Užsispyrusi
2005 07 08, 07:39
QUOTE(jadzka @ 2005 07 07, 12:56) O jei į medų dar rupios druskos įbert.... tai dar labiau man patiko  Ir as girdejau, kad medus gerai, bet jis skatina plaukuotuma... O, kad su celiulitu reikia kovot visa gyvenima, tai cia jau faktas. Reikia keist gyvenimo buda, mityba, zodziu pasikankint... pastoviai prisiziuret, neapsileist ir t.t.  Nezinau kaip jums, bet man tai sunkoka ilgai buti tokiuose remuose O taure Vilniuje galima isigyt Labdariu g. 5, daugiau info rasite cia.
Oi, kokia superinė tema  Dar šiandien imsiuosi to medaus ir kavos masažo  O tai jau prieš kurį laiką pastebėjau, vos pradėjus dirbti sėdimą darbą išryškėja visi moteriški nemalonumai apatinėje kūno dalyje  ...
meškutė_Nida
2005 07 08, 08:38
Merginos, gal ir kvailas klausimas,  bet...Ar rankų celiulitui tinkamos tos pačios poveikio priemonės, kaip ir šlaunų- uodegos? Na, medaus masažas ir kitka...
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 07 08, 09:38) Merginos, gal ir kvailas klausimas,  bet...Ar rankų celiulitui tinkamos tos pačios poveikio priemonės, kaip ir šlaunų- uodegos? Na, medaus masažas ir kitka...  Manau, kad taip.  Aišku, tik pabandžiusi sužinosi, kas tau geriausiai tinka ir kas gali padėti. Bet siūlau bandyti  Tuo labiau kava ir medus juk natūralūs dalykėliai ne kokia chemija, jei nepadės, tai ir nepakenks!
Pas mane celiulitas jau gerokai įsisenėjęs.Vakar pabandžiau su medumi-jausmelis ką aš žinau.Skaudėjo labiau negu su taure  Ir vakar nieko nepastebėjau ant kojų, na tik gerokai įraudę buvo.Galvojau viskas gerai,bet šiandien-o siaube  Visos kojos vien mėlynių taškeliais.Vaizdelis...Tai dabar ir nežinau :ar ir jums taip buna,ar test procedūras,ar čia man kas negerai?
Margarita25
2005 07 08, 14:50
O ar galima naudoti medu ir taures,jei kapiliarai sutrukineje?
QUOTE(Margarita25 @ 2005 07 08, 16:50) O ar galima naudoti medu ir taures,jei kapiliarai sutrukineje?  NEGALIMA! As zinau, kad net kremu su medum negalima naudoti odai su issipletusiais kapiliarais, o grynas medus  ... Jei kapiliarai arti odos, negalima naudot ir tauriu, nes jos taip pat skatina ju sutrukima!
Margarita25
2005 07 09, 17:27
QUOTE(Fela @ 2005 07 09, 13:30) NEGALIMA! As zinau, kad net kremu su medum negalima naudoti odai su issipletusiais kapiliarais, o grynas medus  ... Jei kapiliarai arti odos, negalima naudot ir tauriu, nes jos taip pat skatina ju sutrukima!  Aciu  as taip ir galvojau  Tai tada nekaip ta celiulita isvyti
QUOTE(Margarita25 @ 2005 07 09, 19:27) Aciu  as taip ir galvojau  Tai tada nekaip ta celiulita isvyti  Trinkis ciurkscia kempine, gali issitrint ir pasimasazuot kavos tirsciais, naudot kontrastini dusiuka, manau nepakenks. Ir siaip nepatingek nors truputuka namuos pasportuot. Visa tai suveiks ne ka prasciau
Taip atidėliojau tą masažą su medum, nes žinau, kad skausmingas ir mėlynes daro. O dabar perskaičiau, kad su paviršiniais kapiliarais negalima, tai net apsidžiaugiau  , vadinas, man jis ir netinka! Jau kelias dienas daraus kontrastinį dušą ir trinuos šiurkščia kempine. Na, ledinis vanduo, kai pasiryžti, iš tikrųjų yra maloni procedūra, labai gaivina ir tonizuoja jei ne visai dienai, tai bent pusdieniui. O apsitrynimai tai net nežinau... Kaip jums pavyksta kasdien? Man, matyt, oda lėčiau atsistatinėja, ar kas, nes taip dažnai tikrai negaliu, paskui lieka labai jautri oda. Bijau, kad vieną kartą po procedūros aptiksiu, kad nusilupau skūrą nuo šlaunų. Stengiuos per stipriai netrint, bet vis tiek...
As vakar nusipirkau gumine taure Pirmiausiai drauge isgasdinau vesdama i koki tai rusi neaiskiu daiktu pirkt, todel teko aiskintis kas cia kaip ir kokiam tikslui  Vakar vakare masazavausi, siandien melyniu jokiu, bet toks vaizdas, kad po pacia oda maudzia  siandien darysiu pilvukui
Rimukas
2005 07 12, 13:13
QUOTE(Snake @ 2005 07 12, 13:02) As vakar nusipirkau gumine taure Pirmiausiai drauge isgasdinau vesdama i koki tai rusi neaiskiu daiktu pirkt, todel teko aiskintis kas cia kaip ir kokiam tikslui  Vakar vakare masazavausi, siandien melyniu jokiu, bet toks vaizdas, kad po pacia oda maudzia  siandien darysiu pilvukui  Nuo tos vakumines taures turbut nebuna melyniu, nes pas mane ju ir nera, tik toks jausmas panasus, kaip pasportavus, nu gal ne visai, bet panasu... Kai pirkai taure, vizitine ikiso?
O man užteko ir paprasto kiniško masažuoklio už pusantro lito...  Čia turiu galvoj, kad mėlynių prisidaryčiau...  Su juo labai smagiai masažuojasi, antgalis guminis, jokių nesmagių pojūčių, o kai pasižiūri po dienelės, tai ohoho! Nekoks vaizdelis, atrodau lyg sirgdama kokia kraujo liga...  Bet užtai ėmiausi viso procedūrų komplekso jau minėti masažiukai + kremai + kavos tirščiai + pratimas toms vietoms + kontrastinis dušas + daugmaž suderinta mityba + vandens gėrimas rytais + soliariumas... Rezultatai yyyyyyyyr!!!
konfiguracija28
2005 07 12, 21:19
Sveikutes, turiu ir as sia dovanele tad noeciau parekomenduoti geru dalykeliu ir veiksimnigu, bet cia tik tik turincioms daaug pinigeliu...jei skaitote vokiskai arba angliskai stai sis dalykas naikina riebalu sankaupas. liuks dalykelis bet kainuoja apie 50 litu. galit panarsyti ten labai daug geru dalykeliu yra .... geriausia kad ir L ju nusipirkti galima... garantuopja kad yra Vilniuej ir Klaipedoj kur kitur kol kas nzn.
konfiguracija28
2005 07 13, 16:17
QUOTE(Rimukas @ 2005 07 13, 11:30) O tiksliau, tai kuris tas kremukas butu, ar bandei? Ir Vilniuj tai nematau adreso, tik Klaipedoj, Naujoji Uosto 12a.... Tirpdantis riebalus - AE- STick. Vilniuje yra Savanoriu 11- 26, ten yra ir siaip visokiu fainu dalykeliu. pAti nebandziau bet zmones kurie bande ateina dar.
o as jau galvojau propaganda  siaip butyu idomu suzinot kaip ten is tikro poveikis, nes daznai buna prireklanmuoja, deda paskui zmones nerealius lukescius ir...nieko nieko nieko.....turiu draugelka su nerealiu celiliutu ant visur, tai ta vargse kiek jau priinvestavus ir nieko. ypatingai dziuagesi ka nusipirko garnier ta seruma kaip dezodorantas atrodo, pazadeta ten nerealiai visko kaip riebalai sudega, kaip celiulitas isnyksta...ne velnio. nepagelbejo.
Perlita
2005 07 13, 19:32
Merginos, gal kazka darau ne taip... Man tas masazas su medum (bandziau apsikristalizavusi, bandziau skysta...) jokiu skausmu nesukele. Pleksnojau sau patenkinta. Gal truputi suskausdavo, kur oda padribusi (vidinej slaunu pusej) o su taure bandziau, tai skausmas nerealus, ir melynes vaje....
zodziu buvau nusliauzuz iki weyergans to centro konstitucijos kur pr. yra. tai tas ae gel kainuoja 50ml 95 lt, sake tikrai geras ir veikia, aiksu zymiai geriau jei ji naudot kartu su specialiom procedurom. tai va ziuresiu kalbinsiu savo blusas, kad padovanot tai draugei. jei sutiks- rezultatus pranesiu
konfiguracija28
2005 07 14, 13:37
Ups matyt as kainą su kažkuo sumaišiau šventai tikėjau, kad jis kainuoja 48 litus o stai kokį lapą turiu iš jų tiksliau kas jame parašyta: AE - stick - riebalų sankaupas mažinantis gelis. Mažina riebalų kiekį ląstelių viduje, tinka sėdmenų, šlaunų, pilvo, žąstų srityse. Mažina susikaupusius riebalus,sukelia natūralią biocheminę reakciją, kurios metu aktyviai sudeginami riebalai. Užtepus oda parausta atsiranda šilumos pojūtis. Naudojamas 1-2 kartus dienoje, tepant problemines vietas. Sudėtyje - liposomos, augaliniai aromatiniai aliejai, gebenės, arnikos, medetkų ekstraktas. tai va ką apie jį rašo... O šiaip gyrė jį kiek žinau ir girdėjau , bet daugiau pasakyti neturiu ką  O aš pasigirsiu kokia ekstremalė esu jau antra diena darausi kontrastinį dušą, tai ant kojų dar nieko nesimato, bet pilvo skūros iš karto pasikeitė vaizdelis ir strijos nebetokios matomos. Šiaip labai efektyvus dalykas irgi yra įvyniojimai į dumblus. PVz Negyvosios jūros purvas, arba Sapropelis iš Faberlico...
Timbuktu
2005 07 15, 12:49
Gal ir buvo jau apie tai rasyta, bet dabar nelabai turiu laiko skaityti  Gal kas nors zino ar galima naudotis anticeliulitiniu kremu maitinant kudiki? Aciu uz atsakyma
meškutė_Nida
2005 07 15, 13:07
QUOTE(Oksana ir ko @ 2005 07 15, 12:49)  Gal kas nors zino ar galima naudotis anticeliulitiniu kremu maitinant kudiki? Aciu uz atsakyma  Gal ir nepakenks, bet siūlyčiau su tuo neskubėti.  Palauk pora mėnesių, kol po gimdymo hormonai nurims, nes antraip bus bereikalingas pinigų švaistymas. Gydomuosius tepalus, žinau, draudžia. Geriausia- pasiklausk gydytojo.
Perlita
2005 07 15, 15:40
QUOTE(Rimukas @ 2005 07 15, 14:17) Gal palauk  visai gali būti, kad kai baigsi maitint, tau visai niekuo tepti nereikės  Kazkur skaiciau kad nesciom ir maitinanciom anticeliulitinio negalima
Perlita
2005 07 15, 16:05
QUOTE(zhiurkike @ 2005 07 14, 15:09) jo dzodzoba yra ta pati jojoba ir ta pati simmondsia chinesis  o visokiu te alieju ir vandenu nezinau kiek naturaliu kiek ne buvo apothecer sheller serijoje sarmoj. tamsus stikliniai buteliukai. aš čia truputį ne į temą nušnekėsiu, bet vis vien...  Norėjau pasakyt apskritai apie apotheker scheller seriją po pirmo nėštumo staiga atsirado alergija saulei, l. nemalonus dalykas. Ieškojausi sau kokio kremo, kad būtų ne su kokiu faktorium nuo UVB spindulių, bet kasdienai ir gerai saugantis. Po ilgų paieškų apsistojau prie scheller kremo, nes pasiskaičiau, kad jame vienos natūralios medžiagos, na, morkos, šaltalankiai, alijošius ir t. t., netgi tas UVB faktorius yra, bet ne cheminis, o nuo cinamono. Kreme jokių konservantų, kvapiklių, dažiklių ir pan., vienžo, supernatūrprodukt. Išsibandžiau ir ką gi kai juo ryte pasitepu, per visą dieną saulė alergijos nesukelia! Apsidžiaugiau labai, nes šiais laikais ne visada ką perki, tą gauni... Beje, kainavo man 50 ml 28 Lt, taigi ne iš pačių brangiausių. Kitokį sheller kremą pirkau mamai (l. sausai odai), irgi l. patenkinta. O pasakoju šitai tik dėl to, kad gal galima tikėti, kad ir kiti šito gamintojo produktai neblogi??...
QUOTE(Luna_ @ 2005 07 15, 15:40) Kazkur skaiciau kad nesciom ir maitinanciom anticeliulitinio negalima  Negąsdinkit, mergičkos...  Maitinu jau pusantro mėn. ir beveik tiek pat laiko terliojuos anticeliulitiniais kremukais...  Na, maniškiai ne per daug brangūs ir išreklamuoti, vienas Rasos, kitas lenkiškas, gal ne per daug ir aktyvūs ir į kraują neina?.. Net pasimečiau, man nutraukt dabar savo gražinimosi kursą, ar ką... O aš jau rezultatais apsidžiaugiau...  Vieną dalyką tikrai žinau, kad krūtinės tept jokiais kremais krūtinės formai gerint maitinant negalima, bet jei ir kojų tept nepatartina, tai čia jau visai liūdna...
QUOTE(Luna_ @ 2005 07 15, 16:05) Reiketu kas antra diena, nes kiekviena gaunasi per daznai ir ganetinai skauda
Perlita
2005 07 18, 13:41
ar pasiutot krutine tept su anticeliulitiniais kremais  Juk kruti sudaro riebalinis audinys, kuris nyksta kartu su kitais lasinukais besikudinant, o jei dar spec kremu patepsit.... galiausiai beliks zelionka patept kad sasas nukristu
Rimukas
2005 07 18, 14:47
QUOTE(Luna_ @ 2005 07 18, 13:41) ar pasiutot krutine tept su anticeliulitiniais kremais  Juk kruti sudaro riebalinis audinys, kuris nyksta kartu su kitais lasinukais besikudinant, o jei dar spec kremu patepsit.... galiausiai beliks zelionka patept kad sasas nukristu  Gal ne apie anticeliulitinį kremą kalbėjo, kad tepa krūtinę, šeip niekuo negalima kol maitini... Ar gi būna celiulitas ant papų  Nukarimas dar neceliulitas
Tikrų tikriausia teisybė...  Dar dėl viso pikto pasitikrinau savo žinutę, pamaniau, negi taip nusišnekėjau...  Na, lyg ir nenušnekėjau...  Sutinku, kad apie krūtinę gal nereikėjo į šitą temą rašyt, kad netvarkos nebūtų.  Bet labai norėjos pasidalint žiniom.  Tai štai, krūtinei jokių kremų maitinant negalima. O štai pilvą tepu kremu krūtinės formai gerinti!  Kažkaip išnaudot jį reikia, o žadu dar ilgokai maitint, tai ir pamaniau, na, jei reikiamo poveikio ir neturės, tai gal oda vis vien elastingesnė pasidarys, labai neblogai būtų...  Šiek tiek bijau, kad nepatektų į kraują, užtai tepu ne kasdien. Na va, ir vėl ne į temą...
meškutė_Nida
2005 07 19, 07:59
QUOTE(ner_ko @ 2005 07 18, 20:06) O štai pilvą tepu kremu krūtinės formai gerinti!  Kažkaip išnaudot jį reikia  Žinai, o man net galvon nešovė jį taip panaudoti. Situacija analogiška tavajai, o krūtų kremo galiojimas už pusmečio baigiasi.  Maniau mesti lauk, bet čia gerą mintį padavei.
Filomena
2005 07 19, 12:34
Labas. Mane irgi kankina celiulitas  Ypač paryškėjo paskutinio nėštumo pabaigoj. Ir dabar jau celiulitas akis bado. Padarau mankštelę, tepuosi su anticeliulitiniu kremu. Kontrastinį dušą naudoju. Tik va, masažo nedrįstu daryti, nes matosi sutrūkinėję kapiliarai. Bijau, kad masažas pablogins kraujagyslių padėtį, o gal būtų atvirkščiai?  ir kojų odos spalva kažkokia nesveika... Gal yra koks nors tarp viso to - celiulito, išsiplėtusių kraujagyslių ir odos spalvos - ryšys. Gal ir kitoms panašiai yra, tik kalbama čia tik apie celiulitą?
Nu mamulytės nežinau kas daros ant svieto... Savaitgalį buvom prie ežero, tai mačiau mano pažįstamos dukrelę. Jai gal kokie 11 metų ir jau matosi celiulitas ant šlaunų  . Nu mažai dar, bet vistiek Nu jos mama tai tokia storulka, o tėvas plonytis... Gal į mamą? Siaubas kas darosi ant svieto
Manau kad dabar paneles anksciau subresta, todel viskas anksciau atsiranda - taip pat ir celiulitas... Kai jus masazuojates su gumine taure, trinat kol pasidaro raudona ar kol susigeria kremukas?? Man gaunasi tuo atveju masazuotis gana neilgai, todel ir mastau cia, ar uztenka??
Perlita
2005 07 20, 15:14
QUOTE(Rimukas @ 2005 07 20, 09:42) Luna, skaitau ant tavo parašo, kad numetei 16kg, kaip tau taip pavyko, išduok paslaptį  Nuo balandzio pirmos pradejau skaiciuot kcal ( po 1200 - 1300... dabar po maziau iseina). Truputi padarau namie pratimuku slaunims, pilvui, pakaliukui ( kur radau supermamose) "Traiskau" celiulita. Gal dar kiek paderinu maista pietums, o rytais stengiuosi dribsniu kose su trupuciu druskos ir lasu aliejaus valgyti. O siaip didysis mano valgymas buna....... po 18 val. Vakariene su bulvytem, kotletukais, salotytem apie 20 val. Paskuj dar visoki uzkandukai. Miegot einu apie 24 val, tai 23 dar kokio jogurto sulapnoju, jei nera svieziu uogu. ( siryt 65 kg buvo, bet dar nekeiciu paraso, nes dar neuztvirtintas  )
Filomena
2005 07 20, 16:35
Kaip smagu, kad kazkam pavyksta įgyvendinti savo nusistatymą. Ech, viltis atsiranda... Va, kai paskaitau tokius pasiekimus, kaip Lunos, tai geriau pasidaro. Viskas, aš irgi turiu atsikratyti 5kg, nors 5kg. Kiek po gimdymo liko, tiek tebėra ir dabar. Neištirps jie patys, tikriausiai, amžius nebe tas  Didžiausia problema, tai nudribęs pilvas, celiulitas ant šlaunų... Kovosiu...
*erikute*
2005 07 23, 10:22
O aš pasigirsiu ką sugalvojau  nusipirkau simondsijų aliejau ir radau anotaciją apie visus eterinius aliejukus. Ten išskaičiau tokį neblogą (kiek neblogas ir ar bus rezultatas dar nežinau, reikia pirma išbandyti) receptuką: Celiulito profilaktikai - sumaišyti 20 lašų arbatmedžių, 10 lašų citrusinio, 10 lašų kadagių ir 20 ml augalinio aliejaus ir įtrinti problematiškas kūno vietas. Toiau. Jūsų šioje temoje taip pat išskaičiau, kad šokėjos apsivynioja šlaunis maistine plėvele ir ten kažką daro  taigi swugalvojau taip. susipirkau visus ingridientus (beje, maximoj visi eteriniai aliejai per pusę pigesni negu kitose specilizuotose parduotuvėse), pasidarysiu šį mišinuką, isitrinsi šlaunis ir kitas problematišškas vietas, apsivyniosiu maistine plėvele ir sportosiu namie valandą laiko. Pažiūrėsiu koks bus efektas. Aišku, tokiu mišiniu išsitrynus gal geriau būtu pasimasažuot su taurėm, bet irgi išskaičiau, kad turinčioms problemų su trūkinėjančiais kraujagyslių kapiliarais negalima to daryti, o pas mane ir taip jau nemažai sutrūkinėję
Šaunuolė, eri25!!  Kai nusibos aliejukai ar ir šiaip įvairovės dėlei vietoj aliejukų po plėvele išsitepk kavos tirščiais, girdėjau, Naomi Campbell taip celiulitą naikina (kurio neturi  ).  Aš vis ruošiaus taip daryt, mat pigu ir efektyvu, bet kažkaip neprisiruošiu noris komfortiškai išsimiegot, o ne kad tirščiai kojas graužtų (kažkodėl įsivaizduoju, kad turi graužt...  ) O dėl plėvelės tai garantuotai žinau, kad veikia viena pažįstama krepšininkė sakė, kad prieš atsakingas varžybas treneris liepdavo sportuot su plėvele, nes greit riebaliukai nutirpsta ir sportininkės, matyt, greitesnės ir šoklesnės pasidaro.
*erikute*
2005 07 25, 22:08
QUOTE(ner_ko @ 2005 07 25, 17:25) Šaunuolė, eri25!!  Kai nusibos aliejukai ar ir šiaip įvairovės dėlei vietoj aliejukų po plėvele išsitepk kavos tirščiais, girdėjau, Naomi Campbell taip celiulitą naikina (kurio neturi  ).  Aš vis ruošiaus taip daryt, mat pigu ir efektyvu, bet kažkaip neprisiruošiu noris komfortiškai išsimiegot, o ne kad tirščiai kojas graužtų (kažkodėl įsivaizduoju, kad turi graužt...  ) O dėl plėvelės tai garantuotai žinau, kad veikia viena pažįstama krepšininkė sakė, kad prieš atsakingas varžybas treneris liepdavo sportuot su plėvele, nes greit riebaliukai nutirpsta ir sportininkės, matyt, greitesnės ir šoklesnės pasidaro.  Kavos tirščiai po plevele - gera idėja  juolab, kad eterinių aliejų naudoti ilgą laiką negalima, aš bandysiu pradžiai 10 dienų, o po to ir kavos tirščiais
Aš anksčiau esu bandžius pasitepliot anticeliulitiniu kremuku, įsivynioti į plėvelę ir bandyt miegot  ir žinokit neištvėriau - karštis muša, nepatogu, apie jokį miegą net šnekos nėra!!!  Todėl toks būdas man tinkamas tik kartais kai dieną nieko nėra namie ir aš tvarkausi
šį receptą radau svetainėje liaudies medicina. Reiks pabandyti: Organizmo valymas ir nuo celiulito. 1arbatinį šaukštelį petražolių užpilti 1 stikline karšto vandens. Palaikyti, kad pritrauktų. Perkošti. Kasdien išgerti po 1 stiklinę šios arbatos. Petražolės padeda pašalinti iš organizmo šlakus ir vandens perteklių. Šis receptas netinka besilaukiančioms moterims ir tiems, kas turi problemų su inkstais. http://lmedicina.dnp.lt/receptai/organizmo_valymas.htm
Pastaba
2005 07 28, 12:22
Na slakus valo ir asiuklio arbata. Ir visai skani ji. Tik zinoma be cukraus gerti
QUOTE(tauskalyte @ 2005 07 28, 12:20) labai suintrigavai, reiktu pabandyti........... parasyk kaip tau, ar patiko, ar galima gerti, kai pabandysi, ok? nu skonis man tai nelabai,truputį nupurtė.
O ar petražolių ar asiūklių arbata tinka maitinant kūdikį? Kiek pastebėjau, ant didžiosios daugumos organizmą valančių arbatų rašo, kad nėščioms ir maitinančioms negalima, va ir nežinau, ar čia taip rašo dėl viso pikto, su ta mintim, kad tokios būklės apskritai lieknintis nepageidautina, ar kad ten iš tikro kažkokių blogų medžiagų yra...
meškutė_Nida
2005 07 29, 05:40
QUOTE(ner_ko @ 2005 07 28, 19:02) O ar petražolių ar asiūklių arbata tinka maitinant kūdikį? Kiek pastebėjau, ant didžiosios daugumos organizmą valančių arbatų rašo, kad nėščioms ir maitinančioms negalima, va ir nežinau, ar čia taip rašo dėl viso pikto, su ta mintim, kad tokios būklės apskritai lieknintis nepageidautina, ar kad ten iš tikro kažkokių blogų medžiagų yra...  Netinka  Nugi palauk, moteriške, kur tu taip skubi  per pusmetį nieko tragiška tavo celiulitui nenutiks, o vat vaikiukui gali ir pakenkti... O aš vakar su siaubu pamačiau, kad du mėnesiai nesportavimo iškėlė į paviršių mano "džiaugsmą"  Pas mane celiulitas toks užsislaptinęs buvo, na, mažiausias laipsnis, kai plika akim nematomas.  Na, po mėnesio vėl prasidės sportas, viskas susitvarkys, o dabar darau, ką galiu- bodyflexą...
Sveikos, noriu dar viena buda isduoti.  Buna pirkti sauso molio paketeliu, 50 gramu apie 1.7 lt. Ju buna keliu rusiu, baltasis, juodasis, melynasis, visi skiriasi savo savybem. Melynasis molis skirtas butent celiulitui naikinti. Naudojimas - po karsto duso probleminem vietom apsitepti molio kosele, apvynioti maistine plevele, tada apsirengti ka nors silto (treningines kelnes) ir listi po kaldra kokiai valandai, t.y. pakaitinti viska  Pries nuplaunant dar pamasazuoti su tuo moliu. Paskui nusiplauti viska po dusu. Kol kas dariausi viena tokia procedura, tai labai malonus jausmas po to, jautiesi lengvas ir pailsejes  Na aisku pabaigoj kontrastinis dusas, kremas ir t.t.
*erikute*
2005 08 01, 12:26
Aš šito mėlynojo molio pirkau Eurovaistinėj - 100 g. 3,59 Lt O kaip tą košelę daryti ir kok kiekį imti vienam pasitepliojimui, t.y. 1 kartui?
QUOTE(eri25 @ 2005 08 01, 12:26) Aš šito mėlynojo molio pirkau Eurovaistinėj - 100 g. 3,59 Lt O kaip tą košelę daryti ir kok kiekį imti vienam pasitepliojimui, t.y. 1 kartui?  Tai ten ant pakiuko viskas parasyta  As tai darau kad butu grietines tirstumo ir tiek  O vienam kartui uztenka 50 gr.
konfiguracija28
2005 08 01, 17:04
o mano mama daro su Sapropeliu ir su Negyvosios juros purvu, be to kad mazina celiulita jai pagerina limfos tekejima, nes jis sutrikes tai kojos nebetinsta. tai du zuikiai vienu suviu...
Izidora
2005 08 01, 17:44
QUOTE(ausrute @ 2005 08 01, 17:04) o mano mama daro su Sapropeliu ir su Negyvosios juros purvu, be to kad mazina celiulita jai pagerina limfos tekejima, nes jis sutrikes tai kojos nebetinsta. tai du zuikiai vienu suviu...  O gal zinai kaip konkreciai daro? Sildo ta sapropeli ar ne, pries dedama ant kuno? nes as skaiciau, kad reikia pasildyti, tik neisivaizduoju kur ir kaip...
konfiguracija28
2005 08 01, 20:16
Sapropeli tai sildo ideda i viena inda ta inda istato i vandeni..ir sildo bet reikia kad jis ne perkaistu. O negyvosios tepa salta. bet ant Negyvosios juros paraytsa kad 2 min galima sildyti mikrobangej.
|
|