Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Montignaco metodas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Daisiuke
user posted image

Ši knyga iš tikrųjų gali pakeisti Jūsų gyvenimą!Michelio Montignaco metodas sukėlė tikrą revoliuciją dietetikos srityje ir dabar dažnai vadinamas dvidešimt pirmojo amžiaus mitybos gairėmis. Jo hipotezių teisingumą patvirtino moksliniai tyrimai ir penkiolikos metų bendradarbiavimo su medikais ir skaitytojais patirtis. Kaip pats autorius sako, jo tikslas – sutaikyti žmones su maistu, išmokyti juo mėgautis, tinkamai pasirinkti kuo įvairesnius produktus ir tapti tikrais gurmanais.

Ankstesne temele: CIA

Ten tikrai daug puikių patarimų ir receptų 4u.gif

Kviečiame jungtis drinks_cheers.gif Pakonsultuosim, pabarsim ir pasidžiaugsim rezultatais group.gif
*
Viltyte
si dieta labai panasi i gi dieta ax.gif
Daisiuke
QUOTE(Viltyte @ 2008 07 10, 21:45)
si dieta labai panasi i gi dieta ax.gif
*

taip ji labai panasi i GI dieta..bet yra ir skirtumu.. ax.gif
Sasha
Labas rytas smile.gif
Nuo siandien laikausi sriubos dietos, baigsiu vel busiu su jumis ax.gif
Daisiuke
eik eik alleks, kam tos sriubos... doh.gif as biski irgi nuklydau, dabar vel griztu i doros kelia pioneer.gif
Sasha
QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 14, 22:57)
eik eik alleks, kam tos sriubos... doh.gif  as biski irgi nuklydau, dabar vel griztu i doros kelia pioneer.gif
*

Kad nesugebu saves suimti i rankas, o svoris vis auga...
Izolda
Sveikos. Norėjau paklausti ar daugumai pavyko sulieknėti šio metodo dėka? Ar nesugrįžo seni įpročiai? Ar svoris neataugo?
Sasha
QUOTE(Izolda @ 2008 07 17, 17:28)
Sveikos. Norėjau paklausti ar daugumai pavyko sulieknėti šio metodo dėka? Ar nesugrįžo seni įpročiai? Ar svoris neataugo?
*

numeciu, bet kai apsileidau taip ir ataugo... bet tai buvo besaikis edimas
Izolda
QUOTE(alleksandra @ 2008 07 17, 17:46)
numeciu, bet kai apsileidau taip ir ataugo... bet tai buvo besaikis edimas
*

Tai to ir klausiau. Reiškias nauji mitybos įpročiai neprigijo.. unsure.gif
Sasha
QUOTE(Izolda @ 2008 07 17, 20:46)
Tai to ir klausiau. Reiškias nauji mitybos įpročiai neprigijo..  unsure.gif
*

Eik tu... as taip duonos normalios pasiilgus buvau, bandeliu blush2.gif jei gali gyventi be silpnybiu, tai valio... bent po 6 nevalgyciau...
Daisiuke
QUOTE(Izolda @ 2008 07 17, 17:28)
*

pavyko..numeciau kazkur 15 kg..paskui nuo absoliutaus rijimo ir nukrypimo ataugo 5..bet ne daugiau...

QUOTE(Izolda @ 2008 07 17, 20:46)
Tai to ir klausiau. Reiškias nauji mitybos įpročiai neprigijo..  unsure.gif
*

na bet kokios dietos pasilaikius grizta kilai jei vel edi...o jei prisilaikai cia tai negrizta..,,del iprociu...keleta igijau giliai..pvz: suvalgyti vaisiu 15 min pries pusrycius.man tas dabar iauge...be to, duonos nevalgyti su mesa..ir bulves..nu ju praktiskai nebenoriu..nzn kodel...dar ipratau kose valgyti...ir siaip ja megau, bet ipratau...ir siaip liko kazkokiu igudziu, sveikos mitybos..

man sitas metodas tikrai labai puikus..nera baisaus ribojimo ka valgyti ir kada..reik tik prisilaikyt siek tiek..
Kerida
Brangiosios, grizau, buvau be interneto miskuose. Bet dabar jau vel su jumis 4u.gif

Nesuprantu, ar cia man tik taip, ar ir kitoms, kad kai valgau pagal Monti, tai pagal kiekybe as daugiau valgau.

Beje, ar rasome duomenis savo (ugi, svori, kiek nori numesti ir t.t.)?
Daisiuke
gali but, montis juk leidzia valgyt kiek nori...as ir istikro kai seniau laikiaus, pastebedavau, kd valgau neazai..ale kudejau...dabar vis nesusiimu..vos pradedu ir nuklystu..

o fiksuoti duomenis galim..seksim kaip kas kusta (arba storeja doh.gif )
Kerida
unsure.gif as jau nebesuprantu kaip maitintis... maisalyne galvoje ir valgiarastyje.
Totalus apsileidimas.. doh.gif
na, bet su jusu palaikymu viskas imanoma .. thumbup.gif
Dublis Nr. 376..
Daisiuke
Davai susiimam smile.gif man ir sudetinga...
kismet
QUOTE(Izolda @ 2008 07 17, 16:28)
*

Mano nuomone, šita dieta tikrai nebloga, jei ji tampa gyvenimo būdu, nes taip maitinantis natūraliai suvartojama mažiau kalorijų. Juolab kad nelabai daug ko reikia atsisakyti. Nesilaikiau jos labai griežtai, ir saldainių kartais suvalgydavau. Kažkur prieš 6 metus svoris lengvai nukrito 5 kg ir tvarkingai laikėsi, kol nepakeičiau valgymo įpročių, t.y. nepradėjau smarkiai per daug valgyti smile.gif
Kerida
QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 21, 08:40)
Davai susiimam smile.gif man ir sudetinga...
*

ok, susiimam. pioneers.gif
Taigi duomenys
2008-07-25 -- svoris 83 kg; ugis 170; tikslas - 60 kg.
karta i savaite rasom? ar kaip?
Sasha
QUOTE(Kerida @ 2008 07 25, 11:29)
ok, susiimam.  pioneers.gif
Taigi duomenys
2008-07-25 -- svoris 83 kg; ugis 170; tikslas - 60 kg.
karta i savaite rasom? ar kaip?
*

Karta i savaite smile.gif tik as kai tik sisiimsiu taip ir parasysiu... bet jau fruktozes ir kavos be kofeino nusipirkau (bet dabar suedziau ledu ir isgeriau kavos 3 in 1) doh.gif
mamycka
Sveikos, bandysiu ir as prisijungt, kazkaip vis nepavyksta issilaikyti, nors si dieta man geriausiai tinka, ir veiksminga, matyt motyvacijos trukumas blush2.gif
bet gal si karta pavyks, laaaabai reikia numest svorio, nebegaliu ziuret i save veidrodyje.. verysad.gif
Daisiuke
Labas rytas...as ir vis sakau sakau kad susiimu, bet vis nepataikau i vezias..
pepilota
Sveikos, merginos 4u.gif

As kazkada laikiausi sitos dietos ir man ji tikrai patiko, nes valgai kai nori, nebuni alkanas, maistas gaunasi tikrai sveikas ir krinta svoris. Tiesa, as nelabai jau pamenu kokiu tempu tas svoris krito g.gif

Man liko numesti paskutinius kg ir staiga organizmas sudurniavo. Kcal suvartoju nedaug, o svoris ne tik, kad nestovi vietoj, bet dar ir i virsu soktelejo blink.gif
Kai perzvelgiau ka valgiau paskutiniu metu, tai gal koks 80% auksto GI produktai doh.gif

Galvoju pamegint pagal Montignaca pasimaitint kokia savaitele ir paziuret kas darysis su svoriu.

Jeigu priimsit, tai mielai prie jusu kuriam laikui prisijungciau ax.gif

Dar tureciau klausimu:

1. Kur galeciau rasti daugiau medziagos apie si metoda. Radau jo internetini psl., bet gal kas turit koki kompiuterini knygos var.?

2. Gal bendrais bruozais galit apibudint, kuo jis skiriasi nuo GI dietos?

3. Ar teisingai suprantu, kad pagrinde galima valgyti darzoves, vaisius, mesa.

Kaip yra su tokiais sveikais produktais, kaip riesutai. suriai, kruopos?

Labai buciau dekinga uz atsakymus ir jau nuo siandien jungciausi prie jusu mirksiukas.gif
Daisiuke
Zinoma junkis prie musu smile.gif tik mes va tokios vis nuklystancios smile.gif

O siaip del klausimu..

Daugiau medziagos..siaip knyga popierine geriausiai..O dar yra internetinis puslapis to Montignako, bet jis anglu kalba.. Cia

Kuo skiriasi montis nuo Gi nelabai zinau..ten buna produktai biski skiriasi, t.y. ju GI...Bet realiai esme ta pati..

Pagrinde valgyti galima ir darzoves ir vaisius ir mesa ir kruopas visokias smile.gif ir pieno produktus nereibius..

Del riesutu, zinau akd daugelis ju leidziama, svarbu nepadauginti.ypac jie rekomenduojami uzkandziui..Suriai labai tinkami (tik as nezinau ar visi), bet knygoje juos akcentuoja kaip gerus maistus..O kruopos taip pat labai leidziamos ir rekomenduojamos smile.gif

Nu bandau susiimti..mano svente uz menesio..reik gi biski nukratyti bent kelis kg..
pepilota
Na tai susiimk mirksiukas.gif JUolab, kad ir motyva turi mirksiukas.gif

As irgi turiu motyva - jau noriu pagaliau pasidziaugti pasiektu tiklsu ir tai padaryti dar vasara, kad nors kazkiek galeciau tuo pasidziaugti smile.gif

Tai imam kartu. Bus smagiau drinks_cheers.gif
Daisiuke
nu jo imames smile.gif

o tau daug numest reik??
pepilota
QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 28, 12:45)
nu jo imames smile.gif

o tau daug numest reik??
*

Kokius tris kilus. Liniuote keiciau pries pora sav., bet dabar kokiu kilu daugiau rodo del neaiskiu priezasciu.
O kokiais tempais su sita dieta krenta svoris? As nusiteikus tris sav. saziningai pasilaikyt ir numest tuos tris kilus g.gif
Kerida
Na saunu, kuo daugiau musu - tuo smagiau ir linksmiau mesti.. (kai/jei krenta) blush2.gif
tik jau geda man tai baisiausia, kad niekaip knygos neisigiju ir normaliu lenteliu nesusidarau.. Na, nieko rolleyes.gif viskas bus!

Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2008 07 28, 15:14)
Kokius tris kilus. Liniuote keiciau pries pora sav., bet dabar kokiu kilu daugiau rodo del neaiskiu priezasciu.
O kokiais tempais su sita dieta krenta svoris? As nusiteikus tris sav. saziningai pasilaikyt ir numest tuos tris kilus g.gif
*

Man pagal Monti dar nespejo pradeti kristi, nes vis nuklystu i lankas. Bet kai neauga, tai irgi dziaugsmo daug smile.gif
Daisiuke
oj tai tau pepilota ner cia ka mest...tie trys kg kaip mat nureides smile.gif pasilaikyk menesi ir kaip nieko bus smile.gif

Kerida, jo..paimk ir siandien nusipirk smile.gif
Kerida
QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 28, 15:26)
oj tai tau pepilota ner cia ka mest...tie trys kg kaip mat nureides smile.gif pasilaikyk menesi ir kaip nieko bus smile.gif

Kerida, jo..paimk ir siandien nusipirk smile.gif
*

gera mintis tongue.gif atrodo, kad Mandarine dar yra knygyne. Reiks siandien patikrinti g.gif
Daisiuke
as ir siandien pasistengsiu gera but...gavau siandien sokoladiniu saldainiu dezute (uz paslauga) tai kad darbe pagundos nekiltu, nesiu namo seimai tegul gardziuojasi:)
Sasha
Labas vakarelis smile.gif
Atsokau visu draugu vestuves ir mergvakarius, tai bandau i dorybes kelia grizti ax.gif siandien taip tyliai tyliai pradejau, nesiruosiau, bet paemiau ir pradejau. Zinoma, dar ne visai pagal taisykles, bet kaip sakoma"kaip moku taip ir soku" smile.gif isivaziuosiu manau ir principus prisiminsiu.
Surasysiu ka siandien valgiau (pati pakomentuosiu ka mano manymu padariau gerai, o kas blogai)

Pusryciai:
8.00
3 ruginiai duoniukai aptepti tepama varske su zalumynais ir raug. agurkais+juoda kava su sauksteliu fruktozes. Na kavos ryte niekaip negaliu atsisakyti, spaudimas labai zemas (teks gal kokio zensenio pagerti vietoje kavos)
Pietus:
11.00
Omletas su vistiena ir darzovemis. Valgiau pietus is pusryciu meniu lotuliukas.gif + juoda kava su sauksteliu cukraus blush2.gif Manau pietus per anksti (mazas laiko tarpas tarp valgymu), bet veliau galejau likti visai be pietu
Uzkandis:
16.00
Buteliukas sulciu gerimo (negerai, bet daugiau nieko neturejau, o kirminas grauze)
Vakariene:
18.20
Sali misinys (slopinu vakarini alki), dvi pieniskos desreles ir du pomidorai su grietine. Cia atrodo viskas gerai smile.gif
Veliau planuojam tik arbatas gerti ir vandenuka.
Kerida
Alleksandra, saunuole tu thumbup.gif nors as ten tu plonybiu ir nesuprantu dar iki galo, bet tu pati viska puikiai aprasei smile.gif
pepilota
Sveikos 4u.gif Na man siendien nepasiseke blush2.gif Iseigine, tai pas drauge ledu pakapojom. Bet prisipirkau produktu. prisiviriau grikiu kose i darba nestis ir nuo ryt rimtai startuoju drinks_cheers.gif
pepilota
Sveikos 4u.gif

Kur pradinge? Tikiuosi laikotes? cool.gif

As tai siandien sekmingai. Skaniai valgau ir alkis visai nekamuoja thumbup.gif Pirma diena laikau uzskaityta thumbup.gif Ziuresiu, kaip seksis toliau bigsmile.gif

Kaip sekasi jums?????
pepilota
Merginos, as kadangi neturiu knygeles, tai noreciau jusu paklausti, del kcal. Ar tikrai visai nereikia riboti kcal ir uztenka tik GI ziuret?

As primeciau, kad man kcal tai visai nedietiskai gavosi g.gif labai laukiu jusu atsakymo bigsmile.gif
Daisiuke
labukas..

reik man prasivalyt, tai uo ryt laikaus biski grikiu dietos...uzsimerkiau grikiu ir ziuresiu kiek dienu istemsiu..tikiuosi bent 5 islaikyt..o paskui grisiu prie monciu..

Del kaloriju, tai nu kiek skaiciau tai skao nereik riboti..
Kerida
Sveikos!
o man grikiai nelabai padejo. Gal beda, kad megstu juos, tai kirtau sau i sveikata lotuliukas.gif nors organizmas issivale, tas tai taip. Dabar dar negyvenu pagal Monti, riboju maisto kieki, daugiau geriu skysciu, porcijas mazinu valgiu, bet nederinu specialiai. Noriu, kad skrandis priprastu prie mazesniu porciju. Tada pradesiu pagal Monti. Negaliu vienu metu dvieju dalyku daryt biggrin.gif stai tokia mano ispazintis bigsmile.gif
Kerida
o del kaloriju, tai kai pagal monti meginau viska derint, tai irgi labai jau nedietiskai isejo, bet organizmas visai dziaugesi atitinkamai laike isdestytu valgymu ir gerimu, todel lengvai susidorodavo su kalorijom. gal ir klystu..
Kerida
ax.gif nutilo musu merginos.
o as va su tokiu dideliu sunkumu vakar susilaikiau vakare neprisivalgius, kad siandien net didziuojuosi savimi flirt.gif
Daisiuke
QUOTE(Kerida @ 2008 07 31, 10:10)
ax.gif  nutilo musu merginos.
o as va su tokiu dideliu sunkumu vakar susilaikiau vakare neprisivalgius, kad siandien net didziuojuosi savimi  flirt.gif
*

saunuole bigsmile.gif

man siandien antra diena grikiu..nusprendziau 3 dienas jas valgyt, kad smarkiai nestresuociau organizmo..smile.gif
Sasha
O as viena diena atsilaikiau, tada dvi edziau, siandien iskrova su vandenuku ir 2 puodeliai kavos blush2.gif
Kerida
QUOTE(alleksandra @ 2008 07 31, 17:41)
O as viena diena atsilaikiau, tada dvi edziau, siandien iskrova su vandenuku ir 2 puodeliai kavos  blush2.gif
*

alleksandra, kaip jauties po iškrovos? spėju, kad thumbup.gif

O aš ir toliau mėginu mažinti porcijas ir vakarais nevalgyt, bet neriboju k savęs ką valgyt - žiūriu ko noriu ir kas skanu. Aišku, Mončiu net nekvepia šioje vietoje doh.gif Vakar tiesiog alpau dėl šokolado - na ir ką, leidau sau. Bet dieną. O vakare labai šauniai atsilaikiau nuo vėlyvos vakarienės.

oj merginos, atrodo rugsėjo 1-ąją pasitiksim lieknos kaip niekada lotuliukas.gif
Daisiuke
nu man labiau rupi kaip pasitikti rugpjucio 30 lieknai..bet nezinia kaip bus smile.gif vis dar grikinuos..dvi dienos rpaejo gana sauniai..siandien paskutine..(tik tris darau, kad nestresuociau organizmo)..
pepilota
Sveikos 4u.gif Na as tai kaip ir laikausi rolleyes.gif Nekantrauju kokie bus rezultatai rolleyes.gif

Gal is patirties zinot kokiu tempu mazdaug krenta?
pepilota
Kur dinge??? Nesakykit, kad valgot??? unsure.gif As jau tris dienas saziningai atsilaikiau thumbup.gif Judam toliau biggrin.gif
Daisiuke
nu del valgymo tai blush2.gif

sunuole kad laikais...man asmeniskai seniau i savaite po kilgroma, arba max po 1,5 nusiridendavo...paskui privalgydavau, biski vel uzlipdavo (ber maziau) paskui vel krisdavo bigsmile.gif
pepilota
Na laikausi as rolleyes.gif Siandien bandziau iskrova pasidaryt, tai jau po pietu visa dienos doze per viena karta suvalgiau doh.gif na bet gerai bent tiek, kad viskas pagal Monti ir nutariau, kad kol kas iskrovu nedarysiu, nes ji mane labai isbalansavo doh.gif Kai tvarkingai pagal monti valgau tris kartus per diena+pora uzkandziu, jauciuosi puikiai!!! Taip kad su iskrovom baigiu ir toliau tesiu protinga mityba su reguliariu sportu rolleyes.gif
Kerida
Sveikos, brangiosios ! 4u.gif
Buvau savaitele isvaziavus, tai nesirodziau smile.gif o del lieknejimu, tai stai apsinuodijau kazkuo ir tris dienas gulejau paslika doh.gif klozeta apsikabinus. Kadangi organizme nieko neliko, o po to savaite tik vandeniu ir dziuvesiais minta, tai poros kg kaip ir nebuta. Nors cia netikras lieknejimas, bet vistiek smagu. Dabar po truputi griztu prie maisto, tai jau meginsiu gyvent kaip zmogus, pagal Monti.
Kerida
kažkur užsimaskavusios mončio gerbėjos rolleyes.gif
o gal atostogaujate cool.gif
Daisiuke
QUOTE(Kerida @ 2008 08 12, 09:51)
kažkur užsimaskavusios mončio gerbėjos  rolleyes.gif
o gal atostogaujate  cool.gif
*

arba vestuvems ruosiasi... ax.gif blush2.gif
Kerida
yahoo.gif kaip smagu! tada gero ruošimosi, tikiu, kad visko daug suplanuot, paruošt ir t.t. reikia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.