Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada mesti rūkyti ?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4
zappa
gal kas zinot, pries kiek laiko iki pastojimo reiktu mesti rukyti?
aciu
Cheburashka
biggrin.gif aisku,kuo anksciau,tuo geriau.Taip kad,jei planuoji,tai mesk jau dabar. wink.gif
SuperBaba
QUOTE (astulka @ 2004 02 24, 12:39)
biggrin.gif aisku,kuo anksciau,tuo geriau.Taip kad,jei planuoji,tai mesk jau dabar. wink.gif

pritariu thumbup.gif
Medeina
Kuo anksčiau,tuo geriau.Kol pati nesusidūriau su pastojimo problemom,atrodė,ką tas rūkymas gali įtakot?O kai paskaičiau,kad būtent rūkymas blogina vyro spermos kokybę,duoda daug defektuotų spermatozoidų ir "veda" link nevaisingumo,tikrai pasibaisėjau ohmy.gif .Su vyru draugiškai-10metų esam "užkietėję rūkoriai", bet viskas-metam rūkyt thumbup.gif
Galvoju,malonumas (ta prasme rūkant)-svarbu,bet svarbiau- nestuke.gif , 2.gif ir asmeninė sveikata bei "papildomos" lėšos wink.gif ,gautos nerūkant.
nigrita
Jei mesi, ir leliai bus geriau ir pati savim po to didzhiuosies. Ash rukiau apie šešerius metus, mečiau prieš du, dabar jau laukiu lelio. Manau, kad mesti anksčiau, kur kas geriau nei kai prispiria reikalas. Taip pat galvoju ir apie vestuves biggrin.gif Sėkmės. Jei ką galėsiu tau pasakyti savo metimo receptą, gal pravers smile.gif
Mumm
Man padėjo motivacija . Tai kad noriu labai pastoti ir noriu kad leliukas sveikas būtų. Na bet kaip žinoma motivacija toks nepastovus dalykas- vieną dieną ji yra o kitą jau gali jos ir nebūti... sad.gif Manau svarbu, kad šalia esantys žmonės nerūkytų. Tada pagundų mažiau.
Medeina
QUOTE (nigrita @ 2004 02 24, 10:47)
Jei ką galėsiu tau pasakyti savo metimo receptą, gal pravers smile.gif

Nigrita,dėk tą savo metimo receptą biggrin.gif , manau net nuorodą, kaip Smurka savo dietai užsidėjus,galėsi užsidėt clap.gif .
Tikrai aktuali tema:greičiau ne kada reikia mest,o kaip wink.gif
Astyte
QUOTE (elija @ 2004 02 24, 13:10)
Nigrita,dėk tą savo metimo receptą biggrin.gif , manau net nuorodą, kaip Smurka savo dietai užsidėjus,galėsi užsidėt clap.gif .
Tikrai aktuali tema:greičiau ne kada reikia mest,o kaip wink.gif

Kuo anksciau, tuo geriau, nors tikrai nera lengva, is savo patirties rasau g.gif
Yurgita
Geriausia visai nerookyt clap_1.gif Geriausia nepradet, tada nebus reikalo ir mest wink.gif
Bet lengva pasakyti, sunku padaryti. Pykstu ant saves kad esu silpnavale, bet va vis metu, bet kai tik pasirodo menesines "susinervinu" ir vel griebiuosi sad.gif
Nigrita parasyk recepta gal pades?
Niki
Mesti rukyti butu gerai metai pries pastojant, bent jau minimum tiek laiko kad issivalytu organizmas, bet jei taip neiseina - bent jau is karto kai pradedi "planuoti". Mano receptas buvo labai paprastas, nes susirgau pliauritu (kai plauciuose atsirado vandens), nes po to tiesiog pati smegenine uzsikodavo smile.gif O is tikruju tai labai sunku mesti, reikia daug valios ir mesti is karto o ne po truputi, nebent butu labai blogai, tai kokia 1 galima, uzsiimti kitais darbais ir kaip cia jau kazkas sake - kad niekas is aplinkiniu negundytu. Meskit mergytes nes labai jau smirdi tie rukoriai nesvarbu kokios cig. butu. Sekmes box.gif
Aida
As konsultavausi su savo gydytoja siuo klausimu, tai ji pasake, kada pastosit, tada ir meskit, beje ta pati ji man ir su kontraceptinem tabletem patare, tik va foline rugsti sake pries 3 menesius jau reikia pradeti gerti. Man, aisku, to tik reikejo, kaip gi dabar mesti rukyti, jeigu pati gydytoja kaip sakant palaiminima dave, o cia dar diplomini rasyti reikia+ pastovi itampa darbe. Neiseina nors tu ka.
Mumm
Baikit jus ka? As galvojau cia visos tokios baltos ir silkines laugh.gif rolleyes.gif Pati meciau apie naujus na ir retkarciais , na kokia pora kartu buvo baliukai. Ale dabar sulaukiau savo menesiniu ir jau jauciu kaip pati save ikalbineju, na o ka, kas cia tokio, gi dar toli tas pastojimas ir t.t. ... huh.gif Nea, reikia laikytis girdit? laugh.gif laugh.gif laugh.gif wink.gif
Aga
Organizmas valosi po rukymo metimo mazdaug 9 menesius.Taigi pamastykit mielosios nestuke.gif
Daiva
ooooooooi kaip buvo sunku, nepavydžiu toms, kurios susiruošėte mesti. Aš labai daug ir su stažu rūkiau, irgi kartu su vyru nusprendėm mesti, kai niekaip vaikų susilaukti negalėjom...jau daug metų nerūkau ir nebenoriu, bet lomkės baisios buvo...mesti padėjo kažkoks atsitiktinumas...buvo geroka depresija, kelias dienas tiesiog užsidarius gėriau kavą, rūkiau ir bloviau, net nemiegojau beveik...ir po eilinės cigaretės man pasidarė labai bloga...žiauriai pykino, svaigo galva, buvo silpna...kelias dienas bijojau užsirukyti, nors labai norėjau. pagaliau išdrįsai ir buvo lygiai tas pats...taip ir mečiau, lomkės daugiau nekamavo.
Anelija
O aš net nepradėjau, nes nuo pat pradžių buvo bloga. ir dabar, kai užuodžiu tik uždegtos cigaretės kavapą, tokį žviežią, iš kart kažkas kyla...
Nors kartais labai norisi, bet manau, jei jau tiek nerūkiau, tai planuojan vaikučius nelaikas pradėti tongue.gif O tuo labiau ir vyras nerūko.
nigrita
Sveikos, tai va, kaip sakiau, rūkiau apie 6 metus ir net neplanavau mesti, man patiko, vaikai nenusimatė... Priežastis dėl ko mečiau - principingumas. Vyrui pasakojau, kad dėl pirmos paaugliškos savo meilės buvau metus rūkyti penkis mėn., na o vyras tuomet taip atšovė: ''Dėl kito galėjai, o dėl manęs negali.'' Taigi, iš principo nusprendžiau jam įrodyti, kad aš GALIU. Vyras, atvirai sakant, ilgai netikėjo, kad man pavyks, na o dabar tai didžiuojasi. Ir aš tikrai didžiuojuos savimi.
O receptas paprastas:
1. Pirma ir svarbiausia recepto dalis - labai geras motyvas.
2. Užsispyrimas.
3. Tikrasis mano receptas, jau praktiškesnis, būtų toks. Metant palaipsniui., dažnai žmonės mažina cigarečių skaičių, o aš siūlau mažinti surūkytos cigaretės kiekį. Pirma, kai nori rūkyti, bandyk norą numalšinti čiulpinukais, vaisiais, antra, kai nebagali kaip nori, rūkyk tik pusę cigaretės. Pabandyk po poros dienų nuo pusės cigaretės pereiti prie trijų dūmų. Žinau, kad tikraim rūkoriui labai bus gaila tos cigaretės likučio ir išmestų pinigų, bet reikia mąstyti taip: Visą gyvenimą išmetinėjau pinigus šitam brudui, dabar reikia mesti brudą.
Sėkmės mažinant dūmų skaičių. Bent mano atveju, tie reti trys dūmeliai pasidarė nebeskanūs (gal pamažu ėmiau atprasti nuo skonio) ir tuomet aš visiškai jų atsisakiau. Nesakau, kad lomkių nebuvo, po vienerių metų ir naktim sapnuodavau, kad rūkiau. Pasisakiau vyrui, jis man nupirko cigarečių ir sakė 'Parūkyk ir vėl neberūkysi smile.gif' Babandžiau ir nurimau, vienos cigaretės man užteko dar metams į priekį. Nebuvo nei skanu, nei malonu, taigi rezultatas: ir toliau rūkyti visiškai nesinori.
Papildyta @ [mergetime]1077819199[/mergetime]
Taigi sėkmės visoms ir nepasiduokit pusiaukėlėj!!! thumbup.gif
Agnė
As jau 2 metukai kaip nerukau, o mesti pavyko keistai greitai ir "neskausmingai"- tiesiog kai tik pradejau itarti jog laukiuosi, sulig ta diena ismeciau visa pakeli i siuksliu deze clap_1.gif Turbut motiniskas instinktas suveike wink.gif
artev
Na kaip paciai mesti tai dar isivaizduoju, bet kaip vyra ikalbeti? g.gif Cia kur kas sunkiau. g.gif
Gitulka
o as meciau jau budama nescia-kazkur iki ketvirto men rukiau unsure.gif
Labai norejau iskarto taciau-tipo reikejo nervams nuraminti...o balandi bus metai kaip nerukau.. Nors tikrai kai sviezia duma uzuodziu jis man kvepia ir uzsitraukti iki siol norisi (cia turbut kaip norkomanams..kad ir nebevartoji bet yra rizika vel pradeti kad ir po 10-15m dry.gif )
hesė
QUOTE (Agne @ 2004 02 26, 20:53)
As jau 2 metukai kaip nerukau, o mesti pavyko keistai greitai ir "neskausmingai"- tiesiog kai tik pradejau itarti jog laukiuosi, sulig ta diena ismeciau visa pakeli i siuksliu deze clap_1.gif Turbut motiniskas instinktas suveike wink.gif

Tas pats ir man biggrin.gif Tik sužinojau, kad laukiuosi tai nuo tos akimirkos nei vieno dūmelio nesutraukiau biggrin.gif Ir dar: aš buvau užkietėjus kavos gerėja. Tačiau per visą nėštumą neišgėriau nei vieno puodelio kavos thumbup.gif Stebuklai biggrin.gif
[
Limcamca
Ir as pries nestuma rukiau. Bet kai tik pamaciau dvi juosteles, visas noras praejo. Ir jokiu lomkiu nebuvo nieko, jokio cigaretes pasiilgimo nera. Ir po to jau nebezadu rukyti. biggrin.gif
O va su kava tai labai sunku skirtis. Ramina tai, kad gydytoja iki dvieju puodeliu leidzia i diena isgerti biggrin.gif
glinglingas
ash jau 2 metai kaip nerukau. buvau sau pasizadejusi ''mesiu rukyti priesh pora metu kaip pradesiu planuoti leliu" biggrin.gif kai tik suzinojau, kad radau sau tinkanti vyra meciau ir rukyti. mes jau pusantru metu vede ir nuo kovo mensio stengiames, kad gautusi lelius biggrin.gif
kiek girdejusi jeigu rukai kelerius metus ir meti,- tai ishsivalo viskas mazdaug per 2 metus. o kaip tada dar buvo vyras vaikinu mano dziaugesi, kad meciau rukyti !, -mat jis nerukantis smile.gif . o del kavos, -tai kazkaip priesh kelis metus ishejo persigerti jos. savaime nuo tu laiku negeriu thumbup.gif labai retas atvejis jeigu laaabai skaniai kas nors pasiulo padarytos, -tai kaip sakant padarau loska ir ishgeriu biggrin.gif
sekmes!
meska
Suzinojus, kad laukiuosi surukiau dar viena cigarete ir kvit. Rukiau pries tai 4 metus. Lengvai atsisakiau, nes vargino pykinimai. Jauciu, kad kai tik galesiu vel rukysiu,nes potraukis yra, taciau mamos instinktai virsesni.
Jo-ma-Jo
QUOTE (artev @ 2004 03 28, 21:03)
Na kaip paciai mesti tai dar isivaizduoju, bet kaip vyra ikalbeti? g.gif Cia kur kas sunkiau. g.gif

Aga, vyro ikalbet ir as negaliu, sako kad jam tai atseit nebeimanoma. Bet jis pas mane kazkoks samoningas pasitaike ir dabar ruko beveik tik darbe, namuose visa vakara iskencia, tiesiog pamirsta, nes labai myli musu busima 2.gif ir nenori jam namu smardint biggrin.gif
P.S. Planuodami buvom susitare mesti pries puse metu, bet planai liko planais biggrin.gif
Laivana
QUOTE (zappa @ 2004 02 24, 12:37)
gal kas zinot, pries kiek laiko iki pastojimo reiktu mesti rukyti?
aciu

As irgi apie tai galvojau, manau bus sunkoka sad.gif
Pamparam
Aš jau mečiau rūkyti kokius tris kartus, bet po pusmečio vėl pradėdavau. Geriausia mesti (čia kai trūksta valios) parūkyti, kai nedirba skrandis. Tada tą jausmelį atsimeni ir noras dingsta. Bet kompanijoj, prie kavos ar alaus, jau žiūri ir vėl nebeatsilaikai g.gif O dar kai vyras - kaminas...
Zemfira
Būsimosios nestuke.gif jūs pačios mesite rukyti kai to pareikalaus neštumas ir 2.gif pati rūkau iki 12 savaičių vėliau pradėjo labai pykint vos tik uztraukdavau dūmą biggrin.gif nuo valgio nepykina, bet pagalvojus apir cigaretes mad.gif mad.gif FUUUUU
Fate
Kai pradėjau įtarinėt, kad laukiuosi - neberūkiau. Bet kai po savaitėlės paaiškėjo, kad čia buvo šposas - iš apmaudo vėl pradėjau...
Manau, kad panorėjus "nebenorėti rūkyti" - galima išvis mesti smile.gif
maya
QUOTE (artev @ 2004 03 28, 21:04)

jei labai myli tai mes. Reikia tik graziai paprasyti. Maniskis apie 10 metu ruke. Ispradziu vakarais namie neruke tik darbe. Po mano persileidimo labai susirupino ir mete visai. Aisku kad jam norisi ir kartais matau kad ranka tista, bet laikos. Nenumirs wink.gif !!! Neruko jis jau kelis menesius ir prisipazino pries kelias dienas kad rukalai dabar jam sukelia skrandzio skausma ir labai jau nemalonus kvapas.
Minusas. Labai jau sustorejo. Gal todel kad vietoj cigaretes eina i virtuve sausainuku doh.gif doh.gif doh.gif . Reiks pradeti ir nuo to atpratinti. Taigi sekmes visoms.
Atsiseskite vakare ir graziai graziai paprasykit smile.gif
oilylia
Sveikos mamos,
kas bando mesti rūkyti, nemanykit, kad tai labai sunku.
Iš tikrųjų tai visai paprasta. Mečiau beveik be jokios motyvacijos, be jokio nusiteikimo. Sugalvojau va nuo tos ir tos dienos metu, pradejau visiems draugams skelbtis. Ir, kai atejo ta nelemtoji diena, kažkaip nenorejau, kad visi pradėtų sakyti, va , o mes sakėm, kad nemesi. Ir va ,nerukau , aishku, dar tik 3 mėn. Sunkiausios pirmos savaites, nes įpročiai įauge i krauja, niekaip negalejau įprasti, kad žiūrint kokį nors filma, per reklama , reikia nerukyti, siaubas kazhkoks. Bet nueidavau i virtuve, išplaudavau indus per ta laika, arba šiaip spinteles pavalydavau, sutvarkau kokį šaldytuva, per pora savaičių sugebejau du kartus nuvalyti virtuvės langa. Bet tik pora savaičių. Po to nei noris nei ka.
Dabar tik pradejau visiem skelbti nerukumo gerumus, pradedant kad per mėnesi išlaidu sumažejo beveik 200Lt, o kur dar po vakarėlių neskaudanti galva. Turbut pradėjau nervinti aplinkinius smile.gif
RUDOJI
Sunkus variantas tas metimas,o ypač,kai valios nerasta.Mano stažas jau apie penketą metelių,o mesti kuo toliau tuo sunkiau.Jau lyg ir nusiteiki,bet ima ir kas nors sunervina ir...eilinė cigaretė į dantis.Šiaip nežinau ar tiesa,bet skaičiau straipsnį,kad jei moteris visą laiką rytais gerdavo kavą ir rūkydavo,tai ji to neturėtų atsisakyti pastojusi.Tik,žinoma,gerokai reiktų kiekį sumažinti.Nes staiga viso to atsisakius,organizmas patiria daug didesnį stresą,kuris,aišku gi,ne ką mažiau kenkia.Bet,jei įmanoma atsisakyti,to bruduko iki pastojimo,tai dar geriau,ko visoms ir palinkėčiau,taip pat ir sau!
Atra
joo geriausia mesti iki pastojimo smile.gif bet lengva pasakyti- sunku padaryti, kažkaip ta valia nepaklūsta smile.gif
Fate
Subiesijo darbe nerealiai iš pačio ryto... net kavos dar nespėjau išgert...
Lūpa timpčioja, o man mintyse - "eisiu parūkti"...
Bet kažkaip nesinori... Ot ir pabandysiu šiandze nerūkyt tongue.gif
Patriuki
As tai vis muistausi, tai rukau tai neberukau...Kai pagalvoju, nejaugi as del savo ir del savo vaikelio sveikatos negaliu mest - tai nerukau kokias kelias dienas...bet tada pradedu galvot, juk kai pastosiu, tai tikrai negalesiu rukyt ir labai ilgai negalesiu. Tada i galva persasi mintis rukyt, kol galiu - nes veliau negalesiu...Tai va taip ir parukau kas trecia diena, niekaip negaledama atsikratyt sito brudo. wink.gif
Daivulka
O aš iki 4 mėnesio vis parukydavau. Tai nervai, tai šiaip, bet kai 4 mėnesyje užsirūkiau taip pradėjo spardytis, kad šveičiau tą cigaretę per langą biggrin.gif O vėl pradėjau kai maitint nebegalėjau, taip apmaudu buvo, tai dabar vėl rūkymo stažas apie 4 metai. Vis dažniau susimąstau kad noriu mest, metu bet į priekį tai po to vėl pasikeliu sad.gif tongue.gif
glinglingas
atsimenu ieshkojau tokios informacijos priesh pora metu smile.gif . plauciai ishsivalo per 2 metus wink.gif kadangi mes neskubejome su lelium, -tai ash meciau 2 metai iki pradejimo lelius smile.gif . aishku labai sunku buvo, bet ka nepadarysi del 2.gif
sesuoToma
QUOTE (Daivulka @ 2004 09 14, 10:00)
O aš iki 4 mėnesio vis parukydavau. Tai nervai, tai šiaip, bet kai 4 mėnesyje užsirūkiau taip pradėjo spardytis, kad šveičiau tą cigaretę per langą biggrin.gif O vėl pradėjau kai maitint nebegalėjau, taip apmaudu buvo, tai dabar vėl rūkymo stažas apie 4 metai. Vis dažniau susimąstau kad noriu mest, metu bet į priekį tai po to vėl pasikeliu sad.gif  tongue.gif

g.gif O kokios po to pasekmes vaikiukui, jei nestumo metu rukei? Ar viskas ok? g.gif unsure.gif
BooMe
as esu visiskai PRIES rukyma besilaukiant. Mes su vyru metem rukyt, nusprende kad norime seimos pagausejimo tongue.gif ir manu tai gali padaryti kiekviena kuri nori susilaukti sveiko kleckiukio 4u.gif
lota5
Sveikutės,

gal galite daugiau papasakoti kaip kuri metėte rūkyti. Ar metėte iš karto pradėjusios planuoti, ar kai jau buvote nestuke.gif ? Mes su brangiausiu planuojame pradėti nestuke.gif spalio mėn., bet kolkas dar nelabai sekasi abiems mesti. Vis galvojame kad laiko dar yra ir spėsime. Atseit kai pastosiu, tai neberūkysiu, o jis taip pat automatiškai mes g.gif
Niu nebežinau ka ir bedaryti, nes darbe taip pat dauguma rūko, o man mesti kažkaip ir neišeina blush2.gif
subalansuota
QUOTE(lota5 @ 2005 07 28, 21:57)
Sveikutės,

gal galite daugiau papasakoti kaip kuri metėte rūkyti. Ar metėte iš karto pradėjusios planuoti, ar kai jau buvote  nestuke.gif ? Mes su brangiausiu planuojame pradėti  nestuke.gif  spalio mėn., bet kolkas dar nelabai sekasi abiems mesti. Vis galvojame kad laiko dar yra ir spėsime. Atseit kai pastosiu, tai neberūkysiu, o jis taip pat automatiškai mes  g.gif
Niu nebežinau ka ir bedaryti, nes darbe taip pat dauguma rūko, o man mesti kažkaip ir neišeina  blush2.gif
*

Turi pati labai norėti mesti, kitaip jokios motyvacijos nepadės doh.gif
Aš prieš metus pati pasakiau sau kad aš neberūkysiu taip ir padariau. Be to mano aplinkos žmonės kurie rūkė irgi metė, tai aplinka irgi daug ką daro.
Dabar man smirda cigarečių dūmai tongue.gif
BooMe
mes istikro pirmiau metem rukyti, paskui pradejom planuoti biggrin.gif mum labai padejo pleistriukai "nicorete" aisku is pradziu kainavo daug daugiau nei cigaretes bet dabar atsipirko biggrin.gif ir man dabar jau dumai smirda tongue.gif dar manau daug lengviau mesti rukyti dviese smile.gif
man labai skaudedavo sirdy kai maciau savo pussesere visa nestuma rukancia :cry:norejosi paimt ir pakratyt gerai blink.gif man atrodo tai baisus savanaudiskumas schmoll.gif
Burbulytis
Daivaa saunuole! Man sunku gal suprast, nes niekad nerukiau, bet faktas, kad reik atsisakyt kuo greiciau dar pries pastojant, kuo skubiau, ir ne po biski, o iskarto. Taip raso ne tik spauda, bet ir ivairus mokslininkai is Anglijos, Jav, galima gi internete rasti pilna apie tai, skaiciau, tik adresu nepamenu. Tas pats ir apie kava pasakytina, savaime aisku ir apie alkoholi. Aisku, labai kenkia nestumo metu rukant, skaiciau, kad padideja apsigimimu rizika, gali sutrikti vaiko vystymasis bet kuriam tarpsny (pvz mazagiskumas, kvepavimo sutrikimai ir panasiai). Aisku, gal nieko ir nebutu, bet ar verta laukti to kas gal bus o gal ir ne...Kraupu...Geriau jau mesti ir pries save buti ramiai, kad padarei viska, kas nuo pcios priklause.
nendre
QUOTE(Zemfira @ 2004 05 27, 12:28)
Būsimosios  nestuke.gif jūs pačios mesite rukyti kai to pareikalaus neštumas ir 2.gif pati rūkau iki 12 savaičių vėliau pradėjo labai pykint vos tik uztraukdavau dūmą biggrin.gif nuo valgio nepykina, bet pagalvojus apir cigaretes  mad.gif  mad.gif  FUUUUU
*

Juk tos 12 sav. ir yra pacios svarbiausios vaikeliui.
nendre
Mano vyrelis jau meta nuo geguzes blink.gif bet rezultatu nematyti g.gif
jutta
QUOTE(Medeina @ 2004 02 24, 13:43)
Kuo anksčiau,tuo geriau.Kol pati nesusidūriau su pastojimo problemom,atrodė,ką tas rūkymas gali įtakot?O kai paskaičiau,kad būtent rūkymas blogina vyro spermos kokybę,duoda daug defektuotų spermatozoidų ir "veda" link nevaisingumo,tikrai pasibaisėjau ohmy.gif .Su vyru draugiškai-10metų esam "užkietėję rūkoriai", bet viskas-metam rūkyt thumbup.gif
Galvoju,malonumas (ta prasme rūkant)-svarbu,bet svarbiau- nestuke.gif , 2.gif ir asmeninė sveikata bei "papildomos" lėšos wink.gif ,gautos nerūkant.
*

Papildomų lėšų tai tikrai neprisideda metus rūkyti, bet, kad ir "malonumas" (rūkant) visai ne toks jau didelis smile.gif Taip, kad metus rūkyti daug maloniau, o ypač kai visi žino, kad tu rūkei ir kai pakviečia atsisakai ir pasakai " Dėkui, bet aš nerūkau" smile.gif thumbup.gif Žinokit super thumbup.gif jausmas thumbup.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
Niekaip negaliu mesti cry.gif
Gal lnelabai stengiuosi.
Zinau, kad mesiu, kai pamatysiu II
Aronija
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 08 02, 00:04)
Niekaip negaliu mesti  cry.gif
Gal lnelabai stengiuosi.
Zinau, kad mesiu, kai pamatysiu II
*

Sveika,
as vat surukau viena kita cigariuka i diena... ir tai tik po puse, nes kas pasidare schmoll.gif nebeskanu tampa rurkyti... tad sau vis zadu, na kai pamatysius II tai ir galutinai mesiu...
lota5
žiūriu čia ne aš viena tokia metanti po biškiuką. Bet planuojant jau ir nebe taip rūkosi. tiksliau jau su kiekviena cigarete sąžinė pradeda griaužti, tai vis stengiuosi kuo daugiau užsiimti darbais, kad kuo mažiau laiko liktų galvoti apie rūkymą smile.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
QUOTE(Aronija @ 2005 08 04, 08:40)
Sveika,
as vat surukau viena kita cigariuka i diena... ir tai tik po puse, nes kas pasidare  schmoll.gif nebeskanu tampa rurkyti... tad sau vis zadu, na kai pamatysius II tai ir galutinai mesiu...
*

man irgi nebeskanu, bet kur nors i miesta su draugem isheinu ir "persilauziu" doh.gif o paskui grauziu save. Ypac erzina prirukytos patalpos- net pykinti pradeda, ir siaip daznokai su tuliku pabendrauju paskutiniu metu, gal tos II ne uz kalnu ax.gif
Aronija
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 08 08, 08:34)
man irgi nebeskanu, bet kur nors i miesta su draugem isheinu ir "persilauziu" doh.gif  o paskui grauziu save. Ypac erzina prirukytos patalpos- net pykinti pradeda, ir siaip daznokai su tuliku pabendrauju paskutiniu metu, gal tos II ne uz kalnu ax.gif
*

idomu, idomu g.gif ... gal tikrai neuzkanu... lauksim geru ziniu ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.