gal yra kurios daresi operacija dejotes implantus koke yra protcedura ir kainos
labutis,turiu problema didele su dantukais ir pasiryzau juos susitvarkyti ir atsikratyti komplekso,neturiu daug savu dantuku tai jie visi yra apmauti karunele ji jau man labai nusidevejo ir paskutiniu metu galvoju apie implantus
gal yra kurios daresi operacija dejotes implantus koke yra protcedura ir kainos
ooooooi, kaip tai pazystama...
kaip tik dabar pradejau eiti situos "kryziaus kelius". Nelabai noriu viesintis, bet turiu labai dideliu bedu del "geru" daktaru praeityje (butent po karuneliu, visokiu paliktu nulauztu adatu saknyje ir tt..). Odontologu Rumai siulo rastiskai kreiptis, po teismus juos patasyt, bet man nuo to dantys neataugs... Zodziu pirma rauna likusia sakni, uzsiuva, jei viskas gerai, tai iskart isuka implanta, tada lauki 4-6men ar prigis, uzsuka galvute (jei iskart nebuvo galima), tada protezuoja (na, padaro nauja danti, kuri uzmauna kaip suprantu ant to isukto prigijusio varzto. Pas mane kadangi vienas jau neprigijo QUOTE(Dusele @ 2008 07 14, 14:52) ooooooi, kaip tai pazystama... kaip tik dabar pradejau eiti situos "kryziaus kelius". Nelabai noriu viesintis, bet turiu labai dideliu bedu del "geru" daktaru praeityje (butent po karuneliu, visokiu paliktu nulauztu adatu saknyje ir tt..). Odontologu Rumai siulo rastiskai kreiptis, po teismus juos patasyt, bet man nuo to dantys neataugs... Zodziu pirma rauna likusia sakni, uzsiuva, jei viskas gerai, tai iskart isuka implanta, tada lauki 4-6men ar prigis, uzsuka galvute (jei iskart nebuvo galima), tada protezuoja (na, padaro nauja danti, kuri uzmauna kaip suprantu ant to isukto prigijusio varzto. Pas mane kadangi vienas jau neprigijo linkiu stiprybes ir kad viskas pasisektu laimingai prigytu dantukai imk sakykit ar po operacijos labai skauda ir kiek dieneliu nevalgot,ir dar kelis is karta imlantuoja,o cia kainos tokios kokem mieste QUOTE(meilikatyte @ 2008 07 15, 18:52) linkiu stiprybes ir kad viskas pasisektu laimingai prigytu dantukai imk sakykit ar po operacijos labai skauda ir kiek dieneliu nevalgot,ir dar kelis is karta imlantuoja,o cia kainos tokios kokem mieste Ir man idomu kaip ten po operacinis periodas?Dar vienas butu,tai kaip nors,bet man kaip ir Duselei nusimato maziausiai 4
O tai jei vienas neprigyja implantas, tai vel uz kita moki?
man irgi gresia tokie malonumai. tik va idomu ar p[er ta perioda, kai implantas prigyjineja turi kokia laikina karunele?
sveikos likimo seserys ,bedantes
QUOTE(meilikatyte @ 2008 07 15, 18:52) linkiu stiprybes ir kad viskas pasisektu laimingai prigytu dantukai imk sakykit ar po operacijos labai skauda ir kiek dieneliu nevalgot,ir dar kelis is karta imlantuoja,o cia kainos tokios kokem mieste cia Vilniuje. Turbut kituose miestuose pigiau, nezinau.. Siaip ir Vilniuj yra kur pigiau, bet sakau - per tiek "geriausiu" esu perejus su savo burna, kad pasirinkau patikimiausia. Po operacijos valgyt galima, tik savaite nieko labai karsto, kieto, ta puse, kur implantas apie menesi nerekomenduojama smarkiai kramtyt. As valgiau jau ta pati vakara, atsargiai, bet kadangi implantai buvo abiejose pusese,rinkausi kramtymui ta, kur vienas.. Papildyta: QUOTE(smint @ 2008 07 15, 20:21) Ir man idomu kaip ten po operacinis periodas?Dar vienas butu,tai kaip nors,bet man kaip ir Duselei nusimato maziausiai 4 nea, implantologai - implantuoja, o protezuoja (mauna nauja danti) - protezistai. O gamina ta danti technikai, taigi... ilgas procesas, daug zmoniu, todel ir kainos tokios.. Bonbonke, nezinau kaip kitiems,, bet man butent virsuj neprigijo Eglantina, nea, jokios karuneles bent mano atveju nera. Yra keturi varztai (aciu Dievui apacioj, toli, tai nesimato, kad ner dantu Va kaip tik siandien 14.30 vaziupju traukt siulu.. Noriu jūsų paklausti, mano dantys visada buvo geri,todėl mažai nusimanau. Pavasarį vieną dantuką ištraukė, sumasčiau kad reikia susitvarkyti. Dėjo tiltelį 5-6-7dantukui, 6 ištrauktas. Sutvarkė prieš mėn.,bet man paskauda, bijo šalto arba karšto,užeina ir naktį paskauda(teisingiau pamaudžia, erzinantis skausmas), nežinau ką daryti.Tikriausia reikės kreiptis į gydytoją, o gal praeis,gal kas gali duoti patarimų. QUOTE(ing @ 2008 07 16, 10:59) Noriu jūsų paklausti, mano dantys visada buvo geri,todėl mažai nusimanau. Pavasarį vieną dantuką ištraukė, sumasčiau kad reikia susitvarkyti. Dėjo tiltelį 5-6-7dantukui, 6 ištrauktas. Sutvarkė prieš mėn.,bet man paskauda, bijo šalto arba karšto,užeina ir naktį paskauda(teisingiau pamaudžia, erzinantis skausmas), nežinau ką daryti.Tikriausia reikės kreiptis į gydytoją, o gal praeis,gal kas gali duoti patarimų. tiesiog pasiskambink gyd. kuris taise ir pasiklausk. QUOTE(ing @ 2008 07 16, 09:59) Noriu jūsų paklausti, mano dantys visada buvo geri,todėl mažai nusimanau. Pavasarį vieną dantuką ištraukė, sumasčiau kad reikia susitvarkyti. Dėjo tiltelį 5-6-7dantukui, 6 ištrauktas. Sutvarkė prieš mėn.,bet man paskauda, bijo šalto arba karšto,užeina ir naktį paskauda(teisingiau pamaudžia, erzinantis skausmas), nežinau ką daryti.Tikriausia reikės kreiptis į gydytoją, o gal praeis,gal kas gali duoti patarimų. jei gerai supratau - tau istrauke dantuka ir tada dejo tilteli.. tai kuri tau dabar skauda? Juk logiskai tai neturetu skaudet to, kuris istrauktas, nes ten nieko nebera.. Kiek as zinau, tai jei gydytojas klausia ar skauda geriant silta/salta, ikvepiant salto oro, tai vadinasi itaria nesveika sakni.. QUOTE(Dusele @ 2008 07 16, 11:29) Va kaip tik siandien 14.30 vaziupju traukt siulu.. bet kai viskas baiksis kaip bus smagu su dantukais QUOTE(ing @ 2008 07 16, 11:59) Noriu jūsų paklausti, mano dantys visada buvo geri,todėl mažai nusimanau. Pavasarį vieną dantuką ištraukė, sumasčiau kad reikia susitvarkyti. Dėjo tiltelį 5-6-7dantukui, 6 ištrauktas. Sutvarkė prieš mėn.,bet man paskauda, bijo šalto arba karšto,užeina ir naktį paskauda(teisingiau pamaudžia, erzinantis skausmas), nežinau ką daryti.Tikriausia reikės kreiptis į gydytoją, o gal praeis,gal kas gali duoti patarimų. seip taip neturetu buti kaska blogai padare nes kai apmauna keles dienas toks nemalonus jausmas buna kol pripranta nes visgi nuslifuoti dantukai bet jei men.jau taip skauda gal sujudinus dantuka yra koks gedimas arba pazeide nerva siulau nueiti pas ta pati daktara kad paziuretu nes kai skambini jie taip ir pasako kad praeis va o pas mane tai tai dantuku visu nera virsui 4 neturiu o dar du reiktu traukti ir tam tarpe vienas prieki o tai kaip man reiktu vaiksciot be priekinio dantuko va pries keturis metus kaip tik kalbejau su viena moterim kuri implantavo dantukus klaipedoj ir implanto kaina buvo 1200lt.ir tuo metu tik vienas atlikdavo ta operacija daba turetu buti daugiau daktaru ir kazi kokios kainos butu matot as tai esu is silutes o pas mus tokiu niekas nedaro operaciju silutej QUOTE(meilikatyte @ 2008 07 17, 18:35) va pries keturis metus kaip tik kalbejau su viena moterim kuri implantavo dantukus klaipedoj ir implanto kaina buvo 1200lt.ir tuo metu tik vienas atlikdavo ta operacija daba turetu buti daugiau daktaru ir kazi kokios kainos butu matot as tai esu is silutes o pas mus tokiu niekas nedaro operaciju silutej Na, bet dziaugiames tuo ka turim ir vis tiek SYPSOMES
Vat uztai,kad implantai tai dar ne pats brangumas
Dusele o operacijos metu tik viena impalnta deda,ar gali is karto du? QUOTE(smint @ 2008 07 18, 22:49) Obana na, taip nusprende gydytojas, o juo as pasitikiu. Ypac kai man detaliai paiskino kodel, jei tai nebutu buves geriausias var. - nebutu dares Del neprigijusio implanto: nuotraukoj akivaizdziai matesi, kad neapsitraukineja kauliniu audiniu (skaitmeninej. Nezinau ar paprastoj matytusi, gal dar iki siol buciau laukus prigijimo QUOTE(Dusele @ 2008 07 18, 08:37) Na, bet dziaugiames tuo ka turim ir vis tiek SYPSOMES na is tu gydytoju gai sulaukti visko tai gerai kad isejo masina o kam taip issireiksti garsei:oh ot slikstynes nemekstu tokiu QUOTE(Dusele @ 2008 07 23, 23:43) aha, prasom visas issiziot Meilikaityte, o kur tu pradanginai savo dantukus? Saldumynai, kalcio trukumas ar kitos bedos? cia tevu kalte jie nepriziurejo nevede pas stomatologa ir 14m.as jau daug dantuku ir netekau tada pati jau vazevau tvarkytis susitvarkiau kiek galejau o kur buvo nepataisomi istrauke tai va kaip as ju netekau.gyvenom kaime tevai dirbo reikejo tolokai vaziuot pas stomatologus tai vakoke sypsena:oh bet tai man zalos pridare dideles mano
o kurioj klinikoj tu tvarkaisi?
Na ir as pasipasakosiu. Irgi vieno "saunaus" stomatologo deka netekau vieno dantuko. Ir pries kelis metus sugalvojau susitvarkyt, tai inlantavo viena danti. operacija, kurios metu suko varztuka buvo labai jau nemaloni, po jos teko ir ligoninej pasilikt kelioms dienoms
va o mano teciui buvo paradantoze, jam iskele visus dantis (jis buvo 40 metu), tai pas ji visi dantukai dabar tokie implanta, tai operacija truko 7 val, bet visi prigijo, viskas tvakroj. tai pas ji burnoj tai jau tikrai naujas mersedesas
Sveikutes.Galiu pasidalint "dantu implantantais"
Papildyta: ...oj,apie kainas pamirsau is to didelio dziaugsmo QUOTE(blykste @ 2008 09 04, 09:28) Sveikutes.Galiu pasidalint "dantu implantantais" Papildyta: ...oj,apie kainas pamirsau is to didelio dziaugsmo O kokioj klinikoj ir kokiam mieste dėjaisi?
na, maniskiai isuktieji prigijo
O va vakar pradejau ta pacia odiseja virsutinaim zandikauly. Prapjove, reikejo pakelti sinusus, ideti dirbtino kaulo, kuri priauginti, kad veliau isukti implanta.. Zodziu pasirodo as "sudetingas atvejis" - gleivine ziauriai plona, kazkokia ten membrana plyso, idejo dirbtine, ja prisiuvo (viduj kazkur prapjautoj skylej
Uzklydau visai netyciom pas jumi
Oi, Dusele, tai linkiu stiprybes, maciau per youtube, kaip tuos sinusus kelia... QUOTE(Girl_from_sun @ 2008 09 09, 23:16) Uzklydau visai netyciom pas jumi Oi, Dusele, tai linkiu stiprybes, maciau per youtube, kaip tuos sinusus kelia... oi, aciu
Dusele sveik greiciau
Siuo metu kaina apie 3000 Kaune implanto
sveikos. turiu beda
QUOTE(vitulliukas @ 2010 12 06, 22:41) Geriausi lietuvoje yra Vilniaus implantologijos centro klinikos gydytojai. Daugiau info pasiskaitykite www.vicklinika.lt Nežinau, ar geriausi, bet kad brangiausi, tai tikrai. Jų kainos - lyg kokia karinė paslaptis, niekur neskelbiamos. Pradžioje gydytojas kalba apie vienas kainas, bet implantavus galutinai priskaičiuojama penkiais tūkstančiais didesnė kaina. Jei pacientas nesitkėjo tokios sumos - tai jo problemos. QUOTE(Aldonaa @ 2011 09 15, 05:36) Nežinau, ar geriausi, bet kad brangiausi, tai tikrai. Jų kainos - lyg kokia karinė paslaptis, niekur neskelbiamos. Pradžioje gydytojas kalba apie vienas kainas, bet implantavus galutinai priskaičiuojama penkiais tūkstančiais didesnė kaina. Jei pacientas nesitkėjo tokios sumos - tai jo problemos. manau, kad jie neskelbia todel, kad kainos kiekvienam asmeniui yra labai individualus dalykas. pvz. danties neturiu apie 15m, o net nereiks kaulo priauginimo, nors dazniausia danties neturint toki ilga laika, priauginimas neisvengiamas. kad ir kaip bebutu tikiuosi, kad suma bus tokia kaip paskaiciuota preliminariam gydymo/finansiniam plane. p.s. ir tai suma gaunasi vos ne dviguba nei pries uzsiimant tuo isivaizdavau. plius laukt 3,5 men iki implantacijos reikia, bet tikiuosi verta bus del galutinio rezultato
www.protingaspacientas.lt pateikta visa informacija apie dantų implantavimą, kurią gydytojai linkę nutylėti...
Sužinokite apie savo teises, užkulisinius žaidimus ir kuo vadovaujantis, turėtų būti priimami sprendimai
sveikos.mastau apie implantus,pinigu gaila bet reikia.Man reikia priekini dantuka istatit.Tai jau turbut apie obuoliu kandyma galiu pamirst.Kaip jus dabar jauciates,grauziat riesutus ar tik minksta maista dabar valgot? girdejau kad po implantu riesutus galima pamirst kad implantas nelustu
QUOTE(rionka @ 2011 12 07, 15:47) sveikos.mastau apie implantus,pinigu gaila bet reikia.Man reikia priekini dantuka istatit.Tai jau turbut apie obuoliu kandyma galiu pamirst.Kaip jus dabar jauciates,grauziat riesutus ar tik minksta maista dabar valgot? girdejau kad po implantu riesutus galima pamirst kad implantas nelustu Taigi kramtot ne priekiniais dantukais jais tik atsikandat, tad drąsiai galėsit valgyti riešutus
Eina sau skaitau cia uz viena danti po 3000-5000 tukstancius mokat, o ir ne po viena isistatot, is kur jus moterys tiek pinigu gaunat?
dusele , kurioj klinikoj tvarkeisi ??
|