Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: galvos masazuokliai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
harmoneta
parduodu galvos masazuoklius - orgazmatronus 4u.gif
Siauliai- Kaunas, po 25 lt.
harmoneta
4u.gif
harmoneta
stai nuotraukele smile.gif
user posted image
gabriela :)
Po kiek?
harmoneta
smile.gif+2008 08 20, 17:15-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2008 08 20, 17:15)
Po kiek?
*

25 biggrin.gif
cami
oo cia super dalykas,, smile.gif kaifuojam su draugu kasdien.. kol kas zinau tik viena zmogu, kuris nesuprato kame cia baeris, o visiem kitiem tai laaabai patinka:)
Paranormali
lotuliukas.gif doh.gif Mes ir ta grebli turim biggrin.gif
harmoneta
grebli lotuliukas.gif
is tikruju, tai paziurejus atrodo kazkokia nesamone... bet kas nebande tas nesupras biggrin.gif
aureka
As irgi turiu, super jausmelis thumbup.gif
Andzella2
O kur Lietuvoje galima tokių įsigyti?
TARSKALIUKE
ar turite dar? blush2.gif labai labai noriu,bet nerandu niekur pirkt,pas drauga bandziau tai thumbup.gif
harmoneta
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 10 06, 01:13)
ar turite dar?  blush2.gif  labai labai noriu,bet nerandu niekur pirkt,pas drauga bandziau tai  thumbup.gif
*

lyg ir yra dar, o kokiam jus mieste?
vovere74
Geras thumbup.gif Ir jeigu po 25 lt tai pigu. As pavasari toki gavau, tai zinau, kad 35 lt kainavo. Labai gerai kai galva skauda, masaziukas super. Ypac geras efektas kai ne pats sau darai, o kazkas kitas. Siurpuliai per visa kuna eina.
Jammin1
Turiu toki, kas beuzsuka i svecius-visiems baisiai patinka. Kai gavau ji dovanu, tai pirmas savaites uzsimasazavau thumbup.gif
aureka
As irgi toki turiu liuksiskas jausmas thumbup.gif Ir pardavimui kelis turiu 4u.gif
rjolancikas
labutis.as nesenai ji pirkau kaune-dujotiekio gatveje,kur yra mazasis lektoriumas.tiksliau prie girstupio sankryzos.as mokejau jei gerai pamenu-15 lt.neblogas dalykelis.... bigsmile.gif ten pat yra ir ekologisku produktu parduotuve... 4u.gif
Lina O.
Taip taip, ir man sita teko isbandyti. Geras pojutis. Tik geriau, kai ne pats masazuojies, o kas kitas tave - labiau atsipalaiduoji, ir pojuciai stipresni smile.gif
nosferata
Turiu ir aš šitą gėrį, nu nerealus išradimas biggrin.gif Draugus ir gimines irgi jau visus apdovanojau 4u.gif
Flower@
Man labai reikia :-) Jei turit lysna, parasykit i az smile.gif
murksiukas
Toki maciau ezoteriniam ZODIAKO knygyne. Tuo tarpu nepirkau, tai ir i kaina demesio neatkreipiau.
aureka
Parduodu uz 15lt 4u.gif
comep
apakus nuo kainu blink.gif

nes tas daiktas '1 euro' parduotuvej kainavo 1 eura-ty 3,50 biggrin.gif mirksiukas.gif
Bazilė
O šiaip ši tema ne skelbimų skilty turėtų būt? cool.gif Patinka ir man orgazmatronuotis biggrin.gif Ypač liuks reikalas dovanojimui rolleyes.gif
denaxa
Ypac malonu stebeti zmogaus reakcija,kai prieini is uz nugaros ir taip nemaciom perbrauki jam per galva lotuliukas.gif
murksiukas
Tikrai juokingai atrodo - mano vyras net tuptelejo is netiketumo, kai turguj pabandziau lotuliukas.gif
smickute
parduodu galvos masazuoklius ,vezu juos ir dar daug kitu dalyku is vokietijos, pigiausios kainos kaune,masazuoklio kaina tik 8 litai.jei ka domina galiu atsiusti foto i e-mail. perkant didesni kieki kaina derinama. arba rasykit i mano e-mail. prekesisvokietijos@gmail.com thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
parduodu galvos masazuoklius ,vezu juos ir dar daug kitu dalyku is vokietijos, pigiausios kainos kaune,masazuoklio kaina tik 8 litai.jei ka domina galiu atsiusti foto i e-mail. perkant didesni kieki kaina derinama. arba rasykit i mano e-mail. prekesisvokietijos@gmail.com arba i tel.: 864744014. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Viktorija69
QUOTE(denaxa @ 2009 06 30, 20:27)
Ypac malonu stebeti zmogaus reakcija,kai prieini is uz nugaros ir taip nemaciom perbrauki jam per galva lotuliukas.gif
*

As savo MB taip megstu daryti lotuliukas.gif drinks_cheers.gif osiaip super daikciukas, pojuciai sunkiai nupasakojami, as net kakla itraukiu i vidu, vos istvert galejau pradzioj, dabar jau lengviau biggrin.gif mirksiukas.gif
Borzika

ČIA - ne Skelbimų lenta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.