Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jei vaikas pilve nebegyvas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3
cheeky-monkey
laikykites 4u.gif
Rikute
iandien suzinojau,kad mano dukrytes sirdele jau uzgesusi 2 savaites.Turetu nestumas buti 22.5 deja,sestadieni laukia gimdymas,o paskui laidotuves verysad.gif .Nejutau judesiu nors ir sakiau visiems kas tik mane girdejo ramino,kad dar anksti deja siandien jau per velu,darys skrodima,o paskui pagal rezultatus ziuresiu ka daryti.Baisu net nezinau kaip reiks visa tai iskest verysad.gif verysad.gif verysad.gif
astabil
QUOTE(Rikute @ 2011 12 29, 23:29)
iandien suzinojau,kad mano dukrytes sirdele jau uzgesusi 2 savaites.Turetu nestumas buti 22.5 deja,sestadieni laukia gimdymas,o paskui laidotuves verysad.gif .Nejutau judesiu nors ir sakiau visiems kas tik mane girdejo ramino,kad dar anksti deja siandien jau per velu,darys skrodima,o paskui pagal rezultatus ziuresiu ka daryti.Baisu net nezinau kaip reiks visa tai iskest verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

Uzjauciu labai,stiprybes tau.Esu rolleyes.gif urejusi du nesivystancius,bet visi nustojo vystytis apie 6sav,kiek dare tyrimu nieko nenustate.Dabar vel laukiuosi,t rolleyes.gif uretu but 8sav,o rodo tik 5sav ir 4d,tai dar paliko pora sav laukti,bet jau nesitikiu nieko gero verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.