Siauliai- Kaunas, po 25 lt.
parduodu galvos masazuoklius - orgazmatronus
Siauliai- Kaunas, po 25 lt.
stai nuotraukele
Po kiek?
oo cia super dalykas,,
grebli
is tikruju, tai paziurejus atrodo kazkokia nesamone... bet kas nebande tas nesupras
As irgi turiu, super jausmelis
O kur Lietuvoje galima tokių įsigyti?
ar turite dar?
Geras
Turiu toki, kas beuzsuka i svecius-visiems baisiai patinka. Kai gavau ji dovanu, tai pirmas savaites uzsimasazavau
As irgi toki turiu liuksiskas jausmas
labutis.as nesenai ji pirkau kaune-dujotiekio gatveje,kur yra mazasis lektoriumas.tiksliau prie girstupio sankryzos.as mokejau jei gerai pamenu-15 lt.neblogas dalykelis....
Taip taip, ir man sita teko isbandyti. Geras pojutis. Tik geriau, kai ne pats masazuojies, o kas kitas tave - labiau atsipalaiduoji, ir pojuciai stipresni
Turiu ir aš šitą gėrį, nu nerealus išradimas
Man labai reikia :-) Jei turit lysna, parasykit i az
Toki maciau ezoteriniam ZODIAKO knygyne. Tuo tarpu nepirkau, tai ir i kaina demesio neatkreipiau.
Parduodu uz 15lt
apakus nuo kainu
nes tas daiktas '1 euro' parduotuvej kainavo 1 eura-ty 3,50
O šiaip ši tema ne skelbimų skilty turėtų būt?
Ypac malonu stebeti zmogaus reakcija,kai prieini is uz nugaros ir taip nemaciom perbrauki jam per galva
Tikrai juokingai atrodo - mano vyras net tuptelejo is netiketumo, kai turguj pabandziau
parduodu galvos masazuoklius ,vezu juos ir dar daug kitu dalyku is vokietijos, pigiausios kainos kaune,masazuoklio kaina tik 8 litai.jei ka domina galiu atsiusti foto i e-mail. perkant didesni kieki kaina derinama. arba rasykit i mano e-mail. prekesisvokietijos@gmail.com
Papildyta: parduodu galvos masazuoklius ,vezu juos ir dar daug kitu dalyku is vokietijos, pigiausios kainos kaune,masazuoklio kaina tik 8 litai.jei ka domina galiu atsiusti foto i e-mail. perkant didesni kieki kaina derinama. arba rasykit i mano e-mail. prekesisvokietijos@gmail.com arba i tel.: 864744014. QUOTE(denaxa @ 2009 06 30, 20:27) Ypac malonu stebeti zmogaus reakcija,kai prieini is uz nugaros ir taip nemaciom perbrauki jam per galva As savo MB taip megstu daryti ČIA - ne Skelbimų lenta!
|