Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skysti tapetai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
kauniokas
QUOTE(MUMMY112 @ 2011 09 01, 11:48)
Klausykit, man toks įspūdis susidaro, kad ten išdžiuvusi medžiaga labai jau minkšta ant sienos pasidaro..Pati nemačiau, todėl ir klausiu: ar pvz pečiu atsirėmus į sieną nenusibrūžina tas grožis? Pas mane vaikis tuoj sienom laipiot pradės, jaučiu,tai aktualu... blush2.gif
*

nesusibruzins, o jei ka sugadinsi laikui einant tai drekini ir taisai ta vieta
beskaiste
QUOTE(uoga X3 @ 2011 08 31, 23:49)
Arba mes ne apie ta pati gipsa snekam, gal jus api gipso plokstes rasot???

Kas liecia spalvas, tai uzsisakant skystus tapetus galima paprasyti, kad idetu kazkuriu spalvu pukeliu daugiau arba kazkuriu nedetu. Taip, kad spalvu zaidima galima pasirinkt paciam.
*

nu jo as apie gipso plokste pagalvojau g.gif

nu kad neydes tau pukeliu daugiau ar maziau - kokia spalva pasirenki ta ir gauni gi .jos supakuotos maisuos ir niekas ju nepleso ir nedelioja ....yra palete ir kodai pagal kuriuos spalvos ir eina.mane irgi domina biski ryskesnes spalvos ;bet paklausiau --deja atsakymas" kaip yra taip ir turim ...ir dar -DAZYTI JU NEPATARIA ...

QUOTE(MUMMY112 @ 2011 09 01, 11:48)
Klausykit, man toks įspūdis susidaro, kad ten išdžiuvusi medžiaga labai jau minkšta ant sienos pasidaro..Pati nemačiau, todėl ir klausiu: ar pvz pečiu atsirėmus į sieną nenusibrūžina tas grožis? Pas mane vaikis tuoj sienom laipiot pradės, jaučiu,tai aktualu... blush2.gif
*

kai susitepa ;tas vietas suslapini ir pakeiti ...va tuom ir suzavejo .nu tapetu gi neiskirpsi gabalo biggrin.gif ....
sspokas
Dėl pūkelių išėmimo tai mes paprašėm kad blizgučius išimtų ir išėmė gamintojas, bet gamintojas, o ne meistras. Tiesiog meistras turi tokią galimybę prašyti pas gamintoją.
mamytė23
Na o mane domina toks variantas,man reikia daaaaug...,nes visas antras aukštas iš medžio plokštės,daug kampų kampučių doh.gif ,o ir lubos kitaip gaunasi su siena... tai gi ,kad būtų pigiau ar galima į baltus įmaišyti pigmentinio dažo?Ar nepagadins viso reikalo?Kas taip darėt ar pažįstami gal galite parašyti?
Pasišiaušęs
QUOTE(Dipsis @ 2011 08 16, 12:13)
man negrazu, primena sovietmecio butus su tokiom sienom schmoll.gif
*

man irgi negražu ypač kai realiai pamačiau iškart fantazija atšoko. Pigus kičas
uoga X3
QUOTE(sspokas @ 2011 09 02, 10:53)
Dėl pūkelių išėmimo tai mes paprašėm kad blizgučius išimtų ir išėmė gamintojas, bet gamintojas, o ne meistras. Tiesiog meistras turi tokią galimybę prašyti pas gamintoją.
*

Taip pas pardaveja uzsisakant pasakai ko nori ko nenori ir gamykloje neideda to ko jus nenorit.
Yra rasanciu, kad negrazu, bet ju tikrai daug yra ir tikrai galima rinktis. Pas mus kas naujai i svecius ateina, tai visiems labai patinka koridorius su skystais tapetais. Ir tikrai nustemba, ne visi dar zino apie juos, klausia kas cia per danga. biggrin.gif
mamytė23
kam gražu,o kam ne tai ne vieta spręsti tai skonio ir praktiškumo reikalas ! Geriau man patarkit blush2.gif

P/S.kam negražu reiškiasi tie žmonės neturi fantazijos ir net nesupranta kiek ir ką ir kaip galima padaryti,ko su paprastais tapetais nepadarysi schmoll.gif
juxus
QUOTE(mamytė23 @ 2011 09 16, 10:15)
Na o mane domina toks variantas,man reikia daaaaug...,nes visas antras aukštas iš medžio plokštės,daug kampų kampučių  doh.gif ,o ir lubos kitaip gaunasi su siena... tai gi ,kad būtų pigiau ar galima į baltus įmaišyti pigmentinio dažo?Ar nepagadins viso reikalo?Kas taip darėt ar pažįstami gal galite parašyti?
*

Taip, galite įmaišyti pigmento, bet ne į visus, patarčiau tik į šilkinius. Manau, kad medžio plokštės apdailai skysti tapetai yra pats geriausias variantas, nes nesimatys jokių plokštės sujungimų.
mamytė23
QUOTE(juxus @ 2011 09 19, 12:54)
Taip, galite įmaišyti pigmento, bet ne į visus, patarčiau tik į šilkinius. Manau, kad medžio plokštės apdailai skysti tapetai yra pats geriausias variantas, nes nesimatys jokių plokštės sujungimų.
*

bet kur varžtai tai reikia aptaisyti kažkokia medžiaga,kad nerūdytų?

O pigmentą dėti sausą ar skystą?Ir
kuriuo momentu,kaip jau būna išbrinkę tapetai ar prieš, į vandenį?
sspokas
Mes varžtus tepėm silikonu, na jau kokie 3 metai laiko ax.gif
Olinda
O kur Vilniuje didžiausias šių tapetų pasirinkimas g.gif
silkcoat
QUOTE(Dipsis @ 2011 08 16, 12:13)
man negrazu, primena sovietmecio butus su tokiom sienom schmoll.gif
*

Nesutiksiu, yra tikrai graziu stambiu ir vienspalviu fakturu, ko daugiau silko, to graziau atrodo. Aisku pigios smulkios fakturos be silko atrodo zymiai prasciau.
juxus
QUOTE(mamytė23 @ 2011 09 19, 12:05)
bet kur varžtai tai reikia aptaisyti kažkokia medžiaga,kad nerūdytų?

O pigmentą dėti sausą ar skystą?Ir
kuriuo momentu,kaip jau būna išbrinkę tapetai ar prieš, į vandenį?
*

Jeigu varžtai yra cinkuoti, jų nebūtina užtaisyti, nes tapetai savo sluoksniu juos tikrai uždengs.
Pigmentas yra skystas. Pigmentas būtinai turi būti skirtas tekstilei, nes vandeninių dažų pigmentas neįsigers į šilką. Pigmentą reikia pilti į vandenį, po to berti tapetus.

Papildyta:
QUOTE(Olinda @ 2011 09 20, 11:16)
O kur Vilniuje didžiausias šių tapetų pasirinkimas  g.gif
*

Medžio centre yra skystų tapetų parduotuvė. Apsilankykite, tikrai išsirinksite.
florete
user posted image
pas mus siuo metu sienos bei lubos atrodo sitaip t.y. isklotos gipso plokste. gal galetumete (kas supranta apie tai) paaiskinti ka toliau daryti kad galetume tapetuoti skystais tapetais? ar reikia spakliuoti tokias sienas ar uztektu tik nugruntuoti?
D.E.V.A
o jūs patys savo jėgom tą gipsą dėjot?
florete
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 10 03, 17:41)
o jūs patys savo jėgom tą gipsą dėjot?
*

is pradziu padejo meistras, po to patys....
D.E.V.A
Vyras pataria glaistyti nors kelis kartus,kad tarpai sueitų,o poto jau skyti tapetai.
Pasišiaušęs
QUOTE(florete @ 2011 10 03, 17:07)
user posted image
pas mus siuo metu sienos bei lubos atrodo sitaip t.y. isklotos gipso plokste. gal galetumete (kas supranta apie tai) paaiskinti ka toliau daryti kad galetume tapetuoti skystais tapetais? ar reikia spakliuoti tokias sienas ar uztektu tik nugruntuoti?
*

Šiaip ant siūlių yra dedamas tinklelis o paskui špakliuojama visa plokštė
D.E.V.A
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 03, 22:07)
Šiaip ant siūlių yra dedamas tinklelis o paskui špakliuojama visa plokštė
*

taip tik nerašiau,nes galvojau per daug sudėtinga bus (vyras nuo...iki viską nupasakojo),bet perteikt perrašant sunkoka kaip ir kas.
Rijama
Turejom, pabodo. Nieko blogo negaliu pasakyti, tik kaip kazkas rase primena dar sovietmeciais darytus remontus, mociute kazka panasaus pamenu buvo pasidarius smile.gif Man buvo uzejes noras pasidaryti tokias sienas, dabar jei daryciau rinkciaus gal viena tik, kaip akcenta, kitas dazytas.
D.E.V.A
aš turbūt irgi nedaryčiau pilnai visos sienos arba bentjau ne visas keturias,kažką panašaus galima atlikt kaip šitam pavizdy,tik aišku žmogaus fantazija beribė raityk kaip tik nori ant sienos jį smile.gif šitas man nelabai,pavyzdžių sunkoka rast intike mastau.gif

user posted image

user posted image

vaikams pasirodo dar kaip gražiai padaro

user posted image
silkcoat
*

Sveiki, pirmiausia reikia uztaisyti siules ir uzspakliuoti medvarscius. Paskui patartina nuspakliuoti visa plokstuma, bet galima ir ne spakliuoti. Butinai vietas kur yra medvarsciai praeti alkidiniu blokuojanciu gruntu arba alkidiniais dazais, kad slapia tapetu mase neistrauktu rudziu. Jeigu siena jau yra spakliuota ir jau nesimato kur buvo medvarsciai, patartina padengti alkidiniu blokojanciu gruntu visa siena. Jeigu alkido nenaudoti, gali atsirasti rudu demiu ant tapetu pavirsiaus, nes vanduo (ant 1 kv m eina apie 1.5 l vandens) praeina iki metaliniu varztu, varztai rudija ir rudys atsiranda ant dziustanciu skystu tapetu. Uzblokavus varztus siena grutnuojana specialiu gruntu, kuris turi grubleta faktura, galima naudoti ir kvarcini grunta.
Rijama
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 10 04, 12:06)
aš turbūt irgi nedaryčiau pilnai visos sienos arba bentjau ne visas keturias,kažką panašaus galima atlikt kaip šitam pavizdy,tik aišku žmogaus fantazija beribė raityk kaip tik nori ant sienos jį smile.gif šitas man nelabai,pavyzdžių sunkoka rast intike mastau.gif

*

vaikams labai graziu pavyzdeliu maciau, bet cia jau menines gysleles reikia tureti ir laiko terlionems, mat reikia laukti kol pilnai isdziuna vienos spalvos detales, tik tada galima deti kita spalva g.gif
Intarpai, ar sienos dekoracija tikra nebloga iseitis, sie tapetai pilnai tam darbui tiks, bet visu kambario sienu as jau nebedaryciau.
D.E.V.A
user posted image

gražu,bet meninės gyslelės kaip jūs Rijama sakot reikia ir laiko ir kantrybės ir vargu ar užtepliočiau šitaip mastau.gif hihihi.gif
leibel
kokia kaina tokių tapetų? g.gif
D.E.V.A
maždaug nuo nuo 13 Lt/m2. iki 19 Lt/m2
Rijama
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 10 04, 12:33)
user posted image

gražu,bet meninės gyslelės kaip jūs Rijama sakot reikia ir laiko ir kantrybės ir vargu ar užtepliočiau šitaip mastau.gif  hihihi.gif
*

Grazu, bet tikrai pati neissipiesciau tokio piesinelio biggrin.gif Man dar linijas grazias israityt su tais tapetais butu ka veikti, o jei meistru paprasyciau biggrin.gif Vieni atsisakytu, nes darbo daug, o pinigu realiai mazai, kiti kaina uzsiprasytu kad realiai pagalvociau ar verta tureti toki sedevra namie lotuliukas.gif Bet kas turi rankas, megsta krapstytis ir laiko tam gali skirti tai manau puiki priemone puosti namus. Bet tai ne man biggrin.gif
Papildyta:
radau kelis idomesnius sienu dekorus su siais tapetais, gal kam patiks.
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

Idomesni var. nes visos tokios sienos labai labai greitai pabosta, nuemem mes juos, nes monotoniski, be zavesio, be cinkelio biggrin.gif
Ziuredavau i margus tapetus ir dusaudavau biggrin.gif Dabar viena siena tapetuota, kitos dazytos, nugi grazu. atgaiva, jauku, silta, smagu. Aisku dar tik metai, bet nepabodo dar biggrin.gif
D.E.V.A
tokių margumymų ir aš nininiiiiii schmoll.gif užknistų margumas,pas mus taip pat viena dažyta kita tapetuota ir vualia,spalvos neryškios tai dar nepabode ir į akis nekrenta,pas drauge 2 sienos ryškiai geltonos skystų tapetų ,kitos 2 mėlynos mėlynos ir tame kambary gyvena dvi mergaitės doh.gif kaip jos nepavargsta nuo spalvų intensyvumo...na kiekvienam savo biggrin.gif

ta rožytė tai gražu kaip akcentas kur nekur pamėtyt ax.gif
Rijama
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 10 04, 17:06)
tokių margumymų ir aš nininiiiiii schmoll.gif užknistų margumas,pas mus taip pat viena dažyta kita tapetuota ir vualia,spalvos neryškios tai dar nepabode ir į akis nekrenta,pas drauge 2 sienos ryškiai geltonos skystų tapetų ,kitos 2 mėlynos mėlynos ir tame kambary gyvena dvi mergaitės doh.gif kaip jos nepavargsta nuo spalvų intensyvumo...na kiekvienam savo biggrin.gif

ta rožytė tai gražu kaip akcentas kur nekur pamėtyt ax.gif
*

jei nuosirdziai man grazus tik sis var. user posted image bet turi buti pritaikyta zinoma prie interjero. Margumynai man paciai nepatinka, bet dejau radus pavyzdelius kaip galima suzaisti su siais tapetais, tai bene pats geriausias dalykas is ju...
Indukė
na mes purkšime name sienas su skystais taetais, bet visos sienos bus tik baltos ir tik biggrin.gif
kauniokas
http://images54.fotki.com/v104/photos/7/14...cture017-vi.jpg
*

pereinat per siules ir varstus su rodbandu ir jokiu kitu glaistu nereikia toliau du sluoksniai grunto jeigu patys desit imaisykit i grunta kvarcinio smeliuko ant 1ltr. kokias 4-5 saujas. ir tada galit deti tapeta, grunta galit naudoti vandens pagrindo yra duliuksoj gero airisko naujas ten pas juos jis kaip giluminis ir uzlyginamasis tuo paciu ir dar siena padaro balta kaip sniegas, bet butinai du kartus, kad siena butu vientisos baltos spalvos. ir pagal tai ka matau foto jusu tai uzteks.

Papildyta:
QUOTE(leibel @ 2011 10 04, 14:28)
kokia kaina tokių tapetų? g.gif
*

kainos yra nuo 15 iki 44 Lt uz 1kv/m
Perkune
Merginos, o kur dabar skysti tapetai pigiausi? Kadangi dėsime tik prieškambaryje tai brangesni nedomina. Gal kokią nuorodą ar telefono numerį į AŽ galima gauti. Reikia bent jau 23 kvadratams.
greta28
QUOTE(Perkune @ 2011 11 05, 14:28)
Merginos, o kur dabar skysti tapetai pigiausi? Kadangi dėsime tik prieškambaryje tai brangesni nedomina. Gal kokią nuorodą ar telefono numerį į AŽ galima gauti. Reikia bent jau 23 kvadratams.
*

Mes pirkom nežinau ar brangiausi, ar pigiausi - kaina nuo 15-33 lt už kvadrata.
linamazu
QUOTE(greta28 @ 2011 12 05, 22:25)
Mes pirkom nežinau ar brangiausi, ar pigiausi - kaina nuo 15-33 lt už kvadrata.
*

Sveiki , gal kas zinot o jai peliesis is sienos eina ar galima juos deti ? g.gif
mamytė23
Aš manau pirma reikia paruošti sieną nuo pelėsio.Tepti kažkokio truco.Bet iš esmės pelėsį kažink ar kas paslėps jį reikia naikinti,nuo pamato arba kažkaip su šidymu ir vėdinimu bėdos yra.
Papildyta:
O aš dar norėjau paklausti,kurios virtuves išsidėjuos skystais tapetais ar lakavot ant viršaus?Mes jau išsidėjom visą antrą aukštą,o kitam metui planuoju ir virtuvę,bet manau reiktų užlakuoti,kad reikalui esant eitų pavalyti sienas.

O pirkom skystus tapetus Suvalkuose,mums reikėjo tikrai nemažai,ir gavosi labai pigiai(nuolaidą padarė nemažą ir dar kursas geras buvo),ko tikrai nepasiųlys Lietuvoje esantys pardavėjai,tuo labiau,kad jie patys iš ten ir užsako.
kauniokas
QUOTE(mamytė23 @ 2011 12 12, 10:01)
Aš manau pirma reikia paruošti sieną nuo pelėsio.Tepti kažkokio truco.Bet iš esmės pelėsį kažink ar kas paslėps jį reikia naikinti,nuo pamato arba kažkaip su šidymu ir vėdinimu bėdos yra.
Papildyta:
O aš dar norėjau paklausti,kurios virtuves išsidėjuos skystais tapetais ar lakavot ant viršaus?Mes jau išsidėjom visą antrą aukštą,o kitam metui planuoju ir virtuvę,bet manau reiktų užlakuoti,kad reikalui esant eitų pavalyti sienas.

O pirkom skystus tapetus Suvalkuose,mums reikėjo tikrai nemažai,ir gavosi labai pigiai(nuolaidą padarė nemažą ir dar kursas geras buvo),ko tikrai nepasiųlys Lietuvoje esantys pardavėjai,tuo labiau,kad jie patys iš ten ir užsako.
*

na nemanau, kad pigiau gavot smile.gif negu LT kuro neskaciavot, kad vazinejot pasiimti smile.gif
mamytė23
tikrai paskaičiavom ir mums tikrai daug pigiau atsiėjo thumbup.gif
Bet kam nedaug reikia tai aišku neverta.
Bet kiti gi važiuoja ten ir maisto tai manau tuo pačiu galima nušauti 2 zuikius.

Vien tų paprasčiausų baltų kur pas mus 15lt. už kv. mums atsiėjo tik 9 lt.Bet jo daugiau nepirksiu,nes jis siaubingai blogai dengia doh.gif
kauniokas
QUOTE(mamytė23 @ 2011 12 12, 13:38)
tikrai paskaičiavom ir mums tikrai daug pigiau atsiėjo  thumbup.gif
Bet kam nedaug reikia tai aišku neverta.
Bet kiti gi važiuoja ten ir maisto tai manau tuo pačiu galima nušauti 2 zuikius.

Vien tų paprasčiausų baltų kur pas mus 15lt. už kv. mums atsiėjo tik 9 lt.Bet jo daugiau nepirksiu,nes jis siaubingai blogai dengia  doh.gif
*

visi gerai dengia smile.gif kaz ka netaip daret, o kaina tikrai pne tokia gavos nes du kartus vaziavot tai manau gavosi po kokius 14Lt nes suvalkuose kaina ta pati kaip ir LT tik gali ant kurso pazaisti, bet galutinis variantas gaunasi tas pats ka cia pirktum ir namuose atsiimtum smile.gif
mamytė23
QUOTE(kauniokas @ 2011 12 12, 14:27)
visi gerai dengia smile.gif kaz ka netaip daret, o kaina tikrai pne tokia gavos nes du kartus vaziavot tai manau gavosi po kokius 14Lt nes suvalkuose kaina ta pati kaip ir LT tik gali ant kurso pazaisti, bet galutinis variantas gaunasi tas pats ka cia pirktum ir namuose atsiimtum smile.gif
*

tikrai nesiruošiu kažką įrodinėti ar įtikinėti mums išėjo pigiau ir mes patys manau geriau žinom
Lafe
Sveikos gal galite patarti kur Vilniuje galima nusipirkti skystu tapetu???? 4u.gif blush2.gif
Renata_Bo
Medzio centre
Cukliukas
Grazu ,pas dede yra tokie.Kadangi turi mazu vaiku,tai nebaisu kad nudreks ar net su flomasteru brukstels,nes nukrapstysi ta vieta,suslapinsi ir vel uzklijuosi smile.gif thumbup.gif
Indukė
mes planuojame namo lubas, sienas purkšti tais tapetais - patys smile.gif
silkcoat
Purksti patis, mmmmm..., labai rezikinga, nes reikia patirti tureti, nebent su mentele. Ir dar nevisos fakturos praeina per purkstuva.
silkplaster
QUOTE(Indukė @ 2012 03 27, 14:53)
mes planuojame namo lubas, sienas purkšti tais tapetais - patys  smile.gif
*

Jeigu purksite patys ir pirma karta, tai tikrai bus sunku.
Galite samdyti, purskiant kaina 10 litu ,m2
ispurksti galite tik tam tikras rušis. Geriau pasitarkite su pardavėjais ar tikrai tinka purkšti pasirinktą rūšį.
Whagati
QUOTE(silkcoat @ 2012 03 27, 14:35)
Purksti patis, mmmmm..., labai rezikinga, nes reikia patirti tureti, nebent su mentele. Ir dar nevisos fakturos praeina per purkstuva.
*

na tada gal su mentele dėsimės, nepurkšime g.gif na bansyime pradžioje patys tikrai, nemažai tų kvadratų yra, nėra pinigų samdymams schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Pirksime skystus tapetus iš kauno urmo bazės, man ten patiko moteriškė, prekiaujanti jais, pati rodė savo darbus, manau sugebėsime g.gif g.gif ne tiek visko patys darėmės namui biggrin.gif
Gorada

! 
Pirštais nerodysiu ir įspėjimų kol kas neskirsiu, tačiau noriu perspėti, kad forumas yra skirtas diskusijoms ir patarimams, bet ne savireklamai. Reklama šiame forume yra mokama, tad jeigu kažkuri įmonė norėtų pasireklamuoti, prašome kreiptis į info@supermama.lt
taniarok
Buvau nuvykus į medžio centrą, kur prekiauja skystais tapetais, klaidžiojom valandą, kai pagaliau radom tai pamatėm kažkokį bardaką, katalogų kalnas, užtepti keli pavyzdžiai ir tie mažučiai, viskas taip ankšta. iš katalogų neįmanoma normaliai išsirinkti, važiuosiu ieškoti kitur, geriau mažiau pasirinkimo, bet kad aišku būtų. Ir pardavėjas pristojęs bandė per jėgą įpiršti bet kokius tapetus. Neduok dieve. schmoll.gif
kauniokas
QUOTE(taniarok @ 2012 03 30, 18:09)
Buvau nuvykus į medžio centrą, kur prekiauja skystais tapetais, klaidžiojom valandą, kai pagaliau radom tai pamatėm kažkokį bardaką, katalogų kalnas, užtepti keli pavyzdžiai ir tie mažučiai, viskas taip ankšta. iš katalogų neįmanoma normaliai išsirinkti, važiuosiu ieškoti kitur, geriau mažiau pasirinkimo, bet kad aišku būtų. Ir pardavėjas pristojęs bandė per jėgą įpiršti bet kokius tapetus. Neduok dieve. schmoll.gif
*

dazus is dar mazesniu kvadraciuku renkasi zmones smile.gif ir neverke
@usr@
Sveiki
Šiandien patys darėm lubas baltais tapetais, tai kažkoks siaubas. Nežinau kas ne taip, bet prie lubų lipt nenorėjo, pasidengė nelygiai, o kai bandydavom taisyt, tai kitoj vietoj susigadindavo, tai gavosi kažkokiais plėmais. Na gal kai išdžius bus geriau, bet jei ne, tai reiks velniop lupt. Beje tapetai tai tokie smulkios faktūros, sakau gal reikėjo pasirink ilgesnio plauko ar ką g.gif
Na jei kas sakys, kad reikia specą samdyt, tai gal ir sutinku, bet namą tai nuo pamatų visą pasidarėm patys, tik sienas tinkavo samdyti, bet tokio vargo nebuvo ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.