QUOTE(Lelija33 @ 2007 03 21, 08:44) Straipsnio viršuje pavadinimas "Masažas taurėmis" ir nurodymai tam. Po viso to kitas pavadinimas "Fizioterapinė procedūra taurėmis" - tai reiškia, kad taurėmis ne masažuojama, bet jos statomos ir laikomos tam tikrą laiko tarpą ant odos. va ten jau "procedūros "taurės" (ne masažo) trukmė - 20-25 min. Gal ir nepakenktų ilgesnis nei 10 min. masažas, bet tai priklauso nuo odos ypatybių. Vakar masažavau ne daugiau negu 10 min. ir tą vakuumą nelabai stiprų dariau, bet atsirado kraujosrūvos  Na, kiekvienas daro pagal save  , man svarbiausia, kad rezultatai akivaizdus
austedov
2007 03 21, 12:00
lapesnapee
2007 03 21, 17:02
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 20, 16:23) nu nepyk, bet sumalei cia s...a tu bent isivaizduoji koks turi susidaryti vakuumas? kokos plasmasines stiklines  sory nelabai cja nusimaniau  tai gal detaliau kaip tos taures veikia?
princesyte
2007 03 21, 17:06
QUOTE(lapesnapee @ 2007 03 21, 18:02) sory nelabai cja nusimaniau  tai gal detaliau kaip tos taures veikia? 46tam šitos temos puslapyje yra tinklalapio nuoroda - ten viskas apie taures..
Sveikos mergaitės, prisiskaičiau pas jus apie masažuojančias taures, nutariau pabandyti, tik nenumanau kur jų ieškoti, kur klausti?? Ar kosmetikos parduotuvėse ar vaistinėje būtų?? Aš ne Vilnietė ir ne Kaunietė Papildyta: Tai kur man ieškoti tairių???
princesyte
2007 03 21, 17:26
QUOTE(Diglė @ 2007 03 21, 18:23) Sveikos mergaitės, prisiskaičiau pas jus apie masažuojančias taures, nutariau pabandyti, tik nenumanau kur jų ieškoti, kur klausti?? Ar kosmetikos parduotuvėse ar vaistinėje būtų?? Aš ne Vilnietė ir ne Kaunietė Papildyta:Tai kur man ieškoti tairių??? Nepirkau nežinau, bet visos perka Vilniuj ir Kaune turguose papildų kioskuose kažkokiuose  o šiaip gali paskaityt temoj..
O kur man Utenoje ieškoti??
Irmuciux
2007 03 21, 18:01
pas mane irgi labai daug negerumu ant slaunu ir uzpakaliuko....fuj baisu....sakot pabandyti kopustiene?Cia kiek supratau svieziu kopustu sriuba?Ar raugintu?
Šviežių kopustų sriuba, nežinau ar celiutitui padeda, bet svoris krinta ir tai tik kol kopūstienę valgai, o jai ką kita pradedi ir vėl tas pats. Galima 7 dienas laikytis
Irmuciux
2007 03 21, 18:19
tai nesamone tada jei taip,bet kad cia visos labai ja isgyre,tai gal tikrai gerai,juk po to galima ir prisilaikyti,nepulti ir visko is eiles ritinti
Irmuciux
2007 03 22, 14:12
o as pabandysiu cia taip giriamas pleveles ir medu,ziuresim kas bus  ,oij kaip butu smagu atsikratyti bent 10 kg iki vasareles
Zalia zole
2007 03 22, 22:26
as savaja taurele pirkau egzoteriniam knygyne. Ji buvo viena ir nebuvo "stebuklingojo" uzraso...  vis del to gal si informacija pades toms kurioms nepakeliuj i didmiesciu turgelius
Vali_Veel
2007 03 23, 14:37
Aš kai kokią savaitėlę pabėgiojau celiulitas ėmė skubiai slėptis. Nežinau veiksmingesnio būdo, nesu bandžius. Bet bėgiojimas velniškai patiko
Čerčikas
2007 03 28, 13:55
Dzijanka
2007 03 28, 14:06
dariau is eiles 3 dienas, ir savaitgali vel nedariau.Vakar rpadejau sprotuto vel. Siandien pasitepsiu ir eisiu begioti. Mazeja, oj mazeja Papildyta:QUOTE(Vali_Veel @ 2007 03 23, 14:37) Aš kai kokią savaitėlę pabėgiojau celiulitas ėmė skubiai slėptis. Nežinau veiksmingesnio būdo, nesu bandžius. Bet bėgiojimas velniškai patiko  matai dar vienai mano draugei labai padeda begiojimas, ir mesti svori ir kuna grazinti, bet as taip nemegstu kosmaras, papai makaluojasi, nosis bega, zodziu man labai sunku
O kaip šitie šortukai atrodo? http://pirk.unisex.lt/product_info.php?pro...63a9acdd12c8271Jie ploni, ar tvirtesni? Ar galima juos nešioti ne po kelnėm, o kaip paprastus šortukus?
Va, - radau ne tik internetini adresa... Reiks eit ieškoti ir pačiupinėti Gal kam nors bus naudinga info VILNIUJE Solidea atstovybe (Svečias) 2006-07-05 17:04 Teirautis parduotuvėse Amadea Line Vilniuje: Gedimino pr.20 Konstitucijos g.16 Viršuliškių g.40, Ievos Pėdkelnės Vilniuje: Konstitucijos pr.7A Ozo g.25, Gedimino pr.16 Savičiaus g.3-2 Vilniuje Presto moda - Mindaugo g.14B Demoda - Totorių g.17 Gintarinė vaistinė: Gedimino per.3A Lukšio g.34, Vaistinėje Citvaras - Viršuliškių g.40 Lukiškių vaistinė - Vasario 16 g.2 Vaivorykštės vaistinė - L.Asanavičiūtės g.20/2 Gedimino vaistinė - Gedimino pr.27. "Spanguolių vaistinė" - Antakalnio g.84
RytoTyluma
2007 04 02, 09:20
Nagi, kaip sekasi tom, kurios gražinasi su taurėmis?
Dzijanka
2007 04 02, 09:39
kaip pradejau sportutoi nebeturiu laiko taurem. Bet po 4 kartu kiekviena diena, suminkstejo oda zymiai, t.y. issilygino grubiausias celiulitas, dar aisku jo yra, bet jau glostant neina gumbais kaip anksciau. siandien vel jau ciu pradesi darytis. BBaseine masazuojuos dar su povandenimnem srovem.Beje jau maziau skauda ir su taurem, ir sus srovem, nes matyt pagerejo apytaka...
Lelija33
2007 04 02, 14:55
taip, ir aš lyg jau jaučiu rezultatus. 2 savaites masažuojuos taurėmis. Irgi mažiau skauda, matyt, jau oda įprato. Tik pirmus kartus jaučiau skausmą.
Zalia zole
2007 04 03, 22:26
mano irgi padetis po truputuka gereja nuo tauriu  tik vat jau kelias dienas uzsivertus darbais, tai neturiu laiko test siais proceduras,  bet jauciu reiks grieztai suimt save i naga ir toliau kovot su siuo baubu
Lelija33
2007 04 04, 08:08
QUOTE(Zalia zole @ 2007 04 03, 22:26) mano irgi padetis po truputuka gereja nuo tauriu  tik vat jau kelias dienas uzsivertus darbais, tai neturiu laiko test siais proceduras,  bet jauciu reiks grieztai suimt save i naga ir toliau kovot su siuo baubu  Rašo, kad užtenka 3-10 min. per dieną. Žinias per TV žiūrint galima pasimasažuot, aš panašiai ir darau
Dzijanka
2007 04 04, 08:21
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 04, 08:08) Rašo, kad užtenka 3-10 min. per dieną. Žinias per TV žiūrint galima pasimasažuot, aš panašiai ir darau  man buvo mazai tiek laiko, nieko nesimate.Kai pradejau masazuotis po 15-20 min iskar t pagerejo, oj mergaites, sportuoju, ant visokiu dviraciu, slidziu, kilnoju kojas, darau masaziukus, tepu kremuku ir matosi kaip pagerejo, o gret laukia proceduros pas drauge, tai isvis labai dziaugiuosi.As visada darau pries eidama gulti, ziuriu telika ir darau ta masaziuka, pasitepiu kremu, uzsimaunu kelnes isltas ir einu meigot.
Lelija33
2007 04 04, 08:23
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 04, 08:21) man buvo mazai tiek laiko, nieko nesimate.Kai pradejau masazuotis po 15-20 min iskar t pagerejo, oj mergaites, sportuoju, ant visokiu dviraciu, slidziu, kilnoju kojas, darau masaziukus, tepu kremuku ir matosi kaip pagerejo, o gret laukia proceduros pas drauge, tai isvis labai dziaugiuosi.As visada darau pries eidama gulti, ziuriu telika ir darau ta masaziuka, pasitepiu kremu, uzsimaunu kelnes isltas ir einu meigot.  Tikrai labai daug dėmesio skiri kovai su celiulitu, užtai ir rezultatas akivaizdus. Šaunuolė
Dzijanka
2007 04 04, 08:27
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 04, 08:23) Tikrai labai daug dėmesio skiri kovai su celiulitu, užtai ir rezultatas akivaizdus. Šaunuolė   aciu aciu, siaip visikai nesijaucia kad skiriu labai daug demsio, nes esu ziauri tingine  Bet prisiverciau sportuoti, o po to ir saviski itraukiau, kadangi jis uzsikabino kacialintis, tai i sporto kluba einam kas antra diena, ir man niekap neiseina nusimuilint  o masaziukus kazkaip ipratau daryt, nors dabar darau pertrauka... zodziu viskas imanoma merginos, tiesiog pasiekiau riba, su kuria nebesitaikstysiu, nes rugseji vestuves, kru privalau atrodyt idelaiai
Dzijanka
2007 04 04, 12:42
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 04, 08:27)  aciu aciu, siaip visikai nesijaucia kad skiriu labai daug demsio, nes esu ziauri tingine  Bet prisiverciau sportuoti, o po to ir saviski itraukiau, kadangi jis uzsikabino kacialintis, tai i sporto kluba einam kas antra diena, ir man niekap neiseina nusimuilint  o masaziukus kazkaip ipratau daryt, nors dabar darau pertrauka... zodziu viskas imanoma merginos, tiesiog pasiekiau riba, su kuria nebesitaikstysiu, nes rugseji vestuves, kru privalau atrodyt idelaiai  oj, nuvariua per peitus vaistu, ir susigundziau vienu produktu. PACK CELLULITE sudaro: CLA vynuogiu, juoduju serbentu, grikiu seklu ekstraktai. Ka daro: skatina riebalu skaidyma ir salinima greitina kraujo apytaka ir padeda isvengti vandens sulaikymo
Kur jus merginukes tuos aliejukus perkat, kurie skirti pasitepimui pries masaza su tauremis, kad geriau slystu? Ir kurie yra geriausi siam reikalui?
Dzijanka
2007 04 04, 12:56
va ka tik maciau vasitinej akropolyje. yra firmos Aromatika 100 ir 50ml nuo celiulito, aliejus su eteriniais aliejais.,kazkur 25lt 100ml. Dar maciau paprasta aliejuka masazui 17lt 500ml
Aciukas uz info
lapesnapee
2007 04 04, 14:08
mm o kazkuri rase kad greifruktu su kazkuo labai geras aliejukas , gal galima tiksliau?
Dzijanka
2007 04 04, 14:25
QUOTE(lapesnapee @ 2007 04 04, 14:08) mm o kazkuri rase kad greifruktu su kazkuo labai geras aliejukas , gal galima tiksliau?  Grepfruktu eterinis aliejus labai tinka, ir kadagiu. Bet tame aliejuje Aromatika siu eteriniu alieju jau yra. As pati sau pasigaminau anticeliulitini alieju. Nusipirkau turguje dvi bonkutes po 50ml migdolu aliejaus, ipyliau ir purkstuva nuo purskoamojo laijaus, ipyliau keleta lasiuku greipftutu, kadagiu, arbatmedziu, citrinu eteriniu alieju.ir purskiu
O as tai toki geruli daikta naudoju  Bionsen Japanese spa minerals Anticellulite gel  meile jis mano jau menesiuka tepliojuos tai nutirpo kaip sniega pavasari  ir kaina visiskai nesikandzioja 13.99
Lelija33
2007 04 04, 15:56
QUOTE(Dali@ @ 2007 04 04, 15:50) O as tai toki geruli daikta naudoju  Bionsen Japanese spa minerals Anticellulite gel  meile jis mano jau menesiuka tepliojuos tai nutirpo kaip sniega pavasari  ir kaina visiskai nesikandzioja 13.99  Gal gali atskleist, kur jį galima nusipirkti?
RytoTyluma
2007 04 04, 17:25
QUOTE(Dali@ @ 2007 04 04, 16:50) O as tai toki geruli daikta naudoju  Bionsen Japanese spa minerals Anticellulite gel  meile jis mano jau menesiuka tepliojuos tai nutirpo kaip sniega pavasari  ir kaina visiskai nesikandzioja 13.99  neįtikėtinai skamba
QUOTE(Dali@ @ 2007 04 04, 16:50) O as tai toki geruli daikta naudoju  Bionsen Japanese spa minerals Anticellulite gel  meile jis mano jau menesiuka tepliojuos tai nutirpo kaip sniega pavasari  ir kaina visiskai nesikandzioja 13.99  a kur sita stebukliuka gauti?
Na as pirkau droge  toks melinas kaip masazuoklis  tai nzn kaip kitom bet man tai ziauriai padejo . Na nepazadu kad visom digs  as pvz derinau sporta mityba kartais i plevele bet sis gremukas is isbandytu tai tikrai geriausias
litavkasam
2007 04 05, 08:02
Aš jau su tom taurėm kelios dienos kankinuosi. Nu kaip skauda! Tik pastebėjau, kad pirmą koją dar dar, bet jau aantrą sunkiai ir beprisiverčiu
Dzijanka
2007 04 05, 08:18
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 05, 08:02) Aš jau su tom taurėm kelios dienos kankinuosi. Nu kaip skauda! Tik pastebėjau, kad pirmą koją dar dar, bet jau aantrą sunkiai ir beprisiverčiu  pasitepk daugiau aliejaus, kad kojos butu slidzios, ir stipria neitrauk oro i taure, maziau skaudes.
Lelija33
2007 04 05, 08:23
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 05, 08:02) Aš jau su tom taurėm kelios dienos kankinuosi. Nu kaip skauda! Tik pastebėjau, kad pirmą koją dar dar, bet jau aantrą sunkiai ir beprisiverčiu  Skauda tik pirmom dienom. Ir mėlynės man atsirado pirmom masažo dienom, o dabar jau išnyko. Beje, ir skausmo jasu nebejaučiu - matyt, oda prisitaikė. O aš abi kojas vienu metu masažuoju. Man taip patogiau, nes laikas susitaupo.
princesyte
2007 04 05, 13:21
QUOTE(Dali@ @ 2007 04 04, 21:40) Na as pirkau droge  toks melinas kaip masazuoklis  tai nzn kaip kitom bet man tai ziauriai padejo . Na nepazadu kad visom digs  as pvz derinau sporta mityba kartais i plevele bet sis gremukas is isbandytu tai tikrai geriausias  Tai ir girtis turėtum tuo, kad derinai mityba ir sporta, o ne kremu.. Čia tik mano nuomonė  tie kremai tik odą kuriam laikui pastangrina, daugiau jokio poveikio nedaro, lygiai taip pat nutirptų ir nieko netepant tik sportuojant ir maistą derinant.. Visur rašo, kad kremų poveikis celiulitui visiškai moksliškai neįrodytas.. Žodžiu galit teptis ir paprastu drėkinamuoju kremu ir jei laikysitės dietos ir sportuosit gausit lygiai tokią pačią nuostabią odą..
QUOTE(princesyte @ 2007 04 05, 14:21) Tai ir girtis turėtum tuo, kad derinai mityba ir sporta, o ne kremu.. Čia tik mano nuomonė  tie kremai tik odą kuriam laikui pastangrina, daugiau jokio poveikio nedaro, lygiai taip pat nutirptų ir nieko netepant tik sportuojant ir maistą derinant.. Visur rašo, kad kremų poveikis celiulitui visiškai moksliškai neįrodytas.. Žodžiu galit teptis ir paprastu drėkinamuoju kremu ir jei laikysitės dietos ir sportuosit gausit lygiai tokią pačią nuostabią odą.. tai kad ir sportas ir dietos toli grazu ne visada padeda....as va visa gyvenima (nuo vaikystes) sportuoju, prisilaikau sveikos mitybos (ypac paskutinius puse metu), bet celiulitas kaip vesejo, tai ir toliau sekmingai vesi ir nieks nepadeda bandysiu eit tu tauriu ieskotis, gal netycia jos suveiks...
Nas as ir buvau zymiai apvalesne ir tiesa pasakius ant stambiu koju ir celiulito nlb mates o jau kai apkudau tai nzn kaip kas islendo net pati negalvojau kad toki turiu  o kremai tai tikrai padeda mano nuomone tik reik saziningai naudot http://www.3fatchicks.net/img/bar06/cartoo...g/86/55/61/.png[/img] [/url] Papildyta:[url=http://www.3fatchicks.com/weight-tracker/]  [/url
QUOTE(Diglė @ 2007 03 21, 18:04) Šviežių kopustų sriuba, nežinau ar celiutitui padeda, bet svoris krinta ir tai tik kol kopūstienę valgai, o jai ką kita pradedi ir vėl tas pats. Galima 7 dienas laikytis Valgiau sąžiningai 7 dienas, nenukrito nei gramas  Ir aš nutariau nuo su celiulitu kovoti  Šiandien nusipirkau masažuoklį ir taip nuoširdžiai tryniausi, kad jis sulūžo  Reikės dabar taurių ieškot
litavkasam
2007 04 08, 17:23
QUOTE(erika9 @ 2007 04 06, 17:42) Valgiau sąžiningai 7 dienas, nenukrito nei gramas  Ir aš nutariau nuo su celiulitu kovoti  Šiandien nusipirkau masažuoklį ir taip nuoširdžiai tryniausi, kad jis sulūžo  Reikės dabar taurių ieškot  Arba masažuoklis super arba tu Fantastiška  Pralinksminai labai  Man mėlynių atsirado tik po kokio trečio karto su tom taurėm. Ir vienas malonus dalykas yra - po to taip uch kaista viskas, lyg degtų visas blogis:didis:
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 08, 17:23) Arba masažuoklis super arba tu Fantastiška  Pralinksminai labai  Norėčiau tikėti, kad tai aš fantastiška  Gaila, kad tik vieną koją tespėjau pamasažuoti
Dzijanka
2007 04 10, 18:49
na nesimasazavau jau savaite, ir niekas nesikeicia, t.y. daugiau neatsiranda, kiek sumazejo tiek, dabar geriu tuos papildus jau 5 diena, per velykas aisku apie jokias dietas nera kalbos, bet nuo rytojaus vel pradedu masazu kursa ir sporta.... bet man labiausias efektas matosi nuo tauriu
Lelija33
2007 04 10, 19:57
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 10, 18:49) na nesimasazavau jau savaite, ir niekas nesikeicia, t.y. daugiau neatsiranda, kiek sumazejo tiek, dabar geriu tuos papildus jau 5 diena, per velykas aisku apie jokias dietas nera kalbos, bet nuo rytojaus vel pradedu masazu kursa ir sporta.... bet man labiausias efektas matosi nuo tauriu  Dzijanka, o kiek laiko iš viso masažiukus darai? Kada pradėjai pastebėt, kad celiulitas traukiasi?
Dzijanka
2007 04 11, 08:24
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 10, 19:57) Dzijanka, o kiek laiko iš viso masažiukus darai? Kada pradėjai pastebėt, kad celiulitas traukiasi? atvirai pasakius tai taip: is pradziu dariau kas 2-3 diena, po 5-10min maximmum, kokias 2 savaites. O po to 4 diena is eiles po 15-20 ir tepiausi kremu, naudojau anticeliulitini alieju. Tai visak pasitebeta buvo butent po 4 dienu to intensyvaus. Mano kietasis celiulitas tapo minkstuoju, t.y. jo beveik nesimato atpalaidavus, tik kai suspaudi, o anksciau matesi ir laisvai stovint. BDabar nusipirkau ppaildus nuo celiulito, tai ten netgi duoti nurodymai kokios dietos laikytis, kaip masazuotis, ir sportuoti, zodziu papildai kaip pagalba.Bet galiu pasakyt kad po 5 dienu vartojimo celiulitas ant ranku sumazejo, nors as ju nesimasazavau.
SuperMama
2007 04 11, 08:24
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|