Mes pirma karta buvom Druskininku vandens parke ,kai dukrytei buvo 10 menesiu.Is pradziu buvom varlinyke,bet poto atsibodo ir nuejom i suaugusiu dzakuzi.Is viso prabuvom 3 valandas ir be jokiu problemu.
Ruošiamės ir mes su savo mažyliu į vandens parką. Tik nežinau, kur pirkti maudymuisi skirtas sauskelnes
QUOTE(sibaivirga @ 2009 05 26, 14:29) Ruošiamės ir mes su savo mažyliu į vandens parką. Tik nežinau, kur pirkti maudymuisi skirtas sauskelnes Aš lyg kažkada Maximoj mačiau, tik niekaip nepamenu ar "Pampers" ar "Huggies" ten jos buvo... Nes ir mums reiks jų pasidairyti, jei papramogaut planuojam. QUOTE(marselina @ 2009 05 27, 13:14) Aš lyg kažkada Maximoj mačiau, tik niekaip nepamenu ar "Pampers" ar "Huggies" ten jos buvo... Nes ir mums reiks jų pasidairyti, jei papramogaut planuojam. Maudynems skirtus pampersiukus pardavineja Maximos parduotuves. Buna ir didesnese Eurovaistinese. Lietuvoj prekyboj maciau tik Huggies maudyniu pampersiukus. Patys tokius pirkom, kai pernai vasara vezemes savo mazyle, kuriai buvo tik 4,5men. i Druskininku vandens parka. Patiko mums visiems Nebijokit, mamytes, vezkites savo mazas lelytes kartu, vaikuciai labai megsta vandeni, o parkuose esancios vaiku erdves tikrai 100proc. pritaikytos mazyliams
Mes ten pliuškenomės, kai dukrytei buvo 1,1mėn, įspūdžiai puikiausi
Mes irgi planuojame į kurį nors vandens parką su vaikais nulėkt. Sūnus jau dičkis, jam tinka betkoks
Tai dabar visai pasimečiau... Padėkit apsispręst!!! Ačiū.
pries vaziuojant i Vichy parka ieskojau info sioj temoj apie maudymosi sauskelnes, lyg ir neradau. Informuoju as
Sveikos mamytes
Musu mazylei 1,6 men.sakykit,kaip jus rengiat vaikucius baseinuose?
1,6 mėn manyčiau ankstoka vesti, nes ir odelė dar neturi jokios savo apsaugos, o ten vanduo - ne namų vonios, antra vertus - gan daug skersvėjų, skirtingos temepratūros vandenų - toks mažas vaikas gali neadekvačiai sureaguoti, t. y. susirgti. O vyresniems - nuo kokių metų, kai jau patys paeina - super
a a a a
Tai jei jau metukus turit - eikit, labai labai smagu ir manau patiks
smagu, bet man baisi ten higiena...visokio plauko liaudies pilna, o kaip ten kas del dezinfekcijos neaisku
Aš tai pasakyčiau, kad tai, kiek ir kaip jie dezinfekuoja, tai mums nežinoma. bet daug ką galima pasidaryti ir pačiam ar nepasidaryti pačiam. Vieni basi laksto, kiti su šlepetėm, vieni gula ir sėda nieko nenusiplovę, kiti - plauna, vieni eina į parką net nenusiprausč po dušu, ir "prausiasi" parke, kiti nusiprausia preiš įeidami, vieni mirksta ir atlieka savo mažus reikalus džakuzi, kiti to nedaro. Žodžiu, kiap ir visame pasaulyje ir bet kur kitur - ta higienos dalis, kuri mums pavaldi - ji ir mūsų rankose.
mano dukrai patiko,buvome 2m
atgaivinu tema...perpildytas vichy dabar,vaiku zonoje gal ir nieko,buna,kad ir tuscia buna,bet visos jakuzzi ir pirtys perpildytos...Turiu metini abonementa,lankiausi darbo diena pries pietus ne karta ir visad labai daug zmoniu,kol kas nesiryztu 1.3 m.dukrytes ten veztis...
na, Vichy parke nebuvom, bet Druskininkų lankomės nuo 5mėn.
mūsiškė dievina vaikų ervę ir sūkurinę vonią. yra buvusi ir garinėj pirtį, kur +45C.
Mes buvo ir Druskininkuose ir Vilniuje,kai mazajai buvo 7men,plaukiojo patenkinta su ratu ant kakliuko,labai patiko Druskininkuose!!!!
Mums beveik 1,5metuku,praeita sekmadieni pirma karta buvomvandens parke,dukrytei labiausiai patiko burbuliuku vonij
Visai gerai pasibūt vandens parke ir su mažu vaiku, mes buvom Vichy porą kartų, paskui savaitę Druskininkuose sanatorijoje... tik būtinai reikia turėti vandens batukus, nes be jų net pavojinga paleist, aišku, maudymosi sauskelnes, ir dar mes vežamės pripučiamą liemenę... jeigu suaugusieji du, tai visai problemų nėra - galima pasikeičiant ir pirtelėje pasikaitint, ir baseine paplaukioti...
A turiu metini abonementa, dazniausiai einu be dukrytes, bet esu ir su ja kelis kartus buvus,jai laaabai patinka,tik as megeja pirtyse pasisildyt, o jos ilgam tai negaliu nuvest, tai ir tenka eit vienai eit. Ir siaip ziema tai daznaj nenoriu jos vest, bijau kad nepersaltu, bet pora kartu i menesi tai nueinam kartu.
o vaikams iki sesiu metu reikia lemeniu. ar gali buti paprasta pripuciama lemene is parduotuves ar reikia spec?
Mes va specialiai del dukrytes (Jai 1,3) nusipirkome seimos VIchi abonementa. Labai jai ten patinka. Liemeniu jokiu nesidedam -nesiojam ant ranku arba vedam uz rankytes.
Dar esame nusipirke toki pripuciame rata-kedute. ten isodinam dukryte ir einam i sraunia upe ar dziakuzi. Girdejau, kad kai kurie leliukai vos ne kiekviena karta apsilanke VICHI suserga. Mes va jau esame buve apie 10 kartu, bet net slogos neatsirado. Manau viskas nuo vaiko imuniteto priklauso.
manau siais laikais visur viskas imanoma, tik ar patys kartais nenorite pailseti
Aš gal irgi norėčiau su vaiku apsilankyti vandens pramogu parke, tik bijau kad neišbertu (alergiški esam)
Mano maziui vanduo, tai kazkas tokio
Liemenes nesidedam, nes musu maudymosi kostiumas specialus, jau kartu su liemene padaryta. Siaip ir nuo vaiko priklauso, det ar nedet liemene. Jei ramesnis vaikas, tai galima ir be jos, o savo isdykeliui tai butinai dedu, kai isaugsim, tada desiu paprasta liemene(maximose pilna tokiu), ir butinai dedu vandens batukus, nes laksto kaip pasiutes, tai ramu, neslydinejam
aha,ir as bijau, kad neisbertu, nors buvom baseine ir nieko
Gal kas Vilniuje buvote šiom dienom - kaip ten - tas įvykis dėl legionelių - ar veikia, ar vaikšto žmonės, kokios temperatūros vanduo, ar yra šlangeliai gultams ri kėdems nusiplauti pirtyse?
o kokie ten batukai maudymuisi spec buna?gal galit foto ar nuoroda?
su 1m6 men vaikeliu neiciau i vichy parka,turime liudnos patirties,einame visa seima , bet mazosios neimame,ir po parko visi susergame rota virusu ir dar mazaja apkreciame,2 kart jau taip buvo
|