Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Montignaco metodas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Žaislų Karalienė
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 13, 01:05)
Mergaites kaip yra del kukuruzu... neatsimenu??? Ar galima su lipidais valgyti?
*

Mano knygoje kukuruzu neleidzia jokiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif net be nieko negalima
citrinutė
Laba diena,
jungiuos ir as prie kompanijos. Nelabai man sekasi laikytis griežtai šios dietos, bet numečiau to nelemto svorio 5 kg (neskubėdama, per kokius 4 mėnesius). Mažoka... norėčiau dar tiek. biggrin.gif Mano vyrui sekasi kur kas geriau - 10 kg biggrin.gif
Visoms linkėjimai !!
ellinga
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 13, 01:05)
Mergaites kaip yra del kukuruzu... neatsimenu??? Ar galima su lipidais valgyti?
*

negalima
QUOTE(citrinutė @ 2011 09 13, 10:57)
Mano vyrui sekasi kur kas geriau - 10 kg  biggrin.gif
Visoms linkėjimai !!
*

Saunuolis thumbup.gif
citrinutė
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 12, 18:06)
Mesos, darzoviu galima sociai, o gi  ne  schmoll.gif  reikia to, kas negalima  doh.gif
*

kaip viskas pažįstama biggrin.gif man norisi kibinų kibinų kibinų..naminių.
88888888
Sveikutes 4u.gif
Kaip smagu ,kad musu ratas dideja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Siandien nusikaltau user posted imageuser posted imageuser posted imageprie lasisos keptos ant groteliu ,buvo kalnas salotu ...ir bulvytes fri ......nesusilaikiau ....praryjau bulvytes doh.gif lotuliukas.gif Bet ne visas .... mirksiukas.gif
user posted image
ellinga
As vos blynu nepriedziau doh.gif laiku susigriebiau unsure.gif
Vakariene buvo tokia idomi g.gif puse taures vyno, suris ir rukytas kumpis biggrin.gif nei soti nei girta biggrin.gif

Gal galetume savo rezultatus bendrai fiksuoti?
Žaislų Karalienė
Laba diena visoms 4u.gif

Malonu, kad musu vis daugeja thumbup.gif

Nors as kolkas griesinu doh.gif Nors nestoreju ir tai gerai blush2.gif Bet zinau kad ateis ta diena kai vel pradesiu laikytis grieztai cool.gif
ellinga

Laba diena 4u.gif

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 14, 10:26)
Nors as kolkas  griesinu  doh.gif  Nors nestoreju ir tai gerai  blush2.gif Bet zinau kad ateis ta diena kai vel pradesiu laikytis  grieztai  cool.gif
*

Labai linkiu, kad ateitu 4u.gif

Grizau i merdencia tema, parasiau visoms i AZ, kad laikas mesti svori biggrin.gif ir akurat biggrin.gif susirinkot 4u.gif
Žaislų Karalienė
QUOTE(ellinga @ 2011 09 14, 11:30)

Grizau i merdencia tema, parasiau visoms i AZ, kad laikas mesti svori  biggrin.gif ir akurat  biggrin.gif susirinkot  4u.gif
*

Tu saunuole user posted image As pavasari beveik viena buvau, buvo liudna verysad.gif bet 10 kg numeciau

Dabar smagiau user posted imagetikiuosi pakartoti rezultata user posted image
ellinga
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 14, 11:43)
Dabar smagiau  user posted imagetikiuosi pakartoti rezultata  user posted image
*

Ir man smagiau thumbup.gif nes labai mazai M.M. faniu unsure.gif nors rezultatai tai 100%
Žaislų Karalienė
QUOTE(ellinga @ 2011 09 14, 12:03)
nors rezultatai tai 100%
*

mirksiukas.gif taip , vyro sesuo irgi labai gerai sulieknejo su M.M. thumbup.gif
88888888
As tai ir nesilaikau grieztai ,nesigauna man blush2.gif Bet man realiai ir trukdo tik pora kg biggrin.gif Ir tie celiulitiniai biggrin.gif Tai man fiksuot nelabai yra ka doh.gif blush2.gif
Siaip pasportuot reiktu blush2.gif bet , kad laiko nerasta schmoll.gif
Bandau popietine kava mest gert doh.gif Bet ryte tai sventas reikalas .Ir ant tuscio skrandzio topsecret.gif Gydytojai savo kai pasakiau ,tai bart gavau topsecret.gif
Bet negaliu kitaip blush2.gif
Žaislų Karalienė
Del kavos tikiu mirksiukas.gif as visada tai gerdavau, bet savaime praejo, dabar 1 arbata, o po 15 min kava, negaliu ant tuscio skrandzio schmoll.gif

Bet ir su kofeinu ngaliu atsisakyti kavos, darau labai silpna, bet su ax.gif o kai 1 karta lieknejau su M.M. geriau tik be kofeino, nes dar maitinau, o mazoji ir taip nemiegojo lotuliukas.gif doh.gif
ellinga
As geriau ir geriu po 3-5 puodelius kavos su kofeinu, sukudau tada sukusiu ir dabar biggrin.gif
88888888
QUOTE(ellinga @ 2011 09 14, 19:47)
As geriau ir geriu po 3-5 puodelius kavos su kofeinu, sukudau tada sukusiu ir dabar  biggrin.gif
*

Kaip man patinka toks ryžtas thumbup.gif drinks_cheers.gif

Ir aš kūdau su kava ,nes kitaip miegočiau be jos ,turiu labai žemą spaudimą doh.gif
ellinga
QUOTE(88888888 @ 2011 09 14, 20:28)
Ir aš kūdau su kava ,nes kitaip miegočiau be jos ,turiu labai žemą spaudimą  doh.gif
*

Likimo drauge biggrin.gif
Kai vaistineje tikrindavau klientui ar gerai veikia kraujo spaudimo aparatas tai visi sake, kad jis veikia blogai (pamate mano spaudima) o suzinoje, kad man tai norma likdavo nustebe, kad as dar ir dirbti galiu biggrin.gif
88888888
Man yra privalomas kasmetinis medicininis patikrinimas darbe ,tai medikai stebisi ,kad as su tokiu spaudimu vaikstau ir dar issisiepusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes ju manymu tureciau miegot eileje prie kabineto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ellinga
Laba diena 4u.gif
Kaip gyvenam? Ka valgom? biggrin.gif
88888888
QUOTE(ellinga @ 2011 09 17, 19:05)
Laba diena  4u.gif
Kaip gyvenam? Ka valgom?  biggrin.gif
*

Laba ,jei pasakyčiau ką šian valgiau ,tai laaaabai juoktumėtės doh.gif
Viskas ANTI MM lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Buvom a la turistiniam žygyj ,tai įsivaizduojat turbūt biggrin.gif
Nu o ką daryt biggrin.gif Už tai rytoj jau pasistengsiu pioneer.gif
ellinga
QUOTE(88888888 @ 2011 09 17, 21:30)
Nu o  ką daryt  biggrin.gif  Už tai rytoj jau pasistengsiu  pioneer.gif
*

as jau 3 dienas kaka lialia doh.gif
Žaislų Karalienė
QUOTE(ellinga @ 2011 09 17, 22:13)
as jau 3 dienas kaka lialia  doh.gif
*

Suprantu g.gif , as tai vakar cepelinu prisirijau blush2.gif blush2.gif blush2.gif Buvo depresijos priepuolis, kai saves labai gaila ir t.t. verysad.gif swoon.gif
ellinga
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 18, 08:14)
Suprantu  g.gif , as tai vakar cepelinu prisirijau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Buvo depresijos priepuolis, kai saves labai gaila ir t.t.  verysad.gif  swoon.gif
*

Zinok man edimas nuo to pacio prasidejo doh.gif nu tokia as vargse, tokia nelaiminga doh.gif tai tik atrodo sokoladas ir edimas man pagelbes doh.gif nu nifiga taip nebuna... bet vistiek saves gailiu ir skatinu maistu doh.gif man atrodo cia beda jau galveleje

Labas rytas 4u.gif
Baigiu esti... nes as stipri as labai stipri biggrin.gif
ellinga
Labas vakaras 4u.gif
Siandien vel su M.M. na neskaiciuojant keliu nukripymu (ragavau seimynai gaminama maista ir vaiaks banano gabala i burna man sukiso) bet cia ne as kalta, aplinka kalta biggrin.gif
88888888
La 4u.gif
As silke valgiau ...ir prie jos viena bulve praryjau biggrin.gif O siaip normos ribose didis.gif
Padariau kelias isvadas ,aisku senai visiems zinomas doh.gif ,bet ta prasme issibandziau grieztai ant saves - neuzkandziauti tarp valgymu !!! Efektas kaip sako "ant akiu " user posted image
Darbe aisku neuzkandziauti labai paprasta , o namie ???? Tai vaikai nedavalgo ,tai gamini prisiragauji ....ateina drauge is svecius su pyragu ,nuvaziuoji i svecius ....ir taip pasaka be galo ...user posted image

nieko ......MES STIPRIOS user posted image
ellinga
Labas vakaras smile.gif
LaimingaMamyte
Kaip kovojat su vakariniu alkiu... Nes ne alkis... vakriene buvo soti - bet rankos linksta link saldytuvo.....
ellinga
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 19, 22:41)
Kaip kovojat su vakariniu alkiu... Nes ne alkis... vakriene buvo soti - bet rankos linksta link saldytuvo.....
*

va blogai.... jau 5 diena kaip blogai doh.gif kova as pralaimiu.... visa diena tobula, o vakare doh.gif kazkoks savisusinaikinimo rezimas isijungia doh.gif zinau, kad blogai... o kemsu... kemsu... gal kuria diena ir sprogsiu doh.gif verysad.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(ellinga @ 2011 09 19, 22:44)
va blogai.... jau 5 diena kaip blogai  doh.gif kova as pralaimiu.... visa diena tobula, o vakare  doh.gif kazkoks savisusinaikinimo rezimas isijungia  doh.gif zinau, kad blogai... o kemsu... kemsu... gal kuria diena ir sprogsiu  doh.gif  verysad.gif
*

vat ir man reikia vakare kramtyti... doh.gif doh.gif tai griauziu morkas su grietine... bet vistiek ryte svorio bus daugiau doh.gif doh.gif

P.S. Dar ieskau tokiu ledinuku Schneekoppe, karamelinius, be cukraus. Anksciau buvo ir Maximoj ir RIMI, o dabar niekur nerandu, gal matet kur yra pirkti??? Taip man skanu prie arbatos wub.gif
user posted image
ellinga
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 19, 23:02)
vat ir man reikia vakare kramtyti...  doh.gif  doh.gif tai griauziu morkas su grietine... bet vistiek ryte svorio bus daugiau  doh.gif  doh.gif

P.S. Dar ieskau tokiu ledinuku Schneekoppe, karamelinius, be cukraus. Anksciau buvo ir Maximoj ir RIMI, o dabar niekur nerandu, gal matet kur yra pirkti??? Taip man skanu prie arbatos  wub.gif
user posted image
*

Oi, kad as tik morkytes grauzciau butu visai neblogai cool.gif
O tokiu saldainiuku neteko matyti
Žaislų Karalienė
Laba diena 4u.gif
Mergaites, kokios morkytes doh.gif M.M. neleidzia jokiu morku mad.gif
Cia gi visai kitas metodas, kaloriju gal ir nedaug schmoll.gif bet pagal M.M. nuodeme tai didziule g.gif

As vakar buvau saunuole, vakare buvo nelabai anksti, bet lengva baltymine-angliavandenine vakariene thumbup.gif ( na nezinau ar teisingai vadinu, mano knyga rusiska blush2.gif )
Sakykit, kas turi LT knyga, kuokias kruopas leidzia be riebalu valgyti, isskyrus pupeles ir lesius g.gif
ellinga
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 20, 12:51)
Mergaites, kokios morkytes  doh.gif  M.M. neleidzia jokiu morku  mad.gif
*

Morku negalima tik virtu, kaip ir buroku.
Is knygos: Morkos gali buti ir gerieji, ir blogieji angliavandeniai. Svieziu morku glikemijos indeksas labai zemas-35, jas galite drasiai valgyti.

O vat del kruopu ten nelabai yra info
Žaislų Karalienė
QUOTE(ellinga @ 2011 09 20, 12:53)
Morku negalima tik virtu, kaip ir buroku.
Is knygos: Morkos gali buti ir gerieji, ir blogieji angliavandeniai. Svieziu morku glikemijos indeksas labai zemas-35, jas galite drasiai valgyti.

*

Ohoho g.gif kaip idomu, pas mane jokiu negalima schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Reikia paieskoti kitos knygos lotuliukas.gif
O del kruopu smile.gif as tai valgau tik grikius su darzovemis, mano knygoj jis labai jas giria savo gyvenimo aprasyme, bet toliau nieko apie jas neraso rolleyes.gif
ellinga
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 20, 12:59)
Ohoho  g.gif kaip idomu, pas mane jokiu negalima  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Reikia paieskoti kitos knygos  lotuliukas.gif
O del kruopu  smile.gif  as tai valgau tik grikius su darzovemis, mano knygoj jis labai jas giria savo gyvenimo aprasyme, bet toliau nieko apie jas neraso  rolleyes.gif
*

tai va idomu su tom kruopom, beveik nieko apie jas neraso, nei draudzia, nei giria g.gif as turiu 3 M.M. knygas (kad nuo turimu knygu leknetusi lengviau doh.gif ), bet neuzmaciau, kad morkas draustu g.gif
O grikiai su darzovemis man atrodo galima g.gif

pagooglinau, grikiu kose GI 54, daugoka. I fazeje neturetu buti daugiau 40 g.gif
Žaislų Karalienė
QUOTE(ellinga @ 2011 09 20, 13:03)
O grikiai su darzovemis man atrodo galima  g.gif

pagooglinau, grikiu kose GI 54, daugoka. I fazeje neturetu buti daugiau 40  g.gif
*

g.gif idomu, pas mane neraso apie tai doh.gif reikia ir man triju nauju knygu mirksiukas.gif gal pades ax.gif Nes pirma karta, kai perskaiciau savo knyga, tai kita diena valgiau jau pagal metoda:
I m. - 6 kg, II - 4 kg ir t.t. iki -30, tada sustojo, dar puse metu po to valgiau kaip I fazei, bet nepajudejo blush2.gif

Bet grikiai su pomidorais + krapai buvo pagrindine mano vakariene. Tiesiog labai megstu juos essen.gif

Gal matet kur Vilniuje M.M. knygu g.gif
ellinga
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 20, 13:13)
al matet kur Vilniuje M.M. knygu  g.gif
*

uzsisakyk internetu, pigiau ir vazinetis nereikes
Žaislų Karalienė
QUOTE(ellinga @ 2011 09 20, 13:45)
uzsisakyk internetu, pigiau ir vazinetis nereikes
*

su malonumu thumbup.gif tik neradau kur blush2.gif labai noriu ax.gif

nes dabar viskas galvoj susimaise ohmy.gif as niekada neziurejau i tuos GI nes aisku buvo parasyta: ka galima, o ko ne g.gif Dabar pagal tuos GI gaunasi, kad juoda sokolada I fazej galima, o arbuzus ir kivi NE schmoll.gif

skubiai reikia knygos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 20, 12:51)
Laba diena  4u.gif
Mergaites, kokios morkytes  doh.gif  M.M. neleidzia jokiu morku  mad.gif
*

Zalias morkas tikrai galima, tik verdant kyla ju GI.
O grikius jokiu budu negalima virti, nes tuomet ju GI pakyla iki 80 doh.gif Is vakaro uzplikyti verdanciu vandeniu ir ryte grikiai kaip isvirti 4u.gif
citrinutė
Labas vakariukas,
jau buvau visai neblogai isivaziavusi su valgymais... bet siandien nebesusilaikiau-suvalgiau (tiksliau surijau!!!) trapia smelines teslos juostele.. su kava.. balinta...kondencuotu pienu...Bevale. verysad.gif Nesiseka.
Žaislų Karalienė
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 20, 16:38)
Zalias morkas tikrai galima, tik verdant kyla ju GI.
O grikius jokiu budu negalima virti, nes tuomet ju GI pakyla iki 80  doh.gif Is vakaro uzplikyti verdanciu vandeniu ir ryte grikiai kaip isvirti  4u.gif
*

Na pabandysiu mirksiukas.gif bet kaip rasiau, I karta, kai lieknejau valgiau kilogramais virtus grikius doh.gif ir svoris krito thumbup.gif Na teks pakeisti lesiais blink.gif
Papildyta:
QUOTE(citrinutė @ 2011 09 20, 20:03)
Labas vakariukas,
jau buvau visai neblogai isivaziavusi su valgymais... bet siandien nebesusilaikiau-suvalgiau (tiksliau surijau!!!) trapia smelines teslos juostele.. su kava.. balinta...kondencuotu pienu...Bevale. verysad.gif Nesiseka.
*

Kaip as tave suprantu ir uzjauciu user posted image
visoms buna user posted image

bet tokiais momentais as sau kartoju M.M. posaki:

pralaimetas musis, tai dar ne pralaimetas karas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
88888888
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 20, 20:11)
pralaimetas musis, tai dar ne pralaimetas karas   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Cia turetu taip musu tema vadintis thumbup.gif
O man paskutinem dienom toks edimas uzpuole doh.gif verysad.gif blush2.gif Drauge sako ,kad pms ,as kazkaip anksciau to nesusiedavau g.gif Dabar susimasciau ,kad gal tikrai g.gif
ellinga
QUOTE(88888888 @ 2011 09 20, 21:19)
O man paskutinem dienom toks edimas uzpuole  doh.gif  verysad.gif  blush2.gif  Drauge sako ,kad pms ,as kazkaip anksciau to nesusiedavau  g.gif Dabar susimasciau ,kad gal tikrai  g.gif
*

Kaip as tave suprantu verysad.gif
Žaislų Karalienė
Labas rytas
4u.gif
Na ka mergaites, panasu , kad jau pralaimime ir kara doh.gif
As tai dingstu, kai metu M.M., panasu , kad ir kitu tokia pat karine stratedija lotuliukas.gif
ellinga
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 27, 07:16)
Labas rytas
4u.gif
Na ka mergaites, panasu , kad jau pralaimime ir kara  doh.gif
As tai dingstu, kai metu M.M., panasu , kad ir kitu tokia pat karine stratedija  lotuliukas.gif
*

Labas mano sazines balse 4u.gif
88888888
Sveikos ,as sergu nuo ketvirtadienio verysad.gif Tai medaus tenka valgyt ,nors nemegstu verysad.gif Prisiverciu cesnako po skiltele suvalgyt ,tai kaip taisykle su sonine ...Bet tiek skysciu per save perfiltruoju ,kad svoris stovi vietoj thumbup.gif Aciu Die ,kad neauga biggrin.gif Bet prisilaikyti vistiek stengiuosi rolleyes.gif

Laikomes ,laikomes pioneers.gif
ellinga
Laba diena 4u.gif
Žaislų Karalienė
Labas rytas user posted image

Na ka, manau vel reikia pradeti draugauti su M.M. , nes vel isaugo pilvas, vel pakilo spaudimas doh.gif
Nuo siandien startuoju user posted image
Žaislų Karalienė
Ir kur visos dingote ? g.gif Is tai ketvirta diena laikausi blush2.gif
ellinga
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 11 17, 11:21)
Ir kur visos dingote ?  g.gif  Is tai ketvirta diena laikausi  blush2.gif
*

Labuka 4u.gif
as ridenu svoriuka, bet moncio nesilaikau blush2.gif nevalgau po 18 val. Man atrodo, kad kiekvienam gyvenimo etapui atsiranda tinkamiausias budas svori mesti.
M.M. pliusas, kad oda daaaaug geriau atrode ir nergijos daugiau turejau
Žaislų Karalienė
QUOTE(ellinga @ 2011 11 17, 12:46)
Labuka  4u.gif
as ridenu svoriuka, bet moncio nesilaikau  blush2.gif nevalgau po 18 val. Man atrodo, kad kiekvienam gyvenimo etapui atsiranda tinkamiausias budas svori mesti.
M.M. pliusas, kad oda daaaaug geriau atrode ir nergijos daugiau turejau
*

Ogogo kokia tu saunuole thumbup.gif Puikus rezultatai , taip ir toliau laikykis 4u.gif
mirksiukas.gif Aha po 18 val nevalgyti yra tikrai veiksminga, jei pradedu tai derinti su M.M., tai rezultatas labai greitai matomas
Žaislų Karalienė
Laba diena, kvieciu prisijungti vel prie M.M. sistemos thumbup.gif

Dvi savaites nevalgiau mesos, dabar bandisiu suderinti su M.M. blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.