Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Priemonės nuo celiulito - II
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
PUka
Priplepėjome visą tėmelę, laikas naujai smile.gif
Toliau dalinsimės savo patirtimi kovojant su celiulitu ir bandysime įvairias naujoves, o gal seniai pamirštus būdus tongue.gif
jadzka
QUOTE(PUka @ 2005 05 27, 18:23)
Priplepėjome visą tėmelę, laikas naujai  smile.gif
Toliau dalinsimės savo patirtimi kovojant su celiulitu ir bandysime įvairias naujoves, o gal seniai pamirštus būdus  tongue.gif
*

Man po savaitės dietinantis kopūstų sriuba tikrai stipriai sumažėjo celiulitas (praktiškai išnyko tas kas pas mane dar buvo...) Na aišku, tą savaitę dar užpakalaiuką tryniau su kavos tirčiais masažavau su spec šepečiu, apvyniojus plėvele maistine 1 kartą buvau ir tepiausi stangrinantį L'Orealio kremą normaliai odai (žalsvas bonkiukas )
PUka
QUOTE(jadzka @ 2005 05 27, 19:40)
Man po savaitės dietinantis kopūstų sriuba tikrai stipriai sumažėjo celiulitas (praktiškai išnyko tas kas pas mane dar buvo...) Na aišku, tą savaitę dar užpakalaiuką tryniau su kavos tirčiais masažavau su spec šepečiu, apvyniojus plėvele maistine 1 kartą buvau ir tepiausi stangrinantį L'Orealio kremą normaliai odai (žalsvas bonkiukas )
*

Tai tu visą savaitę tik kopūstienę valgei g.gif

jadzka
QUOTE(PUka @ 2005 05 27, 19:50)
Tai tu visą savaitę tik kopūstienę valgei  g.gif
*

Ten ta kopūsų sriubos dieta:
1 d. Kopūstienė ir vaisiai
2 d. kopūstienė ir daržovės
3 d. kopūstienė, vaisiai ir daržovės
4 d. kopūstienė ir pienas + bananai
5 d. Kopūstienė, mėsa ir dažovės
6 d. Kopūstienė mėsa/ žuvis ir daržovės
7 d. Kopūstienė, ryžiai ir daržovės....

Berods panašiai, reiktų pasitikslint...
kleo
Vakar apsiziurejau,ogi ir pas mane celiulito yra.Anksciau ir as kavos tirscius trindavau i save,visai nieko,oda tokia svelni pasidarydavo.O misini taip gamindavau-kavos tirsciai,aliejaus truputi ir stambios druskos.O kaip jus pasidarot ta kosyte?Tik kavos tirscius trinat ar irgi ko pridedat?
MaxMara
QUOTE(jadzka @ 2005 05 27, 19:54)
Ten ta kopūsų sriubos dieta:
1 d. Kopūstienė ir vaisiai
2 d. kopūstienė ir daržovės
3 d. kopūstienė, vaisiai ir daržovės
4 d. kopūstienė ir pienas + bananai
5 d. Kopūstienė, mėsa ir dažovės
6 d. Kopūstienė mėsa/ žuvis ir daržovės
7 d. Kopūstienė, ryžiai ir daržovės....

Berods panašiai, reiktų pasitikslint...
*

cia gal is zurnalo "Dietos" g.gif ? Maciau ten tokia dieta, tai kopustiene galima virt 4 budais. Bet siaip paskui tie kg sugrizta cry.gif , nebent nuolat kopustiene valgyt, o ta daryti sunkoka schmoll.gif . Bet ne apie tai cia mes juk...O ka daryt, jein tas prakeiktas celiulitas jau neblogai akis bado??? cry.gif . Iki nestumo buvo nieko, o po - baisu, kaip pablogejo...man dar ir su koju venom problemos, tai manau ir jos turi itakos...ir kremus ne visus galima del tu venu tept, ir masazu nelabai pataria...BEVILTISKA cry.gif cry.gif cry.gif
*erikute*
Valgiau ir aš tą kopūstienę, tikrai veiskminga dieta, per savaitę pilvukas žymiai susitraukia thumbup.gif bet... dabar, kaip sakoma, po šiai dienai negaliu pakesti virtu kopustu doh.gif tos dietos gana sunku laikytis, bent jau man tai pirmos trys dienos yra doh.gif vien žolyte, daržovytėm ir obuoliukais nu niekaip soti nebuvau blush2.gif
jadzka
QUOTE(eri25 @ 2005 05 30, 11:34)
Valgiau ir aš tą kopūstienę, tikrai veiskminga dieta, per savaitę pilvukas žymiai susitraukia  thumbup.gif bet... dabar, kaip sakoma, po šiai dienai negaliu pakesti virtu kopustu  doh.gif  tos dietos gana sunku laikytis, bent jau man tai pirmos trys dienos yra  doh.gif vien žolyte, daržovytėm ir obuoliukais nu niekaip soti nebuvau  blush2.gif
*

Nu man ji visai gerai tiko....
Jai jau labai tamsu akyse buvo - šaukštą medaus sulaižydavau...
Per savaitę 4 kg nukrito ir virškinimas susitvarkė. PAskui tie kg taip ir neataugo...
Pakeleivė
Va radau kur galima rasti taures
http://www.masazonamai.lt/Paslaugos.htm žr. masažo įranga
Renna
Labai gerai gelbstintis nuo celiulito - kontrastinis dušas, na iš pradžių lendat po šiltu vandenuku, po atsukat šalto, pakenčiat truputuką, ir vėl po šiltu ir.t.t baigti - šaltu.
Galite srovę paleisti į tik problemiškas vieteles.
Dar labai gerai yra pamasažuoti celiulitines vieteles ledo gabaliukais.
Dar reikia daugiau valgyti greifruktų, skaičiau, kad juose yra rūgščių stabdančių celiulito atsiradima ir paūmėjimą...

Tai va. Tokią dušo procedūra rekomenduoju ir toms kurios neturi celiulito - sustiprinsite ir sustangrinsite odą, jausitės žvalesnės ir energingesnės. Tik reikia truputuką ryžto....

bantukas
QUOTE(Renna @ 2005 05 30, 16:28)
Labai gerai gelbstintis nuo celiulito - kontrastinis dušas, na iš pradžių lendat po šiltu vandenuku, po atsukat šalto, pakenčiat truputuką, ir vėl po šiltu ir.t.t baigti - šaltu.
Galite srovę paleisti į tik problemiškas vieteles.
Dar labai gerai yra pamasažuoti celiulitines vieteles ledo gabaliukais.
Dar reikia daugiau valgyti greifruktų, skaičiau, kad juose yra rūgščių stabdančių celiulito atsiradima ir paūmėjimą...

Tai va. Tokią dušo procedūra rekomenduoju ir toms kurios neturi celiulito - sustiprinsite ir sustangrinsite odą, jausitės žvalesnės ir energingesnės. Tik reikia truputuką ryžto....
*

tikrai greipfurtukai thumbup.gif thumbup.gif tinka tie vaisiai ir daržovės kuriuose daug vitamino C ir ląstelienos rolleyes.gif
Zvirblis
QUOTE(Vaida V. @ 2005 05 28, 20:03)
o gal kas isbandet ta nauja avon krema nuo celiulito??
*

As naudoju Avon krema. Gal ne pati naujausia, bet abejoju, ar jie labai skiriasi g.gif . Ir ką? ir nieko! Nič nieko... Na, gal jei nenaudočiau btūtū blogiau? Aš, beje, dar ir sportuoju... Ir vis tiek ant kojų, kai įtempiu raumenis jau matosi negeri dalykėliai. bet vienam žurnale parskaičiau, kad naudojant KT celiulitas neišvengiamas. Ir ati buvo gydytojos komentaras. cry.gif
lialyte
Kažkaip dėl tų KT ir man neramu. NAksčiau intensyviai sportavau, sveikai maitinaus ir vistiek JO neišvengiau. Niekiap negalėjau suprast, iš kur tsa celiulitas gali atsirast, o paskui sužinojau, kda KT gali turėt tam įtakos. Tai ką daryt: celiulito neišnaikinsi, o KT vartot reik ax.gif Gal daugiau nuo KT jo nebeįsiveis????
darausra
Sveikos. Gal kuri turite naudojate philips cellesse masazuokli? Pasidalinkite patirtim ar verta pikti. Ir man labai idomu ar neiskelia i virsu kraujagysliu?
oksė
Gal tie kremai akių dūmimas, nes kokių tik neišbandžiau skirtumo nepajutau, na bent jau norimo. sad.gif
Pakeleivė
Gal kam patiks ir padės

Шоколадные обертывания

Это новейшая и, несомненно, самая вкусная косметологическая процедура. Доказано, что шоколадные сеансы отлично снимают стресс, вызывают прилив сил и поднимают настроение.

Почему именно шоколад? Какао-масло, которое входит в состав этого лакомства, обладает прекрасными косметическими свойствами. Оно увлажняет, смягчает кожу, омолаживает, придает ей блеск и гладкость.

После шоколадного воздействия она прекрасно очищается, исчезают пигментные пятна и угри. Поэтому сегодня подогретый шоколад все чаще включают в состав масок для нормальной, сухой и увядающей кожи лица.

В результате шоколадных обертываний корректируются также фигура и вес. Кофеин, содержащийся в этой сладости, значительно ускоряет обмен веществ.

Итак, процедура: сначала нежнейший пилинг специальной смесью с кокосовой стружкой. После него на все тело наносится тонкий слой расплавленного шоколада. Теплый, горький, восхитительно ароматный – это настоящее осуществление детской мечты. Дальше тело покрывается пленкой, чтобы сладкая смесь не высыхала.

В таком аппетитном виде вы лежите в комнате с приглушенным освещением и тихой музыкой. А в это время косметолог делает маску на лицо в зависимости от типа и проблем кожи. По истечении получаса надо принять душ, смыть с себя весь шоколад. И обнаружить, что тело стало нежным и удивительно приятным на ощупь, а кожа приобрела золотистый оттенок. Никаких кремов или масел после этого не требуется.
http://health.pravda.ru/health/2005/23/105...antistress.html
Flo
O aš esu naudojusi AVON kremą nuo celiulito. tačiau prieš tepant problemines vieteles kremu ištrindavau jas su šiurkščia plaušine, suaktyvindavau kraujotaką. Galiu drasiai teigti, kad po poros savaičiu oda tapo žymiai gražesnė. 4u.gif
Skruzdeliukas
Gal kas jau pabande naujove - kuno krema su retinoliu nuo celiulito "ROC"? (auksines spalvos buteliukas su melynu uzrasu).

Reklamoje raso: Naujas kuno kremas nuo celiulito turi dvejopa poveiki del retinolio su stangrinamaja amino medziaga:

- pastebimai sumazina "apelsino zieveles" efekta ir kuno apimtis vienu dydziu.
- sutvirtina odos struktura, stangrina kuna ir atjaunina 10 metu.

Sudomino mane, bet kai eurovaistinej pamaciau jo kaina, tai pagalvojau, kad pirmiau suzinosiu, gal kas jau bande ir gali ivertinti. Kaina tikrai virs 100lt.

Atrodo, kam mesti pinigus kremams, kurie vistiek nepades, bet as jau tiek isbandzius pigiu, kad jau norisi bent jau daugiau sumoketi ir galbut efektyvesni rezultata pamatyti.
slyva
Skaiciau neseniai delfyje straipsni apie celiulita, paskaitykit. Cia rasoma, kad kremai tik oda pragrazina, tada celiulitas tampa maziau matomas, ji taip pat paslepia idegis. O geriausias celiulito naikinimas yra riebalu nusiurbimas. Zodziu, visko as cia nepapaskosiu, pasiskaitykit.
jadzka
QUOTE(Flo @ 2005 05 31, 22:35)
O aš esu naudojusi AVON kremą nuo celiulito. tačiau prieš tepant problemines vieteles kremu ištrindavau jas su šiurkščia plaušine, suaktyvindavau kraujotaką. Galiu drasiai teigti, kad po poros savaičiu oda tapo žymiai gražesnė. 4u.gif
*

O aš čia tos nuomonės, kad ta plaušinė labiau ir padėjo....
O aš taij savo kailiu patyriau: Kontrastinis dušas, užpakalio šveitimas su kavos tirščiais, masažas su šepečiu arba plaušine ir stangrinamasis kūno kremas man buvo veiksmingesni nei anticeliulitiniai kremukai....
silirama
QUOTE(darausra @ 2005 06 01, 09:58)
Nejaugi nieks neturite???? sad.gif
*

Aš turiu tokį masažuoklį ir naudoju jau gerą mėnesiuką. Kojos tikrai dailesnės pasidarė, ir celliulitas ženkliai sumažėjo. Tik šalia masažavimosi, aš dar ir bodyfleksą dariau, ir po masažo tepiausi anticeliulitiniu kremuku (Garnier). Taip kad negaliu pasakyt, kuris iš jų labiausiai padėjo. O dėl kraujagyslių, tai ant mano šlaunyčių irgi tokie smulkūs voratinkliukai matosi, kurie buvo ir prieš naudojant masažuoklį, ir nepasakyčiau, kad jų padaugėjo. Tiesa, kosmetologė sakė, kad esant matomiems kapiliarams geriau masažuotis žemiausiu lygiu, nes poveikis vis tiek turėtų būti
Viktute
patys masazistai sako, kad kremai nepadeda, cia reikalingas pilnas kompleksas. as manau, kad tie kremai tinka celiulito profilaktikai, bet ne gydymui.
vakar nusipirkau gumine taure, kainavo tik 8 lt. bandysiu nuo kitos savaites su ja padirbeti mirksiukas.gif
*erikute*
Viktute, o kur tu tas gumines taures pirkai??? 4u.gif Man kazkodel nei viena taip ir nenorejo atsakyti ar galima kur nors kaune ju gauti cry.gif
Viktute
Labdariu 5, 5 kabinetas 4u.gif
Drum
Sveikos! Mane irgi kaip ir jus kankina celiulitas. Ko tik neskaičiau, ko tik nebandžiau, ko tik netepiau ir rezultatas 000000000. tongue.gif Dabar perskaičiau apie masažą paprastomis taurėmis, kurias vaikystėj ant nugarų klijuodavo. thumbup.gif Prieš procedūrą reikia gerai nušveist problemines vietas (tik šlaunims)kavos tirščiais ir patept vazelinu arba anticeliulitiniu kremu. Tada įkaitinus taurę klijuot prie šlaunies. prilipus taurei ją vedžioti lygegrečiom linijom, zigzagais ir spirale. Tokį masažą galima daryti 10 dienų, o po to daryti pertrauką.
p.s. pabandžiau, efektas neblogas, bent jau pirmam įspūdžiui. Tik gerai pritepti riebalo reikia, nes kitaip labai skauda. ax.gif
Sėkmės jei kas imsitės to masažo. 4u.gif
griegzde
o puo šio masažo neatsiranda melinių ?
Drum
QUOTE(iingri @ 2005 06 10, 07:56)
*

Na man tai neatsirado jau 6 kartus dariau g.gif thumbup.gif
dėja
QUOTE(Zvirblis @ 2005 05 31, 10:46)
As naudoju Avon krema. Gal ne pati naujausia, bet abejoju, ar jie labai skiriasi  g.gif . Ir ką? ir nieko! Nič nieko... Na, gal jei nenaudočiau btūtū blogiau? Aš, beje, dar ir sportuoju... Ir vis tiek ant kojų, kai įtempiu raumenis jau matosi negeri dalykėliai. bet vienam žurnale parskaičiau, kad naudojant KT celiulitas neišvengiamas. Ir ati buvo gydytojos komentaras.  cry.gif
*

Aš naudojau tą senesnį Avon kremą,bet man padėjo šiek tiek,vien nuo kremo nedings bet Avono man buvo vienas iš geresnių.Netgi buvau pirkus Guam ar kaip ten vadinasi dabar nelabai prisimenu,kaukė nuo celiulito kaina tai blink.gif blink.gif ,bet veiksmingumo bent man tai jokio,net vyras sakė pastave jo dar daugiau atsirado.O rašo kad apimtys po 10 procedūrų sumažėja ir tampa mažiau pastebimas.
lore
Bandžiau ir aš AVON anticeliulitinį kretą (tą senesnį), rezultatai neblogi: po 2,5 cm. sumazėjo šlaunų apimtys, ir kažkiek lygesnė oda liko thumbup.gif . Tiesa tuo metų ir dietos laikiausi (kalorijas skaičiavau).
Marusa
Ocho,tai per kiek laiko pasiekei tolius rezultatus? Man kažkaip vusada atrodė neįtikėtina, kad kažkoks kremas padėtų sumažinti apimtis, o pasirodo įmanoma g.gif
Užsispyrusi
QUOTE(iingri @ 2005 06 10, 08:56)
*

Nuo tauriu turbut neatsiranda. O jei atsiranda masazuojant rankomis ar pan., tai nieko tokio, masaziste sake, kad taip ir turi buti, melynes kaip irodymas, kad vyksta teigiami procesai rolleyes.gif
O del anticeliulitiniu kremu, tai bandziau Lumene, Loreal, o dabar jau kuris laikas naudoju lietuviska - Rasa. Kazkokio stulbinancio efekto nepastebejau, bet oda pagrazejo. O ir kainuoja jis tik apie 12 Lt O esminio skirtumo tarp siu triju kremu tai nepastebejau, tad kam pirkti uz 40, kai gali nusipirkt uz 12, o rezultatai tokie pat mirksiukas.gif
Lusasita
as naudojau krasnaja linija anticeliulitini krema, o dabar jau keturios dienos kaip Rasos thumbup.gif . Man jis zymiai geresnis thumbup.gif. Tiesa, skaiciuoju kalorijas, pasimankstinu, o "anticeliulitine procedura" tokia: visa sausa kuna nuo pirstu galiuku (koju ir ranku) sirdies link istrinu sausa naturalia plausine. Tada issitrinu slaunis , uzpakaliuka ir pilvuka pritaupytais per diena (pilnas puodukas) kavos tirsciais. Stipriai imasazuoju. Tada pasedziu 15 min (paskaitineju zurnala). Vel pamasazuoju tirsciuotas vietas, tada duso srove nuplaunu. Paskuj nusiprausiu su dusho zele ( radau ideja maisyti kavos tirscius su duso zele, butu vienu zaidimu maziau). Baigiu kontrastiniu dusu ( pabaigoj visiskai saltas bet tik probleminem viecikem). Tada apdziustu ir isitrinu kremu Rasa. Kas padeda nzn , bet padeda. Kalnagubriai pamazejo pastebimai smile.gif
Užsispyrusi
QUOTE(Viktute @ 2005 06 03, 08:00)
patys masazistai sako, kad kremai nepadeda, cia reikalingas pilnas kompleksas. as manau, kad tie kremai tinka celiulito profilaktikai, bet ne gydymui.
vakar nusipirkau gumine taure, kainavo tik 8 lt. bandysiu nuo kitos savaites su ja padirbeti  mirksiukas.gif
*

O kurioj tiksliai vietoj pirkai ta taure? Nuvariau vakar i Labdariu 5, ten sedi kazkokia tetule, kuri pareiske, kad jie nieko nepardavineja... cry.gif Ant stikliniu duru uzrasyta, kad atlieka relaksacinius ir pan. masazus. Daugiau niekur aplink ko nors susijusio su masazu neradau, tai manau, kad pataikiau teisingai, bet...
Rimukas
Labas panos 4u.gif

as cia truputi pasakitineju kaip jus kovojat. Saunuoles thumbup.gif

O labdariu g tai turi internetini puslapi http://www.masazonamai.lt ir yra parasyta kad galima isigyti taures, kopijuoju:

Masažo namuose

galima įsigyti ir masažui skirtos įrangos, tai:

• Masažo stalai

• Plastikinės (vakuuminės) taurės

• Masažuojantys vitpadžiai

• Aplikatoriai Lepko- susidedantys iš keturių skirtingų metalų

• Tetrakomai

Visi prietaisai ir įranga susijusi su masažu

Užsispyrusi
QUOTE(Rimukas @ 2005 06 23, 13:04)
Labas panos  4u.gif

as cia truputi pasakitineju kaip jus kovojat. Saunuoles  thumbup.gif

O labdariu g tai turi internetini puslapi http://www.masazonamai.lt ir yra parasyta kad galima isigyti taures, kopijuoju:

Masažo namuose

galima įsigyti ir masažui skirtos įrangos, tai:

•  Masažo stalai

•  Plastikinės (vakuuminės) taurės

•  Masažuojantys vitpadžiai

•  Aplikatoriai Lepko- susidedantys iš keturių skirtingų metalų

•  Tetrakomai

Visi prietaisai ir įranga susijusi su masažu
*

Aciu, Rimuk, uz pagalba, bet as juk rasiau, kad buvau nusigrudusi ten, bet tetule kazkokia pareiske, kad jie nieko nepardavineja. g.gif Dar radau, kad yra ir Basanaviciaus gatvej, bert ten nurodytas kabinetas buvo uzrakintas schmoll.gif Parasiau el. laiska, tai siandien gavau atsakyma su telefonais, kuriais nieks neatsiliepia biggrin.gif Bet vistiek nepasiduosiu, kol nepasieksiu ko noriu biggrin.gif biggrin.gif
Užsispyrusi
QUOTE(Rimukas @ 2005 06 23, 15:03)
Nu saunuole  thumbup.gif
as tiek uzsispyrimo neturiu  cry.gif
Eisiu pas masazuotoja, tegu padaro ka nors, jei kas imanoma, o pati tai be sansu  blink.gif
*

As irgi pas masaziste viena kursa praejau. Dabar pertrauka, veliau eisiu dar. Bet pertraukos metu irgi nutariau nesedet ranku sudejus, tai pagaliau siandien nusipirkau taure ir sakiau reiks padirbet bent truputi. Masazas visgi pinigelius kainuoja, o cia yra galimybe ir paciai nemokamai pasimazsazuot smile.gif
Rimukas
QUOTE(Užsispyrusi @ 2005 06 27, 12:08)
As irgi pas masaziste viena kursa praejau. Dabar pertrauka, veliau eisiu dar. Bet pertraukos metu irgi nutariau nesedet ranku sudejus, tai pagaliau siandien nusipirkau taure ir sakiau reiks padirbet bent truputi. Masazas visgi pinigelius kainuoja, o cia yra galimybe ir paciai nemokamai pasimazsazuot smile.gif
*

Kainuoja, ir dar kokius...
O tai nusipirkai ta taure labdariu gatvej?
Ir kaip masazuoji? Patepi kremu ar vazelinu, isdegini ora is taures ir vazineji po kojas? Kiek laiko? Ar padeda? Ar daug melyniu paskui buna?
exclusive
sveikutes 4u.gif

anksciau naudojau krema Rasa - atrodo visai padejo (tik viso 2 men kurso nebuvau perejus, todel sunku apie rezultatus kalbet). dabar koki gera men visai nieko su celiulitu nedariau (tik saldumynus kapojau). tai ziuriu ir vel atsirado.. sad.gif
taigi vakar nuejau vel pirkt kremo. rasos neradau tai nusipirkau DOVE . ten parashyta kad po 3 sav. turetu zhymiai sumazhet. kazhkaip nelabai itikinamai skamba. bet gal.. g.gif tai vat - gal kuri jau ishbandet ta krema? jei taip, labai lauksiu atsiliepimu. thumbup.gif
Marla
man labiausiai patiko lenkiska lirene is dr. eris serija. pirkau 3 produktus pylingas, zele ir serumas tipo nusipilinguoji, ryte tepi zele, vakare seruma, bet kai isbaigiau zele tepiau tik serumu..puikiai susigere, malonus kvapas citrusu, oda svelni ir nelimpa nei drabuziai nei kojosd viena prie kitos. ir drauge kazkur po poros savaiciu aikciot pradejo "oi kur tavo celiulitas dingooo?!?" is tikro labai zymiai sumazejo visi tie guburiukai...matesi tik kai suimdavau stipriai oda tarp pirstu, o anksciau matesi kai tik atsistovi ant visur. dabar biski apsileidau tai eme atsirast, bet pazadejau sau- po algos tiesiai sarmon perku ir tesiu toliau naikinima sio turto.
Lietaus lasas
as pasiskaiciusi jusu pasakojimu irgi nusipirkau Rasos anticeliulitini krema, ir jau 5 savaite naudoju. dar trinu savo leskas kavos tirsciais ir su kontrastiniu dusu pakankinu problemines vietas. o jos tikrai problemines, nes oho kaip matosi doh.gif ir dar su sausa plausine oda patrinu ir patepu tuo kremu. siaip mano oda niekada nebuvo svelni schmoll.gif mama sakydavo zasies oda doh.gif , tai po situ proceduru, oda dabar kaip silkas ir tas celiulitas sumazejo rolleyes.gif valgau tai viska, tik sumazinau saldumynu ir sidro kieki blush2.gif nezinau, kas man ji sumazino ar kremas, ar tie trynimai g.gif
Rimukas
QUOTE(exclusive @ 2005 06 28, 08:23)
sveikutes  4u.gif

anksciau naudojau krema Rasa - atrodo visai padejo (tik viso 2 men kurso nebuvau perejus, todel sunku apie rezultatus kalbet). dabar koki gera men visai nieko su celiulitu nedariau (tik saldumynus kapojau). tai ziuriu ir vel atsirado..  sad.gif 
taigi vakar nuejau vel pirkt kremo. rasos neradau tai nusipirkau DOVE . ten parashyta kad po 3 sav. turetu zhymiai sumazhet. kazhkaip nelabai itikinamai skamba. bet gal..  g.gif  tai vat  - gal kuri jau ishbandet ta krema? jei taip, labai lauksiu atsiliepimu. thumbup.gif
*

As turiu Dove, pasiteplioju tik po duso, ryte, bet nieko nemasazuoju ir pan, tik pasitepu. Tai kazkokiu pokyciu nematau. Bet vel gi, jei tikrai kiekviena diena tepsi, ir masazuosi, tai ir efektas gales pasimatyti thumbup.gif
Užsispyrusi
QUOTE(Rimukas @ 2005 06 27, 16:13)
Kainuoja, ir dar kokius...
O tai nusipirkai ta taure labdariu gatvej?
Ir kaip masazuoji? Patepi kremu ar vazelinu, isdegini ora is taures ir vazineji po kojas? Kiek laiko? Ar padeda? Ar daug melyniu paskui buna?
*

Taip, pirkau Labdariu gatvej. Ta taure ne stikline, o gumine ir isdegint oro nereikia, todel labai patogu. thumbup.gif As tai patepu kojas "Rasos" anticeliulitiniu kremu (kaina apie 12 Lt) ir vedzioju taure. Kai dare masaziste, tai su taure dirbo apie 2 min. priekinei ir tiek pat uzpakalinei kojos pusei. Antrai kojai tiek pat. Tai is viso apie 8 min. iseitu. Bet as pati tai nelabai tiek istempiu biggrin.gif Be to paciai kiek sudetinga is nugaros slaunis ir uzpakaliuka gerai pasimasazuot smile.gif Man nuo taures melyniu nelieka.
ner_ko
zhiurkike, labai smagu skaityt, kai kažkas sulaukia REALIŲ rezultatų. Išbandysiu ir aš taviškį komplektą, nes mano lenkiškas, kaip čia kažkas jau bandė, „papigiaiskas“, po 5.50, ne super efektyvus, o kavos šeimynoj nė viens negeria sad.gif schmoll.gif , visi sveikuolius vaizduoja.

Beje, kažkur šios temos pradžioj buvo nuoroda į kitą forumą, kur viena dalyvė siūlė labai gerą pratimuką nuo celiulito, tame forume paskui jai dėkojo nuo celiulito greit atsikračiusios. O jis toks: atsistoji, kojos pečių plotyje, keliai šiek tiek prilenkti, nugara tiesi. Truputį pasistiebi, t.y. kulnus atkeli nuo žemės. Tada smarkiai pasistiebi ir vėl nusileidi, ir darai taip 30 kartų. Labai svarbu daryti taip, kad užpakalis nesikilnotų, nes tada dirbtų blauzdų raumenys, ir poveikis būtų visai kitas. Darant pratimą sunku išlaikyti pusiausvyrą, tai galima prisilaikyti, pvz., už kėdės atramos. Jei nepailsėjus sunku padaryt iškart 30 kartų, galima pailsėti, kai prisireikia, tada daryt toliau. Deja, pati dar neišbandžiau, nes nėščiai buvo per sunku, o dabar laukiu, kol viskas sugis iki galo. Bet tame forume iš reakcijų atrodė tikrai veiksmingas pratimas, svarbiausia, užima mažai laiko, vos kelias minutes. Siūlau išbandyt, aš irgi jau greit pradėsiu. thumbup.gif
Pastaba
Isbandziau masaza su paprastom taurem. Rezultatas po poros kartu jau matosi. Bet kaip man skaudejo blink.gif Po masazo sakiau neisiu daugiau, bet po dienos pasiziuriu, kad oda grazeja ir vel einu smile.gif Bet jau pati tai tikrai sau nedarysiu, nes raumenys per daug isitempe bus. Ir melynes pas mane liko, bet tik ant slaunu sonu. Geras dalykas tas masazas smile.gif
Rimukas
O as taure nusipirkau. vakar visa diena ziuredama filmus masazavausi, tai dabar kojas skauda sad.gif Siandien ryte jau negalejau net prisiliesti cry.gif
Nu bet gal neveltui biggrin.gif
RenataG
QUOTE(PUka @ 2005 05 27, 18:23)
Priplepėjome visą tėmelę, laikas naujai  smile.gif
Toliau dalinsimės savo patirtimi kovojant su celiulitu ir bandysime įvairias naujoves, o gal seniai pamirštus būdus  tongue.gif
*

Как избавиться от "апельсиновой корки"
26.10.2004 12:39
Источник: Lita
Постоянный адрес: http://www.pravda.ru/health/2004/23/101/40..._sellulite.html
Еще недавно считалось, что целлюлит - это всего лишь банальное отложение жира, которое неизбежно появляется с возрастом. Однако последние достижения науки показали, что целлюлит - это проблема, которая долгое время развивается внутри и лишь затем выходит наружу. Это своего рода сигнал о том, что пора менять образ жизни, пересмотреть рацион и больше двигаться.

Медицинские тонкости

Целлюлит представляет собой своеобразное изменение структуры жировой ткани. Когда происходит нарушение обмена веществ, объем жировых клеток увеличивается, и молекулы, присутствующие в них, выходят в межклеточное пространство. В результате образуются нетипичные для подкожной клетчатки микроузелки, заполненные лимфатической жидкостью, которая, застаиваясь, накапливает токсины. Нарушаются процессы кровоснабжения и утилизации шлаков. Итог - бугристая кожа, внешне весьма напоминающая апельсиновую корку. При целлюлите ничего не болит, но страдающим женщинам иногда кажется, что лучше бы болело.

Факторы-провокаторы

Полностью причины и механизм развития целлюлита еще не изучены. Ведущим считается наследственный фактор - целлюлит передается только по женской линии от матери к дочери и далее к внучке. Неверно считать, что эта неприятность связана с возрастом. Целлюлиту в той или иной степени подвержены все женщины, даже молодые и худощавые. В юном возрасте он может появиться во время полового созревания, часто возникает при беременности, а уж в начале менопаузы встречается у большинства женщин.

Спровоцировать заболевание может масса причин:

эндокринные расстройства (например, пониженная функция щитовидной или поджелудочной желез, диабет);
сосудистые заболевания (атеросклероз или гипертоническая болезнь);
излишний вес или склонность к нему;
неправильно питание ("сухомятка"), малоподвижный и нездоровый образ жизни;
стрессы (хотя, по мнению многих, современная жизнь - сплошной стресс);
отвратительное экологическое состояние современных городов-мегаполисов
неконтролируемый врачом прием гормональных контрацептивов.

В зонах особого внимания

Целлюлит чаще всего возникает на следующих участках женского тела: низ живота, ягодицы, бедра, область предплечий, внутренняя сторона колена. Сдавите двумя пальцами кожу в этих местах: если гладкость ее хоть немного нарушилась, появились бугорки, похожие на корку, - есть повод для беспокойства: вас посетил целлюлит.

Грузите "апельсины" бочками

Для профилактики целлюлита и лечения его начальных проявлений необходимо комплексное воздействие на организм. Смысл его заключается в том, чтобы улучшить кровообращение в подкожно-жировой клетчатке, активизировать обмен веществ, вывести шлаки, ускорить распад жировых клеток, укрепить мускулатуру и соединительную ткань.

1. Начинать нужно с питания. Калорийность диеты не должна превышать 1200 ккал. Рекомендуются продукты, богатые клетчаткой: крупы, хлеб грубого помола. Потребление поваренной соли, а также жирного и сладкого, наоборот, стоит снизить. Для своевременного выведения токсинов и отработанных веществ из организма (по мнению некоторых специалистов, в их задержке и кроется главная причина развития целлюлита) пейте не менее двух литров жидкости в день. Обязательны отшлаковывающие напитки (в этом смысле незаменим зеленый чай). А вот потребление кофе, крепкого алкоголя и особенно газировки следует сократить до минимума.

2. Боритесь с гиподинамией - верным другом жировых отложений. Для защиты от надвигающегося целлюлита рекомендуются занятия на велотренажере или езда на обычном велосипеде, плавание. Эти виды физической активности способствуют усилению кровообращения, разрушению и рассасыванию жира, а также укреплению мускулатуры.

3. Сохраняйте правильную осанку, так как различные ее нарушения могут ухудшать ток лимфы и крови, вызывая застойные явления, а вслед за ними и целлюлит.

4. Не носите слишком узкую одежду и тесную обувь - они затрудняют кровообращение.

5. Снотворные и гормональные противозачаточные пилюли принимайте только по консультации со специалистом.

6. Не забывайте про очень доступное и эффективное средство - массаж. Особенно хороший антицеллюлитный эффект дает использование специальных массажных щеток или роликовых массажеров. Во время или после массажа желательно использовать специальные антицеллюлитные кремы, в состав которых входят компоненты, улучшающие обмен веществ: водоросли, соли Мертвого моря, плющ, конский каштан, кофеин, витамин А, аминокислоты, жирорасщепляющие ферменты. Очень популярна ныне облепиха, которая, как выяснилось, способствует укреплению структуры кожи.

7.Улучшить кровообращение помогает ежедневный контрастный душ с растиранием проблемных частей тела той же щеткой или жесткой губкой.

Когда целлюлиту несколько лет

Современная медицина предлагает немало методов профессионального лечения "апельсиновых корок".

Лимфодренаж - изгнание застойной лимфы из очагов целлюлита с помощью специального аппарата, что улучшает метаболизм тканей и ускоряет вывод токсинов.
Пульсотерапия - безопасный и эффективный метод разрушения не только жировых клеток, но и подкожных рубцов, деформирующих кожу, с помощью ультразвуковых волн.
Гидрофортетерапия - новейший метод, позволяющий особому гелю проникать внутрь жировой ткани на глубину до 11 см и нормализовать крово- и лимфоток.
Вакуумный массаж - усиленный вариант ручного. Используются особые косметические банки, ставящиеся на пораженное целлюлитом место и стимулирующие сжигание жировых отложений.
Импульсация - на основании проведенной компьютерной диагностики составляется программа воздействия токами определенной силы и частоты на пострадавшую от атаки целлюлита область тела. Токи стимулируют мышечную ткань, а она, в свою очередь, активизирует рассасывание жировых подкожных отложений.
Электролиполиз - "сжигание" жира за счет подкожной электростимуляции пораженных участков специальными электродами. Данная мера стимулирует внутриклеточный обмен, активизирует кровообращение, разрушает характерные для целлюлита подкожные рубцы.
Термальные обертывания - всевозможные виды бинтований, бандажей, повязок с использованием горячих лекарственных средств (например, йод из морских водорослей). Этот способ лечения хорошо сочетается с различными видами массажа.

Самым крайним вариантом, когда все уже перепробовано и ничего не помогло, является хирургическая методика откачивания жира из подкожной клетчатки с помощью специального шприца - липосакция. Этот метод чрезвычайно эффективен для избирательного удаления жировых прослоек в отдельных местах - цельное ожирение "снять" он не поможет.

...КСТАТИ
Целлюлит - горький удел женщин. Мужчинам он не грозит, даже при малоподвижном образе жизни и переедании. Причина кроется в особом типе строения жировой ткани прекрасной половины человечества. Ученые связывают его с эволюционной необходимостью женщин накапливать жиры для продолжения рода на случай возможного дефицита питания.

Drum
QUOTE(Lija @ 2005 07 04, 15:10)
Isbandziau masaza su paprastom taurem. Rezultatas po poros kartu jau matosi. Bet kaip man skaudejo  blink.gif Po masazo sakiau neisiu daugiau, bet po dienos pasiziuriu, kad oda grazeja ir vel einu smile.gif Bet jau pati tai tikrai sau nedarysiu, nes raumenys per daug isitempe bus. Ir melynes pas mane liko, bet tik ant slaunu sonu. Geras dalykas tas masazas  smile.gif
*

Jei ne pati masažuoji paprašyk, kad daugiau vazelino pateptų, ne taip skaudės ir mėlyniu nebus. Iš prdžių ir man taip pat skaudėjo, o kai uždėjau daugiau riebalų iš kart palengvėjo o rezultatas geras buvo.
airinuke
sveikos merginos, nagi, jau senokai girdejau apie toki dalykeli kaip anticeliulitinis pleistras, ir siandien kaip tik akys uz jo uzkliuvo. Tai sakykit, ar kas bandet? Ar kiek nors padeda?
Yuta
laba visoms, as irgi pradejau kova su celiulitu, bet manau, kad ji tures trukti visam gyvenimui, nes tikrai nemanau, kad galesiu atsikratyti celiulito visam laikui g.gif
po masazavimosi medumi celiulito beveik nesimate, oda tapo svelni kaip kudikio,tik savaite jau gal netryniau koju meduciu ir vel ta apelsino zievele ryskeja doh.gif
tik patariu masazuot is vakaro, nes oda tai kuri laika po to pamelynavus buna biggrin.gif
jadzka
QUOTE(Ellyte @ 2005 07 07, 11:29)
laba visoms, as irgi pradejau kova su celiulitu, bet manau, kad ji tures trukti visam gyvenimui, nes tikrai nemanau, kad galesiu atsikratyti celiulito visam laikui g.gif
po masazavimosi medumi celiulito beveik nesimate, oda tapo svelni kaip kudikio,tik savaite jau gal netryniau koju meduciu ir vel ta apelsino zievele ryskeja doh.gif
tik patariu masazuot is vakaro, nes oda tai kuri laika po to pamelynavus buna biggrin.gif
*

O jei į medų dar rupios druskos įbert.... tai dar labiau man patiko smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.