Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: daugkartinės sauskelnės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Olesta
1. Per arti krašto prisiuvau gumytes
2. Dėjau tik du sluoksnius flanelės
3. Neapkirpau vidinių sluoksnių pirmosiose, kuriose siuvau po 4 sluoksnius.

Reziume, gavosi storai ties kojytėmis, gerai, kad tik dvejas tokia turiu pasiuvusi blush2.gif ir kai gumas prisiuvau prie pat krašto doh.gif , tai kai jau reikia apsiūti paskutinę siūlę, tai ties gumomis gaunasi labai standu ir kieta doh.gif dabar būsiu gudri....

P.S.Parodysiu, jei gausis kas nors padoraus blush2.gif iš manęs tokia siuvėja ir mezgėja, kad mioku tik kojines paprastas normaliai numegzti blush2.gif siuvimo mašinai tik dabar išmokau siūlus suvarstyti, taip, kad aš žaliai žalia, tik norai dideli g.gif
rb051gf
puikus darbas, bandysiu ir as, labai jums aciu. turiu klausima - ar prie kojyciu guma tokia pat plati, kaip ir prie nugarytes?
Vaizele
QUOTE(rb051gf @ 2008 08 06, 16:20)
puikus darbas, bandysiu ir as, labai jums aciu. turiu klausima - ar prie kojyciu guma tokia pat plati, kaip ir prie nugarytes?
*

Apie tai jau rašiau, žr. čia: http://www.blogas.lt/ekogyvenimas/407789/k...u-atradimu.html

Punktas nr. 5. mirksiukas.gif
rb051gf
supratau, aciu
Olesta
QUOTE(rb051gf @ 2008 08 07, 06:03)
supratau, aciu
*

ale Mamule ir nemiegi lotuliukas.gif
Vaizele
Tai niekas nebandėt iš banbuko megzt ar nert įklotukų ar prilaikančių kelnyčių? g.gif
Olesta
[quote=Vaizele,2008 08 06, 10:21]
Sėkmės pleduko kūrimo procese 4u.gif Po to parodysi? rolleyes.gif

Sveikos, na bandau parodyti, ir siūtąjį ir megztąjį-apnertąjį, nors čia temukės off topas 4u.gif http://www.talpink.com/public/08/08/13/picture0114ff2e.html

kai kojų tinimas atlėgs, bandysiu jau kibt į sauskelnių siuvimą mirksiukas.gif
Vaizele
QUOTE(Olesta @ 2008 08 13, 20:45)
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 06, 10:21)

Sėkmės pleduko kūrimo procese  4u.gif Po to parodysi?  rolleyes.gif

Sveikos, na bandau parodyti, ir siūtąjį ir megztąjį-apnertąjį, nors čia temukės off topas 4u.gif http://www.talpink.com/public/08/08/13/picture0114ff2e.html

kai kojų tinimas atlėgs, bandysiu jau kibt į sauskelnių siuvimą mirksiukas.gif
*

Nors ir OT, pledukai labai smagūs ir linksmi thumbup.gif

Vargšiukė, laikykis dėl tinimo 4u.gif o dar kaip tyčia tie karščiai doh.gif aš turėjau tokią specialią žolelių arbatą nėščioms nuo tinimo, vienintelis dalykas, kas padėdavo. Turi jos?
Olesta
[quote=Vaizele,2008 08 13, 22:15]
[/quote]

Nors ir OT, pledukai labai smagūs ir linksmi thumbup.gif

Vargšiukė, laikykis dėl tinimo 4u.gif o dar kaip tyčia tie karščiai doh.gif aš turėjau tokią specialią žolelių arbatą nėščioms nuo tinimo, vienintelis dalykas, kas padėdavo. Turi jos?
*

[/quote]
Ačiū, turiu, bet nebepadeda, kai tik karšta, taip ir tinsta, tai vakar pirkausi Cyclo 3 forte :unsure:bet kažkaip neimu labai galvon, palyginus su tais tinimais, kokius turėjau pirmojo nėštumo 2,3 semestrus, tai čia dar baika mirksiukas.gif kojų kauliukai dar matosi lotuliukas.gif
Vaizele
Noriu pasidžiaugti - mano aprašymą kaip aš siuvau daugkartines sauskelnes Delfi.lt įdėjo į savo blogą "Pasidaryk pats".

Pakėlė man nuotaiką šiandien doh.gif
Olesta
thumbup.gif Vaizele thumbup.gif
geltoniausia
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 15, 12:04)
Noriu pasidžiaugti - mano aprašymą kaip aš siuvau daugkartines sauskelnes Delfi.lt įdėjo į savo blogą "Pasidaryk pats".

Pakėlė man nuotaiką šiandien  doh.gif
*

Jeeee, šaunuolė tu thumbup.gif
akvilyte
QUOTE(Olesta @ 2008 07 26, 10:34)
Akvilyte gal jau įgyvendinot idėją į marlę iškart įsiūti įklotukus?

nea blush2.gif kažkaip įsivaizdavau kad turiu labai daug tos marlės.. o kai išsitraukiau tai ten ant juoko doh.gif tai ir nebesiuvau...

QUOTE(jonė3 @ 2008 07 26, 23:31)
o jau tose vilnose pimpilas guli sušąlęs??? neturit jūs ką veikt

irnesakyk.gif

QUOTE(Vaizele @ 2008 08 02, 14:40)
Žinau, kad pirktinės daugkartinės sauskelnės iš bambuko garsėja kaip gerai drėgmę sugeriančios.

Turiu bambuko siūlų. O jei bandyčiau iš jų numegzti / nunerti vaikui įklotukų arba prilaikančias kelnytes?

Bet kažin, ar prilaikančios kelnytės bus gerai? Juk man atrodo parduodamų kelnyčių iš vilnos esmė, kad per vilną neprasigeria taip greit drėgmė, ar ne?

aš turiu pirktinių bambukinių įklotų.. naudojam nakčiai rolleyes.gif be jų nežinau kaip naktį be pakeitimo išmiegotų g.gif

iš kur gavai bigsmile.gif kelnyčių neverta.. bet įklotukus bandyk mirksiukas.gif

esmė būtent tokia biggrin.gif tai bambukas čia ni prie ko....

QUOTE(Vaizele @ 2008 08 05, 23:26)
Na, va, pagaliau sudėjau visą reportažą kaip aš ten jas siuvau. 

liux thumbup.gif tik keli pastebėjimai jei galima blush2.gif kam tu jas pastrigavai??? ( nežinau ar supratai ka norėjau pasakyt.. na su adata kam susiuvai ranka??? ) laiko sąnaudos turėtų būt nerealios unsure.gif
ir tas apmėtymas irgi gi suėda bilen kiek laiko g.gif ar nepaprasčiau išverst ir nusiūt tiesią siūlę??? ir bent jau man tvarkingiau atrodo blush2.gif
ir dar nematau prasmės daryt tų dvigubų lipukų nu kad skalbiant užklijuot.. tas lipukas pakankamai kietas.. vaikui jokio patogumo.. o užsegt skambinat galima ir taip.. tik išvers tas sauskelnes taip kad vidinis sluoksnis būtų išorėj...

ir dar.. jei auginat berniuką tai vėlgi nėra prasmės dėt du sluoksnius froto per visą ilgį schmoll.gif vistiek berniukai daro priekyje.. tai aš dėjau vieną sluoksnį per visą ir dar du sluoksnius priekyje...

QUOTE(Vaizele @ 2008 08 15, 12:04)

Pakėlė man nuotaiką šiandien  doh.gif
*

sveikijam biggrin.gif

aš užvedžiau temukę ir dingau.. blush2.gif ale va prisissiuvau, naudoju sėkmingai biggrin.gif tai kažkaip vis pagailsta laiko čia parašyt doh.gif blush2.gif
Vaizele
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 15, 21:27)
iš kur gavai  bigsmile.gif  kelnyčių neverta.. bet įklotukus bandyk  mirksiukas.gif

Pirkau Midaros parduotuvėj, kaip tik buvo bambukinių siūlų išpardavimas, tai ir prigriebiau.

QUOTE(akvilyte @ 2008 08 15, 21:27)
1. liux  thumbup.gif tik keli pastebėjimai jei galima  blush2.gif kam tu jas pastrigavai??? ( nežinau ar supratai ka norėjau pasakyt.. na su adata kam susiuvai ranka??? ) laiko sąnaudos turėtų būt nerealios  unsure.gif 
2. ir tas apmėtymas irgi gi suėda bilen kiek laiko  g.gif  ar nepaprasčiau išverst ir nusiūt tiesią siūlę??? ir bent jau man tvarkingiau atrodo  blush2.gif
3. ir dar nematau prasmės daryt tų dvigubų lipukų nu kad skalbiant užklijuot.. tas lipukas pakankamai kietas.. vaikui jokio patogumo.. o užsegt skambinat galima ir taip.. tik išvers tas sauskelnes taip kad vidinis sluoksnis būtų išorėj...

4. ir dar.. jei auginat berniuką tai vėlgi nėra prasmės dėt du sluoksnius froto per visą ilgį  schmoll.gif  vistiek berniukai daro priekyje.. tai aš dėjau vieną sluoksnį per visą  ir dar du sluoksnius priekyje...

1. nes susiūti iš karto 4 sluoksnius gražiai tikrai neišeitų tokių vingiuotų detalių schmoll.gif bent jau man ne profei blush2.gif lygiu detalių aš nefastriguoju (geras žodis biggrin.gif )
2. esu naudojus su siūle kaip tu sakai, tai labai kietas kraštas gaunasi. Nors šiaip man ant kitų rūbų labiau patinka tavo būdas, bet 4 sluoksnių flanelės gaunasi per storai ir tada taip gražiai nesusitraukia prie kojyčių.
3. tai kad pas mane neišsiverčia niekaip tas vystyklas schmoll.gif aklinai užsiūtas mirksiukas.gif iš visos eilės pastabų matau, kad esi siuvusi pagal visai kitą schemą mirksiukas.gif man patinka kai viskas gatavai pabaigta ir nieko nereikia dėlioti ir keisti ir vartyti. Tada tenka lipukus siūti mirksiukas.gif
4. Nors ir berniukas, bet prie trumpesnio įklotėlio sušlampa vis dėlto. Juk išmatos mažiukų ne visuomet kietos smile.gif
akvilyte
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 15, 23:12)
Pirkau Midaros parduotuvėj, kaip tik buvo bambukinių siūlų išpardavimas, tai ir prigriebiau.

1. nes susiūti iš karto 4 sluoksnius gražiai tikrai neišeitų tokių vingiuotų detalių

2. esu naudojus su siūle kaip tu sakai, tai labai kietas kraštas gaunasi. Nors šiaip man ant kitų rūbų labiau patinka tavo būdas, bet 4 sluoksnių flanelės gaunasi per storai ir tada taip gražiai nesusitraukia prie kojyčių.

3.  užsiūtas  mirksiukas.gif iš visos eilės pastabų matau, kad esi siuvusi pagal visai kitą schemą

4. Nors ir berniukas, bet prie trumpesnio įklotėlio sušlampa vis dėlto. Juk išmatos mažiukų ne visuomet kietos  smile.gif
*

čia aišku ne ant kauno žemelės doh.gif jei ne paslaptis kiek kaštavo ir kokia tiksli sudėtis blush2.gif

na tada taip biggrin.gif aš tai neturiu kantrybės pastriguot...

nu jo 4 sluoksniai daug...

na dėl išvertimo ne taip mane supratai.. tiesiog kai skalbi sauskelnes tai galima jas užsegt ir išverst.. nu įsuvaizduok kaip kokią maikutę išverti tai ir šitas sauskelnes...

nu jo.. dėl šito tai nežinau ir nieko negaliu pakomentuot.. nes maniškis daro kartą į savaitę doh.gif ir išvis tik kartą padarė į sauskelnę doh.gif bet niekas niekur neprabėgo g.gif

rieks ir man pabandyt pasiūt pagal tavo aprašymą.. palyginimui įdomu.. juolab kad pirmąsias jau išaugom... tai riek pamainos...
Olesta
O aš 5 savaites būdama dekrete, siuvusi, mezgusi, lyginusi, ruošusi kraitelį, mezgusi, ėmiau ir sutingau blush2.gif ale niekaip neprisėdu prie sauskelnių siuvimo, net iki medžiagų parduotuvės nebenueinu blush2.gif ir šį ryt atsikėliau, maniau kalnus nuversiu, ale kol pusryčiai, kol namučius aplėkiau, kol rūbus išdžiausčiau, jaučiu pilvukas gūziukas ir taip ir traukia į horizontalią padėtį. Pas mus visą naktį davėsi nerealus griaustinis ir žaibai, tvanku, tai miegas nukentėjo....nu bet vis tiek, pailsėjusi eisiu dar kokį rankdarbį nusitvert, dar vieną kojinytę turiu numegzt ir pasiūti bent kelias sauskelnes unsure.gif

Tai vis dėl to, kokio ilgio gaunasi naujagiminė Jūsų sauskelnytė wub.gif turiu omeny iškarpos nesiūtos ilgį...????
geltoniausia
QUOTE(Olesta @ 2008 08 16, 10:56)
O aš 5 savaites būdama dekrete, siuvusi, mezgusi, lyginusi, ruošusi kraitelį, mezgusi, ėmiau ir sutingau blush2.gif ale niekaip neprisėdu prie sauskelnių siuvimo, net iki medžiagų parduotuvės nebenueinu blush2.gif ir šį ryt atsikėliau, maniau kalnus nuversiu, ale kol pusryčiai, kol namučius aplėkiau, kol rūbus išdžiausčiau, jaučiu pilvukas gūziukas ir taip ir traukia į horizontalią padėtį. Pas mus visą naktį davėsi nerealus griaustinis ir žaibai, tvanku, tai miegas nukentėjo....nu bet vis tiek, pailsėjusi eisiu dar kokį rankdarbį nusitvert, dar vieną kojinytę turiu numegzt ir pasiūti bent kelias sauskelnes unsure.gif

Tai vis dėl to, kokio ilgio gaunasi naujagiminė Jūsų sauskelnytė wub.gif turiu omeny iškarpos nesiūtos ilgį...????
*

Nedaug jau tau liko pukšėti, taip jau yra pačiame laukimo gale 4u.gif

O siūti gali pagal šią iškarpą.
Olesta
O siūti gali pagal šią iškarpą.
*

[/quote]
vat, kad iškarpa tai liuksinė, bet aš tooooookia „patyrusi“ siuvėja, kad jolki palki, nu gėda, bet neišsiryškinu , tik supratau lyg ir tiek, kad ilgis sauskelnės naujagiminės 55 (60) cm, nu eisiu pirma iš popieriaus pakarpysiu, bus matyt kas gausis. Dar kartą išstudijavau Jūsų aprašymus, reikia tik susikaupti ir prisėsti, tie karščiai iš proto varo doh.gif

Geltoniausia, laukiame darbelių parodos mirksiukas.gif
Glamour
Oi gerą temukę radau. Kol kas dar net nesilaukiu, bet jau galvojam apie mažiulį. Tai tikrai radau daug naudingos informacijos. Pagalvojau, kad tiek mamyčių beaugindamos vaikelių ieško darbo namie, nagi kuri nors , kuri jau patirties turi tame vystyklų siuvime ir jos lelius puikiai auga tokius dėvėdamas, galėtų ir mini versliuką per SM suorganizuot. Juk ne visos mamos tokios darbščios, bet vaikų sveikata daugelis domisi.
akvilyte
QUOTE(Olesta @ 2008 08 16, 10:56)
*

gatava 40cm.. bet šiaip neapsimoka tokių siūt.. laaabai greit išauga... ir apskritai tie mano pirmi blynai tai kai daba pažiūriu tai juoką kelia lotuliukas.gif ale va darai bandai ri dabar kažkas jau arčiau tiesos biggrin.gif bet dar yra ką tobulinti tongue.gif tos kur naudojam dabar tai apie 46-50... bet vėlgi čia nuo vaiko priklauso.. nes mano tai toks didokas hihihi.gif

QUOTE(Olesta @ 2008 08 16, 17:58)
nu eisiu pirma iš popieriaus pakarpysiu, bus matyt kas gausis.

nu tai čia būtina mirksiukas.gif

QUOTE(Glamour @ 2008 08 17, 19:31)
nagi kuri nors , kuri jau patirties turi tame vystyklų siuvime ir jos lelius puikiai auga tokius dėvėdamas,

manęs jau kelios klausė ar nesiuvu pardavimui lotuliukas.gif įdomu būtų paskaičiuot kokia gaunasi savikaina perkant visus audinius ir priedus.. nes aš tai siuvau iš to ką turėjau biggrin.gif
akvilyte
a tiesa dar... radau namie tokį megztinį.. vilnonį su šilku.. tai sakaiu bandysiu jį sukarpyt ir pasiūt prilaikančias kelnytes biggrin.gif jei gausis ir lonalizavus nepraleis, tai bus dar viena idėja nemokančiom ar tinginčiom megzt bigsmile.gif
Vaizele
QUOTE(Glamour @ 2008 08 17, 18:31)
Oi gerą temukę radau. Kol kas dar net nesilaukiu, bet jau galvojam apie mažiulį. Tai tikrai radau daug naudingos informacijos. Pagalvojau, kad tiek mamyčių beaugindamos vaikelių ieško darbo namie, nagi kuri nors , kuri jau patirties turi tame vystyklų siuvime ir jos lelius puikiai auga tokius dėvėdamas, galėtų ir mini versliuką per SM suorganizuot. Juk ne visos mamos tokios darbščios, bet vaikų sveikata daugelis domisi.
*

Aš ir tą patį pagalvojau - nu kodėlgi niekas nepradeda Lietuvoj tokių siūt? g.gif Taigi būtų ir kažkiek pigiau nei skandinaviškos arba angliškos Kinijoj siūtos blink.gif

Bet tai būsiu ne aš schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(akvilyte @ 2008 08 17, 20:47)
a tiesa dar... radau namie tokį megztinį.. vilnonį su šilku.. tai sakaiu bandysiu jį sukarpyt ir pasiūt prilaikančias kelnytes  biggrin.gif  jei gausis ir lonalizavus nepraleis, tai bus dar viena idėja nemokančiom ar tinginčiom megzt  bigsmile.gif
*

Pavyks, pavyks, aš iš mažiuko magztinuko 100% vilnos pasiuvau įklotukus mažiui thumbup.gif reiks nufotkint. O MB pasiuvau šilkinius šortus miegojimui ax.gif
akvilyte
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 17, 22:29)
Aš ir tą patį pagalvojau - nu kodėlgi niekas nepradeda Lietuvoj tokių siūt?  g.gif Taigi būtų ir kažkiek pigiau nei skandinaviškos arba angliškos Kinijoj siūtos  blink.gif

Bet tai būsiu ne aš  schmoll.gif  biggrin.gif

pirmiausia tai neįsivaizduoju kur lt galima gaut bambukinio audinio.. taigi būt galima siūt medvilnines.. nors šiaip mūsų klimato sąlygom tai jos gal ir geriau nes bambukas visgi ilgaaaaaaaaaaaai džūna...
dėl pigumo tai turėtų pigiau tikrai.. tik va įdomu kiek.. nu įdomumo dėlei pabandysiu nusipirkt ir paskaičiuot kiek čia savaikaina gaunas lotuliukas.gif

na jei už darbą ne kaip kinei užsimetus tai gal ir pabandyčiau lotuliukas.gif man tai vbisai smagu buvo jas siūt biggrin.gif

va ir daba pačiupinau pirktines bambukines.. tai nu.. neįsivaizduoju už ką tokei pinigai blush2.gif turbūt už bambuką.. ale sugeria jos kolkas daug prasčiau nei maniškės lotuliukas.gif nors sako kad jų tikrasis sugeriamumas pasirodo tik po kelių skalbimų.. o kadangi jos mum didelės tai ri nenaudojam kolkas biggrin.gif

na žodžiu ant nakties pezėt pradėjau lotuliukas.gif einu miegot biggrin.gif
sizike
dabar yra bambukinių rankšluosčių mirksiukas.gif tiesa, jie nepigūs, bet variantas, kaip gauti bambukinio audinio mirksiukas.gif
akvilyte
QUOTE(sizike @ 2008 08 18, 10:57)
dabar yra bambukinių rankšluosčių  mirksiukas.gif tiesa, jie nepigūs, bet variantas, kaip gauti bambukinio audinio  mirksiukas.gif
*

tada jau pigiau nusipirkt gatavą sauskelnę ax.gif
akvilyte
šiandien susišvietė kažkas galvoj ir puoliau siūt sauskelnių lotuliukas.gif ale gumos pritrūkau tai tik vienos išėjo doh.gif žodž išorinis sluoksnis iš vyro seno chalato frotinio rolleyes.gif prie užpakaliuko kaip visada flanelė.. o viduj dar frotinio audinio keli sluoksniukai.. bet man fainumas tas kad nereikia jiem lipukų.. puikiai susisega frotas su snapiu thumbup.gif ir dar gumytę siuvau viduj tik paskui kai išvertus apsiuvinėjau tai ten kur guma nesiuvau schmoll.gif žodžiu gavosi labai smagios tik čiut per didelės.. tai kitas mažesnes susikirpai o šitas paliksiu ateičiai biggrin.gif
Olesta
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 18, 21:56)
šiandien susišvietė kažkas galvoj ir puoliau siūt sauskelnių  lotuliukas.gif  ale gumos pritrūkau tai tik vienos išėjo  doh.gif  žodž išorinis sluoksnis iš vyro seno chalato frotinio  rolleyes.gif prie užpakaliuko kaip visada flanelė.. o viduj dar frotinio audinio keli sluoksniukai.. bet man fainumas tas kad nereikia jiem lipukų.. puikiai susisega frotas su snapiu  thumbup.gif  ir dar gumytę siuvau viduj tik paskui kai išvertus apsiuvinėjau tai ten kur guma nesiuvau  schmoll.gif  žodžiu gavosi labai smagios tik čiut per didelės.. tai kitas mažesnes susikirpai o šitas paliksiu ateičiai  biggrin.gif
*

thumbup.gif aš tokias dvejas turiu pasiuvusi, tik irgi per dideles, nes išmatavimus nusiėmiau nuo Imse Vimse flanelinio visam vystyklystės laikotarpiui tinkančio dydžio vystyklo, bet irgi jokių lipukų nesiuvau, nes su snapiais puikiai segasi thumbup.gif
akvilyte
QUOTE(Olesta @ 2008 08 19, 09:01)
bet irgi jokių lipukų nesiuvau,

jo va man lipukai nepatinka nes nusidėvi sad.gif pačių pirmųjų siūtų jau ne visi užsisega schmoll.gif pamenu mano tėtis senais laikasi turėjo ir mušdavo plastmasines knopkutes.. reiks pasiklaust jo.. ar dar turi įrankius ir knopkių g.gif
sizike
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 19, 08:50)
pamenu mano tėtis senais laikasi turėjo ir mušdavo plastmasines knopkutes.. reiks pasiklaust jo.. ar dar turi įrankius ir knopkių  g.gif
*

yra ir prisiuvamų metalinių "knopkių", tai nereikia jokių specialių įrankių - užtenka adatos ir siūlo mirksiukas.gif
akvilyte
QUOTE(sizike @ 2008 08 19, 10:10)
yra ir prisiuvamų metalinių "knopkių", tai nereikia jokių specialių įrankių - užtenka adatos ir siūlo  mirksiukas.gif
*

aha turiu nusipirkus tokių biggrin.gif tik galvoju ar nepradeda jos rudyt g.gif reiks bandyt gal i vienas įsiūt g.gif
Olesta
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 19, 10:16)
aha turiu nusipirkus tokių biggrin.gif  tik galvoju ar nepradeda jos rudyt  g.gif  reiks bandyt gal i vienas įsiūt  g.gif
*

neturėtų rūdyti, gi jos skirtos rūbams, o rūbai šiaip ar taip skalbiami, nemanau, kad rūdys schmoll.gif mąstau, kiek čia tų sauskelnių prisisiūti, jei gerai eisis?
vidule
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 17, 19:05)
manęs jau kelios klausė ar nesiuvu pardavimui  lotuliukas.gif įdomu būtų paskaičiuot kokia gaunasi savikaina perkant visus audinius ir priedus.. nes aš tai siuvau iš to ką turėjau  biggrin.gif
*

Nu manau eilute butų prie tokių siuvinukų,nes tos siūtinės sauskelnės man šauniai atrodo mirksiukas.gif Aš į eilutę stočiau mirksiukas.gif
zilka69
Bandau ir as siuti kelnytes tik man su nuotraukom ne kas,seip esu baigus siuvejas galeciau ir kitom mamytem pasiuti.Tik dar tebesu bandymuose ka geriausiai i vidu isiuti.
Olesta
QUOTE(zilka69 @ 2008 08 19, 17:03)
Bandau ir as siuti kelnytes tik man su nuotraukom ne kas,seip esu baigus siuvejas galeciau ir kitom mamytem pasiuti.Tik dar tebesu bandymuose ka geriausiai i vidu isiuti.
*

Frotinį seną rankšluostuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 10 cm pločio mirksiukas.gif daugiau idėjų neturiu, nebent tą pačią flanelę keliais sluoksniais, na dar marlę, bet čia jau prasčiausias variantas. Frote ir bambukas būtų liuks thumbup.gif
akvilyte
pirmoj temos žinutėj jau yra nuoroda į vaizelės sauskelnių siuvimo fotoreportažą 4u.gif
Vaizele
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 19, 19:40)
pirmoj temos žinutėj jau yra nuoroda į vaizelės sauskelnių siuvimo fotoreportažą 4u.gif
*

Ačiū Akvilyte, gal kam pravers mirksiukas.gif

Iš mano patirties flanelės įklotukai nelabai schmoll.gif neverta vargti su jais, verčiau pora sluoksnių seno rankšluosčio ar chalato frotinio
Lachesė
sveikos, ieškau google, kas yra tas lonalinas ir niekaip nereandu, nieko nemeta neatpažįsta šito žodžio , gal yra koks kitas pavadinimas to daikto, kur galima jo nusipirkti ?

Ačiū ax.gif
LT saulele
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 12:09)
sveikos, ieškau google, kas yra tas lonalinas ir niekaip nereandu, nieko nemeta neatpažįsta šito žodžio , gal yra koks kitas pavadinimas to daikto, kur galima jo nusipirkti ?
*

blogai užrašei, todėl neranda, turi būti LANOLINAS 4u.gif
Vaizele
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 12:09)

Ačiū  ax.gif
*

Norėjau įmesti nuorodą tiesiai į produktą iš ekomama.lt (atrodo, iš ten pirkau), bet neberandu unsure.gif

Lachese, gal vaikučio laukiatės? bigsmile.gif
Lachesė
Ačiū Saulele smile.gif vat ir būna taip per nežinojimą smile.gif

Vaizele, kol manau,kad nesilaukiu rolleyes.gif man to lanolino prireikė vienai minčiai, noriu pasidaryti veltinį rūbą arba batus , kurie būtų lyg ir neperšlampami, tarkime veltinis lietpaltis ax.gif

Ačiū už informaciją wub.gif visą temą perskaičiau,nors vaikiuko dar neplanuojam, bet vis pasirenku įdomių idėjų ir jau daiktelių keli metai vis tą ar tą prigriebiu,kai patinka. Kai reikės būtinai norėsiu užsisakyti iš jūsų profių wub.gif
Vaizele
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 13:00)
Vaizele, kol manau,kad nesilaukiu  rolleyes.gif  man to lanolino prireikė vienai minčiai, noriu pasidaryti veltinį rūbą arba batus , kurie būtų lyg ir neperšlampami, tarkime veltinis lietpaltis  ax.gif

Nebūtum tu jei visokių įdomybių neprigalvotum mirksiukas.gif
Lachesė
rolleyes.gif lotuliukas.gif prajuokinai smile.gif

http://www.rasakila.lt/produktai/ekologiska-buitine-chemija/

ar čia šitas daiktas?jeigu gerai supratau.
gal galite kuri nors trumpai parašyti koks jausmas liečiant lanolizuotą vilnonį daiktą . Ir daugiau nekankinsiu jūsų smile.gif
Vaizele
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 13:15)
rolleyes.gif  lotuliukas.gif  prajuokinai smile.gif

http://www.rasakila.lt/produktai/ekologiska-buitine-chemija/

ar čia šitas daiktas?jeigu gerai supratau.
gal galite kuri nors trumpai parašyti koks jausmas liečiant  lanolizuotą vilnonį daiktą . Ir daugiau nekankinsiu jūsų smile.gif
*

schmoll.gif ne, čia yra muilas skalbti vilnai kad jos nepagadint. O lanolinas yra lanolinas, pas mane toks baltas buteliukas.

Natūrali vilna yra įsodinta lanolinu, tai jei esi lietus nukirptas avies vilnas jos lyg riebios tokios rolleyes.gif bet ant vilnonio rūbo nesijaučia ant sauso kažkaip ypatingai rolleyes.gif tik pilant ant jo vandenį nueina kaip nuo žąsies lašiukai, neįsigeria.
LT saulele
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 13:15)
gal galite kuri nors trumpai parašyti koks jausmas liečiant  lanolizuotą vilnonį daiktą . Ir daugiau nekankinsiu jūsų smile.gif
*

marš į kaimą avies pačiupint ir žinosi biggrin.gif biggrin.gif

paprastai sakant, tai riebalas, kurį turi pvz. avies plaukas, tik kai vilna apdorojama, tai to lanolino ir sumažėja, o dažniausiai ir veliam iš dažytos ir visaip kitaip apdorotos vilnos.
Lachesė
žinau tą kvapą ir tą riebumą, turėjau reikalų su kaimiškom avim ir siūlų belekiek dar yra tokių riabių kvepiančių smile.gif kažkur kaime. Dar perkaičiau kad kitos merginos perka vaistinėse gryną, bet po to sako ir dubuo ir rankos tokios lipnios lieka, tai suprtau,kad reikia skiesti, labai naudinga jūsų patirtis, ačiū,kad čia ne į temą kalbatės su manim aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Olesta
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 14:54)
žinau tą kvapą ir tą riebumą, turėjau reikalų su kaimiškom avim ir siūlų belekiek dar yra tokių riabių kvepiančių smile.gif  kažkur kaime. Dar perkaičiau kad kitos merginos perka vaistinėse gryną, bet po to sako ir dubuo ir rankos tokios lipnios lieka, tai suprtau,kad reikia skiesti, labai naudinga jūsų patirtis, ačiū,kad čia ne į temą kalbatės su manim  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
*

Prašom, su visom instrukcijom kaip naudoti: 4u.gif
http://www.ekomama.lt/product_info.php?cPa...;products_id=90
Lachesė
ačiū, bet merginos sakė, kad čia netinkamas daiktas. unsure.gif
Vaizele
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 16:41)
ačiū, bet merginos sakė, kad čia netinkamas daiktas.  unsure.gif
*

Pas mane ne toks pats, bet kaip suprantu, ten tai, ko tau reikia. Ir tai ne ta pati nuoroda, kurią tu pati suradai.

Va tuo ir mane glumina Sonett produkcija, kad atsidarau vonioj spintelę ir visi buteliai vienodai atrodo, žinok dabar, kurį išsitraukt doh.gif reik skaityt viską, kas užrašyta ant pakuotės 4u.gif
Lachesė
aaaaaaaa, vėl dėmėsio stoka, aš pioneer.gif pati jį buvau radusi, abu radau ir rasakiloje ir ekomamaoje, bet ,kad buteliai vienodi pasirodė,tai ir pagalvojau,kad tas pats daiktas, tai vienu žodžiu man reikia šio clap.gif ačiū wub.gif
akvilyte
šiandien išbandėm naujas sauskelnes bigsmile.gif liux thumbup.gif tik pagailėjau ilgesnės tos vietos kur snapius uzkabint.. bet bėda tik tame kad jei pilvuko apimtis padidės tai nelabai jos mum betiks.. na gerai kad tokio dydžio tik tris pasiuvau.. kitos didesnės...

user posted image
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.