Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Priemonės nuo celiulito - II
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
princesyte
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 02, 17:30)
as su tom taurem vis masazuojuos.... skauda ziauriausiai... bet jauciuosi geriau, ir arba man vaidenasi,a rba jau taip noriu u rezultatu, bet lygtai visaks gereja... siandien nufotkinsiu as savo celiulita, po to nagrinesiu smile.gif
*

sėkmės tau thumbup.gif nuo taurių kiek suprantu ir turi skaudėti, o nuo masažo - na irgi gali, bet taip pat gali būti kad tai ženklas, jog kažką blogai darai.. sakau iš savo patirties, draugė ketina stoti į mediciną ir labai gyrės, kad jau moka nuostabų masažą padaryt, na sutikau išbandyti, tai masažuojant jau labai skaudėjo, dar dabar prisimenu jos žodžius "net matau kaip vaikšto iš vietos tavo raumuo" doh.gif , o paskui aš dar tris savaites ta koja gerokai šlubavau.. tad patariu - jokių ten 'raumenų pasivaikščiojimų iš vietos' nedarykit mirksiukas.gif
Windi
as taj taurem nesirysiu... g.gif man jos tokios baisios!brr,,,vaikyste primena ir plauciu uzdegima smile.gif terliosiuos kremukais, dusais ir judejimu tongue.gif
princesyte
QUOTE(wittnita @ 2007 03 02, 17:33)
na taip, trinu kaip reikalas lotuliukas.gif  o gerai darau ar ne? schmoll.gif
*

na taip.. įsivaizduok, kad tau reikia išjudinti visus tuos riebalus ir tuos gumuliukus smile.gif dar neseniai perskaičiau, kad reikia sužnybti odą ir ją patempti, ir taip visur probleminėse vietose..
Windi
QUOTE(princesyte @ 2007 03 02, 17:39)
na taip.. įsivaizduok, kad tau reikia išjudinti visus tuos riebalus ir tuos gumuliukus smile.gif  dar neseniai perskaičiau, kad reikia sužnybti odą ir ją patempti, ir taip visur probleminėse vietose..
*

oje...taip skaudziai tai nedarau 4u.gif aciu, dabar darysiu....vaje vaje, ir kodel visi vargai pateko mum- merginom? gal loterijoj pralaimejom pasaulio pradzioj..?

p.s
tepti geriau ryte ar vakare, ar nesvarbu kada?na tarkim isismaudau kad ir vidury dienos ir galiu tepti?
princesyte
QUOTE(wittnita @ 2007 03 02, 17:42)
oje...taip skaudziai tai nedarau 4u.gif  aciu, dabar darysiu....vaje vaje, ir kodel visi vargai pateko mum- merginom? gal loterijoj pralaimejom pasaulio pradzioj..?

p.s
tepti geriau ryte ar vakare, ar nesvarbu kada?na tarkim isismaudau kad ir vidury dienos ir galiu tepti?
*

g.gif nesu nekur skaičius patarimo kada tepti.. gal tuomet tinka betkada? g.gif labai gerai tepti pasportavus, nes tada suaktyvėjus kraujotaka ir geriau pasisavinamas visas tas kremo gėris smile.gif
Windi
niu gi aisku tada... smile.gif kai pamaciau kad yra jau tai panika nereali....
Dzijanka
su plastikinem manau kazkaip gal en taip baisu,beje as irgi bojau is pradziu kaip ta taure uzsiklijuot... is vaikystes bijaojau ju , bet paziurejau i celiulita visos baimes isnyko....
Nu as stengiuos maziau sildyt kad ne taip stipriai prisilipintu... viskas gerai, raumenu neskauda...
Jo drauge kuri mokosi kosmetologijos, parode kaip darys man masaza
reiki suznybti ir patempti i virsu.Poto volelius per koja tipo perstumti oda... Ji man nezymiai padare, gana skasminga.
beje merginos, gal zinot kokiu vaistu ar papildu kad natsirastu taip melynes... biski kur nor prisiliesi stipriau - iskart melyne...
As va visa savite reguliuoju maista, jauciu palengvejima... Negeriu kavos, tik zlaia arbata varineju darbe ir lakstau i tulika... valgau grepftutus ryte... nu visokias triskintas darzovytes, zuvi, vistiena, nu kartais bulvez keptas orkaitej maislyje be riebalu... visiai nieko, ir netgi buna skanu blush2.gif drinks_cheers.gif
ko negaliu atsisakyt bent jau dabar- rukyt (bandau reciau, darbe nerukau) ir alkoholio, t.y. vyno ir alaus, nors uzmusk mane... negeriu kasdien, bet jei jau vakare prie kokio masito tada vynelsi butinai... oir alutis bent 2 k i savaite...
uztat saldumynu isvis nevalgau, ir niekada nemegau.. tai kompensuoju alumi drinks_cheers.gif
princesyte
QUOTE(wittnita @ 2007 03 02, 17:46)
niu gi aisku tada... smile.gif kai pamaciau kad yra jau tai panika nereali....
*

žinau tą jausmą drinks_cheers.gif lygiai taip pat kai pamačiau apėmė.. svarbu neapsileisti ir nenuleist rankų, jei nepadeda viena, tai padės kita..
Windi
as nerukau smile.gif bet va alkoholio tai negaliu atsisakyti....vakare jau iprasta tai sio tai ano paragauti....o brendis kenkia? 4u.gif

jo, reikia nepanikuoti o veikti thumbup.gif
princesyte
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 02, 17:49)
su plastikinem manau kazkaip gal en taip baisu,beje as irgi bojau is pradziu kaip ta taure uzsiklijuot... is vaikystes bijaojau ju , bet paziurejau i celiulita visos baimes isnyko....
Nu as stengiuos maziau sildyt kad ne taip stipriai prisilipintu... viskas gerai, raumenu neskauda...
Jo drauge kuri mokosi kosmetologijos, parode kaip darys man masaza
reiki suznybti ir patempti i virsu.Poto volelius per koja tipo perstumti oda... Ji man nezymiai padare, gana skasminga.
beje merginos, gal zinot kokiu vaistu ar papildu kad natsirastu taip melynes... biski kur nor prisiliesi stipriau - iskart melyne...
As va visa savite reguliuoju maista, jauciu palengvejima... Negeriu kavos, tik zlaia arbata varineju darbe ir lakstau i tulika... valgau grepftutus ryte... nu visokias triskintas darzovytes, zuvi, vistiena, nu kartais bulvez keptas orkaitej maislyje be riebalu... visiai nieko, ir netgi buna skanu  blush2.gif  drinks_cheers.gif
ko negaliu atsisakyt bent jau dabar- rukyt (bandau reciau, darbe nerukau) ir alkoholio, t.y. vyno ir alaus, nors uzmusk mane... negeriu kasdien, bet jei jau vakare prie kokio masito tada vynelsi butinai... oir alutis bent 2 k i savaite...
uztat saldumynu isvis nevalgau, ir niekada nemegau.. tai kompensuoju alumi  drinks_cheers.gif
*

būtinai parašyk kaip sekės su tom nuotraukom 'prieš ir po' thumbup.gif
aš irgi nuo tos arbatos pirmyn atgal į tuliką drinks_cheers.gif o sveikas maistas man irgi skanu, net labai, tik reikia prisiverst pasigaminti, nes šiaip pratus buvau kokių dešrelių pasišildyt ar ką panašaus.. blush2.gif o alaus tai patarčiau atsisakyt, vynas dėl sveikatos gi net gerai, o nuo alaus tai žiūrėk dar ir pilvas gali užaugt unsure.gif nors tu nedaug geri.. na nesupyk, kad čia 'aiškinu' ką gert ir ko ne 4u.gif
Windi
jo jo, atsargiai su alum- is patirties as... blink.gif jau puse metu net galiu ziuret i ji kai pamaciau kaip ilvas kyla nuo jo
Dzijanka
QUOTE(princesyte @ 2007 03 02, 16:54)
būtinai parašyk kaip sekės su tom nuotraukom 'prieš ir po' thumbup.gif
aš irgi nuo tos arbatos pirmyn atgal į tuliką drinks_cheers.gif  o sveikas maistas man irgi skanu, net labai, tik reikia prisiverst pasigaminti, nes šiaip pratus buvau kokių dešrelių pasišildyt ar ką panašaus..  blush2.gif  o alaus tai patarčiau atsisakyt, vynas dėl sveikatos gi net gerai, o nuo alaus tai žiūrėk dar ir pilvas gali užaugt unsure.gif nors tu nedaug geri.. na nesupyk, kad čia 'aiškinu' ką gert ir ko ne 4u.gif
*

lotuliukas.gif
jo, as jau ir pratinuos labiau prie vyno... Vyras geria alu o as vyna, tada nieko. Vyna megstu labai. Bet jau kokio "balto" su citrina, nors uzmusk neatsisakysiu...Beje per vakara pvz g\igeriu ne daugiau 1,5 butelio, ir ne kasdien...
tai gal nieko... bet jei laikais dietos geriausia negert apie pora savaiciu isviso.Nu cia neimanoma. biggrin.gif geriau jau nedavalgysiu, bet penktadieni vakare atsipalaiduot su kokiu brendziu ar viskiu taurele ... mmm.. cool.gif
nu bet ne viskas iskarto.As jei ko nors atsisakau, tampu siaubinga, vriedna, irzli ir t.t. Ne gyvenima o kancia. Svarbu tureti nors siokias tokias ribas...
pvz drauge numete 10 kg per metus, atsisakius valgyti bandeles, tortus, batonus, balta duona ir makaronus, zodziu miltiniu atsisake visai... sake nei labai kentejo del to nei ka.... o rezultatai matomi.. thumbup.gif
princesyte
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 02, 18:03)
lotuliukas.gif
jo, as jau ir pratinuos labiau prie vyno... Vyras geria alu o as vyna, tada nieko. Vyna megstu labai. Bet jau kokio "balto" su citrina, nors uzmusk neatsisakysiu...Beje per vakara pvz g\igeriu ne daugiau 1,5 butelio, ir ne kasdien...
tai gal nieko... bet jei laikais dietos geriausia negert apie pora savaiciu isviso.Nu cia neimanoma. biggrin.gif geriau jau nedavalgysiu, bet penktadieni vakare atsipalaiduot su kokiu brendziu ar viskiu taurele ... mmm..  cool.gif 
nu bet ne viskas iskarto.As jei ko nors atsisakau, tampu siaubinga, vriedna, irzli ir t.t. Ne gyvenima o kancia. Svarbu tureti nors siokias tokias ribas...
pvz drauge numete 10 kg per metus, atsisakius valgyti bandeles, tortus, batonus, balta duona ir makaronus, zodziu miltiniu atsisake visai... sake nei labai kentejo del to nei ka.... o rezultatai matomi.. thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif aš irgi ragana būnu nuo visokių per didelių apribojimų, tai draugas iškart sako, kad jau geriau aš sverčiau 90kg, bet kad tk jokių dietų nesilaikyčiau, jam atseit vistiek tas pats, myli mane ne už užpakalį, bet man atrodo, kad išvaizda svarbu g.gif ir ji svarbu man, kad aš gerai jausčiaus..
Dzijanka
QUOTE(princesyte @ 2007 03 02, 17:03)

batai-reklaminis triukas
zvagzdziu celiulitas- irgi gali bui suphotoshopintas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(princesyte @ 2007 03 02, 17:07)
drinks_cheers.gif aš irgi ragana būnu nuo visokių per didelių apribojimų, tai draugas iškart sako, kad jau geriau aš sverčiau 90kg, bet kad tk jokių dietų nesilaikyčiau, jam atseit vistiek tas pats, myli mane ne už užpakalį, bet man atrodo, kad išvaizda svarbu g.gif  ir ji svarbu man, kad aš gerai jausčiaus..
*

aisku kad svarbu. As su savuoju per 1,5 metu priaugau 10kg, is anksciau dar 10kg buvo priaugti. Tai iki idealaus svorio reikia nemest 20kg, nors atrodau nestora.
BET. mAniski irgi sako tu man svarbi tokia kokia esi, bet giliai sirdyje jis noretu kad mano uzpakaliukas butu dailesnis, ar kojos plonesnes ir t.t. O as noreciau kad jis butu aukstesnis, raumenu daugiau, kad atrodytu vyriskesnis lotuliukas.gif
nu neiko cia nepadarysi, bet jis visaip mane skatina ir giria del tu masazu, sportu ir dietu, bet nepykstibiskai... nes as zinau pati kad to REIKIA sau paciai del komforto.
Marla
QUOTE(princesyte @ 2007 03 02, 17:54)
nuo alaus tai žiūrėk dar ir pilvas gali užaugt unsure.gif
*

pilvas ne nuo alaus, pilvas - ALUI smile.gif
Windi
as bandau atsikratyti riebaliuku ir celiulito ne del draugo(nes jam visada busiu grazi ir mylima wub.gif ) o del saves...kad pati sau patuikciau 4u.gif 4u.gif
@ktyvi
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 02, 17:12)
iki idealaus svorio reikia nemest 20kg, nors atrodau nestora.

net įdomu... kur tą stebuklingą kreivą veidrodį įsigijai? lotuliukas.gif
Windi
QUOTE(@ktyvi @ 2007 03 02, 19:54)
net įdomu...  kur tą stebuklingą kreivą veidrodį įsigijai?  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
princesyte
Na negražu taip.. Asmeniškai aš dabar sveriu 46, tai jei užsimesčiau kad ir tuos dvidešimt, sverčiau 66, nebūčiau jau tokia bomba, būčiau, apkūni, putli, bet nu nestora.. mano visa giminė iš visų pusių stori, tai kažkaip pamažu taikaus, kad ir aš link 40 metų jau toli gražu ne manekenė būsiu.. bet 66 tikrai ne tragedija, o jei tu nori damest ant savo jau turimų tarkim 60 tai nemaža suma ir gautųs..
Dzijanka kaip tau su fotkėm sekės?
princesyte
Na va, šiandien jau vėl sėdžiu prie kompo, jau pabėgiojus, nusiprausus, išsitrynus šepečiu ir išsitepliojus, išsimasažavus visokiom maklėm lotuliukas.gif smile.gif galvoju ar sugebėčiau darbo dieną atsikelt iš ryto bėgiot g.gif
ingrise
Gal kokiai kaunietei pavyko gauti gumine taure? O gal kas is vilniaus atveztu? bigsmile.gif
Dzijanka
QUOTE(@ktyvi @ 2007 03 02, 18:54)
net įdomu...  kur tą stebuklingą kreivą veidrodį įsigijai?  lotuliukas.gif
*

nu 20 kilu tai cia gi ne pasaulio pabaiga.
cia neatsimenu ar as rasiau ar kas kitas, bet man irgi reik numest 20 kilu iki tiek, kiek sveriau 18 metu. Nu dabar jau maziau biggrin.gif kokius 15 gal. Tai cia nieko bloga, nes organizmas keiciasi, ir kad budama idelalaus svorio turejau celiulita tai nieko cia nepadarysi, o dabar jo padaugejo del : 20 metu isigijau masiniuka + 10 kilu per metus, 4 metus dirbus sedima darba, nu dar kokie 7 kilai. O viskas tas pats, tiek pat valgau, net ir sportavau labai akktyviai vienu metu...
Sveriau 56, cia buvo jau supermodelis lotuliukas.gif , o dabar sveriu 72, posportvaimo sveriau 74.Dabar jau antra savaite biski dietinuos, mat nukrito 2 kilai.
As irgi prie apkuniuju, liekniausia visoj didelej seimoj... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
vyras irgi sveria panasiai, 76 smile.gif nu tai del to ir kudinuos. o man pacia visai normaliai. SVARBIAUSIA kad kunas nebutu suglebes, ir su celiulitu, o apimtys ner labai svarbu, nu bent jau man smile.gif
princesyte
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 05, 10:53)
nu 20 kilu tai cia gi ne pasaulio pabaiga.
cia neatsimenu ar as rasiau ar kas kitas, bet man irgi reik numest 20 kilu iki tiek,  kiek sveriau 18 metu. Nu dabar jau maziau biggrin.gif kokius 15 gal. Tai cia nieko bloga, nes organizmas keiciasi, ir kad budama idelalaus svorio turejau celiulita tai nieko cia nepadarysi, o dabar jo padaugejo del : 20 metu isigijau masiniuka + 10 kilu per metus, 4 metus dirbus sedima darba, nu dar kokie 7 kilai. O viskas tas pats, tiek pat valgau, net ir sportavau labai akktyviai vienu metu...
Sveriau 56, cia buvo jau supermodelis  lotuliukas.gif , o dabar sveriu 72, posportvaimo sveriau 74.Dabar jau antra savaite biski dietinuos, mat nukrito 2 kilai.
As irgi prie apkuniuju, liekniausia visoj didelej seimoj...  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
vyras irgi sveria panasiai, 76 smile.gif nu tai del to ir kudinuos. o man pacia visai normaliai. SVARBIAUSIA kad kunas nebutu suglebes, ir su celiulitu, o apimtys ner labai svarbu, nu bent jau man smile.gif
*

bet tikrai dėl tų apimčių teisingai pasakei, na aišku aš noriu būt kuo plonesnė, bet tarkim pažiūri į tokią Beatą Nickolson (jei dar tokią prisimenat) nu ir ji švyti, labai gražiai atrodo, nors storuliukė.. Prižiūrėtas kūnas vistiek gražu 4u.gif
@ktyvi
Taigi,
SOLIDEA "triusikai" man nepadeda. šlaunytės kaip buvo apelsininės, taip ir liko... nulinis efektas.
nepasiduodu: iš maximos parsitempiau stiklainį MEDAUS, maistinės plėvelės ruloną, žaliosios arbatos ir ... smulkios druskos. procedūra: nusizulinau šen bei ten su druska (pylingas), apsitapšnojau medumi ir susivyniojau į celofaną. sėdžiu. meduolį imituoju. vaikščiot bais nepatogu... nu bet dėl estetikos reik daryt kažką... mirksiukas.gif
jei patiks, antrąkart į medų žaliosios arbatos koncentrato 50 ml įpilsiu. o kai išmoksiu mumifikuotis-celofanuotis (ne taip paprasta ant savęs tą plėvę vyniot lotuliukas.gif ), gal ir kavos tirščiais apsidrabstysiu... vienžo...
princesyte
QUOTE(@ktyvi @ 2007 03 05, 16:51)
Taigi,
SOLIDEA "triusikai" man nepadeda. šlaunytės kaip buvo apelsininės, taip ir liko... nulinis efektas.
nepasiduodu: iš maximos parsitempiau stiklainį MEDAUS, maistinės plėvelės ruloną, žaliosios arbatos ir ... smulkios druskos. procedūra: nusizulinau šen bei ten su druska (pylingas), apsitapšnojau medumi ir susivyniojau į celofaną. sėdžiu. meduolį imituoju. vaikščiot bais nepatogu... nu bet dėl estetikos reik daryt kažką...  mirksiukas.gif
jei patiks, antrąkart į medų žaliosios arbatos koncentrato 50 ml įpilsiu. o kai išmoksiu mumifikuotis-celofanuotis (ne taip paprasta ant savęs tą plėvę vyniot  lotuliukas.gif  ), gal ir kavos tirščiais apsidrabstysiu... vienžo...
*

aš tai kažkurį rytą prisiskaičius čia forume kad su plėvele bėgiojant labai gerai viskas nuo kojų nubėga irgi bandžiau su ta plėvele bėgt, bet man namuose nuo kėdės iki durų nepavyko net nueit lotuliukas.gif iškart smukt pradėjo..
linele**
QUOTE(@ktyvi @ 2007 03 05, 16:51)
Taigi,
nepasiduodu: iš maximos parsitempiau stiklainį MEDAUS, maistinės plėvelės ruloną, žaliosios arbatos ir ... smulkios druskos. procedūra: nusizulinau šen bei ten su druska (pylingas), apsitapšnojau medumi ir susivyniojau į celofaną. sėdžiu. meduolį imituoju. vaikščiot bais nepatogu... nu bet dėl estetikos reik daryt kažką...  mirksiukas.gif
jei patiks, antrąkart į medų žaliosios arbatos koncentrato 50 ml įpilsiu. o kai išmoksiu mumifikuotis-celofanuotis (ne taip paprasta ant savęs tą plėvę vyniot  lotuliukas.gif  ), gal ir kavos tirščiais apsidrabstysiu... vienžo...
*

As bandziau tik su medum.... Kadangi jis pas mane jau "susicukravojes", tai tuo paciu ir pilingas gavosi, o nuo silumos gerai patirpo. Reikia placios pleveles - ir viskas labai gerai gavosi! Ant virsaus pedkelnes apsitempiau, kad geriau laikytusi plevele. Tiesa, kazkur skaiciau, kad reikia kokias 5 val isbuti su ta plevele. Po keturiu valandu pradejo smukti - matyt suprakaitavo kojos, ir todel smuko... Rezultatas po pirmo karto thumbup.gif thumbup.gif svelnute oda, lygesne!
linele**
reikes daryti dar sitaip... ax.gif ir laukiu siltesniu oru, kada galesiu i miska begti su tom plevelem....tik kad nieko salia nebutu - nes baisiai jau girdisi slamejimas doh.gif rolleyes.gif
Junna
Sveikos,

Nusipirkau siandien tas gumines vauumines taures, bandysiu vakare pasimasazuot mirksiukas.gif . Gal kuri procedurinotes, kazi kokie tie rezultatai bigsmile.gif ?
Dzijanka
QUOTE(Junna @ 2007 03 06, 14:26)
Sveikos,

Nusipirkau siandien tas gumines vauumines taures, bandysiu vakare pasimasazuot  mirksiukas.gif . Gal kuri procedurinotes, kazi kokie tie rezultatai  bigsmile.gif ?
*

kur pirkai? 4u.gif
as jau tris dienas nieko nedariau, tai nieko ypatinga ir nesimato.Siandien pasidarysiu ka nors. blush2.gif
beje man skauda raumenukus.... kolege darbe pasake kad cia tipo svoris mazeja todel ir skauda.. blink.gif
Kotryna
QUOTE(Junna @ 2007 03 06, 14:26)
Sveikos,

Nusipirkau siandien tas gumines vauumines taures, bandysiu vakare pasimasazuot  mirksiukas.gif . Gal kuri procedurinotes, kazi kokie tie rezultatai  bigsmile.gif ?
*

Atsakymas mirksiukas.gif
QUOTE(Kotryna @ 2007 02 27, 15:02)
Turiu taures. Iškenčiau 10 seansų labai skaudžiu (ypač 2-4 kartai  doh.gif ) masažų su taurėmis. Pas mane celiulitas nebuvo matomas plika akimi matėsi tik suspaudus odą. Tai va po šių masažų, praėjus 4 savaitėm pasirodė efektas, ant šlaunų ir užpakaliuko celiulito neliko, bet ant blauzdų  blush2.gif jis yra. Man rekomendavo kiekvieną rytą bent po 10 min. pamasažuoti blauzdas, bet labai jau skauda.
Ir aišku reikia derinti maistą, gerti daug skysčių, ypač kol daromi  masažai.
*

siaures meska
QUOTE(Junna @ 2007 03 06, 12:26)
Sveikos,

*

Nu nu,nepamirsk papasakoti kaip sekesi biggrin.gif ,nes ir man drauge is Lietuvos neuzilgo (tikiuosi Sigut) atsiusti turetu tas gumines taures. Ji sake pirko Klaipedoje kazkokiam turgely,kuris yra sestadieniais,pas kazkokia bobute. 2 taures kainuoja 15Lt.Jei kas esat Klaipedoje ir ieskot tauriu,tai rasykit, tada pasiklausiu drauges tiksliau.

O raumenys cia kazkam skauda g.gif .Kuriuos g.gif ?Man blauzdos raumuo skauda, bet tikriausiai nuo vaiksciojimo. O kad nuo plonejimo skaudetu raumenys,tai tokio bajerio dar nesu girdejusi. Jei sportavai, gal pamirsai patampyti raumenukus po sporto arba trichinilioze lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,kirminai raumenus grauzia lotuliukas.gif .
Smaliziuke
QUOTE(ingrise @ 2007 03 04, 14:11)
Gal kokiai kaunietei pavyko gauti gumine taure? O gal kas is vilniaus atveztu? bigsmile.gif
*

Labas mirksiukas.gif uzteks tinginiaut, reikia pradet kova su siuo siaubu baubu (celiulitu ) ax.gif Zadu eiti i Masazo Namus ieskoti tu tauriu, jei rasiu, galeciau ir daugiau paimt ir perduot tamstai kaip nors smile.gif
ingrise
QUOTE(Smaliziuke @ 2007 03 06, 21:56)
Labas mirksiukas.gif uzteks tinginiaut, reikia pradet kova su siuo siaubu baubu (celiulitu ) ax.gif Zadu eiti i Masazo Namus ieskoti tu tauriu, jei rasiu, galeciau ir daugiau paimt ir perduot tamstai kaip nors  smile.gif
*

Snd gavau taure po ilgos pertraukos, bet ji neilgam mano tai jei rasi kur pirkt butinai pranesk man!!!! bigsmile.gif
o kas liecia masaza su jom tai as tikiu kad padeda ypac jei masazas daromas su tarkim kiparisu eteriniu aliejumi....va teip:) svarbiausia tiketi...
griegzde
QUOTE(princesyte @ 2007 03 05, 19:08)
aš tai kažkurį rytą prisiskaičius čia forume kad su plėvele bėgiojant labai gerai viskas nuo kojų nubėga irgi bandžiau su ta plėvele bėgt, bet man namuose nuo kėdės iki durų nepavyko net nueit lotuliukas.gif  iškart smukt pradėjo..
*

Aš tai užsidedu tokias triko kelnes iki keliu aptemptos ir labai gerai niekas nesmunka thumbup.gif

O kaip atrodo tos taures , gal galit nuotraukele imesti .
Junna
QUOTE(Smaliziuke @ 2007 03 06, 20:56)
Labas mirksiukas.gif uzteks tinginiaut, reikia pradet kova su siuo siaubu baubu (celiulitu ) ax.gif Zadu eiti i Masazo Namus ieskoti tu tauriu, jei rasiu, galeciau ir daugiau paimt ir perduot tamstai kaip nors  smile.gif
*

As jas pirkau Kalvariju turguje, tokiam baltam kioske, ten parasyta maisto papildai ar kazkaip panasiai smile.gif tai va, vakare pasidariau, tai skaudejo bice mat blink.gif , bet nieko, melyniu lyg ir nesimato, siandien vel kartosiu thumbup.gif .
edska
sveikutes ir as turiu ta problema celiulita noreciau apie tas taures suzinoti daugiau biggrin.gif
ingrise
QUOTE(edska @ 2007 03 07, 14:16)
sveikutes ir as turiu ta problema celiulita noreciau apie tas taures suzinoti daugiau biggrin.gif
*

Dauguma masažuotojų pripažįsta, jog gydymas guminėmis taurelėmis yra pats efektyviausias ir tikriausiai pigiausias būdas gydyti celiulitą. Deja taurelių gydymas yra skausmingas, dėl to dauguma moterų ieško švelnesnių būdų. Darant masažą gumine taurele suaktyvėja periferinė kraujo apytaka, o limfos ir skysčių pratekamumas tarp audinių gerokai padidėja. Taip sujudinamas riebalinių ląstelių sąstingis. Išmasažuotose vietose gerokai suaktyvėja medžiagų apykaita ir odos kvėpavimas. Oda tampa žymiai elastingesnė, padidėja jos atsparumas temperatūrai ir mechaniniam poveikiui, pagerėja raumenų veikla, jų tonusas ir elastingumas.
user posted image
Nemanau kad jau cia taip skauda su jom masazuojantis, viskas normaliai biggrin.gif

O cia dar straipsniuko istrauka apie celiulito mazinima

Ką daryti? Biologė pataria pažeistas vietas masažuoti su aliejų kompozicija, kurioje būtinai turi būti kipariso, reguliuojančio hormonų aktyvumą.
Masažas, atliekamas kieta plaušine ar šepečiu, kaitaliojamas su voniomis. Į jas įpylus šešis lašelius kadagio eterinio aliejaus, maudytis 2 -3 kartus per savaitę. Kadagys padės iš organizmo pasišalinti toksinams.
Atliekant šias procedūras mokslininkė pataria gydymosi kurso metu atsisakyti mėsos bei kavos, cukraus, riebalų, šokolado, druskos, sulaikančios audiniuose vandenį ir toksinus.

Berods toksinams salinti padeda ir petrazoliu arbata( gert neilgiau 2sav.)
edska
gal kas zinot guminiu tauriu yra kur nors pirkt siauliuse unsure.gif
Eilina
svenčiant moters profesinę šventę t.y. kovo-8 , imetu straipsni apie celiulita sukeliančius veiksnius, kad but lengviau jo atsikratyti... wink.gif

celiulitą sukeliantys veiksniai

nes visi masazai gerai, bet reik juk ir priezastis salinti.... wink.gif
Indi
o gal kas gali sarasiuka sudaryti ,kur tas gumines taures nupirkti Vln 4u.gif
princesyte
QUOTE(Eilina @ 2007 03 08, 15:33)
svenčiant moters profesinę šventę t.y. kovo-8 , imetu straipsni apie celiulita sukeliančius veiksnius, kad but lengviau jo atsikratyti... wink.gif

celiulitą sukeliantys veiksniai

nes visi masazai gerai, bet reik juk ir priezastis salinti.... wink.gif
*

tai tas priežastis aš žinau ir manau dauguma žino, bet vat pasakykit kaip neskausmingai atsisakyti šokolado ir visų kitų gėrybių ir dar įvažiuot į ritmą reguliariai ir dažnai valgyti? blink.gif biggrin.gif
edska
oi tas seliulitas baisu ir taip sunku jo atsikratyti bent jau sumazxinti doh.gif
linele**
as jau irgi ieskau taures..... po dziugia nuoaika po medaus proceduru pakeite liudesys....alergija isigijau!!!! kojos isgertos lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif ka padarysi, teks nutraukti....

tad kreipiuosi kaunietes.....kur radot nusipirkti ta taure??
o kaip ten viska daryt....kaip daznai? kiek laiko? ax.gif
edska
merginos gal zinot kuri siauliuose tu tauriu kur galima gaut?
majaliza

neblogas straipsnis wink.gif
Dzijanka
na merginos, celiulitas nesumazejo, bet kojos ploneja, dzinsai jau nebe aptempti thumbup.gif
beje dariausi as pylinga su kavos tirsciais, nu negalejau patiketi, nu pasaka...
istryniau visa kuna, beje dar ilasinau duso zeles ir grepfrutu ir kadagiu etereiniu alieju. tryniau kokias 10 minuciu visa kuna. po to dar palaikiau ant saves 10 min. Kai nusiploviau buvau svelni kaip kudikis smile.gifsmile.gifsmile.gif
einu sia savaite vel sportuoti. 4u.gif
Junna
Zinokit, as su ta taure jau dariausi kokis 5 kartus, tai galiu pasakyt, kad kojos tikrai apsilygino thumbup.gif , aisku dar matosi biskuti blush2.gif , bet kadangi rezultatas sioks toks yra, tai tik dar su didesniu uzsidegimu bandysiu jo atsikratyt. Aisku skauda labai man kazkaip, bet ko nepadarysiu kad lediniu kojyciu ir uzpakaliuko 4u.gif . Galvoju pradet sportuoit, tai rezultatas is vis turetu but super thumbup.gif
princesyte
QUOTE(majaliza @ 2007 03 13, 15:11)

thumbup.gif labai patiko, esu skaičius straipsnių apie celiulitą, bet vistiek sužinojau naujų dalykų 4u.gif
na aš jau tris savaites sportuoju, naudoju kontrastinius dušus ir masažuojuos (bet ne su taurėm) - šiandien pradėjau ir kontroliuot valgymą, na aš valgau nedaug, bet problema tame, kad tikrai nesveiką maistą, tai dabar stengiuos pasitaisyt 4u.gif jeigu taip neatsibos tai laaabai laukiu vasaros lotuliukas.gif irgi noriu ledinio užpakaliuko smile.gif jau dabar prie bėgiojimo dar ir pratimus darau tai jeigu viskas gerai, turėčiau bent kažką panašaus į ledinį turėti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 13, 15:21)
na merginos, celiulitas nesumazejo, bet kojos ploneja, dzinsai jau nebe aptempti  thumbup.gif
beje dariausi as pylinga su kavos tirsciais, nu negalejau patiketi, nu pasaka...
istryniau visa kuna, beje dar ilasinau duso zeles ir grepfrutu ir kadagiu etereiniu alieju. tryniau kokias 10 minuciu visa kuna. po to dar palaikiau ant saves 10 min. Kai nusiploviau buvau svelni kaip kudikis smile.gifsmile.gifsmile.gif
einu sia savaite vel sportuoti.  4u.gif
*

man kava irgi pasirodė kažkoks super dalykas, tikrai negalvojau, kad tokia švelni pasidarysiu wub.gif
Dzijanka
nu gal mano celiulitas labai zymus, todel dar nemazeja. man irgi skauda, bet kai pasitepiu daugiau aliejaus, tada kazkaip geriau....
tik va nezinau ka su ranku celiulitu daryt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.