Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vandens Vichy parkas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2
daluze1
Mes pirma karta buvom Druskininku vandens parke ,kai dukrytei buvo 10 menesiu.Is pradziu buvom varlinyke,bet poto atsibodo ir nuejom i suaugusiu dzakuzi.Is viso prabuvom 3 valandas ir be jokiu problemu. thumbup.gif
sibaivirga
Ruošiamės ir mes su savo mažyliu į vandens parką. Tik nežinau, kur pirkti maudymuisi skirtas sauskelnes g.gif . Gal ten vietoje galima jų įsigyti, o gal ir vaistinėse būna?
marselina
QUOTE(sibaivirga @ 2009 05 26, 14:29)
Ruošiamės ir mes su savo mažyliu į vandens parką. Tik nežinau, kur pirkti maudymuisi skirtas sauskelnes g.gif . Gal ten vietoje galima jų įsigyti, o gal ir vaistinėse būna?
*

Aš lyg kažkada Maximoj mačiau, tik niekaip nepamenu ar "Pampers" ar "Huggies" ten jos buvo... g.gif
Nes ir mums reiks jų pasidairyti, jei papramogaut planuojam. smile.gif
kuklute30
QUOTE(marselina @ 2009 05 27, 13:14)
Aš lyg kažkada Maximoj mačiau, tik niekaip nepamenu ar "Pampers" ar "Huggies" ten jos buvo...  g.gif
Nes ir mums reiks jų pasidairyti, jei papramogaut planuojam.  smile.gif
*

Maudynems skirtus pampersiukus pardavineja Maximos parduotuves. Buna ir didesnese Eurovaistinese. Lietuvoj prekyboj maciau tik Huggies maudyniu pampersiukus. Patys tokius pirkom, kai pernai vasara vezemes savo mazyle, kuriai buvo tik 4,5men. i Druskininku vandens parka. Patiko mums visiems thumbup.gif , o ir mazoji krykstavo ir kele dziaugsma aplinkiniams bigsmile.gif Jau dabar laukiam nesulaukiam liepos menesio, nes ir vel vaziuosim bigsmile.gif
Nebijokit, mamytes, vezkites savo mazas lelytes kartu, vaikuciai labai megsta vandeni, o parkuose esancios vaiku erdves tikrai 100proc. pritaikytos mazyliams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
simasta
Mes ten pliuškenomės, kai dukrytei buvo 1,1mėn, įspūdžiai puikiausi bigsmile.gif thumbup.gif
marselina
Mes irgi planuojame į kurį nors vandens parką su vaikais nulėkt. Sūnus jau dičkis, jam tinka betkoks biggrin.gif , bet va mažylei nesenai sukako metukai.
Tai dabar visai pasimečiau... doh.gif Vieni sako, kad Druskininkuose su tokiais mažiais geriau, kiti kad Vichy parkas daug geriau... g.gif
Padėkit apsispręst!!!
Ačiū. smile.gif
šneider
QUOTE(marselina @ 2009 05 29, 13:59)
Vieni sako, kad Druskininkuose su tokiais mažiais geriau, kiti kad Vichy parkas daug geriau...  g.gif
Padėkit apsispręst!!!
Ačiū.  smile.gif
*

Mus irgi domintu tokia informacija ax.gif
trojana
pries vaziuojant i Vichy parka ieskojau info sioj temoj apie maudymosi sauskelnes, lyg ir neradau. Informuoju as biggrin.gif : sauskelnes galite nusipirkti vietoje, kaina 2,90. Mano maze 1.4 meu isbuvo puikiai 4 valandas, labiausiai patiko burbulinese voniose. Jei kas abejojat, vaziuokit mirksiukas.gif
*Perla*
Sveikos mamytes 4u.gif
Musu mazylei 1,6 men.sakykit,kaip jus rengiat vaikucius baseinuose? 4u.gif
pupik
1,6 mėn manyčiau ankstoka vesti, nes ir odelė dar neturi jokios savo apsaugos, o ten vanduo - ne namų vonios, antra vertus - gan daug skersvėjų, skirtingos temepratūros vandenų - toks mažas vaikas gali neadekvačiai sureaguoti, t. y. susirgti. O vyresniems - nuo kokių metų, kai jau patys paeina - super thumbup.gif , tikras rojus. Maudimukas ir sauskelnės tokio amžiaus vaikui - nieko daugiau nereik, nebent dar chalatėlis frotinis ar rankšluostis jei ilgai būnat - poilsio pertraukėlėmis - ir tai nebūtina. Šiap vaikai ten užsigrūdina, mes jau metus einam, jokių ligų, nors ir anksčiau nesirgo, bet labai gera savijauta, atsigauna vaikai, prisidūksta, labai geros emocijos, nuotaika puiki, veikt pilna ko, įspūdžių daug - labai rekomenduočiau. 4u.gif
*Perla*
QUOTE(*Perla* @ 2009 09 29, 22:28)
Sveikos mamytes 4u.gif
Musu mazylei 1,6 men.sakykit,kaip jus rengiat vaikucius baseinuose? 4u.gif
*

Na mums Metukai ir sesi menesiai 4u.gif tai manau apsilankysime butinai.aciu uz atsakyma wub.gif
pupik
a a a a doh.gif , o aš pamaniau 1,6 mėnesio.
Tai jei jau metukus turit - eikit, labai labai smagu ir manau patiks 4u.gif
irbyte
smagu, bet man baisi ten higiena...visokio plauko liaudies pilna, o kaip ten kas del dezinfekcijos neaisku schmoll.gif
pupik
Aš tai pasakyčiau, kad tai, kiek ir kaip jie dezinfekuoja, tai mums nežinoma. bet daug ką galima pasidaryti ir pačiam ar nepasidaryti pačiam. Vieni basi laksto, kiti su šlepetėm, vieni gula ir sėda nieko nenusiplovę, kiti - plauna, vieni eina į parką net nenusiprausč po dušu, ir "prausiasi" parke, kiti nusiprausia preiš įeidami, vieni mirksta ir atlieka savo mažus reikalus džakuzi, kiti to nedaro. Žodžiu, kiap ir visame pasaulyje ir bet kur kitur - ta higienos dalis, kuri mums pavaldi - ji ir mūsų rankose.
DiaSelė
mano dukrai patiko,buvome 2m smile.gif
xde
atgaivinu tema...perpildytas vichy dabar,vaiku zonoje gal ir nieko,buna,kad ir tuscia buna,bet visos jakuzzi ir pirtys perpildytos...Turiu metini abonementa,lankiausi darbo diena pries pietus ne karta ir visad labai daug zmoniu,kol kas nesiryztu 1.3 m.dukrytes ten veztis...
virvė
na, Vichy parke nebuvom, bet Druskininkų lankomės nuo 5mėn. thumbup.gif nieko vaikui nepasidaro - nei serga, nei beria. Aišku, smagiau būtų, jei kartu važiuotų kas iš artimų ir minutę kitą pabūtų su vaiku, kol nueisit pačiuožinėt ar į pirtį su vyru, nes bent Druskinikuose, tai į pirčių erdvę vaikų neleidžia doh.gif priešingu atvėju, pramogauti tenka po vieną ax.gif
mūsiškė dievina vaikų ervę ir sūkurinę vonią. yra buvusi ir garinėj pirtį, kur +45C.
Mazosios
Mes buvo ir Druskininkuose ir Vilniuje,kai mazajai buvo 7men,plaukiojo patenkinta su ratu ant kakliuko,labai patiko Druskininkuose!!!! thumbup.gif Vilniuje mums buvo per salta! Ruosiuosi vel i Druskininkus bigsmile.gif
luli
Mums beveik 1,5metuku,praeita sekmadieni pirma karta buvomvandens parke,dukrytei labiausiai patiko burbuliuku vonij smile.gif .Galiu pasakyt,mano dukryte labai megsta vandeni,tik beda viena,kad man vienai sunku su ja susitvarkyt,reikia aprengt,paciai persirengt,poto plaukucius issidziovint,o ji nei minutes vienoj vietoj nenustygsta,tai taip ir gaudziau po persirengimo kambarius doh.gif .
jupa
Visai gerai pasibūt vandens parke ir su mažu vaiku, mes buvom Vichy porą kartų, paskui savaitę Druskininkuose sanatorijoje... tik būtinai reikia turėti vandens batukus, nes be jų net pavojinga paleist, aišku, maudymosi sauskelnes, ir dar mes vežamės pripučiamą liemenę... jeigu suaugusieji du, tai visai problemų nėra - galima pasikeičiant ir pirtelėje pasikaitint, ir baseine paplaukioti... thumbup.gif
kinder_surprise
A turiu metini abonementa, dazniausiai einu be dukrytes, bet esu ir su ja kelis kartus buvus,jai laaabai patinka,tik as megeja pirtyse pasisildyt, o jos ilgam tai negaliu nuvest, tai ir tenka eit vienai eit. Ir siaip ziema tai daznaj nenoriu jos vest, bijau kad nepersaltu, bet pora kartu i menesi tai nueinam kartu.
...Dream...
o vaikams iki sesiu metu reikia lemeniu. ar gali buti paprasta pripuciama lemene is parduotuves ar reikia spec?
Pinka
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 26, 11:05)
o vaikams iki sesiu metu reikia lemeniu. ar gali buti paprasta pripuciama lemene is parduotuves ar reikia spec?
*

liemeniu reikia, jei neturite ten galesite issinuomoti, o jei turite tiks ir paprasta plaukimo liemene is parduotuves 4u.gif
...Dream...
QUOTE(Pinka @ 2010 05 26, 14:37)
liemeniu reikia, jei neturite ten galesite issinuomoti, o jei turite tiks ir paprasta plaukimo liemene is parduotuves 4u.gif
*

aciu 4u.gif o kiek kainuoja nuoma?
Andrea85
Mes va specialiai del dukrytes (Jai 1,3) nusipirkome seimos VIchi abonementa. Labai jai ten patinka. Liemeniu jokiu nesidedam -nesiojam ant ranku arba vedam uz rankytes.
Dar esame nusipirke toki pripuciame rata-kedute. ten isodinam dukryte ir einam i sraunia upe ar dziakuzi. smile.gif
Girdejau, kad kai kurie leliukai vos ne kiekviena karta apsilanke VICHI suserga. Mes va jau esame buve apie 10 kartu, bet net slogos neatsirado. Manau viskas nuo vaiko imuniteto priklauso.
j.ole
QUOTE(Pinka @ 2010 05 26, 14:37)
*

Liemeniu tikrai nereikia
agute07
manau siais laikais visur viskas imanoma, tik ar patys kartais nenorite pailseti 4u.gif g.gif
Devintam danguj
Aš gal irgi norėčiau su vaiku apsilankyti vandens pramogu parke, tik bijau kad neišbertu (alergiški esam) g.gif Aš kai su vyru prieš 3 metus buvau Druskininku vandens parke, tai visas mano kūnas buvo išbertas nuo vandens (gal per daug chloruotas buvo) doh.gif
babis
Mano maziui vanduo, tai kazkas tokio bigsmile.gif Kai tik nueinam i baseina, tai vos speju gaudyt, kaip zuvis vandenyje, tik blogai kad nejaucia jokios baimes, brenda kuo giliau doh.gif
Liemenes nesidedam, nes musu maudymosi kostiumas specialus, jau kartu su liemene padaryta. Siaip ir nuo vaiko priklauso, det ar nedet liemene. Jei ramesnis vaikas, tai galima ir be jos, o savo isdykeliui tai butinai dedu, kai isaugsim, tada desiu paprasta liemene(maximose pilna tokiu), ir butinai dedu vandens batukus, nes laksto kaip pasiutes, tai ramu, neslydinejam ax.gif
lalana
aha,ir as bijau, kad neisbertu, nors buvom baseine ir nieko g.gif
pupik
Gal kas Vilniuje buvote šiom dienom - kaip ten - tas įvykis dėl legionelių - ar veikia, ar vaikšto žmonės, kokios temperatūros vanduo, ar yra šlangeliai gultams ri kėdems nusiplauti pirtyse?
Tomawru
o kokie ten batukai maudymuisi spec buna?gal galit foto ar nuoroda?
triksis
su 1m6 men vaikeliu neiciau i vichy parka,turime liudnos patirties,einame visa seima , bet mazosios neimame,ir po parko visi susergame rota virusu ir dar mazaja apkreciame,2 kart jau taip buvo verysad.gif noras dingo jau ten eiti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.