Daisiuke
2008 07 10, 09:28
Ši knyga iš tikrųjų gali pakeisti Jūsų gyvenimą!Michelio Montignaco metodas sukėlė tikrą revoliuciją dietetikos srityje ir dabar dažnai vadinamas dvidešimt pirmojo amžiaus mitybos gairėmis. Jo hipotezių teisingumą patvirtino moksliniai tyrimai ir penkiolikos metų bendradarbiavimo su medikais ir skaitytojais patirtis. Kaip pats autorius sako, jo tikslas sutaikyti žmones su maistu, išmokyti juo mėgautis, tinkamai pasirinkti kuo įvairesnius produktus ir tapti tikrais gurmanais.Ankstesne temele: CIATen tikrai daug puikių patarimų ir receptų Kviečiame jungtis  Pakonsultuosim, pabarsim ir pasidžiaugsim rezultatais
Viltyte
2008 07 10, 20:45
si dieta labai panasi i gi dieta
Daisiuke
2008 07 11, 06:41
QUOTE(Viltyte @ 2008 07 10, 21:45) si dieta labai panasi i gi dieta  taip ji labai panasi i GI dieta..bet yra ir skirtumu..
Labas rytas  Nuo siandien laikausi sriubos dietos, baigsiu vel busiu su jumis
Daisiuke
2008 07 14, 21:57
eik eik alleks, kam tos sriubos...  as biski irgi nuklydau, dabar vel griztu i doros kelia
QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 14, 22:57) eik eik alleks, kam tos sriubos...  as biski irgi nuklydau, dabar vel griztu i doros kelia  Kad nesugebu saves suimti i rankas, o svoris vis auga...
Sveikos. Norėjau paklausti ar daugumai pavyko sulieknėti šio metodo dėka? Ar nesugrįžo seni įpročiai? Ar svoris neataugo?
QUOTE(Izolda @ 2008 07 17, 17:28) Sveikos. Norėjau paklausti ar daugumai pavyko sulieknėti šio metodo dėka? Ar nesugrįžo seni įpročiai? Ar svoris neataugo? numeciu, bet kai apsileidau taip ir ataugo... bet tai buvo besaikis edimas
QUOTE(alleksandra @ 2008 07 17, 17:46) numeciu, bet kai apsileidau taip ir ataugo... bet tai buvo besaikis edimas Tai to ir klausiau. Reiškias nauji mitybos įpročiai neprigijo..
QUOTE(Izolda @ 2008 07 17, 20:46) Tai to ir klausiau. Reiškias nauji mitybos įpročiai neprigijo..  Eik tu... as taip duonos normalios pasiilgus buvau, bandeliu  jei gali gyventi be silpnybiu, tai valio... bent po 6 nevalgyciau...
Daisiuke
2008 07 17, 21:11
QUOTE(Izolda @ 2008 07 17, 17:28) Sveikos. Norėjau paklausti ar daugumai pavyko sulieknėti šio metodo dėka? Ar nesugrįžo seni įpročiai? Ar svoris neataugo? pavyko..numeciau kazkur 15 kg..paskui nuo absoliutaus rijimo ir nukrypimo ataugo 5..bet ne daugiau... QUOTE(Izolda @ 2008 07 17, 20:46) Tai to ir klausiau. Reiškias nauji mitybos įpročiai neprigijo..  na bet kokios dietos pasilaikius grizta kilai jei vel edi...o jei prisilaikai cia tai negrizta..,,del iprociu...keleta igijau giliai..pvz: suvalgyti vaisiu 15 min pries pusrycius.man tas dabar iauge...be to, duonos nevalgyti su mesa..ir bulves..nu ju praktiskai nebenoriu..nzn kodel...dar ipratau kose valgyti...ir siaip ja megau, bet ipratau...ir siaip liko kazkokiu igudziu, sveikos mitybos.. man sitas metodas tikrai labai puikus..nera baisaus ribojimo ka valgyti ir kada..reik tik prisilaikyt siek tiek..
Brangiosios, grizau, buvau be interneto miskuose. Bet dabar jau vel su jumis Nesuprantu, ar cia man tik taip, ar ir kitoms, kad kai valgau pagal Monti, tai pagal kiekybe as daugiau valgau. Beje, ar rasome duomenis savo (ugi, svori, kiek nori numesti ir t.t.)?
Daisiuke
2008 07 18, 22:10
gali but, montis juk leidzia valgyt kiek nori...as ir istikro kai seniau laikiaus, pastebedavau, kd valgau neazai..ale kudejau...dabar vis nesusiimu..vos pradedu ir nuklystu.. o fiksuoti duomenis galim..seksim kaip kas kusta (arba storeja  )
 as jau nebesuprantu kaip maitintis... maisalyne galvoje ir valgiarastyje. Totalus apsileidimas.. na, bet su jusu palaikymu viskas imanoma .. Dublis Nr. 376..
Daisiuke
2008 07 21, 07:40
Davai susiimam  man ir sudetinga...
QUOTE(Izolda @ 2008 07 17, 16:28) Sveikos. Norėjau paklausti ar daugumai pavyko sulieknėti šio metodo dėka? Ar nesugrįžo seni įpročiai? Ar svoris neataugo? Mano nuomone, šita dieta tikrai nebloga, jei ji tampa gyvenimo būdu, nes taip maitinantis natūraliai suvartojama mažiau kalorijų. Juolab kad nelabai daug ko reikia atsisakyti. Nesilaikiau jos labai griežtai, ir saldainių kartais suvalgydavau. Kažkur prieš 6 metus svoris lengvai nukrito 5 kg ir tvarkingai laikėsi, kol nepakeičiau valgymo įpročių, t.y. nepradėjau smarkiai per daug valgyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 21, 08:40) Davai susiimam  man ir sudetinga... ok, susiimam. Taigi duomenys 2008-07-25 -- svoris 83 kg; ugis 170; tikslas - 60 kg. karta i savaite rasom? ar kaip?
QUOTE(Kerida @ 2008 07 25, 11:29) ok, susiimam. Taigi duomenys 2008-07-25 -- svoris 83 kg; ugis 170; tikslas - 60 kg. karta i savaite rasom? ar kaip? Karta i savaite  tik as kai tik sisiimsiu taip ir parasysiu... bet jau fruktozes ir kavos be kofeino nusipirkau (bet dabar suedziau ledu ir isgeriau kavos 3 in 1)
mamycka
2008 07 26, 22:24
Sveikos, bandysiu ir as prisijungt, kazkaip vis nepavyksta issilaikyti, nors si dieta man geriausiai tinka, ir veiksminga, matyt motyvacijos trukumas bet gal si karta pavyks, laaaabai reikia numest svorio, nebegaliu ziuret i save veidrodyje..
Daisiuke
2008 07 28, 07:14
Labas rytas...as ir vis sakau sakau kad susiimu, bet vis nepataikau i vezias..
pepilota
2008 07 28, 08:55
Sveikos, merginos As kazkada laikiausi sitos dietos ir man ji tikrai patiko, nes valgai kai nori, nebuni alkanas, maistas gaunasi tikrai sveikas ir krinta svoris. Tiesa, as nelabai jau pamenu kokiu tempu tas svoris krito Man liko numesti paskutinius kg ir staiga organizmas sudurniavo. Kcal suvartoju nedaug, o svoris ne tik, kad nestovi vietoj, bet dar ir i virsu soktelejo Kai perzvelgiau ka valgiau paskutiniu metu, tai gal koks 80% auksto GI produktai Galvoju pamegint pagal Montignaca pasimaitint kokia savaitele ir paziuret kas darysis su svoriu. Jeigu priimsit, tai mielai prie jusu kuriam laikui prisijungciau Dar tureciau klausimu: 1. Kur galeciau rasti daugiau medziagos apie si metoda. Radau jo internetini psl., bet gal kas turit koki kompiuterini knygos var.? 2. Gal bendrais bruozais galit apibudint, kuo jis skiriasi nuo GI dietos? 3. Ar teisingai suprantu, kad pagrinde galima valgyti darzoves, vaisius, mesa. Kaip yra su tokiais sveikais produktais, kaip riesutai. suriai, kruopos? Labai buciau dekinga uz atsakymus ir jau nuo siandien jungciausi prie jusu
Daisiuke
2008 07 28, 09:33
Zinoma junkis prie musu  tik mes va tokios vis nuklystancios  O siaip del klausimu.. Daugiau medziagos..siaip knyga popierine geriausiai..O dar yra internetinis puslapis to Montignako, bet jis anglu kalba.. CiaKuo skiriasi montis nuo Gi nelabai zinau..ten buna produktai biski skiriasi, t.y. ju GI...Bet realiai esme ta pati.. Pagrinde valgyti galima ir darzoves ir vaisius ir mesa ir kruopas visokias  ir pieno produktus nereibius.. Del riesutu, zinau akd daugelis ju leidziama, svarbu nepadauginti.ypac jie rekomenduojami uzkandziui..Suriai labai tinkami (tik as nezinau ar visi), bet knygoje juos akcentuoja kaip gerus maistus..O kruopos taip pat labai leidziamos ir rekomenduojamos  Nu bandau susiimti..mano svente uz menesio..reik gi biski nukratyti bent kelis kg..
pepilota
2008 07 28, 09:41
Na tai susiimk  JUolab, kad ir motyva turi As irgi turiu motyva - jau noriu pagaliau pasidziaugti pasiektu tiklsu ir tai padaryti dar vasara, kad nors kazkiek galeciau tuo pasidziaugti Tai imam kartu. Bus smagiau
Daisiuke
2008 07 28, 10:45
nu jo imames  o tau daug numest reik??
pepilota
2008 07 28, 14:14
QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 28, 12:45) nu jo imames  o tau daug numest reik?? Kokius tris kilus. Liniuote keiciau pries pora sav., bet dabar kokiu kilu daugiau rodo del neaiskiu priezasciu. O kokiais tempais su sita dieta krenta svoris? As nusiteikus tris sav. saziningai pasilaikyt ir numest tuos tris kilus
Na saunu, kuo daugiau musu - tuo smagiau ir linksmiau mesti.. (kai/jei krenta) tik jau geda man tai baisiausia, kad niekaip knygos neisigiju ir normaliu lenteliu nesusidarau.. Na, nieko  viskas bus! Papildyta:QUOTE(pepilota @ 2008 07 28, 15:14) Kokius tris kilus. Liniuote keiciau pries pora sav., bet dabar kokiu kilu daugiau rodo del neaiskiu priezasciu. O kokiais tempais su sita dieta krenta svoris? As nusiteikus tris sav. saziningai pasilaikyt ir numest tuos tris kilus  Man pagal Monti dar nespejo pradeti kristi, nes vis nuklystu i lankas. Bet kai neauga, tai irgi dziaugsmo daug
Daisiuke
2008 07 28, 14:26
oj tai tau pepilota ner cia ka mest...tie trys kg kaip mat nureides  pasilaikyk menesi ir kaip nieko bus  Kerida, jo..paimk ir siandien nusipirk
QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 28, 15:26) oj tai tau pepilota ner cia ka mest...tie trys kg kaip mat nureides  pasilaikyk menesi ir kaip nieko bus  Kerida, jo..paimk ir siandien nusipirk  gera mintis  atrodo, kad Mandarine dar yra knygyne. Reiks siandien patikrinti
Daisiuke
2008 07 28, 14:56
as ir siandien pasistengsiu gera but...gavau siandien sokoladiniu saldainiu dezute (uz paslauga) tai kad darbe pagundos nekiltu, nesiu namo seimai tegul gardziuojasi:)
Labas vakarelis  Atsokau visu draugu vestuves ir mergvakarius, tai bandau i dorybes kelia grizti  siandien taip tyliai tyliai pradejau, nesiruosiau, bet paemiau ir pradejau. Zinoma, dar ne visai pagal taisykles, bet kaip sakoma"kaip moku taip ir soku"  isivaziuosiu manau ir principus prisiminsiu. Surasysiu ka siandien valgiau (pati pakomentuosiu ka mano manymu padariau gerai, o kas blogai) Pusryciai: 8.00 3 ruginiai duoniukai aptepti tepama varske su zalumynais ir raug. agurkais+juoda kava su sauksteliu fruktozes. Na kavos ryte niekaip negaliu atsisakyti, spaudimas labai zemas (teks gal kokio zensenio pagerti vietoje kavos) Pietus: 11.00 Omletas su vistiena ir darzovemis. Valgiau pietus is pusryciu meniu  + juoda kava su sauksteliu cukraus  Manau pietus per anksti (mazas laiko tarpas tarp valgymu), bet veliau galejau likti visai be pietu Uzkandis: 16.00 Buteliukas sulciu gerimo (negerai, bet daugiau nieko neturejau, o kirminas grauze) Vakariene: 18.20 Sali misinys (slopinu vakarini alki), dvi pieniskos desreles ir du pomidorai su grietine. Cia atrodo viskas gerai  Veliau planuojam tik arbatas gerti ir vandenuka.
Alleksandra, saunuole tu  nors as ten tu plonybiu ir nesuprantu dar iki galo, bet tu pati viska puikiai aprasei
pepilota
2008 07 28, 21:54
Sveikos  Na man siendien nepasiseke  Iseigine, tai pas drauge ledu pakapojom. Bet prisipirkau produktu. prisiviriau grikiu kose i darba nestis ir nuo ryt rimtai startuoju
pepilota
2008 07 29, 19:24
Sveikos Kur pradinge? Tikiuosi laikotes? As tai siandien sekmingai. Skaniai valgau ir alkis visai nekamuoja  Pirma diena laikau uzskaityta  Ziuresiu, kaip seksis toliau Kaip sekasi jums?????
pepilota
2008 07 29, 20:44
Merginos, as kadangi neturiu knygeles, tai noreciau jusu paklausti, del kcal. Ar tikrai visai nereikia riboti kcal ir uztenka tik GI ziuret? As primeciau, kad man kcal tai visai nedietiskai gavosi  labai laukiu jusu atsakymo
Daisiuke
2008 07 29, 22:08
labukas..
reik man prasivalyt, tai uo ryt laikaus biski grikiu dietos...uzsimerkiau grikiu ir ziuresiu kiek dienu istemsiu..tikiuosi bent 5 islaikyt..o paskui grisiu prie monciu..
Del kaloriju, tai nu kiek skaiciau tai skao nereik riboti..
Sveikos! o man grikiai nelabai padejo. Gal beda, kad megstu juos, tai kirtau sau i sveikata  nors organizmas issivale, tas tai taip. Dabar dar negyvenu pagal Monti, riboju maisto kieki, daugiau geriu skysciu, porcijas mazinu valgiu, bet nederinu specialiai. Noriu, kad skrandis priprastu prie mazesniu porciju. Tada pradesiu pagal Monti. Negaliu vienu metu dvieju dalyku daryt  stai tokia mano ispazintis
o del kaloriju, tai kai pagal monti meginau viska derint, tai irgi labai jau nedietiskai isejo, bet organizmas visai dziaugesi atitinkamai laike isdestytu valgymu ir gerimu, todel lengvai susidorodavo su kalorijom. gal ir klystu..
 nutilo musu merginos. o as va su tokiu dideliu sunkumu vakar susilaikiau vakare neprisivalgius, kad siandien net didziuojuosi savimi
Daisiuke
2008 07 31, 09:14
QUOTE(Kerida @ 2008 07 31, 10:10)  nutilo musu merginos. o as va su tokiu dideliu sunkumu vakar susilaikiau vakare neprisivalgius, kad siandien net didziuojuosi savimi  saunuole man siandien antra diena grikiu..nusprendziau 3 dienas jas valgyt, kad smarkiai nestresuociau organizmo..
O as viena diena atsilaikiau, tada dvi edziau, siandien iskrova su vandenuku ir 2 puodeliai kavos
QUOTE(alleksandra @ 2008 07 31, 17:41) O as viena diena atsilaikiau, tada dvi edziau, siandien iskrova su vandenuku ir 2 puodeliai kavos  alleksandra, kaip jauties po iškrovos? spėju, kad O aš ir toliau mėginu mažinti porcijas ir vakarais nevalgyt, bet neriboju k savęs ką valgyt - žiūriu ko noriu ir kas skanu. Aišku, Mončiu net nekvepia šioje vietoje  Vakar tiesiog alpau dėl šokolado - na ir ką, leidau sau. Bet dieną. O vakare labai šauniai atsilaikiau nuo vėlyvos vakarienės. oj merginos, atrodo rugsėjo 1-ąją pasitiksim lieknos kaip niekada
Daisiuke
2008 08 01, 06:50
nu man labiau rupi kaip pasitikti rugpjucio 30 lieknai..bet nezinia kaip bus  vis dar grikinuos..dvi dienos rpaejo gana sauniai..siandien paskutine..(tik tris darau, kad nestresuociau organizmo)..
pepilota
2008 08 03, 00:01
Sveikos  Na as tai kaip ir laikausi  Nekantrauju kokie bus rezultatai Gal is patirties zinot kokiu tempu mazdaug krenta?
pepilota
2008 08 04, 12:09
Kur dinge??? Nesakykit, kad valgot???  As jau tris dienas saziningai atsilaikiau  Judam toliau
Daisiuke
2008 08 04, 12:58
nu del valgymo tai sunuole kad laikais...man asmeniskai seniau i savaite po kilgroma, arba max po 1,5 nusiridendavo...paskui privalgydavau, biski vel uzlipdavo (ber maziau) paskui vel krisdavo
pepilota
2008 08 04, 20:05
Na laikausi as  Siandien bandziau iskrova pasidaryt, tai jau po pietu visa dienos doze per viena karta suvalgiau  na bet gerai bent tiek, kad viskas pagal Monti ir nutariau, kad kol kas iskrovu nedarysiu, nes ji mane labai isbalansavo  Kai tvarkingai pagal monti valgau tris kartus per diena+pora uzkandziu, jauciuosi puikiai!!! Taip kad su iskrovom baigiu ir toliau tesiu protinga mityba su reguliariu sportu
Sveikos, brangiosios ! Buvau savaitele isvaziavus, tai nesirodziau  o del lieknejimu, tai stai apsinuodijau kazkuo ir tris dienas gulejau paslika  klozeta apsikabinus. Kadangi organizme nieko neliko, o po to savaite tik vandeniu ir dziuvesiais minta, tai poros kg kaip ir nebuta. Nors cia netikras lieknejimas, bet vistiek smagu. Dabar po truputi griztu prie maisto, tai jau meginsiu gyvent kaip zmogus, pagal Monti.
kažkur užsimaskavusios mončio gerbėjos o gal atostogaujate
Daisiuke
2008 08 12, 08:58
QUOTE(Kerida @ 2008 08 12, 09:51) kažkur užsimaskavusios mončio gerbėjos o gal atostogaujate  arba vestuvems ruosiasi...
 kaip smagu! tada gero ruošimosi, tikiu, kad visko daug suplanuot, paruošt ir t.t. reikia.
|
|