Kam tas one.lt jei neieškai bernų/mergų? Ten pažinčių portalas. Bendrauti saugiau ir patogiau per skype. O jeigu nori nuotraukas pademonstruot draugams yra facebook, kur galima pasidaryt kad matytų tik draugai. O one'i visokių sėdi. Gali ir nuotraukas "pavogti" ir panašiai... Kam to reikia? tiesiog kai nebuvo facebook, one.lt buvo labai patogus būdas bendrauti su draugais.
Man 14 metu. Kažkada dar lankiaus one.lt, poto jau FB užsiregistravau. Tai vat vasaros pradžioj ištryniau one.lt, nes man ten toks beprasmis tinklapis, kur kiekvienam žingsny turi pinigus moket. Naudojuos Facebook.com. Ten daug geriau, mano manymu.
Taip naudojasi,bet visada yra kontroliuojamas,kad neprikrėstų kvailysčių,pavyzdžiui keldamas nuotraukas.Manau kontrolė 10 metų berniukui yra būtina.
nesinaudoja.12 metu skype,pasta,one'a isvis galvoju uzblokuot,nes paauglyste-durnyste,nezinia ka iskres.facebook'o irgi neturi,nelabai noreciau,kad dabar turetu.uz kokiu 2 metu-prasau.dabar pilnai uztenka telefono ir skype'o.telefonui duota 100 minuciu,tad norint turi galimybe pasneketi su bendraklasiais.
|