Mes sakysime savo sukurtas priesaikas.Kadangi vestuvių tema bus lauko gėlės ir rūbai,ir bažnyčia bei sodyba bus tik lauko gėlės,tai net ir gražius žodžius radau iš dainos apie lauko gėles. Aš mylėjau tave tau nežinant Tau nežinant tave aš myliu Mano meilė plati kaip žvaigždynas Kaip žydėjimas lauko gėlių Ir taip toliau.Labai bus gražu.
man grazu kai jaunieji savo priesaikas sako ar neskaito (nekartoja paskui kuniga), bet pati to daryti nenoreciau, nes tuo momentu jaudulys nemazas, taigi baisu kad zodziai pasimirs ar susipainios, tada au nelabai smagu butu... o siaip sis momentas man grazus, kai vyras sake priesaika ziuredamas man tiesiai i akis tai net sirdele sudrebejo
Mes tai tradicinę pasirinkom. Bet man labai gražu ir kai savo sukuria žodžius.
Is pradziu maniau,kad sakysim savo sukurtus,bet dabar manau,kad daugelis zmoniu nesupras,nes tai kazkaip dar nedaznas dalykas.Pasakysim izadus,o visi dar lauks tu tradiciniu
welkom1
2007 02 08, 10:28
Mes turbut sakysime tradicine priesaika, nes savosios nesukurem
Anglijoje CMB sakysim savo priesaika, o LT baznycioje taip, kaip parasyta, nes jauciu taip susijaudinsiu, kad viska uzmirsiu  O CMB, tai man vis tiek dzin, kazkaip man netikros tos vestuves bus, tik, tam, kad popierius susitvarkyti. O baznycioje jauciu ir susinerviniu ir apsizliumbsiu, juk pirma ir paskutini karta ta teks daryti. As net per draugiu vestuves apsiasarodavau
QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 05 27, 21:03) Net ir aš susigundžiau dėl tos priesaikos  Radau daug puslapiukų internete, tik reikia įvesti paieškos žodžius "Wedding Vows" ir rasite be galo daug gražių priesaikos žodžių, tik, deja, viskas angliškai, taip kad teks išsiversti  man kai prireikia tai verciu cia http://www.translate.ru/ o is rusu kalbos lengviau isversti Papildyta:QUOTE(aggate @ 2007 07 03, 00:21) Man tai labai patinka kai jaunieji sako nuo saves, bet aisku tai turetu buti priedas prie tu visu tradiciniu priesaiku. Taciau galima pasinaudoti tokia ideja (maciau viena pora taip dare  ) - jaunasis ir jaunoji paraso ant popieriaus savo 'meiles priesaika' pasiraso ir apsikeicia - po to saugojat (ant sienos pakabinat  ) ta galima namuose padaryti dar pries baznycia arba jau ant tilto, ar pokylio saleje prie visu - kaip kas nori
coliukasv
2007 07 25, 18:37
čia bernvakariui ar kaip?
ne, ne bernvakariui mano tėvukų vestuvių jubiliejus artėja, tai darom kaip estuves - su tradicijomis, apranga tų laikų stiliumi - 70ųjų  tai norim kad jie vienas kitam priesiektų dar sykį, bet tai turėtų būti šmaikšti priesaika. jei kas žinote priesaikų parašykit  aš jau perdarysiu į reikiamą, pakeitusi laikus ir panašiai
 vis dar reikia....
Lithium
2007 07 28, 13:37
turėjau priesaiką, bet ją nukišau kažkur..  bandysiu iš atminties.. prisiekiu mylėti savo žmoną.....labiau nei bokalą alaus prisiekiu kas terčią dieną.....grįžti į namus priesiekiu rusyje laikyti statinę vyno....žmonos draugams prisiekiu žmonai dovanoti įvairias smulkmenas...kailinius, auksinius papuošalus, automobilį prisiekiu garsiai skaityti laikraštį...kai žmona tvarko butą dabar ir visados ir per amžius..amen na, čia galima paimprovizuoti
ačiū
Erkesta
2007 08 09, 22:27
Niu niekaip nesuorantu kokia sava priesaika???  vistiek tą tradicinę reikės pasakyt... Kai lankėm tuos bažnytinius kursus - kunigėlis pasakojo, kad santuokos sakramentą duoda ne kunigas, o jaunieji jį suteikia vienas kitaip būtent tos priesaikos žodžiais... Jei nėra tos priesaikos - nėra ir sakramento...  Nors dabar tokie laikai kai vis daugiau ir daugiau kunigai leidžia... Juk anksčiau antrą kartą besituokiančių net į bažnyčia neleisdavo, o dabar surengia tokią pat ceremoniją ir laimina santuoką... ir šiaip visokie kitokie dalykai vyksta. Iš kažkur atsiranda pasirinkimo laisvė  Aišku sava priesaika gražiau, bet reiktų su kunigu apie tai pasišnekėt. Nes man kažkodėl atrodo, kad be savo priesaikos vistiek teks ir tradicinę pasakyt
Margaritka
2007 08 14, 13:14
SVEIKUTES As tik pradejau skaityti Jusu visu pasipasakojimus,ir jau akys asaruoja Musu situacija tai tikrai nepavidetina: Tuoksimes Jamaikoje!!! Busim tik mes dviese ir kunigelis(kalbantis angliskai) Labai labai noreciau sia diena,ziuredama savo isrinktajam i akis...priesaika tarti sava kalba... Tai ir galvoju dabar,suku galva... Bijau,kad jei nebus pagalbininko(na cia jei kartais uzsimirsiu ar apsizliumbsiu  )tai visa veremonija bus sugadinta.... Ka daryt?nebezinau....
musu priesaika buvo ne tradicine  bet buvo taip grazu, kalbedama susigraudinau, asaros kaip pupos pradejo riedeti.. savo vyro mylinciu akiu niekada nepamirsiu  Buvo pati graziausia akimirka musu vestuvese. Poto suzinojau kad puse stebinciu irgi raudojo.
QUOTE(ishiri @ 2007 08 14, 15:08) musu priesaika buvo ne tradicine  bet buvo taip grazu, kalbedama susigraudinau, asaros kaip pupos pradejo riedeti.. savo vyro mylinciu akiu niekada nepamirsiu  Buvo pati graziausia akimirka musu vestuvese. Poto suzinojau kad puse stebinciu irgi raudojo.  As irgi tik veliau suzinojau,kad sese (liudininke) salia stovejo ir verke visa ceremonija, bet as nieko nepastebejau  Ziuredama nuotraukas pastebejau, kad MV seima irgi verke  Kazkaip keista buvo
QUOTE(ishiri @ 2007 08 14, 15:08) musu priesaika buvo ne tradicine  bet buvo taip grazu, kalbedama susigraudinau, asaros kaip pupos pradejo riedeti.. savo vyro mylinciu akiu niekada nepamirsiu  Buvo pati graziausia akimirka musu vestuvese. Poto suzinojau kad puse stebinciu irgi raudojo. o jei ne tradicine, tai is kur zodzius gauti?
Sypsenele_7
2007 08 14, 22:44
Taigi jei norite ne tradicinesm jau tada geriau patiems sukurti
Eivilee
2007 09 28, 21:28
labukas gal kas turi zodeliu skirtu jaunikiui? mes su vyru norime baznycioje sakyti zodzius vienas kitam  vat ir iskilo tokia problemele kad ju nerandu ir kazkaip i galvele niekas nelenda  gal kas gali padeti
ikristute
2007 09 29, 23:50
Būsiu gera gaspadinė Gera Sauliaus žmona Jį prispausiu aš prie sienos Nenusuks į šoną
Aš nekepsiu jam kiaušinių Tegu pats juos kepa Ir į lovą saldžią kavą Man kas rytą neša
Vienoj rankoj bus bizūnas O antroj kočėlas Kai iš darbo grįžtant lauksiu Vakarą aš vėlų
Jei tiktai aš sužinosiu Kad jis algą gavo Glamonėsiu, išbučiuosiu Nuo viršaus lyg galo
Na o jeigu galas šitas Vis kabos nukaręs Susirasiu vyrą kitą Kad tave kur galas.
anileve
2007 10 25, 08:37
QUOTE(Eivilee @ 2007 09 28, 22:28) labukas gal kas turi zodeliu skirtu jaunikiui? mes su vyru norime baznycioje sakyti zodzius vienas kitam  vat ir iskilo tokia problemele kad ju nerandu ir kazkaip i galvele niekas nelenda  gal kas gali padeti  Taip norit kazka vienas kitam pasakyti kad net nezinote ka  Nereikia kad kas i galva lystu, reikia tiesiog is sirdeles ka nors atriekti, is paciu graziausiu jausmu... Jam turbut isgirsti ka nori pasakyti Tu bus daug mieliau nei nukopijuota ka Kiti nori pasakyti Kitiems. O zodziu saskambio, issireiskimu, kurie tiktu asmeninems mintims, zinoma, pasieskoti galima As cia tik siaip nepiktai pamasciau
Eivilee
2007 11 20, 17:33
gal tu ir teisi, bet mes tai sakysime baznycioje ir kazkaip noretusi kazka eiliuota pasakyti  ta mintis kad is sirdeles sakyti viska jau senai virpa galveleje,bet zinai per visa sumaisti galiu visai nieko nepasakyti
Tikiuosi ši jaunikio priesaika kam nors pravers.
Aš jaunikis ne dėl grožio Ir laikausi duoto žodžio. Pažadu brangiai žmonelei Neišsukt iš doros kelio.
Ir ją pačią prižiūrėsiu, Kad su bobom neplepėtų, Nes tik laikas veltui eina Ir gandai viens kitą maino.
O jei Dievui nusidėsiu, Tai pas kunigą nebėgsiu, Brangiąją pasisodinsiu Ir griekus jai išpažinsiu.
Jei žmonelė panorėtų, Tai ir bulves skust galėčiau. Na, dar kojines skalaut Ir į turgų nukeliaut.
Nelankysiu nei aludžių, Nei mergaičių didžiakrūčių, Bet ir žmoną priturėsiu, Kad į vyrus nežiūrėtų.
Kai vaikelio susilauksim, Kelnytes mielai skalausiu, Vis mamytę užvaduosiu, Lopšines naktim dainuosiu.
Apvalute
2008 01 05, 03:26
raiboji peleda
2008 01 05, 13:58
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 05, 04:26) galima, bet truputi kitaip. Mums leido pasirinkti, kaip norim, ar jis skaityas, o is paskos kartosim, ar viska mintinai ismoksim. Pasirinkom, kad paskui ji kartosim, nes manu, kad per daug sudetinga viska mintinai ismokus tokiu svarbiu momentu, kai baznycioje stovi sveciai, priesais matai vyro asarotas akis viska neuzsikirtus atsakyti.
neringiukas321
2008 01 07, 09:05
emiliuxas
2008 01 17, 03:22
as noreciau sakyti tradicine priesaika ir gale dadurti savo kelis grazius zodzius.bet cia dar reikia pagalvoti ar nesigaus makalyne ir ar kunigas sutiks
red_sun
2008 01 17, 14:55
na mes tai sakeme baznytine priesaika, ismokome ja mintinai, ir nesusimaiseme.Man ji pati graziausia  , juk tais zodiziais viskas pasakyta, net nieko nereikia pridurti. Labai grazi akimirka buvo, kai ja sakiau, labai susigraudinau, ir MB maciau susigraudines, bet abu graziai pasakeme, kai ziurim vestuvini filma vis atsuku atgal paziureti
laurynaa
2008 01 27, 22:41
QUOTE(aggate @ 2006 12 15, 16:46) Mes sakysime savo sukurtas priesaikas.Kadangi vestuvių tema bus lauko gėlės ir rūbai,ir bažnyčia bei sodyba bus tik lauko gėlės,tai net ir gražius žodžius radau iš dainos apie lauko gėles. Aš mylėjau tave tau nežinant Tau nežinant tave aš myliu Mano meilė plati kaip žvaigždynas Kaip žydėjimas lauko gėlių Ir taip toliau.Labai bus gražu. tai vienas graziausiu A.Jonyno eilerasciu  vienintelis, kuri moku mintai nuo pradziu iki galo, dar paaugle budama zinojau,kad tai bus mano priesakos zodziai, tik bijau, kad labai susigraudensiu
irute1984
2008 01 29, 10:12
Pas mane bus tradicine priesaika prie altoriuaus  nors gal visai idomiai butu patiems sugalvoti kazka
Geriuke
2008 03 11, 22:24
Sveikutes  Gal galit kas padeti?Mano svociute liepe sugalvoti mums savo priesaikas,kurias turesime vienas kitam sakyti.Net nezinau kada  O man niekas nelenda i galva.Gal kas galetu atsiusti kokiu,busiu dekinga labai
lianuza
2008 03 13, 13:51
QUOTE(odeta28 @ 2008 03 11, 23:24) Sveikutes  Gal galit kas padeti?Mano svociute liepe sugalvoti mums savo priesaikas,kurias turesime vienas kitam sakyti.Net nezinau kada  O man niekas nelenda i galva.Gal kas galetu atsiusti kokiu,busiu dekinga labai  Tai kad man atrodo jei pasiryzai savo priesaika rasyt tai turi rasyt ja is sirdies o ne is pavyzdziu. Na svarbiausia ka nori pasakyti ir pazadeti savo mylimajam  Na as taip galvoju
Geriuke
2008 03 13, 21:07
QUOTE(lianuza @ 2008 03 13, 12:51) Tai kad man atrodo jei pasiryzai savo priesaika rasyt tai turi rasyt ja is sirdies o ne is pavyzdziu. Na svarbiausia ka nori pasakyti ir pazadeti savo mylimajam  Na as taip galvoju  Na as suprantu,kad turi buti is sirdies,bet man taip niekas nelenda i galva,nors tu ka  O taip norisi ko nors grazaus
Noriu paklausti, gal zinote.  Kaip baznycioje dabar yra sakoma priesaika kartojant paskui kuniga, ar be kunigo ?
Kristina.Č
2008 09 22, 22:39
QUOTE(aaSTaa @ 2008 09 22, 12:46) Noriu paklausti, gal zinote.  Kaip baznycioje dabar yra sakoma priesaika kartojant paskui kuniga, ar be kunigo ?  Kunigas turi paklaust jusu ar skaitysite patys ar kartosite paskui jy
kazin jei noretume sakyti patys  is kur gauti priesaikos zodzius
Kristina.Č
2008 09 23, 14:16
QUOTE(aaSTaa @ 2008 09 23, 09:04) kazin jei noretume sakyti patys  is kur gauti priesaikos zodzius  O jus savo priesaika sakysit ar tradicine? - Jei tardicine tai pasikalbekit su kunigu,arba per paskaitas pasiteiraukit As asmeniskai savo kurti nemokeciau  ne poete  o pasakyti beleko ir butu nesamone...
mes tai tradicine sakeme
Aš ..................... imu tave................ savo vyru, gyvenimo partneriu ir vienintele tikra meile. Prisiekiu branginti mūsų draugystę, mylėti tave šiandien, rytoj ir amžinai. Pasitikėti tavim ir gerbti tave. Juoktis ir verkti. Būti ištikima tau. Džiaugsme ir varge. Kas benutiktų, aš visuomet būsiu šalia. Aš duodu tau savo ranką ir savo gyvenimą. Te padeda man Dievas.
Aš................... imu tave................... savo žmona, gyvenimo partere ir vienintele tikra meile. Prisiekiu branginti mūsų draugystę, mylėti tave šiandien, rytoj ir amžinai. Pasitikėti tavim ir gerbti tave. Juoktis ir verkti. Būti ištikimu tau. Džiaugsme ir varge. Kas benutiktų, aš visuomet būsiu šalia. Aš duodu tau savo ranką ir savo gyvenimą. Te padeda man Dievas.
Čia pvz netradicinės priesaikos. kaip ir ne labai asmeninė bet ir ne visai tradicinė. ir viskas čia surašyta. pagarba, meilė, ištikimybė, palaikymas, atsidavimas, pasitikėjimas
Nastulia
2009 03 13, 18:29
grazu,kaip poros sako,savo priesaikas  as taip negaleciau,nes kai kiti sako,asaros,byra,o ka kalbeti apie save  o Dieve kaip bijau sitos akimirkos
Almutia
2009 07 26, 21:38
mes tai tradicine sakeme
Merginos, gal kas galite parašyti ar duoti nuorodą, kur galėčiau rasti tradicinę priesaiką? Duotoji temos pradžioje neveikia
Mistake
2009 08 05, 12:12
QUOTE(Linxma @ 2009 08 05, 12:41) Merginos, gal kas galite parašyti ar duoti nuorodą, kur galėčiau rasti tradicinę priesaiką? Duotoji temos pradžioje neveikia  Parašysiu kai vakare namo sugrįšiu
QUOTE(Mistake @ 2009 08 05, 12:12) Parašysiu kai vakare namo sugrįšiu  Ačiū! Juokinga, bet geriau paieškojusi internete, radau ir pati. Įdedu nuorodą, jei dar kam prireiktų
blondie*
2009 09 15, 20:06
Tik tradicine..
ramuniuxas
2009 10 06, 06:41
Mes sakeme tradicine, buvo labai jaudinanti akimirka ir manau ta priesaika yra sakrali, silta ir tikrai verta ja sakyti...
jurgytia
2009 10 06, 19:53
Mes taip pat sakėme tradicinę priesaiką, nors kita vertus labai gražu būtų kažką savo pasakyti
|
|