Gal kas mėginote tapetuoti skystais tapetais, kuriuos dabar reklamuoja?Įdomu, kaip atrodo sienos ar lubos, patartumėt ar ne juos išbandyti?
QUOTE(vaidar @ 2008 07 09, 17:36) Gal kas mėginote tapetuoti skystais tapetais, kuriuos dabar reklamuoja?Įdomu, kaip atrodo sienos ar lubos, patartumėt ar ne juos išbandyti? labai gerai atrodo iveskit google skystitapetai kaip viena zodi ir rasit info apie juos nemazai
Sveikos
http://www.rp-reklama.lt/tapetai-produkcija.html QUOTE(vaidar @ 2008 07 09, 17:36) Gal kas mėginote tapetuoti skystais tapetais, kuriuos dabar reklamuoja?Įdomu, kaip atrodo sienos ar lubos, patartumėt ar ne juos išbandyti? tai fantastiskas dalykas,mes pas pazystamus pamatem vaizdelis nu liuks. patys uzsisakem,ir taupydami pinigelius patys dejome gave instruktaza. nieko sudetinga ir kas svarbiausia jokio kvapo namuose mazi vaikai, hm.... namai atnaujinami be dazu smarves, ir deti vienas malonumas negalejau patiket kad taip paprasta. internete susiradau keleta firmu. nu ir vienoj radom ten ir pasiula ir kainos ir nu vien zo zmoniskai suprantamai viska paaiskino, kad nekilo jokiu kt minciu o deti skystus tapetus, tarpkita ko kaune savanoriuose ju ofisas. va ir pinigeliai sutaupyti ir dazu smarves nera ir namuciai atnaujinti .
Patogus dalykas visuomeniškose ar bendro naudojimo patalpose, tačiau namuose man neužtenka to, ką galima padaryti su jais. Turiu galvoje, dekoravimą.
Bet labai patogu, tikrai pritariu. QUOTE(relija @ 2009 01 27, 20:41) Patogus dalykas visuomeniškose ar bendro naudojimo patalpose, tačiau namuose man neužtenka to, ką galima padaryti su jais. Turiu galvoje, dekoravimą. Bet labai patogu, tikrai pritariu. nesutinku reikia pasitelkti vaizduote, pati maciaiu kokius paveikslus galima padaryti nu cia aisku dailininko pagalbos reik. bet pats jei turi vaizduote ohoho ka galima padaryt.
O kokios kainos? Kiek kartu reikia sienas glaistyt tokiems tapetams?
na galiu pasisakyti ir as
tai vat, man tie toki kur kaip is siulu burbuliuku tie tapetai nepatinka, tikrai geriau jau visuomeninem patalpom pvz, bet siandien uzvaziavau i viena firmele pasiciekavyti ir pamaciau tikrai labai dailius jie toki kaip is plonu plauseliu sakyciau kaip koks stiklo pluostas ar kas atrodo. pasirinkau artima bordo-raudona spalva. tutai ja varysiu viena miegamojo siena, kitos bus dazytos baltai, ir zaisiu paskui visokiais bordavais akcenciukais. man asmeniskai labai tiko mintis, kad siena tures spalva, bet nebus nei salta - dazyta, nei tapetuota. tai vat tokia mintis mano.
Sveikutes visos merginos kurios kurete savo namucius
Papildyta: QUOTE(ru-du-du @ 2009 01 27, 19:49) nesutinku reikia pasitelkti vaizduote, pati maciaiu kokius paveikslus galima padaryti nu cia aisku dailininko pagalbos reik. bet pats jei turi vaizduote ohoho ka galima padaryt. Tikiu, kad galimybės labai didelės, tačiau menus darant, iškart kyla kaina, o jei norisi šią priemonę naudoti, kad sutaupyti, menai, manau, sutaupyt nepadės... Labai tikiu, kad kas nors gali padaryti nerealiai dailiai, tačiau neįsivaizduoju kaip galėčiau pasidaryti tai kas būtent man patinka, todėl man ši medžiaga namams netinka. Tačiau kam tinka - puiku, labai linkiu sėkmės Ir įmeskite kas nors savo jau padarytų sienų foto, įdomu būtų pamatyti
Mes siuo metu kaip tik dazome siais tapetais laiptine savo name. Ketvirtadalis liko. Dazo vyras pats ir mergaites jam padeda (jos uzkrecia kose ant sienos o vyras tik islygina). Paruosimo didelio nedarem: truputi nuglaistem siena, padengem giluminiu gruntu ir viskas. Vyras per pora valandu kazkur apie 6-8 kvadratus padengia.
Kai pabaigs -ikelsiu photo. Man labai patinka !!! QUOTE(indre0123 @ 2009 02 04, 20:40) Mes siuo metu kaip tik dazome siais tapetais laiptine savo name. Ketvirtadalis liko. Dazo vyras pats ir mergaites jam padeda (jos uzkrecia kose ant sienos o vyras tik islygina). Paruosimo didelio nedarem: truputi nuglaistem siena, padengem giluminiu gruntu ir viskas. Vyras per pora valandu kazkur apie 6-8 kvadratus padengia. Kai pabaigs -ikelsiu photo. Man labai patinka !!! Labai laiksiu nuotraukeliu ir samatos, t.y. koks plotas kiek jums kainavo. Aciu.
Siais tapetais mano uosviai hola susitvarke. na ir...man nepatinka. labai netgi nepatinka. bet cia aisku skonio reikalas. pasirinke jie yra kontrastingas spalvas. labai tamsiai zalia, su tokiais ale stiklo imitacijos gabaliukais.ir dar tokie plauseliai yra. kai uzsidenge, tai atrodo kad butu kokia medziaga barchatine isklijuota. o kitur dare tokia sviesia, kone balta irgi su tokiais paciais elementais. nu nezinau sakau skonio reikalas. bet man
beje darbavosi meistras pas juos. tai irgi sake visu pirma kad sienu nereikia paruosti ir taip toliau. o pasirodo klydo, arba neprofesionalas. nes labai matosi demes kur grunto nekliuvo. o be to kur lubose dvi plokstes susikerta ten toks griovelis buvo, patikino kad jis issilygins, bet deja neislygino. bet cia jau manau kompetencijos klausimas. toliau, patariu detis juos vasara, kai gera dziova. o siaube kokia dregme laikesi nuo ju. dejosi rudeni, ir ka tik buvo susideje duris medines visas pirmam aukste. tai rezultate kelios durys nebeuzsidare. prisigere dregmes o po to pasikraipe kaip joms patiko. tai va tiek is musu patirties. patys su MB ruosiames statytis nama, bet net minties tokios neturiu kad kur nors taikysiu si metoda.
Manau, daug kas priklauso nuo pasirinktu atspalviu konkreciai vietai. o dziovint zinoma, kad reikia, juk tai skysti tapetai. As ir esu tos nuomones, kad viso kambario ar viso patalpos ploto tokiu budu nedaryciau, man pakaktu vienos sienos ar kokio vieno kampo, kad butu kazkoks akcentas, palyginus su kitom sienom. Pav, as planuoju tik kamina 1m plocio tokiais tapetais padaryt. O aplink - viniliniais.
O durys naujos visada issikraipo. Visada statant naujas, butina jas isigijus nulakuot ir palaikyt min 2 men. Nes dziudamos jos traukiasi ir kraipisi. Statyt jas reikia tik po 2 men. Ir nesvarbu, ar sausoj, ar dregnoj patalpoj. Juk niekada nesi garantuotas, kad jos gamintos is sausos medienos. Vis dar lauksim nuotraukeliu su sienom...
Planuojam virtuvėj vieną sieną pasidaryt tokią
![]()
Oregano, o cia skysti tapetai? Vakar pvz ziurinejau, tai nieko panasaus nemaciau. Man skysti tapetai daugiau su medziaga asocijuojasi .
QUOTE(Dovis @ 2009 02 11, 16:11) Oregano, o cia skysti tapetai? Vakar pvz ziurinejau, tai nieko panasaus nemaciau. Man skysti tapetai daugiau su medziaga asocijuojasi . Ups, ne tą paveiksliuką įdėjau, sorriukas nu kažkas panašaus (nors negraži man šita žalia, norėčiau tokios žalios,kaip anam paveiksliuky, kur dekor tinkas..)
nuostabus dalykas skysti tapetai . Mes dar nepasidarem, bet vyras buvo namo parneses pavyzdzius parodyti - nuostabu. Tik mes dar iki apdailos nenukeliavom....
man idomu
skysti tapetai
Skysti tapetai - tai uzsitepa ant sieno mase, kuri gaunasi lyg audeklu dekoruota. Labai sunku paaiskinti, nes as pati kai pavyzdi paruosta pamaciau, tai net nebuciau glejusi pasakyti, kas tai per tekstura. Reik paprasyti, kad vyras nufotkintu, kaip tai atrodo....
kazin ar Klaipedoj kokia firma prekiauja siais tapetais?
Sveiki,
jau kazkurioje temoje anksciau esu rasiusi apie siuos tapetus, tiesiog ikeliu tai ka buvau parasiusi ir nuotraukytes, nes matau kad ju cia gerokai truksta: Pas mus namie viena siena yra padengta tokiais tapetais. pirma karta tokiais tapetais padengta siena pamateme pas draugus. ir patys labai susigundeme. pas juos siena atrode taip, nors cia nelabai matosi: ![]() tada mes irgi nusprendeme padengti viena siena tokiais tapetais, patys maisem ta misini ir patys klijavom, aisku nesigavo taip graziai kaip pas draugus, bet gavosi dar idomiau, kaip koks karakulio kailiukas...(pas draugus ta siena purske specialiai samdyti dazytojai). va kaip atrodo musu siena: ![]() ![]() [/quote] QUOTE(mildosius @ 2009 04 27, 16:49) tada mes irgi nusprendeme padengti viena siena tokiais tapetais, patys maisem ta misini ir patys klijavom, aisku nesigavo taip graziai kaip pas draugus, bet gavosi dar idomiau, kaip koks karakulio kailiukas...(pas draugus ta siena purske specialiai samdyti dazytojai). Sveiki labai jau gražiai padaryta
Mildosius, labai originaliai isrodo! Paciu darbas visada mielesnis!
ir man patiko mildosiaus sedevras
Ir jei galima truputi info apie pati tapetavimo procesa QUOTE(Paliukas @ 2009 05 19, 12:46) ir man patiko mildosiaus sedevras Ir jei galima truputi info apie pati tapetavimo procesa tiksliai kainos nepamenu, bet 12 kv.m. sienai mokejom kazkur iki 300 Lt. o tapetavimo procesas buvo toks: nusipirkom maiselius su tapetais (dideli pailgi maisai prigrusti sausos vilnos/vatos/sausu kliju misinio, mase panasi i saldzia valgoma vata), suberem viena maisa i dideli bliuda, ipylem vandens (nepamenu kiek, instukcijoje buna viskas parasyta) ir viska mynkem su rankom, kol galiausiai gavosi vientisa mase, nebeliko jokiu sukietejimu. siena buvo gibskartonis, nuglaistyta ir nugruntuota, zodziu paruosta normaliam dazymui (va cia ir buvo musu klaida, nes gruntuoti reikejo su specialiu gruntu, nuo kurio siena pasidaro siurksti, o mes nugruntavom su paprastu gruntu ir siena buvo lygi). tada emem saujom ta mase ir lipdem su rankom, lipo lengvai bet norint kad butu grazu reikejo istampyti ta mase iki vienodo storio, va cia ir buvo sunkiausia. dirbom keturiese, tai 12 kv.m. siena padarem per kokias 4 val., nes kiekvienas asmuo vis kitaip klijuodavo (kitoks rastas gaudavosi) ir galiausiai reikejo viska suvienodinti. tos dazytojos kur mums padejo tepti tuos tapetus prasikeike (pirma karta dare), sake daugiau niekam niekad tokios paslaugos neteiks, nebent uz didelius pinigus. bandem tepti mentele bet niekas nesigavo, viskas tempesi paskui, nes neturejo ta vilna uz kur uzsikabinti, jei siena butu buvusi siurksti tada viskas butu ok.... tai va lipdem su rankom, kai kuriose vietose dar dabar matosi pirstu konturai, bet niekas to nepastebi, visi galvoja kad cia taip turi buti
Vis tik patarčiau išsinuomoti įrangą. Išeiga bus gerokai mažesnė, faktūra "putlesnė", o ir darbas tetruks keliolika minučių (neskaitant pasiruošimo)
aciu mildosiui uz info, teks skaiciuotis
QUOTE(EVOY @ 2009 05 19, 15:33) Vis tik patarčiau išsinuomoti įrangą. Išeiga bus gerokai mažesnė, faktūra "putlesnė", o ir darbas tetruks keliolika minučių (neskaitant pasiruošimo) O kokia irangos nuomos kaina? QUOTE(Paliukas @ 2009 05 19, 15:43) ... O kokia irangos nuomos kaina?... Paskutinį kartą nuomojausi gal prieš dešimt metų- būdavo retas atvejis, kai tokius dalykus apmokėdavai ne grynais (kas iškreipia kainą į gerąją pusę). Šiandien- verta pasiskambinti, nes bijau ką ir spėti.
pameginau sita stebukla. Nusipirkau viena maisiuka - kaina 85 Lt. ir grunto kibiriukas apie 15 Lt, o padengimas 4 kv.m. Man realiai padengti reikejo apie 16 kv.m sienos. Taip jau atsitiko, kad labai nepatiko pardavejo poziuris i savo darba ir nusprendziau daugiau is ju nebepirkti, o suktis savo 16oje kv.m su vienu maiseliu tapetu pluosto
Tad dariau viska ne pagal technologija
prasom foto parodyti
pas uosviu tokie yra, atrodo
pasirinkimas tikrai nėra mažas, o šiaip labai super dalykas, visą namą jais pasidariau
QUOTE(oaze @ 2008 07 21, 10:14) Sveikos nesiulyciau tokio dalyko, nes kai noresite daryti remonta ir tie "tapetai" bus atsibode meistrams teks moketi dvigubai
Radau filmuka apie skystus tapetus:
http://www.youtube.com/watch?v=XW6SJ5Kz2vs Cia realei taip paprasta su jais dirbt kaip parodita? Gal kas jau bande butent Silkcoat skystus tapetus? QUOTE(pozdraperma @ 2009 10 17, 10:22) Radau filmuka apie skystus tapetus: http://www.youtube.com/watch?v=XW6SJ5Kz2vs Cia realei taip paprasta su jais dirbt kaip parodita? Gal kas jau bande butent Silkcoat skystus tapetus? Kol nera igudziu truputi sudetinga, bet "atkankinus" 1-2 sienas tai pasidaro taip paprasta kaip ir filmuke QUOTE(pozdraperma @ 2009 10 17, 10:22) Radau filmuka apie skystus tapetus: http://www.youtube.com/watch?v=XW6SJ5Kz2vs Cia realei taip paprasta su jais dirbt kaip parodita? Gal kas jau bande butent Silkcoat skystus tapetus? SEip tai kazkada senei esu dejes tokius ir galiu pasakyti kad tikrai nera sunku. Aisku tas kur mojuoja su mentele tai matosi kad profas,pats taip nepamuojuotum,bet,uztepti nera sunku. Bet reikia nepamirsti kad cia rode ant lygios sienos,kas yra paprasta,bet sunkumai prasideda kai prieini prie kampu. Esu mates netgi vamzdzius apdirbtus su tais tapetais,laiptu pakopu isorine puse irt.t.
biesas66, man labai patinka tas produktas ir zinau kad yra japoniski, lenkiski ir turkiski skysti tapetai. Japoniski labai jau brangus, lenkiski girdejau kad yra prastos kokybes ir spalva kataloge ir ant senos daznai labai skiriasi. Tai turkiski geriausi pagal kainos ik kokybes santyki?
QUOTE(pozdraperma @ 2009 10 18, 15:49) biesas66, man labai patinka tas produktas ir zinau kad yra japoniski, lenkiski ir turkiski skysti tapetai. Japoniski labai jau brangus, lenkiski girdejau kad yra prastos kokybes ir spalva kataloge ir ant senos daznai labai skiriasi. Tai turkiski geriausi pagal kainos ik kokybes santyki? mes pirkome Silkcoat, esam labai patenkinti Galima ir paciam juos klijuoti, tikrai nieko sudetingo nera. pradzioj remonta bute padare vyro tevai, tai ir paskui vyro mama mums tuos skystuosius tapetus klijavo (mano vyras vis uzsiemes buvo man jie atrodo praktiski- kaip sakiau, tokius pat Silkcoat tepatus pries keleta metu pirko vyro tevai. pas juos gyvena labai vredna kate, kuri draskydavo ir paprastus tapetus, ir nepagailejo skystuosius. tai anyta pries sventes, apeina buta ir vandens pagalba pataiso viska kiek veliau pabandysiu ikelt nuotrauka, kaip atrodo pas mus namuose.
veluoju veluoju
vat kaip atrodo http://img30.imageshack.us/i/tapetai1.jpg/ http://img36.imageshack.us/i/tapetai2.jpg/ http://img25.imageshack.us/i/tapetai3.jpg/ QUOTE(digma.lt @ 2009 10 19, 16:15) veluoju veluoju vat kaip atrodo http://img30.imageshack.us/i/tapetai1.jpg/ http://img36.imageshack.us/i/tapetai2.jpg/ http://img25.imageshack.us/i/tapetai3.jpg/ nu ale tikrai neprastai atrodo: tik, bijau, kad pirma karta eiliniam zmogeliui be meniniu gabumu butu sunku tuos pukucius taip tolygiai paskirstyti, kad jie butu svelniai pasklide, o ne bilekaip subraukyti QUOTE(mamycka @ 2009 10 19, 13:33) mes pirkome Silkcoat, esam labai patenkinti Galima ir paciam juos klijuoti, tikrai nieko sudetingo nera. pradzioj remonta bute padare vyro tevai, tai ir paskui vyro mama mums tuos skystuosius tapetus klijavo (mano vyras vis uzsiemes buvo man jie atrodo praktiski- kaip sakiau, tokius pat Silkcoat tepatus pries keleta metu pirko vyro tevai. pas juos gyvena labai vredna kate, kuri draskydavo ir paprastus tapetus, ir nepagailejo skystuosius. tai anyta pries sventes, apeina buta ir vandens pagalba pataiso viska kiek veliau pabandysiu ikelt nuotrauka, kaip atrodo pas mus namuose. Mes irgi nusprendeme turkiskus imti QUOTE(zuikulis @ 2009 10 19, 20:55) nu ale tikrai neprastai atrodo: tik, bijau, kad pirma karta eiliniam zmogeliui be meniniu gabumu butu sunku tuos pukucius taip tolygiai paskirstyti, kad jie butu svelniai pasklide, o ne bilekaip subraukyti Gal kam ir taip gerai, bet mes viska darysim pagal technologija
O tai gal kas palyginimui zino, kiek kainuoja maisiukai lenkisku ir turkisku tapetu maisas (jei ju iseiga vienoda
Man ta gelsva siena truputi per "skysta"..
wilmusia, kiek domejausi, lenkisku it turkisku tapetu kainos labai panasios, nors sunku palyginti todel, kad skiriasi pacios paletes.
Pvz man labai patiko turkiski Elite serijos tapetai, tai vienspalvis dazytas silkas, pas kitus gamyntojus tokiu nemaciau: (3 ir 4 nuotrauka) http://www.silkcoat.lt/skysti-tapetai.html Labai fainai atrodo, bet cia is turkisku pati brangiausia serija. Mes turbut imsime is pigesnes serijos.
Mes dareme pagal technogolija
![]() ![]() http://i825.photobucket.com/albums/zz171/m...a/silkcoat3.jpg taip atrodo lubos laaaabai stambiu planu. realiai jos atrodo baltos, o kai sviecia saule graziai spindi ![]() |