Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Priemonės nuo celiulito - II
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Junna
QUOTE(Lelija33 @ 2007 03 21, 08:44)
Straipsnio viršuje pavadinimas "Masažas taurėmis" ir nurodymai tam. Po viso to kitas pavadinimas "Fizioterapinė procedūra taurėmis" - tai reiškia, kad taurėmis ne masažuojama, bet jos statomos ir laikomos tam tikrą laiko tarpą ant odos. va ten jau "procedūros "taurės" (ne masažo) trukmė - 20-25 min.

Gal ir nepakenktų ilgesnis nei 10 min. masažas, bet tai priklauso nuo odos ypatybių. Vakar masažavau ne daugiau negu 10 min. ir tą vakuumą nelabai stiprų dariau, bet atsirado kraujosrūvos  g.gif
*

Na, kiekvienas daro pagal save 4u.gif , man svarbiausia, kad rezultatai akivaizdus cool.gif
austedov
g.gif g.gif g.gif ir man reiks taurele nusipirkti. Nes jau paziurėjau ir man laikas pradėti sias procedūras. O juk vasarėlė artėja vacation4.gif
lapesnapee
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 20, 16:23)
nu nepyk, bet sumalei cia s...a
tu bent isivaizduoji koks turi susidaryti vakuumas? kokos plasmasines stiklines  lotuliukas.gif
*

sory nelabai cja nusimaniau tongue.gif lotuliukas.gif tai gal detaliau kaip tos taures veikia?
princesyte
QUOTE(lapesnapee @ 2007 03 21, 18:02)
sory nelabai cja nusimaniau  tongue.gif  lotuliukas.gif tai gal detaliau kaip tos taures veikia?
*

46tam šitos temos puslapyje yra tinklalapio nuoroda - ten viskas apie taures..
Diglė
Sveikos mergaitės, prisiskaičiau pas jus apie masažuojančias taures, nutariau pabandyti, tik nenumanau kur jų ieškoti, kur klausti?? Ar kosmetikos parduotuvėse ar vaistinėje būtų?? Aš ne Vilnietė ir ne Kaunietė
Papildyta:
Tai kur man ieškoti tairių???
princesyte
QUOTE(Diglė @ 2007 03 21, 18:23)
Sveikos mergaitės, prisiskaičiau pas jus apie masažuojančias taures, nutariau pabandyti, tik nenumanau kur jų ieškoti, kur klausti?? Ar kosmetikos parduotuvėse ar vaistinėje būtų?? Aš ne Vilnietė ir ne Kaunietė
Papildyta:
Tai kur man ieškoti tairių???
*

Nepirkau nežinau, bet visos perka Vilniuj ir Kaune turguose papildų kioskuose kažkokiuose 4u.gif o šiaip gali paskaityt temoj..
Diglė
O kur man Utenoje ieškoti??
Irmuciux
pas mane irgi labai daug negerumu ant slaunu ir uzpakaliuko....fuj baisu....sakot pabandyti kopustiene?Cia kiek supratau svieziu kopustu sriuba?Ar raugintu?
Diglė
Šviežių kopustų sriuba, nežinau ar celiutitui padeda, bet svoris krinta ir tai tik kol kopūstienę valgai, o jai ką kita pradedi ir vėl tas pats. Galima 7 dienas laikytis
Irmuciux
tai nesamone tada jei taip,bet kad cia visos labai ja isgyre,tai gal tikrai gerai,juk po to galima ir prisilaikyti,nepulti ir visko is eiles ritinti biggrin.gif
Irmuciux
o as pabandysiu cia taip giriamas pleveles ir medu,ziuresim kas bus smile.gif ,oij kaip butu smagu atsikratyti bent 10 kg iki vasareles biggrin.gif
Zalia zole
as savaja taurele pirkau egzoteriniam knygyne. Ji buvo viena ir nebuvo "stebuklingojo" uzraso... schmoll.gif vis del to gal si informacija pades toms kurioms nepakeliuj i didmiesciu turgelius 4u.gif
Vali_Veel
Aš kai kokią savaitėlę pabėgiojau celiulitas ėmė skubiai slėptis. Nežinau veiksmingesnio būdo, nesu bandžius. Bet bėgiojimas velniškai patiko smile.gif
Čerčikas
Sveikutės,
nusprendžiau ir aš pamėginti atsikratyti "siaubūno". jau savaitę
stengiuosi sveikiau maitintis, masažuojuos su spec. oriflame masazuokliu ir anticeliulitiniu geliu, pasidarau "skrabą" iš kavos tirščių, tik sportuoti laiko vis nėra... blush2.gif bet stengiuosi į 5 aukštą laiptais lipti, o ne su liftu važiuoti smile.gif
oda lyg minkštesnė, bet daugiau nieko unsure.gif .
šioje tėmelėje perskaičiau apie taureles, suviliojo. bandysiu ieškot...
tikiuosi po poros mėn bent truputį gražesnę dupą ir šlaunis turėti
...
Dzijanka
dariau is eiles 3 dienas, ir savaitgali vel nedariau.Vakar rpadejau sprotuto vel. Siandien pasitepsiu ir eisiu begioti. Mazeja, oj mazeja thumbup.gif clap.gif yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Vali_Veel @ 2007 03 23, 14:37)
Aš kai kokią savaitėlę pabėgiojau celiulitas ėmė skubiai slėptis. Nežinau veiksmingesnio būdo, nesu bandžius. Bet bėgiojimas velniškai patiko smile.gif
*

matai dar vienai mano draugei labai padeda begiojimas, ir mesti svori ir kuna grazinti, bet as taip nemegstu kosmaras, papai makaluojasi, nosis bega, zodziu man labai sunku sad.gif
Savvy
O kaip šitie šortukai atrodo? http://pirk.unisex.lt/product_info.php?pro...63a9acdd12c8271

Jie ploni, ar tvirtesni?
Ar galima juos nešioti ne po kelnėm, o kaip paprastus šortukus?
Savvy
Va, - radau ne tik internetini adresa... Reiks eit ieškoti ir pačiupinėti smile.gif
Gal kam nors bus naudinga info ax.gif 4u.gif

VILNIUJE
Solidea atstovybe (Svečias) 2006-07-05 17:04
Teirautis parduotuvėse „Amadea Line“ Vilniuje:
Gedimino pr.20
Konstitucijos g.16
Viršuliškių g.40,

„Ievos Pėdkelnės“ Vilniuje:
Konstitucijos pr.7A
Ozo g.25, Gedimino pr.16
Savičiaus g.3-2

Vilniuje „Presto moda“ - Mindaugo g.14B

„Demoda“ - Totorių g.17

„Gintarinė vaistinė“:
Gedimino per.3A
Lukšio g.34,

Vaistinėje “Citvaras” - Viršuliškių g.40

“Lukiškių vaistinė“ - Vasario 16 g.2

“Vaivorykštės vaistinė“ - L.Asanavičiūtės g.20/2

“Gedimino vaistinė“ - Gedimino pr.27.

"Spanguolių vaistinė" - Antakalnio g.84
RytoTyluma
Nagi, kaip sekasi tom, kurios gražinasi su taurėmis? bigsmile.gif
Dzijanka
kaip pradejau sportutoi nebeturiu laiko taurem.
Bet po 4 kartu kiekviena diena, suminkstejo oda zymiai, t.y. issilygino grubiausias celiulitas, dar aisku jo yra, bet jau glostant neina gumbais kaip anksciau. 4u.gif
siandien vel jau ciu pradesi darytis. BBaseine masazuojuos dar su povandenimnem srovem.Beje jau maziau skauda ir su taurem, ir sus srovem, nes matyt pagerejo apytaka... thumbup.gif
Lelija33
taip, ir aš lyg jau jaučiu rezultatus. 2 savaites masažuojuos taurėmis. Irgi mažiau skauda, matyt, jau oda įprato. Tik pirmus kartus jaučiau skausmą.
Zalia zole
mano irgi padetis po truputuka gereja nuo tauriu thumbup.gif tik vat jau kelias dienas uzsivertus darbais, tai neturiu laiko test siais proceduras, blush2.gif bet jauciu reiks grieztai suimt save i naga ir toliau kovot su siuo baubu biggrin.gif
Lelija33
QUOTE(Zalia zole @ 2007 04 03, 22:26)
mano irgi padetis po truputuka gereja nuo tauriu thumbup.gif  tik vat jau kelias dienas uzsivertus darbais, tai neturiu laiko test siais proceduras,  blush2.gif bet jauciu reiks grieztai suimt save i naga ir toliau kovot su siuo baubu biggrin.gif
*

Rašo, kad užtenka 3-10 min. per dieną. Žinias per TV žiūrint galima pasimasažuot, aš panašiai ir darau tongue.gif
Dzijanka
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 04, 08:08)
Rašo, kad užtenka 3-10 min. per dieną. Žinias per TV žiūrint galima pasimasažuot, aš panašiai ir darau  tongue.gif
*

man buvo mazai tiek laiko, nieko nesimate.Kai pradejau masazuotis po 15-20 min iskar t pagerejo, oj mergaites, sportuoju, ant visokiu dviraciu, slidziu, kilnoju kojas, darau masaziukus, tepu kremuku ir matosi kaip pagerejo, o gret laukia proceduros pas drauge, tai isvis labai dziaugiuosi.As visada darau pries eidama gulti, ziuriu telika ir darau ta masaziuka, pasitepiu kremu, uzsimaunu kelnes isltas ir einu meigot. blush2.gif
Lelija33
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 04, 08:21)
man buvo mazai tiek laiko, nieko nesimate.Kai pradejau masazuotis po 15-20 min iskar t pagerejo, oj mergaites, sportuoju, ant visokiu dviraciu, slidziu, kilnoju kojas, darau masaziukus, tepu kremuku ir matosi kaip pagerejo, o gret laukia proceduros pas drauge, tai isvis labai dziaugiuosi.As visada darau pries eidama gulti, ziuriu telika ir darau ta masaziuka, pasitepiu kremu, uzsimaunu kelnes isltas ir einu meigot. blush2.gif
*

Tikrai labai daug dėmesio skiri kovai su celiulitu, užtai ir rezultatas akivaizdus. Šaunuolė thumbup.gif
Dzijanka
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 04, 08:23)
Tikrai labai daug dėmesio skiri kovai su celiulitu, užtai ir rezultatas akivaizdus. Šaunuolė  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif aciu aciu, siaip visikai nesijaucia kad skiriu labai daug demsio, nes esu ziauri tingine biggrin.gif
Bet prisiverciau sportuoti, o po to ir saviski itraukiau, kadangi jis uzsikabino kacialintis, tai i sporto kluba einam kas antra diena, ir man niekap neiseina nusimuilint biggrin.gif o masaziukus kazkaip ipratau daryt, nors dabar darau pertrauka...
zodziu viskas imanoma merginos, tiesiog pasiekiau riba, su kuria nebesitaikstysiu, nes rugseji vestuves, kru privalau atrodyt idelaiai biggrin.gif
Dzijanka
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 04, 08:27)
drinks_cheers.gif aciu aciu, siaip visikai nesijaucia kad skiriu labai daug demsio, nes esu ziauri tingine biggrin.gif
Bet prisiverciau sportuoti, o po to ir saviski itraukiau, kadangi jis uzsikabino kacialintis, tai i sporto kluba einam kas antra diena, ir man niekap neiseina nusimuilint biggrin.gif o masaziukus kazkaip ipratau daryt, nors dabar darau pertrauka...
zodziu viskas imanoma merginos, tiesiog pasiekiau riba, su kuria nebesitaikstysiu, nes rugseji vestuves, kru privalau atrodyt idelaiai biggrin.gif
*

oj, nuvariua per peitus vaistu, ir susigundziau vienu produktu.
PACK CELLULITE
sudaro:
CLA
vynuogiu, juoduju serbentu, grikiu seklu ekstraktai.
Ka daro:
skatina riebalu skaidyma ir salinima
greitina kraujo apytaka ir padeda isvengti vandens sulaikymo

thumbup.gif
Tesa.
Kur jus merginukes tuos aliejukus perkat, kurie skirti pasitepimui pries masaza su tauremis, kad geriau slystu? Ir kurie yra geriausi siam reikalui? ax.gif 4u.gif
Dzijanka
va ka tik maciau vasitinej akropolyje. yra firmos Aromatika 100 ir 50ml nuo celiulito, aliejus su eteriniais aliejais.,kazkur 25lt 100ml. Dar maciau paprasta aliejuka masazui 17lt 500ml 4u.gif
Tesa.
Aciukas uz info 4u.gif
lapesnapee
mm o kazkuri rase kad greifruktu su kazkuo labai geras aliejukas , gal galima tiksliau? 4u.gif
Dzijanka
QUOTE(lapesnapee @ 2007 04 04, 14:08)
mm o kazkuri rase kad greifruktu su kazkuo labai geras aliejukas , gal galima tiksliau?  4u.gif
*

Grepfruktu eterinis aliejus labai tinka, ir kadagiu. Bet tame aliejuje Aromatika siu eteriniu alieju jau yra.
As pati sau pasigaminau anticeliulitini alieju.
Nusipirkau turguje dvi bonkutes po 50ml migdolu aliejaus, ipyliau ir purkstuva nuo purskoamojo laijaus, ipyliau keleta lasiuku greipftutu, kadagiu, arbatmedziu, citrinu eteriniu alieju.ir purskiu mirksiukas.gif
Dali@
O as tai toki geruli daikta naudoju blush2.gif Bionsen Japanese spa minerals Anticellulite gel 4u.gif meile jis mano jau menesiuka tepliojuos tai nutirpo kaip sniega pavasari biggrin.gif ir kaina visiskai nesikandzioja 13.99 wub.gif
Lelija33
QUOTE(Dali@ @ 2007 04 04, 15:50)
O as tai toki geruli daikta naudoju  blush2.gif  Bionsen Japanese spa minerals Anticellulite gel  4u.gif  meile jis mano jau menesiuka tepliojuos tai nutirpo kaip sniega pavasari  biggrin.gif  ir kaina visiskai nesikandzioja 13.99  wub.gif
*

Gal gali atskleist, kur jį galima nusipirkti?
RytoTyluma
QUOTE(Dali@ @ 2007 04 04, 16:50)
O as tai toki geruli daikta naudoju  blush2.gif  Bionsen Japanese spa minerals Anticellulite gel  4u.gif  meile jis mano jau menesiuka tepliojuos tai nutirpo kaip sniega pavasari  biggrin.gif  ir kaina visiskai nesikandzioja 13.99  wub.gif
*

neįtikėtinai skamba ax.gif
zilee
QUOTE(Dali@ @ 2007 04 04, 16:50)
*

a kur sita stebukliuka gauti? ax.gif
Dali@
Na as pirkau droge biggrin.gif toks melinas kaip masazuoklis 4u.gif tai nzn kaip kitom bet man tai ziauriai padejo . Na nepazadu kad visom digs blush2.gif as pvz derinau sporta mityba kartais i plevele bet sis gremukas is isbandytu tai tikrai geriausias g.gif
litavkasam
Aš jau su tom taurėm kelios dienos kankinuosi. Nu kaip skauda! Tik pastebėjau, kad pirmą koją dar dar, bet jau aantrą sunkiai ir beprisiverčiu unsure.gif
Dzijanka
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 05, 08:02)
Aš jau su tom taurėm kelios dienos kankinuosi. Nu kaip skauda! Tik pastebėjau, kad pirmą koją dar dar, bet jau aantrą sunkiai ir beprisiverčiu unsure.gif
*

pasitepk daugiau aliejaus, kad kojos butu slidzios, ir stipria neitrauk oro i taure, maziau skaudes.
Lelija33
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 05, 08:02)
*

Skauda tik pirmom dienom. Ir mėlynės man atsirado pirmom masažo dienom, o dabar jau išnyko. Beje, ir skausmo jasu nebejaučiu - matyt, oda prisitaikė. O aš abi kojas vienu metu masažuoju. Man taip patogiau, nes laikas susitaupo.
princesyte
QUOTE(Dali@ @ 2007 04 04, 21:40)
Na as pirkau droge  biggrin.gif  toks melinas kaip masazuoklis  4u.gif  tai nzn kaip kitom bet man tai ziauriai padejo . Na nepazadu kad visom digs  blush2.gif  as pvz derinau sporta  mityba kartais i plevele bet sis gremukas is isbandytu tai tikrai geriausias  g.gif
*

Tai ir girtis turėtum tuo, kad derinai mityba ir sporta, o ne kremu.. Čia tik mano nuomonė 4u.gif tie kremai tik odą kuriam laikui pastangrina, daugiau jokio poveikio nedaro, lygiai taip pat nutirptų ir nieko netepant tik sportuojant ir maistą derinant.. Visur rašo, kad kremų poveikis celiulitui visiškai moksliškai neįrodytas.. Žodžiu galit teptis ir paprastu drėkinamuoju kremu ir jei laikysitės dietos ir sportuosit gausit lygiai tokią pačią nuostabią odą..
Yolka
QUOTE(princesyte @ 2007 04 05, 14:21)
Tai ir girtis turėtum tuo, kad derinai mityba ir sporta, o ne kremu.. Čia tik mano nuomonė 4u.gif  tie kremai tik odą kuriam laikui pastangrina, daugiau jokio poveikio nedaro, lygiai taip pat nutirptų ir nieko netepant tik sportuojant ir maistą derinant.. Visur rašo, kad kremų poveikis celiulitui visiškai moksliškai neįrodytas.. Žodžiu galit teptis ir paprastu drėkinamuoju kremu ir jei laikysitės dietos ir sportuosit gausit lygiai tokią pačią nuostabią odą..
*

tai kad ir sportas ir dietos toli grazu ne visada padeda....as va visa gyvenima (nuo vaikystes) sportuoju, prisilaikau sveikos mitybos (ypac paskutinius puse metu), bet celiulitas kaip vesejo, tai ir toliau sekmingai vesi ir nieks nepadeda verysad.gif
bandysiu eit tu tauriu ieskotis, gal netycia jos suveiks...
Dali@
Nas as ir buvau zymiai apvalesne ir tiesa pasakius ant stambiu koju ir celiulito nlb mates o jau kai apkudau tai nzn kaip kas islendo net pati negalvojau kad toki turiu blush2.gif o kremai tai tikrai padeda mano nuomone tik reik saziningai naudot g.gif

http://www.3fatchicks.net/img/bar06/cartoo...g/86/55/61/.png[/img] [/url]
Papildyta:
[url=http://www.3fatchicks.com/weight-tracker/] user posted image [/url
erika9
QUOTE(Diglė @ 2007 03 21, 18:04)
Šviežių kopustų sriuba, nežinau ar celiutitui padeda, bet svoris krinta ir tai tik kol kopūstienę valgai, o jai ką kita pradedi ir vėl tas pats. Galima 7 dienas laikytis
*

Valgiau sąžiningai 7 dienas, nenukrito nei gramas mega_shok.gif

Ir aš nutariau nuo su celiulitu kovoti smile.gif Šiandien nusipirkau masažuoklį ir taip nuoširdžiai tryniausi, kad jis sulūžo blink.gif Reikės dabar taurių ieškot biggrin.gif
litavkasam
QUOTE(erika9 @ 2007 04 06, 17:42)
Valgiau sąžiningai 7 dienas, nenukrito nei gramas  mega_shok.gif

Ir aš nutariau nuo su celiulitu kovoti smile.gif Šiandien nusipirkau masažuoklį ir taip nuoširdžiai tryniausi, kad jis sulūžo  blink.gif  Reikės dabar taurių ieškot  biggrin.gif
*

Arba masažuoklis super arba tu Fantastiška hihihi.gif Pralinksminai labai hihihi.gif

Man mėlynių atsirado tik po kokio trečio karto su tom taurėm. Ir vienas malonus dalykas yra - po to taip uch kaista viskas, lyg degtų visas blogis:didis:
erika9
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 08, 17:23)
Arba masažuoklis super arba tu Fantastiška hihihi.gif Pralinksminai labai hihihi.gif

Norėčiau tikėti, kad tai aš fantastiška biggrin.gif Gaila, kad tik vieną koją tespėjau pamasažuoti lotuliukas.gif
Dzijanka
na nesimasazavau jau savaite, ir niekas nesikeicia, t.y. daugiau neatsiranda, kiek sumazejo tiek, dabar geriu tuos papildus jau 5 diena, per velykas aisku apie jokias dietas nera kalbos, bet nuo rytojaus vel pradedu masazu kursa ir sporta.... bet man labiausias efektas matosi nuo tauriu thumbup.gif
Lelija33
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 10, 18:49)
na nesimasazavau jau savaite, ir niekas nesikeicia, t.y. daugiau neatsiranda, kiek sumazejo tiek, dabar geriu tuos papildus jau 5 diena, per velykas aisku apie jokias dietas nera kalbos, bet nuo rytojaus vel pradedu masazu kursa ir sporta.... bet man labiausias efektas matosi nuo tauriu  thumbup.gif
*

Dzijanka, o kiek laiko iš viso masažiukus darai? Kada pradėjai pastebėt, kad celiulitas traukiasi?
Dzijanka
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 10, 19:57)
Dzijanka, o kiek laiko iš viso masažiukus darai? Kada pradėjai pastebėt, kad celiulitas traukiasi?
*

atvirai pasakius tai taip:
is pradziu dariau kas 2-3 diena, po 5-10min maximmum, kokias 2 savaites. O po to 4 diena is eiles po 15-20 ir tepiausi kremu, naudojau anticeliulitini alieju. Tai visak pasitebeta buvo butent po 4 dienu to intensyvaus. Mano kietasis celiulitas tapo minkstuoju, t.y. jo beveik nesimato atpalaidavus, tik kai suspaudi, o anksciau matesi ir laisvai stovint.
BDabar nusipirkau ppaildus nuo celiulito, tai ten netgi duoti nurodymai kokios dietos laikytis, kaip masazuotis, ir sportuoti, zodziu papildai kaip pagalba.Bet galiu pasakyt kad po 5 dienu vartojimo celiulitas ant ranku sumazejo, nors as ju nesimasazavau.
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.