Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KT teigiamas poveikis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2
jadzka
NA ok, prisibiedavojom, kokios negeros yra KT. Bet aš dabar paklausiu kitaip:
Ką teigiamo ir kokios tabletės kam davė?

Tarkim man aktualu:
1. Apsaugotų nuo netyčiuko ax.gif
2. sumažintu gauruotumą, spuoguotumą (teigiams kosmetinis poveikis)
3. neužaugintų papildomų kg.
4. kuo mažiau pykintų ir nervus trikdytų....

Jei kas nors tokius kontraceptikus rado, tai parašykit ir šiek tiek apie save maždaug:
KMĮ 21, (arba ūgis svori) arba linkusi pilnėti, organizmas linkęs kaupti skysčiuys, esu paprastai rami ir gera mergaitė, mane sunku išmušti iš vėžių. Retai kada juntu pašalinius poveikius, Dienos reguliarios, gausios/ negausios. Nekankina PMS. Man puikiai naikino spuogus ir pan.
Ma tiesiog ydomu, ar panašios moterys naudoja panašias KT (o gal ir tokias pat g.gif
Nes mano patirtis liūdna, gydytoja išrašinėja KT principu: kitoms tiko - tiks ir tau.
inix
aš taip pat nepaliaujamai ieškau gerų atsiliepimų apie KT, šiaip neimčiau į galvą, bat tiek daug tų blogų pasisakymų( ypač tie meilės nenorai, net su draugėm pasikalbėjau, tai ir tas pats). Vat man tuoj turi prasidėti mmm, tai gersiu yarina, nagi pakibau ant reklamos, tai nusipirkus turiu, bet taip jau nepasitikiu aš tuo super poveikiu (ne kontraceptiniu, turiu omeny), tuo, kur bukletėly ir prisimink.lt aprašytas( puiki savijauta, gražus kūnas, gera nuotaika.... biggrin.gif ).
tai jei tiks, būtinai atpilsiu visus teigiamus poveikius. 4u.gif
jadzka
QUOTE(indriuz @ 2005 05 27, 19:00)
aš taip pat nepaliaujamai ieškau gerų atsiliepimų apie KT, šiaip neimčiau į galvą, bat tiek daug tų blogų pasisakymų( ypač tie meilės nenorai, net su draugėm pasikalbėjau, tai ir tas pats). Vat man tuoj turi prasidėti mmm, tai gersiu yarina, nagi pakibau ant reklamos, tai nusipirkus turiu, bet taip jau nepasitikiu aš tuo super poveikiu (ne kontraceptiniu, turiu omeny), tuo, kur bukletėly ir prisimink.lt  aprašytas( puiki savijauta, gražus kūnas, gera nuotaika.... biggrin.gif ).
tai jei tiks, būtinai atpilsiu visus teigiamus poveikius. 4u.gif
*

Aš tai kaip ir sakiau, naudojau Novynette... tai pykino nuolat, visa sutinus jaučiausi, žodžiu, kaip amžinas PMS cry.gif
Šiaip tai esu papankamai rami ir jokio PMS nejaučiu paprastai....
Paskui gydytoja tokiu pat principu rekomendavo Cilest'ą... Kažkaip nebesiryžau jo gert. Ėmiausi pati domėtis visokiom veikliom medžiagom ir t.t. tai ir noriu merginų pagalbos....
Miaška
Mano patirtis gal per trumpa, baigiu tik pirmą pakuotę Yarina. Bet kol kas viskas ramu, t.y., bent jau neigiamų pokyčių tikrai nepastebėjau. Tokiu metu jau kankinčiausi nuo PMS, išberto veido, šaltkrėčio ir būčiau nervų kamuolys... O dabar viskas normoje: veido neberia, nuotaika normali... Laukiu pirmų mmm su KT, žiūrėsim, kaip čia bus. Šiaip sirgdavau labai gausiai ir skausmingai. Tikiuosi dabar to išvengti.
inix

va, o man kaip tik dabar tas žiaurusis PMS, kūnas kaip sulaužytas visas, nuotaika žemiau 0, o dar šian reiks į žmones eit(į krikštynas). Iškilo klausimas: ar tik čia ne šalutinis ciklo poveikis? biggrin.gif
oi prirašysiu tų teigiamų dalykų, jei tik jų.... blink.gif ...bus
liepsnele
Jau buvau užvedus panašią temą, bet ji buvo sujungta su bendra kontraceptikų tema smile.gif
Zemze
Na... as esu audringo budo (truputi psichuota) doh.gif Linkusi mazumele plestis (storeti biggrin.gif ), kankindavo klaikiausias PMS, spuogai ir del vaikysteje patirto gydymo hormonais esu gauruota... Naudoju Evra (pleistras), tai galiu drasiai pasakyti, kad visus minetus simptomus pasalino:
thumbup.gif spuogai isnyko
thumbup.gif PMS isnyko
thumbup.gif nudepiliavus plaukus, atauga zymiai maziau
thumbup.gif svoris neauga
thumbup.gif salutiniu poveikiu nera

Bet kaip buvau neramaus budo, taip ir likau... Matyt, jau kas kas, o pleistras charakterio tikrai nepakeis biggrin.gif biggrin.gif
dvynuke
na nuo spuoguotumo tai tik vienas zinau tai Diane 35. Jos aplamai labai geros
dvynuke
Apskritai Diane 35 tinka nuo daug ko. O vat yra tokios Triregol, tai nuo ju celiulitas atsiranda sad.gif
liepsnele
QUOTE(dvynuke @ 2005 05 30, 21:11)
na nuo spuoguotumo tai tik vienas zinau tai Diane 35. Jos aplamai labai geros
*

nea. Jos labai veikia krūtinę negerai.
jadzka
QUOTE(Zemze @ 2005 05 30, 13:26)
Na... as esu audringo budo (truputi psichuota)  doh.gif  Linkusi mazumele plestis (storeti  biggrin.gif ), kankindavo klaikiausias PMS, spuogai ir del vaikysteje patirto gydymo hormonais esu gauruota... Naudoju Evra (pleistras), tai galiu drasiai pasakyti, kad visus minetus simptomus pasalino:
thumbup.gif  spuogai isnyko
thumbup.gif  PMS isnyko
thumbup.gif  nudepiliavus plaukus, atauga zymiai maziau
thumbup.gif  svoris neauga
thumbup.gif  salutiniu poveikiu nera

Bet kaip buvau neramaus budo, taip ir likau... Matyt, jau kas kas, o pleistras charakterio tikrai nepakeis  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Nebent užklijuot burną, rankas priklijuot ir palikt tamsiam kambary....
krisstute
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 31, 07:30)
nea. Jos labai veikia krūtinę negerai.
*

Liepsnele, o kodel sakai, kad veikia krutine negerai? sad.gif
liepsnele
QUOTE(krisstute @ 2005 06 01, 03:55)
Liepsnele, o kodel sakai, kad veikia krutine negerai? sad.gif
*

Nu čia kaip kam, bet jų sudėtinė nemaža dalis ta, kuri veikia į krūtinę, ir gali atsirast nemalonių pojūčių, paskiau susidaryt sukietėjimai.
inix
Noras pačiai su KT nelabai pavyko , bet vienas teigiamas dalykas jų vartojime yra: mirksiukas.gif sako, moteriai labai sveika, vyro "duodami" hormonai, na, o vartojančios KT, tai jų gauna....
liepsnele
QUOTE(inix @ 2005 06 02, 20:21)
vienas teigiamas dalykas jų vartojime yra: mirksiukas.gif sako, moteriai labai sveika, vyro "duodami" hormonai, na, o vartojančios KT, tai jų gauna....
*

tai čia tipo reiktų suprast, jei iš vyro tų hormonų negauni, tai geriau gert KT biggrin.gif
(čia bajeris, jei kas tiesiogiai suprato smile.gif )
inix
ne, ne, biggrin.gif na, kai geria KT, tai papildomai juk nesisaugo moterys, prezervatyvų nenaudoja...tokiu būdu ir "gauna" iš vyro tų hormonų...
nu aš čia pusiau ant bajerio, dėl to teigiamo poveikio, bet dėl tų "gaunamų" hormonų tai girdėjau, kad sveika.
O kažin, liepsnele, gal pasakyme tavo yra tesybės, juk, sako, kad geriant KT sumažėja noras, tai, jei nėra vyro....ar ne puiki išeitis?
laugh.gif
bum
QUOTE(inix @ 2005 06 03, 08:07)
ne, ne,  biggrin.gif  na, kai geria KT, tai papildomai juk nesisaugo moterys, prezervatyvų nenaudoja...tokiu būdu ir "gauna" iš vyro tų hormonų...
nu aš čia pusiau ant bajerio, dėl to teigiamo poveikio, bet dėl tų "gaunamų" hormonų tai girdėjau, kad sveika.
O kažin, liepsnele, gal pasakyme tavo yra tesybės, juk, sako, kad geriant KT sumažėja noras, tai, jei nėra vyro....ar ne puiki išeitis?
laugh.gif
*

Įdomu čia hormonais vadinant sperma? g.gif biggrin.gif
inix
sperma, joje yra hormonų
Zemze
Tarpkitko, as ta pati esu skiacius! Kad jei saugotis KT ar KP (zodziu be prezervatyvu), moteris gauna jai naudingu vyro hormonu ax.gif
bum
QUOTE(Zemze @ 2005 06 03, 12:26)
Tarpkitko, as ta pati esu skiacius! Kad jei saugotis KT ar KP (zodziu be prezervatyvu), moteris gauna jai naudingu vyro hormonu  ax.gif
*

Kad man rodos kaip tik nebegauna jei jau pradeda naudoti hormoninius preparatus - nebegamina organizmas totesterono (del to apmažėja plaukuotumas, o tuo pačiu ir aistra blush2.gif ). Tai visa paguoda, kad gali su sperma jo šiek tiek gauti biggrin.gif mirksiukas.gif
inix
QUOTE(bum @ 2005 06 03, 14:43)
Kad man rodos kaip tik nebegauna jei jau pradeda naudoti hormoninius preparatus - nebegamina organizmas totesterono (del to apmažėja plaukuotumas, o tuo pačiu ir aistra  blush2.gif ). Tai visa paguoda, kad gali su sperma jo šiek tiek gauti  biggrin.gif  mirksiukas.gif
*

o apie tai nepagalvojau, tik žinojau, kad vyro sperma moteriai sveika (bet kažin ar būtų moteris labai sveika su n...vaikų biggrin.gif,.)
.... pokolkas aš savo tostesteronu pasidžiaugsiu... biggrin.gif
bonza
bet yra moteru kurios tipo alergiskos spermai. nu zodziu vyro spermos rugstingumas ar kas ten buna nesutampantis su moters ir tada jau buna problem. vat .
jėga
QUOTE(inix @ 2005 06 03, 09:07)
laugh.gif
*

Nu jei nėra vyro, tai kam tos KT g.gif biggrin.gif
inix
QUOTE(jėga @ 2005 06 03, 17:40)
Nu jei nėra vyro, tai kam tos KT g.gif  biggrin.gif
*

gautųsi taip, jei geriamos KT, tai sumažėja smileysex.gif noras, o jeigu nėra vyro, tas noras ir nereikalingas, tai su KT jį galima paslopinti (na laikinai, kol atsiranda vyras, kad nebūtų "nori, o nėra...."). niu čia bajeris, kuris turi truputį teisybės.
Miaška
Nors, atrodo, KT priešininkių ir daugiau, ir aršesnių yra, bet vis tik pasidariau išvadas iš savo patirties: man KT labai palengvino gyvenimą. Pirmą kartą per 20 su gabaliukų metų supratau, kas tai yra mėnesinės be klaikių skausmų, be krūvos analgetikų, be bemiegių naktų, kai iš skausmo negali užmigti, o jei užmiegi, tai nubundi baloj, kaip papjauta kiaulė...
Dabar jaučiuosi normaliu žmogumi, kai savaitė ar dvi iki mmm nereikia perspėt šeimos - nelįskit prie manęs, man PMS-as, o mmm metu esu darbinga, ir nesulaukiu užjaučiančių kolegių žvilgsnių, kai šlitiniuoju koridoriais kaip perbalusi šmėkla...
Ne, niekas man nebeįrodys, kad KT yra blogai. Man - gerai thumbup.gif
jadzka
QUOTE(Miaška @ 2005 06 05, 17:52)
Nors, atrodo, KT priešininkių ir daugiau, ir aršesnių yra, bet vis tik pasidariau išvadas iš savo patirties: man KT labai palengvino gyvenimą. Pirmą kartą per 20 su gabaliukų metų supratau, kas tai yra mėnesinės be klaikių skausmų, be krūvos analgetikų, be bemiegių naktų, kai iš skausmo negali užmigti, o jei užmiegi, tai nubundi baloj, kaip papjauta kiaulė...
Dabar jaučiuosi normaliu žmogumi, kai savaitė ar dvi iki mmm nereikia perspėt šeimos - nelįskit prie manęs, man PMS-as, o mmm metu esu darbinga, ir nesulaukiu užjaučiančių kolegių žvilgsnių, kai šlitiniuoju koridoriais kaip perbalusi šmėkla...
Ne, niekas man nebeįrodys, kad KT yra blogai. Man - gerai thumbup.gif
*

Ir ką naudoji jei ne paslaptis?
Aš vis dar renku info...
Miaška
QUOTE(jadzka @ 2005 06 06, 10:57)
Ir ką naudoji jei ne paslaptis?
Aš vis dar renku info...
*

Ne paslaptis - Yarina smile.gif , yra atskira temelė. Aš irgi ilgai rinkau info, o ir jau nusipirkusi tabletes, dar delsiau, bet kai per paskutines mmm mane išvežė iš darbo namo, tai daugiau nebetempiau. Pagalvojus, tai dar neaišku, kur to brudo daugiau - ar KT, ar įvairiuose analgetikuose, kurių tonas suvalgiau nuo paauglystės... g.gif
jadzka
QUOTE(Miaška @ 2005 06 06, 17:29)
Ne paslaptis - Yarina smile.gif , yra atskira temelė. Aš irgi ilgai rinkau info, o ir jau nusipirkusi tabletes, dar delsiau, bet kai per paskutines mmm mane išvežė iš darbo namo, tai daugiau nebetempiau. Pagalvojus, tai dar neaišku, kur to brudo daugiau - ar KT, ar įvairiuose analgetikuose, kurių tonas suvalgiau nuo paauglystės... g.gif
*

Aš atsargiai renkuosi pati, nes ginekologė nepataiko cry.gif nu kaip man nepatinka tie konkrečių gamintojų protegavimai arba "pabandyk tą arba aną"
Miaška
QUOTE(jadzka @ 2005 06 06, 17:33)
Aš atsargiai renkuosi pati, nes ginekologė nepataiko cry.gif nu kaip man nepatinka tie konkrečių gamintojų protegavimai arba "pabandyk tą arba aną"
*

Tai man turbūt nuskilo, nes čia mano pirmieji KT biggrin.gif
Kadangi pagrindiniai tikslai, neskaitant apsaugos nuo nėštumo, buvo PMS pašalinimas ir skausmingų mėnesinių gydymas, būtent todėl man pasiūlė Yarina. O dar taip argumentuotai paaiškino... Kažkaip ir nesuabejojau.
lialyte
Mano pirmieji ir kol kas vieninteliai KT - Logest. Vartoju kokius 2,5 metų. Nežinau, kaip ten su pms, spuogai ant veido ir taip nelabai puola, tačiau man visiškai susitvarkė ciklas, kuris anksčiau šokinėdavo ir kankindavo mane nerealiai. Be to, KT turiu vartoti ir dėl kitos ligos - mažakraujystės. Ne tiek turiu, bet tiesiog man rekomendavo, nes esą jei nevartočiau, tai netekčiau daug kraujo, tada jausčiausi dar silpniau. Būtų visiškai blogai. Kol kas viskas tvarkoj. Tiesa, paskutiniu metu krūtinę paskauda, taip lyg temptų. Čia gal koks pašalinis KT padarinys?
liepsnele
QUOTE(lialyte @ 2005 06 07, 16:31)
Tiesa, paskutiniu metu krūtinę paskauda, taip lyg temptų. Čia gal koks pašalinis KT padarinys?
*

Gali gali būt. Man buvo pradžioj kad tempė, paskui taip sujautrėjo, kad vyrui nė prisiliest neleisdavau.
Reniss
vartoju Logest jau 6 metus ir esu labai patenkinta, nežinau kiek dar vartosiu vieni gydytojai sako jau nebereiktu, kiti jokio skirtumo, tai ir vartoju dar.
jadzka
QUOTE(Reniss @ 2005 06 09, 09:53)
vartoju Logest jau 6 metus ir esu labai patenkinta, nežinau kiek dar vartosiu vieni gydytojai sako jau nebereiktu, kiti jokio skirtumo, tai ir vartoju dar.
*

g.gif taij kurie jie su mažiausiu hormonų kiekiu?
jei jau rinktis, taij bent neagresyvius.
Pirma jūs man pasakykit, paskui gudri su ginekologe diskutuosiu.....
liepsnele
QUOTE(jadzka @ 2005 06 09, 12:16)
g.gif taij kurie jie su mažiausiu hormonų kiekiu?
jei jau rinktis, taij bent neagresyvius.
Pirma jūs man pasakykit, paskui gudri su ginekologe diskutuosiu.....
*

sunku pasakyt, kai pačios ne gydytojos, hormonų kiekį gali surast vaisto aprašyme www.vaistai.lt, bet kad skirtingi hormonai sudėti, tai ką gali žinot, kurie iš jų stipresni...
lialyte
Mano ginekologas sakė, kad logest yra iš tų, kur mažiau hormonų. Nežinau, ar tai tiesa
ziemuze
as anksciau tai nowynette buvau pradejus vartoti,tai aciu,daugiau nebereikia cry.gif vaiksciojau kaip spuoguotas triusiukas,su kibireliu rankoj(pykindavo) biggrin.gif o dabar, nors ir nedaug, tik 4menesius naudoju regulon, ir viskas baigesi.Nei storeju, nei pykina, nei spuogu yra. thumbup.gif
zuza
Diane 35 vartojau daugiau nei tris metus, o dabar jau daugiau nei tris nevartoju ir mąstau vėl pradėti, nes dabar per mėnesines staugiu iš skausmo ir kankinuosi apie savaitę, o su Diane būdavo vos trys dienos ir be jokio skausmo, dabar kamuoja spuogai, o su Diane oda buvo gan švari, dar saugus seksas, galimybė reguliuoti mėnesinių laiką, ne taip greitai ataugantys plaukai ant nepageidaujamų vietelių thumbup.gif . Iš šalutinių - pradėjus vartoti pirmus du mėnesius patepliodavo, o po to ir to neliko. Beje, pastojimui neturėjo jokios reikšmės. Nutraukusi vartojimą, "netyčia" pastojau iškart tą patį mėnesį.
jadzka
QUOTE(zuza @ 2005 06 10, 10:53)
Diane 35 vartojau daugiau nei tris metus, o dabar jau daugiau nei tris nevartoju ir mąstau vėl pradėti, nes dabar per mėnesines staugiu iš skausmo ir kankinuosi apie savaitę, o su Diane būdavo vos trys dienos ir  be jokio skausmo, dabar kamuoja spuogai, o su Diane oda buvo gan švari, dar saugus seksas, galimybė reguliuoti mėnesinių laiką, ne taip greitai ataugantys plaukai ant nepageidaujamų vietelių  thumbup.gif . Iš šalutinių - pradėjus vartoti pirmus du mėnesius patepliodavo, o po to ir to neliko. Beje, pastojimui neturėjo jokios reikšmės. Nutraukusi vartojimą, "netyčia" pastojau iškart tą patį mėnesį.
*

Gal ne, diane nenoriu....
O Yarina kaip?
Miaška
QUOTE(jadzka @ 2005 06 10, 11:18)
Gal ne, diane nenoriu....
O Yarina kaip?
*

Man, kaip jau pasakojau - labai gerai. O neseniai dar pirkau naują pakuotę, tai ir vaistininkė labai gyrė (visada stengiuosi pas ją pirkti, jei dirba, nes labai protinga moteriškė, bile ko nepasiūlys ir išsamiai paaiškins, net jei ieškai lašų nosiai), sakė, kad nauji ir geri KT su nedidele hormonų doze.
Minusų net pasakyt negaliu, nes man jų nėra. Patepliojo dvi dienas, kai įpusėjau pirmą pakuotę, gal tris dienas truputį maudė krūtis, paskui viskas dingo. PMS-o nebuvo, mėnesinės praėjo per 3 dienas ir tikriausiai pirmą kartą gyvenime be nuskausminamųjų, netgi ėjau sportuoti, nes buvo negausios.
jadzka
QUOTE(Miaška @ 2005 06 10, 11:25)
Man, kaip jau pasakojau - labai gerai. O neseniai dar pirkau naują pakuotę, tai ir vaistininkė labai gyrė (visada stengiuosi pas ją pirkti, jei dirba, nes labai protinga moteriškė, bile ko nepasiūlys ir išsamiai paaiškins, net jei ieškai lašų nosiai), sakė, kad nauji ir geri KT su nedidele hormonų doze.
Minusų net pasakyt negaliu, nes man jų nėra. Patepliojo dvi dienas, kai įpusėjau pirmą pakuotę, gal tris dienas truputį maudė krūtis, paskui viskas dingo. PMS-o nebuvo, mėnesinės praėjo per 3 dienas ir tikriausiai pirmą kartą gyvenime be nuskausminamųjų, netgi ėjau sportuoti, nes buvo negausios.
*

g.gif gal reiks yariną išbandyt.... kažkaip norisi tikėt, kad vistik ir kokybė jų kainą atitiks...
inix
nu tai ko mane nuo jų dusino cry.gif cry.gif cry.gif aš tikrai neprisigalvojau, po to ir nustojo, kai nebegėriau. Gal vėl bandyt? o kitų tai nenoriu, šitos juk nekaupia skysčių ir panašiai...
jadzka
QUOTE(inix @ 2005 06 10, 12:27)
nu tai ko mane nuo jų dusino cry.gif cry.gif  cry.gif  aš tikrai neprisigalvojau, po to ir nustojo, kai nebegėriau. Gal vėl bandyt? o kitų tai nenoriu, šitos juk nekaupia skysčių ir panašiai...
*

O kuo skiriasi Janine nuo Yarinos ?
inix
aš tai čia apie yarina kalbėjau, bet kiek žinau, kad janine progestagenas dienogestas, o yarinoj drospirenonas, naujesnis, nekaupia skysčių. O kiek žinau estrogeno tik pat 3mg ir tame ,ir tame. Nu aš bandžiau yariną, nes labai viliojo reklama, pabandyk. Tik žinai, gal tau užtektų ir 2mg estrogeno(logeste, harmonete, dar keletoj), čia mažiau hormono estrogeno, kuris turi tą pašalinį poveikį. Pabandyk nuo tų kur mažiau, o po to žiūrėk, jei ką, bandyk stipresnius.
liepsnele
O aš vėl pagirsiu Harmonetą mirksiukas.gif . Ir pigu, ir hormonų mažai, ir gerai jaučiuos ax.gif .

O esterogenas yra tas hormonas, kuris labiausiai krūtinę veikia.
inix
aš taip ir dariau, man buvo per mažai 2mg, nes susirgau vidury ciklo, tai tada reikėjo bandyt stipresnius kt.
jadzka
QUOTE(inix @ 2005 06 10, 13:43)
aš taip ir dariau, man buvo per mažai 2mg, nes susirgau vidury ciklo, tai tada reikėjo bandyt stipresnius kt.
*

O kam gali būt negerai? OK, rementis kuo skiriami stipresni ir silpnesni?
inix
priklauso nuo bruožų ryškumo, jei mergina tamsesnė, plaikuotesnė, jai reikia stipresnių, jei šviesesnė, ne tokia plaukuota, užtenka silpnesnių. Nors aš tai nesu ryški, bet gal netiko todėl, kad jau gimdžius (girdėjau, kad gimdžiusioms stipresnių reikia). Nors kita vertus.... biggrin.gif...turiu pažįstamą, kuri ir gimdžius ir pilnoko sudėjimo, bet puikiai tinka tie, kur mažiau estrogeno....a velnias juos suprasi...bandyk nuo tų kur mažiau gal, jei neesi mulatė laugh.gif
jadzka
QUOTE(inix @ 2005 06 10, 14:13)
priklauso nuo bruožų ryškumo, jei mergina tamsesnė, plaikuotesnė, jai reikia stipresnių, jei šviesesnė, ne tokia plaukuota, užtenka silpnesnių. Nors aš tai nesu ryški, bet gal netiko todėl, kad jau gimdžius (girdėjau, kad gimdžiusioms stipresnių reikia). Nors kita vertus.... biggrin.gif...turiu pažįstamą, kuri ir gimdžius ir pilnoko sudėjimo, bet puikiai tinka tie, kur mažiau estrogeno....a velnias juos suprasi...bandyk nuo tų kur mažiau gal, jei neesi mulatė laugh.gif
*

Taij jei aš tamsi, plaukuota, negimdžius, man 25 metai, vidutinio kūno sudėjimo ir pan. tai tiktų stipresni (gal g.gif))
O naudojimo terminai? kiek galima gert? nes įvairiai girdėjau, tai metus, tai daugiau ar mažiau.... g.gif
inix
na jei esi tamsesnė, tai gal ir vertėtų stipresnius bandyt, kad po to nebūtų pusė mėnesio prasirgta (kaip man buvo, draugei mano). Sako, jei tinka tai galima ilgai gerti, bet tokia aš žinovė....
bandyk yarina, na, aš tavo vietoj bandyčiau (jose ir pakankamai estrogeno, ir tas kitas hormonas pats "nulioviausias", visur jas tik giria, gal ir aš dar kada jas pabandysiu...
liepsnele
QUOTE(jadzka @ 2005 06 10, 14:16)
Taij jei aš tamsi, plaukuota, negimdžius, man 25 metai, vidutinio kūno sudėjimo ir pan. tai tiktų stipresni (gal g.gif))
O naudojimo terminai? kiek galima gert? nes įvairiai girdėjau, tai metus, tai daugiau ar mažiau.... g.gif
*

O ciklas tvarkingas - reguliarus? Ar jauti ovuliaciją? Ar labai traukia smileysex.gif wub.gif ?

Pvz. aš nesu labai tamsi, bet oda tokia prie tamsesnių, plaukuotumo doh.gif užtenka, ir tinka man tos mažesnių hormonų dozių tabletės.
Dėl gėrimo, dabar sako, kad gali gert tiek kiek nori, kol nuspręsi pastot. Bet aš kažkodėl taip nenoriu rizikuot ir negerčiau daugiau 3 metų be pertraukos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.