Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jei vaikas pilve nebegyvas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3
negera
Mane domina, kokie yra požymiai jei vaikelis jau nebegyvas?
domina vėlyvesnis nėštumas. Ar jis pasireiškia kraujavimu? Nugaros skausmu? Ar tik nebėra vaiko judesiu? g.gif
Papasakokit, jei teko patirti
sonaja
man irgi tai labai idomu. kokie pagrindiniai bruozai,kad nebegyvas?.......
spurrga
Pradingsta vaisiaus judesiai, nebesigirdi širdelės plakimo, šiaip pačiai tai nuspėt labai sunku, geriausiai viską parodo echoskopas.
sonaja
del to uz keliu dieneliu darysiu ekoskopija,bet manau as tik per daug jaudinuosi smile.gif
Papildyta:
smile.gif
ambergangel
baikit gasdint nestukes su tokiom temom.. ax.gif blush2.gif doh.gif
Emerencija
QUOTE(ambergangel @ 2008 07 12, 12:27)
baikit gasdint nestukes su tokiom temom.. ax.gif  blush2.gif  doh.gif
*

Tai tos, kurios gąsdinasi tegul nebeskaito biggrin.gif o kam aktualu tegul diskutuoja, viskas paprasta ir elementaru tongue.gif
lawanda
Man tiesiog stipriai be sustojimo kraujavo, o visa kita parode echo verysad.gif
det
QUOTE(išprotėjus @ 2008 07 12, 20:15)
Tai tos, kurios gąsdinasi tegul nebeskaito  biggrin.gif o kam aktualu tegul diskutuoja,  viskas paprasta ir elementaru  tongue.gif
*

nelabai suprantu tiesa pasakius apie ka diskutuoti, nes klausia apie velyvesni nestuma, tai savaime supratama jog pirmas pozymis judesiu dingimas...
siaip pati tema nemaloni... ir nesupratau klausiancios intereso... g.gif kazkodel vaizdas susidaro, kad klausia tik smalsumui patenkinti, nors gal ir klystu...
Jura_j
As suprantu, kad cia klausia butent apie ankstyvaji nestuma, kai dar nejauciami vaisiaus judesiai... Va tada ir prisigalvoji visko..
det
raso "domina velyvesnis nestumas"... na nesvarbu 4u.gif
Emerencija
QUOTE(det @ 2008 07 13, 11:26)

siaip pati tema nemaloni...

Mano nuomone sita "nemoloni" tema praktiškai beveik nieko nesiskiria nuo nesivystantis nestumas. Tokiu "nemaloniu" temu pilnas forumas lotuliukas.gif
Zitlali
Prašau, požymiai:

Prasidėjus persileidimui gemalas atsiskiria nuo gimdos sienelių, o gimdos raumenys susitraukinėdami išstumia jį. Kol vaisiaus audiniai atsiskyrę tik mažame plote, nėščia moteris jaučia nestiprius sąrėmių pobūdžio skausmus pilvo apačioje (lyg tempimą), iš makšties teka negausios kraujingos išskyros, jei nėštumas ilgesnis, moteris jaučia, kad gimda tampa kietesnė nei visada. Sukietėjimas gali kartotis arba visiškai nepraeiti. Gali pradėti tekėti vaisiaus vandenys.

Vaisiui žuvus, dingsta jo širdies tonai ir judesiai, nustoja augti gimda, subliūkšta moters krūtys. Nėščioji skundžiasi negaluojanti, greitai pavargstanti. Kai žuvęs vaisius ilgai būna gimdoje, jo odoje susidaro pūslės, paskui oda pradeda luptis, vaisiaus audiniai persisunkia vandeniu ir kraujo serumu. Irstantis vaisius sutrikdo moters kraujo krešėjimą. Jei negyvas vaisius ilgai būna gimdoje, nustoja krešėti motinos kraujas. Labai retai vaisius gali mumifikuotis, išdžiūti, susiraukšlėti, virsti "popieriniu vaisiumi".

Vaisiaus būklę atspindi jo judesiai, tai vienas iš normaliai besiklostančio nėštumo požymių. Jei per 2 valandas vaisius sujudėjo mažiau kaip 5 kartus arba jei kelias paras iš eilės moteris junta mažiau judesių nei anksčiau, jei judesiai labai silpni, vos juntami, reikia kreiptis į gydytoją.

ambergangel
kosmarai kazkokie...tikiuosi nei vienai to neteks patirti...
Zitlali
Mažiau prisigalvot reik ir kitas gasdint. Jei baisu ko laukt, pas ginę reik eit smile.gif Forume niekas nediagnozuoja, deja smile.gif
** Svaja**
Na kaip ir sauna minciu tokiu blink.gif Nestukes jei kas neramu ar neaisku is karto pas gydytoja eiti reikia 4u.gif 4u.gif Ir maziau galvokit apie tokius dalykus doh.gif cia vadinas per mazai veiklos namie turi.... minciu per daug kyla biggrin.gif biggrin.gif
Mivida
Dar reikia atsizvelgt i tai, kad "velyvesniam nestume" yra normalu, kad vaikiukas aprimsta, maziau juda, jam pilvuke jau maziau lieka vietos, jis ruosiasi gimimui, tad daugelis mamyciu pradeda panikuot.
Manau kai neramu, geriausia kreiptys pas gydytojus 4u.gif
sinja
Nu ir pikciurnos kaikurios. Jei jum tokia tema nepriimtina, tai neskaitykit. Pacios lenda, pacios bamba.
Labai gerai prisimenu viena vakara kai lelius nesisparde, tai irgi visokiu minciu kilo. Pilnai suprantu jusu mergaites nerima, pasistenkite maziau jaudintis, nes velyvesniame nestume leliukas labai jaucia jusu nuotaikas.
prokruste
pries kokia savaitele mire vienos pazistamos vaikelis. Jam jau buvo 8 menesiai.Jai itarimas kilo, kai vaikutis nustojo judeti.
Vėtrūnė
QUOTE(sinja @ 2008 07 14, 08:26)
Nu ir pikciurnos kaikurios. Jei jum tokia tema nepriimtina, tai neskaitykit. Pacios lenda, pacios bamba.
Labai gerai prisimenu viena vakara kai lelius nesisparde, tai irgi visokiu minciu kilo. Pilnai suprantu jusu mergaites nerima, pasistenkite maziau jaudintis, nes velyvesniame nestume leliukas labai jaucia jusu nuotaikas.
*

drinks_cheers.gif
cameron
QUOTE(det @ 2008 07 13, 11:26)
siaip pati tema nemaloni... ir nesupratau klausiancios intereso...  g.gif  kazkodel vaizdas susidaro, kad klausia tik smalsumui patenkinti, nors gal ir klystu...
*

QUOTE(=Svaja= @ 2008 07 13, 22:25)
Na kaip ir sauna minciu tokiu blink.gif  Nestukes  jei kas neramu ar neaisku is karto pas gydytoja eiti reikia  4u.gif  4u.gif Ir maziau galvokit apie tokius dalykus doh.gif cia vadinas per mazai veiklos namie turi.... minciu per daug kyla biggrin.gif  biggrin.gif
*

Zinoma, kad diagnozuos tik gydytojas, bet juk pas gydytoja nepakliusi ta pacia minute. Sis forumas tam ir reikalingas - kad isgirstume apie kitu asmenine patirti, pasidalintume mintimis ir ziniomis. Kad ir paprasciausiam smalsumui patenkinti... O po to jau kiekvienos asmeninis reikalas, kaip atsijoti pelus nuo grudu.
Alchemie
jei nestumas didesnis, nei 12 savaiciu, bet dar nejauciami judesiai, gali buti kraujavimas, bet gali nieko ir nejausti, tai nustaytu tik gydytojas neisgirsdamas sirdeles ir echoskopu nematyudamas judesiu.
Deja, krutine "subliuksta" tai po keletos savaiciu jau pasalinus vaiisu, nes hormonine pusiausvyra kuo didesnis nestumas tuo ilgiau atsistato, taigi negalima butu teigti, kad nestumo pozymiai momentaliai dingsta zuvus vaisiui.
kai nestumas jau su jauciamais judesiais tai taip judesiu kiekis svarbus momentas, bedra savijauta busimos mamytes, kiti rizikos veiksniai, jei tokiu buvo.
pvz. as nieko neitariau buvo 16 savaiciu atejau tiesiog i eiline patikra..
sonaja
as jutau judesiukus,poto nebejutau. labai pergyvenau,nuejau pas daktara,viskas puiku,seip buvo biski aprimes smile.gif
Zitlali
Taigi gavot atsakymus, ko piktinatės biggrin.gif
boruzzze
tikrai nera kuo piktintis - aisku svarbiausia tik geros mintys, bet zinoti bei isgristi nuomone tu, kurios tai patyre tikrai verta.... as apie tokius dalykus net nebuciua pagalvojusi, kol 10 savaiciu neteko atsigulti i ligonine su gresianciu... sekancia diena salia pagulde moteriske, kuriai turejo issaukti gimdyma, mat vaisius jau menesi laiko pilveli buvo negyvas.... deja mamyte jokiu pozymiu nejaute, nieko blogai nesijaute, tik nuvaziavo i kauna pasidaryti genetinio tyrimo, kur pasake kad vaisius yra 16 savaiciu mires, o mane kad nestuke jau 20 savaite.. itarimas jai biski kilo, kai ant veido pradejo augti skauduliai. genetikai paklause ka vartoji, ji sake, kad tik vitaminus, pasirodo, kad pagal naujausius tyrimus vasara jokiu vitaminu negalima vartoti, mat ir is vaisiu bei darzoviu organizmas pasisavina pakankamai vitaminu. mama masto, kad galbut, kai vaisius zuvo, vitaminu kiekis organizme turejes tekti 2, beteko tik vienam asmeniui, todel atsirado ir tokie skauduliai...
deja, issaukti gimdymus tenka... vien gulejimo ligonineje laikotarpiu vienai issauke gimdyma 5 menesiu, kita jau buvo isejusi ir i dekretines, o pasirodo lialis jau buvo 2 menesius mires unsure.gif

todel manau nereikia piktintis tokia tema, kuo daugiau zinosim, tuo galesim labiau save kontroliuoti bei atkreipti demesi kaip reiketu elgtis arba nesilegti... unsure.gif

linkiu kad visos butu laimingos su savo pilvuko gyventojais ir kad jus lydetu tik graziausios mintys 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
rence*
Visos nestuke.gif nori sekmingai ir iki galo isnesioti savo vaikuti, bet nestumo metu del nuolatiniu pokyciu organizme kyla daug nerimo ir visokiu klausimu. PAti prisimenu kaip mazius labai mazai judejo ir po to jau visai nejutau jo judesiu- staiga vaziavau ligoninen ir patikrino- vaikutis tiesiog miegojo, bet jam viskas buvo ok..Prisipazinsiu kad visokiu minciu jau buvo kile ir su baime vaziavau i ligonine.
Jei vaisius abortuoja (zuva) ir tai diagnozuojama velai gali kilti net gyvybei gresmingos komplikacijos moteriai iki sepsio (kraujo uzkretimo). unsure.gif
Manau kas labai skaudu moteris pati turi gimdyti zuvusi vaika ir ji zino kad neisgirs to pirmo balsiuko verysad.gif Ziauru.
Emerencija
QUOTE(boruzzze @ 2008 07 21, 11:53)
itarimas jai biski kilo, kai ant veido pradejo augti skauduliai. p

O kas tai per skauduliai? spuogai? ar zaizdeles? g.gif
Mažulėlė
Jei vėlyvesniame nėštume dingsta vaisiaus judesiai (arba stipriai sumažėja), reikia staigiai lėkti pas gydytojus, o ne SM ieškoti kas būna, kai vaikelis miršta. Greita reakcija dažnai padeda išsaugoti kūdikio gyvybę.
(Lelija)
Labi gražiai Boruzzze pasisakė, šaunuolė. thumbup.gif
O temų visokių reikia. Aišku, nepanikuokit, mamytės. Atvejų, kai vaikeliai miršta - yra vienetai...Svarbiausia - saugokim save, o jei kokie negalavimai suima, nedelsiant kreipkimės į med.įstaigas...
Alchemie
Liudna pasakyti, bet deja ne vienetai..as taip masciau irgi, kol apti to nepatyriau..aisku yra rizikos grupes, kai virs 35, kai primas vaikas vyresniam amziuje, stresai, ar ligos, bet kol pati nesusiduriau, maniau, kad cia labai ypatingas atvejis, o dabar suzinojau, akd mano palinkoje buvo tokiu atveju gan daug..nenoru nieko gasdinti, tik noriu pasakyti, akd butinai reikia rupintis ir stebeti busena ir jei ka tikrintis pas gydytoja, nes geriau jau nepasitvirtins nerimas, nei istiks nelaime
zarza
Esu is tu kurioms atsitiko si nelaime. Mano 32 savaiciu vaikiukas jau buvo mires gal 4-5 dienas, o as visiskai nieko nejauciau. Man net vaidenosi kad jis juda, tik silpniau. Nebuvo nei kraujavimo, nei skausmu, nei kokiu kitokiu pozymiu. Is pradziu nenorejau cia nieko rasyti, nes sunku prisiminti ir vel tai isgyventi, bet paskui vis del to nusprendziau pasisakyti, ir ne tam kad isgasdinti busimas mamytes, o tam kad jus butumet atsargios ir net jei yra koks menkiausias itarimas kad kazkas negerai, nebijokit lekti pas gydytojus, lyskit i akis, eikit privaciai, klausineti ikyriai jei kas neaisku, kad isvengti panasiu nelaimiu.
Sunkissed
na man jau baisu darosi,nes turiu siokiu tokiu negalavimu,bet gyditoja sako ,kad tai del uzdegimo, g.gif
kai dar nezinojau ,kad laukiuosi tai nebuvo jokiu problemu,gal cia del per didelio jaudinimosi blush2.gif
man pirmas nestumas ir tikrai labai laukiu vaikelio,nenoriu kad kas atsitiktu 4u.gif
eckute
QUOTE(Zitlali @ 2008 07 13, 14:09)
Prašau, požymiai:

Prasidėjus persileidimui gemalas atsiskiria nuo gimdos sienelių, o gimdos raumenys susitraukinėdami išstumia jį. Kol vaisiaus audiniai atsiskyrę tik mažame plote, nėščia moteris jaučia nestiprius sąrėmių pobūdžio skausmus pilvo apačioje (lyg tempimą), iš makšties teka negausios kraujingos išskyros, jei nėštumas ilgesnis, moteris jaučia, kad gimda tampa kietesnė nei visada. Sukietėjimas gali kartotis arba visiškai nepraeiti. Gali pradėti tekėti vaisiaus vandenys.

Vaisiui žuvus, dingsta jo širdies tonai ir judesiai, nustoja augti gimda, subliūkšta moters krūtys. Nėščioji skundžiasi negaluojanti, greitai pavargstanti. Kai žuvęs vaisius ilgai būna gimdoje, jo odoje susidaro pūslės, paskui oda pradeda luptis, vaisiaus audiniai persisunkia vandeniu ir kraujo serumu. Irstantis vaisius sutrikdo moters kraujo krešėjimą. Jei negyvas vaisius ilgai būna gimdoje, nustoja krešėti motinos kraujas. Labai retai vaisius gali mumifikuotis, išdžiūti, susiraukšlėti, virsti "popieriniu vaisiumi".

Vaisiaus būklę atspindi jo judesiai, tai vienas iš normaliai besiklostančio nėštumo požymių. Jei per 2 valandas vaisius sujudėjo mažiau kaip 5 kartus arba jei kelias paras iš eilės moteris junta mažiau judesių nei anksčiau, jei judesiai labai silpni, vos juntami, reikia kreiptis į gydytoją.
*

taip. tu visiskai teisi unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(zarza @ 2008 08 26, 20:22)
Esu is tu kurioms atsitiko si nelaime. Mano 32 savaiciu vaikiukas jau buvo mires gal 4-5 dienas, o as visiskai nieko nejauciau. Man net vaidenosi kad jis juda, tik silpniau. Nebuvo nei kraujavimo, nei skausmu, nei kokiu kitokiu pozymiu. Is pradziu nenorejau cia nieko rasyti, nes sunku prisiminti ir vel tai isgyventi, bet paskui vis del to nusprendziau pasisakyti, ir ne tam kad isgasdinti busimas mamytes, o tam kad jus butumet atsargios ir net jei yra koks menkiausias itarimas kad kazkas negerai, nebijokit lekti pas gydytojus, lyskit i akis, eikit privaciai, klausineti ikyriai jei kas neaisku, kad isvengti panasiu nelaimiu.
*

siaubas verysad.gif
treks
4u.gif Labutis,gal kas gali paaiskinti,nestumas dar nedidelis 12ta savaite,pries savaite jutau kad maudzia ar suskausta,net nusiciaudijus,pasirazyt negaledavau,o prasidejus 12tai savaitei viena ryta pabudus na jauciu kad kazkas kitaip,ir pasirazyt galiu ir taip papilves nebemaudzia,geriau patapo,netokia jautri papilve,pas gyditoja po triju dienu ir pasiklausiu ,bet dbr tai mintys lenda ir nekokios.Dvi savaites atgal gulejau ligoninej del gresencio,sustojo,leliui buvo viskas gerai,dbr jau neramu kai nebejuntu tu negalavimu.Gal taip turi buti,tik anksciau buvo sunkiau del to gresencio?Zinoma noriu sveiko leliuko,bet ir neapleidzia mintis o gal kas negerai...Bazine temperatura 37 ir 01,tai ramina dar bet .... visko gi buna g.gif
Bagira 2
QUOTE(treks @ 2008 09 04, 12:06)
4u.gif Labutis,gal kas gali paaiskinti,nestumas dar nedidelis 12ta savaite,pries savaite jutau kad maudzia ar suskausta,net nusiciaudijus,pasirazyt negaledavau,o prasidejus 12tai savaitei viena ryta pabudus na jauciu kad kazkas kitaip,ir pasirazyt galiu ir taip papilves nebemaudzia,geriau patapo,netokia jautri papilve,pas gyditoja po triju dienu ir pasiklausiu ,bet dbr tai mintys lenda ir nekokios.Dvi savaites atgal gulejau ligoninej del gresencio,sustojo,leliui buvo viskas gerai,dbr jau neramu kai nebejuntu tu negalavimu.Gal taip turi buti,tik anksciau buvo sunkiau del to gresencio?Zinoma noriu sveiko leliuko,bet ir neapleidzia mintis o gal kas negerai...Bazine temperatura 37 ir 01,tai ramina dar bet .... visko gi buna g.gif
*

Kad skausmai aprimo tai dziaugtis reikia, vat jei jie stipretu tai jau butu blogai, man irgi buvo mauduliai visokie uzeje, dabar jie jau praejo, kai mazas nestumas tai leliukui gi vis daugiau vietos reikia tempiasi raisciai ir pan, o kai jam padaugeja vietos tai nieko ir netempia ir nieko neskauda, jis sau ramiausiai plavineja pilvely. As ne gydytoja bet isreiskiu savo nuomone ir manau jkad jums abiems bus viskas tvarkoj, imk 4u.gif ir nesinervink.
treks
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 09 05, 14:15)
Kad skausmai aprimo tai dziaugtis reikia, vat jei jie stipretu tai jau butu blogai, man irgi buvo mauduliai visokie uzeje, dabar jie jau praejo, kai mazas nestumas tai leliukui gi vis daugiau vietos reikia tempiasi raisciai ir pan, o kai jam padaugeja vietos tai nieko ir netempia ir nieko neskauda, jis sau ramiausiai plavineja pilvely. As ne gydytoja bet isreiskiu savo nuomone ir manau jkad jums abiems bus viskas tvarkoj, imk 4u.gif ir nesinervink.
*

Aciukas,bet vistik nulekiau su vyru eho daryt,o pupinas mano galva pasikrapste ekranelyje gerai matesi,matyt nesuprato ko ta mamyte su teveliu kaip isproteje neramus blush2.gif Dieve na ir jautrumas nestukes gali but doh.gif blush2.gif Tikrai man geda,bet dabar ramu ir sypsausi biggrin.gif
Lotta*
Sveikos,

deja, tai nera atsitiktiniai ar pavieniai atvejai:(( as taip maniau iki to laiko, kol man tai nenutiko...net du kartus...pirmagimes netekau 39 sav, trecio sunelio 33 sav:(( tiesiog nustojo judeti.. viskas kaip sake ivyko staiga.. daugiau jokiu pozymiu nejutau..deja, atvaziavus i ligonine, man jau niekuo negalejo padeti:((
Jura_j
QUOTE(Lotta* @ 2008 09 26, 19:30)
Sveikos,

deja, tai nera atsitiktiniai ar pavieniai atvejai:(( as taip maniau iki to laiko, kol man tai nenutiko...net du kartus...pirmagimes netekau 39 sav, trecio sunelio 33 sav:(( tiesiog nustojo judeti.. viskas kaip sake ivyko staiga.. daugiau jokiu pozymiu nejutau..deja, atvaziavus i ligonine, man jau niekuo negalejo padeti:((
*

verysad.gif
Bet priezastis nustatinejo? Gal tai paveldeta? Na, tiesiog norisi gauti kuo daugiau info.. Gal verta pasidometi apie gimines moteru gimdymus?
Lotta*
QUOTE(Jura_j @ 2008 09 27, 17:53)
verysad.gif
Bet priezastis nustatinejo? Gal tai paveldeta? Na, tiesiog norisi gauti kuo daugiau info.. Gal verta pasidometi apie gimines moteru gimdymus?
*

Taip nustatinejo..nieko nerado nei manyje, nei placentoje, nei pas leliuka...priezastys liko neaiskios. Uztat neuzilgo vaziuosiu i genetikos centra issitirti..gal ka ras, o gal ir nea... Giminej yra buve, taciau ne tiek savaiciu..o daug mazesni nestumai:(
Kettim
QUOTE(rence25 @ 2008 07 21, 13:16)
Visos  nestuke.gif nori sekmingai ir iki galo isnesioti savo vaikuti, bet nestumo metu del nuolatiniu pokyciu organizme kyla daug nerimo ir visokiu klausimu. PAti prisimenu kaip mazius labai mazai judejo ir po to jau visai nejutau jo judesiu- staiga vaziavau ligoninen ir patikrino- vaikutis tiesiog miegojo, bet jam viskas buvo ok..Prisipazinsiu kad visokiu minciu jau buvo kile ir su baime vaziavau i ligonine.
Jei vaisius abortuoja (zuva) ir tai diagnozuojama velai gali kilti net gyvybei gresmingos komplikacijos moteriai iki sepsio (kraujo uzkretimo). unsure.gif
Manau kas labai skaudu moteris pati  turi gimdyti zuvusi vaika ir ji zino kad neisgirs to pirmo balsiuko verysad.gif  Ziauru.
*

o siaubelis. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Tokius skausmus reikia iskesti dar zinznt,kad vaikutis mires. verysad.gif Ziauru.

Man idomu,kaip pasireiskia iki 12 savaiciu vaiko mirimas,ar ji irgi reikia gimdyt,ar jis su kraujuku isbega? verysad.gif blush2.gif

Paskaicius sia tema pagalvojau,kokia as laiminga,kad turiu savo dukriuka. wub.gif
Panelė_Monika*
Pamačiau šią temą, galvoju užeisiu dėl įdomumo... paskaičiau, labai susijaudinau unsure.gif bijau, kad mano Mažiukui taip neatsitiktų ... fear.gif cry.gif
Saulytez
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2008 10 05, 19:09)
Pamačiau šią temą, galvoju užeisiu dėl įdomumo... paskaičiau, labai susijaudinau  unsure.gif  bijau, kad mano Mažiukui taip neatsitiktų ...  fear.gif  cry.gif
*

Tai vat, maziau reikia nestukems skaityti tokiu liudnu dalyku, man vyras net neleidzia namie prie interneto sedeti, bet as kaip sakoma, maniake- tai darbe irgi prisiskaitau visokiu dalyku ir stresuoju paskui schmoll.gif zinoma labai gerai tu mergaiciu, kurioms tai nutiko sad.gif sad.gif taciau per daug galvojant galima prisisaukti beda unsure.gif
common sense
QUOTE(Saulytez @ 2008 10 07, 14:16)
Tai vat, maziau reikia nestukems skaityti tokiu liudnu dalyku, man vyras net neleidzia namie prie interneto sedeti, bet as kaip sakoma, maniake-  tai darbe irgi prisiskaitau visokiu dalyku ir stresuoju paskui schmoll.gif zinoma labai gerai tu mergaiciu, kurioms tai nutiko sad.gif  sad.gif taciau per daug galvojant galima prisisaukti beda unsure.gif
*

Situacija panaši , prisskaitau, po to stresuoju, rezultatas sugadinti nervai; o maniškis irgi neleidžia man skaityt ten kur apie nelaimės parašyta.
e-glory
Sveikos, mano nėštumos turėjo būti 12 sav., taciau nuėjus pas gydytoją,(mat pradėjo truputį rudai teplioti), išaiškėjo, kad vaisius jau 6 sav. nebesivysto o požymiai nėštumo nebuvo dingę.
rutele9
kazkaip nemaloni tema,nesinori net skaityti,tikriausiai tik del ydomumo,kaip butu.....na ,bet geriau taip nebutu nei vienai ,nors pozymius kiekvienai manau verta zinoti. verysad.gif unsure.gif
skaistana
Nezinau , mamytes, mano vaikelis buvo jau 8 menesiu, jau turejau tuoj gimdyti, jauciausi puikiai, jokio streso, nieko. Nei skausmu, nei kraujavimo, tiesiog viena diena nepajauciau judesiuku, bet kai gerai jauciaus, pamaniau gal miega??? kitadien suzinojau kad vaikelis nebegyvas. Daktarai sake, kad kelias dienas ji nesiojau mirusi...Saugokites, jei kas neramina lekit tuctuojau pas daktara. Taip ir nesuzinojau del ko vaikelis mire...Nenorejom su vyru daryt skrodimo, kad musu mergyte pjaustytu...
dado
QUOTE(skaistana @ 2009 09 08, 14:23)
Nezinau , mamytes, mano vaikelis buvo jau 8 menesiu, jau turejau tuoj gimdyti, jauciausi puikiai, jokio streso, nieko. Nei skausmu, nei kraujavimo, tiesiog viena diena nepajauciau judesiuku, bet kai gerai jauciaus, pamaniau gal miega??? kitadien suzinojau kad vaikelis nebegyvas. Daktarai sake, kad kelias dienas ji nesiojau mirusi...Saugokites, jei kas neramina lekit tuctuojau pas daktara. Taip ir nesuzinojau del ko vaikelis mire...Nenorejom su vyru daryt skrodimo, kad musu mergyte pjaustytu...
*

Labai baisi tema,bet deja gyvenimas ne vien rozemis klotas ,ta as ir pati isitikinau kai netekau savo kudikelio 37 savaite. cray.gif O viskas buvo taip puiku. kolkas dar laukiu tyrimo rezultatu.Taip kad ,jei kas neramina ,lekit kuo greiciau pas gydytojus ..............
vaidyte
QUOTE(dado @ 2009 09 08, 18:49)
Labai baisi tema,bet deja gyvenimas ne vien rozemis klotas ,ta as ir pati isitikinau kai netekau savo kudikelio 37 savaite. cray.gif O viskas buvo taip puiku. kolkas dar laukiu tyrimo rezultatu.Taip kad ,jei kas neramina ,lekit kuo greiciau pas gydytojus ..............
*

Tai man idomu pasidare, daug kas is jusu pataria lekti pas gydytojus is kart jei ka ne taip pajunti, bet vaikelio tai neisgelbes? tik mamytei ne tokia rizika ar gi ne?
Black Queen
Man irgi turet but 12 savaiciu, pradejo rudai rausvai teplioti nuejaui privacia eho, ten pasake jog mao lialius 3 savaites ju mires, o nestumo pozymius jutau ir dabar jauciu nors nuo ambrozijs parejo vos kelios dienos verysad.gif
Jadziūnė
QUOTE(ambergangel @ 2008 07 13, 20:23)
kosmarai kazkokie...tikiuosi nei vienai to neteks patirti...
*

Ne blyn doh.gif , čia renkasi tik visos tos, kurioms visada viskas gerai baigėsi doh.gif
Ramune26
AS PAPASAKOSIU JUMS SAVO ISTORIJA.
Turiu jau viena mergyte jai jau 6metukai.Ir geguzio men.pastojau antra karta labai laukiam mazylio.Ypac mazoji.Kaip ir beveik visom 19sav.ejau darytis echoskopo su ta mintim kad pamatysiu savo mazyli ir gal jau suzinosiu ko gi laukiuosi.O nuejusi suzinojau kad vaikelis negyvas.Ir jokiu pozymiu kokie turetu pasireiksti as nejauciau,kaip tik jauciuosi puikiai.O vaisiu negyva nesiojau jau 3savaite.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.