Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mamai nepatinka mano isrinktasis
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Puzirc
mano mamai nepatinka mano isrinktasis. maniskis labai geras, darbstus, man atsidaves kaip niekas kitas, esam kart 4 metus. taciau mano mamai jis niekaip neitinka. mes norim ir tuoktis bet jai jis kliuna. na maniskis nera labai socializuotas, jai jai jo bajeriai, juokeliai, pokstai toki inirsi kelia kad baisu. jam nieko nesako, betuztat man pasako, o as i asaras. jis stengiasi draugiska kontakta palaikyt, bendraut ir pan, ir papokstauja, o mama be jokio humoro jausmo (bent jau is mylimojo mano puses kas eina) ir nuolat pyksta. net slyksciu izeidimu jo adresu isgirdau. tik verkt norisi. mano vaikinas zino ka mama galvoja, sako nebejuokausiu. bet ne jo pokstuose esme. sese ir jos vyras i aukstumas iskelti, matyt del to kad retai matosi. o as kol dar gyvenu su mama, tikslaiu ji pas mane, tai ir problemos. prasau patarkit, kaip numalsint ta karo ugni
nmante
Manau,pradet reik atskirai gyvent nuo mamos.Ir gal maziau reaguot i mamos nuomone siuo klausimu-juk esat suaugusi,pati galit tvarkyt savo gyvenima,rinktis ,su kokiais zmonemis bendrauti.Juk jums su tuo zmogum gyvent ir gyvent,o mama turi turet savo gyvenima.Gal emociskai labai suaugusi dar su mama esat,jei taip skaudina jos nuomone,tikrai sakau,jei galimybe menkiausia yra-eikit atskirai gyvent,ir mama pasiilgs,ir labiau prades vertinti jus,gal reiks kokios pagalbos is jusu isrinktojo puses-ziurekit,pagelbes mamai-patikt prades
sekmes
ir daugiau pasitikejimo
inga222
visiskai sutinku su nmante smile.gif nesuprantu kaip mama gali kategoriskai reguoti i zmogu kuri myli jos dukra g.gif tikiuosi as nebusiu tokia mama cool.gif pasitikejimo savim juk gyvenimas yra tavo o ne mamos ir jis mums tik vienas. imk viska ka gali ir jei galvoji kad busi laiminga tai ir buk wub.gif sekmes wub.gif
TerrorisTe69
bet čia įdomiai. o tai dėl ko jis neįtinka mamai? kokios jos nepasitenkinimo priežastys? galbūt jis išgeriantis, kartais pakeliantis ranką, nerimtas,mėgstantis moteris arba tinginys? nenoriu nieko blogo sakyt,bet iš tikrųjų kartais mamos mato viską iš šalies ir geriau žino,ko galima tikėtis. kai moteris myli,ji daug ko ir nepastebi ar nenori pastebėt,o kai susituoki ir išlenda visos ylos. gal reiktų vis dėlto atsižvelgt į mamos nuomonę? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.