Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Penki tibetiečių pratimai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2
denaxa
QUOTE(Kalipse @ 2012 05 23, 16:27)
Esu tikra, kad čia tik noro ir laiko klausimas mirksiukas.gif
Aš jau du mėn lankau jogą ir trečia savaitė darau Tibeto pratimukus namuose. Kūnas tingi, priešinasi, bet pati jaučiu kaip pamažu vis geriau ir geriau viskas pavyksta  thumbup.gif
Kaip sako mano jogos mokytoja, "NEGALIU" yra tik galvoje  4u.gif
*

Naa...man tai kunas nesipriesina,kaip tik,atrodo,laukia tu pratimu,pats prasosi...bet pratimu nepadaro kaip reikiant...kol kas ir nepadarys,nes stuburas i viena gabala praktiskai suauges,atgal nesilenkia nei per kur,bet as manau,kad issimankstins pamaziukais... ax.gif Knygutej raso,kad su tokiom problemom kas savaite po viena karta tik reiketu prideti,tai atrodo,kad taip ir darysiu... ax.gif Tik supratau,kad negaliu ju daryti iskart po miego,kol dar kaulai neissijudine-nieko gero tada,ir padaryt visai neiseina,ir savijauta laabai nekokia... g.gif
riz
QUOTE(denaxa @ 2012 05 23, 21:16)
Naa...man tai kunas nesipriesina,kaip tik,atrodo,laukia tu pratimu,pats prasosi...bet pratimu nepadaro kaip reikiant...kol kas ir nepadarys,nes stuburas i viena gabala praktiskai suauges,atgal nesilenkia nei per kur,bet as manau,kad issimankstins pamaziukais... ax.gif Knygutej raso,kad su tokiom problemom kas savaite po viena karta tik reiketu prideti,tai atrodo,kad taip ir darysiu... ax.gif Tik supratau,kad negaliu ju daryti iskart po miego,kol dar kaulai neissijudine-nieko gero tada,ir padaryt visai neiseina,ir savijauta laabai nekokia... g.gif
*

o tai kada darai? as keliuosi i darba kasdien...siek tiek pasitrinu po namus kelias min ir reikia daryt,nes paskui dusas, i darba...nebent parejus is darbo, bet tada gal sunkiau, juk buni valgius?
denaxa
QUOTE(riz @ 2012 05 23, 21:36)
o tai kada darai? as keliuosi i darba kasdien...siek tiek pasitrinu po namus kelias min ir reikia daryt,nes paskui dusas, i darba...nebent parejus is darbo, bet tada gal sunkiau, juk buni valgius?
*

Per pietu pertrauka smile.gif As biski nenormaliu grafiku dirbu,i darba,pvz.,ryt 3h reikia keltis-nu tikrai nesikelsi dar anksciau del mankstos doh.gif ,paskui pietu pertrauka turiu mazdaug keturiu val.,pamiegojimui,ir paskui antra pamaina einu dirbt...smile.gif Bet vat pirmadieni dariau pries pietu miega tai neuzmigau po to,o siandien po pietu miego-tai labai sunkiai buvo,nes pries miega socius pusrycius sukirtau,tai gal del to... ax.gif Butu gerai po darbo vakare daryt,bet bijau,kad neuzmigsiu paskui,veliau bus matyt,kai jau isivaziuosiu...o po darbo tai nebunu valgius,vakariene valgau namuose,nesinesu jos darban... smile.gif ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.