Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: daugkartinės sauskelnės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
juraciuxzx
QUOTE(Akviliuks @ 2010 02 22, 16:58)
nematau nieko schmoll.gif

Per didele foto idejau atsiprasau norejau redaguoti bet kazkas spejo tuo metu parasyti zinute ir nebeleido redaguoti. dedu nuoroda.

http://public.fotki.com/juraciuxzx/sauskelnes/dscf2455.html
gitulia
http://public.fotki.com/juraciuxzx/sauskel...n-su.html#media

Isduok paslapti sitos sauskelnes isiuvus su kuo kantavai? cia gal kokia speciali guma? Ir apskritai su kuo apkantuojat pacias sauskelnes - ar yra spec kantavimui juosteles, ar kerpat is paprastos medziagos ir lyginat? Papasakokit nemoksai, o tai vis knieti pabandyt, o kaip tas daroma nezinau blush2.gif
juraciuxzx
QUOTE(gitulia @ 2010 02 22, 18:02)

Isduok paslapti sitos sauskelnes isiuvus su kuo kantavai? cia gal kokia speciali guma?

Taip yra guma kantavimui, lenkiama pusiau. labai patogu kantuoti su zigzagu:) nieko nereik nei striguot o ir papildoma pedele masinai nebutina man ir taip gerai gavosi
Papildyta:
tiesa ta guma kainuoja 2 lt uz metra bent jau as tiek mokejau
Tomy
Aš naudojau paprastą gumą, papraščiausią ir viduje įsiuvu, paskum kai išverčiu persiuvu dar syk ir psio gaunas liux.

Payoutubinau, tai va dedu filmuką kaip siūt 4u.gif (aš pati taip ir išmokau)

Prašom mamukai 4u.gif

Pajutubinkit ir Jumi: diaper, sew diaper, cloth diaper - daug filmukų yra. Jei norite turiu kompe iškarpą gero (68/74 ir 80/86) dydžio PDF formate. Parašykit AŽ el paštą atsiųsiu 4u.gif
gitulia
Aciu merginos uz informacija, tobulinsimes biggrin.gif
Juraciuxzx, tai tu ir visa sauskelne be spec. pedeles apkantuoji? As kaip tik masciau, kad gal man tokia pedele nusipirkt reiktu, bet jei ir be jos neblogai gaunasi, galima butu ir pataupyt g.gif

Tomy aciu uz info, as paprastai sauskelnes moku siuti ir jau nemazai pasisiuvau, bet va mane sudomino tu isiuvu (angliskai gussets atrodo vadina) gumeles, va kaip cia parodyta:
http://www.diapersewing.com/cover_with_snaps.htm

Tomy
QUOTE(gitulia @ 2010 02 22, 22:31)
Tomy aciu uz info, as paprastai sauskelnes moku siuti ir jau nemazai pasisiuvau, bet va mane sudomino tu isiuvu (angliskai gussets atrodo vadina) gumeles, va kaip cia parodyta:
*

FAjnutes šitos labai 4u.gif
juraciuxzx
QUOTE(gitulia @ 2010 02 22, 23:31)
mane sudomino tu isiuvu (angliskai gussets atrodo vadina) gumeles, va kaip cia parodyta:
*

Tik cia parodyta, kad visa sauskelne apkantuota, per visa perimetra, bet bent jau man buvo labai sunku guma graziai prisiuti ten kur jos nereikia tempti. Be to daugiau gumos reikia jei per visa perimetra kantuoti.
As taip dariau:

http://public.fotki.com/juraciuxzx/sauskel...auskeln-su.html
kristi13
Sveikutės. 4u.gif
Turiu mažą berniuką ir nusprendžiau pasiūti jam keletą daugkartinių sauskelnių. Na žinoma nesu aš tokia didelė jų gerbėja, bet vasarai kai karšta, jos labai pravers. Ir vyrukui neperkais ir užpakaliukas nešus.
Žodžiu pasiraitosiu rankoves ir kibsiu į darbą ax.gif
gitulia
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 02 23, 12:13)
Tik cia parodyta, kad visa sauskelne apkantuota, per visa perimetra, bet bent jau man buvo labai sunku guma graziai prisiuti ten kur jos nereikia tempti. Be to daugiau gumos reikia jei per visa perimetra kantuoti.
As taip dariau:

http://public.fotki.com/juraciuxzx/sauskel...auskeln-su.html
*

As turejau omenyje, kad kantuojant visa sauskelne naudoti ne guma, o dekoratyvine spalvota juostele, gumyte juk tik apie kojytes reikalinga.
eling
Mamytės, kam reikia nuorodos, kaip iš megztuko pasisiūti prilaikančias kelnytes, užsukite į 17 psl, 198 žinutę, ten rasite. 4u.gif
·..•SunShine•..·
Sveiko mamytės. Turime pirktines prilaikančias kelnaites 86/92 dydžio, tačiau nors mes esam 74cm (9,5mėn) jau tos veržia per kojytes. Nutariau nusimegzti tokias kelnaites pati, todėl norėčiau pagalbos kaip tai reikia daryti. Yra pradžioje įmesta keletą nuorodėlių, tačiau svetimom kalbom iššifruot mezgimo principo nepavyko. Gal galėtumėte paaiškinti kaip megzti? blush2.gif
1) Kiek maždaug akių uždėt?
2) Megzti tikriausiai gerom akim arba ripsu užtenka?
3) Kaip ten su akių nuelidimu klešnytėms. Gal galite parašyt kas kiek eilių kiek akių nuleist?
4) Kas kiek eilių kiek akių uždėt?

Ačiū 4u.gif
hela77
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2010 02 26, 10:40)
Sveiko mamytės. Turime pirktines prilaikančias kelnaites 86/92 dydžio, tačiau nors mes esam 74cm (9,5mėn) jau tos veržia per kojytes. Nutariau nusimegzti tokias kelnaites pati, todėl norėčiau pagalbos kaip tai reikia daryti. Yra pradžioje įmesta keletą nuorodėlių, tačiau svetimom kalbom iššifruot mezgimo principo nepavyko. Gal galėtumėte paaiškinti kaip megzti?  blush2.gif
1) Kiek maždaug akių uždėt?
2) Megzti tikriausiai gerom akim arba ripsu užtenka?
3) Kaip ten su akių nuelidimu klešnytėms. Gal galite parašyt kas kiek eilių kiek akių nuleist?
4) Kas kiek eilių kiek akių uždėt?

Ačiū  4u.gif
*

nu kad sita schema tai isvis labai aiski.. http://www.ottobredesign.com/en/print/pdf/...er_cover_en.pdf bet jei kalba trukdo, tai gal ir neaisku... g.gif
Gal Jus megzkit pagal antra dydi- 10-24 menesiu.
Pabandysiu vertima padaryt blush2.gif
uzdedat 46 akis, mezgat 17 eiliu 1gera, 1 bloga. Bus nugaros krastas.
gerom mezgam 28 eiles,, tada pradedam siaurint kojytem- -8 eiles sumegzti po 2 akis is abieju pusiu. sumezgineti laisvai, kag paskui koju neverztu. Po sumezgimo turetu buti like 14 akiu. megzti 14 eiliu.
tada pradet platint. 3 eiles prideti po 1 aki, paskui 3 akis. tai daryti is abieju pusiu. pridejote dabar po 6 akis is abieju krastu. Gaunasi 26 akys.
megzti 28 eiles. Paskui 1gera,1 bloga megzti 17 eiliu- bus priekio krastas. uzbaigti irgi labai laisvai.
klesnem- surinkti 36 akis, megzti 6 eilem ir sumegzti laisvai (as cia neuzbaigiau, o i aki iveriau gumyte).
paskui viska susiuti- gausis 2 siules prieky.
Tikiuosi pades... ax.gif
·..•SunShine•..·
QUOTE(hela77 @ 2010 02 26, 10:54)
nu kad sita schema tai isvis labai aiski.. http://www.ottobredesign.com/en/print/pdf/...er_cover_en.pdf bet jei kalba trukdo, tai gal ir neaisku... g.gif
Gal Jus megzkit pagal antra dydi- 10-24 menesiu.
Pabandysiu vertima padaryt  blush2.gif
uzdedat 46 akis, mezgat 17 eiliu 1gera, 1 bloga. Bus nugaros krastas.
gerom mezgam 28 eiles,, tada pradedam siaurint kojytem- -8 eiles sumegzti po 2 akis is abieju pusiu. sumezgineti laisvai, kag paskui koju neverztu. Po sumezgimo turetu buti like 14 akiu. megzti 14 eiliu.
tada pradet platint. 3 eiles prideti po 1 aki, paskui 3 akis. tai daryti is abieju pusiu. pridejote  dabar po 6 akis is abieju krastu. Gaunasi 26 akys.
megzti 28 eiles. Paskui 1gera,1 bloga megzti 17 eiliu- bus priekio krastas. uzbaigti irgi labai laisvai.
klesnem- surinkti 36 akis, megzti 6 eilem ir sumegzti laisvai (as cia neuzbaigiau, o i aki iveriau gumyte).
paskui viska susiuti- gausis 2 siules prieky.
Tikiuosi pades... ax.gif
*

Labai ačiū. Einu bandyt megzti 4u.gif bigsmile.gif
gitulia
SunShine, tik pries megzdama ivertink savo siulu ir virbalu stori del akiu skaiciaus mirksiukas.gif As pvz. savo nepilnai 3 men. leliukui per visa pilvuko apimti dejau 85 akis ir numezgus juosmeni platinau iki 100 akiu. Mezgiau 3 nr. virbalais.
·..•SunShine•..·
QUOTE(gitulia @ 2010 02 26, 11:27)
SunShine, tik pries megzdama ivertink savo siulu ir virbalu stori del akiu skaiciaus mirksiukas.gif  As pvz. savo nepilnai 3 men. leliukui per visa pilvuko apimti dejau 85 akis ir numezgus juosmeni platinau iki 100 akiu. Mezgiau 3 nr. virbalais.
*

Dėkui už patarimą 4u.gif

Dar įdomu toks dalykas. Įprasta vilna "kandžiojas", gal vaikui dirgins? Turiu flavia baby siūlu, jie gryna vilna tik visai "nesikandžioja. Gal juos specialiai kaip nors apdirba, kad tą vilnos savybę panakina ir įdomu ar tokie siūlai turės savybę nepraleisti skysčių, ar tiks lonalizavimas ? g.gif
gitulia
Na as grynai tos namines kandancios vilnos vaikui ant uzpakaliuko nemauciau, nes pati net kojiniu tokiu negaliu nesioti kaip man kanda doh.gif O parduotuveje pirkta ne visa tinka. As pvz. su kasmyro vilna taip apsirikau, pirma numezgiau, o tik po to isbandziau, leido kaip retis, nepadejo net lanolinas. Vienas merino vilnos mezgiau - tiko, gal ne taip gerai laike kaip popolinio dviogubos, bet kazkiek laike. Itariu jei antra sluoksni kaip iklotukaklyniuko vietoj buciau isiuvus, butu dar geriau buve.
Cia berods akvilyte buvo davusi patarima - pirma numegzti bandymuka, lanolizuoti, isbandyti ir tik tada jei tinka megzti kelnytes. As patingejau bandyti, tai mezgiau be reikalo, po to kelnytes siek tiek nuardziusi transformavau i kepure biggrin.gif
akvilyte
QUOTE(gitulia @ 2010 02 26, 10:55)
, po to kelnytes siek tiek nuardziusi transformavau i kepure  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif thumbup.gif svarbu gera fantazija thumbup.gif
hela77
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2010 02 26, 11:38)
Dėkui už patarimą  4u.gif

Dar įdomu toks dalykas. Įprasta vilna "kandžiojas", gal vaikui dirgins? Turiu flavia baby siūlu, jie gryna vilna tik visai "nesikandžioja. Gal juos specialiai kaip nors apdirba, kad tą vilnos savybę panakina ir įdomu ar tokie siūlai turės savybę nepraleisti skysčių, ar tiks lonalizavimas ? g.gif
*

as mezgiau is Rasakilos vilnos (tiksliau merino vilnos). kainuoja, bet vis pigiau nei pirktines ax.gif
eling
Mamytės, ar kuri bandėte šilko įklotukus? Rekomenduoja paraudusiai, sudirgusiai odelei. Įdomu būtų sužinoti ar pasiteisino. Nežinau kaip jūs, bet mūsų šikniukas karts nuo karto parausta, kad ir kaip dažnai keičiame sauskelnytes.
eling
Kažkaip man vistiek neaišku kaip ten tos įsiuvus įsiūti blush2.gif , ir vienaip žiūrėjau ir kitaip, norėtųsi išbandyti ir tokį, regis labai praktišką variantą, bet dar nesuprantu kaip tai padaryti g.gif . Juraciuxzx, gal galima būtų truputį išsamiau paaiškinti man tokiai "šviežiai siuvėjai"? 4u.gif
hela77
QUOTE(eling @ 2010 02 26, 20:46)
Mamytės, ar kuri bandėte šilko įklotukus? Rekomenduoja paraudusiai, sudirgusiai odelei. Įdomu būtų sužinoti ar pasiteisino. Nežinau kaip jūs, bet mūsų šikniukas karts nuo karto parausta, kad ir kaip dažnai keičiame sauskelnytes.
*

musu irgi kartais parausta verysad.gif bet tada palaikau ilgiau nuoga arba dedu sausus iklotus.
http://www.kikilis.com/e-parduotuve/iklota...--1vnt--15.html
juraciuxzx
QUOTE(eling @ 2010 02 26, 21:28)
Kažkaip man vistiek neaišku kaip ten tos įsiuvus įsiūti  blush2.gif , ir vienaip žiūrėjau ir kitaip, norėtųsi išbandyti ir tokį, regis labai praktišką variantą, bet dar nesuprantu kaip tai padaryti  g.gif . Juraciuxzx, gal galima būtų truputį išsamiau paaiškinti man tokiai "šviežiai siuvėjai"?  4u.gif
*

gerai paaiskinsiu:)smile.gifsmile.gif

tik ne dabar iskart. Kaip tik vienos dar neuzbaigtos siuti, tai pafotografuosiu ir tada su paaiskinimais idesiu kaip ka po ko daryti, nes sausai cia papasakojus be foto vistiek nebus aiskiau:)smile.gifsmile.gif
eling
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 02 28, 00:29)
gerai paaiskinsiu:)smile.gifsmile.gif

tik ne dabar iskart. Kaip tik vienos dar neuzbaigtos siuti, tai pafotografuosiu ir tada su paaiskinimais idesiu kaip ka po ko daryti, nes sausai cia papasakojus be foto vistiek nebus aiskiau:)smile.gifsmile.gif
*

clap.gif lauksiu!
gitulia
http://verybaby.com/tutorials/add-gussets-...-cover-pattern/

Cia gana aiskiai parodyta kaip daromi isiuvai.
gitulia
Pagyvinsim tema savo paskutiniais rankdarbiais biggrin.gif
Sauskelnes be isiuvu, su isiuvais dar nebandziau. Su isiuvais lauksim juraciukxzx nuotrauku 4u.gif
user posted image

user posted image
hela77
QUOTE(gitulia @ 2010 03 05, 17:49)
Pagyvinsim tema savo paskutiniais rankdarbiais  biggrin.gif
Sauskelnes be isiuvu, su isiuvais dar nebandziau. Su isiuvais lauksim juraciukxzx nuotrauku  4u.gif
user posted image

user posted image
*

thumbup.gif

Kokius siulus megztoms kelnytems naudojot?
gitulia
Cia merino siulai "Knitcol", bet tarp kojyciu dar isiuvau papildomai is storesnes vilnos numegzta iklotuka, nes vienas sluoksnis gal siek tiek per mazai siems siulams buvo.
Pingvinukas
QUOTE(gitulia @ 2010 03 05, 17:49)
user posted image
*

Jau koks grožis wub.gif
Tomy
Laaaabi gražios kelnytės. Laaabai wub.gif
gitulia
4u.gif Aciu uz musu kelnyciu ivertinima biggrin.gif
JulieTa
QUOTE(gitulia @ 2010 03 05, 18:05)
Cia merino siulai "Knitcol", bet tarp kojyciu dar isiuvau papildomai is storesnes vilnos numegzta iklotuka, nes vienas sluoksnis gal siek tiek per mazai siems siulams buvo.
*

labai patiko sitos jusu kelnytes. labai noreciau ir as tokiu savo sunui bigsmile.gif o i vidu ka dedat? g.gif medvilne, bambuka ar dar kazka? g.gif
gitulia
JulieTa, viduj flanelines sauskelnes, o ant ju vilnones kelnytes mirksiukas.gif
user posted image

Lailatina
Akvilyte, kadangi cia tavo tema, tai gal ir naujus namucius pastatysi, kai sie jau baigsis? As kol kas tik renku informacija visokiausia, bet jau greitai gali prireikti ir is kitos puses pasireiksti, nes gimus leliukui tikriausiai pabandysiu ir pati pasisiuti kazka, tai klausimu tikriausiai milijonas iskils...
eling
gitulia labai gražios kelnytės thumbup.gif . ir vilononytės tokios mielos. O flanelines iš kokių sluoksnių siuvai? Jos kišeninės?
gitulia
eling, as flanelines visada siunu is dvieju sluoksniu flaneles ir trys-keturi sluoksniai plonesnio froto iklotuko. Ne, cia ne kisenines, kazkodel kiseniniu nesiunu, man taip paprasciau, uzdedi visa sauskelne ir viskas.

O cia vakarykstis pazaidimas - du sluoksniai flaneles, froto iklotukas ir virsus medvilnes veliuras ax.gif
user posted image
T'Nova
pavydziu isradingumo:geda2:
gitulia
Isradingumo, fantazijos ir man truksta, bet kai interneto platybese prisiziuri tiek groziu, ir pati uzsimanai kazko idomesnio, nes kainos gatavu .. doh.gif

O cia ant savininko uzpakaliuko biggrin.gif
user posted image
eling
QUOTE(gitulia @ 2010 03 11, 13:32)
eling, as flanelines visada siunu is dvieju sluoksniu flaneles ir trys-keturi sluoksniai plonesnio froto iklotuko. Ne, cia ne kisenines, kazkodel kiseniniu nesiunu, man taip paprasciau, uzdedi visa sauskelne ir viskas.

O cia vakarykstis pazaidimas - du sluoksniai flaneles, froto iklotukas ir virsus medvilnes veliuras  ax.gif
user posted image
*

Kokios mielos bigsmile.gif ! Aš siūnu kišenines dėl trumpesnio džiuvimo laiko. O patį sauskelnių modelį pati išmąstei, ar iš kur nors atsisiuntei? Sakyčiau, toks paprastesnis variantas, nei tas populiarusis.
gitulia
eling, cia tas populiarusis ottobre variantas, tik uzsegimus staciakampius padariau ir gumeles kitaip siunu - paprasciau mirksiukas.gif Del dziuvimo kol kas bedu neturim, kol yra sildymas ir namuose be proto silta, kaip bus veliau matysim, gal pulsim ir mes kiseniniu siuti biggrin.gif
eling
QUOTE(gitulia @ 2010 03 11, 15:35)
eling, cia tas populiarusis ottobre variantas, tik uzsegimus staciakampius padariau ir gumeles kitaip siunu - paprasciau  mirksiukas.gif  Del dziuvimo kol kas bedu neturim, kol yra sildymas ir namuose be proto silta, kaip bus veliau matysim, gal pulsim ir mes kiseniniu siuti  biggrin.gif
*

Nagi pasidalink kaip gumeles paprasčiau siūti rolleyes.gif
juraciuxzx
Na dedu ka pazadejau:)
nors toje angliskoje nuorodoje viska lygiai taip pat daro:)

http://public.fotki.com/juraciuxzx/kaip-siti-siuvus--s/
thumbup.gif
thumbup.gif
thumbup.gif
Man tas sauskelnes besiuvant norisi dar vieno mazylio:)smile.gifsmile.gif

gitulia
QUOTE(eling @ 2010 03 11, 15:20)
Nagi pasidalink kaip gumeles paprasčiau siūti  rolleyes.gif
*

Kadangi man ne visada sekdavosi lygiai sugaudyti ir susiuti i viena sauskelnes du sluoksnius, kuris yra vienas tiesus, o kitas surauktas gumytem, tai pabandziau pirma juos susiuti isvirksciojoje puseje, po to gumeles isiuti is karto per abu sluoksnius uz siules prie pat krasto, o tik tada isversti ir apsiuti papildomai tiesia siule ten kur norisi. Visai gerai gavosi ir tikrai suraukia apie kojytes ne blogiau nei jau visiems zinomu metodu siunant mirksiukas.gif
Tikiuosi supratot ka bandziau paaiskint, kazkaip sunku zodziais pasakot, rodyt lengviau g.gif biggrin.gif

Juraciuxzx, gera tavo pamokele ir simpatiskos sauskelnes thumbup.gif
eling
juraciuxzx , ačiū už išsamią pamokėlę. Labai linksmos sauskelnytės! 4u.gif Tikiuosi surasiu kantavimo gumelę ir tuomet kibsiu į darbus. Kaip supratau, kantuojant reikia gumelę kažkiek įtempti? g.gif Dar mąstau, gal įmanoma įsiuvais patobulinti jau pasiūtas sauskelnes???

QUOTE(juraciuxzx @ 2010 03 11, 16:39)
Na dedu ka pazadejau:)
nors toje angliskoje nuorodoje viska lygiai taip pat daro:)

http://public.fotki.com/juraciuxzx/kaip-siti-siuvus--s/
thumbup.gif
thumbup.gif
thumbup.gif
Man tas sauskelnes besiuvant norisi dar vieno mazylio[COLOR=red]smile.gifsmile.gifsmile.gif
*

Atsargiai, norai pildosi! biggrin.gif

gitulia , šiaip ir man tenka pasikankinti prisiūnant abu sluoksnius vieną prie kito, sutinku, kad tai truputį sudėtinga ax.gif , bet va taip pasilengvinti siuvimo proceso aš neišmąsčiau, vis galvojau, kad man nesigauna, nes esu visiška pradedančioji biggrin.gif . Jei leisi, pasinaudosiu tavo idėja kitom savo sauskelnėm blush2.gif
Beje, o kur tu pirkai tuos Knitcol siūlus? Jie tokie linksmučiai, bet kiek ieškojau Lietuvos e-parduotuvėse, nepavyko rasti unsure.gif
gitulia
eling, as irgi ne siuveja, su siuvimo masina susipazinau tik sauskelnes siudama biggrin.gif
Bandyk, gal ir jums toks siuvimo variantas bus patogesnis. osiulus as pirkau Klaipedos akropolio siulu parduotuveje, bet kazin ar rekomenduociau pirkti, ne pats geriausias sulaikymas sysiaus. Teko is kitokios vilnos dar iklotuka i vidu isiuti, kad geriau laikytu. g.gif
eling
QUOTE(gitulia @ 2010 03 12, 18:29)
eling, as irgi ne siuveja, su siuvimo masina susipazinau tik sauskelnes siudama  biggrin.gif
Bandyk, gal ir jums toks siuvimo variantas bus patogesnis. osiulus as pirkau Klaipedos akropolio siulu parduotuveje, bet kazin ar rekomenduociau pirkti, ne pats geriausias sulaikymas sysiaus. Teko is kitokios vilnos dar iklotuka i vidu isiuti, kad geriau laikytu.  g.gif
*

Ne kelnytėm noriu, o kitiems mieliems drabužėliams. mirksiukas.gif
J-u-r-a-t-e
Žinot, perskaičiau visą temą ir labai susidomėjau daugkartinėmis sauskelnėmis.
Ačiū visoms už įvairius patarimus, reiks pamastyti iš kur siuvimo mašiną pasiskolinti ir pamėginti pasiūti nors vienas sauskelnes, svarbiausia, kad nedingtų noras thumbup.gif
QUOTE(eling @ 2010 02 25, 22:06)
Mamytės, kam reikia nuorodos, kaip iš megztuko pasisiūti prilaikančias kelnytes, užsukite į 17 psl, 198 žinutę, ten rasite.   4u.gif
*

Na, jei radai kur ta nuoroda yra, galėjei ir dar sykį ją imesti. smile.gif Nereiktų kitoms mamoms laktyti per visą temą ir ieškoti smile.gif Štai jei kam dar idomu, kaip iš megztuko pasisiūti prilakančias kelnytes. http://www.borntolove.com/frugal-column2.html
gitulia
QUOTE(eling @ 2010 03 12, 19:30)
Ne kelnytėm noriu, o kitiems mieliems drabužėliams.  mirksiukas.gif
*

Tada tikrai tiktu, siulai svelnus, malonus megzti, kol kas atrodo, kad neblogai devisi, nesivelia mirksiukas.gif
eling
Pasirodo kantavimo gumos mūsų provincijose nebūna blink.gif (neradau), kaip čia dabar su paprasta guma išsisukt? mastau.gif Kažkuri mamytė rašė, kad irgi neblogai gaunasi...
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.