one.lt yra netikusi svetainė. Ji tik pelno ieško iš vartotojų. One.lt draudimas yra toks failiukas kuri instaliavus kai jungiesi prie svetainės rašo kad nerasta tokia svetainė. Puiki apsauga nuo vaikų
Jei kam reikės galėsiu patalpinti.
Maniškė naudojasi, ir nematau tame nieko blogo
QUOTE(lukask @ 2008 12 22, 21:00) one.lt yra netikusi svetainė. Ji tik pelno ieško iš vartotojų. One.lt draudimas yra toks failiukas kuri instaliavus kai jungiesi prie svetainės rašo kad nerasta tokia svetainė. Puiki apsauga nuo vaikų nelabai supratau tik koks ten tas pelnas (jei kas- nuo pradžių ir neskaičiau temos). Žinučių nesiunčia jei "moderatoriai"
Mano sunus naudojasi
mes nesinaudojam ir nesinaudosim
nes ten tik pinigus vilioja o vaikai noredami but ''kietesniais'' uzsisakineja is tevu telefonu skinus papildomas nuotraukas ir t.t. o tada kai saskaitos atkeliauja tai tevam akis isoksta turiu gera pasiulima nueikit www.friensclub.lt ten tas pats kas one tik uznieka nereik moket kitaip tariant visi skinai ir t.t. nemokama tikrai va toi svetainei as savo dukrelem leidziu buti
Na, mano vyresniajai dukrai yra 12 m. Ir manau kaip tik tokiame amziuje pradedamos "fotosesijos" kuriose isirieciama sexualiomis pozomis arba buna rodomis nuogos kuno vietos.
Na, beto ir as pati QUOTE(Saidutė @ 2009 01 01, 19:25) Na, mano vyresniajai dukrai yra 12 m. Ir manau kaip tik tokiame amziuje pradedamos "fotosesijos" kuriose isirieciama sexualiomis pozomis arba buna rodomis nuogos kuno vietos. Na, beto ir as pati Tokių, tai kokių?
As savo dukrom to neleisčiau.
Na, ziurint i kitu merginu nuotraukas, tikrai kyla ispudis, kad daug tevu nezino apie dukru naudojimasi one.lt ar nemanote kad ir jums taip gali buti? As asmeniskai visa menesi nezinojau, kad mano dukra naudojasi svetaine..
QUOTE(Saidutė @ 2009 01 02, 13:03) Na, ziurint i kitu merginu nuotraukas, tikrai kyla ispudis, kad daug tevu nezino apie dukru naudojimasi one.lt ar nemanote kad ir jums taip gali buti? As asmeniskai visa menesi nezinojau, kad mano dukra naudojasi svetaine.. Manau, nieko tokio kad naudojasi, jei žmogus suvokia, kokių nuotraukų iš vis neturėtų būt (jau nekalbu apie jų dėjimą į viešą internetinį portalą).
naudojausi bet prieš gerą pusmetį palikau tą portalą.VISAM LAIKUI.tiesiog supratau,kad atbukina smegenis ir naudos neduoda.
o su tais pinigų viliojimais tai išvis baisu daros.dovanėlės,nuotraukėlės,forumjukazai,ir panašiai
o as sunui nieko nesakau,jis ten irgi yra uzsiregistraves
o jeigu leidi,tai nelabai ir domina,taip,kad jis ten lankosi labai mazai
dukrute usuka retai.
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 08 29, 22:19) o man brangiai kainavo vaiko lankymasis tame portale - pasinaudojo mano mobiliu kad kažkokią siūlomą paslaugą apmokėtų man nieko nesakęs, ir mokėjau virš tūkstantuko už telefoną sąskaitėlę... Ten viskas labai gudriai sutvarkyta - vaikas žaidimuką pažaidžia, lygiai gerai keliasi, "užsikabliuoja" ir nori daugiau. O tada... Tu tik sms atsiųsk, kad porą litukų apmokėtum. Vaikui tai pasirodo nedaug. O kad vėliau kasdien eina prenumerata, jam nesakoma... 'Ir kas bjauriausia - atsisakyti tų "paslaugų" ne taip paprasta - telekomunikacijų tarnybos atseit "neturi" firmų adresų ir koordinačių Atsiprašau, bet jei nežinote tiksliai, tai ir nekalbėkite. Nieko panašaus į tai ką jūs papasakojote one.lt tinklapyje tikrai nėra, turiu omeny kažkokios prenumeratos kurios kasdien eina ir nusiskaičiuoja Na, o šiaip grįžtant prie apkritai visos šitos one.lt temos, skaitant labai daug prisijuokiau. Dieve, neprisimenu nieko panašaus, kad mamai būčiau sakius: "ar galiu prisiregistruot tokiam ir tokiam portale? ar galiu įsidėt nuotrauką? ar galiu susirašinėti?" QUOTE(zhmogeliukas @ 2009 01 02, 16:38) naudojausi bet prieš gerą pusmetį palikau tą portalą.VISAM LAIKUI.tiesiog supratau,kad atbukina smegenis ir naudos neduoda. o su tais pinigų viliojimais tai išvis baisu daros.dovanėlės,nuotraukėlės,forumjukazai,ir panašiai
Mano sunus ten isiregistraves, bet nesilanko jau seniai....Manau, kad jis tikrai skirtas tik tam tikrai kategorijai zmoniu, turinciu tam tikru tikslu...
Maniske naudojasi,bet kartas nuo karto prakontruoliuoju,kol kas ji nepriestarauja.O seip visur pilna tu blogybiu ne tik one.
Manau mano dukrai dar anksti toks portalas, ji nesidomi dar... nors internete ji zaidzia daug paprastu zaidimeliu, narsoo vaikiskus puslapius
na mano abu vaikai ten uzsiregistrave
rašote beveik protingai, bet mąstote nelabai teisingai
QUOTE(Been_gone @ 2009 01 12, 23:14) Aš visiškai nenoriu, kad jie matytų mano internetinio dienoraščio adresą, kuriame rašau savo slapčiausias mintis ir įvykius, kokius straipsnius skaitau naujienų portaluose (tarkim alfa.lt man įdomu paskaitinėti apie vyro ir moters tarpusavio santykius, bet pagal kai kurias mamas manyčiau tai jau būtų galima prilyginti iškrypimui kažkokiam). jei norite savo slapčiausias mintis laikyti slaptai, įsigykite užrašų knygutę su spynele ir slėpkite ją už paveikslo. internetas, deja, yra VIEŠA vieta. jei bijote, kad sužinos mama, kodėl nebijote, kad perskaitys piktas dėdė, ar bjauri klasiokė, kuri sugalvos pasityčiot? QUOTE Kaip dabar prisiminiau, kad kažkuri mama pasakė, kad pamatė dukrą ar dukros draugę su bamba nuoga nusifotkinta matot, kol jūs išaugsite, kažkas į jūsų nuotrauką žiūrės ir galvos kaip jus išdulkinti. jūsų laimė, jei tik žiūrės.
Mano dukrai 8 metai, tai ji praktiskai ijungus kompa tik ir lekia i one. Bet tik tam, kad pasikalbeti su klasiokais, draugais ir panasiais. Retkarciais pazaidzia keleta zaidimuku ir tuo pasibaigia. Bet gal kazko ir nezinau:) nes tikrai neskaitau jos draugams rasomu laiskeliu , manau, kad kiewkvienas turi tureti savo privatuma.
QUOTE(sena niekšė @ 2009 01 24, 20:02) rašote beveik protingai, bet mąstote nelabai teisingai jei norite savo slapčiausias mintis laikyti slaptai, įsigykite užrašų knygutę su spynele ir slėpkite ją už paveikslo. internetas, deja, yra VIEŠA vieta. jei bijote, kad sužinos mama, kodėl nebijote, kad perskaitys piktas dėdė, ar bjauri klasiokė, kuri sugalvos pasityčiot? matot, kol jūs išaugsite, kažkas į jūsų nuotrauką žiūrės ir galvos kaip jus išdulkinti. jūsų laimė, jei tik žiūrės. Iš kur pas mane namuose atsidurs prie mano pc bjauri klasiokė ar kažkoks piktas dėdė? Nelabai suprantu Oi, dabar tas nuogas pilvas nieko nebereiškia. Žinoma, blogai, netgi labai, nes jeigu mergina ateina į mokyklą po uniforminiu švarkeliu nuoga bamba, nieko apsoliučiai tai nebestebina, vaikinų žvilgsnis į tai jau "tuščias". Jokios nuostabos, jokių planų, kaip jūs pasakėte, išdulkinti
o jei tai nebestebina, vadinas, tai yra priimtina ir tai reikia skatint? įdomu tada kokia visuomenės ateitis
as teveliu vietoj labiau pasidomeciau kuo ju vaikai, ypac dukros ten uzsiima, pasiziurejus i nuotraukas nepasakytum, kad rankdarbiais..
QUOTE(Been_gone @ 2009 01 26, 23:23) Iš kur pas mane namuose atsidurs prie mano pc bjauri klasiokė ar kažkoks piktas dėdė? Nelabai suprantu tai ką įdedate į internetą yra prieinama kam tik nori. nuo mamos -- paslaptis, o visam pasauliui -- imkit mane ir skaitykit QUOTE Oi, dabar tas nuogas pilvas nieko nebereiškia. Žinoma, blogai, netgi labai, nes jeigu mergina ateina į mokyklą po uniforminiu švarkeliu nuoga bamba, nieko apsoliučiai tai nebestebina, vaikinų žvilgsnis į tai jau "tuščias". Jokios nuostabos, jokių planų, kaip jūs pasakėte, išdulkinti tegu ir nereiškia, tegu vaikinams ir atsibodę. bet ar tėvai turi palaimingai žiūrėt, kai trylikametė internete išstato save kaip "seksiukę"? QUOTE Tad manau jeigu kokiam senam dėdulei kils noras pasižiūrėti nuogų merginų, tikrai neis per one.lt ir neieškos ten pusnuogių "lialių" iš dėdulių nežinia ko gali tikėtis. JAV ne vienas kriminalas buvo, kai merginas pagrobė ar išprievartavo policijai žinomi iškrypėliai, kurie per Myspace ar Facebook viliojo paneles apsimetę jaunais vaikinais. gal Lietuvoj dar neįvyko, bet nereiškia, kad negali įvykt. QUOTE(sena niekšė @ 2009 01 27, 17:00) tai ką įdedate į internetą yra prieinama kam tik nori. nuo mamos -- paslaptis, o visam pasauliui -- imkit mane ir skaitykit tegu ir nereiškia, tegu vaikinams ir atsibodę. bet ar tėvai turi palaimingai žiūrėt, kai trylikametė internete išstato save kaip "seksiukę"? iš dėdulių nežinia ko gali tikėtis. JAV ne vienas kriminalas buvo, kai merginas pagrobė ar išprievartavo policijai žinomi iškrypėliai, kurie per Myspace ar Facebook viliojo paneles apsimetę jaunais vaikinais. gal Lietuvoj dar neįvyko, bet nereiškia, kad negali įvykt. Vistiek nesuprantu Jau pastebėjau ko gero esu vienintelė su tokia požiūriu. Ir suprantu kodėl juk pati esu paauglė Galbūt vėliau tikrai mąstysiu kitaip, bet dabar mano nuomonė yra tokia, kad nieko čia baisaus tos nuogos bambos ir pan. Kaip jau minėjau, išaugama. Aš nekalbu apie tas nesąmones kaip "kas dovanėlę, tam ero foto", arba "neblokuokit, juk aš čia su apatiniais, daug kas dedasi ft su bikiniais, o kodėl aš negaliu įsimest ft su apatiniais lovoje? Taip, jūs galite sekti, drausti savo dukros daryti tą ar aną, bet juk ateis laikas kai nutruks ta bambagyslė, ir jūsų vaikučiams draugai ir jų nuomonė pasidarys kur kas svarbesnė. Manau, jeigu kadanors turėsiu džiaugsmą būti mama, ir dar egzistuos panašūs tinklapiai, ore sklandys panašus mąstymas, maždaug įsivaizduoju kaip kalbėsiu su dukra apie tai
Matosi, kad esi paaugle
O kodėl jūs galvojate, kad esu kategoriška, nesuprantu, kad yra ir kitų nuomonės?
QUOTE(Been_gone @ 2009 01 27, 21:48) Vistiek nesuprantu ko nesuprantate? pati juk parašėt: QUOTE Net nupurto, perskaičius, kad kai kurios mamos seka savo vaikų anketas, susirašinėjimus, tikrina ką ir kada veikė prie pc. Šlykštu. Iš tiesų dabar daug kas pasikeitę prilyginčiau tokį šnipinėjimą dienoraščio skaitymui. Dabar net history pradėjau trinti, nes jeigu mano šeimai šautų į galvą tokia mintis patikrint kur aš lankausi? Aš visiškai nenoriu, kad jie matytų mano internetinio dienoraščio adresą, kuriame rašau savo slapčiausias mintis ir įvykius kodėl jūsų anketą ar dienoraštį galima skaityt kokiam nors nepažįstamam Petriukui ar Marytei, ar dėdei Vladui iš trečio aukšto, o va jeigu perskaitys mama ar tėtis -- tai jau šnipinėjimas? QUOTE(sena niekšė @ 2009 01 28, 15:46) kodėl jūsų anketą ar dienoraštį galima skaityt kokiam nors nepažįstamam Petriukui ar Marytei, ar dėdei Vladui iš trečio aukšto, o va jeigu perskaitys mama ar tėtis -- tai jau šnipinėjimas? Iš kur ta Marytė, Petriukas ir dėdė Vladas iš trečio aukšto ( QUOTE(Been_gone @ 2009 01 27, 20:48) Taip, jūs galite sekti, drausti savo dukros daryti tą ar aną, bet juk ateis laikas kai nutruks ta bambagyslė, ir jūsų vaikučiams draugai ir jų nuomonė pasidarys kur kas svarbesnė. neb8tina sekt.. bet, manau, tėvai turėtų kažkiek pasidomėt ir aptart su vaikais kas yra gražu ir ne, ką reiktų demonstruot, ko ne ir tokių dalykų galimas pasėkmes.. man tai kartais vienas draugas kartais prikopina nuorodų iš one, įmeta į skype ir rašo "pažiūrėk kokia šiokia tokia ir anokia"... o tas dalykas, kad draugų nuomonė svarbesnė nei kitų tai ir būna turbūt tik paauglystėj QUOTE(Lithium @ 2009 01 28, 18:42) neb8tina sekt.. bet, manau, tėvai turėtų kažkiek pasidomėt ir aptart su vaikais kas yra gražu ir ne, ką reiktų demonstruot, ko ne ir tokių dalykų galimas pasėkmes.. man tai kartais vienas draugas kartais prikopina nuorodų iš one, įmeta į skype ir rašo "pažiūrėk kokia šiokia tokia ir anokia"... o tas dalykas, kad draugų nuomonė svarbesnė nei kitų tai ir būna turbūt tik paauglystėj Žinoma nebūtina sekti, ir nereikia. Tikrai tau pritariu dėl to pokalbio tema "kas yra gražu ir ne, ką reiktų demonstruot, ko ne ir tokių dalykų galimas pasėkmes..." Manau toks pokalbis, dar tame laikotarpyje, kai tik vaikas "atranda" tuos interneto tinklapius, labai daug ką pakeistų. Man pvz., labai įdomu, kokia būtų mamų reakcija, šnipinėjant ką jų vaikas susirašinėja ir veikia tuose portaluose, pamatyti, kad vaikas "stumia" ant savo tėvų "mama neleido man to ir ano, ji tikra žiurkė, apie tėvą net nekalbu, tas išvis kažkoks idiotas." Rimtai, kaip reaguotumėte, kokių priemonių imtumėtės?
Jei šitaip elgčiausi ir būčiau tikra žiurkė.
Manau dauguma naudojasi tuo one portalu, manoji ne išimtis, bet nesėdi ten valandų valandomis(tuo džiaugiuosi) o ne tik tame portale yra visokio šlamšto ir niekas neapsaugos nuo jo,neuždrausi gi naudotis kompu, galima tik apriboti kažkiek.
QUOTE(Been_gone @ 2009 01 28, 18:40) Iš kur ta Marytė, Petriukas ir dėdė Vladas iš trečio aukšto ( nėra tai nėra. tada neturite dėl ko nerimauti. o dėl slaptažodžių -- nusimanančiam kompuose žmogui nėr kas veikt juos nulaužt. netgi emailus paskaityt galima, kad ir kaip užslaptintai tas atrodytų. gal jūsų mama ar tėtis to nesugebės ir nepadarys, bet norint tas gana nesunkiai įmanoma. dėl to turėtų būt žinotina, prieš skelbiant kokias tai "paslaptis". QUOTE(Been_gone @ 2009 01 29, 00:18) Žinoma nebūtina sekti, ir nereikia. nereikia nė sekti. nežinau kaip tas one.lt veikia, bet žinau facebook ir myspace. jais ir suaugę naudojasi kad pabendrautų su draugais. taip kad ir visai "nešnipinėjant" galima žmogų surasti ir pažiūrėti jo anketą. QUOTE Man pvz., labai įdomu, kokia būtų mamų reakcija, šnipinėjant ką jų vaikas susirašinėja ir veikia tuose portaluose, pamatyti, kad vaikas "stumia" ant savo tėvų "mama neleido man to ir ano, ji tikra žiurkė, apie tėvą net nekalbu, tas išvis kažkoks idiotas." Rimtai, kaip reaguotumėte, kokių priemonių imtumėtės? kaip reguočiau?
čia žiūriu rimta diskusija pasidarė.
na taip pati esu paauglė, turiu one.lt anketą,mama taip pat ją turi. Tik nervina tas kad mama paskaitinėja forumą bet nieko prieš neturiu, tegul mama žino, ir jai bus ramiau ir t.t.. nėra reikalo slėpti. Nebent neįsivaizduoju ką ten susirašynėt , jog ne duok tu [dieve] mama pamatys .. ai čia galima diskutuot ir diskutuot šia tema.
Mano dukra nesinaudoja, aš taip pat.
Dukra tai naudojasi,bet neilgai,pora val per diena,nieko blogo nematau
Mano sunus ir dukra naudoja one.lt ir jau keleta metu
tas one.lt tai grynas proto bukinimas : D
nors pati ten esu dauguma paskui pradeda rašyt wa tjaip wa ir fotkintis pusnuogiai.
NAudojasi tuo one.lt, bet kad kiti portalai ne ką geresni, o pasižiūrėjus nuotraukas tai bet kuriam iš portalų baisu pasidaro. 10-12metų mergaičiukės pusnuogės ir išsirietusios išsiskėtusios-košmaras. MAnoji nesėdi kasdien prie kompo ir nuotraukos kaip ir normalios, bet niekada negali tų vaikų susekti jie visada ko nors prisimąsto .
|