[/quote]
Mano pupa mokosi pūsti į švipuką, labai jai šis garsas patinka, ir kai pačiai gaunasi, ir kai aš stipriai pašvilpiu. Švilpukas ant ilgo pagaliuko, tai kartais kai apžioja, tai visas skylutes
Mes irgi su klecku daugybe visokiu zaidyniu prasimanydavom per situs visus metus atitinkamai su jo auganciu amzium
QUOTE(fainullkaa @ 2009 11 06, 12:42) Mano Matukas labai megsta gaudynes zaisti, ypac kai jis buna gaudomas ir BU-BU kai slepiesi nuo jo o jis nesitiki taves rasti sakai BU-BU tada jam buna laaabai juokinga Dominykui tai pats fainiausias zaidimas: gaudynes-slepynes, dar patinka su minkstu zaislu pasigrumti, i nosi jam ikasti
Žaidžiam tai labai įvairiai. Klausom muzikos, mokomės šokti, žaidžiam gaudynes, žaisliukai su kiekvienu mėnesiu darosi vis įdomesni
kadangi dar tik 5,5men esam,tai siai dienai labai megstam kaip mamyte su tetuku dainuoja,kartu su mazaja ant ranku sokam,kas be ko geriausi zaidimai,tai kai nuimi pampi
Su mazyliu atrandam visokiu uzsiemimu, pvz: Iskrausto mano virtuves stalciu (bet tik viena ir ta pati
mums 9 men tai zaidziam ivairius zaidimus-metom kamuoliuka, zaidziam slepyniu prieje prie uzuolaidu
mano 4 men mazylei ziauriai patinka manksta su rankom, kai as dainuoju kokia melodija ir suvedu ir atvedu i sonus rankas, pakeliu - nuleidziu, ratais suku, jai tiesiog akyse prasvieseja, juokiasi.
Mano mazutei irgi labai patinka manksteles su rankytem ir kojytem, ypac kai su kojom minam dviratuka arba i sonus bandau iszergti kaip varlyte ir burzgiu kaip traktorius trrr....
Mums beveik 7 men. Dainuoju as jai daznai, deklamuoju eilerascius - klausosi idemiai. Labai patinka plesyti zurnalus - tai plesom kartu.
na gal kartosiuos bet norisi parasyt kaip mes pramogaujam su mano 6 men lele. sokam pagal muzika, skaitom zurnalus (plesom juos) kai sakau jai eilerasti arba dainuoju tai klausos labai akukai net nemirksi. labai patinka slepynes kai mama pasislepia uz meskio atsiranda vel dingsta.
Mano mažylei patinka labiausiai kai jai dainuoju,ir mankšta.
Mes žaidžiam įvairius pirštukų žaidimus. Mano mažei tai labai patinka
Mano mazajai dar tik trecias menuo eina
Mano sunelis irgi labai mazas dar tik pus antro menesiuko
QUOTE(kamilele12 @ 2011 01 27, 13:05) Mano sunelis irgi labai mazas dar tik pus antro menesiuko MANISKIAI IRGI PUSANTRO MENESIO...as irgi manua , kad dar nelabai ka ir prigalvosi, na rytais truputi pakalbinu , kai issimiegojus , pavalgius , tai jau truputi sypsotis pradeda pasnekinta
Žinoma labai įdomus žaidimas Kuku. Ir dar įvairių smulkių daiktų tyrinėjimas.
maniskei irgi dar tik pusantro menesio tai nalabai ka ir sugalvosi daug ka su ja veikti. manksteles, nesiojimai ant ranku, masaziukai. ka dar butu galima veikti su tokio amziaus angeleliais?
Be daugybes cia isvardintu, atradau dar viena labai patinkanti (6 men). Sakau "Skrenda skrenda skrenda varna... (tuo metu mosikuodama rankomis ir delnais parodydama varnos snapa)... ir uz rankyciu (kojyciu, skruostuku, nosytes, pilvuko, uzpakaliuko ir t.t.) Ieva ciupt!" Aisku pagaunu uz tos vietos, apie kuria sakau ir pakutenu. Labai juokiasi, o jau kai tik isgirsta ta 'skrenda skrenda varna' tai net visa pradeda kojom rankom mosikuoti is dziaugsmo
QUOTE(Rassee @ 2011 03 03, 11:46) maniskei irgi dar tik pusantro menesio tai nalabai ka ir sugalvosi daug ka su ja veikti. manksteles, nesiojimai ant ranku, masaziukai. ka dar butu galima veikti su tokio amziaus angeleliais? pritruksta ir man fantazijos, bet su maziukais galima irgi uzsiimti. su saviskiu jau gal nuo menesio "vazinejom masina" - sugalvojau kad ir linksma butu ir ala masažiukas...su pirštais nuo po visa kūną važinėjam mašina (nžn kaip paaiškinti, tiesiog su dviem pirštukais vaikštau pvz nuo kojų, per pilvą, rankas ir etc. sakydama brrrr
Mano maziulis baisiai megsta suptis, pvz, atsigulu ant nugaros, iskeliu kojas, uzdedu ji ant blauzdu ir supu aukstyn zemyn. Jau kiek krykstauja
Kuo kudikelis vyresnis, tuo daugiau zaidimu atsiranda, net sunku dabar prisiminti viska, ka zaidziam.
Man tai brangiausias dalykas kuri prisimenu is vaikystes ir kuri tikrai darysiu ir savo dukrytei (na, dali jau darau), kai tetis ar mama supuodavo pasideje ant kojos...
Be to, manau, kad reikia ir pries veidrdi su vaikais pasimaivyti - juk jie mokosi is suaugusiuju... Ir dar, zinoma, dainos ir pasakos... Norisi, kad vaikas nuo mazu dienu mokytusi!!! O tai - puikus budas tam! Tai va... QUOTE(Banza @ 2012 02 10, 19:31) Man tai brangiausias dalykas kuri prisimenu is vaikystes ir kuri tikrai darysiu ir savo dukrytei (na, dali jau darau), kai tetis ar mama supuodavo pasideje ant kojos... As atsigulu ant nugaros, sulenkiu kojas, ant blauzdu pasodinu maziuli ir supu aukstyn zemyn. Aisku, tvirtai laikyti uz pazastyciu reikia, nes iseina kaip jodinejimas ant neprajodyto arklio, bet kaip maziuliui patinka!
musu vaikiui paskutiniu metu labai patinka kai krutine buciuoji garsiai ir kuo greiciau tuo jam juokingiau
Maniskis megsta kai kutenu ji visaip, kai sakau suvalgysiu tave ir sakydama am am am pilvuka gnaibau arba su kakta savo trinu, dabar jau daugiau visko ismokes tai gaudyniu zaidziam, as ant keturiu ji vaikausi po namus ir laikas nuo laiko pedute trumpam paciumpu kad galvotu jog tuoj pagausiu, tuomet azartas pabegti jam dar didesnis buna
Labai įdomi tema
Labai mėgstam pasimaivyti prieš veidrodį, jį paliesti, šypsotis, juoktis. Tai pat 'paskraidyti; į viršų, 'paskraidyti' lėktuvėliu ant pilvuko, labai patinka užsiimti su muzikiniais žaisliukais (turim du pianino tipo tokius tai dukrytė arba mamytė groja, žiūrim, kaip švieselės blyksi, dar ten gyvūnų garsai girdisi), taip pat aišku visus kitus barškučius barškina, kramtukus ragauja ir viską kitą, kas papuola po ranka. Mėgsta pasigriebti kokį distancinį, telefoną ar kitą gerą daiktą, kur būtų daug mygtukų. Patinka žiūrėti kaip mama gamina valgyti, arba plauna indus (ypač kaip vanduo iš krano bėga Žaidžia ir su žaisliukais nuo lavinimo kilimėlio, vibro kėdutės lanko, kartais ir ten pasėdi, pasisupa, pagroja. Labai patinka sekioti katę (pas mamą ant rankų būnant), ją stebėti ir kalbinti. DAr labai patinka klausytis, kai įjungiu filmuotus klipukus, kuriuose ji pati šneka, juokiasi - tada irgi pradeda šypsotis, šnekėti, juoktis. Dar 'skaitom' žurnalus ir visokius lankstinukus, reklamas, daug džiaugsmo būna juos paglamžyti, padraskyti. Kartais leidžiam pažiūrėti Tv, ypač mėgsta reklamas paspoksoti. Dažnai pažiūrime pro langą, papasakoju, kas ten matosi, ji irgi man savo įspūdžius išdėsto DAr darom sūpynes, aš atsigulus ant nugaros, sulenkiu kojas ir pasisodimus ant blauzdų pasisupam, tada būna daug šypsenų Daug dar žaidimų kasdien ekspromtu sugalvojam, atrandam kažką, kas mažajai patinka QUOTE(Banza @ 2012 02 10, 16:31) Man tai brangiausias dalykas kuri prisimenu is vaikystes ir kuri tikrai darysiu ir savo dukrytei (na, dali jau darau), kai tetis ar mama supuodavo pasideje ant kojos... O vakar netycia atradau dar viena "zaidima". Su SB metem vienas kitam kamuoliuka, tai nemoku apsakyt, koks buvo mazosios krykstavimas. Tiek juokiantis dar nebuvau girdejusi
Plunksons spalvotos, ir kutena ir smagu
My Webpage Maziukam labai patinka visokios teksturos, pabandykit duoti zaisti su zelatina. Jei ir suvagys nieko tokio. My Webpage QUOTE(Banza @ 2012 02 10, 16:31) Man tai brangiausias dalykas kuri prisimenu is vaikystes ir kuri tikrai darysiu ir savo dukrytei (na, dali jau darau), kai tetis ar mama supuodavo pasideje ant kojos... mano berniukui irgi patikdavo tokie pasupimai, skraidymai. dar ir dabar norėtų, tik kad nelabai išeina tokio dičkio
Ir aš galiu pasidalyti "atradimu" dar gana mažiukams: galima vakare, kai jau savo lovoj, pasiemus, uzsidengi ir vaiką ir save antklode, ir sakai "tamsuuu", tada nusidengi ir "šviesuuu". Maniškis (dabar 6 mėn, bet atradau gal kokių 3 ar 4) labai gražiom akytėm laukia kada gi bus šviesu ir juokiasi
|