Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jei vaikas pilve nebegyvas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3
boruze:)
oj kokia baisi temele, nereikia tiek pergyventi. musu visu mazyliai bus sveikuteliai 4u.gif nestuke.gif
JN
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 09 22, 11:45)
Man irgi turet but 12 savaiciu, pradejo rudai rausvai teplioti nuejaui privacia eho, ten pasake jog mao lialius 3 savaites ju mires, o nestumo pozymius jutau ir dabar jauciu nors nuo ambrozijs parejo vos kelios dienos verysad.gif
*

Ambrozijos? blink.gif
Rafe
mano dukrytes sirdele irgi uzgeso praita savaite.. 6 menesiai jau buvo. Kol gulejau Kauno klinikose tai per dvi dienas 4 tokie atvejai. Vienai mamytei 38 savaite jau buvo.. tai va.. baisu ir priezastys visu neaiskios. Pati naturaliai gimdziau.
Ramune26
As tau jau gavau atsakyma mano mazyle uzsismauge apsisuko aplik kakla virkstele net du kartus.na del ko tai atsitinka gyd,ir nezino.O mergyte buvo sveikute.Labai gaila
*fujimi
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 10 31, 14:18)
Ambrozijos?  blink.gif
*

turetu buti ABRAZIJOS lyg ir
staniule
Sveikos...pagal mmm man turetu buti 9sav...mane labai pykino,neturejau apetito....o stai jau kelios dienos kaip jokiu pozymiu,krutine padidejus,bet ne jautri,nepykina,neerzina kvapai...nieko....bijau,jau turejau nesivystanti nestuma...isproto galima iseit
Keja
QUOTE(Ramune26 @ 2009 11 11, 19:29)
As tau jau gavau atsakyma mano mazyle uzsismauge apsisuko aplik kakla virkstele net du kartus.na del ko tai atsitinka gyd,ir nezino.O mergyte buvo sveikute.Labai gaila
*

o jetau kaip baisu, didele uzuojauta ir stiprybes Tau. Mano pirmoji kai gime tai irgi virkstele buvo apsisukusi 2 kartus aciu Dievui viskas tvarkoje.
Stiprybes verysad.gif
simple28
Sveikutes ....zinau ka tai reiskia , nes ka tik pati tai patyriau...mano leliukas pradejo nebesivstyti gerai, pradejo atsilikineti, ir galu gale pradejau jausti maziau judesiuku ir nuvykus i kauna nustate kad vaisius mire...tai baisiausia kas gali nutikti, o mums jau buvo beveik 31 savaitele ...
Papildyta:
Didziausia priezastis kodel ji nustojo gerai augti ir vystytis yra mano placenta, ji buvo per maza , kad ja ismaitinti taip nustate, kai pagimdziau ja, placenta turejo buti mazdaug 320 gr, o buvo vos 160 gr..ir niekas negali pasakyti kodel ji nustojo augti??? del tokiu priezasciu issivyste sirdies yda gili ir mergyte mire mano pilvelyje...dabar jau menuo ir kelios dienos kaip nebeturim jos...todel merginos jei tik jauciat kazka negero ir\s karto kalbekit su gydytoja..kad nereiktu paskui eiti is proto.....kad ir buvo tokia nelaime, bet manes neatbaido mintys vel tureti leliuka...noriu labai labai ir kai tik leis gydytojai is karto pradesim...
dziuke
5 ryto atsikeliau i wc kaip visada bet atsigulusi ant sono pajutau tokius stiprius tris (net nezinau kaip pavadinti) spyrius tokius ziaurei tariant paskutinius pasispardymus atrodo jis pats tuoj issoks is pilvuko net man paciai skaudejo. na o diena atsikelus nebejutau jokiu judesiuku ir gydytojos diagnoze sirdute nustojo plakti. kai pagimdziau virkstele buvo apsisukusi aplink kakla.
Dabar po visko tik supratau kad mano lialiukas mire pilvuke budamas 35 savaiciu. 5 val ryte verysad.gif
IwonaBogd
Labai uzjauciu tas mamytes, kurios tai patyre unsure.gif Linkiu jom daug stiprybes. console.gif
dainiuke
siaubas, kaip ziauru...
labai uzjauciu visas mamytes del tokiu ziauriu nelaimiu verysad.gif nera zodziu pagauodai...mamyciu, kuriu mazyliai zuvo nestumo finiso tiesiojoj, skausmas isvis nepa
keliamas...stiprybes..uzjauciu labai...

QUOTE(Ramune26 @ 2009 11 11, 19:29)
*

siaubas.....baisu....uzjauciu labai...
pati ka tik tai patyriau tokia netekti...dziaugemes antruoju pilvinuku 19 savaiciu. jauciaus idealiai, jokiu tepliojimu, maudimu ir pan. sausio 7 nuejau i planine apziura poliklinikoje, nebeisgirdo ir nepamate vaisiaus sirdeles...nemoku apsakyt to skausmo... ligonineje patvirtino, kad vaikiukas maziausiai 2 savaites negyvas...nestumas 19 sav, o vaikiukas atitiko 15 sav. del ko kas kaip ivyko nu tikrai sokas...jokiu pozymiu, gyd vis klausinejo ar jauciu judesiukus, tipo jau turiu jaust tokiu laiku su antru, man vis atrode kad kazkas plazdena pilvelyje...nu zodziu tie judesiai tai cia mistika tikrai, dar tokiu nestumo laiku. lauksim atsakymu, ieskosim priezasciu, nors galbut ir tusciai bet vis atrodys, kad kazka darai nesedi vietoj, nes taip gali uzsigrauzt...kai pagalvoji puse kelio nueita buvo...
dziuke
Nzn ar cia gimda kaip sakoma susitraukinejo ar kas bet as sakydavau kad mazius sportuoja, arba razosi smile.gif ir ismezdavo tokius didelius guzuz uh fainiai prisimint o kai pilvuke jis jau buvo mires (tada gulejom ligonineje jau) mezdavo tokius pat tai vis turedavau vilties, kad gydytojai suklydo nors ir gydotojos klausiau na ar taip imanoma mirusiam judet dar tai atsake kad tai nevalingi judesiukai ir imanoma verysad.gif
Mistake
Mergaitės, gal žinot kokie būna požymiai kai leliukas jau nebesivysto I trimestre?
Mums eina 12 savaitė. nežinau taip neramu kažko, pas gydytoją eisiu tik po 2 sav.
dziuke
QUOTE(Mistake @ 2010 02 09, 09:37)
Mergaitės, gal žinot kokie būna požymiai kai leliukas jau nebesivysto I trimestre?
Mums  eina 12 savaitė. nežinau taip neramu kažko, pas gydytoją eisiu tik po 2 sav.
*

sakyciau eiti pas gyd., nejau dabar dvi savaites nezinioj gyvensi ir paciai ramiau bus kai zinosi kad viskas gerai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As nelaukciau schmoll.gif
tanler
QUOTE(negera @ 2008 07 11, 19:36)
Mane domina, kokie yra požymiai jei vaikelis jau nebegyvas?
domina vėlyvesnis nėštumas. Ar jis pasireiškia kraujavimu? Nugaros skausmu? Ar tik nebėra vaiko judesiu?  g.gif
Papasakokit, jei teko patirti
*

Labai gerai kad yra tokios temos tikrai verta paskaityti...ir kas sake kad tema yra nereikalinga tai tikrai klista... verysad.gif

Sakiau gyd nekarta kad judesiukai labai silpni...nes tai buvo musu lauktas jau trecias leliukas...mane tai neramino...gyd paklausus sirdele visa laika sake viskas gerai sirdute ritmiskai plaka....po keliu dienu nuejau eho taipat viskas gerai...dar po keliu dienu nustojo plakti sirdute, mums buvo 29sav...

Man buvo tik tokie pozymiai: kraujavo is noses nestipriai bet pavalius viduje visada buvo kraujo...gyd aiskino kad tai normalu,pradejau jausti toki kaip kraujo skoni burnoje...pilvas susokdavo i guzus...tai ne vaikas vartosi tai gymda taip susitraukineja....ir jai jauciat tai butinai kreipkites i gyd...nelaukit nieko...jai jaucat kad kazkas negerai ar jum neramu....nepasitikekite gyd. pasakymu cia taip turi buti tai normalu...geriau savaitele pailseti tarp ligonines sienu....nei paskui raudoti kapinese...
omsone
Gerai,kad tokia tema yra. Visada galvodavau. kad jei vaikelis negyvas tuomet tureciau kraujuoti. Bet dabar jau ir man neramu darosi. Jau 15 savaiciu ir nejauciu jokiu judesiuku, anksciau dar lyg kazkas svelniai plazdeno pilvukyje o dabar neramu man darosi. Pas daktare dar tik po 2 savaiciu eiti, o ir pilvuko apacia kartais nuskausta, nors visa nestuma nuskausdavo pilvuka schmoll.gif
-Alice-
QUOTE(omsone @ 2010 04 11, 11:38)
Gerai,kad tokia tema yra. Visada galvodavau. kad jei vaikelis negyvas tuomet tureciau kraujuoti. Bet dabar jau ir man neramu darosi. Jau 15 savaiciu ir nejauciu jokiu judesiuku, anksciau dar lyg kazkas svelniai plazdeno pilvukyje o dabar neramu man darosi. Pas daktare dar tik po 2 savaiciu eiti, o ir pilvuko apacia kartais nuskausta, nors visa nestuma nuskausdavo pilvuka  schmoll.gif
*

Tavo vietoje nelaukčiau, tuoj pat važiuočiau į ligoninės priėmimo skyrių.
Patikėk, bus ramiau. 4u.gif
pukeliux
QUOTE(tanler @ 2010 04 10, 09:20)
Man buvo tik tokie pozymiai: kraujavo is noses nestipriai bet pavalius viduje visada buvo kraujo...gyd aiskino kad tai normalu,pradejau jausti toki kaip kraujo skoni burnoje...pilvas susokdavo i guzus...tai ne vaikas vartosi tai gymda taip susitraukineja....ir jai jauciat tai butinai kreipkites i gyd...nelaukit nieko...jai jaucat kad kazkas negerai ar jum neramu....nepasitikekite gyd. pasakymu cia taip turi buti tai normalu...
*

verysad.gif Užjaučiu labai ...
O ar nustatė dėl ko taip atsitiko? Ar darė kokius tyrimus?
Beveik viskas, ką surašei mano nėštumui tinka (tik man visą nėštumą taip... galima sakyt beveik nuo pat pradžių). Ir man vis sako, kad tai kaip ir norma... Tiesa, vaikiuko judesiukai labai stipriai jaučiasi ir kraujo skonio burnoj kol kas nejaučiu... Bet tie susitraukinėjimai...
HappyAngel
QUOTE(omsone @ 2010 04 11, 12:38)
Gerai,kad tokia tema yra. Visada galvodavau. kad jei vaikelis negyvas tuomet tureciau kraujuoti. Bet dabar jau ir man neramu darosi. Jau 15 savaiciu ir nejauciu jokiu judesiuku, anksciau dar lyg kazkas svelniai plazdeno pilvukyje o dabar neramu man darosi. Pas daktare dar tik po 2 savaiciu eiti, o ir pilvuko apacia kartais nuskausta, nors visa nestuma nuskausdavo pilvuka  schmoll.gif
*

Tai kad normalu tokiam nėštumo laike nejausti judesiukų dar ax.gif
omsone
QUOTE(HappyAngel @ 2010 04 11, 13:36)
Tai kad normalu tokiam nėštumo laike nejausti judesiukų dar ax.gif
*

Tik tiek kad jau antras nestumas. Sako, kad su antru jauciama greiciau, bet vis dar raminu save kad netureciau jausti, rytoj nesiu slapima tyrimams pas daktare, tai is karto klausiu, man bent sirdele isgirsti reikia ir bus ramu. Na dar pas mane ant pilvo labai daug lasinuku, tai galvoju kad dar ir per juos nelabai jauciu judesiuku? g.gif
Papildyta:
Bet manau, kad kiekviena nestuke linkusi labai nerimauti del visko smile.gif
Papildyta:
Tikiuosi rytoj galesiu nusraminti ir nudziugti, kad viskas gerai smile.gif
Dziurgita:)
QUOTE(omsone @ 2010 04 11, 12:38)
*

viskas pas tave gerai, bet jei bus ramiau pasitikrink mirksiukas.gif
HappyAngel
QUOTE(omsone @ 2010 04 11, 14:06)
Tik tiek kad jau antras nestumas. Sako, kad su antru jauciama greiciau, bet vis dar raminu save kad netureciau jausti, rytoj nesiu slapima tyrimams pas daktare, tai is karto klausiu, man bent sirdele isgirsti reikia ir bus ramu. Na dar pas mane ant pilvo labai daug lasinuku, tai galvoju kad dar ir per juos nelabai jauciu judesiuku?  g.gif
Papildyta:
Bet manau, kad kiekviena nestuke linkusi labai nerimauti del visko  smile.gif
Papildyta:
Tikiuosi rytoj galesiu nusraminti ir nudziugti, kad viskas gerai smile.gif
*

Taip, teorija sako, kad su antru nėštumu anksčiau judesiukai juntami, o praktika vis tik gali skirtis nuo teorijos mirksiukas.gif Va kaip tik viena pažįstama pastebėjo, kad su pirmaja dukrele 17 sav 4 d judesiukus pajuto, o va dabar antras nėštumas, 18 savaičių, o judesiukų dar nejaučia mirksiukas.gif Nusiraminkit, viskas Jūsų lėlytei gerai wub.gif
pukeliux
QUOTE(HappyAngel @ 2010 04 11, 20:01)
Taip, teorija sako, kad su antru nėštumu anksčiau judesiukai juntami, o praktika vis tik gali skirtis nuo teorijos mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif Aš su antru beveik 4 savaitėmis vėliau pajaučiau judesius... O 15sav. dar tikrai pakankamai anksti... 4u.gif
omsone
Aciu mamytems, tikiuosi kad viskas gerai, siaip ir pati linkusi taip manyti, kad dar anksti. Bet manau visos nesciosios linkusios panikuoti ir jaudintis del vaikelio, tad ir mintys ivairios i galva lenda doh.gif
claudet
verysad.gif verysad.gif Uzjauciu visas mamytes kurioms taip atsitiko, prisiskaiciau ir baisu daros, bet tokios temos reikalngos, kad zinotumem kas ir kaip gali ivykti, man dar idomu, ar viskas vyksta tai pat , kaip per gimdyma ir skausmai tie patys ir t.t., ar nedaro operacijos pvz.? verysad.gif
HappyAngel
QUOTE(claudet @ 2010 04 13, 12:57)
verysad.gif  verysad.gif Uzjauciu visas mamytes kurioms taip atsitiko, prisiskaiciau ir baisu daros, bet tokios temos reikalngos, kad zinotumem kas ir kaip gali ivykti, man dar idomu, ar viskas vyksta tai pat , kaip per gimdyma ir skausmai tie patys ir t.t., ar nedaro operacijos pvz.? verysad.gif
*

Nedaro.
tanler
QUOTE(claudet @ 2010 04 13, 12:57)
verysad.gif  verysad.gif Uzjauciu visas mamytes kurioms taip atsitiko, prisiskaiciau ir baisu daros, bet tokios temos reikalngos, kad zinotumem kas ir kaip gali ivykti, man dar idomu, ar viskas vyksta tai pat , kaip per gimdyma ir skausmai tie patys ir t.t., ar nedaro operacijos pvz.? verysad.gif
*

man skatino ir gymdziau pati viskas vyko kaip per normalu gymdyma

dar nieko nezinom rytoj turetu buti tyrimu rezultatai....gyd itaria virusyne infekcija...
omsone
Kaip sunku mamytems. Gerai jei viskas gerai buna, bet jei ne tai tikrai labai sunku verysad.gif
elzė 76
Noriu ir pasiguosi ir padėkot , butent šitai temai - vakar kai sesuo paskambino - kad nebėr pilvelio gyventojo verysad.gif puoliau info ieškot čia . Ir žinot niekada nesusidūrus su tokia situacija - tikrai suteikė bent jau minimalių žinių ir paguosti , bei padėti jau važiavau bent kažką žinodama ....

Stiprybės visom . 4u.gif
dado
QUOTE(vaidyte @ 2009 09 19, 16:17)
Tai man idomu pasidare, daug kas is jusu pataria lekti pas gydytojus is kart jei ka ne taip pajunti, bet vaikelio tai neisgelbes? tik mamytei ne tokia rizika ar gi ne?
*

Manau ,kad kartais gali ir isgelbeti vaikiuka .....Juk kaip sako ,mamos turi ta sesta jausma.Dabar ,kai viska prisimenu,tai vis pagalvoju ,kad jei buciau ta pacia diena kreipusi i gydytojus,tai gal ir butu issaugoje mano sunu...Atsibudau po kosmarisko sapno...,ir judesiai jau ta diena buvo susilpneje per pus.Na bet man jau buvo cia antras nestumas,ir gimdyti reikejo jau uz 2 sav.,atrode kad viska zinau.Dar pasiskaiciau lieraturos...na ir kazkiek nuraminau save.Laukiau gimdymo pozymiu doh.gif Bet sirdis buvo jau kazko nerami ,ir visdelto palaukiau dar kelias dienas savo nelaimei.Ir jau buvo velu.... verysad.gif
Vis tas lietuviskas kuklumas,ai ka cia trukdysi gydytojus...
Nuo to karto ,jei man tik i galva sauna ,kad kazkas negerai su sveikata(vaiko,vyro mano),jauciu kazkoki nerima ,tuoj pat stengiuosi kreiptis i gydytojus.... Jau geriau apsijuokti,negu paskui kesti toki skausma cray.gif
P.S.Sake ,kad per maza placenta.
GerdInger
QUOTE(dado @ 2010 05 20, 12:27)
Manau ,kad kartais gali ir isgelbeti vaikiuka .....Juk kaip sako ,mamos turi ta sesta jausma.Dabar ,kai viska prisimenu,tai vis pagalvoju ,kad jei buciau ta pacia diena kreipusi i gydytojus,tai gal ir butu issaugoje mano sunu...Atsibudau po kosmarisko sapno...,ir judesiai jau ta diena buvo susilpneje per pus.Na bet man jau buvo cia antras nestumas,ir gimdyti reikejo jau uz 2 sav.,atrode kad viska zinau.Dar pasiskaiciau lieraturos...na ir kazkiek nuraminau save.Laukiau gimdymo pozymiu doh.gif Bet sirdis buvo jau kazko nerami ,ir visdelto palaukiau dar kelias dienas savo nelaimei.Ir jau buvo velu.... verysad.gif
Vis tas lietuviskas kuklumas,ai ka cia trukdysi gydytojus...
Nuo to karto ,jei man tik i galva sauna ,kad kazkas negerai su sveikata(vaiko,vyro mano),jauciu kazkoki nerima ,tuoj pat stengiuosi kreiptis i gydytojus.... Jau geriau apsijuokti,negu paskui kesti toki skausma cray.gif
P.S.Sake ,kad per maza placenta.
*

Visiskai sutinku su Jumis, reikia is karto vazioti pas daktarus, jei tik pajutote kazka ne taip.
As pavelavau keliom valandom...
lorenyte22
ech nu ir temele,jau ir paciai baisu darosi ir su tokiom mintim vaikstau,buvau pries pora savaiteliu pas gine,bet ji nieko net neziurejo,pasvere,spaudima pamatavo ir paleido sako ateik po men.kadangi esu ne lietuvoje,o Kanadoje ir ne kaip emigrante o tik viesnia,tai manes net privaciai be siuntimo nepriima darytis ekoskopo,tai taip nieko ir nezinau ar ten tas mano lelius gyvas,ar auga,o ta siuntima duos tik per kito men.vizita.Baigiu isproteti tikraja sio zodzio prasme. doh.gif
Margaritka
nenoriu nieko gasdinti,o tuo labiau besilaukianciu mamyciu ...Bet tema yra,ir ji reikalinga!
man irgi taip nutiko,viskas buvo gerai,augom,judejom...ruosemes ...apsipirkom,isrinkom varda mergytei,paruosem kambari... liko vos pora menesiu ir musu namuose ramybes nebebutu...bet...
Viena diena nustojau jausti judesiukus,pamaniau gal ramiai dukryte miega,patogiai atsigulus...vis raminau save.Nuejus pas savo gydytoja,paiskinau kaip jauciuosi,kad pilvas suminkstejo,nebera judesiuku tokiu kaip buvo anksciau ir pan. Ji paklause man pilva su ta trubele ir pasake viskas gerai,sirdele plaka,buk rami mamka,viskas ok.
kaip tycia uz 3 dienu buvo numatytas man vizitas i Antakalnio p-ka echoskopijai vaiko vidaus organu.( nes buvo mazai vandenuku,tai daremes visus imanomus tyrymus,visi tyrymai buvo geri)Antakalnio p-koj vos prisilietus prie pilvo daktare istare:" Jusu vaikas yra nebegyvas" cray.gif cray.gif cray.gif Niekada gyvenime nepamirsiu tos vietos,tos dienos,tos akimirkos...tai buvo pati baisiausia diena mano gyvenime! Nepasakosiu visu smulkmenu,bet viskas vyko kaip per iprasta gymdima,2 dienas leido skatinamuosius,skausmai,sarimiai...gimdziau pati,tik deja dukrytes kliksmo apie kuri tiek ilgai svajojau,nebeisgirdau... tai tiek...
kristule666
eina sau , kaip baisu verysad.gif
zhiu
Uzjauciu visas kurioms taip nutiko visu pirma, patys neseniai laidojom drauges dukryte gimusia 25-iu savaiciu, niekam to nelinkiu verysad.gif

Papildyta:
O man paciai taippat neramu, laukiuosi jau 24-ias savaites bet nejauciu judesiuku... Na pajauciu kartais, i keleta dienu karta ar du bet tik tiek, vis viliuosi jog tai tik del to, jog placenta prisitvirtinusi priekyje, bet ir su tokia placenta kitos jau zymiai anksciau judesiukus jausti pradeda... Vis viliuosi kad tuoj pradesiu juos jausti, kad viskas gerai, bet istiesu neramu sad.gif
sileste
zinau ta jausma, bet gyvenime taip buna.
saule19841984
Nsamoniu nesamone. tikrai viena tik gasdinates. paskaitykit moksliniu straipsniu internete, o cia klausotes ka kuri isgirdusi doh.gif
Paskaicius, tai gali vos ne kiekviena nuspresti, kad jos vaikas negyvas doh.gif Buna nestumo metu ir skausmu pilvo apacioj, sonuose, kraujo tepimai dazni ir milijonai kitu simptomu, bet tai nereiskia blogu dalyku. O neigiamos emocijos tikrai kenkia.

Paciai patepliojo rudai, tai paskaicius supermama jau buvau nurasiusi nestuma doh.gif o pasirodo 90proc.kraujavimu yra normalus, nieko blogo nepranesantys.

nusiraminkit ir maziau blogais dalykais domekites - dziaukites nestuke.gif arba eikit pas gydytoja
gyvate
QUOTE(zhiu @ 2011 01 03, 22:17)
Uzjauciu visas kurioms taip nutiko visu pirma, patys neseniai laidojom drauges dukryte gimusia 25-iu savaiciu, niekam to nelinkiu  verysad.gif

Papildyta:
O man paciai taippat neramu, laukiuosi jau 24-ias savaites bet nejauciu judesiuku... Na pajauciu kartais, i keleta dienu karta ar du bet tik tiek, vis viliuosi jog tai tik del to, jog placenta prisitvirtinusi priekyje, bet ir su tokia placenta kitos jau zymiai anksciau judesiukus jausti pradeda... Vis viliuosi kad tuoj pradesiu juos jausti, kad viskas gerai, bet istiesu neramu sad.gif
*

man irgi buvo per antrą nėštumą,kad labai silpnai jaučiau judesius,sūnelis pilvelyje ramus buvo,o dabar trimetis ohoho-namus griauna biggrin.gif
O jei tau neramu tai pas gydytoja apsilankyk,padarys echoskopija gal nusiraminsi smile.gif
eiksau
QUOTE(gyvate @ 2011 01 04, 23:24)
man irgi buvo per antrą nėštumą,kad labai silpnai jaučiau judesius,sūnelis pilvelyje ramus buvo,o dabar trimetis ohoho-namus griauna  biggrin.gif
O jei tau neramu tai pas gydytoja apsilankyk,padarys echoskopija gal nusiraminsi smile.gif
*

maniskis ir pilve labai ramus buvo, puse dienos nejausdavau judesiu,sujudedavo kelis kart ,o po to vel ramu
unsure.gif pora kartu net vaziavom paziuret ar viskas gerai ax.gif o jau kai gime ,tai nenusedi vietoj doh.gif o va per si nestuma visa diena jauciu judesius, nebent kokia valanda ramu buna bigsmile.gif
tercija
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 04, 23:16)
Nsamoniu nesamone. tikrai viena tik gasdinates. paskaitykit moksliniu straipsniu internete, o cia klausotes ka kuri isgirdusi  doh.gif
Paskaicius, tai gali vos ne kiekviena nuspresti, kad jos vaikas negyvas  doh.gif  Buna nestumo metu ir skausmu pilvo apacioj, sonuose, kraujo tepimai dazni ir milijonai kitu simptomu, bet tai nereiskia blogu dalyku. O neigiamos emocijos tikrai kenkia.

Paciai patepliojo rudai, tai paskaicius supermama jau buvau nurasiusi nestuma  doh.gif  o pasirodo 90proc.kraujavimu yra normalus, nieko blogo nepranesantys.

nusiraminkit ir maziau blogais dalykais domekites - dziaukites  nestuke.gif  arba eikit pas gydytoja
*

Šaunuolė thumbup.gif tikrai, kartais ieškai nusiraminimo čia forumuose, baet kai pasiskaitai tai atrodo nei pastoti nei išnešioti vaikelio nemanoma, nes viskas baigiasi nesivystančiais ir persileidimais, tada save tiek įbaugini, kad nė naktim miegoti neišeina, todėl manau reikia baigti panikuoti ir susitaikyti su tuo, kad viskas bus gerai, o jei ne - tai Dievo valia. Sėdėdamos ir nervindamosios tik ir pritaukiame nelaimes.
astabil
Man 15 sav,praeita sav jutau kaip lelius ispyre kelis kartus,o dabar nustojo,nebejauciu jokiu judesiu,pilvas sumazejes,minkstas toks,labai nerimauju..Nestumas antras,pries sita pastojima turejau du nesivystancius 10sav.Pas gyd tik uz dvieju sav,net nzn ka daryt,nelekciau privaciai,bet taip bijau blogo ats..
melynake*
QUOTE(astabil @ 2011 01 13, 11:07)
Man 15 sav,praeita sav jutau kaip lelius ispyre kelis kartus,o dabar nustojo,nebejauciu jokiu judesiu,pilvas sumazejes,minkstas toks,labai nerimauju..Nestumas antras,pries sita pastojima turejau du nesivystancius 10sav.Pas gyd tik uz dvieju sav,net nzn ka daryt,nelekciau privaciai,bet taip bijau blogo ats..
*

Jei tik yra abejoniu ,ner ko bijoti ,laikas kreiptis privaciai. Na maza kas,gal delsimas netinkamas sioj situacijoj,nueisit ir viska suzinosit ,gal be reikalo nerimaujat. SM tikrai negali niekuo padeti .
astabil
QUOTE(melynake* @ 2011 01 13, 11:12)
Jei tik yra abejoniu ,ner ko bijoti ,laikas kreiptis privaciai. Na maza kas,gal delsimas netinkamas sioj situacijoj,nueisit ir viska suzinosit ,gal be reikalo nerimaujat. SM tikrai negali niekuo padeti .
*

Einu dabar uzsiregistruosiu rytojui arba gal iskart priims tongue.gif bet bijau tai ziauriai...
dewdew
Man įtaria nesivystantį nėštumą. Jau 10 savaičių nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos ir nesimato vaisiaus širdies veiklos. Puslytė atitinka 7 savaičių, bet net ir septynių savaičių jau turėtų matytis širdies veikla, kiek žinau. Šeštadienio vakare pamaudė pilvo apačią ir pastebėjau, kad rudai truputį tepa; šeštadienį viskas buvo gerai, o sekmadienį jau pasirodė rausvos išskyros ir nuo vakaro per naktį ir visą dieną šiandien pastoviai ryškiai maudžia pilvo apačią. sad.gif Ginekologė sakė rytoj eiti gerti tabletę, kuri sukels persileidimą.
Man įdomu, kaip galima nustatyti, kada vaisius nustojo vystytis arba kaip nustatyti ar nustojo vystytis. Daktarė sakė, kad echoskopu geriausiai galima ištriti, bet skaičiau, kad kitur gydytojai tą tiria pagal HCG. Taip pat įdomu, ar gali nesivystantis vaisius dar būti gyvas. Įdomu, pvz., mano vaisius dar gyvas... nes puslelė yra nesubliuškusi tik kad truputį nelygi. Jei negyvas, tai gydytoja sakė, kad paskui pradeda nekrešėti kraujas. Šiandien tyriausi, mano kraujo krešumas normalus, tai gal dar būtų galima neskubėti su tuo vaistais sukeliamu persileidimu/abortu. Skaičiau, kad kartais gydytojai pataria laukti, kol persileidimas įvyks natūraliai. Kažin kodėl man to nepataria? Man atrodo, geriau, kad tai natūraliai įvyktų, gal net mažiau komplikacijų būna...
Dar būtų įdomu sužinoti, kaip kam įvyko persileidimas. Gal kam nors be vaistų įvyko? Kaip? Kiek skaudėjo, kiek kraujo buvo, kaip paskui tyrė ir ar nebuvo kokių komplikacijų? Kaip kitom? Kada ėjote darytis tą abortą/persileidimą? Aišku, aš ne daktarė, bet man vis tiek įdomu, kaip ten kas būna, kaip kitom buvo.
wytaute69
QUOTE(dewdew @ 2011 01 17, 22:20)
Man įtaria nesivystantį nėštumą. Jau 10 savaičių nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos ir nesimato vaisiaus širdies veiklos. Puslytė atitinka 7 savaičių, bet net ir septynių savaičių jau turėtų matytis širdies veikla, kiek žinau. Šeštadienio vakare pamaudė pilvo apačią ir pastebėjau, kad rudai truputį tepa; šeštadienį viskas buvo gerai, o sekmadienį jau pasirodė rausvos išskyros ir nuo vakaro per naktį ir visą dieną šiandien pastoviai ryškiai maudžia pilvo apačią. sad.gif Ginekologė sakė rytoj eiti gerti tabletę, kuri sukels persileidimą.
Man įdomu, kaip galima nustatyti, kada vaisius nustojo vystytis arba kaip nustatyti ar nustojo vystytis. Daktarė sakė, kad echoskopu geriausiai galima ištriti, bet skaičiau, kad kitur gydytojai tą tiria pagal HCG. Taip pat įdomu, ar gali nesivystantis vaisius dar būti gyvas. Įdomu, pvz., mano vaisius dar gyvas... nes puslelė yra nesubliuškusi tik kad truputį nelygi. Jei negyvas, tai gydytoja sakė, kad paskui pradeda nekrešėti kraujas. Šiandien tyriausi, mano kraujo krešumas normalus, tai gal dar būtų galima neskubėti su tuo vaistais sukeliamu persileidimu/abortu. Skaičiau, kad kartais gydytojai pataria laukti, kol persileidimas įvyks natūraliai. Kažin kodėl man to nepataria? Man atrodo, geriau, kad tai natūraliai įvyktų, gal net mažiau komplikacijų būna...
Dar būtų įdomu sužinoti, kaip kam įvyko persileidimas. Gal kam nors be vaistų įvyko? Kaip? Kiek skaudėjo, kiek kraujo buvo, kaip paskui tyrė ir ar nebuvo kokių komplikacijų? Kaip kitom? Kada ėjote darytis tą abortą/persileidimą? Aišku, aš ne daktarė, bet man vis tiek įdomu, kaip ten kas būna, kaip kitom buvo.
*

nueik pas kita gydytoja pries priimdama toki svarbu sprendima.
dewdew
Nueisiu dar rytoj su kita gydytoja pasikonsultuosiu, bet man jau tik blogiau darosi, pilvo apačios nenustoja skaudėti ir kraujo jau žymiai daugiau išbėgo.. sad.gif
Erikute007
QUOTE(dewdew @ 2011 01 18, 00:47)
Nueisiu dar rytoj su kita gydytoja pasikonsultuosiu, bet man jau tik blogiau darosi, pilvo apačios nenustoja skaudėti ir kraujo jau žymiai daugiau išbėgo.. sad.gif
*

Sveika,

Pries savaite ir man nustate nesivystanti nestuma.
Daktare patare laukti bent savaite, kol gimda pati issivalys, tai sake pats geriausias budas, tableciu man nepatare, nes sake kad sukels didelius skausmus.
Bet ir be tableciu skausmo man pakako. doh.gif
Sekmadieni nakti pradejo gimda valytis, bent jau as patyriau tikrai didelius skausmu, gerai kad daktare buvo israsiusi zvakuciu nuo skausmo, kurias aisku as buvau pamirsus nusipirkti tai vyrui nakti teko lekti i budincia vaistine, nes as jau lipau sienom. O kraujavimas nebuvo labai didelis, kaip per iprastas mm. Gal del to kad mano nestumas buvo nedidelis - 6 savaiciu.
Abrazija gal tik tuo gera kad nejauti lb didelio skausmo, nes naturalus issivalymo skausmai panasus kaip saremiai. Bet aisku kiekvienos organizmas skirtingas. Sekmes tau.
dewdew
QUOTE(Erikute007 @ 2011 01 18, 10:46)
Sveika,

Pries savaite ir man nustate nesivystanti nestuma.
Daktare patare laukti bent savaite, kol gimda pati issivalys, tai sake pats geriausias budas, tableciu man nepatare, nes sake kad sukels didelius skausmus.
Bet ir be tableciu skausmo man pakako. doh.gif
Sekmadieni nakti pradejo gimda valytis, bent jau as patyriau tikrai didelius skausmu, gerai kad daktare buvo israsiusi zvakuciu nuo skausmo, kurias aisku as buvau pamirsus nusipirkti tai vyrui nakti teko lekti i budincia vaistine, nes as jau lipau sienom. O kraujavimas nebuvo labai didelis, kaip per iprastas mm. Gal del to kad mano nestumas buvo nedidelis - 6 savaiciu.
Abrazija gal tik tuo gera kad nejauti lb didelio skausmo, nes naturalus issivalymo skausmai panasus kaip saremiai. Bet aisku kiekvienos organizmas skirtingas. Sekmes tau.
*

Man irgi jau viskas paaiškėjo. Nuėjau pas kitą gydytoją, tai sakė, dar ilgai galiu laukti ir negresia joks krešėjimo sutrikimas, nes taip būna tik kai jau didesnis vaisius. Pasirinkau laukti savaiminio, bet irgi nesitikėjau, kad taip smarkiai skaudės, nenusipirkau vaistų, nors ir sakė išgert ketanol, kai labai skaudės. Šiandien buvau viena su dvejų metų vaiku ir kad pradėjo skaudėti, tai net išsigandau, kad sąmonė dings, puoliau kviesti vyrą, mamą, kad nupirktų vaistų ir pažiūrėtų vaiką, išgėriau parcetamolį ir truputį atlėgo. Aš dar prieš tai kasiau truputį sniegą su vaiku, mat nieko neskaudėjo. Dabar irgi neskauda.
Mane šiandien kai apžiūrėjo, matėsi subliuškusi ir pradėjusi šalintis puslytė, tai dar sakė man teks pakraujuoti ir viskas kol išsivalys gali praeiti 2-3 savaitės. Jei nieko nebus likę, nereiks jokios abrazijos. O neštumas mano atitinka maždaug 6 savaites, nors jau 10 savaitė po mm - gali būti, kad vaisius prieš kokį mėnesį žuvo.
*fujimi
QUOTE(Margaritka @ 2010 11 02, 19:52)
viskas vyko kaip per iprasta gymdima,2 dienas leido skatinamuosius,skausmai,sarimiai...gimdziau pati,tik deja dukrytes kliksmo apie kuri tiek ilgai svajojau,nebeisgirdau... tai tiek...
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif nezinau kaip paguosti tokias mamytes verysad.gif
kristtule
Galiu aš taip pat pasidalinti persileidimo patirtimi unsure.gif vieną dieną nesulaukiau mėnesinių, prieš mėnesį mėnesinės nelaiku buvo, tai net negalvojau kad esu nėščia, bet dėl visa ko testą pasidariau. ir kaip jūs manot testas teigiamas buvo ax.gif ta pačią dieną užsiregistravau pas ginekologę, bet kadangi eilės, tai registracija buvo tik po mėnesio doh.gif savijauta buvo gera, netgi kai prisimenu per daug gera smile.gif vieną dieną pradėjau nesmarkiai kraujuot (tada mmm dienos kalendorines buvo), bet taip vos vos, galvoju gal kaip kad būna mmm dienos tai pateplioja. sekančios dienos rytą pajaučiau stiprius skausmus, bet stipriau nekraujavau. aišku iš kart pas gydytojus, nusiuntė į antakalnio patologinį, ten sužinojau kad persileidimas, nesivystė verysad.gif pagal mmm buvo 6savaitės, bet mažylis buvo nuo 1 iki 6savaičių(bent jau taip išrašuose buvo parašyta). padarė abraziją man, po kelių savaičių atėjo eilė pas savo ginekologę, tai pasitikrinau ar viska gerai išvalė, bent jau unsure.gif
o dar vėl džiaugiuosi, angeliukas kitas atėjo 4u.gif , jau 11savaitėlių, ir nemanau kad vėl pasikartos ax.gif , nes visus simptomus neštumo taip stipriai jaučiu, kad kartais sunku pakilt iš lovos lotuliukas.gif bet užtai angeliukas auga nestuke.gif
visos turėsime tų angeliukų dar thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.