Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip žinot ar pakanka kūdikiui mamos pienuko
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
vetruze
QUOTE(Luttuke @ 2009 10 06, 17:28)
Stafilokoka isvijo antibiotikai, kurie buvo gerti del kitu priezasciu. Aie grybeli suzinojom is tyrimo, bet, kad negerai labai kazkas buvo matyti is zalios kakuciu spalvos, plius vaikas viduriuodavo  ir buvo laaabai neramus. Nors pilvuko putimas kamuoja iki siol, bet vaikas bent jau neklykia kiekvieno valgymo metu...
*

o is kur cia atsiranda tokie dalykai stafilokokai ir kt?
lincia_pincia
QUOTE(vetruze @ 2009 10 07, 13:36)
o is kur cia atsiranda tokie dalykai stafilokokai ir kt?
*

o jie gali atsirasti labai ivairiai - pvz galite parivezti kaip 'dovenele' is gimdymo namu, nuo antibijotiku gautu mamos gimdymo metu ir t.t. blush2.gif
skyflover
sveikos mamytes.. jus savo leliukam tik pienuko mamytes duodat ar ir arbateliu kokiu?
Fatimaallaa
QUOTE(skyflover @ 2009 10 07, 14:50)
sveikos mamytes.. jus savo leliukam tik pienuko mamytes duodat ar ir arbateliu kokiu?
*

as iki 3.5 men tik MP daviau, veliau siek tiek virinto vandenuko, o nuo 5 men ir arbateles, o nuo 7 siek tiek sultyciu.
Panelė_Monika*
Aš dar savu pienu maitinu ax.gif
carmelita
Aš dar MP maitinu . bet pradejau primaitint.mano pienelio neuztenka.paskutini menesi kaip sveremes 5 menesiu ,tai tik 400 gr. priaugom.gyditoja pasake banditi primaitinti. tai as ir pradejau. biggrin.gif . o sunelis su mielu noru valgo is saukstelio(as jam pati gaminu darzoviu tireles) ir ramesnis pasidare. turbut tikrai jam trukdavo mano pienelio. O del misinuko( kad pakeist MP i misinuka ) tai kalbos nera . jis pripazista tik mano papuka smile.gif .is buteliuko schmoll.gif , bandziau duot kokius tris skirtingus misinukus, schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . taip ir augam ax.gif
Fatimaallaa
QUOTE(carmelita @ 2009 10 11, 09:49)
Aš dar  MP maitinu  . bet pradejau primaitint.mano pienelio  neuztenka.paskutini menesi kaip sveremes    5 menesiu ,tai  tik 400 gr.  priaugom.gyditoja pasake banditi primaitinti. tai as ir pradejau. biggrin.gif . o sunelis su mielu noru valgo  is saukstelio(as jam pati gaminu darzoviu tireles) ir ramesnis pasidare. turbut tikrai jam trukdavo mano pienelio.  O del misinuko( kad pakeist MP i misinuka ) tai kalbos nera . jis pripazista tik  mano papuka smile.gif .is buteliuko  schmoll.gif , bandziau duot kokius tris  skirtingus misinukus, schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif . taip ir augam ax.gif
*

zinok nustebinai, kad kai vaikas priaugo 400g, liepe primaitinti. bet maitinant mp 400g yra normalu g.gif mano mazoji nuo 5 menesiu priauga po 400-500g ir niekas nieko nesake, o koseles duot pradejau tik nuo 6 men. ir tik beveik 7.5 men mes pradejau 3 kartus valgyt tyreles. bet del svorio augimo kazkaip nepastebejau, kad kazkas pasikeistu. priaugam lygiai tiek pat
megasun
As po kol kas dar maitinu MP smile.gif O tyreles, koseles pradesiu duoti nuo 6 menesiu. Sesele sake, kad mums dar nereikia papildomai duoti nieko, nes augam gerai. smile.gif Kai man kyla abejoniu ar pakanka pienuko, tai mums padeda kontaktas oda prie odos smile.gif
carmelita
ji ne lepe bet pasiule . ax.gif . Dukra tai tik apie 2 men. maitinau. o cia jau iki puses metu traukiu. smile.gif stengiuosi, darau ka galiu kat tikrai maitinti MP kuo ilgiau. smile.gif .
vilciau
Sveikutes, man labai padejo pagausinti pienuko gamyba akupunktura. Is pradziu primaitindavau 2-3 kartus per para, dabar kas antra diena 1karta. Taciau uzbaigus visus snesu reikia dar kara i savaite profilaktiskai nueiti. Skausminga, bet veiksminga, jei nebuciau ejus dabar tikriausiai aplamai jau nemaitinciau.
carmelita
as dariau masazus. kazkiek irgi padedavo
aiskauda
Sveiki! 4u.gif
Mus ir kamuoja klausimas - ar uztenka pienuko? Mum nera dar meneselio, todel dar niekas nesvere, ir nezinom kiek svorio priaugom (sveriantis buitinemis svarstyklemis kartu su teciu atrodo kad apie 600 - 700gramu rolleyes.gif ). Bet musu spokiukas valgo daznai ir ilgai. Nespeja praeiti ne valanda vel iesko valgyti, buna nerami. Tiesa, slapinasi daznai. Tai taip ir gyvenam nezinioje, uztenka pienuko ar ne... g.gif
Fatimaallaa
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 12, 20:30)
Sveiki! 4u.gif
Mus ir kamuoja klausimas - ar uztenka pienuko? Mum nera dar meneselio, todel dar niekas nesvere, ir nezinom kiek svorio priaugom (sveriantis buitinemis svarstyklemis kartu su teciu atrodo kad apie 600 - 700gramu rolleyes.gif ). Bet musu spokiukas valgo daznai ir ilgai. Nespeja praeiti ne valanda vel iesko valgyti, buna nerami. Tiesa, slapinasi daznai. Tai taip ir gyvenam nezinioje, uztenka pienuko ar ne... g.gif
*

manau, kad viskas pas jus kuo puikiausiai. nepamirskit, kad mazylis pirmosiomis dienomis numeta svori, o ne priauga. o beto kiek susveret buitinem svarstyklem irgi yra gerai. mes irgi turim buitines, tai nera tikslu, bet labai arti tiesos smile.gif
o tokie maziukai daznai buna iesko kruties. tai jiems ne tik maisto saltinis, bet ir saugumo, silumos, artumo, jiems dar norisi daug zisti, nes tai suteikia nusiraminima. manau maziau reiktu pergyventi ir dziaugtis smile.gif
Kulke
Viskas buna aisku per TA, pasveria ir matai ar normalus prieaugis ar ne. smile.gif Jei taip, tai tuomet pieno baras veiksmingas smile.gif
Candy candy
Sveikutes, isterpsiu ir i sia temele.
Manau, kad zinoti, ar vaikui pakanka MP, galime tik sprendziant is objektyviu kriteriju: vaiko savijautos, svorio, slapinimosi daznumo (min 6k/d).. Siaip, dazniausia nereiktu del to abejoti, tiesiog duoti vaikuciui MP pagal poreiki (dazniausia suprasti poreiki tada, kai vaikiukas pradeda zurkti ir darosi neramus - tiesiog priglausti ji prie kruties ir ziureti ima jis kruti ar ne). MP kudikis negali persivalgyti, todel kai glausite vaika prie kruties tada kai jis nori, pienuko jis prisigamins tiek, kiek jam reikia 4u.gif Zindyti yra nuostabu - nepasiduokite!Nenusitraukinekite MP ir neprimaitinkite misiniais, kol turite savo pienuko. thumbup.gif
mulka5
QUOTE(carmelita @ 2009 10 11, 11:49)
Aš dar  MP maitinu  . bet pradejau primaitint.mano pienelio  neuztenka.paskutini menesi kaip sveremes    5 menesiu ,tai  tik 400 gr.  priaugom.gyditoja pasake banditi primaitinti. tai as ir pradejau. biggrin.gif . o sunelis su mielu noru valgo  is saukstelio(as jam pati gaminu darzoviu tireles) ir ramesnis pasidare. turbut tikrai jam trukdavo mano pienelio.  O del misinuko( kad pakeist MP i misinuka ) tai kalbos nera . jis pripazista tik  mano papuka smile.gif .is buteliuko  schmoll.gif , bandziau duot kokius tris  skirtingus misinukus, schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif . taip ir augam ax.gif
*

Sveiki,

Mums jau antras menuo su puse. Ir kamuoja tas pats klausimas, del MP. Ar jo netruksta? Gimem 4200gr, is ligonines grizom 3900 gr. pirma men priaugom 400gr, daktaras patare maitint tik krutim, o kai antra men svoris padidejo tik 400gr. pasiule primaitint misinukais. O taip nesinori ju. Vis baiminuosi, kad pradejus primaitineti misiniais gali atsisakyti MP arba jo sumazes, nes laikas tarp maitinimo prasites ir bus ne kas. Kaip jus parinkot misinius? sake vieni alergiski, nuo kitu viduriukai kieteja.
++++
Sveikos. Papasakosiu savo istorija.Gimeme mes 3351 kg. ligonineje nukrito labai svoris, vaikas valgydavo is krutines ilgai po kokia valanda as galvodavau, kad jis jau pavalges, tada verkdavo po kiek laiko, antra diena daviau soske, nes galvodavau tik pavalge ir vel verkia ir taip prisidirbau vaikui nukrito svoris ir teko po lasaline guleti, tada mums dar papildomai duodavo misinuko. Taip jis mano krutines neiimdavo, atprato, nes ligonineje teko nusitraukineti piena. Taip nusitraukineju jau 2 men. 3sav. kol nesugalvojau ant bairio jam duoti is kruties. Ir ivyko stebuklas mano vaikas sustiprejo ir pradejo valgyti biggrin.gif deja dabar as nezinau ar jam pakanka mano pieno, nes krutine tai atodo tokia tustoka, nors jau maitinu kaip savaite atrodo, kad pilneja, bet vaikas valgo neilgai gal kokias 5-10 min. ir krutine tikrai nebuna visiskai istraukta, nors kartais kai su ranka paspaudziu, patikrinu ar bega tai kartais buna, kad bega o kartais ne laso . Dar as jam duodu misinuko, jau nuo gimimo primaitinu, nes jam neuztekdavo pieno, tai i diena 1-2k. tekdavo duoti misinuko ir dabar kartais dar duodu, nes buna, kad nakti atsikelia su tusciu papmersu, tai reiskias, kad jam truksta maisto? Daktare sake duoti ti MP ir po men. paziuresim svori, bet as turiu baime, kad jam vel svoris nenukristu ir nebutu taip kaip buvo.Tokio streso daugiau nenoriu doh.gif
rainak
jeigu vaikutis ramus, neverkias, linksmas, sau zaidzia tai tikrai pienuko turi pakakti, nes jau mano mergina alkana tai nesedi ramiai:)) is karto balsu parodo:))
Papildyta:
QUOTE(++++ @ 2009 12 13, 16:17)
Sveikos. Papasakosiu savo istorija.Gimeme mes 3351 kg. ligonineje nukrito labai svoris, vaikas valgydavo is krutines ilgai po kokia valanda as galvodavau, kad jis jau  pavalges, tada verkdavo po kiek laiko, antra diena daviau soske, nes galvodavau tik pavalge ir vel verkia ir taip prisidirbau vaikui nukrito svoris ir teko po lasaline guleti, tada mums dar papildomai duodavo misinuko. Taip jis mano krutines neiimdavo, atprato, nes ligonineje teko nusitraukineti piena. Taip nusitraukineju jau 2 men. 3sav. kol nesugalvojau ant bairio jam duoti is kruties. Ir ivyko stebuklas mano vaikas sustiprejo ir pradejo valgyti  biggrin.gif  deja dabar as nezinau ar jam pakanka mano pieno, nes krutine tai atodo tokia tustoka, nors jau maitinu kaip savaite atrodo, kad pilneja, bet vaikas valgo neilgai gal kokias 5-10 min. ir  krutine tikrai nebuna visiskai istraukta, nors kartais kai su ranka paspaudziu, patikrinu ar bega tai kartais buna, kad bega o kartais ne laso . Dar as jam duodu misinuko, jau nuo gimimo primaitinu, nes jam neuztekdavo pieno, tai i diena 1-2k. tekdavo duoti misinuko ir dabar kartais dar duodu, nes buna, kad nakti atsikelia su tusciu papmersu, tai reiskias, kad jam truksta maisto? Daktare sake duoti ti MP ir po men. paziuresim svori, bet as turiu baime, kad jam vel svoris nenukristu ir nebutu taip kaip buvo.Tokio streso daugiau nenoriu  doh.gif
*

Sveika, suprantu tave zinok labai, nes man irgi panasiai buvo, kai mums buvo vienas menesiukas irgi daviau misinuko, paskui atsidureme ligoninejeir labai dziaugiuosi, kad pakliuvau pas nerealias gydytojas, nes pasirode, kad mergyte alergiska misinukams, o pieno man atrode, kad neturejau, bent jau mazai pagal nutraukima, tai kol gulejau savaite, pora gydytojai man aiskino, kad pienukas gaminasi moters galvoje ir kad duociau kuo dazniau ir jis vel atsiras, tai taip praktiskai savaite ir pragulejai vis kas kokia valanda maitindama. Bet rezultatas tai akivaizdus, dabar mums 6 menesiai tuoj ir maitinu tik savo pienuku, jokiu misinuku nereikejo, tuo labiau ir nebegalejau ju duoti. Tai jeigu is tikruju nori maitinti savo pienuku, bent jau kol atsiras daugiau to pieno tiesiog dazniau reikia maitinti ir duoti valgyti ne ilgiau kaip pusvalandi, o nuo kokiu 3 menesiu vaikas pavalgo per 10 minuciu, nes maitinant ilgiau vaikas pavargsta ir nebevalgo. Dar yra tokie vaistukai Apilac, man buvo prirasiusi gydytoja po ligonines, tai tikrai labai skatina pienuko gaminimasi.
mulka5

Sveika, suprantu tave zinok labai, nes man irgi panasiai buvo, kai mums buvo vienas menesiukas irgi daviau misinuko, paskui atsidureme ligoninejeir labai dziaugiuosi, kad pakliuvau pas nerealias gydytojas, nes pasirode, kad mergyte alergiska misinukams, o pieno man atrode, kad neturejau, bent jau mazai pagal nutraukima, tai kol gulejau savaite, pora gydytojai man aiskino, kad pienukas gaminasi moters galvoje ir kad duociau kuo dazniau ir jis vel atsiras, tai taip praktiskai savaite ir pragulejai vis kas kokia valanda maitindama. Bet rezultatas tai akivaizdus, dabar mums 6 menesiai tuoj ir maitinu tik savo pienuku, jokiu misinuku nereikejo, tuo labiau ir nebegalejau ju duoti. Tai jeigu is tikruju nori maitinti savo pienuku, bent jau kol atsiras daugiau to pieno tiesiog dazniau reikia maitinti ir duoti valgyti ne ilgiau kaip pusvalandi, o nuo kokiu 3 menesiu vaikas pavalgo per 10 minuciu, nes maitinant ilgiau vaikas pavargsta ir nebevalgo. Dar yra tokie vaistukai Apilac, man buvo prirasiusi gydytoja po ligonines, tai tikrai labai skatina pienuko gaminimasi.
*

[/quote]

Apilac??? g.gif O parduodamas turbut su receptu? Pirma karta girdziu apie ji. Gal galima placiau...kiek laiko vartojot? I para kiek kartu? Nes kaip matau jusu berniukui 3 menesiukai. mirksiukas.gif
1cesna1
Aš rami dėl pienelio, nes kaip gyd.sakė, jei vaikiukas ramus, nezyzia, vadinasi viskas puiku smile.gif.
Fatimaallaa
QUOTE(1cesna1 @ 2009 12 15, 18:39)
Aš rami dėl pienelio, nes kaip gyd.sakė, jei vaikiukas ramus, nezyzia, vadinasi viskas puiku  smile.gif.
*

o tai jeigu manoji buvo nerami, zyzdavo daug ir vergdavo, tai reiskias jai truko pienuko doh.gif na ir absurdas, tai kodel ji per menesi priaugdavo virs kilogramo tada, jei jai maisto truko blink.gif
grazina37
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 16, 00:08)
o tai jeigu manoji buvo nerami, zyzdavo daug ir vergdavo, tai reiskias jai truko pienuko  doh.gif na ir absurdas, tai kodel ji per menesi priaugdavo virs kilogramo tada, jei jai maisto truko blink.gif
*

niekas tau nepersa minties kad tavo mazyle buvo nepavalgius,jei soti ir nerami tai turetu ne mamos konsultuoti o daktarai doh.gif ,gal pilveli skauda ar siaip kas negerai
mano mazius buvo sotus ir labai geras bei ramus vaikas ,tik valge ir miegojo thumbup.gif
++++
QUOTE(rainak @ 2009 12 13, 16:54)
jeigu vaikutis ramus, neverkias, linksmas, sau zaidzia  tai tikrai pienuko turi pakakti, nes jau mano mergina alkana tai nesedi ramiai:)) is karto balsu parodo:))
Papildyta:
Sveika, suprantu tave zinok labai, nes man irgi panasiai buvo, kai mums buvo vienas menesiukas irgi daviau misinuko, paskui atsidureme ligoninejeir labai dziaugiuosi, kad pakliuvau pas nerealias gydytojas, nes pasirode, kad mergyte alergiska misinukams, o pieno man atrode, kad neturejau, bent jau  mazai pagal nutraukima, tai kol gulejau savaite, pora gydytojai man aiskino, kad pienukas gaminasi moters galvoje ir kad duociau kuo dazniau ir jis vel atsiras, tai taip praktiskai savaite ir pragulejai vis kas kokia valanda maitindama. Bet rezultatas tai akivaizdus, dabar mums 6 menesiai tuoj ir maitinu tik savo pienuku, jokiu misinuku nereikejo, tuo labiau ir nebegalejau ju duoti. Tai jeigu is tikruju nori maitinti savo pienuku, bent jau kol atsiras daugiau to pieno tiesiog dazniau reikia maitinti ir duoti valgyti ne ilgiau kaip pusvalandi, o nuo kokiu 3 menesiu vaikas pavalgo per 10 minuciu, nes maitinant ilgiau vaikas pavargsta ir nebevalgo. Dar yra tokie vaistukai Apilac, man buvo prirasiusi gydytoja po ligonines, tai tikrai labai skatina pienuko gaminimasi.
*

Tu sakai duoti pusvalandi, nu kartais taip ir buna, bet as girdziu,kad jis pienuko neryja, nesigirdi to garso, tai reiskia,kad jis tuscia krutine valgo? Kartais girdziu kai ryja, paskui pradeda zaisti isspjauna,juokiasi vel prilenda gurksniui ir vel juokiasi,taip jis isdykauja. Siaip vaikas tai linksmas,guvus. o Tie vaistai su receptu parsiduoda?
o krutine siaip turi jaustis,kad pilna, nes pas mane tai tikrai nera taip,kad ji butu pilna,standi.
Fatimaallaa
QUOTE(grazina37 @ 2009 12 16, 07:30)
niekas tau nepersa minties kad tavo mazyle buvo nepavalgius,jei soti ir nerami tai turetu ne mamos konsultuoti o daktarai doh.gif ,gal pilveli skauda ar siaip kas negerai
mano mazius buvo sotus ir labai geras bei ramus vaikas ,tik valge ir miegojo  thumbup.gif
*

na teiginys buvo toks, kad jei vaikas ramus ir nezyzia, tai pieno pakanka, o is to isplaukia, kad jeigu atvirksciai tuomet nepakanka. tai ir parasiau, kad tai netiesa
almerada
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 12, 22:30)
Sveiki! 4u.gif
*

Taip ir turi būti pirmą mėnesį reikia maitinti kada vaikiukas nori kad ir kas valandą tik 3-4 mėn nusistovės ritmas. Kaip sako valgydamas vaikiukas turi užsisakyt pienuko į priekį.Taigi nusiramink ir mėgaukis motinyste thumbup.gif
_Alba_
QUOTE(almerada @ 2009 12 18, 13:14)
Taip ir turi būti pirmą mėnesį reikia maitinti kada vaikiukas nori kad ir kas valandą tik 3-4 mėn nusistovės ritmas. Kaip sako valgydamas vaikiukas turi užsisakyt pienuko į priekį.Taigi nusiramink ir mėgaukis motinyste thumbup.gif
*

na nepatartina maitinti daazniau nei kas valanda, nes ir pati mamyte nepailses, ir pienukas nespes subresti smile.gif o jeigu vaikutis iesko maito kas valanda, tai gal pienuko neuztenka, na cia labai individualu zinoma, bent jau maniskis vaikutis nebudamas dar menesio amziaus pavalgydavo ir miegodavo 3-4 val ax.gif
Edita87
4u.gif
ppivonija
DEMESIO!!!

LENGVAS UZDARBIS NAMUOSE

Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,
butinai tai perskaityk, nes naudinga.
Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima!

Tai pakeite mano gyvenima...

As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti.
Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni,
kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu
per keleta savaiciu idedant tik 6litus. Skaistalai, pagalvojau,
tai turetu buti eilinis budas apmauti,
bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti
kas siuloma...

Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita ,
kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma
saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute,
ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose.

Jokiu apgauliu… As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir
nusprendziau pabandyti.

Ir atspekit kas???

Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai… As negalejau
patiketi savo akimis, jog tai veikia.

Per pora savaiciu susikaupe apie 2000lt , po triju savaiciu prisidejo dar
apie 2000lt. dbr turiu uzdirbes 4000lt ir neskaitant smulkiu islaidu.
Po pusantro men turetu buti apie 16000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides.

O prasidejo tik nuo 12lt...

Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man.
As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite
vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites,
per daug nesistengdami.

Pasiulymas: Perskaitykite tai pora kartu!!! Issaugokite savo kompe, sekite
instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta!!!

Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu
indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete…

Svarbu: Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir
neprarandate, bet tai tikrai dirba!!!

Atkreipkit demesi: Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus
jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije.
Visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo.

Yra trys paprasti ZINGSNIAI:

1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke.

2. Pirmiausia I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt.
Po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa
tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai
legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate.
1. LT297300010102444435
2. LT807300010109618219
3. LT227300010096663555
4. LT6771856270772469
5. LT397044000253647311
6. LT357300010091214637
Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri,
perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu,
o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo banko
saskaitos numeri.

3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja,
Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose,
skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si
straipni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu.
Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska
atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus.
Ir kada jus pasieksite pirma eilute,
jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas!

Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete!!! Uzsiimkite tuo
dabar, neatidekite rytdienai!!! Laikas pinigai!!!

O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o
tikrai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika.

Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas),
tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje.
Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu
su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako
tik po 5 zmones – tai jau 500lt i saskaita.
Toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.Nr. 4 pozicijoje
ir atsako vel 5 zm. – pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200
pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje)

Toliau dar idomiau: sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu sask. Nr. 2
pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. – tai 62500lt.
toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti.
Ar ne ispudingas skaicius? Ir tai tik uz pirmutinius 12litu.

siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus.

Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia
prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote!!!
Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju.
Ir toliau dideja!!!
Kokie sansai, kad jie uzsinores pameginti save kokioj nors naujovej???
Ar ysivaizduojate kokios galimybes!!! Su 12lt ir keliomis valandomis internete.

Kaip paskleisti informacija internete?

1. Atidarot paieskos serveri google.com , jei zinote kitokiu paieskos serveriu tj gerai.
2. Rasom raktini zodi – forumas, skelbimas, naujos grupes, ir kt.
3. Paieska suras simtus forumu ir skelbimu skilteliu, kur jus ir
galite patalpinti savo straipsni.

Sekmes!
maidala
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 20, 16:26)
na nepatartina maitinti daazniau nei kas valanda, nes ir pati mamyte nepailses, ir pienukas nespes subresti  smile.gif  o jeigu vaikutis iesko maito kas valanda, tai gal pienuko neuztenka, na cia labai individualu zinoma, bent jau maniskis vaikutis nebudamas dar menesio amziaus pavalgydavo ir miegodavo 3-4 val  ax.gif
*

kiekvienas vaikutis yra individualus. maniske pirma menesi mazdaug kas valanda valge ir nenusibaigiau. pieno uztad turiu pakankamai, lelytei virs 5 men., nera dar nieko be mano pieno ragavus. o augam kaip ant mieliu smile.gif
Ledita1
Mano sunelis taip pat pradzioje labai ilgai valge, kartais net pusantros valandos. Kai lelius dar labai mazas, tai dar neturi tokiu stipriu maitinimosi igudziu, todel ir valgo ilgai. O kad ligoninej po gimimo nukrinta svoris kudikiams, tai yra labai normalu.
Manajam nukrito 300g po gimimo, grizus namo po savaites svoris ataugo ir pradejom musti svorio priaugimo rekordus biggrin.gif praeita savaite priaugo 520g, taip kad mano 7 savaiciu kleckas sveria jau 6.570kg thumbup.gif Beje ta savaite jis valge labai trumpai, gal po kokias 10min.
Taip kad, mamytes, nesijaudinkit, mazylis pats zino, kiek jam reikia pienuko mirksiukas.gif tiesog leiskite jiems valgyti tiek ilgai, kiek mazyliai pageidauja.
Jei krutys nesijaucia, kad yra pilnos, tai dar nereiskia, kad neturite pakankamai pienuko. Pienas gaminasi kudikiui zindant. Taigi, jei krutine ir atrodo tuscia vis vien duokite ja leliukui zysti, kuo daugiau ji zindysite, tuo daugiau pienuko prades gamintis.
Man irgi taip buvo, o ziurekit koki leliuka-milziniuka turiu. Labai retai kada man buna pilnos krutys ax.gif
Dabar tai vienoje krutyje kaupiasi daugiau pieno, nes dazniau is jos maitinu lotuliukas.gif
Dzemili_29
o pas mane bedos su maitinimu skauda kruty kairia po krutim tiksliau masazavau siandiena sukilo jau temperatura patarkite mielosios maitinancios ka daryti man kad neuzsitestu ir nebutu uzdegimo?sad.gif schmoll.gif
Fatimaallaa
QUOTE(maidala @ 2009 12 21, 15:33)
kiekvienas vaikutis yra individualus. maniske pirma menesi mazdaug kas valanda valge ir nenusibaigiau. pieno uztad turiu pakankamai, lelytei virs 5 men., nera dar nieko be mano pieno ragavus. o augam kaip ant mieliu smile.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif manoji iki 2 men valgydavo kas 3 val, o po to kai pradejo sparciau augti pradejo valgyti dazniaumazdaug kas 1.5 val. o budavo ir po pusvalandzio paprasydavo ir nieko ismaitinau vien tik MP iki 6 men, svoris augo graziai. da ir dabar tebemaitinu MP. o kai sergam ar dantukai kalasi tai MP vos ne pagrindinis maistas, nes nieko kito i burna neikisi

QUOTE(Dzemili_29 @ 2009 12 21, 16:46)
o pas mane bedos su maitinimu skauda kruty kairia po krutim tiksliau masazavau siandiena sukilo jau temperatura patarkite mielosios maitinancios ka daryti man kad neuzsitestu ir nebutu uzdegimo?sad.gif schmoll.gif
*

dekit kompresus, masazuokit, labai gerai karstas dusas ir kuo dazniau duokite ta kruti kudikiui zisti
maidala
QUOTE(Dzemili_29 @ 2009 12 21, 18:46)
*

pries maitinima karsta kompresa (tinka karstu vandeniu suvilgytas ir isgreztas ranksluostis), po maitinimu - leda (labai gerai saldyti vandenuka prezervatyve blush2.gif ). o jei ryt temperatura nepraeis kreipkites i medikus, geriau jau nejuokaut.. man panasi beda buvo, bet paaiskejo kad deja visai ne kruty problema unsure.gif
_Alba_
QUOTE(maidala @ 2009 12 21, 17:33)
*

saunu thumbup.gif zinoma reikia maitinti pagal poreiki, as irgi taip darau biggrin.gif mano maziukas kelis kartus buvo isigudrines valgyti kas 2 valandas smile.gif gydytoja sake, kad kaip tik tuo metu jam buvo augimo suolis thumbup.gif taciau logiskai pamascius, jeigu vaikas sociai pavalgo vienu metu, tai jis valgyti nores tikrai veliau nei po valandos smile.gif tai kyla klausimas, jeigu valgo itin daznai, gal nedavalgo... na, o kad pienukas nebuna brandus, jeigu maitinama dazniau nei kas valanda, tai buvo kalbeta ir Mamyciu klubo laideleje, spalio 31 d. mirksiukas.gif
Dzolina
Aš nusitraukdavau ir pažiūrėdavau kiek jis išgeria, taip aišku ar užtenka jam pienelio
Agnūška
Tik pagal svori gydytoja gali pasakyti... Jei ramus vaikutis, tai manau nera ko rupintis.. Nueisi pas gydytoja ir matysit... smile.gif
Ksesanko
Jeigu vaikas ramus, priauga svorio, tai viskas gerai. dar pagal slapinimosi galima nustatyti. Jei slapinasi 10 - 12 k. per para, slapimas skaidrus ir nesmirdi stipriai tai pienuko pakanka
Pellagija
QUOTE(*Alba* @ 2009 12 22, 16:04)
taciau logiskai pamascius, jeigu vaikas sociai pavalgo vienu metu, tai jis valgyti nores tikrai veliau nei po valandos  smile.gif  tai kyla klausimas, jeigu valgo itin daznai, gal nedavalgo...
*

Truputi nesutinku. Logiskai pamascius, vaikutis gali noreti tik gerti; tik uzkasti; ir reciau rimtai pavalgyt. Plius faktas kad krutis jiems yra nusiraminimas artumas saugumas. Todel ir raso visur duot kruti kiek praso...

As tai patariu nesigilinti i tokias mi tis, kad neuztenka pienelio. Geriau save programuokit pozityviai, ir jo bus daug daug. Minkstos tuscios krutys apgauna daugeli, yra to pieno. Siaip rekomenduoju K. Vasiliauskoknyga Kudikiu zindymas Nepakeiciamas kaip motinos meile. Perskaicius atsiras visi atsakymai, plius sukils motyvacija zindyt ir pieno bus pakankamai. Sekmes
Papildyta:
QUOTE(Dzolina @ 2010 03 17, 12:32)
Aš nusitraukdavau ir pažiūrėdavau kiek jis išgeria, taip aišku ar užtenka jam pienelio
*

Labai klydote ir kitas klaidinate.. Ka istraukiate rankom ir pientraukiu, tera trecdalis, ketvirtadaliz, gal dar maziau to, ka zisdamas suvalgo vaikas. Taip yra del to, kad zindimo joks pientraukis neatkartoja ir giluminio pienonepasiekia, plius pienas gaminasi zindymo metu .. Todel visai neverta taip matuot pieno kiekio.
eda9
QUOTE(Dzolina @ 2010 03 17, 11:32)
*

Taip tikrai niekas neaisku 4u.gif Nes tokia jau ta fiziologija, kad vaikas geriau istraukia. As nutraukdavau, kai reikejo palikti pirmus menesius tik max 5-10 ml, bet vaikas po kilograma per menesi priaugdavo. Na, nesitraukia ir pats nebega pas mane pienukas, tik vaikas moka istraukti ax.gif
Ir kitoms taip tikrinti nepatariu, nes galima ir sumastyti, kad truksta smile.gif
mulka5
Maniske niekada nepriaugdavo per menesi kilogramo ar virs...tad svorio prieaugis nepagrindinis rodiklis rodantis ar vaikutis alkanas.
Jei vaikas ramus, tustinasi, sisioja tada viskas yra gerai. Svarbiausia, kad mama nesinervuotu, isliktu rami nes viskas persiduoda vaikuciui. 4u.gif
eda9
QUOTE(mulka5 @ 2010 09 27, 10:58)
Maniske niekada nepriaugdavo per menesi kilogramo ar virs...tad svorio prieaugis nepagrindinis rodiklis rodantis ar vaikutis alkanas.
Jei vaikas ramus, tustinasi, sisioja tada viskas yra gerai. Svarbiausia, kad mama nesinervuotu, isliktu rami nes viskas persiduoda vaikuciui. 4u.gif
*

As ir nesakau, kad tai rodiklis, tikrai ne.
Bet jei per menesi 2 kg priaugo, tai gal vis tik uztenka pienuko smile.gif Cia as apie savo leliu smile.gif
LiluDalas
Sveikos, mamytes!
Ir pas mus daug klausimu del pieno pakankamumo....

Mane subalamutino seseles poliklinikoje... nuo kokio svorio skaiciuojamas tas svorio prieaugis ? Ar nuo to, su kuriuo gime lalius ar nuo to, kai numete iskakojes mekoniju?

Mes gimems 3,04 kg, numetem iki 2,78 kg ir pradejo augti... Dabar mums 2 sav., vakar poliklinikoj pasisverem - 3,20 kg ir abi seseles pradejo pradejo dejuoti, oj kaip mazai priaugot, tik 200 g, eikit i parduotuve pirkti misinuku....

Tai kokia gi ta svorio priaugimo norma ir nuo kokio svorio skaiciuot? Gal kas is mamyciu patartu?
Lelina
[quote=LiluDalas,2010 10 08, 20:47]
Sveikos, mamytes!

Mane subalamutino seseles poliklinikoje... nuo kokio svorio skaiciuojamas tas svorio prieaugis ? Ar nuo to, su kuriuo gime lalius ar nuo to, kai numete iskakojes mekoniju?

Mes gimems 3,04 kg, numetem iki 2,78 kg ir pradejo augti... Dabar mums 2 sav., vakar poliklinikoj pasisverem - 3,20 kg ir abi seseles pradejo pradejo dejuoti, oj kaip mazai priaugot, tik 200 g, eikit i parduotuve pirkti misinuku....

Tai kokia gi ta svorio priaugimo norma ir nuo kokio svorio skaiciuot? Gal kas is mamyciu patartu?
*

[/quote

Svoris skaiciuojamas nuo tokio, kurio jis gime, jusu atveju - 3.04 kg. Nuo numesto svorio niekas prieaugio neskaiciuoja. poliklinikose daznai iskart siulo misinukus.... Mes taip pat per pirmas 2-i savaites priaugome nedaug, gal panasiai taip pat apie 200 g., bet po menesio jau musu svris buvo + 1 kg thumbup.gif
Taip, kad neskubekite su tais misinukais, geriau pamaitinkite savo pienuku ir viskas bus liuks.
eda9
QUOTE(LiluDalas @ 2010 10 08, 19:47)
Sveikos, mamytes!

*

Prieaugi reikia skaiciuoti nuo numesto svorio, gi numesta irgi reikia priaugti. Taip kad Jus priaugot tikrai ne 200 gramu. Maitinkit toliau ir nuosirdziai patariu uzsukti i http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showforum=12, gausit daug naudingu patarimu. Yra ten ne viena zindymo konsultante 4u.gif

Paskaitinekit:
http://www.pradzia.org/uzduokite-klausima-konsultantei
http://www.sveikapradzia.lt/?text.id.19
http://www.zindyk.lt/
http://www.gyvybe.lt/index.php?id=32

Ir siaip vaikucio prieaugis nera pagrindinis rodiklis.
Dar yra toks skaičiavimas, kad imamas visas prieaugis nuo numesto po gimdymo svorio ir dalinama iš mėnesių skaičiaus.

O tos poliklinikose sedincios nelabai ka ir ismano apie zindyma. Jei buciau ju klausius, nei vienos MP nebuciau maitinus mirksiukas.gif
LiluDalas
Mamytes, jus nuostabios!
Aciu uz patarimus, man biski ramiau pasidare smile.gif))
Nors ir skirtingai cia paraset nuo kokio gi svorio skaiciuot ta prieagi, bet bandysim toliau valgyt, gal iki menesio pabaigos pasitaisysim smile.gif)))
eda9
QUOTE(Lelina @ 2010 10 08, 19:59)
Svoris skaiciuojamas nuo tokio, kurio jis gime, jusu atveju - 3.04 kg. Nuo numesto svorio niekas prieaugio neskaiciuoja. poliklinikose daznai iskart siulo misinukus.... Mes taip pat per pirmas 2-i savaites priaugome nedaug, gal panasiai taip pat apie 200 g., bet po menesio jau musu svris buvo + 1 kg  thumbup.gif
Taip, kad neskubekite su tais misinukais, geriau pamaitinkite savo pienuku ir viskas bus liuks.
*

ne ne ne book.gif
Papildyta:
QUOTE(LiluDalas @ 2010 10 08, 20:30)
Mamytes, jus nuostabios!
Nors ir skirtingai cia paraset nuo kokio gi svorio skaiciuot ta prieagi, bet bandysim toliau valgyt, gal iki menesio pabaigos pasitaisysim smile.gif)))
*

Jums dar tik 2 savaites, nepasiduokit 4u.gif Ir maziau daktaru "ismananciu" apie zindyma reikia klausyt smile.gif
Nomadica
mano patirtis rodo taip, jei vaiko svoris auga normaliai ir jei jis maitint MP reikalauja ne dazniau nei 1-2val tij viskas normoj. (cia netaikau tik gimusiems leliams kai jie valgo tikrai daznai ir visas 24 val...). Nes man taip buvo, kai jau 3 men pabaigoj pastebejau kad maziukas tikrai daznai eme prasyt valgyt, kas 0,5-1-1,5-2-3valandas, sakykim pieno kaip ir buvo, bet jis kaip supratau nebuvo jau toks maistingas kaip anksciau ir isalkdavio jis dazniau 4u.gif todel dabar valgo ir MP ir maisteli, kuri galima duoti valgyti 6-7men vaikuciams smile.gif Svoris susinormalizavo, vaikas tapo laimingesnmis bigsmile.gif
grazina37
QUOTE(LiluDalas @ 2010 10 08, 20:30)
Mamytes, jus nuostabios!
*

jei vaikiukas ramus ,neverkia ,reiskia viskas gerai ,ir svoris normaliai auga ,kuo dazniau duok kruti ir viskas bus gerai ,nepasiduok seseliu kalbom del misinuko mirksiukas.gif
Laurytė29
Pagimdžius mažiuke net trys seselės atėjusios pareiškė, kad krūtim maitinti man nepavyks( mano speniukai maži) ,bet davus 50 lt viena iš jų man padėjo įsivažiuoti ir bent jau kolkas mes maitinamės MP thumbup.gif
jovukas
QUOTE(Laurytė29 @ 2010 10 15, 18:18)
Pagimdžius mažiuke net trys seselės atėjusios pareiškė, kad krūtim maitinti man nepavyks( mano speniukai maži) ,bet davus 50 lt viena iš jų man padėjo įsivažiuoti ir bent jau kolkas mes maitinamės MP thumbup.gif
*

ir ka besakyt apie zmogiskuma seseliu? doh.gif as stebiu, ar vaikas ramus, jei taip, tai skaitau, kad pavalges. smile.gif zinoma, pasverus kas menesi ir stebint prieaugi, tai tiksliau pasakyt galima smile.gif mano pirmoji mergyte valgydavo bent po pusvalandi, o antroji per 5 min pasisotina. pradzioj bijojau, kad neprivalgo, bet pasverus po pirmo menesio pasirodo, kad panelyte beveik 2 kg priaugusi. tai matomai ir tu 5 min pakanka mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.