2. Dėjau tik du sluoksnius flanelės
3. Neapkirpau vidinių sluoksnių pirmosiose, kuriose siuvau po 4 sluoksnius.
Reziume, gavosi storai ties kojytėmis, gerai, kad tik dvejas tokia turiu pasiuvusi
P.S.Parodysiu, jei gausis kas nors padoraus
1. Per arti krašto prisiuvau gumytes
2. Dėjau tik du sluoksnius flanelės 3. Neapkirpau vidinių sluoksnių pirmosiose, kuriose siuvau po 4 sluoksnius. Reziume, gavosi storai ties kojytėmis, gerai, kad tik dvejas tokia turiu pasiuvusi P.S.Parodysiu, jei gausis kas nors padoraus
puikus darbas, bandysiu ir as, labai jums aciu. turiu klausima - ar prie kojyciu guma tokia pat plati, kaip ir prie nugarytes?
QUOTE(rb051gf @ 2008 08 06, 16:20) puikus darbas, bandysiu ir as, labai jums aciu. turiu klausima - ar prie kojyciu guma tokia pat plati, kaip ir prie nugarytes? Apie tai jau rašiau, žr. čia: http://www.blogas.lt/ekogyvenimas/407789/k...u-atradimu.html Punktas nr. 5.
supratau, aciu
Tai niekas nebandėt iš banbuko megzt ar nert įklotukų ar prilaikančių kelnyčių?
[quote=Vaizele,2008 08 06, 10:21]
Sėkmės pleduko kūrimo procese Sveikos, na bandau parodyti, ir siūtąjį ir megztąjį-apnertąjį, nors čia temukės off topas kai kojų tinimas atlėgs, bandysiu jau kibt į sauskelnių siuvimą QUOTE(Olesta @ 2008 08 13, 20:45) QUOTE(Vaizele @ 2008 08 06, 10:21) Sėkmės pleduko kūrimo procese Sveikos, na bandau parodyti, ir siūtąjį ir megztąjį-apnertąjį, nors čia temukės off topas kai kojų tinimas atlėgs, bandysiu jau kibt į sauskelnių siuvimą Nors ir OT, pledukai labai smagūs ir linksmi Vargšiukė, laikykis dėl tinimo
[quote=Vaizele,2008 08 13, 22:15]
[/quote] Nors ir OT, pledukai labai smagūs ir linksmi Vargšiukė, laikykis dėl tinimo [/quote] Ačiū, turiu, bet nebepadeda, kai tik karšta, taip ir tinsta, tai vakar pirkausi Cyclo 3 forte :unsure:bet kažkaip neimu labai galvon, palyginus su tais tinimais, kokius turėjau pirmojo nėštumo 2,3 semestrus, tai čia dar baika
Noriu pasidžiaugti - mano aprašymą kaip aš siuvau daugkartines sauskelnes Delfi.lt įdėjo į savo blogą "Pasidaryk pats".
Pakėlė man nuotaiką šiandien QUOTE(Olesta @ 2008 07 26, 10:34) Akvilyte gal jau įgyvendinot idėją į marlę iškart įsiūti įklotukus? nea QUOTE(jonė3 @ 2008 07 26, 23:31) o jau tose vilnose pimpilas guli sušąlęs??? neturit jūs ką veikt QUOTE(Vaizele @ 2008 08 02, 14:40) Žinau, kad pirktinės daugkartinės sauskelnės iš bambuko garsėja kaip gerai drėgmę sugeriančios. Turiu bambuko siūlų. O jei bandyčiau iš jų numegzti / nunerti vaikui įklotukų arba prilaikančias kelnytes? Bet kažin, ar prilaikančios kelnytės bus gerai? Juk man atrodo parduodamų kelnyčių iš vilnos esmė, kad per vilną neprasigeria taip greit drėgmė, ar ne? aš turiu pirktinių bambukinių įklotų.. naudojam nakčiai iš kur gavai esmė būtent tokia QUOTE(Vaizele @ 2008 08 05, 23:26) Na, va, pagaliau sudėjau visą reportažą kaip aš ten jas siuvau. liux ir tas apmėtymas irgi gi suėda bilen kiek laiko ir dar nematau prasmės daryt tų dvigubų lipukų nu kad skalbiant užklijuot.. tas lipukas pakankamai kietas.. vaikui jokio patogumo.. o užsegt skambinat galima ir taip.. tik išvers tas sauskelnes taip kad vidinis sluoksnis būtų išorėj... ir dar.. jei auginat berniuką tai vėlgi nėra prasmės dėt du sluoksnius froto per visą ilgį QUOTE(Vaizele @ 2008 08 15, 12:04) Noriu pasidžiaugti - mano aprašymą kaip aš siuvau daugkartines sauskelnes Delfi.lt įdėjo į savo blogą "Pasidaryk pats". Pakėlė man nuotaiką šiandien sveikijam aš užvedžiau temukę ir dingau.. QUOTE(akvilyte @ 2008 08 15, 21:27) iš kur gavai Pirkau Midaros parduotuvėj, kaip tik buvo bambukinių siūlų išpardavimas, tai ir prigriebiau. QUOTE(akvilyte @ 2008 08 15, 21:27) 1. liux 2. ir tas apmėtymas irgi gi suėda bilen kiek laiko 3. ir dar nematau prasmės daryt tų dvigubų lipukų nu kad skalbiant užklijuot.. tas lipukas pakankamai kietas.. vaikui jokio patogumo.. o užsegt skambinat galima ir taip.. tik išvers tas sauskelnes taip kad vidinis sluoksnis būtų išorėj... 4. ir dar.. jei auginat berniuką tai vėlgi nėra prasmės dėt du sluoksnius froto per visą ilgį 1. nes susiūti iš karto 4 sluoksnius gražiai tikrai neišeitų tokių vingiuotų detalių 2. esu naudojus su siūle kaip tu sakai, tai labai kietas kraštas gaunasi. Nors šiaip man ant kitų rūbų labiau patinka tavo būdas, bet 4 sluoksnių flanelės gaunasi per storai ir tada taip gražiai nesusitraukia prie kojyčių. 3. tai kad pas mane neišsiverčia niekaip tas vystyklas 4. Nors ir berniukas, bet prie trumpesnio įklotėlio sušlampa vis dėlto. Juk išmatos mažiukų ne visuomet kietos QUOTE(Vaizele @ 2008 08 15, 23:12) Pirkau Midaros parduotuvėj, kaip tik buvo bambukinių siūlų išpardavimas, tai ir prigriebiau. 1. nes susiūti iš karto 4 sluoksnius gražiai tikrai neišeitų tokių vingiuotų detalių 2. esu naudojus su siūle kaip tu sakai, tai labai kietas kraštas gaunasi. Nors šiaip man ant kitų rūbų labiau patinka tavo būdas, bet 4 sluoksnių flanelės gaunasi per storai ir tada taip gražiai nesusitraukia prie kojyčių. 3. užsiūtas 4. Nors ir berniukas, bet prie trumpesnio įklotėlio sušlampa vis dėlto. Juk išmatos mažiukų ne visuomet kietos čia aišku ne ant kauno žemelės na tada taip nu jo 4 sluoksniai daug... na dėl išvertimo ne taip mane supratai.. tiesiog kai skalbi sauskelnes tai galima jas užsegt ir išverst.. nu įsuvaizduok kaip kokią maikutę išverti tai ir šitas sauskelnes... nu jo.. dėl šito tai nežinau ir nieko negaliu pakomentuot.. nes maniškis daro kartą į savaitę rieks ir man pabandyt pasiūt pagal tavo aprašymą.. palyginimui įdomu.. juolab kad pirmąsias jau išaugom... tai riek pamainos...
O aš 5 savaites būdama dekrete, siuvusi, mezgusi, lyginusi, ruošusi kraitelį, mezgusi, ėmiau ir sutingau
Tai vis dėl to, kokio ilgio gaunasi naujagiminė Jūsų sauskelnytė QUOTE(Olesta @ 2008 08 16, 10:56) O aš 5 savaites būdama dekrete, siuvusi, mezgusi, lyginusi, ruošusi kraitelį, mezgusi, ėmiau ir sutingau Tai vis dėl to, kokio ilgio gaunasi naujagiminė Jūsų sauskelnytė Nedaug jau tau liko pukšėti, taip jau yra pačiame laukimo gale O siūti gali pagal šią iškarpą.
O siūti gali pagal šią iškarpą.
[/quote] vat, kad iškarpa tai liuksinė, bet aš tooooookia patyrusi siuvėja, kad jolki palki, nu gėda, bet neišsiryškinu , tik supratau lyg ir tiek, kad ilgis sauskelnės naujagiminės 55 (60) cm, nu eisiu pirma iš popieriaus pakarpysiu, bus matyt kas gausis. Dar kartą išstudijavau Jūsų aprašymus, reikia tik susikaupti ir prisėsti, tie karščiai iš proto varo Geltoniausia, laukiame darbelių parodos
Oi gerą temukę radau. Kol kas dar net nesilaukiu, bet jau galvojam apie mažiulį. Tai tikrai radau daug naudingos informacijos. Pagalvojau, kad tiek mamyčių beaugindamos vaikelių ieško darbo namie, nagi kuri nors , kuri jau patirties turi tame vystyklų siuvime ir jos lelius puikiai auga tokius dėvėdamas, galėtų ir mini versliuką per SM suorganizuot. Juk ne visos mamos tokios darbščios, bet vaikų sveikata daugelis domisi.
QUOTE(Olesta @ 2008 08 16, 10:56) Tai vis dėl to, kokio ilgio gaunasi naujagiminė Jūsų sauskelnytė gatava 40cm.. bet šiaip neapsimoka tokių siūt.. laaabai greit išauga... ir apskritai tie mano pirmi blynai tai kai daba pažiūriu tai juoką kelia QUOTE(Olesta @ 2008 08 16, 17:58) nu eisiu pirma iš popieriaus pakarpysiu, bus matyt kas gausis. nu tai čia būtina QUOTE(Glamour @ 2008 08 17, 19:31) nagi kuri nors , kuri jau patirties turi tame vystyklų siuvime ir jos lelius puikiai auga tokius dėvėdamas, manęs jau kelios klausė ar nesiuvu pardavimui
a tiesa dar... radau namie tokį megztinį.. vilnonį su šilku.. tai sakaiu bandysiu jį sukarpyt ir pasiūt prilaikančias kelnytes
QUOTE(Glamour @ 2008 08 17, 18:31) Oi gerą temukę radau. Kol kas dar net nesilaukiu, bet jau galvojam apie mažiulį. Tai tikrai radau daug naudingos informacijos. Pagalvojau, kad tiek mamyčių beaugindamos vaikelių ieško darbo namie, nagi kuri nors , kuri jau patirties turi tame vystyklų siuvime ir jos lelius puikiai auga tokius dėvėdamas, galėtų ir mini versliuką per SM suorganizuot. Juk ne visos mamos tokios darbščios, bet vaikų sveikata daugelis domisi. Aš ir tą patį pagalvojau - nu kodėlgi niekas nepradeda Lietuvoj tokių siūt? Bet tai būsiu ne aš QUOTE(akvilyte @ 2008 08 17, 20:47) a tiesa dar... radau namie tokį megztinį.. vilnonį su šilku.. tai sakaiu bandysiu jį sukarpyt ir pasiūt prilaikančias kelnytes Pavyks, pavyks, aš iš mažiuko magztinuko 100% vilnos pasiuvau įklotukus mažiui QUOTE(Vaizele @ 2008 08 17, 22:29) Aš ir tą patį pagalvojau - nu kodėlgi niekas nepradeda Lietuvoj tokių siūt? Bet tai būsiu ne aš pirmiausia tai neįsivaizduoju kur lt galima gaut bambukinio audinio.. taigi būt galima siūt medvilnines.. nors šiaip mūsų klimato sąlygom tai jos gal ir geriau nes bambukas visgi ilgaaaaaaaaaaaai džūna... dėl pigumo tai turėtų pigiau tikrai.. tik va įdomu kiek.. nu įdomumo dėlei pabandysiu nusipirkt ir paskaičiuot kiek čia savaikaina gaunas na jei už darbą ne kaip kinei užsimetus tai gal ir pabandyčiau va ir daba pačiupinau pirktines bambukines.. tai nu.. neįsivaizduoju už ką tokei pinigai na žodžiu ant nakties pezėt pradėjau
dabar yra bambukinių rankšluosčių
šiandien susišvietė kažkas galvoj ir puoliau siūt sauskelnių
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 18, 21:56) šiandien susišvietė kažkas galvoj ir puoliau siūt sauskelnių QUOTE(Olesta @ 2008 08 19, 09:01) bet irgi jokių lipukų nesiuvau, jo va man lipukai nepatinka nes nusidėvi QUOTE(akvilyte @ 2008 08 17, 19:05) manęs jau kelios klausė ar nesiuvu pardavimui Nu manau eilute butų prie tokių siuvinukų,nes tos siūtinės sauskelnės man šauniai atrodo
Bandau ir as siuti kelnytes tik man su nuotraukom ne kas,seip esu baigus siuvejas galeciau ir kitom mamytem pasiuti.Tik dar tebesu bandymuose ka geriausiai i vidu isiuti.
QUOTE(zilka69 @ 2008 08 19, 17:03) Bandau ir as siuti kelnytes tik man su nuotraukom ne kas,seip esu baigus siuvejas galeciau ir kitom mamytem pasiuti.Tik dar tebesu bandymuose ka geriausiai i vidu isiuti. Frotinį seną rankšluostuką
pirmoj temos žinutėj jau yra nuoroda į vaizelės sauskelnių siuvimo fotoreportažą
sveikos, ieškau google, kas yra tas lonalinas ir niekaip nereandu, nieko nemeta neatpažįsta šito žodžio , gal yra koks kitas pavadinimas to daikto, kur galima jo nusipirkti ?
Ačiū QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 12:09) sveikos, ieškau google, kas yra tas lonalinas ir niekaip nereandu, nieko nemeta neatpažįsta šito žodžio , gal yra koks kitas pavadinimas to daikto, kur galima jo nusipirkti ? Ačiū Norėjau įmesti nuorodą tiesiai į produktą iš ekomama.lt (atrodo, iš ten pirkau), bet neberandu Lachese, gal vaikučio laukiatės?
Ačiū Saulele
Vaizele, kol manau,kad nesilaukiu Ačiū už informaciją QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 13:00) Vaizele, kol manau,kad nesilaukiu Nebūtum tu jei visokių įdomybių neprigalvotum http://www.rasakila.lt/produktai/ekologiska-buitine-chemija/ ar čia šitas daiktas?jeigu gerai supratau. gal galite kuri nors trumpai parašyti koks jausmas liečiant lanolizuotą vilnonį daiktą . Ir daugiau nekankinsiu jūsų QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 13:15) http://www.rasakila.lt/produktai/ekologiska-buitine-chemija/ ar čia šitas daiktas?jeigu gerai supratau. gal galite kuri nors trumpai parašyti koks jausmas liečiant lanolizuotą vilnonį daiktą . Ir daugiau nekankinsiu jūsų Natūrali vilna yra įsodinta lanolinu, tai jei esi lietus nukirptas avies vilnas jos lyg riebios tokios QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 13:15) gal galite kuri nors trumpai parašyti koks jausmas liečiant lanolizuotą vilnonį daiktą . Ir daugiau nekankinsiu jūsų marš į kaimą avies pačiupint ir žinosi paprastai sakant, tai riebalas, kurį turi pvz. avies plaukas, tik kai vilna apdorojama, tai to lanolino ir sumažėja, o dažniausiai ir veliam iš dažytos ir visaip kitaip apdorotos vilnos.
žinau tą kvapą ir tą riebumą, turėjau reikalų su kaimiškom avim ir siūlų belekiek dar yra tokių riabių kvepiančių
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 14:54) žinau tą kvapą ir tą riebumą, turėjau reikalų su kaimiškom avim ir siūlų belekiek dar yra tokių riabių kvepiančių Prašom, su visom instrukcijom kaip naudoti: http://www.ekomama.lt/product_info.php?cPa...;products_id=90
ačiū, bet merginos sakė, kad čia netinkamas daiktas.
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 16:41) Pas mane ne toks pats, bet kaip suprantu, ten tai, ko tau reikia. Ir tai ne ta pati nuoroda, kurią tu pati suradai. Va tuo ir mane glumina Sonett produkcija, kad atsidarau vonioj spintelę ir visi buteliai vienodai atrodo, žinok dabar, kurį išsitraukt
aaaaaaaa, vėl dėmėsio stoka, aš
šiandien išbandėm naujas sauskelnes
![]()
|