QUOTE(Ikulia @ 2006 04 20, 14:11) Ta arbata galima nupirkti zoleliu vaistineje Pelesos g. uz Naujininku tilto. Pabandyk tepti Traumeel homeopatiniu tepalu ir gerti Traumeel tabletes (  galima). Pati buvau patyrus panasia trauma, man padejo. ačiū labai, jau nusipirkau o arbatos pirkti dar yra ir šios vaistinės filiale Naugarduko g.15/28, tel. 2334401.
aguliero
2006 05 12, 18:02
Man eina 39 savaitė. Kojos tinsta žiauriai. Jau ryte patinę būna. Gerai kad šilta, tai tarnauja tik vienos basutės Buvau pas gydytoją. Spaudimas geras, baltymo šlapime nėra. Liepė gerti ne mažiau 2 litrus skysčių per dieną. Kojas aukščiau laikyti, jokios druskos, valgyt vynuoges ir išrašė kalio chlorido. Kol kas pokyčio nematau. Gal reiktų daugiau vaikščioti, bet sunku krypuoti
O mano patarimas visoms pajutusioms , kad pradeda tinti - nusiimkit ziedus . Man tai buvo baimes ivare  . Nes taip sutino rankos, kad bijojau, jog neuzverztu pirstu. Viena, beje, teko perkirpt pas juvelyra, nes jau ant ribos buvo, o gydytoja pasake, kad gimdant, kai reiks stumti, gali ir uzverzt pirsta. O pati nenusiemiau del to, kad kai jau susizgribau, nebesugebejau nusiimti
indrutee
2006 05 17, 01:05
oi kaip keista o manziedai pradejo krist
Artulia
2006 05 22, 18:28
O ar kam nors iš jūsų gydytoja nuo tinimų buvo prirašiusi Cyclo 3 Fort tablečių? Man šiandien jų prirašė, na, o aš nusipirkusi ir perskaičiusi informacinį lapelį, suabejojau, ar jas gerti  Ne tai, kad abejoju gydytojos kompetencija, tiesiog informaciniame lapelyje parašyta, kad tabletės skiriamos didinti venų tonusą, stiprinti kapiliarų sieneles ir t.t., žodžiu, esant problemoms su kraujotaka. O man vis kažkaip atrodo, kad tinimai susiję su skysčių kaupimusi organizme, o ne su sutrikusia kraujotaka. Be to, niekaip negaliu nugalėti savo nenoro gerti vaistus, vis atrodo, kad leliui nuo jų negerai. Kažkur (tik neatsimenu kur, gal kuri  apie tai rašė) esu skaičiusi, kad vaistus reikia atsargiai vartoti ne tik pirmą nėštumo trimestrą, bet ir trečią. Pirmą - nes formuojasi vaikučio organai, o trečią - nes vaistai gali sutrikdyti leliaus fiziologinius procesus.... Ar kuri nors iš jūsų nuo tinimų vartojo tuos vaistukus, ar jie padėjo?
indrutee
2006 05 23, 21:42
oi mergyt net nezinau gal tu pasitark su gyd  as tai stengiuos apseit be jokiu vaistu...
Artulia
2006 05 24, 14:51
Tai va, kad pati gydytoja man ir prirašė tuos vaistus. Internete bandžiau ieškoti apie šiuos vaistus informacijos, tai radau tik vieną kuklų sakinį, kad nėščiosiom jie gali būti skiriami. Ant vaistų informacinio lapelio (kaip ir dauguma vaistų gamintojų rašo) parašyta standartinė frazė "Jeigu esate nėščia ar maitinate krūtimi, prieš pradėdamos vartoti Cyclo 3 Fort, informuokite apie tai savo gydytoją". Pagalvojau, kad kol nėra labai didelių tinimų, tol nevartosiu Juk daugumai nėščiųjų patinsta ir rankos, ir kojos, bet jos nevartoja jokių vaistų...
Sandrutia
2006 05 28, 23:05
Turiu klausimuką- o tos kurios tinot, ir priaugot daug svorio- kaip po gimdymo? Ar daug pametėt svorio su tais vandenukais? Nes aš irgi laaabai ištinus paskutinius nėštumo mėnesius, priaugau gan daug svorio nors tikrai nepuntu picų visokių naktimis- svoris augo gan staigiai, kartu su tinimais...Kažkaip viliuosi, kad po gimdymo ištekės daug tų vandenukų prisikaupusių, ar klystu?
katiniuks
2006 06 03, 15:15
QUOTE(Sandrutia @ 2006 05 29, 00:05) Turiu klausimuką- o tos kurios tinot, ir priaugot daug svorio- kaip po gimdymo? Ar daug pametėt svorio su tais vandenukais? Nes aš irgi laaabai ištinus paskutinius nėštumo mėnesius, priaugau gan daug svorio nors tikrai nepuntu picų visokių naktimis- svoris augo gan staigiai, kartu su tinimais...Kažkaip viliuosi, kad po gimdymo ištekės daug tų vandenukų prisikaupusių, ar klystu?  aš tinau tik paskutinį mėnesį,o svoris auga tikrai sparčiai,neštumo pabaigoj buvo +26kg.Po gimdymo ir dviejų savičių bėgyje netekau 16kg.O dabar praėjus 10 mėn. po gimdymo jau esu prieš nėštuminio svorio. Tad nebijok , kad daug priaugai,tikrai viskas susitvarkys.
Tanitaa
2006 06 04, 19:09
o as jau dabar pradedu jausti, kad tinsta kojos, kartais atrodo, kad kaip skruzdeliuku sugeltos  o siandien ryte tai ranku pirstai istine buvo, o mums tik 24 savaites  kaip bus toliau?
Artulia
2006 06 06, 21:38
O ka jums,  , gydytojai sako del tu tinimu? As tai jau bijau eiti pas gydytoja, nes itariu, kad vel i ligonine guldys (o as labai nenoriu  ). Kadangi pas mus ligoninej Nestumo patologinis skyrius pustustis, tai speju, kad todel ir guldo tokias kaip as  (kad Akuserijos skyrius ivykdytu planus). As, esu zalia siuo klausimu  , net neisivaizduoju, kiek tie patinimai yra pavojingi, kada jau reikia sunerimti (ar esant nedideliems patinimams, ar tik tada, kai kojos i batus nebetelpa  ). Gal galit parasyt, kaip jums?
sarafea
2006 06 07, 22:08
Sveikutes,norejau paklaust gal kuriai taip buvo. Mano vienai draugei istino kaire koja,bet ne tik peda,visa koja.Jai daktare sake kad vaikutis vena uzspaude,nu jus kaip norit mane vadinkit,bet tokios nesmones nesu girdejus.Kazkoks absurdas,gal as neteisi? Juk vaikutis placentoj,kur jis ta vena gali uzspaust?
Artulia
2006 06 07, 22:49
QUOTE(snaige @ 2006 06 07, 22:08) Sveikutes,norejau paklaust gal kuriai taip buvo. Mano vienai draugei istino kaire koja,bet ne tik peda,visa koja.Jai daktare sake kad vaikutis vena uzspaude,nu jus kaip norit mane vadinkit,bet tokios nesmones nesu girdejus.Kazkoks absurdas,gal as neteisi? Juk vaikutis placentoj,kur jis ta vena gali uzspaust?  Man irgi neteko tokios nesamones girdeti!  Gal tai susije su venu varikoze, kai sutrinka kraujotaka venose? Kazin, ar vaikutis galetu ta padaryti, cia gal labiau susije su hormonais  Keista, kad tik viena koja taip sureagavo...
septyniuke
2006 06 08, 15:47
QUOTE(snaige @ 2006 06 07, 23:08) Sveikutes,norejau paklaust gal kuriai taip buvo. Mano vienai draugei istino kaire koja,bet ne tik peda,visa koja.Jai daktare sake kad vaikutis vena uzspaude,nu jus kaip norit mane vadinkit,bet tokios nesmones nesu girdejus.Kazkoks absurdas,gal as neteisi? Juk vaikutis placentoj,kur jis ta vena gali uzspaust?  Man ir būna, kad tik viena kuri nors koja patinsta, bet nežinau kodėl  Šiaip tinstu visa nuo galvos iki kojų, tiesa tau labiau vadinasi ne tinimu, o pabrinkimu.
sarafea
2006 06 08, 18:02
QUOTE(Gytr @ 2006 06 07, 21:49) Man irgi neteko tokios nesamones girdeti!  Gal tai susije su venu varikoze, kai sutrinka kraujotaka venose? Kazin, ar vaikutis galetu ta padaryti, cia gal labiau susije su hormonais  Keista, kad tik viena koja taip sureagavo... Nu va ir sakau,kad ir man kazkokia nesamone  Nu neturejo ji varikozes,bet gal atsirado netiketai.Bet jau tada daktarai paaiskino kazkaip nesamoningai  Suprasciau logiskai,kai pasakytu,kad dabar sirdele kraujo pumpuoja dviem ir taip suleteja kraujotaka,tada ir prasideda varikoze ar siaip ten kas,bet pasake jai tai ne i tvora Nu nezinau,gal as tikrai neteisi ir tokiu dalyku buna Septyniuke,nu ji nepabrinko,o staigiai istino ta koja,pries tai tempe skaudejo ir staiga istino.
Artulia
2006 06 08, 22:48
QUOTE(septyniuke @ 2006 06 08, 15:47) Man ir būna, kad tik viena kuri nors koja patinsta, bet nežinau kodėl  . Aha, as irgi tinstu, ir taip pat pastebiu, kad labiau patinusi desine koja, o kaire maziau (ir apsimovus batus tai jauciasi  ). Siaip ar taip, tinsta abi mano kojos. Na, bet tokio atvejo, kaip rase Snaige, kad viena koja patinsta, o kita lieka tokia pati kaip buvusi, tikrai neisivaizduoju  Arba gydytoja kazka ne taip nupasakojo, arba drauge ne taip suprato. Snaige, geriau jai patark apsilankyti pas kita gydytoja - gal pasakys visai kita diagnoze arba patikslins ta pacia...
sarafea
2006 06 09, 20:25
QUOTE(Gytr @ 2006 06 08, 21:48) Arba gydytoja kazka ne taip nupasakojo, arba drauge ne taip suprato. Snaige, geriau jai patark apsilankyti pas kita gydytoja - gal pasakys visai kita diagnoze arba patikslins ta pacia... Tai ji del to net ligoninej gulejo.Tai jai ten daktare ir nustate diagnoze.Kad nebuvo ko ir nesuprast,pasake taip ir viskas.  Man tik idomu pasidare ar esat tokia diagnoze kur girdeje...
Mikasiene
2006 06 15, 13:59
Nugąsdinot Jūs mane čia visos  Dabar bijau visokių ligų... Vakar ištinau pirmą kartą (bent jau anksčiau nepastebėjau). Bet tai galvojau, kad nuo karščių. Su vestuviniu žiedu jau teko atsisveikinti  Bet ištinau tai žiauriai. Visą vakarą kibirais gėriau vandenį, o į tualetą visia nesinorėjo. O naktį kojos - kaladės. Pirštai kaip dešrelės. Pirmadienį einu pas gydytoją, tai paklausinėsiu
Artulia
2006 06 15, 19:16
QUOTE(Mikasiene @ 2006 06 15, 13:59) Nugąsdinot Jūs mane čia visos  Dabar bijau visokių ligų... Vakar ištinau pirmą kartą (bent jau anksčiau nepastebėjau). Bet tai galvojau, kad nuo karščių. Su vestuviniu žiedu jau teko atsisveikinti  Bet ištinau tai žiauriai. Visą vakarą kibirais gėriau vandenį, o į tualetą visia nesinorėjo. O naktį kojos - kaladės. Pirštai kaip dešrelės. Pirmadienį einu pas gydytoją, tai paklausinėsiu  Taip labai nesijaudink - pats tinimas dar nera taip blogai, jei slapimo tyrimas geras ir kraujospudis normos ribose. As jau karta del tinimu gulejau ligoninej, tai siandien eidama pas gydytoja jaudinausi kaip pries egza, bijojau, kad gydytoja, pamaciusi mano tinimus mane tiesiai i ligonine "iskomandiruos"  Aciu dievui, kraujospudis buvo normalus ir slapimas geras, tai dziaugiuosi sisyk isvengusi ligonines Beje, man gydytoja nuo tinimu pasiule vartoti viena labai skanu "vaista" - arbuzus  , nes jie labai gerai varo skyscius is organizmo. Ir tikrai - kol gerdavau tik vandeni, tai tiek daznai nelekdavau i tualeta, o nuo arbuzu tikrai dazniau "darau sisiuka"  Ir kas svarbiausia - labai skanu!
Vakar ir aš jau pastebėjau kad tinsta kojos ( tiksliau vyras masažuodamas kojas tokį atradimą padarė  ) Man ištino kur čiurna..apačioje prie kaulelio..iš vidinės pusės net nesimato kaulelio  Ryte tai lyg ir normaliai...bet va į vakarą vėl  Rankų pirštai ir visas kūnas lyg normaliai Ką man daryti?  O spaudimas tai pas mane nuolat prie žemųjų.. QUOTE(Gytr @ 2006 06 15, 20:16) Beje, man gydytoja nuo tinimu pasiule vartoti viena labai skanu "vaista" - arbuzus  , nes jie labai gerai varo skyscius is organizmo. Ir tikrai - kol gerdavau tik vandeni, tai tiek daznai nelekdavau i tualeta, o nuo arbuzu tikrai dazniau "darau sisiuka"  Ir kas svarbiausia - labai skanu! Aš kaip tik šiandien pabijojau arbūzą pirkti..Galvoju dar labiau kojelės ištins
VOLVIKE
2006 06 15, 20:09
Aš taip pat tinstu bet tik rankos ir kojos  tyrimai geri tai daktarė sakė kad nuo karščio tai liepė arbūzą taipat  ,tai jau su tuo tinimu ir bus kol turėsiu  nors jau nebedaug beliko  .Tik va jau žiedų nebenumaunu gal daugiau nesutins
vikuliukas
2006 06 15, 20:42
QUOTE(snaige @ 2006 06 07, 22:08) Sveikutes,norejau paklaust gal kuriai taip buvo. Mano vienai draugei istino kaire koja,bet ne tik peda,visa koja.Jai daktare sake kad vaikutis vena uzspaude,nu jus kaip norit mane vadinkit,bet tokios nesmones nesu girdejus.Kazkoks absurdas,gal as neteisi? Juk vaikutis placentoj,kur jis ta vena gali uzspaust?  na tokio dalyko ir as negirdejau  bet siaip sakykim del posakio: vaikutis uzspaude, tai jau kitas reikalas. kai man buvo 13 savaiciu, man vaikutis uzspaude nerva nugaroje, ir as net neislipdavau is lovos be asaru pakalnes ir vyro pagalbos  tai va, pasakymas: vaikutis uzspaude, reiskia, gimda uzspaude. ar bent jau kazkas panasaus. ir man negalejo niekuom padet. tiesiog liepe guet lovoj, ir tiketis, kad maziulis greitai paaugs ir pasislinks i kuria nors puse QUOTE(Mikasiene @ 2006 06 15, 13:59) Bet ištinau tai žiauriai. Visą vakarą kibirais gėriau vandenį, o į tualetą visia nesinorėjo. O naktį kojos - kaladės. Pirštai kaip dešrelės. Pirmadienį einu pas gydytoją, tai paklausinėsiu  o kam tiek daug gerei? ir dar vakara? juk rekomenduojama vakare nuo 16h trruputuka apribot skysciu kieki, ypac jei esi linkusi i tinima QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 15, 20:09) Tik va jau žiedų nebenumaunu gal daugiau nesutins  a kude nenusiemei anksciau?  as jau irgi padzioviau sekcijoje. gaila. bet ale dar labiau gaila butu, jei po to visai pirsta uzestu
sarafea
2006 06 15, 21:35
QUOTE(vikuliukas @ 2006 06 15, 19:42) na tokio dalyko ir as negirdejau  bet siaip sakykim del posakio: vaikutis uzspaude, tai jau kitas reikalas. kai man buvo 13 savaiciu, man vaikutis uzspaude nerva nugaroje, ir as net neislipdavau is lovos be asaru pakalnes ir vyro pagalbos  tai va, pasakymas: vaikutis uzspaude, reiskia, gimda uzspaude. ar bent jau kazkas panasaus. ir man negalejo niekuom padet. tiesiog liepe guet lovoj, ir tiketis, kad maziulis greitai paaugs ir pasislinks i kuria nors puse o kam tiek daug gerei? ir dar vakara? juk rekomenduojama vakare nuo 16h trruputuka apribot skysciu kieki, ypac jei esi linkusi i tinima a kude nenusiemei anksciau?  as jau irgi padzioviau sekcijoje. gaila. bet ale dar labiau gaila butu, jei po to visai pirsta uzestu  Pati as visa netinstu,bet pirstai nuo karscio man sutine,tai ir as ziedelius i sekcija pasidejau. merginos,kaip as prakaituoju,zinau,kad sakysit karsciai ir kas cia neprakaituos,bet pas mane nebenormaliai.  Ka tik nusidusinau ir vel sedziu prasmirdus nuo prakaito.Net kai buvo vesus orai,zliauge nuo manes nors tu ka.Jokie deo nepadejo.  Nebezinau kaip ir gelbetis,nes bliuskutes slapios.Geda i zmones iseit.  Bet is kitos puses tai nors tinimo nera nes skysciai per prakaita iseina lauk.
Artulia
2006 06 15, 23:43
QUOTE(vikuliukas @ 2006 06 15, 20:42) o kam tiek daug gerei? ir dar vakara? juk rekomenduojama vakare nuo 16h trruputuka apribot skysciu kieki, ypac jei esi linkusi i tinima Merginos, tik nesuklyskit - tinstat ne del to, kad daug skysciu vartojat! Tikrai negalima riboti suvartojamu skysciu kiekio, bus tik blogiau (ne maziau 2 litrai per diena). Aisku, gal vakare jau ir maziau reiketu skysciu suvartoti... Bet asmeniskai as, jei vakare isgeriu kiek maziau skysciu, tai nakti atsibundu perdziuvusia gerkle ir tol neuzmiegu, kol nenupedinu atsigerti Papildyta:QUOTE(Nikota @ 2006 06 15, 19:47) Vakar ir aš jau pastebėjau kad tinsta kojos ( tiksliau vyras masažuodamas kojas tokį atradimą padarė  ) Man ištino kur čiurna..apačioje prie kaulelio..iš vidinės pusės net nesimato kaulelio  Ryte tai lyg ir normaliai...bet va į vakarą vėl  Rankų pirštai ir visas kūnas lyg normaliai Ką man daryti?  O spaudimas tai pas mane nuolat prie žemųjų.. Jei spaudimas normalus, slapimas geras, tai viskas gerai. Juk sioks toks patinimas nesciajai yra normalu. Mano vyras nenescias, bet vis tiek nuo karscio patinusiom rankom, tai ka jau apie mus,  , kalbeti.
Artulia
2006 06 16, 00:08
QUOTE(snaige @ 2006 06 15, 21:35) Bet is kitos puses tai nors tinimo nera nes skysciai per prakaita iseina lauk.  Aisku, ne kas taip stipriai prakaituoti, bet matyt is tikruju is organizmo tau taip savotiskai salinasi skysciai  Taip geriau negu tinti
Mikasiene
2006 06 16, 08:36
Hm...mane mintis apie arbūzus labai džiugina  Vakar vos nenusipirkau Steponėno arbatos, bet geriau jau arbūūūzai  O vandenį geriu kibirais, nes nenoriu dehidratuoti. Pas mane kabinete saulė visą dieną, tai karštis nerealus. Nuolat sėdžiu šlapia nuo prakaito  Tai kur jau neišgersi kibiro mineralinio...
Garbanele
2006 06 16, 21:39
Taip skysciu jokiu budu negalima riboti, bet vakare butina vengti suraus maisto! Kadangi druska sulaiko vandeni organizme. Vakare suvalgau surios desrytes gabaliuko ar silkutes, tai zinau, kad ryte akys ir veidas bus ispurpes...
sarafea
2006 06 16, 21:53
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 16, 20:39) Taip skysciu jokiu budu negalima riboti, bet vakare butina vengti suraus maisto! Kadangi druska sulaiko vandeni organizme. Vakare suvalgau surios desrytes gabaliuko ar silkutes, tai zinau, kad ryte akys ir veidas bus ispurpes... Tas tai tiesa,kad skysciu negalima ribot  nes tiek prarandama prakaito budu.Ypac dabar kai sitaip karsta. O skysciu kaupimasis yra kepenu arba inkstu problema.Kazkas negerai.Reikia susitvarkyt sias problemytes ir netinsit.Buna kitom kad nei silkes negali valgyt sutinsta paakiai,o cia jau tai tikrai inkstu nepakankamumas
Artulia
2006 06 16, 22:07
QUOTE(snaige @ 2006 06 16, 21:53) Tas tai tiesa,kad skysciu negalima ribot  nes tiek prarandama prakaito budu.Ypac dabar kai sitaip karsta. O skysciu kaupimasis yra kepenu arba inkstu problema.Kazkas negerai.Reikia susitvarkyt sias problemytes ir netinsit.Buna kitom kad nei silkes negali valgyt sutinsta paakiai,o cia jau tai tikrai inkstu nepakankamumas  Nu ne visai taip. Bent jau man  Iki kol nebuvau nescia, tai galejau ir valgyti ka noriu, ir gerti kiek noriu, bet niekada netindavau, net karsciausia diena. O dabar, kaip supratau is savo gydytojos, mano tinimai yra susije su zenkliai padidejusiu mano svoriu - kazkaip tie priaugti kg turi itakos skysciu kaupimuisi
sarafea
2006 06 16, 22:15
QUOTE(Gytr @ 2006 06 16, 21:07) Nu ne visai taip. Bent jau man  Iki kol nebuvau nescia, tai galejau ir valgyti ka noriu, ir gerti kiek noriu, bet niekada netindavau, net karsciausia diena. O dabar, kaip supratau is savo gydytojos, mano tinimai yra susije su zenkliai padidejusiu mano svoriu - kazkaip tie priaugti kg turi itakos skysciu kaupimuisi  nu as daug klo neturejau iki nestumo,o dabar kai uzpuole  Biski pakrinka kiek organizmas,nes jam juk prisitaikyt reikia.Bet aisku nesigincysiu,gali juk ir nuo kitko but.Pavyzdziui venos lipa ir nuo svorio ir nuo to,kad reikia kraujo pumpuot dviem ir nesuspeja sirdele.kraujotaka suleteja,tai ir prasideda visokios bedos,kaip galvos svaigimas ir venu lipimas.
Pasiguodžiau jums kad kojelės tinsta ir štai jau kelinta diena beveik tinimo nėra ( tfu..tfu..tfu ) Stengiuosi daugiau vaikščioti..miegu kojas ant pagalvės užsidėjusiu..
sarafea
2006 06 18, 20:03
QUOTE(Nikota @ 2006 06 18, 17:03) Pasiguodžiau jums kad kojelės tinsta ir štai jau kelinta diena beveik tinimo nėra ( tfu..tfu..tfu ) Stengiuosi daugiau vaikščioti..miegu kojas ant pagalvės užsidėjusiu..  jo cia tai gera ideja,pagalvele po kojomis pasikist
vikuliukas
2006 06 18, 20:10
QUOTE(Gytr @ 2006 06 15, 23:43) Merginos, tik nesuklyskit - tinstat ne del to, kad daug skysciu vartojat! Tikrai negalima riboti suvartojamu skysciu kiekio, bus tik blogiau (ne maziau 2 litrai per diena). Aisku, gal vakare jau ir maziau reiketu skysciu suvartoti... Bet asmeniskai as, jei vakare isgeriu kiek maziau skysciu, tai nakti atsibundu perdziuvusia gerkle ir tol neuzmiegu, kol nenupedinu atsigerti  as ju ir neriboju dienos metu. geriu tiek, kiek priklauso. bet stai vakare vietoj stiklines vandens, galima gi ir gurksneli atsigert. lygiai taip elgiuosi ir nakti, nes gerkle tikrai dziuva. nebutina gi apiryti tu vandenuku. o beje, del skysciu ribojimo as ne pati prisigalvojau, o daktaryte pasake. taip kad...
VOLVIKE
2006 06 19, 19:28
Va man tai ir pradėjo tinti net šiandien važiavau tapkių pirkti nes nė į vienas nebeikišau kojų  nors ir daktarei sakiau bet ji mane tik paguodė kad jau nebedaug beliko.
sarafea
2006 06 19, 19:42
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 19, 18:28) Va man tai ir pradėjo tinti net šiandien važiavau tapkių pirkti nes nė į vienas nebeikišau kojų  nors ir daktarei sakiau bet ji mane tik paguodė kad jau nebedaug beliko. Paguode paguode,o patarimo nedave  O kodel taip?O tai is kur mums zinot jei ne daktarem? Man irgi jau tinsta,o cia gyriaus neseniai ka niekas netinsta  greit ir as nebeikisiu kojytes i batukus
Artulia
2006 06 19, 21:05
QUOTE(vikuliukas @ 2006 06 18, 20:10) o beje, del skysciu ribojimo as ne pati prisigalvojau, o daktaryte pasake. taip kad...  Bet juk cia jau pasenes poziuris! Anksciau, kiek zinau, gydytojai is tikruju patardavo riboti skyscius, atseit jei daug skysciu gersi, tai jie kaupsis ir tinsi. Bet tai tinstama juk ne nuo to, pvz. sveikas zmogus gali kiek nori isgerti skysciu, jie pas ji nesikaups, nes bus pasalinti prakaito, slapimo pavidalu (nekalbu apie zmones, turincius problemu su inkstais). O vat mums,  , skysciu kaupimuisi itakos turi hormonai. Beje, man gydytoja (be arbuzu dietos  ) dar paskyre gerti Basica compact (tableciu pavidalu). Nezinau, ar padeda (tinimai nepranyko), bet gal jei negerciau tinciau labiau...
indrutee
2006 06 19, 23:44
gerai kad vasara galima su tapkytem vaiksciot..... ziema butu sunkiau ikist kojytes i batus
sarafea
2006 06 21, 20:00
Merginos,as pasitariau su gydytoja,tai ji man sake,tinstama ne del per daug skysciu kune,o del drusku.Kuno tinimas tai zenklas kad kune susikaupe per daug druskos ir reiktu mazinti suraus valgio O skysciu nestukem reikia isgerti butinai apie 3 litrus,bet nebutina pliumpint tik vandenuka,o juk ir su vaisiais arbatomis ar kitu maistu irgi buna tu skysciu.Nes skysciai  apsaugo vaisiaus vandenis ir nestukiu kuna. Tai va as dabar bent zinosiu ka daryt tokiu atveju.
VOLVIKE
2006 06 22, 12:13
Aš tai pasinaudojau patarimu kojas naktį pakelti tai jau ryte nėra sutinusios  tik dieną jei daugiau pavaikštau ir vakare tai jau  jei paguliu pakėlus kojas tai normaliai taip ir žaidžiu
sarafea
2006 06 22, 20:48
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 22, 11:13) Aš tai pasinaudojau patarimu kojas naktį pakelti tai jau ryte nėra sutinusios  tik dieną jei daugiau pavaikštau ir vakare tai jau  jei paguliu pakėlus kojas tai normaliai taip ir žaidžiu  Tai svarbu,kad radai buda kad kojos netintu
VOLVIKE
2006 06 23, 20:49
Kaip tik šiandien buvau pas gyditojos tai vos nepaguldė į ligonynę dėl tynimo  bet radom išeitį nes man beliko gera savaitė  tai gerti daug skyščių,nevalgyti sūriai ir gerti šlapimą varančios arbatos.Tikiuosi padės.O dar kojas pabėrė nuo prakaito  dar problema
sarafea
2006 06 23, 21:03
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 23, 19:49) Kaip tik šiandien buvau pas gyditojos tai vos nepaguldė į ligonynę dėl tynimo  bet radom išeitį nes man beliko gera savaitė  tai gerti daug skyščių,nevalgyti sūriai ir gerti šlapimą varančios arbatos.Tikiuosi padės.O dar kojas pabėrė nuo prakaito  dar problema  Mane irgi berti pradejo nuo prakaito  tikekimes tau pades viskas ka patare ir linkiu kad padetu
QUOTE(indrutee @ 2006 06 20, 00:44) gerai kad vasara galima su tapkytem vaiksciot..... ziema butu sunkiau ikist kojytes i batus  na man pvz pradėjo rinti tik kai prasidėjo šitie karščiai, kol buvo vėsu, buvo viskas OK....
VOLVIKE
2006 06 24, 09:35
Tas tynimas irgi prasidėjo nuo karščio ir bėrimas nuo prakaito bet naudoju arbatmedžio alieju tai jau geriau  tikiuosi kad praeis iki gimdymo
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 24, 10:35) Tas tynimas irgi prasidėjo nuo karščio ir bėrimas nuo prakaito bet naudoju arbatmedžio alieju tai jau geriau  tikiuosi kad praeis iki gimdymo  parašyk dar plačiau apie tą arbatmedžio aliejų.... įdomu įdomu....
VOLVIKE
2006 06 25, 12:22
QUOTE(svze @ 2006 06 24, 09:54) parašyk dar plačiau apie tą arbatmedžio aliejų.... įdomu įdomu....  Tai ''AUSTRALIAN BODYCARE''tikrai geras  nuo išbėrimų, spuogams,kojų prakaitavimui, vabdžių įgėlimams,egzemoms,gana universalus  tik kvapas neyprastas.Man jis padeda
sarafea
2006 06 25, 12:50
Reiks pasiziuret to arbatmedzio aliejaus...
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 25, 13:22) Tai ''AUSTRALIAN BODYCARE''tikrai geras  nuo išbėrimų, spuogams,kojų prakaitavimui, vabdžių įgėlimams,egzemoms,gana universalus  tik kvapas neyprastas.Man jis padeda  Aš arbatmedžio aliejų ir prieš  kartais naudodavau..na kai ant lūpos spuogelis keldavosi arba nuo įkandimų..  Tai manu ir dabar reikės prisiminti
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 25, 13:22) Tai ''AUSTRALIAN BODYCARE''tikrai geras  nuo išbėrimų, spuogams,kojų prakaitavimui, vabdžių įgėlimams,egzemoms,gana universalus  tik kvapas neyprastas.Man jis padeda  Reiks paieškot tokio.... dėkui...
VOLVIKE
2006 06 27, 12:55
Ir gerai padeda šlapimą varanti arbata nuo tinimo  .Daktarė norėjo paguldyti į ligoninę bet pavartojau arbatos tai tinimai dingo gal vakare truputi bet nedaug.Ir jums patarčiau ir skyščių vartoti ir viskas bus gerai
|
|